A Guide To Recognizing your SaintsVill se!!!


image174

Måndag och en helt ny vecka..

Det va jätte skönt att gå upp imorse utan att gå till jobbet !.. Så jag gick upp å kollade på reprisen av Våra bästa år och sen satte jag mig här.. Sen ska jag städa och ner på stan med Lovisa & Sandra.. ikväll blire väl att sitta på Sandras bakgård och mysa, haha..  Nu ska jag jag göra käk & sätta mig framför Sims tänkte jag :) så ha en trevlig dag..


image171

Är det inte fest så är det myskvällar.

image167Om man inte festar så är det filmkvällar och är det inte filmkvällar så är det bara tråkigt. Fast såklart kan man ju sitta på en mysig gård tillsammans med sina vännar och prata lite skit, om livet och om allt annat helt ointressant i världen, men som man konstigt nog endå kan prata om i timmar. Det finns utebio, fast konstigt nog regnar det nästan varje gång. Glömmer aldrig den gången när jag och Lovisa satt där i regnet för några år sedan. under ett litet paraply och på en liten film som endå vart dyngsur. Vi sprang till och med hem å bytte kläder i pausen, inte trevligt ! Sommarlov är igentligen tråkigt, man sover bort halva dagarna, jobbar för att få lite extrapengar för att endå spendera pengarna på något jätte onödigt. Fast hela den här texten jag skriver är ganska onödig den också. Jag är en riktig slösa. När jag har pengar så är dom slut fortare än vad jag hinner med. Men det är kul å shoppa. Det är nog en av dom bästa grejjer som finns att göra. Jag har tänkt lite till på en grejj.. typ 1 tredjedel av mina gamla vänner som jag umgicks med för några år sen är pundare nu förtiden. Hur kul är det då? Jag har aldrig testat och kommer aldrig göra heller.. Förstår inte mig på dom som håller på. Dom förstör sina liv.. sorliigt..

Men men livet är härligt..  Va glad över vem du är och försök aldrig vara någon annan.. PUSSS heeej


Tisdag..

Idag har jag jobbat och sen bara varit hemma.. Nu sitter jag hos min moster och här är det krig.. Mormor har åkt upp till sjukan men det va nog inge allvarligt.. men det är inte därför det är krig här.. hoppas jag iaf.. vi ska väl se lite film och sådär.. Sen ska jag nog hem igen... hej hej

Wiiie..


image166

Kryssning today :)Skit kul ska vi ha eller hur tjejer :)

Fredag är det idag..

och jag ska umgås med min moster. vi ska äta Pizza och se filmerna "the reaping" och "Die hard 4"..
hela dan ha jag bara vart hemma och tagit det lungt. va hundvakt i natt åt lilla Maya så vi har legat rygg mot rygg hela natten hehe hon är så mysig när hon sträcker ut sig som en bebis :)Snart är det kryssning :) wiiie

Helgen som gått..


I fredags var jag hos moster Monika & kolla på Apocalypto, den är bra men har sätt den förr :) Sen i lördags va jag hos Frida och vi kolla också på film "Torkel i knipa" & "Black snake moan"... Black snake moan va as bra, Torkel i knipa va rolig men endå inte så rolig som alla påstår! men men.. Igår så vade tänkt att vi skulle på utebion, men vädret va ju skit så vi hade lite innebio hos Sandra.. Såg "Alpha dog" För mig vade typ femte gången jag såg den men jag gick me på det för dom andras skull :)

Idag ska jag ner till körskolan snart och plugga teorin.. Sen ska jag hem å se  våra bästa år. Sen ska jag hem till Fridas mamma för Frida kommer dit idag så då äre ju nära å bra :)

image165

Dagen idag..


Idag har jag vart nere på körskolan och trälat med teorin.. pisstråkigt.. usch vill bara att det ska vara över nu!
Sen har jag vart å fikat med Cathy på stan :) jätte trevligt att träffa henne det var så länge sen & hennes mage börjar bli ganska stor ;) gos-bebis-mage :) hehe glad för din skull gumman!

Sen åkte jag hem å så kom mamma å jag fick en ny väska :) fin va den och den luktade jätte gott (riktigt skinn) Sen åkte jag ner till Lovisa och satt å prata typ en halv timma och  nu är jag hemma igen och sitter och kärar ner mig i chihuahua-bebis klipp på Youtube.com och blir helt valp tokig !
Kryssning 20 Juli med Frida, Mimmie & Mickis.. Plus Fridas mamma och några till :) ska bli skit skojj :)image164

RSS 2.0