- Blood diamond soundtrack


- 31/5

sista dagen på den här månaden då.  Jag vaknade för en halvtimma sedan, jobbade ju natt så jag har en anledning till varför jag vaknar sent idag, hehe. Jag väntar på att mormor ska komma förbi med badhanddukar, för alla mina är i tvätten och jag måste ju duscha! Sen ska vi fika hos min moster. Ikväll ska jag träffa bästa Sandra! Vet inte vad vi ska göra. Kanske sitta på någon uteservering, eller kanske se en film. Prata ska vi göra i alla fall, babbla om allt mellan himmel och jord som vi jämt gör och jag vill höra allt om resan :)

Nu ska jag slänga mig i soffan och titta lite på tv innan mormor kommer. Frågan är om jag inte ska följa med henne till kyrkogården och lägga blommor till min morbror och gammelmormor? Ha en bra dag ute i det underbara vädret!


- Toplistan för de 5 vackraste kändistjejerna.

Jag och kusinen blev helt tokiga över en lista som Msn.se har gjort över de 100 vackraste kändistjejer och blev helt chockade över att bland annat Beyonce kom väldigt långt bak i ledet vilket är helt stört. Så jag ska göra min topp 5 över de 5 vackraste kändistjejerna. Kommer göra en likadan fast med killar också.


Megan Fox kommer helt klart på första platsen!

Gemma Ward på andra platsen!

Beyonce på tredje!

Jessica Alba på fjärde!

Angelina Jolie på femte!

- God morgon :)

Hehe, kom hem från jobbet för en stund sedan, det har varit en jobbig kväll. Fast den har faktiskt gått väldigt snabbt, men det var mycket folk, många fulla männískor haha. Har nästan tappat rösten lite ikväll, men det är ingen fara. Jag mådde bättre förut när jag kom ut i solen lite och fick lite frisk luft innan jobbet. Fast min andning låter lite tung fortfarande. Jag har varit rätt trött hela natten men nu börjar jag bli pigg. Solen skiner redan och fåglarna hörs utanför mitt fönster. Imorgon ska jag träffa bästa Sandra som är tillbaka i Sverige efter 4 månader! Ska bli så himla roligt att träffa henne för jag har saknat henne grymt mycket, aaw :)

Nae nu ska jag dra ner persienerna och krypa ner i sängen och titta på någon film och bli trött till. Ska sova länge! Godnatt!

- Jag kom inte undan.

Jag är sjuuuuk :( Jag har värsta hostan och det svider i näsan så jag får tårar i ögonen. Fy fan!! Jag kom inte undan som jag trodde att jag skulle göra. Jag sitter här och äter godis och har tagit två alvedon. Måste vakna till för jag jobbar inatt och det går tyvärr inte att strunta it.  Jag är sjukt trött, helt hängig i huvudet. Hoppas det går bra ikväll. ajja Ha en bra kväll och hejja på Jarmo i Robinson ikväll!

- 29/5

Idag är det fredag och jag ligger fortfarande kvar i sängen, är liksom för trött för att gå upp. Ont i halsen har jag också, men efter att ha druckit en halv flaska Loka så mår jag bättre. Jag och mormor ska till maxi snart "Ingelsta shopping" som dom så snyggt kallar det. Jag har sett en väldigt söt klänning på H&M som jag vill ha, ska nog prova den faktiskt. Sen ska jag väl köpa hem lite gott. Ska förbi Frida sen också för en fika, men hon ska jobba imorgon bitti så det blir ingen lång stund.

Maya ni vet ? Chihuahuan som jag pratar om ibland. Hon måste kanske operera bort ena ögat. Hon blev riven av en katt igår när dom har ute i parken och det blev så illa att dom kanske måste operera bort det. Fy alltså, älsklings Maya! Jag ska pussa så dant på henne när hon får komma hem igen och massor med ben och godis ska hon få!

Nae nu måste jag vakna till liv! Ska hoppa in i en dusch och äta något så kanske jag får energin tillbaks.. Ha en bra dag, kanske hörs ikväll igen.


- Nattugglan talar..

Min hamster har damp just nu! Hon drar runt och bökar och har sig med sitt hus, hon har nu lyckats vända det helt och hållet.... Jag kom hem vid halv 3 efter att ha jobbat. När jag kom hem kunde jag inte känna någon ro, så jag har diskat upp all disk som vägde ett ton, sen har jag plockat lite. Men får fortsätta imorgon. Jag har ont i halsen också, jag som inte trodde att jag får ont i halsen längre, hmm? Jag ska springa ner med sopporna nu, sen ska jag krypa ner i sängen och kolla på gårdagens Days och sen försöka sova, men det ska nog inte vara några problem. Imorgon ska jag springa in till stan och lämna tillbaks en tunika som var ett värdelöst impulsköp, sen ska jag springa in på systembolaget och köpa hem lite rött vin. Jag ska nämligen spendera fredags kvällen hemma i min soffa och bara ta det lungt.  Pratade med Malin Berg häromdan och vi kanske skulle se en film imorgon? Men det kanske är helt bortglömt. Helst av allt skulle jag vilja träffa en speciell person ♥ men det verkar inte bli av den här veckan heller. Men inga sura miner här inte, jag har ju trotts allt många fina vänner som jag kan umgås med istället :) Ajust det ja, jag skulle ju sova.. Godnatt!

- H&M - Fashion against aids


Kärade ner mig i Robyns och Ditas t-shirtar och dom fick komma med hem.
Sjukt nöjd faktiskt :)

- 28/5

Tjabba! Jag kom nyss hem, har varit på stan med Towe en stund. Snart kommer mormor och skjutsar ner mig till jobbet, hehe jag är så nyfiken på vem jag ska jobba med ikväll, har ingen aning faktiskt. Misstänker att jag får jobba med chefen ikväll, då blir det inget sittande ikväll.

Har inte så mycket mer att säga.. kanske uppdaterar när jag kommer hem.. Ciao!

- Kitten


Läängtar tills man själv har en liten lurvig kissekatt som ligger och sover såhär sött. Hoppas hoppas att Emelies katt är med kattungar och hoppas att dom blir långhåriga, då smälter jag kan jag lova och ingen kommer att kunna stoppa mig, haha! Nae nu är klockan mycket, måste sova.. Goodnight everybody!

- memories

Jag känner mig tvungen att lägga upp några bilder som min mamma hade lagt upp på sin blogg! Haha..


Mn lillebror Linus, bara några dagar gammal, han ser ut som en liten gubbe och blond var han när han kom ut! Inte alla bebisar som har massor med blondt hår när dom föds. Men gud så söt han var och kartig var han inte.

Och min mamma var en tjockis! haha! och Linus var gul som en solros!

Min kusin Julia när hon var en plutt! Attityden fanns redan då, aight!?

- Köttfärssoppa.

Stek upp köttfärs. Dela 1 stor morot och 3 potatisar och koka i vatten och grönsaksbuljong. dela 3 chilifrukter och ha i. Lägg sedan i köttfärsen när potatisen har kokat klart.. vips, så har du en jätte god och STARK köttfärssoppa! Hur gott som helst och det bara brinner i munnen! mums!

- 26/5

Ska snart in till stan och möta upp Malin för en shoppingrunda. Vi ska leta hemligheter till Frida till studentpresent och så hoppas jag på att vi ska luncha på stan för jag har inte ätit någonting, inte ens frukost. Jag är riktigt sugen på en sallad på Paus! Är ni också så att när det börjar bli såhär varmt ute så blir man inte sugen på varm mat eller kraftig mat? Jag blir mycket mer sugen på sallader, pastasallader och soppor. Jag längtar som en tok efter färskpotatis, sill och gräddfil! Haha nu är jag hungrig, märks det? På stan ska jag också titta efter ett par gladiatorsandaler. Sen ska jag åka med Malin och hennes pojkvän och storhandla på City Gross. Om jag hinner ska jag och grilla med Frida och dom ikväll.  Imorgon fyller min mamma år så då blir det kalas :) Sen på kvällen jobbar jag, så uppdaterar jag inte imorgon så vet ni varför. Have a nice day !

- Keys

 
Ja mamma, jag är vaken såhär dags igen!
Jag har i panik letat efter mina nycklar i två jävla timmar! Jag har krypit på golvet, finkammat hela lägenheten, jag blev så desperat att jag tittade i kylskåpet! Jag rev upp hela soffan, sängen, runt soffbordet, matbordet och i ytterdörren. Jag fick panik och trodde att jag glömt dom i dörren och att någon granne hade tagit dom och skulle bryta sig in när jag sov och att jag skulle vakna av att någon står och stirrar på mig. Usch! Men så tittade jag ner under fönstret bakom soffan och ser att nyckelfan hade klämts bakom divandelen i soffan. Jag vart så jävla glad kan jag lova! Nu ska jag sova och nu kan jag sova gott!! Jag hatar att tappa bort nycklar! Godnatt.

- Today


Min kamera har dött så kan inte fota plaggen, här har ni lite av det jag har köpt. Visar resten när kameran är laddad.

- 25/5

Lön, lön, lön! Wiihuu :) Men har betalat alla räkningar och sånt nu så det är ju inte mycket kvar, haha! Eller jo, tillräckligt så att jag kan shoppa lite idag. Sen är jag skyldig mormor pengar också så det ska hon få. Väntar på henne nu faktiskt. vi ska åka ut till Ingelsta och titta runt där lite. Efter det tar jag en sväng på stan. uppdaterar lite senare och visar vad jag har köpt!

- I helgen så....




- Planet earth



- Lika som bär?


Är det fler en jag som ser lite likhet mellan min kusin Alexandra och Vickan ?

:D

- Lördag.

Hello. Jag är fortfarande kvar i sängen, samlar kraft så jag ska orka städa. Är det nån som har något tips på hur man får städningen att bli roligare?  

Kanske ska till Malin sen och se film. Eller jag ska väl dit, hon smsa mig förut och frågade. Hoppas att hon vill se Robinson också. Nu ska jag höja volymen på musiken och börja städa. Wiie...not...

Ha en bra dag!

- Haha, min humor alltså..


Blev lite konstigt när jag kollade på Days imorse, höhö Slowmotion! Våra bästa år är jävligt underhållande annars, haha! men det här tog fan priset, jag satt och skrattade för mig själv och gör det lika mycket nu, så jävla dålig humor jag har!

- Music


- 22/5

Jag var ju med Lovisa och Mickan ikväll. Vi gick till Otten, men gick därifrån ganska så snabbt, haha det var inget vidare. Köpte med mig lite mat och sitter nu i min soffa och pratar med Alexandra på msn och dricker Loka. Lyssnar på bra musik och bara slappar. Imorgon ska jag storstäda! Det är ett måste. Sen ska jag gå ut på en lång promenad, kanske gå förbi gymmet en sväng. Sen blire hemma kväll framför Robinson på tv och några filmer. Bara njuta av att jag är ledig fram till på onsdag. Kusinen kanske skulle titta förbi om hon inte skulle på födelsedagsfest hos någon..


- Thank god it's friday


- Kärlek 3000

Vad händer egentligen när man vågar göra det oväntade? När man lever varje dag som om det vore den sista? Möt Sam, en 23-åring som efter fyra år tröttnat på ensamheten i Stockholm. Precis när han är på väg att lämna staden som aldrig blev hans och återvända hem till trygga Östersund, upplever han ett möte som förändrar hans syn på livet. Vilket i sin tur leder till att han träffar Hanna - och livet tar en helt ny, sagolik, vändning.
Usch.. Det här var en riktigt dålig film, kan dom mena allvar? Okej något charmigt filmat, men inte mer en så. Jag skrattade av pinsamhet flera gånger under filmens gång. Dialogerna var lika med bajs och man tog inte filmen på allvar för fem öre. Finns inte så mycket mer att säga.

- Planet earth




- rain

Var på stan en snabbis förut. Kände att jag var tvungen att röra på mig lite och inte bara deppa ihop. Det regnade inte när jag gick hemifrån och jag lämnade jackan hemma. Jag gick in på Monki, köpte en billig topp. Gick in på systembolaget och köpte två cider och två öl, det var efter detta som det började spöregna. Gick in till Paus och köpte med mig en god sallad hem, jag gick i regnet och jag kan tänka mig att jag såg ut som en blöt katt. Jag gillar när det spöregnar ibland. Men nu har solen kommit fram igen och det njuter jag med av. Jag har till och med dragit upp persiennerna och senare ska jag träffa Lovisa och Mickan, som har kommit hit till Norpan över helgen, länge sedan jag träffade dom söta små tjejorna :) Nu ska jag se lite på tv, sen ska jag göra mig iordning. Ciao!


- ingen vidare dag.

Jag har inte ens orkat dra upp persiennerna. Jag vill bara vara kvar i sängen, under täcket hela dagen, somna om och vakna imorgon. Jag har inte vaknat på rätt sida. Jag skulle ha tvättat idag, men inte ens det vill jag göra. Drömde så konstigt inatt, en sån där dröm som man mår dåligt av dagen efter. Idag kommer verkligheten ifatt mig, jag försöker att vara glad och se lycklig ut, men det fattas något. Igår var jag glad, idag är jag deppig. Lägenheten behövs städas, men jag orkar inte ens ta itu med det just nu, kanske senare. Min söta vän Lovisa kommer till Norpan idag från Sthlm. Ska bli roligt att träffa henne, men det är synd att jag inte är på bättre humör.. Ingen idé att jag fortsätter det här inlägget, blir bara massor med gnäll. Ha en bra dag.

Jag saknar dig ♥

- Lassie från 2005



Det är ju tradition att gråta till dessa filmer, att man alltid ska bli så blödig när det gäller hundar i filmer. Denna gång handlar det om en fattig familj som äger Lassie, hon är pojkens bästa vän. Efter att stadens kolgruva stängs igen så blir dom i stort behov av pengar och tvingas därför ta erbjudandet om att sälja Lassie till en rikare familj. Lassie lyckas rymma tillbaka flera gånger till pojken. När dom sedan tar med sig Lassie till Skottland så lyckas hon rymma igen och börjar sin vandring hemmåt igen till sin familj. Vilket inte är så enkelt. Men ingenting är omöjligt för Lassie, eller hur? En gullig film faktiskt och jag blir alltid lika sugen på att skaffa mig en collie när jag har sett Lassie filmerna, så himla vacker hund! Den lilla pojken i filmen är så söt och försvarslös så man skulle ju kunna börja gråta redan då...

- Tonight

Har varit med Lollo och Lisa på otten, det var premiär för ONZDÁ. Det var sjuuuuukt mycket folk och vi dansade som galningar, men jag kände för att gå hem så här sitter jag och är trött. Ska äta lite av soppan som blev kvar från middan, Mc donalds svek mig och var inte öppet.

Nu ska jag leta fram någon film och bara slappa, ska försöka somna om en stund. Jobbar imorgon kväll, bara till 24.00 så det är skönt.


Miss you so much  ♥

- Onzdá





Nu ska jag göra mig iordning och gå hem till mina favorit Twins Lisa och Lollo! Ha en bra kväll..

- 20/5

Jag vaknade för ett tag sen. Snoozade 10 gånger minst haha. Nu sitter jag här i soffan, har gjort en egen köttfärssoppa som blev jätte god! Ska försöka äta mycket soppor och sallader nu i hopp om att gå ner i vikt, höhö får se hur det går..Ska klä på mig och åka och handla med mormor. Sen ska jag och Linda till Ellen och köpa med pizza. Ikväll ska jag träffa Lollo och dom :) Uppdaterar senare. Ha en bra dag trotts att det är dåligt väder ute.

- På min promenad hem..


Titta vad som skuttade emot mig på promenaden hem från Malin. Jag fick ont i hjärtat av att jag inte kunde flytta dom till en tryggare plats, dom låg mitt i cykelbanan och kan bli ihjältrampade eller påkörda av nån cykel. Försökte locka dom till gräsmattan (utan att röra dom!!) men dom satt kvar blixt stilla, så jag gick därifrån, kunde ju inte göra något. söta små harbebisar!

- The promotion

Doug och Richard jobbar på varsitt håll på en och samma stormarknad. Båda drömmer de om jobbet som butikschef på den nya avdelningen. Och båda är redo att göra vad som helst att spoliera den andres chanser! Doug och Richard utsätts för gängkrig på parkeringsplatsen, snatterier på parfymavdelningen och bisarra sexlekar med banjo i deras strävan att nå toppen av dagligvarupyramiden. Gör dig redo för en skrattfest av rang på stormarknaden!
Skrattfest? Nae skulle inte tro så, den här var ingen höjdare! Det enda som var roligt var en kundvagn och en större man som gick omkring och snattade och använde produkterna bland dom olika avdelningarna. Men den här filmen var så lam, inte alls rolig och både jag och kusinen satt nästan och somnade. Så det var ingen skrattfest som lovat. Blää!

- 19/5

Go eftermiddag! Jag är hos mamma just nu, vi ska fika här och låna hennes symaskin för mormor ska försöka sy upp ett par svarta leggings åt mig så dom går över  knäna (ni vet cykelbyxmodet är tillbaks) och det kan vara skönt till sommaren att ha lite kortare leggings för oss som inte vill visa våra lår ;) Har inte sett några vanliga svarta någonstans utan bara massa fula guldiga och plastiga på ginatricot. Har även sett ett par i jeansleggingstyg på Bkbok och dom ska jag köpa när pengarna kommer. Men så jag tänkte att då gör jag om ett par svarta själv.

Vet inte riktigt vad som händer idag. Kanske ska förbi Malin ikväll, hon skulle på fotbollsträning först så vi får väl se sen. Skulle behöva städa igen, får bli imorgon. Längtar för fullt efter min kamera som förhoppnigsvist kommer på fredag..

Nae nu ska vi fika här. Ha en bra dag.


- Be the change you want to see in the world

Jag har sett det allra sista avsnittet av Prison Break nu. Ska man aldrig mer få följa Michael och Lincoln längre? Jag saknar dom redan. Det har ju hållt på så länge så man har ju vekligen levt sig in i den här serien. Ingen annan serie kan mäta sig med Prison break. Det kommer aldrig göras någon bättre heller, det måste vara omöjligt. Jag måste erkänna att mina tårar rann ner för mina kinder som aldrig förr i sista avsnittet, så  himla fint. Jag känner ren lycka just nu, men samtidigt är det sorgligt att aldrig mer kunna följa dom. Jag har aldrig blivit så här tagen av en serie förut. Nu är den slut, föralltid.. hjälp!  Är det någon mer av er som har sett det sista avsnittet en? Nu ska jag försöka somna, hur nu det kommer att gå.. Prison break....Gaaaah så underbart!






- Prison break

Nu ska jag titta på Prison break avsnitten 21-22 som jag hittade förut..
Great! :) Sjukt spännande nu ju!


- Videoklipp från 17/5


Min kusin hos mig igårkväll. Vi spelade in många klipp, det här var väl ett lite mildare klipp. Förhoppningsvist så ska jag väl få visa klippet där hon sjunger Beyoncé - disapear någon gång i livet, haha..

- 18/5

Go eftermiddag! Har precis kommit hem, har som sagt varit och skickat efter en kamera på expert med mormor. Den kommer antagligen på fredag :) Jag är så trött idag, det är ju så tråkigt väder. Riktigt tv-tittar-väder som mormor brukar säga. Kusinen skulle komma över snart. Får se vad vi ska hitta på. Bara slappa framför tvn och datorn antar jag. Jag har inte lust att gå ut mer idag faktiskt, ska bara slappa i soffan med en filt och kuddar och se på massa filmer.

Have a nice day!

- Nikon


Har beställt en sån här kamera nu, Åååh är så glad! Nikon D80

- S. Darko

Donnie Darkos lillasyster Samantha har hunnit bli 17 år. Hon och hennes bästa kompis Corey drar iväg på en road trip till Hollywood för att de vill bli kända. Deras bil går dock sönder och de blir fast i en liten stad i öknen. När en meteor slår ner i närheten så börjar Samantha få bisarra syner. Syner som säger till henne att universum kommer gå under. Hon måste nu möta sina demoner och på så sätt rädda världen och sig själv.
Jag trodde att det här skulle vara en dålig uppföljare och att det inte alls skulle bli något bra av detta. Men jag hade så fel. Den här var faktiskt helt okej. Jag älskar ju Donnie Darko, visst att ettan är bättre, men den här klarade uppföljartestet. Den var spännande, lite kallare och läskigare en första filmen. Jag blev också förvånad över skådespelarna. Det var ju faktiskt skådespelare som man kände igen! Bra skådespelare dessutom. Jag blev inte alls besviken som jag trodde att jag skulle bli. Nae den här måste alla Donnie Darko lovers se där ute! och ni andra kan väl också ge den en chans!?

- S. Darko





- Donnie Darko


Bara för att jag älskar Donnie Darko filmen och för att jag nu ska se den nya filmen
S Darko som handlar om hans lillasyster.

- valborg/1maj bilder



 
Lite sent ute kanske, men hittade dom här bilderna på Majas bilddagbok och ville dela med mig av dom här på bloggen.

- Lovely Weekday


Varför har inte Norrköping denna vackra underbara butik, full av snygga kläder? Jag vill upp till stockholm nu! Jag vill shoppa på Weekday. I love it! Kan inte någon öppna den här butiken i Norrköping tack! om inte så kan ni ju öppna den i Linköping åtminstonde så man kan åka dit.

- Vouge


- Music


- rubriklöst


- Fråga


- The secret life of bees

South Carolina 1964. Lily Owens är en 14-årig flicka som plågas av minnena av sin döda mamma. För att komma bort från sitt ensamma liv och problemfyllda relation till sin far, flyr Lily med sin hushållerska och enda vän Rosaleen till en stad där hon hoppas få reda på mer om sin mammas förflutna. Där tas hon om hand av de intelligenta och självständiga systrarna Boatwright, och finner tröst i deras fascinerande värld av biodling, honung och den svarta Madonnan.

Oj, den här filmen var helt fantastisk enligt mig! Verkligen en gripande och rörande historia men samtidigt en fin och underbar film. Har inte sett någon liknande film. Skådespelarna är ju kanon och gör en helt sjukt bra insatts i denna film! Det här var helt klart en film i min smak.

- 17/5

Nae om man skulle vakna till någon gång? Har legat och dragit mig i sängen i en och en halv timma nu, dags att gå upp kanske? Jag ska hoppa in i en dusch, dricka kaffe och se om det känns bättre sen. Mormor kommer och hämtar mig så åker vi ut till mamma en stund, sen ska jag följa med dom till några av min lillebrors kusiner. Förhoppningsvist äta nåt gott?

Imorgon åker jag och köper en Nikon D80 :) Har bestämt mig nu och jag vill verkligen ha en bra kamera till sommaren! Pratade nyss med Linda och Daniel i telefonen. Dom ringde och retades från Grekland. Jag är så avundsjuk! Vill också sola och bada!

- En natt på gatuköket.




Linda :)

Katten Boris


Norrköpings populäraste gatukök

- Happiness


Bara för att den här bilden gör mig lycklig!

- 16/5

Jag är trött. Har varit i affären och köpt matlagningsgrädde och ska snart göra en matlåda tills ikväll. Jag jobbar ikväll, börjar 18.00. Hoppas att det blir lungt ikväll. Jag funderar på att ta med datorn, men då kommer det säkert bli jätte mycket folk istället. Nae datorn får nog stanna hemma. Har pratat med Ellen i telefon 4 gånger den senaste timman, haha! Jag ska köpa en stystem digitalkamera och hon jobbar ju på expert, så vi har pratat om priser och sånt. Så jag ska nog köpa min där. Skulle vara helt perfekt att ha en sån kamera i sommar!

Nu ska jag laga lite mat, sen kommer mormor och hämtar mig. Ha en bra kväll!

- Bilder från igår.






                               

- Kvällen blev inte som tänkt, men den slutade väl okej.

Full rulle hela kvällen. Min tjejkompisar kom hit, kvällen kunde börja. Sen kom det fler folk så det blev inte riktigt som vi tänkt oss, men som tur var så gick dom ganska fort endå. Jag är inte van att ha så mycket folk hemma hos mig, lite av en chock, haha! Men men sen så skulle vi ut. En tjejkompis råkade illa ut av några vakter, som ärligt talat misshandlade henne, använde för mycket våld, helt jävla i onödan. Hon fick åka med polisen fast det egentligen borde ha varit vakterna som skulle ha suttit i polisbilen istället.. jävla kräääk asså! Men som vanligt så kommer vakterna undan. Så är det jämt överallt! Spelar ingen roll hur många ögonvittnen, dom kommer ALLTID undan! Så vår kväll blev inte som vi hade tänkt. Vi andra gick till ett annat ställe, istället. Kvällen blev endå okej till slut. Vi andra försökte ha kul i allafall, trotts det som hände. Nu är jag hemma igen och har städat undan lite.. Det luktar skunk här hemma så var tvungen att gå ut med alla burkar och flaskor och sen ställa mig och torka golven. Har öppnat varenda fönster och jag fryser! Nu ska jag krypa ner i sängen och se en film eller nåt.. Godnatt

- Jag kommer aldrig mer ha en "stor" förfest.
- Kommer aldrig mer poppa popcorn på en förfest (ligger popcorn över heeeela golvet)

Bilder från kvällen kommer imorgon, efter att jag har storstädat IGEN!


- Friday

Jag storstädar, igen! Jag har diskat upp all disk och ska nu börja damma. Jag hatar att städa, men älskar att se resultatet. Mormor skulle komma hit med lite mcDonalds mat sen, för jag känner att jag varken hinner eller orkar ställa mig och laga mat. Ska göra en musiklista sen till kvällen, sen kommer mina tjejer hit :) Vi ska dansa hela natten lång!

Jag vaknade upp som en rödtott, men jag trivs med den här hårfärgen tror jag. Färgen kunde ha varit en aning "guldigare", men efter några tvättar så blir det nog kalasbra. Men nu måste jag fortsätta här. Ha en bra dag :)


- Long hair, don´t care.


My hair is red......its red!!!!

Men lite läckert blev det och jag trivs. Lite snygg make up så blir det bra :)

- H&M och Monki







Lite längre t-shirt från Matthew Williamson for H&M 249:-
Bikini från Matthew Williamson for H&M 149:- per del
Tunika från H&M 249:-
Kjol från Monki 150:-

- A goofy movie


Aaaw :)

- rastlös i mina ben

Hur ska jag kunna somna? Det kliar inuti mina ben, varför? Jag har ju börjat cykla igen i år och jag har märkt att varje gång jag börjar använda cykeln igen så är det som att mina ben skriker efter att få cykla. Åååh vad det kryper i benen på mig! Känns som att jag skulle kunna gå ut och springa, visst så kanske jag skulle klara runt huset, sen skulle jag ge upp! Haha hatar att springa, jag är mer en promenad tjej. Kan gå hur långt som helst utan att bli trött om jag går på roliga ställen vill säga. Att gå i skogen en solig vår eller sommardag/sommarkväll är nog det mysigaste som finns, men så gillar jag att gå promenader där man ser saker eller ser mycket folk. Där det rör på sig helt enkelt. Men nog om det nu. Får väl göra några indian och grodhopp och se om det går över i benen.

Jag som hade tänkt att stå vid portarna till H&M klockan 10.00 imorgon bitti och jaga efter dom där snygga bikinisarna från Matthew Williams ju, kommer ALDRIG orka det nu. Får väl hoppas att dom finns kvar några timmar senare på stan eller kanske på h&m´s hemsida.

Godnatt!


- Beyoncé fick toppbetyg ikväll!

Åååh vad jag ångrar mig att jag inte gick! Varför gjorde jag inte det för? Hon är ju så sjukt jävla begåvad och helt fantastisk sångerska, kanske den bästa genom tiderna? Får nöja mig med att lyssna på hennes musik på youtube.. fan då

Gåshud...

- Vad hände med solen?

Jag och Towe satt ute i solen en stund förut, men sedan försvann den. Så har det ju varit lite varje dag nu att den kommer och sen försvinner. Vill ha sol, älskar vårsolen!

Snart börjar jag jobba då. Blir en till kväll på gatuköket, hoppas att det blir en lika skön kväll som igår. Imorgon tänkte jag faktiskt gå in till stan en sväng innan jag ska till salongen och fixa håret. Tänkte leta efter något som jag kan ha på mig på fredag. Vi ska vara några tjejer här hemma hos mig sen blir det nog en utgång kanske. Jag ska ju till salongen som sagt imorgon. Moster min ska fixa håret på mig och hennes dotter. Jag ska färga utväxten och antingen färga lite kopprigt eller så behåller jag mitt blonda. Vill ju ha ljust hår, men vill ha det lite åt koppar hållet :) Skitsnyggt tycker jag! Får se hur det blir. Ska bli skönt att bli ompysslad imorgon, klippa topparna ska jag också göra :)

Ni får ha en underbar kväll..


Ungefär sådan här färg på håret vill jag ha, fast några nyanser ljusare..
hmm, undrar om det går? äsch ingenting är omöjligt :)

- den så kallade Stringhyllan

 
Jag sitter här med Towe i soffan och väntar på kaffe för vi håller på att somna, kanske sätta sig på gården lite och få luft? Jag vill ha en stringhylla, snyggt namn den har men skit samma, snygg är dom i allafall. Jag vill ha en och ska ha en! Finns på Nordic sa mamma så det blir att åka och titta på sådanna imorgon. En vit vill jag ha! Har inte pengar just nu men den 25:e får det bli. Nu får jag sånt där begär så jag vill ha det nu på sekunden, jag kan aldrig hålla mig :)

- Kittens

Kom precis hem från jobbet. Jobbade med en tjej som har två stycken Cornish rex katter hemma. Hennes syster har uppfödning på dessa katter och har tre kattungar/ungkatter till salu. Åååååh! Jag vill ha! Hon har 2 blå honor och jag misstänker att det är den lilac färgade honan som hon har kvar. Vad ska jag ta mig till? Det här är ju liksom drömmen för mig att ha en sån katt. En katt som knappt fäller någonting, häftigt utseende och härlig personlighet! Kan det bli bättre eller? Jag har värsta chansen här ju. Jag har några dagar på mig att fundera. Priset kanske går att diskutera och det kanske är möjligt med avbetalning för dessa katter kostar en del. Vad ska jag göra?  Varför tvekar jag ens? hjäääääääääääääääääääääälp!


(bilden är hittad på google någonstans)

- H&M


      
Jag ska ha båda bikinisarna! Thats it!

- Bitch in a uniform

ANGUS, THONGS AND PERFECT SNOGGING

Georgia är en 14-årig tjej som för dagbok om tonårslivets känslomässiga berg och dalbana, där även allt hon lärt sig om killar, katter och kyssar ingår. Baserad på en populär roman-serie och regisserad av Gurinder Chada, som även gjorde Skruva den som Beckham och Kärlek och fördom.

Det var ett tag sedan jag såg en bra ungdomsfilm, men den här var helt okej. Rolig, mysig och inte alls lika "sscchhhhh" om sex och kyssar och sånt. För i andra ungdomsfilmer som inte är svenska brukar vara lite väl ofta fjantiga när det till och med gäller pussar i filmerna? Nae men den här var bra i alla fall och jag tycker absolut att ni ska se den.  Bra skådespeleri från dom flesta i filmen också!

- fly like a dog


Svea flyger ;) så söööt!

- Chihuahua & Chihuahua


Min mosters hundar har varit här inatt. Dom har sovit PÅ mig hela natten så jag har ont i ryggen nu. Men dom är så mysiga och söta så det gör ingenting :) Snart kommer min kusin hit så ska vi "luncha" ihop. Sen ska jag hem till Frida :)

-10/4

Vaknade sent. Har varit och handlat med mormor på maxi, jag köpte lite prylar på bland annat cubus, H&M och glitter, kan visa senare ikväll. Just nu är vi hos min mamma och väntar på Pizza, sen ska jag till Linda och Daniel och titta på tv och mysa i deras soffa med ett glas saft :) Det var allt jag hade att säga idag. Hej hopp!

- 9/5


Mamma och lillebror Linus är här hos mig :) Linus spelar Wii och det låter som att mamma diskar åt mig i köket, haha bästa mamma! På bilden skymtar ni min nybäddade säng, helt ljusrosa! Ser ut som en riktig prinsess säng. Tänkte göra ett video klipp och visa hur lägenheten ser ut någondag. Jag ska jobba ikväll, har verkligen inte lust till det, lät roligare med tv-spels kväll som Malin ville ha. Känner verkligen inte för att jobba. Mormor kommer snart hit också för att fika. Jag ska göra en matlåda att ta med ikväll. Blir ingen mer Leons mat för mig, nu är det dags att ta tag i träningen också! Ska nog göra min köttfärssås med massor med chili och dinkelpasta, då kan jag ha gott samvete. Konstigt vädret är idag föressten, regnar ena sekunden och solen skiner i nästa... Ni får ha en bra dag och tänk på mig när jag är tvungen att steka hamburgare hela natten lång. Ciao!

- hejallafashionlovers


titta vad jag hittade i Fridas dator ;) En riktig fashion-lover pose

- minkusinAlexandragörenstylebymats


Fashion-lover pose!

- ÄlskadeMonki


En "playsuit" som jag faktiskt ska lämna tillbaks, för jag ser verkligen ut som en korv i den och mina former försvinner helt i den! Sen köpte jag den här söta klänningen som är lite öppen i ryggen, älskar materialet och mönstret :)

Ett par shorts som är tänkt att jag ska ha inomhus hemma bara. En kjol fick också följa med hem :) I LOVE MONKI!

- filmer man bara måste ha sett

Ja nu ska jag gå och krypa ner i sängen, fortsätta att titta på filmen Gremlins som jag började se inatt. Det händer mycket sällan att jag inte tittar klart på en film när jag väl har börjat. Intresseklubben antecknar va? Men men nu ska jag göra det i alla fall. Gremlins är ju en klassiker, älskar verkligen Gizmo, hur söt är det tillåtet att vara egentligen? Helmysig film ialla fall och Frida chockade mig förut med att säga att hon INTE har sett den! Det ska jag ändra på med min filmskola, damen behöver en filmlektion i FILMER MAN BARA MÅSTE HA SETT ;)

Nämnde jag förut att vi har fått 7eleven i Norrköping? Den gamla macken i Lagerlunda har döpt om sig så fint till 7eleven. Jag började nästan skratta.


- Ska det vara så svårt att öppna en bok?

Kom hem från jobbet för en liten stund sedan. Har varit en helt okej kväll. Pratade med Lisa i telefonen nyss. Vi ska plugga lite teori tillsammans, jag måste verkligen komma igång och fortfsätta med körkortet. Därför skulle det vara jätte bra att ha någon att plugga med. Vet att Frida också vill plugga teori så då får jag två pluggarkompisar ;) Teorimappen ligger här brevid mig, tänkte faktiskt öppna boken lite ikväll, men så är det ju det där med att faktiskt öppna den.

Imorgon (fredag) ska jag gå upp tidigt! Jag ska städa hela lägenheten så att den riktigt glittrar och glänser igen! Sen ska jag in till stan, måste köpa nya svarta leggins och kanske ett par nya vita converse eller några andra vita tygskor. Sen ska jag köpa med mig lunch på PAUS och gå hem till Ellen och äta lunch hos henne :) Sen vet jag inte vad som händer imorgon, ingenting planerat för kvällen, kanske köper med mig en vinflaska hem från stan och spenderar kvällen ensam framför en film, haha näe men jag vet inte riktigt. Vad ska ni göra i helgen?

- Vart tog solen vägen?

När man äntligen trodde att det skulle förbli fint väder så kommer det här jävla vädret. Jag vill ha sol! Kusinen kom hit och väckte mig, kom på att vi skulle ju på långpromenad. Men vi sitter här fortfarande och har gett upp. Vi är för trötta och jag måste få något i magen!  Min mage kurrar och skriker efter mat.  Jag börjar jobba klockan 18.00 och jag ska INTE äta på jobbet idag!

Nu ska jag måla mina söta små naglar och sedan bita min kusin på kinden, haha :)


- bright light! bright light!



- i fly you around the world

Kom på att tänka på en sak. Undra vad mormor tänkte när jag gick och sjöng på den här när jag var liten? Jag gillade den här låten som bara den när Another level kom ut med sin cover på denna och när jag gillade en låt när jag var yngre så gick jag alltid och sjöng på dom, högt dessutom. Stackars lilla mormor, haha!


- i will protect you and respect you and be all you need

Bjuder på en skön godnattsång, nu ska jag sova.

beautiful song.

- Escape is just the beginning

Jag är väl inte direkt den enda som följer Prison break. Såg avsnitt 19 igår och jag tänker fortfarande på det.  Det sjukaste och mest spännande på mycket länge. Jag följer ju Usa avsnitten för jag klarar inte av att vänta. I avsnitt 19 fick man reda på många hemligheter och en del gjorde mig helt chockad! Jag älskar Prison break, tänk att det här är den sista säsongen som kommer göras! Lite sorgligt tycker jag om ni frågar mig. Ingen annan serie kan mätas med denna! Ååh jag vill avslöja massor med saker för er! Men då kommer väl jag få stryk av vissa personer! Ååh ni måste se!

- design


Efter att ha hjälp min kusin med sin bloggdesign blev jag lite sugen på att ändra min också. Jag vet, färgen är ju inte så rolig, den går ju mest i svart. Men vi kan väl säga såhär då. Bloggen är under uppbyggnad. Ser den för dyster ut? Den får duga tills jag kommer på något. Behöver lite inspiration tror jag.

- tvättar

Jahopp då springer man mellan tvättstugan nu igen då. Det är så fruktansvärt tråkigt. När jag bodde hemma så hade vi tvättmaskin hemma så då kunde man slänga in lite tvätt när man kände för det  och behövde. Medans jag sitter här och väntar på att dom första maskinerna ska bli klara så äter jag en jätte god vaniljyogurt med dinkelflingor i. Mellan nästa maskiner ska jag hoppa in i en dusch. Har inte så mycket mer att säga just nu.. Uppdaterar senare. Hej hopp!



- Edith, the goldie hamster

 

- vatten


Varför händer detta i varenda amerikanska serier! Varför i helvete ska alla hämta vatten så fort någon är ledsen, upprörd, rädd eller arg? VAD ÄR POÄNGEN? Vatten löser ingenting, förutom törst!

- photos and design


Jag har fixat min kusins bloggdesign, är ingen expert men säg gärna vad ni tycker Alexandras


Baked Alaska


Nu ska jag njuta av Ben&Jerry's glass, dricka coca cola och titta på dagens days avsnitt. Älskar att äta vanilj glass och dricka cola, så härlig kombination! Vad ska ni göra ikväll?

- Today

Lite scary att det har varit rån och skottlossning på Hageby centrum idag!  Mormor brukar ju ofta vara där och fika på Lindalh´s med sina vänner, som tur var inte idag! Annars idag har det inte hänt så mycket här hemma. Var en sväng och handlade med mormor förut. Det är lite trist väder idag, nu börjar solen titta fram lite lagom tills den snart går ner igen. Jag ska se ett prison break avsnitt nu hade jag tänkt. Ikväll kommer kusinen hit efter jobbet och vi ska göra potatisgratäng och lövbiff sen se lite filmer. Jag måste ha lite filmkunskap med denna unga dam! Hon har ju inte ens sett Sagan om ringen och totalvägrar se dom. Men jag ska nog få henne att se dom någon gång för hon förstår ju inte vad hon missar!!

- i hästarnas hus

Jag följde med Lisa och Lollo till deras stall igår, har pratat om det så länge men har aldrig blivit av, så igår tog jag mig i kragen och följde med. Det var faktiskt rätt mysigt, klappa lite på hästarna, leta efter kattungar på loftet, mysa med kattungarna och lite sånt. Jag vill absolut följa med fler gånger :)





- it was just a bad dream.

Vaknade för en stund sedan. Jag är glad att jag vaknade för jag hade en rätt jobbig dröm. En förjävlig dröm måste jag säga fast med en del ljusa stunder. Ajja skit samma men det känns som att jag aldrig har sovit inatt och att jag kommer ha en dålig dag. Därför ska jag ut och gå på en lång promenad nu med min ipod i solen.




I miss you

Yesterday.




Dogs <3






- :


Det vackraste i naturen är när japanska körsbärsträd slår ut.

- fråga


- Foto


favorit i repris. Så himla mysig bild och Edith har aldrig varit sötare!

3/5

Bilderna blir lite försenade från igår. Lägger in dom senare ikväll. Ska iväg och grilla hemma hos min moster sen, så har lite att göra nu. Måste hämta min kamera hos min mamma som jag glömde där igår också.

Halvbra väder ute.. Solen kommer liksom inte riktigt igenom molnen, men man ska väl inte klaga så länge det inte snöar eller spöregnar.. Sitter här och lyssnar på gammal musik på Youtube, det är för härligt :) Nä nu blir det duschen, sen ska jag röra mig mot min moster.. Ha en riktigt bra söndag!

- fråga


- Music

Gaaaah! Nostalgi på hög nivå!
     

- Sol + grill = sommar

Nu är det verkligen sommar, ja förutom på sena kvällar då. Just nu är vi hos mamma och fikar. Dom ska grilla här också och det doftar grillat in genom fönstret. Solen skiner också. Vi ska vara kvar en stund till sen ska jag träffa Malin och Hanna. Jag ska grilla lax ikväll, tog vad som fanns hemma. Jag är såååå hungrig! Nae nu måste jag sluta, uppdaterar med bilder ikväll.. hej hå.

- 2/5

Jag vaknade första gången imorse av att det ringde på dörren. Jag öppnade lite grann bara och självklart var det Jehovas vittnen, blaha! Jag blev skit irriterad och sa att jag hade jobbat natt och låg och sov, då sträckte dom fram en broschyr till mig och jag stängde dörren. HERREGUD! Det är lördag och det var vid 11 på morgonen! Kan dom bara sluta gå hem till folk och försöka tvinga på folk deras religion? Pinsamma ju.. Varför öppnade jag? jo för dom håller nämligen på och fixar med massa bredband och grejjer så trodde det var sånna som stod utanför. Men nästa gång tänker jag inte öppna. Att dom inte slutar med att försöka hjärntvätta folk?

Ska hoppa in i duschen strax och sen åka och hämta lite saker hemma hos Frida och sen ska vi och fika hemma hos mamma. Ikväll blire grillning med Malin och dom, sen vet jag inte vad som händer. Antingen ska vi bara sitta hemma hos någon och ta det lungt, dricka lite vin och umgås bara, eller så ska vi kanske till trädgårn eller nåt sånt. Ingen utgång blir det i alla fall. Nae nu ska jag diska lite och sen duscha.. Hej hopp!


- fråga


- om 1/5

Dagen började med att min kusin Julia och min mormor kom hit och fikade. Sen hade jag sällskap med min kusin till ljura där hon bor för att sedan gå vidare hem till Malin och hennes pojkvän. Där tittade vi på film och åt godis. Sen blev jag riktigt hungrig faktiskt och gick hem. Smsade min kusin Alexandra och frågade om hon ville komma över och äta mat och glo på en film och det gjorde hon. Så hon gick nyss och nu ska jag lägga mig i sängen och se dagens days avsnitt och sedan sova. Imorgon ska jag hem till Malin igen och vi ska grilla. Skriver mer imorgon för nu är jag så trött.

Natti natti..


- Då var det över för i år.

Nu är jag hemma! Vi åkte ut som sagt till Vånga och grillade. Sedan åkte vi in till stan. Alla ville till olika ställen så vi kom överens om att gå till Vasa. Hmm.. ja det är ju inte mitt ställe precis. Fel musik, fel folk, vad mer behöver jag säga. Men som tur var så var jag ju med härligaste tjejgänget :) och vi hade kul! Det känns skönt att det bara blev några cider så jag är nykter! Men musiken har framkallat en sjuk huvudvärk och jag har inga alvedon hemma, fan!

Nu ska jag ta nåt att äta, sen ska jag se lite serier och film så ska jag sova gott sen. Känns skönt att jag är ledig enda fram till på Torsdag också, kommer kanske bli lite segt, men jag ska njuta av att vara ledig faktiskt. Imorgon blir det lungt. Ska nog bara vara hemma och se film.

Sov så gott hörrni, hoppas ni alla mår bra imorgon!


RSS 2.0