I'm all messed up, I'm so out of line


Lite senare...



shoppingen från stockholm.. Den khakigröna shjortan köpte jag här, men resten i stockholm :P

R e c o v e r y


Människans bästa vän..


Gud vad jag har kärat ner mig i den här hundrasen alltså.. Staffordshire bullterrier ♥ Jag vill verkligen skaffa en.

Ni som har hundar som jobbar och så. Vad gör ni för att få det att gå ihop?

Nej


S A L T


Evelyn Salt är en CIA officer som har svurit en ed om trofast tjänstgöring och att kämpa för sitt land. När hon blir anklagad för att vara en rysk spion flyr hon för att rentvå sitt namn och för att en gång för alla visa att hon är en sann patriot.

Såg den här filmen ikväll och jag kan verkligen rekomendera er att se den! Så j*vla bra! Angelina Jolie är en grym skådespelerska och passar perfekt i sånna här roller och gör rollen som Evelyn Salt riiiktigt grymt bra! Sen den!

AAAaaaw


! ! ! ! ! !

Jag vill fan ha den här jackan! Den tog slut på en dag! Jag brukar alltid gå in på H&M´s sida varenda jäkla dag och just i torsdags när jag skulle till stockholm så struntade jag i att kolla.. och vad fan händer? jo världens mest perfektaste jacka släpps och tar slut på en halv jäkla dag! Jag är så förbannad! är det någon vänlig själ därute som fick tag i en sån jacka i strl 40 och vill sälja den så säg till! jag tvekar inte en sekund! eller om det är någon som vet var man kan få tag i en liknande så skrik!


Skickade efter den billiga i alla fall. Känner på mig att den kommer vara skit tajt i storleken och inte alls lika fin. Men men... jag är seriöst deprimerad :( haha..

299:- ... inte lika snygg, men den får väl duga..

två ringar..


Okej.. vet inte om det är min dator, storleken på bilderna eller blogg.se som krånglar.. Kan fortfarande inte lägga in bilder och visa vad jag köpte i stockholm, så får prova imorgon igen. Men den här bilden lyckades jag lägga in som jag tagit med min iphone.. mina två fina ringar som jag köpte idag! Visst är dom grymt snygga?!

Stockholm

har varit i stockholm under dagen och shoppat med mamma.. Men blogg.se låter mig inte ladda upp bilder just nu, så får visa er senare. Tjohej :)

B i k b o k


Har kollat in dessa två godbitar i butik och funderar faktiskt på om jag ska köpa dom. Himla söta i alla fall :)

Cheap Monday


Idag har det inte hänt allt för mycket. Satt och väntade på mormor i hundra år och när hon kom så var jag på så jäkla dåligt humör, för jag hade inte ätit nått på hela dan så sockernivån i kroppen var inte helt okej om man säger så, höll på att bryta ihop, haha! Men så åkte vi till hageby centrum och fikade på Lindalhs. Köpte en sallad och för en gångs skull var dom väldigt generösa, för dom brukar vara väldigt snåla med tillbehören. Med mat i magen blev jag på bra humör igen och ville hitta på nåt. Men ingen har tid... Åkte förbi Lisa och gav tillbaks pengar jag var skyldig henne från i Lördags, sen gick jag hemåt för hon var tvungen att plugga. Provade nyss kläderna som kom i H&M paketet och har ordnat med det som ska skickas tillbaks. Nu får det gärna bli Torsdag så jag kan åka till Stockholm och shoppa. Nae nu ska jag se veckans avsnitt av True blood, sen blire film eller nåt :)

haha var bara tvungen att lägga in den här bilden också.. Titta så sööööt hon är!

H&M paket och iphone4 skal

När jag hade vaknat förut "imorse" så låg det en avi-lapp och väntade innanför dörren + ett paket. I paketet var det ett gratis skal till min iphone4 från Apple store och på avin stod det att jag kunde hämta ett h&m paket som låg och väntade på mig. I paketet så var det den grymt snygga bustiern som jag väntat på, men den var för stor så jag måste skicka tillbaks den. Som tur var fanns det strl 38 kvar så jag skickade efter en nu direkt. Sen så var det ett par byxor också och dom satt bra.. Jätte snygga var dom faktiskt :)


på torsdag..

På Torsdag åker jag och mamma till stockholm över dagen för lite shopping. Ser mest fram emot Weekday, älskar den butiken! Sen ska jag nog kosta på mig dom där fina skorna från Vagabond som jag skrev om några inlägg ner. Får se vad jag hittar. Ska också försöka reklamera ett linne som är köpt på Urban outfitters som gick sönder efter en jävla tvätt! Jag har linnen från H&M för 69 kr som har bättre kvalité en detta linne som kostade typ 300spänn! Gaaah! Hoppas jag får lämna tillbaks det i alla fall. åtminstonde byta..

Jävlar vad min höstgarderob ska fyllas! ;)

C o r o n a



Titta!! Jag fick äntligen träffa mammas kompis amstaffvalp på 10veckor och jag är helt förälskad! Hon var det sötaste jag har sett på väldigt länge och nu vill jag ha hund ännu mer! :( Hon var så himla mysig! La upp huvudet på min axel och ville kramas. Åååh vad jag är avundsjuk! har alltid velat ha en hund och det blir inte bättre efter varje gång jag träffar en liten söt valp heller.. Jag blir tokig ju! Vill ha :( ♥

Lördag..

Jag städar för fullt här hemma.  Lisa och Lollo ska komma förbi här sen innan vi drar oss mot stan och senare blir det utgång. Får väl se hur länge man orkar med krogen ikväll, det lär ju vara sjuuukt mycket folk. Jag är egentligen svintrött eftersom att jag har jobbat natt och det var inget lätt pass kan jag lova er!


Fick ju se Malins lilla bebis igår innan jobbet. Han var så himla söt ♥ och han verkar så himla snäll. Jag är så glad för din skull Malin och självklart glad för pappa Thomas skull också :)


vagabond


vill och ska ha dessa skor!

give it to me


19 augusti - bilder från idag.





Har varit med Emelie & co ikväll. Sedan kom Lisa och Lollo. Vi var en sväng i vasaparken och där var det Rixfm festivalen som för övrigt sög! Vi satt mest och snackade bara. Efter det blev det fyrverkerier. Förut på dagen var jag och julia på stan. Hon shoppade loss till sig själv och jag shoppade lite presenter till Malins nyfödda son Liam :) Som jag ska få träffa imorgon! Nu väntar jag på kyckling som står i ugnen. Jag är vrålhungrig!

Min fina älskade iphone 4

Jag höll seriöst på att börja gråta nyss, slänga saker omkring mig och ringa och hota media markts personal för att ha gett mig en trasig telefon. Men lugn, lilla jag upptäckte att media markt inte öppnar förens 10 så tekniska jag fick lösa problemet själv (google, love you!). Så nu är allt bra igen.. Men jag höll på att börja grina haha. Min Iphone 4 har blivit lite av en bästa vän hehe.. Trodde att den hade dött! Nu kan jag sova!


en stor katt? nae........ GRÄVLING!

Nyss när jag gick ut på gården för att slänga sopor så ser jag en jävla grävling som tar sig in under grinden till gården! Vad fan gör den mitt i stan! Jag bor liksom på östra promenaden! Ja det var en grävling, först tänkte jag en stor katt, men det var en jävla grävling! Sprang fort som fan in i porten, men stackarn han måste ju ha gått väldigt vilse... Första gången jag ser en grävling på riktigt(levande) och så är den på min gård!


Nu ska jag läsa en bok och sen sova..


Nae nu ska jag läsa klart boken "Att älska som en porrstjärna" - om Jenna Jamesons liv. Boken är hur bra som helst ju! Godnatt på er..

Prince of Persia


Såg precis klart på denna. Väldigt bra film faktiskt! Jag älskar sådanna här typer av filmer. Jake Gyllenhaal blir bara bättre och bättre också tycker jag.  Snygga effekter och så gillar jag när det fäktas med svärd ;) det gillas! Har det här spelet på Wii så jag blev lite sugen på att spela det nu..

Världens bar

 
Har suttit på världens bar med Sandra och hennes pojkvän Johannes. Vi pratar som vanligt om allt mellan himmel och jord och jag trivs så himla bra i deras sällskap. Sandra jag kommer sakna dig som fan nu när du flyttar ♥ bästaste Sandra!

funderar på en tavla


kanske den här?


grattis Malin och Thomas!

Grattis till Malin och Thomas som fått en liten pojke :) Jag är så himla glad för er skull och längtar som bara den efter att få träffa honom! Fina Malin, tänk att du blivit mamma! ♥

T w i n s

LISA & LOLLO FYLLER ÅR IDAG! 21 år :) så ikväll blir det allt kalas :)


feel my heartbeat





Glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya..


Inatt när jag kom hem fick jag för mig att jag skulle göra om Alexandras bloggdesign, istället gick jag in på min egen och råkade förstöra hela bloggen. FAN, så jag fick sitta och pilla med bloggen enda fram tills 7 imorse.. Det är fortfarande lite som behövs fixas men men, orkar inte just nu.. Så man ska inte få för sig sånna saker när man är trött.. Jag tittade inte och antog att jag loggade in på alexandras bloggkonto haha. Nu ska jag iväg till jobbet. hej svejs!

Arbetsmyra

Jobb jobb jobb. Nu ska jag iväg och jobba igen. Sov till 4 bara för att vara riktigt utvilad vilket jag känner mig nu.. Hörs senare när jag kommer hem.


As long as the wrong feels right


Har lyssnat på den här låten på repeat hela sommaren! Heeeelt underbar ♥ Eminem. Har alltid älskar Eminems musik och hans nya album bevisar bara att han aldrig blir dålig på det han gör. Helvete vad bra! ♥

Härliga lediga dag..



Towää du ville ju vara med på min blogg ;)


1. me 2. Towää 3. Lillebror och hans kompis 4. me

Lediga onsdag...

Jag ligger helt deckad på mammas soffa just nu. Jag har ätit sallad med bacon och tortellini. Köpte med bakelser till alla också det uppskattades tror jag. Om en stund ska jag hem till Lisa. Blir väl att sitta på gården med kaffe och prata om allt mellan himmel och jord som vanligt. Uppdaterar senare.. Ha en bra kväll :)

Ett litet godnatt inlägg..


Kom hem från jobbet för en stund sedan. Gick en promenad från jobbet även denna natt och det känns bra. Har inte hunnit iväg till gymmet ännu och jag skäms.. Måste verkligen ta tag i det. Funderat på hela den där
Iso-dieten.. kanske borde börja? Imorgon är jag ledig och det ska verkligen bli helt underbart. Funderar på om jag ska tvinga mig upp och gå till gymmet tidigt, men vem försöker jag lura? jag kommer ligga och snarka länge imorgon. Klockan är ju trotts allt redan tjugo över fyra nu, så lär väl inte somna förens om någon timma. Får se vad som händer. Alexandra, jag tycker att du ska börja träna med mig :) Mamma du får gärna också börja igen! Nu ska jag ladda ner lite appar till min iphone, krypa ner under täcket och se days. Godnatt ♥

Två gravida vänner..


umgicks med mina gravida vänner på dagen.. vi åt fruktsallad och pratade. kolla in mys-magarna då :)

Photos




1. Julia juliastrm.blogg.se 2. Soffpotatisen Theo.. 2. Linda och Christoffer

G a m e r


Bästa film jag sett på länge!

Nu säger jag godnatt..

Jag kom hem från jobbet för en kort stund sedan. Jag har riktigt ont i fötterna så det var skönt med en kall dusch. Ska jobba idag också (söndag) 18-24 så nu ska jag sova så jag hinner att göra något på dan. På måndag är det jag som tar tag i träningen igen! jag har varit så jäkla lat nu under större delen av sommaren, så nu jäklar. Ska ju faktiskt vara brudtärna i oktober så då vill jag ju vara snygg. Ska försöka gå ner 10kg på två månader, undrar om det kommer att gå? ska försöka i alla fall. Jag har lyckats förut... Till nyår vill jag ha gått ner 17kg. Men ska börja mäta mig runt mage, lår, rumpa och armar också, för det är ju cm som är huvudsaken. Okej för mycket tankar såhär dags. Jag är jätte trött, så nu säger jag godnatt!


Godnatt.


Dom flesta av er sover.. Nu ska jag sova. Godnatt!

The runaways


Såg en film häromkvällen, The runaways. Med Dakota Fanning och Kirsten Stewart i huvudrollerna. Rätt tråkig film, men funkade att se endå. Dakota Fanning är ju så sjukt jävla bra och söt som socker! Men åter igen frågar jag mig själv hur i helvete kan man ge Kirsten Stewart roller i filmer? Hon är så dåålig att jag vill gråta. Helt menlös, irriterande och precis lika j*vla tråkig i alla filmer som hon är med i.. ja inklusive Twilight filmerna!

en gullunge på stan


Titta vilken sötnos som satt och fikade på stan förut :) Jag passade på att gosa lite med henne och babbla med hennes fina mamma medas Lisa och Lollo sprang in på apoteket.. Det var en jäkla mongo lugg jag lyckades få på bilden också haha!


Har klickat hem...


Från H&M. Byxorna har lös passform upptill och smalar av i benen :)

! ! ! !

Okej.. nu är inte min bloggdesign helt okej längre.. måste få inspiration! Ut å fota imorgon! ska försöka dra med Julia ut. Jag måste göra något åt detta nu, haha! Jag spyr åt designen snart.


Today



Håller på att tvätta.. Det behövdes verkligen. Sen har jag städat badrummet. Snart kommer Lollo hit så ska vi in till stan och möta upp Lisa, köpa revbenspjäll och annat. Sen går vi hem till mig och tittar på film. Hoppas att ni har en bra dag.

ikea

Vaknade för en stund sen. Snart kommer Fridas mamma och hämtar mig så hämtar vi Frida. Sen är det Ikea som gäller. Uppdaterar senare.. Adios.

Lunch med alex och Leah

Kom precis hem. När jag hade vaknat till liv var jag hungrig och alex ringde precis i rätt tid. Så vi tog en lunch på stan. Ska strax till jobbet, ha en bra kväll.

I lördags..

I lördags var jag i stockholm över dagen med Sandra och Frida. Vi shoppade, tittade på Pride paraden och shoppade lite till :) grejjerna som jag köpte ser ni i inlägget nedan. Jääävligt dålig uppdatering här, jag vet. men nu ska det bli ändring på det :) Ska fixa designen någon dag här i veckan också. Måste bara fota lite först!

Nu ska jag se veckans True blood, sen sova? Godnatt i alla fall!

Nytt i garderoben


2 t-shirtar + leggings från Weekday


Långklänning Monki

Tröja Monki

skor från Scorette

One


RSS 2.0