Lyssna..

  
Jag har helt missat den här duktiga killen på youtube...
Nick Pitera! Han kan både sjunga som kille och som tjej!

Att skriva ett CV

Ja det är vad jag sitter och försöker med just nu! Jag har aldrig skrivit ett förut och det är ju skit svårt! Hur gör man egentligen, haha!? Kanske inte är helt normalt att försöka skriva ett CV klockan halv 1 på natten?

Jag och Sandra gick till Världens bar och drack en öl. Pratade om allt från himmel och jord precis som vanligt! Alltid lika trevligt att umgås med dig Sandra, varför ska du bara sticka iväg till Norge sådär? hehe :P

Ska nog ta och gå och lägga mig istället för att sitta här? Min moster kommer imorgon bitti klockan 10.00 för att färga mitt hår och klippa! Sen kanske jag ska iväg på Chihuahuaträff, men Hilda har inte svarat på mitt sms än så vet inte riktigt hur det blir, men det hade varit trevligt faktiskt, Svea behöver träffa lite andra hundar också så att hon socialiseras lite och busa lite med vovvar i hennes storlek. Det brukar ju vara lite valpar på träffarna.

Godnatt på er :)

Kvällspromenad..

Ska snart träffa Sandra och så ska vi ta en kvällspromenad tillsammans. Idag har jag inte gjort så mycket. Vi åkte förbi min moster ett tag förut i ljura och fikade. Sen åkte vi och handlade lite och så. Den här dagen har kännts väldigt kort på något sätt. Men det är väl bara för att jag vaknade så sent och så blir det mörkt ute så fort nu.

Imorgon får jag min efterlängtade nya säng! Intressant va? haha! Men men nu ska jag gå och möta Sandra, Hej då!


Lördag..

Det var inte så farligt mycket folk på jobbet igår, inget att klaga på. Kom hem runt 05.00. Vaknade för ungefär en och en halv timma sedan, då gick jag upp och åt lite mat som mormor hade gjort och nu snart så ska jag hoppa in i en dusch och sen försöka hitta på något. Jag är på världens partyhumör och skulle mer än gärna gå ut ikväll. Men det är ju ingen som vill hänga med? och så fick vi höra av taxi killen som hämtade oss från jobbet igår att det hade brunnit nere vid Otten & Hugos, så det kanske inte är öppet idag? Men får se hur kvällen slutar..

Ha en bra dag!


Hej!


Skogspromenad och film

Idag har jag och Frida varit väldigt nyttiga :) Vi gick 5 & ½ i vrinneviskogen, vi tog med oss Jalle & Chappe (två av hennes familjs hundar) också så att dom skulle få sig en långpromenad. Jalle var helt tokig i skogen, han badade i ett dike två gånger och blev jätte skitig sen satte han sig och sket precis på en myrstack så han fick nog lite myror i rumpan sin, hehe! Chappe lekte med kottar som om de vore bollar, hehe sötnosar! Sen efter promenaden gick vi hem till hennes mamma en stund och sen hem till henne. Vi såg filmen på kanal 5 som hette Coktail eller nåt sånt? Nu tänkte jag bara titta runt här på datorn en snabbis, sen ska jag sova! Imorgon ska jag träffa Towe en stund på dagen och på kvällen ska jag iväg och jobba igen, denna gång tillsammans med Ellen och det ska faktiskt bli roligt! Ni får sova så gott!

God natt







Step up 2 the streets

Jag älskar dansfilmer och jag älskar verkligen finalscenen i step up 2!
Så jävla grymma!

Att fortfarande bo hemma!

Det känns som att jag ska kvävas här hemma. Jag är så fruktansvärt trött på allt jävla tjat om att städa och göra både det ena och det andra varje sekund jag spenderar hemma. Jävla tjat om att jag sitter för mycket vid datorn (vad finns det annars att göra hemma?), Tjatet om att jag duschar för länge, inte plockar upp en toffs som ligger på golvet som jag inte orkade gå bort och lägga på skrivbordet mitt i natten när jag låg i sängen... Varför lyckas alltid dom vuxna komma på något att tjata om? Till och med när man inte ler så ska man behöva förklara varför? Det här är för mycket för mig, vill verkligen flytta till eget, kunna få vara ifred när jag vill det och allt det där. Jag känner mig verkligen för gammal för att fortfarande bo hemma. Jag börjar faktiskt bli halvt galen av att bo hemma.....

Nu ska jag duscha och sen ut och gå en långpromenad, jag är så rastlös att jag snart går på väggarna!

Vilken otroligt tråkig dag..

Sitter här och glor, ska försöka orka ta mig in till duschen och bli lite fräsch :) Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Ska nog över till Frida en sväng sen. Det var ganska mycket folk på Leons igår kväll. Men vi kom därifrån ganska så snabbt i alla fall och det var skönt. När jag kom hem från jobbet så tittade jag på finalen av Projekt Runway som mormor hade spelat in till mig. Synd att inte Rami vann, han var grymt duktig, men Christian är ju otroligt duktig han också, bara 21 år dessutom! Men men.. Sen somnade jag.

Men har inte så mycket mer att berätta, nu ska jag vakna till och få någonting gjort här.

Hej hej!

Ska snart iväg till jobbet..

Igår så träffade jag Malin på stan, vi gick runt ganska länge och jag slösade för mycket pengar. Köpte bland annat 2 par nya skor. Sen efter det så gick vi hem till henne i Ljura och fikade och tittade på 2 filmer "Jack & Jill" och "Step up2". Efter att ha suttit still ganska länge så kom vi på att, näe vi kan väl ta och gå ut och går en sväng. Så vi gick ner till Leons och hälsade på :) Pratade lite med dom som jobbade och åt lite mat. Sedan gick vi tillbaks till Ljura och jag hämtade mina saker och min cykel och cyklade hemåt.  Väl hemma så orkade jag se två till filmer innan jag somnade.




Snart ska jag iväg till jobbet, har varit nere hos min moster i ljura och gick en promenad med vovvarna och tittade lite på tv med kusinen när hon kom hem från skolan. Nu ska jag ta på mig arbetskläderna och snart åka. Ha en bra kväll!


Hej!

Det blev ingen bio.

Vi ska gå och se något på söndag istället.

Istället ska jag ut och gå en långpromenad med Malin & Åsa det ska bli riktigt skönt att komma ut lite. Ha en bra kväll :)

Hahaha!

Det här är Emelie's Pojkvän Johnny som drack lite för mycket i fredags och sög i sig helium, då blir det såhär, haha! Kolla in den extremt fula hatten han har på sig :D fan vad vi skrattade!



Vilken dag!

Imorse klockan 07.00 åkte jag, Frida, Alex, Fridas mamma + hennes kompis till Linköping. Hennes kompis skulle köra halkan och sen har vi gått på Ikea hela dagen, jag är helt slut, hehe. Dom andra köpte massor med saker, men själv kom man bara hem med två kuddar, haha, men det var ju inte så länge sen jag var där ju. Sen när vi kom tillbaka till stan så följde jag med Frida hem en sväng, hon satte ihop en ny bänk/byrå som hon köpte.

Ikväll kanske jag ska på bio med en jobbarkompis. Vet inte riktigt vad vi ska se än...

Ciao!


Frida..


Trött men kan ändå inte sova!

Ska upp 05.30 igen och jag sitter fortfarande här hur vaken som helst! Sitter och pratar med Towe på msn. Vi diskuterar detta med arbetslöshet! Alltså det är verkligen hur många ungdomar som helst där ute som sitter utan ett jobb, det är nästan omöjligt för dom att hitta ett jobb, i alla fall för dom som inte har kontakter. Jag känner ganska många som verkligen försöker hitta ett jobb! Dom ägnar hela dagarna till att jaga efter ett jobb! Men dom får ingenting! Jag är verkligen glad över att jag ändå har ett jobb, fast det är på ett gatukök så är det i alla fall någonting!

Det här att vara uppe på nätterna har verkligen blivit en dålig vana! Eller, jag har egentligen alltid varit en nattmänniska, men det skulle vara ganska skönt att kunna somna klockan 23 istället för 03 ibland, men det går ju inte?

Men ska i alla fall försöka sova nu.. Godnatt på er!

Tell me why, I can't be there where you are....

Konserter i höst/vinter?

Jag, Ellen och Linda har börjat planerat för att åka upp till stockholm någon gång i höst eller vinter och gå på någon bra konsert. Men det verkar inte komma några bra artister!? Är det någon av er som vet? Kravet är väl att det ska vara på globen eller hovet! Jag hade velat se Coldplay i september, men det lär inte bli av. Så om någon av er har något tips så kom gärna med förslag :)

Härliga Söndag!

Här har man inte latat sig på eftermiddagen, min moster kom hit förut och hade idéen att åka till skogen och plocka svamp, så vi tog bilen och gjorde det. Fast... det fanns liksom ingen svamp någonstans, haha! Men det var en väldigt skön promenad och vi var inte dom ända som var ute. Har ätit nu och ska hoppa in i en dusch. Sen ska jag försöka bjuda in mig på en kopp kaffe hos Frida :)

Vi hamnade på Wasa igår. Vilket jäkla skit ställe, seriöst! Fullt med respektlösa idioter överallt, men jag och Frida dansade omkring till den dåliga musiken och försökte göra det bästa av situationen i alla fall. Ricky och dom kom dit och då blev stämningen mycket roligare också. Men jag ångrar mig som bara den att vi inte gick till Hugos istället, det gjorde nog Frida också. Men men så kan det vara! Nu ska jag försöka få tag på Frida igen. Ha en kanon dag och njut av solen medans den fortfarande finns kvar!

Ciao!

Let the drummer kick


Hejsan hoppsan!

Gick nyss upp, haha! Vaknade av att Frida ringde och sa att hon ville att jag ska komma över till henne och äta frukost, så ska bara klä på mig och gå till henne strax. Måste bara berätta en jätte rolig sak som jag upptäckte när jag ställde mig på vågen förut, jag har gått ner 10 kg!!!! Förstår ni? 10 kg på typ 2 månader! YES! så nu är det bara 10 kg till som ska bort, sen är jag nöjd som bara den! Mina kläder börjar bli ganska så mycket förstora, speciellt byxor! Så får nog börja köpa lite nytt. I September ska jag börja träna också + att jag SKA ha körkortet till vintern/våren!

Jag hade en så sjuk dröm inatt, den var verkligen helt sjuk!
Egentligen borde man skriva ner vad man drömmer om.



Ikväll ska vi titta på fyrverkerierna och lite sånt.. Nu måste jag gå över till Frida innan hon hinner att ringa till mig igen :)

Ciao!

Vill ha! vill ha!

Ett par marinblå converse skor! Snygga va?

Planer för kvällen..

Väntar på att Emelie och dom andra ska komma in till stan, jäkla krokeksbor ;) Flytta in till stan med er istället, hehe! Ska i alla fall träffa dom så fort dom lyckas att komma in till stan, vi ska väl gå och titta på fyrverkerierna sen i alla fall :) Kanske blir att ta en öl efteråt, men ikväll ska det inte bli så sent i alla fall. När jag kommer hem sen så ska jag fortsätta mitt Tusenbröder-maraton för mig själv :) Fan vad den serien är bra, fjärde gången jag tittar på det nu och det lär ju inte vara den sista.

Kom föressten hem från mamma nyss, vi åt middag där och lite sånt. Det var några som kom och köpte deras matbord+stolar idag också, det var några från Linköping och dom hade kommit direkt och hämtat det. Så imorgon kanske mamma ska till IKEA och köpa nytt bord och stolar och då kan hon samtidigt köpa min nya säng också!

Är det bara jag som är trött? Hostig är jag också, får värsta hostattackerna.. usch! Men jag hörde att det är rätt många som är sjuka nu?! Men men, nu orkar jag inte skriva mer, det känns inte som att jag skriver något vettigt i alla fall. Ha en bra kväll, för det ska jag försöka ha :)

miss you...

Igår kväll..

Blev lite ändrade planer igår, Ellen glömde bort att hon skulle på kräftskiva så jag gick in till stan med Frida, Alex och Emelie istället.. Vi gick och lyssnade på Kalle Baah och sen träffade Ricky och hans bror och nån kompis till dom och vi gick  och tittade på fyrverkerierna. Sen blev det att vi satte oss vid något "öltält" utanför Vasa och drack en varsin Cider, trevligt trevligt.. Blev inte så många bilder under kvällen men här är några..

Ricky & Frida :)

Emelie :)

Knasiga Alex :)

Torsdag..

Konstigt nog så var det rätt lungt på jobbet igår. Första timmarna var det mycket men sedan vart det lungt. Emelie kom och hälsade på mig på jobbet också, det var trevligt :)

Idag ska vi hem till Ellen några stycken.  Sen ska vi in till stan och titta på fyrverkerierna och vandra lite genom stan. Skönt att vara ledig ända fram tills på onsdag nu :)

Nu ska jag hoppa in i en dusch och ta något att äta.. Ha en bra dag.. Ciao!


Hancock..


Jag har sett filmen Hancock idag (igår), äntligen! Den var bra, inte den bästa som Will Smith har varit med i, men Will Smith är alltid lika bra, alltid! Bäst ju! Men filmen var bra i alla fall och jag är glad att jag äntligen har fått sett den! Bara så att ni vet det :)

Jag är övertrött, men kan ändå inte sova. Några bra tips på vad som får en att somna? Synd att man inte hade någon alkohol hemma, haha då kunde man ha blivit lite sömnig! Nerå bara skojjar, eller lite kanske ;) Får väl räkna får eller nåt.

Imorgon (idag) ska jag vara hundvakt på dagen, sen ska jag jobba på kvällen. Orkar inte! åååh! Är trött på att jobba natt! Jobbar med min vän Ellen så det är helt OK.


Hoppas att jag hittar en fin lägenhet snart!
Pim-Pim (min hamster, haha) och jag vill flytta hemmifrån nu :)


Godnatt !


På väg hem..

Just nu sitter jag på bussen hem från sthlm. Har haft ett trevligt dygn hos Lovisa. Igår drack vi lite vin tillsammans med hennes vänner. Idag har vi gått på stan i flera timmar så jag är helt slut! När jag kommer hem så ska jag ta en långdusch och sen försöka bjuda in mig som kaffegäst hos Frida, hoppas att hon orkar.. Nu ska jag fortsätta att läsa en tidning, ha en bra kväll. Ciao!

Sandra och Lovisa när vi skulle till några av hennes kompisar i sthlm

"Baby cakes you just don't know"

Hej! Jag vaknade sent, sen såg jag på Våra bästa år och sen reste jag mig upp ur sängen, helt seg är jag! Ska hoppa in i en dusch snart och sen packa ner lite saker i en väska. Ska ju till stockholm ikväll till Lovisa, väntar på att Sandra ska ringa. Kommer hem imorgon eftermiddag igen så jag ska inte vara kvar länge..

Jag är fortfarande förkyld, hostar mest. Det är inte speciellt kul. Kliar som en galning i halsen och jag kan ju inte precis klia tillbaka! Så jag får gå runt och dricka bubbel vatten hela tiden för det river lite i halsen ;)

Nae nu ska jag gå och göra lite mat, blir enkelt.. äggröra med tonfisk i (låter gott va?) hehe det är godare än vad det låter, jag lovar! :D

Ciao!


Uppe mitt i natten..

Kom hem från jobbet för en timma sedan ungefär och här sitter jag. Är inte ett dugg trött, så vad gör man? Får väl titta på någon film sen precis som vanligt. Vilket liv jag har!

Det var verkligen hur lungt som helst på jobbet idag, helt sjukt lungt! Förstår inte vad som har hänt, det brukar ju alltid vara massor med folk! Har alla gått i ide?

Konstigt det känns att jag inte ska börja skolan på tisdag som alla andra.. Känns fortfarande inte riktigt som det är sant.  Tänk, det är verkligen över!

Ciao! Godnatt och sov så sött!

Idag, Söndag..

Blev väckt halv 12 ungefär av min moster som påminde mig om att det var hundutställning uppe vid himmestalundshallen, så vi åkte dit. Det var nästan slut när vi kom dit och det regnade. Vi pratade lite med Mayas uppfödare och sen köpte min moster lite prylar till hundarna. Nu är jag hemma igen och har ätit precis. Jag ska jobba ikväll, tur att det bara är till midnatt! Men men ska ta mig en liten tupplur nu, är helt slut!

Ciao!


Igår, Lördag..

kvällen började hemma hos kusinen, där vi åt god mat och massor med trevliga människor. Sen senare gick jag iväg och träffade Sandra på världens bar och där satt vi en stund. Pratade massor och drack cider kanna. Sen så var det tänkt att vi skulle till Hip hop Jam på svea skeppet, men när vi var där utanför så ångrade vi oss. Vi gick ner till Hugos istället. Där var det proppat med folk. Tråkigt bara att kvällens Dj var sääääämst! Hon var ju så jäkla dålig och spelade bara skit musik så alla på dansgolvet såg ut som att dom skulle somna! det var något pinsamt! natten avslutades nere på Leons, Linda och Ellen jobbade så vi åkte ner för att göra dom sällskap en stund. Sen åkte jag Taxi hem.


Min kusin..


Sandra på Världens bar..


Kusin Julia & hennes kompis Lisa
När vi var hos våran kusin :)

Jag är en riktig nattuggla!

Gick inte upp förens nyss, somnade runt 05.30 imorse för att jag tittade på filmen "The holiday", lika underbar varje gång! J*vla nattuggla jag är, jag har verkligen vänt på dygnet när jag bara jobbar nätter. På måndag är det jag som måste ringa angående det där jobbet! Kom ju på att det är lördag idag så jag väntar tills på måndag. På måndag åker jag till stockholm också, fast stannar bara tills på tisdag, jag ska äntligen få se hur Lovisa bor! Jag och Sandra åker upp. Åker hem på tisdag kväll, för jag ska jobba på onsdagen och vill kunna vila några timmar innan jobbet. Jag och Ellen jobbar då och jag tror att chefen har missat att det är Rix fm festivalen, för då brukar man jobba 3 stycken.. Kommer bli en jobbig kväll och måste vara utvilad! Gick som sagt nyss upp och jag började min dag med att äta grönsaksoppa som mormor hade gjort, hehe den va god :)

Ska snart börja göra mig iordning och sen tänkte jag gå ner till min moster innan vi tillsammans ska åka till Alexandras avskedsfest. Vad ska ni göra idag då? Ha det bra i alla fall :)


Kommer sakna dig så mycket Alexandra!

Igår är historia, imorgon är ett mysterium, idag är en gåva..

Kom hem från Frida precis.. tanken var att vi skulle se filmen Hancock, men vi är lite otekniska så vi förstod inte riktigt hur vi skulle göra för att sätta på den på datorn (datorn kopplad till tvn). Vi lyckades bara se Kung-fu Panda, hehe. Men den filmen var rätt söt, haha! Kanske inte den bästa animerade man har sett, men den var rolig :)

Imorgon, ska jag på "avskeds-kalas" hos min kusin, hon ska nämligen åka till London ett år så hon ska ha lite kalas imorgon för släkten och så. Hjärtat, kommer sakna dig! Sen efter det ska jag träffa Sandra :)

Vad ska jag göra nu då, mitt i natten? Jag är lika pigg som vanligt vid den här tiden och ingen rolig inne på msn. Tänker tillbaks till för några veckor sedan. Då kunde jag sitta uppe på msn hur länge som helst och prata och det var hur trevligt som helst! Men jag förstår inte riktigt vad som har hänt nu? Jag antar att jag aldrig kommer att få veta det tyvärr, men man kan ju alltid önska. Så om den personen ser det här så säger jag: Jag saknar att prata med dig, kan du inte bara förklara? snälla?



Ska gå och lägga mig och se en film nu.. Godnatt..

Underbara låt... underbara serie!


Tillbaka..

Kom nyss hem. Jag har hittat en 140 säng nu, skulle egentligen ha haft en 120 men det kändes så litet det med. Så nästa vecka ska vi åka och köpa en, så jäkla skönt att ha en stor säng att sträcka ut sig i. På Ikea köpte jag lite glas (haha får jämt med mig glas därifrån), två snygga skålar och några kastruller. Haha jag har så mycket "flytta hemmifrån-prylar" hemma nu så jag knappt kan andas :P nerå! hehe.  Men men och just nu sitter jag och skriver intresseanmälan för att kanske få hyra en 1:a på östra promenaden däromkring ;) Jag vill bo nära stan, det är ett krav så länge jag bor själv ;) Jag ska härifrån så snart som möjligt! Det är dags för mig att ta mitt pick och pack och flytta! Jag blir stressad bara av tanken att bo kvar här.

Nu ska jag ringa till Frida, jag är kaffe sugen... Ciao!

(Jag får ringa det där samtalet imorgon angående det där jobbet)

Fredag..

Filmen igår var helt okej.. Ganska seg men jag gillade den i alla fall på något sätt. Men det är nog ingen film jag kommer att se om på läänge. Vaknade nyss, hoppade in i duschen och nu sitter jag här, vi ska åka till IKEA snart, mamma ska titta efter nytt matbort och stolar. Förstår henne inte ibland, det hon har hemma är skit snyggt.  Jag ska titta efter en ny säng, vill ju ha en större för nu har jag i flera år verkligen velat ha en större, men jag har aldrig tagit mig i kragen och köpt någon. Sen på eftermiddan så kanske jag ska till Frida, beror på om hon orkar efter jobbet och så.

Ciao!

Miss you..

Paranoid Park

Kom nyss hem, har varit och tittat på Linda och Daniels nya lägenhet som dom har flyttat in i. Vi tittade på tv och Linda serverade väldigt goda bakverk ;) Hon är så duktig på att baka och sånt :) Jag var där ett par timmar och nu har jag kommit hem igen och just nu sitter jag här och äter vindruvor som mormor hade ställt fram vid datorn :) Haha hon är rolig, hon tycker jag äter för lite..

Imorgon ska jag ringa angående det där jobbet, ska ta mig i kragen. Fegisen som jag är hehe!

Köpte en film förut på City Gross som jag tänkte se sen inatt, Paranoid Park heter den och den verkade vara bra och hade fått bra kritik. Men men, nu ska jag se klart 40 year old virgin på kanal6. Den är så otroligt dålig men endå, haha..


Rensning av kläder..

Har precis börjat min dag, sov läänge! Jag har börjat dagen med att rensa ut massa kläder.. vilket jag gör sisådär 4 gånger om året, sen skänker jag till ett gäng som åker ner till Lettland och ger där, vilket jag tycker alla borde göra, istället för att slänga för det gör ju många. Ska hoppa in i en dusch sen när jag är klar, sen så ska vi åka ut och titta runt i butikerna i Ingelsta, finns inte så mycket att göra idag.. Får väl ringa någon vän sen och hitta på någe :)

Ciao!


och hoppas att du mår bra..

Kom nyss hem från Malin, vi tittade på en film som heter "Because i sad so" och den var lite sådär små mysig. Inte världens bästa film direkt, men helt okej. Vad kallt det är ute! Man känner verkligen att hösten är påväg. Men det ska bli skönt med höst, lite svalare och massa vackra färger :)


Nu ska jag se på "Bride of Chucky" hade jag tänkt mig :) länge sen jag såg den och jag är sugen på ett gott skratt..



Nu ska jag gå...

Goddagens :) Ska snart hem till Malin i Ljura.. Vi ska dricka té och se film eller något sånt :) Ska bli trevligt det :) Kom nyss ut från duschen och lyssnar just nu på Jordin Sparks - tattoo på HÖGSTA volym, så snart kommer väl grannarna upp och klagar :) haha.. Men men, ska göra mig iordning nu och sen gå.. Ha en bra dag!



När man till och med har tid att spela spel..

Vilken kanon lugn kväll vi hade ikväll också! Jobbade med Ellen ikväll.. alltid lika trevligt måste jag säga. Vi kunde i lugn och ro städa, plocka och sedan till och med spela lite på spelmaskinen inne i serveringen. Haha, det ni! Imorgon ska jag träffa Malin, ska hem till henne och kanske se en film eller något. Jag är ledig enda fram till på söndag så det ska bli skönt kan jag lova! September schemat har kommit, det var ingen rolig syn. Måste fixa ett till jobb, måste ju försörja mig och jag orkar inte bo hemma längre, vill ha mitt egna ställe och då måste jag ha mer jobb! Jag vill jobba dagtid också! Är lite småtrött på att jobba kvällar-nätter!

Nu ska jag försöka sova, fast jag är hur pigg som helst! Får väl titta på någon film och se om jag kan bli trött.. Jag ska sova lääänge imorgon har jag bestämt :)





Ingen rubrik

Haha godmorgon :) vaknade precis! Men trött är jag fortfarande så jag antar att jag har sovit för länge. Det var jätte lungt på jobbet igår, sådär FÖR lungt så att kvällen gick lite väl segt. Undrar om det blir lika lungt ikväll? Det är ju fotbollsmatch ikväll så lite folk blir det väl kanske. Vad ska man hitta på innan jobbet då? Här orkar jag inte sitta och glo, blir bara rastlös!

Boxcar racer & Coldplay




Då har en ny vecka börjat igen..

Gick upp nyss, ska hoppa in i en dusch och sen ut och gå en långpromenad har jag tänkt. Sen ska jag till jobbet, jobbar till 02.00 inatt och hoppas vi kommer därifrån då också, så hoppas det blir en lugn kväll!.

Nu ska jag dricka en vitamin dryck och vakna till lite, känner mig helt yr i huvudet.. Ha en bra dag..

go' kväll!

Jag är rastlös! Vad gör man om man är rastlös en söndag så här dags? Känns nästan som att jag skulle kunna ut och springa milen i skogen, hehe. Kom hem från Frida för en stund sedan, Natta var också där. Vi tittade på någon film som gick på kanal5 och så åt vi pastasallad. Jag har varit jätte trött hela dagen men nu börjar jag vakna till.

Jag jobbar imorgon, orkar egentligen inte, men vad gör man... Måste ju försörja mig, hehe.

Ska väl se någon film snart och sen försöka sova.. om jag lyckas.. Godnatt!

Ne-yo - closer




Varför råkar vi ut för dom mest konstigaste kunderna?

Ja, när man jobbar på norrköpings populäraste gatukök så möts man ibland av mycket konstiga människor, jag och Ellen brukar alltid ha den oturen..

Busschaufför som vill ha rabatt kommer

- 9 stycken 150gr med bröd och pomme.
- Okej, det blir 522 :-
- Jag vill ha taxi rabatt!
- Men du kör ju buss?
- Jag kör Taxi också, jag vill ha rabatt för hela avdelningen!
- Har du något som bevisar att du kör taxi?
- Nej men grabbarna skickade hit mig för man får taxirabatt!
- Grabbarna? vilka grabbar? Men du måste visa upp någon form av taxi kort för att få rabatt!
- Dom skickade hit mig, jag ska ha rabatt!
- Men du måste kunna bevisa, annars kan ju vem som helst komma och säga så!

och så fortsatte det under hela tiden han var kvar..dryg människa!

kl 04.40 så kommer en kille på cykel (vi har stängt för 40 min sen)

- Har ni nån pomme eller mosbricka över?
- Nej tyvärr, vi stängde för 40 min sen och har städat undan allt
- Men jag vet att ni har, ge mig!
- Tyvärr du får komma tillbaks imorgon vi ska hem nu.
- Tzatziki! ge mig tzatziki! (as packad)
- Tyvärr du får komma tillbaks imorgon, vi har STÄNGT! (stänger igen luckan)

En knutte i 50 års åldern kommer fram och ska beställa.

- 150 gr med pomme!
jag tar betalt och så vidare, han har förklarat vad han ska ha på och inte, jag kommer precis ihåg allt!
Jag hällder upp pommen tar på krydda och lägger på hamburgaren...
- Vill du ha ketcup och senap?
- Men jag ska inte ha krydda, bara salt!!
- Okej det kan jag fixa, men du sa inte det från början!
- Du frågade om jag ville ha määää salt och krydda, det finns inget som heter määää i ordboken!
Då började jag koka inombords..
- Ofta man utalar D i ordet MED då?!
- I sverige gör man det!
Då blev jag ännu mer irriterad!
- Vi är i Östergötland och här pratar man så! Slänger åt honom maten och vinkar hej då!
Dryga fanskap!

Arg kvinna ringer i telefonen

- Leons gatukök det är fia!
- HEJ! Jag var nyss nere och beställde fisk med mos, ni glömde såsen!
(ibland när man hjälper varann med beställningarna så kan det vara lätt att glömma vissa saker ibland och det kan hända vem som helst)
- Oj jag är hemskt ledsen förlåt.
- JA! Jag är måttligt j*vla förbannad ska ni ha klart för er! Förra gången så var fisken bränd, men jag ville ge det en chans till och så glömmer ni såsjäveln!
- Jag ber så hemskt mycket om ursäkt! Ni får en ny potion gratis, vad heter du?
- Ja det kan jag gå med på! Jag heter Caroline.....
- Okej men jag sätter en lapp här att du ska få en gratis potion.
- mmmm! Hej då!


Haha förstår ni vad man får stå ut med :D och detta är bara lite av det! hjäälp!

Söndag..

Hade svårt att somna inatt när jag kom hem från jobbet. För mycket tankar som for runt i huvudet på mig. Det var en ganska lugn kväll igår, mest sista timman. I alla fall så vaknade jag nyss, känner mig inte utvilad.. Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, kanske bara vara hemma?

Getingar

Är det bara här hemma som alla getingar lyckas ta sig in? Dom senaste dagarna har vi haft jätte många getingar hemma. Dom flyger till och med in två och två typ, haha! Är det något med Agustimånad som gör att dom bli lite knäppa? Hatar dom i alla fall och vill ha bort dom, man vill ju kunna ha balkongsdörren öppen också..


Haha.... ni har väl inte missat?




Godmorgon...

vaknade tidigt imorse av att mamma kom hit och hämtade min gamla stereo och berättade att hon varit och hämtat min nya cykel och att den står i förrådet. Somnade om en stund men sen vaknade jag igen av att jag glömt vrida på persiennerna så det var jätte ljust i rummet.

Idag ska jag jobba med min favorit arbetskamrat Ellen :) det ska faktiskt bli trevligt, men kvällen är lång och jag hoppas det blir lungt ikväll, orkar inte med massor med fulla människor från krogen känner jag! Otroligt jobbigt att ta beställningar av aspackade människor!

Nu ska jag äta frukost och sen hoppa in i en dusch, sen får jag se vad som händer och sker...

080808

Godmorgon eller vad man ska säga? Jag gick upp för ungefär en halv timma sedan och har ätit frukost. Jag och mormor ska åka och titta på en ny cykel senare. Finns inte så mycket att säga.. Kanske skriver ett inlägg senare.

Ha en bra fredag :)

Vart är alla?

Haha.. Ingen har tid med mig idag verkar det som :P Alla jobbar ju! och bara för att jag är ledig så ska det inte finnas något att göra...KUL! eller inte.. Gick nyss ut en promenad med hundarna. Gick upp till Skarphagen för att kolla mitt konto, men ännu är det ingen fara :) Fasen vad varmt det är ute, fast det är molnigt så är det jätte kvaft! Längtar lite till hösten nu faktiskt..

Får väl se vad som händer ikväll.. I värsta fall får jag gå ut och gå en långpromenad med min Ipod i öronen, i min ensamhet. Hjäälp vad tråkigt jag har det!


...


Torsdag

Hämtade min mobil igår som äntligen hade kommit :) så nu har jag lekt med min nya fina telefon hela morgonen! Det var väldigt mycket folk på jobbet igår, massor med folk hela tiden tyckte jag! blää, jobbigt!

Ska snart hoppa in i en dusch har jag tänkt mig, sen ska jag gå ut på en promenad med vovvarna (är hundvakt åt min mosters chihuahua flickor nu på eftermiddagen) Vet inte vad som händer ikväll, Ska nog bara ta det lungt och se någon film. Undrar om Frida jobbar? Annars går jag nog över till henne sen en sväng.

Ha en bra dag :)

Här har ni något att lyssna på..

2 låtar med Röyksopp (lite gamla kanske, men men)





"Close to perfection"

Godmorgon, eller godmiddag :) Jag vaknade för en liten stund sen, Våra bästa år börjar strax så ska se på det. Ikväll jobbar jag igen. Blä kanske man kan kalla det? Fast det är med kusinen så det är okej :) Ska väl bränna med en ny skiva som vanligt som vi kan dansa omkring till, hehe! Vad ska ni hitta på idag då ?


Röyksopp - only this moment..

lite fattigare & busshållsplatser..


Blev att gå på stan med Malin en sväng :) Monki börjar få in massor med höstkläder nu.. *happy happy* hehe. Jag hittade en stor skön svart tröja med dragkedja, dyr men skön! Sen hittade jag ett par nya byxor från veromoda. Malin hittade lite smått och gott hon också :) Och regn vädret är tillbaks igen, så fick ta bussen hem. Det är lite roligt det där med busshållsplatser. Har ni tänkt på att när det inte regnar, då så står alla typ 2 meter ifrån varandra och är jätte rädda att stå för nära för att det inte ska kännas obekvämt.. men när det regnar så kryper alla ihop som en stor hög brevid varann. Haha lite kul ser det ut och då är det inget snack om att det är obekvämt att stå nära främmande människor! Fast jag vill helst ha ryggen fri i alla fall :P

Frida ville att jag skulle komma över till henne sen, så det ska jag nog göra. Hon vill väl visa upp sin kissekattunge igen :) Ha en bra kväll, håll tummarna för att regnet slutar!

Hejsan hoppsan :)

Vaknade lite senare idag i alla fall. Sitter just nu och tittar på fjantiga Våra bästa år, haha. Det är så molnigt och trist väder ute, man blir lite deprimerad ju! Ingen aning om vad som händer idag. Ska nog gräva ner mig i sängen och sova. Finns inte så mycket annat att göra faktiskt. Men ni får ha en bra dag!

Rihanna - Disturbia

Hennes nya musikvideo är ju as ball! :D

oj oj ojdå!

Vilket väder vi har! Det har ju verkligen varit regnstorm utanför fönstret! Herregud vilket väder!

Vad gör ni en måndags kväll som denna? Jag gör ingenting. Jag var över hos Frida en stund, tittade lite på tv, myste med hennes kattunge som hon har fått hem, hur söt som helst. Nu har jag lite ont i huvudet och funderar starkt på att lägga mig i sängen och titta på någon film.

Godnatt :)

"Just hold me"

Jag blev rastlös, så jag sprang in till stan en sväng i regnet. Köpte en mysig tröja på Bikbok. Sen tog jag bussen tillbaks för då regnade det ganska mycket så orkade inte gå hem. Det är mysigt med regn..ibland. Men då ska det antingen spöregna eller dugga lite gulligt på nästippen, inte något mitt emellan! Men men :P





Vad ska man göra då? Jag är uttråkad..
Vill att min mobil ska ringa, det skulle göra mig väldigt glad
:)

Godmorgon nya vecka!

Vilken kväll det var på jobbet igår! Massor med folk hela tiden! Trötta var vi också. Men men kvällen gick rätt snabbt och jag var hemma vid 00.45 ungefär.

Idag då? Ingen aning om vad som händer faktiskt Vill att min nya mobil ska komma, men den kommer väl antagligen på onsdag, torsdag eller något. Ska nog äta lite frukost nu och vakna till. Det är väldigt ovanligt att jag vaknar såhär tidigt som jag gjort alla dagar sen jag kom hem från resan. Vill sova mer ju! Men jag har så svårt att somna om.

Ha en bra dag :)

Titta vad jag hittade :)

åååååh vad söta knoddar!
Den allra första bilden på dom små..

Go eftermiddag :)


Nu ska jag till jobbet och steka hamburgare hela kvällen lång tillsammans med min kusin :D Ha en bra kväll! Föressten, jag tror att regnet är påväg!

God morgon Söndag!

Vaknade för  ungefär en timma sedan av att hemtelefonen ringde som låg på golvet. Jag som sov så skönt! hehe. Ikväll jobbar jag :) ska faktiskt bli lite roligt endå!

Ha en underbar söndag.. hej hej

Jag har köpt en ny mobiltelefon!

Nokia 6500 Slid - så heter den :) haha, fick idén imorse att jag skulle köpa en nya telefon. Men den var slut överallt så jag får den i mitten av nästa vecka. Köpte den på Media Markt. Jahopp! så nu är en mobil påväg, haha jag är knäpp ibland! Men den verkar vara jätte bra! och den enda nokia mobilen som faktiskt var riktigt snygg! (bilden här nere är inte rättvis)För Nokia ska det vara!

Väntar på att Frida ska komma hem från jobbet, så jag kan gå över till henne och dricka kaffe ;)




Några bilder från Cypern..












Jag är vaken!

Typiskt! jag vaknade tidigt i alla fall! Men gud så skönt det var att sova i min egna säng! Somnade som ett litet spädbarn. Gick ut på en promenad igår kväll jag och min ipod :) , träffade Frida en sväng när hon kom hem från jobbet. Det var så skönt ute igår kväll, frisk luft!

Ska göra mig iordning snart och åka ner till stan en liten sväng, ska gå in till frisörsalongen där moster jobbar och klippa luggen också, den är så lång nu så jag knappt kan se, hehe. Vet inte vad som händer idag, ska nog ta det lungt, är lite trött fortfarande.

Ha en underbar dag :)

UNGJÄFEL!


Hem ljuva hem :)

Äntilgen hemma! När jag klev av planet i skavsta var det första jag tänkte var "åååh titta massor med granar!" Hehe! Nu sitter jag här och varvar ner lite, ska snart hoppa in i en dusch och sen äta något. Har satt mobilen och min ipod på laddning. Resväskan orkar jag inte packa upp idag! Jag gör det imorgon istället, eventuellt kanske jag slänger smutstvätten i maskinen åtminstonde, får se :D haha! Så lycklig över att vara hemma i alla fall! Men men, nu ska jag hoppa in i en dusch, ha en bra kväll.. kram på er :)


RSS 2.0