2 1 å r


Converse


Så fort snön försvinner så ska jag köpa mig ett par nya vita converse! Den här gången blir det ett par höga, har haft två par låga men dom går sönder så förbannat fort.. Älskar converse, så jävla snygga!


torsdag

Har varit hos Linda&Danne ikväll. Jag och Linda har spelat Super mario på wii och har klarat hela spelet :) Sedan har jag massor med wiispel nu på en hårddisk! Tack Daniel och Jimmy för hjälpen! Så här ska spelas :) Nu ska jag äta "middag" för har helt missat att äta idag, haha! Sen ska jag krypa ner under min nya mysiga filt och spela lite :) Godnatt.

...


Har bokat tid för tatuering 4/2 på Lucky7. Ska ha den på handleden och jag är jävligt nervös, haha! Linda på jobbet ska följa med och tatuera sig samtidigt, så vi får vara varandras stöd. Tur det, hehe.


Ansiktsbehandling och en runda på stan..

Ska strax sova. Upp tidigt för att ta mig till Kungsgård/vrinnevi park. Min kusin går stil & trend linjen och hon frågade mig om jag kunde komma imorgon så hon kan göra en ansiktsbehandling på mig. Jag ska väl vara någon slags försökskanin eller nåt, men det känns bra att börja dagen så. Sen ska jag träffa Emma på stan, Sandra ville också följa med. Vi ska ta en runda på stan, käka lunch och shoppa lite kanske.

Skriver mer imorgon när jag kommer hem. Godnatt :)

Sushi


Sist Lovisa var i Norrköping så fick hon mig att prova Sushi för första gången. Jag trodde inte att jag skulle gilla det, men jag är inte rädd för att prova nya saker så vi gick och köpte med oss massor med sushi och åt hemma hos Sandra. Sen den dagen har sushitankarna kommit upp nästan varje dag. Det var ju jätte gott! Ska nog köpa hem det till middag imorgon :) Gillar ni sushi?

Paper heart

Charlyne Yi tror inte på kärleken. Eller, det är i alla fall vad hon säger. I vilket fall som helst beror hon inte på sagokärlek eller Hollywood-myten, kärlek och hennes egna erfarenheter har gjort henne till en modern skeptiker. Hon beger sig på en resa genom USA för att skapa en dokumentärfilm om det ämne hon inte förstår till fullo.

Puttinuttigullit. Filmen är charmig, absolut.. Men trååkig! Sen så var det väl jävligt onödigt att göra tjejen fulare en vad hon egentligen är! Michael Cera är med i filmen, men inte ens han lyfter den. Det här kan vara den tråkigaste filmen som han har varit med i.



Oops.. dålig uppdatering

Imorgon ska jag först följa med Linda till Lucky7 för att hon ska boka tid för tatuering.. Jag funderar på att göra samma sak. Jag vill verkligen ha en tatuering på handleden och jag vet vad jag ska ha och har velat ha den i ett par år, så det är genomtänkt! Jag är lite feg bara, hehe :) Men jag ska nog boka tid.

Jag har tvättid imorgon också, men ska klämma in en lunch med min kusin på stan runt 15.00 också. Jag är riktigt shoppingsugen också, så det blir nog en sväng förbi Monki också, hehe :)
 
Nu ska jag möta upp Linda och gå ner till 7eleven en sväng. Vi brukar göra det ibland, dom har sjukt go kaffe latte där. Men jag är riktigt hungrig, har bara ätit en bit smörgåstårta idag hos min lillebrors farmor.

Sandra har varit hos mig ikväll, vi såg This is it. Det är så roligt att hon är hemma i norrpan nu ett tag innan hon ska till USA!

Andra avenyn och lite till

Idag har jag hunnit med rätt mycket faktiskt. Följde med mormor till hagebycentrum och fikade med henne. Sen tittade vi i lite butiker och sånt. Efter det åkte vi en sväng till mamma.

Nu ikväll har jag varit hos Malin. Vi har tittat på Andra avenyn som började idag igen och avsnittet var väldigt bra idag. Nu ska jag se film, sen tänkte jag försöka sova.. Godnatt :)

Hur man ens kan blunda..

Jag sitter och läser komentarer på Kenzas blogg. Folk hade tydligen klagat och gnällt på henne för att hon pushade på om att skänka pengar till katastrofen i Haiti. Alltså HUUUUR orkar folk ens säga emot? Vissa av komentarerna är riktigt pinsamma ärligt talat. Hon har så jävla rätt i att folk kan skänka en 10 åtminstonde. Jag kan tycka att en 10 är lite snålt, men om inget annat så är en tia åtminstonde någonting, eller hur? Så fort lönen kommer så ska jag skänka! 50-100kr i alla fall. Då har man i allafall varit med och skänkt pengar och om alla gör det så blir det ju vääldigt mycket pengar! Ni som sitter och gnäller över att man bara har 17kr kvar att leva för till pengarna kommer, kan ju skänka dom 17 kr. Vad fan ska ni göra med 17 kr liksom? (en av komentarerna skrev om just 17kr kvar)

Jag tycker att man ska hjälpa på något sätt!


pengar - inte pengar

Jag lämnade tillbaks en radio som jag fick i julklapp och nu hade pengarna kommit in på mitt kort. Men jag hade två räkningar som var sköna att bli av med, så nu är dom väck.. Har lite skrammel kvar på kortet och det ska jag köpa sallad och frukt + fika imorgon. Sen är väl allt slut igen. Varför ska Januari vara den fattigaste månaden på hela året? Imorgon ska jag antagligen hämta hem mitt wii också! Jag har saknat det som fan!

Måndag..

Katten kröp upp och la sig i mitt knä precis, hon är så gullig när hon gör så :)

Idag sov jag rätt länge, sen så städade jag hela lägenheten. Skulle ha simmat imorse med Linda W men jag försov mig och hörde inte ens när telefonen ringde.

Sen kom mormor hit och vi fikade. Jag lagade mat och sedan somnade jag på soffan, haha :) jag är riktigt trött idag, ska bädda sängen och sedan lägga mig och se någon film. Ska försöka sova sen.

Imorgon ska jag och Linda hem till Ellen och hälsa på :) Sen på eftermiddagen/kvällen ska jag träffa Frida & Malin tror jag?

Godnatt & sov gott :)


Ohlala


Vem är inte överförtjust i Joel Kinnaman? Han är en jävligt bra skådespelare och hans yttre är det ju inget fel på heller, hehe :)


"det här är en ny värld för dig, eller hur?"

Johan ”JW” Westlund lever dubbelliv som stekare på de hetaste inneställena på Stureplan. När han förälskar sig i överklasstjejen Sophie lockas han in en värld av organiserad brottslighet. Jorge gör en osannolik rymning från fängelset och är på flykt från både polisen och den jugoslaviska maffian. Hans plan; göra en sista koksleverans och sedan lämna landet för gott. Mrado - brutal indrivare inom den jugoslaviska maffian är i konflikt med bossen Radovan. Han får i uppdrag att hitta Jorge, men tvingas samtidigt ta hand ta hand om sin 5-åringa dotter.

Jag tror att om man har läst boken så förstår man filmen mer, men enligt min kusin som jag var med som inte har läst boken, så förstår man i alla fall. Men när man ser scener i filmen så vet man mer detaljer om saker och ting om man nu har läst boken, vilket jag har. Jag gillade filmen jätte mycket faktiskt. Man fick en känsla i kroppen, precis som när man läste boken. Den är rörande. Allt i filmen kändes så äkta, som att ingenting var påhittat. Skådespelarna gjorde sina roller på bästa sätt, riktigt jävla bra och det kändes verkligen äkta. Joel Kinnaman är skitbra som vanligt, men det här var det bästa han har gjort hittils. Denna film kommer garanterat stå på min hylla när den kommer ut.

Megan Fox - armani



where the wild things are


Mario, Super Mario

Har varit hos Linda och Daniel ikväll. Jag och Linda har spelat Super Mario på Wii så nu är vi på allra sista bossen! Lindas kille Daniel har fixat min bärbara nu :) så nu funkar det igen och jag slipper att sitta vid min stationära. Tack Daniel!

Monki 2010




Monki har uppdaterat deras hemsida och jag måste säga att jag blir lika shoppingsugen varje gång! Nu är det bara pengarna jag får vänta på och att sakerna kommer in, sen ska pengarna flyga!


Måndag

Idag har jag träffat Lynn och Emelie. Vi gick en sväng på stan och sen gick vi och spelade biljard. Det var kul :) Sen kom René och gjorde oss sällskap också. Efter det gick vi hem till mig en stund, tittade på spårlöst och raw. Dom åkte hem efter det.

Nu ska jag ta mig något att äta tror jag. Jag är super hungrig för jag har knappt ätit något idag. Sen ska jag titta på The O.C igen.. Sov gott!

Mittens


Mittens när hon var bebis :) Hur söt får man vara?

Söndag.

Idag är en riktig segdag. Jag har varit och handlat massor med grönsaker, frukt, quinoa, lax och kött. Nu börjar mitt nyttigare liv :) Ska börja träna nu i veckan också. Den här gången ska det bli så också.

Ikväll ska jag göra mig en stoooor sallad med kyckling och quinoa. Sen ska jag se Johan Falk filmen. Har redan sett allihopa, men jag kan se dom igen :) Sen ska jag börja se om Tusenbröder serien igen :)

I fredags var jag och Frida ute, det blev en spontan utgång, men det blev riktigt kul i all fall. Igår jobbade jag..



Sorry..


Jag är typ sämst på att uppdatera bloggen! Men jag hatar att blogga från min stationära dator. Väntar på att få hjälp att fixa med min bärbara. Så länge så får det vara såhär.

Idag har jag varit på stan med min söta kusin Julia. Jag hittade inte så värst mycket, men det var trevligt att bara gå omkring. Sen efter det så har jag bara varit hemma. Jag somnade i soffan en stund förut och nu är jag hur pigg som helst. Men ska slänga mig i soffan och se några The o.c avsnitt för att försöka bli trött. Imorgon kommer mamma och hämtar mig så ska vi åka upp till ektorp och hjälpa mormor att flyttpacka. Hon flyttar till ljura i februari så hon behöver hjälp med flytten. Sen så ska jag till Gallerix och lämna tillbaks en tavla jag fick i julklapp. Jag fick fel motiv så jag väntar på den som jag vill ha. Sen ska jag hämta ut lite paket från H&M och lite så. Får se vad som händer imorgon kväll. Ska antagligen träffa Frida och gå och ta en drink någonstans. Hon jobbar så förbannat mycket nu och så har hon gått och blivit "fruga" och allt, så man får ta chansen att träffa henne när hon har tid :) men men, nu ska jag slita mig från datorn och bara ta det lungt.. Godnatt ♥


lite frågor såhär på morgonkvisten

Namn: Fia Johanna Maria Eriksson

Kallas för: Fia

Stjärntecken: Vattuman

Höger eller vänsterhänt: Högerhänt

Piercingar: Öronen och naveln. Tog nyligen ut mitt hål i näsvingen också.

Tatueringar: Nae, men jag ska ha en på handleden!

Längd: 1.64

Skostorlek: 37-38

Hårfärg: Just nu är det lite kopparfärgat, men min riktiga färg är olika nyanser av blondt

Fräknar: Ja när jag har solat får jag fräknar, speciellt på sommarn! Det är gulligt med fräknar :)

Motto: Efter regn kommer solsken!

Önskar du att du bodde någon annanstans? Nae inte just nu i alla fall. Men skulle gärna ha en lägenhet någon annanstans som jag kan försvinna till ibland på något fint ställe långt borta!

Dricker du? Inte just nu?

Vilket schampo använder du? TRESemme är det just nu.

Vilken parfym använder du? Nina Richi och Carolina gynning.

Vad är du rädd för? Spindlar.. Eller är mer äcklad av dom..

Gillar du att tvätta? Nae, men det är ju någon man måste så det är väl bara att gilla läget.

Gillar du berg- och dalbanor? Yes!


Senaste…

Filmen du hyrde? Oj!...hmm.. Jag och Lisa hyrde filmen Hemma värst, borta bäst med Reese witherspoon.

Filmen du köpte? Twilight

Låten du hörde: Leona Lewis - i see you

Låten du laddade ner? Cassie ft lil wayne - official girl.

Personen du ringde? Emelie

Personen som ringde dig? Frida

TV-program du såg? Two and a half man.


Favorit…

Låt: Ryan Adams - Wonderwall

Sak att göra: Shoppa!

Sport: Fotboll (att titta på alltså, haha!)

Dryck: Coca cola, Coca cola vanilla, Loka

Kläder: Leggings och någon skön tröja.

Film: Avatar!

Serie: The O.C, True blood, Two and a half man.

Har du någonsin…

Gråtit över en pojke? japp..

Ljugit för någon? Ja.

Varit i slagsmål? Haha ja, men inget allvarligt hände.

Blivit arresterad? Nae.

Träffat någon från internet IRL? japp..



Senaste…

Boken du läste? 14år till salu

Personen du fick e-mail av? mamma

Personen du fick brev av? Morfar

Personen du fick sms av? Lollo

Gången hela din familj åt middag tillsammans? haha..

Saken du köpte? mat?



Vad har du gjort idag?
Somnade tidigt igår så jag vaknade 02.45 typ och var jätte pigg, så har inte hunnit så mycket en.

Brukar du svära mycket? Ja ibland. Fan är ett ord som kommer ut rätt ofta haha.

När stiger du upp på morgonen? väääldigt olika.

Vad har du på dig? Mysbyxor från monki + pyjamas från H&M (fryser)

Vad ska du göra ikväll? Jobba..

Vad är du allergisk mot? Nickel

Använder du hårspray? japp, men bara så att luggen är på plats.

Kan du stå på händer? nae..men jag kan stå på fötterna.

Håkan Hellström eller The Ark? Håkan hellström.

Salt eller socker? salt lakrits!!!!! nu blev jag sugen på djungelvrål!

Gillar du ketchup?  ibland..

Är du glad nu? Jag är rätt trött..

Var du glad igår? jag var ingenting.

Vad dansar du till? Typ allt?

Kan du sjunga? Nae, haha..

Spaghetti eller makaroner? Spaghetti!

Land du vill besöka? USA, Thailand, England


tisdag

Har varit och handlat lite idag med mamma och mormor. Så nu är kylskåpet inte så tomt längre :)

Det är ju svinkallt ute så jag håller mig inomhus ikväll. Så snart ska jag fortsätta mitt the o.c maraton. Ska se Stolthet och fördom på tv3 först.. har inte mycket mer att säga just nu..

I see you



Japp.. Var och såg Avatar på bio idag för andra gången. Var med Lynn på stan och hon hade inte sett den så då gick vi och såg den. Helt klart värt, ni får säga vad ni vill om att jag såg den för andra gången. Men jag är helt tokig i den här filmen. Jag tycker att den är helt fantastisk och det är väldigt länge sedan jag blev såhär till mig över en film..


Cassie Lil wayne


om nyårsafton.

jag är en väldigt seg bloggare. Jag inte haft tid bara. Nyårsafton blev en trevlig kväll. Thaimat hos Malin&Thomas med Frida, Jon, Jenny och Hanna. En ganska lugn kväll med trevliga människor, singstar och Buzz spelande.. Sedan ville alla hemåt framåt halv 2 tiden. Men då gick jag vidare och träffade krokeks folket som var på fest vid västertull typ. Därifrån kom vi vid 5 tiden och i väntan på att dom skulle få skjuts hem så gick vi en promenad i kylan ner till mig, där jag vinkade av dom. Jag gick hem fast jag var pigg som fan, kröp ner i soffan och tittade lite på O.C tills jag somnade...

Eftersom att jag inte har gått och lagt mig en så säger jag idag... idag vaknade jag alldeles för sent. runt 17tiden var jag uppe och hoppade. Sen ikväll har jag varit hemma hos Linda och vi har säkert spelat Super Mario bros i 5 timmar, haha så jävla roligt! Nu ska jag försöka sova, det kan ju vara en bra sak att göra. Vända lite på dygnet får bli efter helgen haha..

2010-01-01

Gott nytt år :)


RSS 2.0