victorias secret fashion show 2009


Någon som såg Victorias secret fashion show på tv nyss? Det gjorde jag precis som varje år :) Jag tycker fortfarande att året då Justin Timberlake uppträdde på scenen under showen var den bästa! Men underkläderna är sjukt snygga och dom flesta modellerna har ju så sjukt fina kroppar att man blir peppad som fan till å träna, haha! Men en liten grejj bara.. Det var speciellt en modell som faktiskt såg sjukligt smal ut. En blond tjej som jag inte sett tidigare? eller som man bara inte har märkt tidigare. Det var fan läskigt vad smal hon var! Midja som en tändsticka! Man saknade Adrianna Lima på catwalken också, men hon är väl "mammaledig" vilket Heidi Klum inte är :P Men men, rätt bra show i alla fall :)


f o r e v e r


from the heart

I don't believe that anybody feels
The way I do about you now.. ♥


Julklappar och annat..

Nu är det över.. igen :)  Vi har öppnat alla julklappar och ätit alldeles för mycket. Tänkte skriva lite om saker jag fick..

Byrå, matta, klocka, presentkort på ticnet till konserter och så :) Pengar, smink, pyjamas och lite smått och gott! Jag är mycket nöjd ;)

Ska hem om några timmar. Då ska jag träffa Lisa och Lollo en stund. Nu måste jag vila en stund på soffan, för jag är proppmätt. Hoppas att ni har haft en underbar dag :)

Lite bilder bara


Lillbrorsan och Theo slappade på soffan en stund..

Det gjorde Mittens också..


GOD JUL * + . * - + * ' . * +



23 december

Idag har jag varit hemma hos Sandra med henne, johannes och lovisa. Vi har ätit Sushi och sedan har vi bakat. Jätte roligt att träffa dom igen!

Nu är jag hemma hos mamma. Ska sova här inatt. Katten är också med såklart. Vi har precis ätit god mat och jag och lillebrorsan ska snart se Sunes jul :) jag behöver få lite julkänslor känner jag. Det känns ju inte ens som att det är julafton imorgon..

Sandra och Johannes (sandra är nog lite lack på polkagrisarna, hehe)

Lovisa :)

Sandra och Lovisa :D


Jag och min kusin Julia

Min kusin julia hade lagt upp en 16 år gammal bild på oss två! Jag var tvungen att lägga upp den här :) Hon har alltid varit som en lillasyster för mig!

16 år sedan :)

2 år sedan :) Hon har växt om mig! hehe..


Avatar

Mästerregissören James Cameron är tillbaka med ett actionpackat äventyr olikt allt vi tidigare sett. AVATAR tar oss med till en spektakulär ny värld bortom fantasins gränser där en motvillig hjälte tvingas ta stridför vad han egentligen tror på.

Den desillusionerade marinsoldaten JakeSully skickas tillplaneten Pandora för att med alla medel övertyga urbefolkningen att låta människan exploatera deras natur för att utvinna en ny energikälla. Allteftersom Jake lär känna planeten och folket blir han mer och mer osäker på sitt uppdrag och när kampen ställs på sin spets måste han välja sida.
/sf.se

Jag överdriver inte när jag säger att det här är en tio poängare! Jag har aldrig känt såhär efter ett biobesök! Den är så sjukt fin gjord den här filmen att jag nästan fick gråten i halsen. Den var helt underbar. Jag har ingenting ont att säga om den här filmen. Det är bland det häftigaste jag varit med om i filmväg! Jag hade höga förväntningar efter allt man har hört och sett och den gjorde mig inte ett dugg besviken. Jag känner lycka i hela kroppen just nu. En del av er kanske tycker att det låter knäppt att man kan bli såhär till sig över en film. Men ni som är riktiga filmälskare vet att man kan bli lycklig av en riktigt bra film.. eller hur?!


Ikväll kommer mina flickor till norrköping :)


A v a t a r


Ska se Avatar ikväll på bio. Jag lyckades få med mig en jobbarkompis. Ser verkligen fram emot den här filmen! Jag har hört att den ska vara grymt bra!


Timbaland


Filmer jag ser fram emot att se!

 
 
 


rubriklöst



fan...fan...fan....FAN!

 


Mittens gillar sin nya hylla..

Jag vill verkligen kunna komma igång med min bärbara dator nu! Jag får fan ont av att sitta på den här hårda stolen vid min stationära dator.  Efter jul ska fan det här skrivbordet bort och jag får ställa ner den här datorn i mammas källare sålänge tills jag flyttar till större!

Mittens ligger och chillar på sin nya hylla som jag satt upp över tvn. Jag kanske har nämnt att hon hela tiden har hoppat upp på tvn och det är inte okej! så jag fick till slut sätta upp den här hyllan för att hon inte gav upp. Men hon verkar trivas däruppe och jag tror till och med att hon somnade där uppe nu, haha..

Jag bytte ett pass på jobbet så jag jobbar imorgon kväll istället för dagen innan julafton för jag har fått jobba dagen innan julafton två år irad och det vill jag inte det här året igen.

Funderar på att ta tag i disken, det är rätt skönt att ha den gjort.. Imorgon blir det fika på stan med Lisa innan jobbet, så jag funderar på att göra matlåda redan nu till jobbet. Jag är som bekant väldigt pigg på nätterna och tycker om att pyssla med min lägenhet då. Så jag funderar på att städa lite med. fast jag gjorde det på dan, men man hittar väl alltid på något. Sen ska jag lägga mig i sängen och läsa boken "14 år och såld". Jag har snart läst ut den. Kan verkligen rekomendera den boken!

 så fort jag får igång internet på bärbara så ska jag bli bättre på att lägga in bilder.. Förstår att det är rätt boring att läsa en blogg utan bilder, för sånt gillar inte jag heller.. Sov så gott


Tisdag.

Mamma kom förbi på en fika förut när jag hade städat här hemma. Hon tog med sig katten hem till sig så får hon busa av sig med hennes katt. Så nu kan jag tänka mig att båda hänger i mammas julgran haha!

Jag ska strax iväg och handla, sedan ska jag jobba från 18-24. 6 timmar bara så det är inte så jobbigt. Nae nu måste jag göra mig iordning lite här, för snart hämtar mormor mig. Tjohej!

Helgen..

I fredags var det julfest med jobbet. Det var trevligt, men var hemma skapligt. Vi började på Bacchus, där vi åt planka och drack vin. Sen gick vi ner till Vinkällarn där det bjöds på drinkar och cider. Jag drack, men höll mig nykter.

Inatt jobbade jag. Det var en riktigt seg kväll, förutom de två sista timmarna, då det bara trilla in massor med folk.

Nu ska jag åka till mamma en sväng å fika. Katten följer med, hon behöver leka av sig i mammas stora hus :) Skriver mer senare.. Tjolahopp!

Julfest med jobbet. * ' . * ' + . * ' + . *

Jag ska strax hoppa in i duschen, sen kommer Linda hit och så ska vi möta upp Ellen. Erik och dom är hos Erik innan, så vi tänkte dra dit :) Sen ska vi till Bacchus och äta med resten av jobbet, trevligt trevligt :) Men Ellen kan ju bara följa med en stund till Erik, för hon måste ju hem till lilla Siri sen :)

Ett problem nu bara.. Vad ska man ha på sig? Jag vill inte vara för fin heller.. Jag får helt enkelt prova igenom min garderob. Ha en bra kväll !

Vet inte hur det kommer bli med foton från kvällen. Jag hittar inte min lilla digitalkamera och jag orkar inte släpa på min systemkamera. Får hoppas att någon annan tar med sig kamera.

Today

Jag har ont i armen idag, riktigt ont faktiskt. Inte så att jag lider alltså, men det är inte direkt skönt! Tog en evighet att ta på sig kläder förut när jag skulle till stan.

På stan mötte jag upp Emma och Linda, vi gick runt en sväng. Sen gick jag och hämtade ut mitt paket från h&m men allt ska skickas tillbaks. Jag och Linda gick och åt på Paus. Sen tog vi en trip till systembolaget. Xider har två julcider i år med glitter i! Den röda är vidrig så den lät jag vara. Men jag köpte ett gäng av dom andra så det är bäst att dom är goda! Skulle tydligen smaka lime, vanilj och ingefära eller nåt sånt sa han på bolaget, så det lät lite spännande. Jag ska bara vara hemma ikväll och ta det lungt. Spela lite sims3 tror jag, hehe.. Ska ringa till mormor och gnälla lite över min arm nu :P


Jag vill ha snö!


Jag längtar efter snö nu. Ska det vara kallt ute kan det lika bra vara snö :) Mysigt att sitta inomhus, tända värmeljus, dricka chai-té med kardemumma och se när det snöar utanför fönstret! Nu vill i alla fall jag ha snö.


skulle jag sova?


Jag fick den brillianta idéen att jag skulle baka! Haha så nu står degen på jäsning och så länge ska jag duscha.. Färska ostfrallor! Hmm, kommer jag att lyckas? som extra tillbehör så är det solrosfrön, pumpafrön och linfrön i.. får se hur det slutar. Har också istället för vanlig riven ost, riven mozzarella ost. önska mig lycka till!


Go'natt!

Ikväll har jag jobbat. Annars har jag inte alls gjort något speciellt idag. Haft en väldigt konstig känsla i armen som fortfarande håller i sig. Det känns som en blandning mellan mjölksyra, rastlöshet och träningsvärk? Haha ja det är helt wierd! För er som inte vet så vaccinerade jag mig igår.

Annars mår jag bra. Ledig torsdag, fredag. Imorgon ska jag på stan en sväng, hämta ut mitt paket från h&m och lite så.

Nu ska jag hoppa in i en dusch, sen se lite serier innan jag ska sova tänkte jag. Riverside, Days, halv åtta hos mig och några En fyra för tre avsnitt.. Ja det är ju en del, haha! Godnatt!

With my eyes closed


Idag tog jag sprutan mot svininfluensan. Den kändes ju knappt! Känns mer när katten bitts! Vet inte vad jag tycker. Tvekade nästan när jag skulle gå in i salen. Jag skulle liksom spruta in något i kroppen som jag inte vet vad det är! Innan jag tog sprutan var det en liten kö in i salen, det var några därinne redan så jag valde att stå lite utanför och vänta, tills det var min tur. Jag är inte spruträdd, men jag vill helst inte se på. Det tog några sekunder så var det hela över. Jag ångrade mig lite. Men fan nu är det gjort så det är bara att glömmat :) Jag har inga biverkingar en så länge och det har endå gått 10 timmar, men får väl se om jag vaknar upp inatt av värk i armen. Min söta vän Lovisa berättade hur jäävla ont jag kommer att ha! Snälla vänner man har som försöker skrämma en :)

Sen har jag fikat på stan med Frida och Natta. Efter det gick jag och Frida förbi Malin Berg och tittade på hennes nya lägenhet, jätte fin! Sedan tog vi en promenad till andra Malin och där fikade vi och babblade som alltid!

Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på serier. Sov gott!


Min lilla lussekatt




Name the pet


Anywhere but home

Paret Brad och Kate träffas på en biograf på självaste julafton. De har båda tagit sin tillflykt dit för att slippa besvärliga familjesammankomster. De blir kära och inser att deras lycka ligger i att försätta undvika sina diskfunktionella familjer, varje år hittar de på än värre lögner för att slippa fira jul med sina familjer. Denna jul är planen att fly till Maldiverna, men flygplatsen stängs ned och alla flyg blir inställda. Paret tvingas tacka ja till en familjemiddag hos Kates mamma. Det ena leder till det andra och innan de vet ordet av har paret lovat att fira jul med samtliga av sina fyra frånskilda föräldrar.
Jag gillade den här. Riktig feel-good film :) Jag gillar både Vince Vaughn och Reese Witherspoon så det kanske beror på det. Hade det varit några halvdana skådespelare så hade väl inte filmen varit lika bra. Men den var mysig och riktigt rolig på sina ställen. Man fick också lite julkänsla efter den och det är ju positivt. Sevärd!

American Pie - the book of love

Tio år efter den första American Pie-filmen hittar tre nya olyckliga oskulder en bibel gömd i skolans bibliotek på East Great Falls High. Olyckligtvis är boken förstörd med endast ofullständiga råd... Bibeln leder dem på en resa med destination att förlora sin oskuld.
Bla bla bla.. kan dom inte göra dessa filmer och använda andra titlar utan att smutsa ner American Pie? Den var pinsam och överdriven. Nae första och riktiga American Pie filmen kan ingen av dessa senare "american pie" filmer mäta sig med, inte på låånga vägar.




Observe and report

Ronnie Barnhardt jobbar som säkerhetschef på ett köpcentrum. När en pervers blottare börjar utsätta besökarna för otrevliga syner ser Ronnie sin stora chans att få sina drömmar uppfyllda. Blottaren kan bli hans fribiljett in i poliskåren och dessutom ge honom chansen att dejta tjejen han drömmer om, den heta expediten på skönhetsavdelningen. Den enda som kan hindra Ronnie från att uppnå sin dröm är en lång, snygg snut som faktiskt vet vad han sysslar med.
Den var väl helt okej att titta på en söndagskväll. Seth Rogen är väl alltid rolig? Men att jag somnade stundvis är väl inget bra tecken?

-

Ikväll har jag haft filmkväll med Linda, från jobbet. Vi kollade på nya American pie filmen, som verkligen sög! Sen titta vi på Observe and report, den var väl okej? haha..

Hela den här dagen har varit så seg! Mormor, mamma och lillebror kom hit en sväng på dan. Sen åkte jag och mormor och handlade. Jag hade tänkt att baka ikväll, men jag orkade aldrig, hehe söndagstrött.

Nu ska jag se Riverside och sedan någon mer film, sen sova. Finns inte så mycket vettigt att skriva just nu känner jag.


Nattugglan talar..

Jag är rätt pigg, men tänkte snart gå och lägga mig i sängen å se en film. Imorgon är det tvättdag, så då blire att tvätta och så hela dagen. Tänkte bara vara hemma hela dagen imorgon och bara ta det lungt.

Nae varför sitter jag här för? Godnatt!!


Monki och sonia rykiel

Dagen började med att jag, mamma och min lillebror Linus åkte till morfar och firade honom för att han fyllde år igår. Där bjöds det på smörgåstårta och den var så himla god! Sen blev det bullar och kaffe. Sen när vi hade varit där en stund skulle Linus till ett par kompisar, så då åkte jag och mamma till Maxi för att kolla in sonia rykiel for H&M. Mycket storlekar som redan var slut, speciellt det jag ville ha. Vi kollade lite i dom andra butikerna sen åkte vi. Mamma släppte av mig i stan och då gick jag in på H&M i stan för att titta om dom hade kvar några storlekar och det hade dom, så jag köpte en bh där från Sonia Rykiel. Sen såklart kunde jag inte hålla mig borta från Monki, så där inne köpte jag en shjorta (se bilden här nere).

Nu är jag hemma och har varit det en stund. Jag ska städa lite (idag igen) och sedan ska jag nog förbi Lisa en sväng sedan.  Jag hade kunnat tänka mig att gå ut ikväll, men det får bli nästa helg istället då det är julfest med jobbet. Ni får ha en mysig kväll, själv ska jag tända lite doftljus här hemma nu :)


Visa deras namn, stad och allt!

Läste precis på Nt.se om att en tjej blev våldtagen på Mc donalds i stan inatt! Hur fan i helvete kan en sån sak hända? av 4 killar dessutom! Nu tycker jag att det är dags att man publicerar bilder och namn på våldtäktsmän! Varför skydda deras identitet för? hugg kuken av dom och smutsa ner deras namn i media! Ynkliga jävla äckelsvin!

Heidi Klum and her kids


Äntligen får man se lill tjejen! Hur söt får man vara egentligen?


4 / 1 2

Jag vaknde vid 11 första gången, då tyckte katten att det var dags att gå upp. Så då började jag städa lite, damma och sånt. Sen gick jag och la mig igen, när jag såg att katten hade somnat, så jag passade på. Annars är hon pain in the ass!

Så jag vaknade nu igen. Så nu ska jag dammsuga och svabba golv, sen ska jag tända lite doftljus. Mormor kommer med middag snart :) Sen är det bara att ta det lungt för sen väntar ett nattpass på leons gatukök. Men ska bränna med mig några skivor, köpa tidningar och godis. Då klarar vi oss nog ikväll.

Jag drömde värsta mardrömmen inatt också! först att jag var med i en olycka så jag fick gå runt med blodpåsar och slangar, sen när jag kom hem så hade jag 3 kattungar hemma i Mittens ålder (ni kan ju tänka er). Sedan hade jag inbrott hemma hela tiden, fortfarande när jag var hemma. Ja, drömmen var rätt sjuk! haha...

Nae nu väntar städningen!

V a g a b o n d k ä n g o r

Heeej! Kom precis hem från stan. Har varit och shoppat med mamma. Köpt julklappar både till mig själv och till andra. Jag hittade ett par kängor från Vagabond, ögonbrynsskugga (?) från MakeUpStore och tunna leggings från Monki.

Jobbar 18-24 ikväll, så nu ska jag bara slänga mig i soffan och bara ta det lungt. Hoppas att ni får en bra dag!

 


2 / 1 2

Såg precis att jag börjar klockan 4 idag. Så ska strax iväg här. Måste bara stanna vid Paus och köpa med mig en sallad. Ser inte fram emot det här arbetspasset.. Men men så är det, man kan inte gilla alla.

skriver mer ikväll.. bye bye


Goodnight!



Jag färgade håret idag, äntligen! Så nu är jag rödhårig igen, känns riktigt bra och kommer se ännu snyggare ut efter några tvättar.. Nu ska jag sova, katten har redan tagit plats i sängen och somnat. Godnatt!


Pepparkakshuset


Jag hjälpte Frida med sitt pepparkakshus idag. Ser ut som att två 5åringar har gjort det.


Emilia

Min kompis Mimmie födde en helt fantastiskt söt liten flicka för en vecka sedan. Fick träffa henne idag och passade på att fota henne lite. Önskar er all lycka i världen!


1 / 12

Idag blire full rulle.. Ska snart iväg och luncha med mormor. Sen ska jag till Ektorp och få träffa Mimmies bebis :) Sen hoppas jag på att Frida har tid med mig en stund också :) Jag har inte riktigt tid att sitta här vid datorn.. Skriver mer sen ikväll. Hejdå!

RSS 2.0