- Idag är min dag :)


- Matlagning..

Haha! Ni ska se mig när jag ska laga mat. Alla skåpets kryddor åker i och jag tror verkligen att jag är Gordon Ramsey eller nåt. Jag är egentligen inget vidare på att laga mat, har i för mycket smaker och så vidare. Men jag lär mig ;) Idag gör jag någon slags gryta med Scampi och paprika och så vidare. Smakar helt okej bara att jag råkade ha i för mycket salt. Det här ska jag ha med ris, hoppas det smakar. Jag ångrar lite att jag inte lät mormor göra Spagetti och falukorv endå =P haha! I Bakgrunden har jag filmmusik på högsta volym, jag älskart!

Blir en lugn dag, ska över till Frida en sväng senare. Imorgon fyller jag 20 år! Så jag hoppas ni grattar mig då :) Egentligen skulle vi ha varit ett gäng hos Ellen idag och sedan gått ut, men alla har bangat, lite tråkigt är det tycker jag för jag hade verkligen sett fram emot det, men men.

Nu tänkte jag äta min delikata mat och sedan hoppa in i en dusch! Ni får ha en bra dag.

- Always kiss me goodnight..

Har inte så mycket att säga om idag.. var på Ikea med Ellen, Linda och Linda (jobbarkompisarna). Sedan har jag jobbat med kusinen och nu ska jag se dagens Days och sedan sova!


- Min snygga soffa!


Från Mio 9.900:-

- Film

 

- Planlösningen

Lägenheten innanför det röda är min :) men ritningen stämmer inte exakt storleksmässigt för den är en aning större, så man kunde inte räkna ut hur stor den var genom att försöka räkna ut skala och så vidare, men något större är den i kvadratmeter i allafall en vad som står i planlösningen, det vet jag... nu längtar jag extremt till den 1 mars!

- the twins


- Ett litet ljusparty i mörket

Just nu ligger jag i sängen och gnäller för mig själv. Jag är lite smått sjuk och det kliar och kittlas i näsan så att jag snart blir tokig. Hostan har nästan försvunnit, tur det! Hoppas jag mår bättre imorgon. Men jag är inte sån person som sitter hemma bara för att jag är sjuk för det mesta. Gör saker i alla fall.

Idag har jag varit på stan med min kusin. Jag skulle ha träffat Sandra men hon svarade aldrig, hehe. Shoppade rätt mycket faktiskt. 2 linnen, 3 t-shirtar, en bas-långärmad-tröja i svart, en annan fin tröja och ett par jeansleggins, stentvättade. Så nu får jag ge mig innan flytten! Hinner ju inte använda alla kläder jag köper knappt, så mycket är det. Så ingen mer shopping för mig om det inte är till lägenheten! Sedan nu ikväll har jag varit på ljusparty hemma hos Fridas mamma. Jag köpte lite doftvärmeljus bara, det var svindyrt! Men men. Nu ska jag göra lite té och värma mig med, sedan ska jag titta på film tror jag och dagens Days, hehe.

Kramis!

- Ikea

Har varit på Ikea idag. Köpte mest massor med småplock till köket och sånt. Lite påslakan också. Ska snart ta en promenad ner till jobbet. Ska jobba med Linda W idag så det är helt okej :) Ellen-som-klarade-körkortet-idag skulle komma ner och hälsa på senare, GRATTIS GUMMAN! Jätte glad för din skull !

Nae nu ska jag vila ögonen i en halvtimma tänkte jag sen ska jag byta om till jobbkläderna och sedan gå i det här äckliga vädret, ge mig sol !

Kramis!


- Sälen del 5








- Wii

Nu har jag precis ätit upp en hel glasburk med köttfärssoppa, så nu är magen glad igen! Ska packa ihop mitt Nintendo wii så ska jag tillbaks över till Frida för att sedan klå henne i Mario Kart, men vad jag har hört så har hon tjyvtränat hemma hos Oom så det kanske blir jag som åker på stryk, höhö. Vi skulle ha gått en långpromenad, men vädret ute är ju inte direkt något gå ut och gå väder så vi bestämde oss för att stanna inne. Så motionen idag blir tv-spel, bra va? hehe.

Jennys lilla William var otroligt söt. Jätte fin liten bebis. Blir fruktansvärt avundsjuk! Han var så liten och så söt :) 6 dagar gammal så han är precis nykläckt :) Nae nu ska jag över till Frida och spela Mario kart! Bye bye!


- Foto

Är inte den här bilden alldeles, alldeles underbar? Jag blir helt varm i kroppen och längtar till våren och sommaren och den får mig att sakna Svea (påbilden) och Maya något fruktansvärt. Tänk att man kan känna så mycket för två små hårbollar!


- Måndag

Godmorgon :) jag är hemma hos Frida och vi väntar på Jenny. Jag är riktigt trött, för jag somnade inte förens halv 6 imorse. Var tvungen att smälta filmerna jag hade sett. Funderar om jag ska ner på stan en stund senare, eller om jag ska ta det imorgon istället? Behöver köpa mig lite nya klädesplagg till på fredag, då jag ska firas =P Fyller ju på Lördag men jag tänkte att jag skulle fira på fredag istället.

Har inte så mycket att skriva, är nog för trött för det en. Men skriver nog mer senare! Ha en bra dag hörrni!

- Film


Denna underbara film var helt fantastisk. Jag var nära till tårar igenom hela filmen. Angelina Jolie gör rollen som Christine Collins väldigt övertygande och hon är helt fantastisk och hon är värd att vinna Oscar-statyetter för den här filmen. Historian är så otroligt sorlig och man känner verkligen hennes sorg och smärta igenom hela kroppen och man lider med henne igenom sin kamp mot att hitta sin son. Om ni inte har sett den redan så måste jag säga till er att ni måste se den! Jag känner att jag kommer ha svårt att sova nu, tittade precis klart på den.. Se den gott folk!

- den där Björn


- Film


En helt fantastisk film om andra världskriget. Handlar om en pojke som är son till en högre uppsatt soldat eller vad man ska kalla honom. Efter att hans pappa har fått en viktigare arbetsuppgift så flyttar dom ut på landet. Pojken som heter Bruno är 8år, nyfiken på livet och har ingen aning om vad som försigår i tyskland (eller i världen). Han blir uttråkad av att inte ha någonting att göra om dagarna så han går ut bakvägen för att upptäcka sitt nya hem, men vilket han har blivit strängt förbjuden till. Han är ju så nyfiken på den så kallade "bondgården" som han ser från sitt fönster. När han kommer fram till platsen så förstår han att det inte är någon bondgård och han påbörjar en vacker vänskap med  en liten judisk pojke på andra sidan stängslet och ingen av dom förstår riktigt vad det är som händer och sker.. Ni måste se denna film! Den är så viktig på något sett tycker jag! Jag grät tårar samtidigt som jag log mot dom två små pojkarna som var så olika, men endå så fruktansvärt lika! En riktigt bra men otroligt sorglig historia!

- Söndag

Vaknade väldigt sent, runt halv 3 och sånt kan jag få ångest av, man missar ju hela dagen känns det som! Gick upp, mormor ställde maten på bordet så åt vi. Sedan åkte vi till Maxi och tittade lite i butikerna innan dom stängde, sedan gick vi in och handlade på Ica. Jag letade rätt på twilight böckerna och hittade 3 av dom så jag köpte dom. Så nu får jag ta och börja läsa lite böcker, hehe. Sen åkte vi förbi mamma och fikade, pratade flytt och så vidare. Vi var inte kvar sådär värst länge för sen åkte jag hem till mina favorit Twins, Lisa och Lollo. Vi drack té, pratade om allt från himmel och jord, tittade på tv och sedan gick jag hem. Har fått någon jävligt jobbig hosta från ingenstans. Trodde igår kväll att det var av allt stekos på jobbet, men det verkar som att jag hade fel.

Imorgon ska jag hem till Frida rätt tidigt. Jenny med lilla familjen ska komma till henne en liten stund så vi ska få se bebisen :) Tänk att fina fina Jenny har blivit mamma, jag blir så avundsjuk!

Nu ska jag se film.. Kramis och godnatt!


- Foto

Friday night



- Lördag..

Idag är jag trött vill jag lova! Det blev en rätt rolig kväll igår. Jag var ute med mina favorit twins och röjde loss. Men jag vet inte riktigt om jag vågar kolla på mitt konto idag, blev rätt mycket igår och jag bjöd nog rätt mycket också. Det var massor med roligt folk ute igår, många som man kände igen och många gamla kompisar som hälsade på en också. Efter krogen gick vi i snöstormen hem tuggandes på en varsin kebabrulle, haha klassiskt! Jag måste säga att jag jämt har en sådan tur när jag är ute, hittar jämt pengar. 500 spänn i en Taxi bil en gång, 100 kronor här och där. Igår hittade jag 300 spänn och då bjöd jag tjejerna på varsin drink, man är ju generös här va ;)

Ska hoppa in i en dusch strax tänkte jag och sedan ska jag till jobbet. Kommer få börja mitt pass ensam i 2 timmar tills Ellen kommer från sitt andra jobb. Då ska det väl självklart komma jätte mycket folk bara för det, men dom får vänta helt enkelt. Nu måste jag vakna till här.. Ha en bra kväll! Kramis!

- Film


Nu ska jag krypa ner under täcket och titta på den här filmen. Eftersom att
Will Smith spelar huvudrollen så kan det ju inte gå fel! Han är helt klart en av mina favorit skådespelare!

Natti natti!

- 05

 

- I mörkret

Nu har jag börjat vaknat till liv här hemma. Jag har bara legat på soffan och tittat på film. Nu börjar jag känna att jag måste vakna till här lite. Ska hoppa in i en dusch eller ska jag ta ett bad? Får se hur det blir. Vet inte vad jag ska göra idag riktigt, får väl ta och ringa någon sen.

Imorgon bitti ska jag in till stan för lite shopping tänkte jag ;) Måste hitta något att ha på mig till kvällen imorgon. Det blir utgång imorgon med mina favorit Twins :) För övrigt så försöker jag förstå mig på versionen av Photoshop som jag jag tankat hem, hur man läser in nerladdade brushes och skrivstilar och så vidare, verkar helt omöjligt! Jag har ju lyckats förut så jag måste ju lyckas igen! Fast då var det en äldre version av Photoshop jag hade. Jag lägger det lite åt sidan ett tag innan jag får hysteriska utbrott här hemma, höhö! Men vill ju göra en ny Header till min kära blogg, är så trött på den här.. Men det får vänta..

Nae nu ska jag hoppa in i en dusch och sedan få lite mat i magen, ha en bra kväll!  Tjohej!


- Vill ha..


Från Bikbok

- Tears


Jag läste ett inlägg i Emmas blogg om vad hon hade för gråtfilmsfavorit (läs). Så jag tänkte att jag också skulle skriva om mina favoriter. Jag är rätt känslig när det gäller filmer. Jag kan sitta och gråta till tecknade disney filmer lika mycket som jag kan gråta till kärleksfilmer. Ibland gråter jag så mycket att jag tycker synd om mig själv och då gråter jag lite till ;) Om jag skulle ställa frågan "Vilken film gråter du mest till?" Då skulle säkert många skriva Titanic. Okej, jag gråter väl en skvätt till den också, men jag har andra favoriter, när det gäller att gråta förstås.

Pearl Harbor
Pay it forward

The Notebook
A Walk to remember
Raise your voice
Artificial Intelligence : AI
The bucket list
Sjätte sinnet
Den gröna milen
Bridge to Terabithia
Jakten på Lycka
The holiday
Titanic

m.m.

Nu är det eran tur att fylla på :)
Jag kommer inte på alla just nu.. Vilka filmer gråter ni mest till?


- Grattis!

Vill bara önska min vän Jenny + familj ett stort lycka till :) Hon har fött fram en liten pojke nu, jag är så himla glad för hennes skull! *glädjetårar*. Frida skickade vidare ett mms till mig förut med en bild på er vackra lilla pojke, så himla fin liten kille! Önskar dig Jenny, Mathias och erat lilla mirakel all lycka i världen! Puss på er :)


- Onsdag

Just nu sitter jag här hemma och tittar på Oprah Winfrey´s show. När det är slut ska jag fortsätta med städningen här hemma. Jag är riktigt trött idag, somnade jätte sent för att jag fastnade framför massor med filmer och serien Kyle XY som har börjat igen med tredje säsongen.

Börjar jobba klockan 18.00 också, inget jag ser fram emot direkt för jag skulle hellre vilja krypa under täcket och bara ta det lungt. Men så blir det icke! Hehe. Har inte så mycket att säga, jag var hos Lisa och Lollo igår kväll och fikade. Vi tittade på Top model och pratade om allt från himmel och jord. Nu ska jag fortsätta här, ni får ha en bra dag! Njut av att solen skiner, händer ju inte varje dag såhär års.

Kramis!

- FOTO

Last week in pictures..






- New shoes by monki


- Tjena kexet, står du här och smular?

Jag kom precis på att min mobilladdare sitter kvar i eluttaget uppe i Sälen...kul! Roligt att lägga ut pengar på en ny laddare bara för att jag är så otroligt klantig! Så måste springa ner till stan och köpa en nya laddare imorgon, fan då! Tyvärr så är det bara så att min mobil behövs laddas typ varje dag, batteriet tar slut rätt fort men det tar bara en timma att ladda upp batteriet. Ajja, nu ska jag se på Våra bästa år, sen ett avsnitt av Kyle XY säsong3 och sedan en film att somna till.. Godnatt på er :) kramis!

- Now you're away and we have spent so little time...

Jag tänkte försöka skriva något, men vet inte vad eller varför. Kände bara för att skriva något. Jag kunde lika gärna bara ha öppnat ett word dokument och skrivit av mig där, men det kändes bara så fel. Jag hittar inga ord längre, vet inte vad jag ska göra för att få svar. Jag trodde inte att jag kunde känna såhär, känna mig såhär tom på något vis. Det har inte hänt förut att jag har känt såhär starkt och det är så sjukt jävla jobbigt. Men att sitta här och undra och fundera gör mig snart galen. Varför kan jag inte bara få ett svar, så att jag vet? Jag är en sådan person som inte bara kan glömma. Jag har lagt mitt hjärta i din hand, vad mer kan jag göra? Jag vill bara veta om du vill behålla det eller om du vill kasta iväg det. Jag känner ingen lycka någonstans i mig just nu, jag behöver energi, jag behöver ett svar. Jag trodde inte att det gick att sakna en person såhär mycket som jag gör just nu.. Tycker om dig så fruktansvärt mycket...

- FOTO

Nyårsafton.




- Film


Såg denna underbara film i helgen. Jag är lite efter jag vet =P
Måste säga att den här filmen är helt underbar för er som inte har sett den och ni måste se den! Helt underbar och så vacker! Längtar till fortsättningen kommer. Annorlunda film, en sådan som man aldrig har sett, ingenting som påminner om den här och det gillar jag. Jag är riktigt kär i den här filmen och jag kommer se den hundra gånger om! Gaaaah vad bra den var! Ett mästerverk ;)

- Kväll.

Jag och Frida sitter och nördar med en varsin dator hemma hos hennes mamma. Dricker kaffe och "fönstershoppar" på internet. Hehe så blir det när man är fattig, då får man bara titta!

Imorgon ska jag och Malin träna, sen ska jag träffa Sandra på stan så ska jag köpa "twilight-böckerna" tänkte jag och något annat. På kvällen ska jag hem till Lisa och Lollo, mina favorit twins och fika. Blev inte av ikväll för jag hade lite annat att styra med. Nae nu ska jag dricka upp kaffet, prata lite med Frida och sen gå hem och krypa ner i sängen och se en film tror jag.

Ni får sova så gott.. kramis!


- Måndag.

Vaknade av att jag hade så fruktansvärt ont i kroppen, haha så jäkla stel var jag. Mormor var söt och gjorde frukost åt mig. Nu här snart ska jag iväg och träffa Sandra, vi ska väl gå en sväng på stan tror jag. Jag tänkte köpa upp resten av pengarna jag har kvar från Sälen, hehe.

Ikväll ska jag slå en pling till mina favorit twins och se om dom vill fika, skulle ha träffat dom igår men jag var helt slut när jag kom hem så stannade hemma istället. Måste hämta Edith sen också hos Fridas syster, hon har varit där när vi var i Sälen så nu vill jag ha hem pälsbollen :)

Har inte så mycket att säga idag. Skriver senare om jag kommer på något vettigt att säga. Hej Hej!


Min grymt coola vän Sandra ;)

- Music


- Sälen del 4

Party..


Jimpa, Clara och Malin W.

Malin.B och Frida

Jimpa och Thompa

Sebbe och Jimpa

i bastun

Frida, Malin.W och Thompa

Malin och Malin


Malin.W och Frida lekte i snön

Malin.B efter krogen

Sebbe efter krogen

Taxin var snål och ville inte ge rabatt ;)

- Sälen del 3

The roadtrips - blev bara bilder på Malin och Frida här.







- Sälen del 2

Tandådalen







- Sälen del 1

Bilder på stugan!


Vardagsrum

Vardagsrum

3 sovrum såg ut såhär och det fjärde var med dubbelsäng.

Matplats och kök

Badrum1- bastu, dusch,wc och tvättmaskin

Badrum2 - Dusch och wc


Inte illa va? :) Vi var sjukt nöjda med stugan jätte stor och rymlig.

- Music


- Home sweet home

Nu är jag äntligen hemma igen! Hemresan var grymt jobbig och tog mycket längre tid en vad det tog att åka dit. Det var halt på vägarna och det blåste mycket. Riktigt stel i kroppen är jag nu och trött. Ska äta lite mat tänkte jag, är riktigt hungrig. Sedan ska jag packa upp väskorna så jag har det gjort, sedan tänkte jag lägga in massor med bilder och visa er från i helgen. Har varit riktigt trevligt, fast jag inte åkte mycket skidor, men har fortfarande jätte ont i benen så lite måste jag ha gjort i alla fall, hehe.

Hörs om en stund igen :) hej hopp.

- Sälen.

Hehe vi har det bra här uppe i sälen, vi sitter och myser i stugan allihopa. Vi är rätt trötta efter dagens äventyr. Jag kan ju tala om att jag har åkt snöskoter idag..........blev hämtad i backen, haha! Jag har ju aldrig stått på ett par skidor förut så det gick ju inge vidare om man säger så. Jag vågade inte åka ner för backen, för jag hann inte ens träna "på land" först, så ville inte riskera att ramla ner för stup, haha. Liften var fan as läskig, jag brukar aldrig vara höjdrädd men det var fan läskigt att sitta där med benen fria och så skakade den där så jag fick lite smått panik där. Väl uppe så kände jag mig verkligen inte säker på att åka så jag satte mig ner i backen och surade som ett litet barn där i snön, så en skoter fick åka och hämta mig, det var ju kul i alla fall. Nu värker fötterna efter pjexorna(?). Vi har ätit massa god Tacos och massa annat gott. Spelat "Pratmakarna" har vi också gjort. Stugan är hur mysig som helst och riktigt stor. Men ska bli skönt att vara tillbaka i stan på söndag, men det här var klart värt i alla fall, trotts att jag nu vet att det här inte är min grejj (att åka skidor och så vidare). Hur har ni det då? Har ni haft en trevlig fredag?

Nae nu ska jag gå tillbaks till soffan och ta del i en diskussion som dom andra har, hehe.. Ha det så bra :)

- Brända skivor och packad väska

Just nu håller jag på för fullt att packa väskorna till imorgon. Bränner skivor också, så man kan få lyssna på lite bra musik på vägen upp. Man kan ju fråga sig varför jag packar i sista sekunden. Jag brukar alltid vara den som packar klart allt några dagar innan för att jag blir så ivrig, men så är inte fallet denna gång. Vet inte riktigt varför, men jag känner verkligen inte för det här, haha jag är så knäpp.  Jag ska försöka ha bästa intällningen imorgon, men nu känns det bara blaha! Hade faktiskt hellre varit hemma i tråkiga Norrköping och lagt pengarna på någonting annat, typ prylar till min lägenhet eller nåt! Nae nu måste jag sluta sura, det blir ju vad man gör det till och detta handlar ju inte om en lång tid, bara 3 nätter, så det ska jag väl stå ut, hehe! Frida ska ta med sig sin dator upp, så jag antar att jag kan blogga lite där uppifrån. Har ni föressten missat vart det är vi ska? Vi ska till Sälen.. Jag kommer nog komma hem med gipsade ben och blåmärken ;) Nej nu måste jag få iordning allt här nu, för måste hinna sova lite innan jag ska gå upp igen (05.00). Godnatt och sov så sött!

Vad ska ni göra i helgen då?


- Räknar får

Jag har väl provat allt nu.. Jag har druckit varm choklad i hopp om att bli sömnig, tittat på flera avsnitt av Days för att bli trött men jag är fortfarande vaken. Lyckat! Hehe, verkar som att jag bara kan få iordning på mina sovrutiner när jag arbetar dag, som till exempel när jag jobbade på Lekhuset där runt jul. Då gick jag och la mig skapligt och gick upp tidigt, men direkt när jag hade jobbat färdigt där (?) så har jag fått tillbaks mina dåliga vanor igen. Jag menar, jag kan ju missa massor :) höhö eller vad egentligen? Händer ju ingenting annars så varför skulle det göra det såhär dags? Jag är så knäpp, men jag blir lite halft stressad vid tanken på att sova, juförsig så älskar jag att sova, men det är just det där med att somna, ajja det är lite svårt att förklara vad som rör sig i mitt huvud, antar att jag är övertrött eller något?

Vad gör ni när ni inte kan somna?

På onsdag ska jag äntligen fixa håret! Jag ska färga och klippa mig och det ska blir riktigt skönt! Min moster är ju inte direkt känd för att vara snabbast i hela världen på att bestämma tider, jag har väl fått vänta sisådär 4 månader nu. (om du läser det här, jag älskar dig endå moster lilla, hehe). Ska bli skönt att på klippa av topparna och framförallt att få färga utväxten och klippa luggen!

Kan väl passa på att berätta lite om kvällen som varit. Jag var ju som sagt tidigare med Frida hos hennes mamma, sen kom Natta också. Vi sprang mellan datorn och tvättstugan. Sen tvingade Frida med oss hem till henne på ett glas vin och film. Så efter att ha druckit vin, tittat på en film, ätit 10 knäckemackor var och sen skrattat som idioter, så fick vi gå hem :) Sen skulle Frida promenera hem till Oom för att bada badkar klockan halv 1 en måndags natt! hehe näerå men hon skulle dit och sova vilket fall som helst, skit samma! Haha.

Saknar dig..

- Bubbelvatten

Just nu sitter jag hemma hos Fridas mamma med Frida. Vi har ätit lite mat, snart är kaffet påväg och här sitter vi vid en varsin dator runt matbordet, kan vi bli mer nördar en så? Sörplar lite på mitt bubbelvatten och skrattar åt olika bloggar. Vad gör ni en måndag som den här? Vi har solat och lite sånt.

Nä nu ska jag läsa vidare här.. Ha en bra kväll!



Frida med orm :)

- Foto




- Sola och så

Snart ska jag och Frida ner till vilbergen och sola. Vi tänkte ta en långpromenad sen också. Just nu sitter jag vid min dator och har höjt musiken som bara den! Har verkligen saknat all min musik! Vet inte riktigt vad mer man kan göra idag? Trist väder, helt grått ute.. Ska väl vara tyst och njuta av att jag är ledig idag, imorgon jobbar jag ju.

Min blogg behöver piffas upp! Emma lovade att hon skulle hjälpa mig med det någon dag, behöver ta lite nya bilder då också. Så kanske vi kan planera vad för bilder hon ska ta som jag sedan ska förstora och ha som tavlor, alltså bilder på natur eller prylar, får se måste fundera lite. Våren är ju så vacker och det har säkert börjat se fint ut utomhus, blommor påväg upp och så vidare då det här blir aktuellt.. Jag vill ha nåra tavlor som ingen annan har!

Känner fortfarande inte för att åka till Sälen på torsdag, är jag knäpp då? Pratade med Jägarn igår och han hade varit där och brytit armen, det skrämde mig ännu mera =P Ramlat ner från liften liksom, haha! Det gör ju så ont att bryta sig, kommer ihåg när jag var typ 9 år och ramlade av en tjurig häst som slängde av mig och jag bröt axeln så det kändes som armen hade flygit bort, jag kommer ihåg att jag till och med skrek "Vart fan är min arm????", Haha! Jag vill inte uppleva det igen så jag ska vara försiktig! Höhö.

Nae nu ska jag gå över till Frida och dricka en kopp kaffe innan vi går och solar.. Känner att det här inlägget endå rulla iväg på konstiga banor, haha... Ciao!


- Längtar..


Snart är det dags att flyga ut ur boet som man säger.. 
jobbigt bara att tiden går otroligt sakta! Inte långt kvar nu..
1 mars närmar sig.. Östra promenaden, här kommer jag!! Ska bli så kul att kunna bjuda hem mina vänner över middagar och filmkvällar :)

- 08 repris

                                

- Min dator!

Yiiiiiihaaaa! Min stationära dator är hemma! Den har varit hos mamma sedan i september i hopp om att lagas, jag vet det har tagit lite väl lång tid att få tillbaks den men nu är den hemma :) Alla mina bilder och all min musik! Vad jag har saknat den här datorn..

Jobbpasset inatt var rätt lungt, förutom att det kom ett gäng otrevliga raggare och skulle muppa sig. Jobbade ju med min favorit Ellen så det gjorde ingenting.

Ingen aning om vad som händer ikväll, kanske skulle fika med Frida senare, får se hur det blir. Jag och mormor skulle åka en liten sväng här snart och handla lite, åka förbi moster också på en kopp kaffe, hehe.

Nu ska jag njuta av musiken på datorn så får ni ha en underbar söndag :)

- Hello night!

kan man säga god kväll? för säger man godnatt så menas det ju att jag ska gå och lägga mig eller något, men så ligger det inte riktigt till, inte ännu i alla fall. Ja, jag kan inte sova, är inte ens trött, såg klart en mysig film nyss "Penelope" som handlade om en flicka som föddes med en förbannelse över sig så hon hade grisöron och gristryne. Min favorit James Mcavoy var med i den också, vilket jag inte hade förstått innan. Den var bra i alla fall, se den!

Jag var ju och tränade förut med Malin. Det var faktiskt rätt jobbigt, har ju typ världens sämsta kondition! Men det kändes bra efteråt. Vi solade också, jag kan väl säga såhär: Jag har verkligen bränt mig! icke bra! Solariet på Nautilus var inte så mysigt precis, skit varmt ju! Fanns det ens några fläktar? Tror inte det, för jag flöt omkring i min svett, så det kändes inte så fräscht. (säg någon gång det är fräscht att sola solarium? Men den här gången var det helt sjukt varmt!). Nog pratat om det. Jag borde försöka att sova. Man funderar och tänker för mycket såhär dags på dygnet, för det mesta så blir man bara deppig. Klockan är ju faktiskt så mycket som halv 5 på morgonen så det är väl dags att sova! Hehe, jag är så knäpp ibland :)


Godnatt/Godmorgon!

- Foto



- Music

Jag är inte ett stort fan av svensk musik direkt, tycker att allt låter finare och bättre på engelska, har jag alltid tyckt! Men så finns det en del guldklimpar här i sverige.. självklart så är det Kent, inget snack om saken, Jocke bergs texter kan läka vilken själ som helst. Sen så har vi Laleh, den tjejen vet vad musik är! Hon har dessutom gjort en av världens bästa låtar och den kan ni lyssna på här nere! och så har vi ju Joakim Thåström också..men men..

  

- Music

Så fin låt..

- Städning och träning..

Jag har städat i några timmar nu och kom precis ut från en lång varm skön dusch! Ska snart få i mig en bit mat och sedan ska jag ut på en långpromenad innan jag och Malin ska träna. Ska nog sola efter träningen också, behöver få lite färg på min bleka kropp, höhö!

Men men, nu ska jag blåsa håret torrt och sedan äta lite =P Ni får ha en fin fin dag!

- Haha!

Måste bara skriva en sak. Detta kommer säkert antagligen vara helt ointressant för er att läsa, men vi som i alla fall jobbar på Leons gatukök förstår varför detta är så kul!

Vi hade det som sagt jätte lungt ikväll. Jag och Linda-Linköping satt och hade jätte tråkigt och tittade ut igenom fönstret, sörplade lite på varsin Dr Pepper och så kom det in en bil på parkeringen. Ut kommer det ett gäng killar och ska beställa. Jag tar beställningarna och är rätt trött i huvudet och frågar fel kille om han ville ha allt som ingår i hamburgaren. Jag sa "Hoppsan, fel kille" och så gick jag och fortsatte med maten. Killen kom tillbaka och så sa han "Han skulle ha allt utan lök!" och vet ni vad jag då svarade trött och trög som jag är? "Okej tack, vad snällt att du ringde och frågade!" HAHAHA! Ringde? alltså vart fick jag det ifrån? Ajja skit samma, men jag gick sedan hela kvällen och tänkte på hur trög jag är ibland, eller snarare hur fel saker som jag säger ibland kommer ut ur min mun!

Ellen! nu kokar jag! haha!

- Mitt i natten..

Jag har inte riktigt hunnit att bli trött ännu. Kom hem från jobbet för ungefär en timma sedan, det har varit jätte lungt ikväll också. Ellen och hennes pojkvän kom och hälsade på också, dom åt en varsin biffstek och sedan skjuttsade dom mig hem när vi stängde, det var snällt tyckte jag :)

Innan jobbet förut så gick jag hem till Frida en stund, händer ju inte direkt varje dag nu förtiden, ingen aning om varför det har blivit så, jag tycker inte om att det blivit så.. Frida är bäst :) Vi drack två koppar kaffe, sedan promenerade vi ner till Vilbergen för att sola. Det var skönt! Fast jag är jätte röd i ansiktet nu, typiskt hehe!

Imorgon ska jag springa ner på stan och byta ett par byxor jag köpte tidigare i veckan, har kanske nämnt det i tidigare inlägg =P sen ska jag och Malin träna på kvällen och det behövs kan jag lova! Nu börjat mitt sundare liv och ingen mer Leons mat för mig kan jag lova er! Nu får det vara nog! Matlådor nästa, javisst! Träning minst 3 gånger i veckan! Nu ska dom där 10 kilona bort! Sedan kan vi diskutera 5 kilo till, hehe! Jag har i allafall gått ner 10 kilo sedan i somras/hösten och det är jag stolt över i alla fall, men fler ska det bli! Funderar över om jag ska gå och köpa vikter på stadium som man sätter på fötterna(?) som man har när man är ute och går, en på jobbet tipsa om det och det lät som en bra grejj, kanske borde prova!?

Nae nu ska jag se klart filmen jag ser på, sen är det natti natti för min del. Sov så gott hörrni!

"Varför kan det aldrig vara den vackraste studen i livet när jag kommer.
Varför kan inte jag få vara den?"

Håller med min söta kusin Emilie! Tyckte att dessa två meningar var så sjukt bra skrivet, att jag var tvungen att citera! För jag känner också precis så..

- Next week

nästa vecka åker vi till Sälen tors-söndag. Egentligen känner jag inte för det, men det här är bestämt sedan länge tillbaks. Jag har aldrig åkt skidor eller nåt sånt förut, det här blir första gången och jag känner på mig att jag kommer få mycket blåmärken! Men men, det kanske blir kul..


- Film

 

- Yes man!

Jag ska snart ner på stan för att möta upp Sandra och hennes syster Frida, för att sedan hämta ut lite biobiljetter till ikväll. Vi ska nämligen gå och se Yes man. Inte varje dag jag går på bio längre, men det ska bli trevligt. Har varit på stan med Towe idag, vi spelade lite biljard och sen blev det lite shopping. Köpte bland annat ett par termobyxor (eller vad det nu heter) som jag ska ha till Sälen. Känns ganska surt att lägga ut 800 spänn på ett par sånna där, som jag antagligen bara kommer att använda medans jag är där.  Tror inte att jag kommer åka så mycket skidor i mitt liv, men det kanske är bra att ha, men men.. Sen köpte jag ett par chinos på Gina tricot, men dom ska jag faktiskt lämna tillbaks, för jag ångrade mig typ direkt när jag hade betalat dom. Har rensat lite i mina garderober idag också. Blev några papperspåsar fulla som ska skickas till Lettland, precis som vanligt.

Nae nu ska jag se klart en film jag tittar på som heter "disaster movie" och den är verkligen sämst! Men ska endå titta klart på den.. Ha en bra kväll :)


- Film


Se den! den var faktiskt väldigt bra och rolig :)

- Rekord lungt i gatuköket!

Ja, ungefär hela kvällen bestod av mig och min kusin, sittandes på varsin stol på varsin sida av bordet i personalrummet, stirrandes ut igenom fönstret, hjälp! Jag har haft en sprängande huvudvärk, gnällt om hur tråkigt det har varit och kusinen har suttit med halvöppen mun och bara "aaaaaa", i mellan åt har vi flinat åt varandra för att vi har sett så patetiska ut, men vad gör man? Vi kanske har haft högst 2 kunder i timman och det mina vänner är väldigt ovanligt på norrköpings populäraste gatukök Leons. Min kusin var bakfull och gnällde till och med lite mer en vad jag gjorde, hehe! Men vad fan gör det? Nu tänker ni säkert "gnäller dom när det är lungt?", ja det gör vi, för tiden gick apsakta och det fanns absolut ingenting att göra. Vi pratade väl lite om filmer, Ben Stiller och annat sånt där, men för det mesta satt vi bara tysta, gnällde lite och stirrade ut igenom fönstret, i hopp om att en bil skulle svänga in på parkeringen så att man åtminstonde kunde få resa sig upp från den hårda stolen... Men som alltid gnäller man också när det väl kommer en bil in på parkeringen. Vi blir aldrig nöjda på leons gatukök, höhö!

Nu är jag hemma och ska se en film innan jag somnar. Imorgon ska jag upp tidigt för att träffa två gamla klasskamrater från Gymnasiet, Emelie och Towe. Vi ska spela biljard, dricka kaffe och gå på stan. Sen vill jag träna! Jag har inte gjort det på ett tag och är verkligen sugen på det. Okej, jag är fortfarande förkyld, så jag tar ju risken att jag kanske kommer falla in i koma, men men den risken får jag väl ta då, så farligt kan det väl endå inte vara?

Godnatt mina kära vänner! Hoppas ni sover sött inatt..


- Söndag

Jag är heeeeeelt slut efter mitt jobbpass inatt! Fast vi hade det jätte lungt hela natten så är jag endå jätte seg, kan det bero på att jag vaknade kvart över 3? höhö :) Sov för länge helt enkelt! Ajja.. kom i alla fall på nyss att jag börjar jobba klockan 18 idag igen! Det hade jag helt glömt bort, men som tur är det med kusinen så då behöver man inte vara så pigg och glad, hehe.. Nae nu ska jag börja göra mig iordning och sedan promenera ner till jobbet för en gångs skull :)
Ha en mysig dag hörrni!


- Lista

Har året 2008 varit bra? Upp och ner..
Höll du några utav dina nyårslöften? Har aldrig nyårslöften för håller dom aldrig.
Tror du 2009 kommer bli lika bra? Får väl se.. ska ju flytta till eget :)
Har du förlorat någon kompis detta året? Nej, det har jag inte.
Vad kommer du sakna från 2008? Finns endel saker..
Nämn en positiv sak från 2008? Juli månad!
Hur har det varit med kärleken? mmmm... Det ni..
Vad spenderade du mest pengar på? Kläder!
Hur tillbringade du nyår? På Thailändsk resturang med några vänner..
Finns det någonting du ångrar med 2008? Jag ångrar ingenting jag gjort, men saker jag borde ha gjort!
Lärde du dig något nytt under 2008? ja.. en del.
Bästa köpet? Träningskort!
Blev du kär i år? ja, det skulle man kunna säga!
Årets tv serie? Prison Break och Andra avenyn..
De bästa nya människorna du träffade? Personalen på lekhuset och sen speciellt en person från i somras..

- Lördag..

Det blev ju ingen direkt kalasbra start på det nya året..men men..

Jag kom precis hem från en långpromenad! Jag var så rastlös imorse så bestämde mig för att gå ut en sväng. Behövde fundera och tänka lite. Så startade ipoden och sedan gick jag ut.. Gick en sväng i snön och sen tog jag ett varv på stan, sedan gick jag hemåt igen. Börjar jobba klockan 18 och ska då steka hamburgare hela natten lång med Linda. Hoppas vi får en lugn kväll så kanske man kan se en film eller något. Hoppas att folk är trevliga ikväll i alla fall, för är inte på speciellt glatt humör idag! ajja.. Vad ska ni människor hitta på ikväll då? Finns ju inte direkt så mycket att göra då, men men. Finns inte så mycket mer att säga idag. Ta hand om er!

- Sånt finns inte ens med på min världskarta..

Att svika någon finns inte med i min värld. Att vilja göra någon illa vill jag heller inte göra! Att göra så att någon jag tycker om får skit är heller inte min grejj! Varför skulle jag dela med mig av den delen av mitt liv till folk? Saker man skriver över msn till exempel är privat enligt mig, också vad man skriver över mail. Det skulle jag inte ens vilja dela med mig av. Jag blir så arg för att det är folk som hittar på en massa lögner bara för att förstöra! Sånt där som jag har blivit anklagad för att ha gjort kanske folk betedde sig i mellanstadiet/högstadiet, inte fan vet jag. Men sånt finns inte ens med i hur jag tänker, finns helt enkelt inte ens med på min världskarta att göra så mot någon, varken någon jag tycker hemskt mycket om eller mot någon som jag hemskt lite tycker om! Man gör bara inte så, eller jag skulle aldrig göra så i alla fall! Hoppas att sanningen kommer fram, för sådär skulle jag aldrig i hela mitt j*vla liv göra! punkt slut!


- Vem vill bädda min säng?

Helvete.. Vet ni, när jag kom hem för en liten stund sedan så upptäckte jag att min säng var obäddad, kuddar och täcke hängde på vädring ute på balkongen och min säng såg fruktansvärt tom ut.. fy farao! täcket och kuddarna är iskalla och att sätta igång att bädda sängen klockan 1 på natten känns inte lockande..ååååh vad jag är klantig! Men har jag något val? bara att sätta igång. klockan tickar och jag kan inte dra ut på det mer, men fy vad tråkigt!

Men men.. Vad har ni gjort ikväll då? ni får allt komentera lite i bloggen! Ni är allt dåliga på det tycker jag! Godnatt!

- Pizza och fika..

Jag är med Lollo, vi har fikat och så där.. Sen kom vi på att vi var lite sugna på pizza så då gick vi upp till pizzerian. Nu är jag proppmätt kan jag lova och det är tur att man har mjukisbyxor som inte sitter åt, haha!

Men men, ska väl vara här en stund till, sen ska jag hem och se en film tänkte jag innan jag somnar. Hoppas att ni har haft en bra kväll! Ciao!

- Fredag.

Jag är så trött idag, mamma och bror kom och väckte mig imorse med frukost, sedan ville bror min spela Wii så det gick liksom inte att sova vidare. Jag har städat idag också, dammat och dammsugat hela lägenheten, mormor orkar ju inte så får hjälpa henne. Ska kanske till min favorit Twins Lisa och Lollo ikväll, skulle ringa dom senare i alla fall och se hur det blir, skulle vara trevligt! Ska åka ut till Shape och Nordic snart och titta runt lite.. Ha en bra dag!



Miss you... every day!..

- 2009

Överlevde ni gårdagen? Jag är förvånadsvärt pigg och ska snart iväg till Linda och Danne för att sedan titta på Victoria´s Secret modeshow på tv, apbra! Vi hade riktigt trevligt igår faktiskt! Vi stannade kvar på Golden Bankok hela kvällen, för dom skulle ha personalfest så Oom var tvungen att vara kvar så vi fick också vara där :) Vi blev bjudna på drinkar och så smällde vi raketer på innegården, hur mys som helst! Maten var grymt god också! Hur firade ni in det nya året?

Men men ska äta glass nu och dricka en kopp kaffe med mamma här nu.. Hej hopp!


RSS 2.0