- Ingen rubrik idag..

Jag känner mig som en kycklingfilé i en stekpanna, aj satan vad ont jag har, haha! Så jäkla solbränd! Förhoppningsvist så känns det ju bättre imorgon, för då ska jag med Ellen och hennes mamma och bada! Det där med städningen blev inte riktigt av. Men ska pröva att sätta på hög musik så kanske jag kommer igång! Det går ju inte att städa utan musik! Jag ska köpa med en sallad till jobbet, jag ska vägra Leonsmat framöver, jag ska bli smal. Jag har lyckats tappat några kilon sen värmen kom, aptiten försvinner ju när det är så här varmt! Jag har ätit sallader och massa jordgubbar bara! Men det är sommar det :)

Hade en riktigt jobbig dröm inatt, usch känner mig konstig fortfarande. Hatar när det blir så..

- Aj

Jag fryser! Fryser som en idiot.. ja visst låter det idiotiskt i alla fall? Jag har legat och stekt i solen 4-5 timmar idag. Så jävla duktigt! Varför lär man sig aldrig? Jag har bränt mig som fan idag! Speciellt på ryggen och bakbenen. Det bränner så mycket att jag nu ligger här och fryser som bara den! Blir inget sola imorgon, skulle ha åkt och badat med mamma men det går fasen inte, inte om jag vill lyckas kunna stå på jobbet imorgon kväll. Får stanna hemma på dagen och städa lite istället, kul va? Nae nu blir det film och sen sova! Godnatt..

- Julia & Linus



- Godmorgon kanske man ska säga..

Kom hem från jobbet för en liten stund sedan.. Shit vilken kväll, folk hela tiden! Har inte suttit på hela 11 timmar.. Fyblä! Fick åka med min arbetaskollega,  åkte förbi macken och tankade och jag köpte vitamindryck från Well´s och 3 skvallertidningar, jag vet att jag inte är klok! Haha... Nu ska jag sova, försöka i alla fall. Egentligen är jag inte ett dugg trött och solen skiner. Ska försöka ta mig ut till mamma när jag vaknat och sola dom timmarna jag hinner, måste bli lite brun!
Har fått sjukt mycket myggbett ikväll också, härligt som fan, det är ju såå skönt när det kliar(!) ....Nja eller inte. Godnatt på er! Imorgon kommer kanske lite gamla videoklipp upp..

- Film

Nae nu blire någon dokumentär och en film.. Sen ska jag sova och snarka extra högt! Godnatt!

- Michael is dead


Okej upptäckte precis på aftonbladet att Michael är död? Fast å andra sidan så kom det inte som en chock heller. Han var jävligt musikalisk, men man gick ju nästan och undrade när det skulle hända? Tydligen var det hjärtat och det var några dagar innan sista turnén.

- Gina


Imorgon ska jag jaga efter den där jeans shjortan om den finns kvar! Sen behöver jag ett par jeans shjorts!

- More photos





- Ragdoll

Jag vet, ja har varit lite off ett tag nu, men det finns en anledning till det, men som jag inte tänker ta upp här.. Idag sov jag länge, kunde inte sova inatt heller så det blev att jag sov på dagen istället tyvärr. Speciellt tråkigt är det när det är världens kanon väder och man borde ligga och steka i solen! Jag och mormor var på maxi förut på dan, jag hittade ett par skor på Scorette men som antagligen åker tillbaks imorgon, jag kommer aldrig kunna gå på dom, skit höga! haha! Sen har jag varit hemma hos Malin nu ikväll. Vi åt mackor och drack té och Malin packade inför turkietresan som hon ska åka på lördag. Nu är jag hemma igen, men funderar på att leta upp någon mack som är öppen någonstans, behöver fylla på mobilen och jag orkar ärligt talat inte sitta här hemma själv. Alldeles för mycket tankar just nu. Imorgon ska jag gå på stan med kusinen och Steffi, sen blire väl att steka lite i solen. På kvällen blire utgång med Lisa och Lollo, mina bästaste twins! Känner mig rätt trasig, så jag vill ha folk omkring mig faktiskt. Ska bli kul!

Just det, körkortet ja, kanske borde sätta mig och plugga lite nu? Eller föressten, lite sent kanske... Men men sov så gott hörrni!


- Hello

Kom nyss hem från jobbet.. Det var en helt okej kväll, förutom att jag är halvt döv på ena örat, när fasen ska det släppa? Jag har ju inte ont i örat längre så nu får det faktiskt släppa. Istället har jag ont i halsen igen! Trodde att det hade släppt för det gjorde det ju i några dagar. Ska nog åka till vårdcentralen imorgon och tjata på dom att dom fasen får ge mig pencilin nu, även om det inte är halsfluss. Snart lägger jag mig under kniven alltså, så dom får skära bort dom jäkla halsmandlarna. Imorgon (eller idag kanske man säger) så måste jag in till stan också. Måste klippa min lugg och sen vill jag sola lite tror jag. Ska tjata på min kusin att hon ska sola med mig på gården :) Vill bli brun ju! Tyvärr så är min pigment världens sämsta, så det tar extra lång tid för mig att blir brun. 

Imorgon ska jag även börja plugga till körkortet på allvar! Ska börja lite nu innan jag somnar. Jag vill verkligen ha det där förbannade körkortet och det är väl lika bra att göra det nu när man har tid till det, kan inte skylla på något längre. Hatar att plugga bara, har alltid gjort det. Har alltid varit en sån där person som alltid har gjort allt i sista sekunden, som tur är så har jag klarat mig hitills men så funkar det ju inte riktigt med körkortet! Jag började plugga på körkortet för typ 3 år sedan, sen la jag det åt sidan för att jag ville lägga ner min själ i skolan (haha). Nae nu jävlar ;) Så nu har jag inte tid att skriva mer. Hej hopp sov gott!

- 23/6

Vilket fint väder vi har :) Jag är hos mamma och har varit i solen en stund. Jag börjar jobba klockan 18.00. Nu ska jag äta lite mat, sen ska jag gå upp och kolla vad min lillebror gör, kanske kan spela lite tv-spel med honom innan jag börjar jobbet, han brukar bli så glad då. Nae nu har jag inte tid att sitta här.. Ha en bra dag :)

- Me


 

- 2





Fotograf : Jag

- Alexandra!








Fotograf : Jag :)

- Stephanie!

 




Fotograf : Jag :)

- 20/6

♥  ♥  ♥  ♥  ♥

I don't believe that anybody feels
The way I do about you now
..

- J.T


Kom tillbaks till Sverige och gör en till konsert!
Gaaah, lyckligaste dagen i mitt liv var det!

- alone in this room

Jag har grymt j*vla tråkigt.. Ska man ha det på midsommarafton? Har ringt runt folk i min telefonlista och gnällt, haha! Jag ringde bland annat till min kusin som befinner sig ute på Grymmön (eller hur det nu stavas) det är en bit utanför stan och det är så himla mysigt där ute, förutom alla mördarmygg som vill äta upp en. Jag blev så avundsjuk, jag vill också vara där! Dom dansade i regnet och hade det jätte trevligt. Antar att det är massa roligt folk där ute också. Fan! Haha och jag sitter hemma, instängd i min lägenhet! Om jag inte hade öroninflammation så hade jag fan cyklat ut dit i regnet kan jag lova! Det är därför jag är hemma. Ingen skulle ta det lungt, förutom mina vänner i Krokek och ut dit kan jag ju inte direkt ta mig. Skulle ha träffat en viktig person idag också, men det blev ju inte av det heller.. Skit samma här kan jag inte sitta och gnälla! Nu blir det film och sova.. Godnatt..

- Midsommar..


Mamma :)




Min söta lillebror Linus

Dagen blev inte som jag hade tänkt.. Men den duger endå.. Nu ska jag titta på filmen Billy Elliot på tv och dricka vitamin dryck :)

- Glad midsommar :)


- Spring breakdown

Gayle, Becky och Judi är tre bästa väninnor i trettioårsåldern, som länge närt drömmar om att briljera och betraktas med avund av andra. Tyvärr har de fortfarande inte lyckats växa ur nördstämpeln. När Becky får förfrågan om att inofficiellt hålla ett öga på chefens dotter Ashley under den årliga studenturladdningen, "Spring Break", bestämmer sig väninnorna för att omvandla sina sorgligt otrendiga liv till partyliv i bikini. Efter ölfester, skumdiscon och andra studentikosa festligheter, lär de sig istället att de kanske ändå trivs bättre med att sticka ut än att passa in.
Haha en ganska så pinsam film om man tänker efter. Men jag kunde i alla fall inte låta bli att skratta som en tok. Helt galen och helt knäpp film..

- Bob


- helvete..

Nu har mitt andra öra börjat dunka! Det gör ont och det kliar(?) inuti örat. Nu när allt annat har nästan försvunnit så börjar det där jävla örat dunka? Min puls ekar i hela huvudet, gaaaah! Nae nu ska jag ta en ibumentin och lägga mig och sova. Helvete också, vad har jag gjort för att förtjäna denna smärta? Godnatt!

- Inkheart

Mortimer "Mo" Folchart har en passion för böcker. En passion som han även delar med sin tolvåriga dotter Meggie. Men Mo har en hemlighet som han inte har berättat för någon; när han läser högt ur en bok kommer bokens karaktärer till liv. Detta är en gåva han smärtsamt fick lärdom av en kväll när han läste högt ur boken Inkheart för sin fru och då treåriga dotter. För när någon kommer ut ur en bok fastnar någon annan i den.
 
Jag älskar "sagofilmer", fantasifilmer eller vad du nu vill kalla det. Har väntat ett tag på att få denna och jag blev inte besviken. Den var riktigt mysig måste jag påstå. Okej, jag har sett bättre, men det här är endå en film jag vill tipsa dig att se, för dig som gillar fantasi förstås!

- Jag och min mamma är speciella ibland :)

Imorse ringde min mamma till mig och berättade att vi hade blivit inbjudna på någon slags V.I.P-rea på Monki, måndag. Kan det bero på att jag älskar Monki och handlar nästan bara mina kläder där? Hehe. Vi ska alltså få komma på Måndag morgon klockan 09.00 och få lite förtur på grejjerna. Hoppas att det finns något som jag vill ha som jag inte redan har? Inga pengar har jag ju heller då ännu, men mamma kanske kan vara lite gullig och låna ut till mig så länge. Någon mer som ska dit så tidigt på morgonen? Kan ju inte direkt tänka mig att vi är dom enda, eller?

- Bolagret

Idag mår jag mycket bättre! Men jag låser in mig ikväll också, för att vara helt frisk imorgon (?) Kan ju hoppas att jag är helt frisk imorgon i alla fall. Jag och mormor har i alla fall varit och handlat en sväng, Jag blir för rastlös av att sitta inne för länge, jag behöver se världen lite! Sen var vi inne på nyöppnade Bolagret som hade många snygga grejjer. Jag köpte en väggklocka till köket, en tvättkorg, kökshandukar två stycken och en ny badrumsmatta. Nu ska jag vila en stund, spela lite Donkey kong, sen ska jag städa här hemma faktiskt, ser ut som helvete! Har också köpt hem en chokladkaka som jag ska smaska i mig sen, jag är sjukt hungrig, har inte ätit någon riktig mat sen i måndags, bara varma koppen och drickyogurt..


- Tranformers 2 soundtrack


Längtar efter att får se denna film galet mycket.. Älskade ettan, så tvåan är säkert nästan lika bra! Gaaah måste se den!

- Coraline


Bara för att jag är helt galet förälskad i denna film så bjuder jag på lite mer filmmusik!

- 17/6

Jag har spelat Donkey kong hela dagen, så jag har kommit rätt långt. Haha det är verkligen beroende framkallande kan jag lova. Nu framåt kvällen har jag känt mig mycket bättre, så förhoppningsvist mår jag mycket bättre imorgon också. Nu ska jag titta på film, sen sova tidigt. Hoppas att ni har haft en bra dag! Kramis!

- Är man sjuk så är man


Haha jag börjar må mycket bättre nu..

- Hotel for Dogs

 16-åriga Andi och hennes lillebror, Bruce, hamnar i ett fosterhem med strikt husdjursförbud. Snabbt måste de hitta ett nytt hem åt sin hungriga hund, Friday. När de av en händelse får nys om ett övergivet hotell, förvandlar de stället till ett magiskt hundparadis. Det blir inte bara ett nytt hem för Friday, utan för alla hemlösa hundar Andi kan hitta
Den här filmen var faktiskt bra, samtidigt som den är rolig och gullig så tar den samtidigt upp två viktiga ämnen. Jag älskar hundar och den här filmen är full med charmiga hundar som man inte kan låta bli att skratta åt. Jag är rätt känslig när det gäller hundar så jag var påväg till tårar några gånger, men det kan ju också bero på att jag är lite sjuk, då blir man ju lite extra känslig :) Men bra va den, ett filmtips till er!





- J a g ä r t r ö t t h e l a d a g e n

Jag har tagit en paus från spelandet nu, donkey kong är ju skit kul, men faktiskt svårare en vad jag minns i alla fall vissa banor. Just nu sitter jag och tittar på repris av big brother på tv400. Ska nog gå och lägga mig snart och försöka sova tror jag.

- En liten lista

1. Senaste meningen du sa: Nae nu orkar jag inte prata mer, hörs imorrn (till mamma)
2. Senaste Person som du pratade med: Mamma
3. Senaste Du fick sms av: Linda W
4. Senaste Du kramade: Sandra i söndags.
5. Kläder idag: Jeans och tröja, men i större delen av dagen  myskläder, har bara vart hemma.
6. humör: trött
7. Är det imorgon: onsdag
8. Planer imorgon: Skulle ha åkt till Ikea med Ellen+ att malin och Frida skulle komma på kvällen, men jag orkar ingenting.
9. Turnummer: 5
10. Färg: Marinblå
11. Årstid: Vår & höst
12. Saknar du någon? Ja som bara den!
13. Humör för tillfället? Trött
14. Det första du gjorde imorse? Försökte dricka vatten.
15 Vad åt du sist? Varma koppen.
16. Vad irriterar du dig på? Min hals just nu.
17. Vem tänker du på just nu? Hemlis
18. Tror du personen tänker på dig med? Kanske, kanske inte..
19. Vart reste du sist? Cypern i somras..
20. Vad gjorde du igårkväll? Jobbade..
21. Liknar du din mamma eller pappa? Min pappa..
22. Ler du ofta? Jo det gör jag nog..
23. Välj en (kärlek,skönhet,kreativitet)? Kärlek.
24. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna? Ja det gör jag hehe.
25. I vems säng sov du inatt?  min egen.
26. Vilken färg har din tröja? Svart.
27. Har du någonsin gråtit tills tårarna tagit slut? Ja.
28. Har du någonsin gråtit dig till sömns? mmm..
29. Gråter du när du skadar dig? Nae, försöker hålla masken, haha.
30. Är du en glad person? Jag är en ganska glad person :)
31. Vad gör dig glad? Mycket..
32. Önskar du att du vore lyckligare? Finns vissa saker som fattas i mitt liv ja..
33. Kan musik göra dig glad? Ett liv utan musik skulle vara väldigt sorgligt. Musik kan läka sår!
34. Har du någon annan än din familj sagt "jag älskar dig" ? ja
35. Har du någonsin sagt "jag älskar dig" och menat det ? ja... Speciellt till mina närmsta vänner och familj!
36. Har du en flick/pojkvän? Nej, det är liksom det som fattas..
37. Är du nöjd? Nja..
38. Är du kär ? <3
39. Vem hatar du verkligen? Det är bara jobbigt att hata människor.
40. Har du någonsin gjort en hat-lista? HAHA ja, i mellanstadiet, kommer ihåg det!
41. Är du en mobbare? Absolut inte!
42. Har du varit så arg på någon/något så du börjat gråta? Ja, ilskan brukar gå över i tårar.
43. Har du blivit sviken någon gång? ja..

- 16/6

Har vaknat till liv nu. Jag har sovit i flera timmar och nu har jag fått i mig varma koppen och sitter i soffan och tittar på Nick & Norah´s infinite playlist för fjärde gången. Den är grymt bra! Ska se på My new bff sen och Desperate housewifes. Skönt att bara vara hemma och ta det lungt. Mamma ska komma förbi sedan och lämna lite drickyogurtar och risifruttidrycker, sånt där som är lätt att svälja ner. Tur att man blir lite uppassad när man är sjuk endå, hehe. Men men nu ska jag gräva ner mig under täcket igen och se på tv.. Ha en bra kväll..


Jennys söta valp Mangi :)

- Satmaror som jobbar på vårdcentralar!

Imorse vaknade jag klockan 08.00 av att jag hade så fruktansvärt ont i halsen. Mormor skjuttsade mig till vårdcentralen för att se om jag kanske ändå hade halsfluss. Dom på "labbet" tyckte absolut att jag borde få något för min hals men att jag inte hade några halsflussbakterier, men att jag var så svullen i halsen så jag borde få i alla fall. Jag var där vid 10.00. Sen fick jag komma tillbaka klockan 1 ihopp om att få nån medicin av något slag. Tror ni jag fick det eller? Nae hon kollade i örat på mig, lyssnade på mina andetag, sen fick jag gå. Jaha tack för den då! Idiot kärring alltså! Vet ni hur mycket jag verkligen HATAR när läkare svarar "nä, du har bara ett virus, vilket inte går att behandla med pencilin". Kiss my ass! Varje gång jag får höra den där jävla meningen så har jag lust att flyga på dom och hota dom att ge mig pencilin i alla fall.. Där gick jag och trodde att jag skulle få något, fick vänta i 3 timmar och sedan få svaret Nej bara.. Fy fan. Har fyllt på med ibumentin + två andra grejjer i hopp om att det ska hjälpa. Vanliga alvedon och panodil hjälper inte ett skit! Nä nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova bort den här skiten. Jag ska vara frisk på fredag, så nu ska jag sova mig frisk.. Godnatt!

- Donkey kong


Sitter här i min soffa och spelar lite Donkey kong. Jag har ont i huvudet och lite ont i halsen, så jag vilar såhär innan jag börjar jobba ikväll. Min kusin Alex ska också jobba lite idag, så vi blir 3 st vilket är väldigt skönt, speciellt när jag mår lite halv taskigt. Näe nu ska jag dricka upp mitt varma té och sedan spela lite till. Ha en bra dag :)

- I torsdags tog vänner studenten


 





- Wii

Häromdagen så köpte jag en ny kontroll till Wii som jag ska ha till att spela gamla Super nintendo spel med, har provat den och det fungerar kanon! Mycket bra köp :)


- Snö



- Kan inte sova...

Jag kan inte sova, haha! Jag har inte lyckats att somna, fastnade framför Jerry Springer på tv400, helvete vad sjuka i huvet folk är i det programmet haha! Riktiga nötter!

Har varit inne på Victoria´s secret hemsida nu i 2 timmar tror jag.. Vill verkligen beställa därifrån. Ska tjata på Frida att hon måste beställa med mig, så delar man ju på tullen, frakten så blir det inte så mycket.. Man kanske kan dra ihop fler och beställa.. Jag måste ha saker där ifrån! Söta underkläder och bikinisar och smink + lite annat smått och gott. Vilken tjej vill inte ha saker därifrån? Gaaaaah blir galen här, höhö.. Ajja nu måste jag verkligen sova, detta är inte normalt :) Haha.. Kram på er, sov så gott!


- Mera skor..


Vagabond har riktigt snygga skor denna säsong! Fan, jag måste vinna på lotto ;)

- Lovely Converse

Mina vita converse håller på att slitas sönder riktigt mycket! Dom har börjat gå sönder i tyget och då tycker jag inte att det är okej längre, haha. Converse ska väl inte vara skinande rena och hela, men jag vill inte ha ett par skor som är trasiga faktiskt. Så när pengarna kommer, så ska jag faktiskt köpa ett par nya, för det här håller inte ;) Älskar mina vita låga converse, dom skönaste skorna jag någonsin haft! Har ni också några speciella skor som ni har som favoriter och använder flitigt?

- Nu kommer ett till inlägg utan bilder..

trist jag vet! Har fortfarande inte hämtat min kamera, måste fasen ha den imorgon!

Dopet var mysigt :) Lilla William var jätte duktig och skrattade och log mest hela tiden så fort alla tittade på honom, han är ett riktigt charmtroll lill plutten :) Jag är så glad för Jennys skull, hon har så otroligt mycket nu, kille, barn, hus, bil, hund & katt :) Vad mer kan man önska sig? Vi fick god smörgåstårta och jätte gott fika efter dopet. Var där några timmar och sen in till stan igen. Jag åkte hem till Lovisa där Sandra och hennes pojkvän redan var och där lagade vi mat och satt på altanen och myste under filtar och bara babblade om allt mellan himmel och jord. Jätte trevligt var det :) Kom hem för en liten stund sedan och nu har jag äntligen slutat frysa, det är ju jätte kallt ute, usch ge mig sommar tack! Fick en jätte fin fruktskål av dom i inflyttningspresent också, riktigt frän var den och den hade dom köpt på nyöppnade Bolagret. Nu ska jag krypa ner i sängen och sen en film, haha min bärbara dator är verkligen min bästa vän, haha! Sov så gott hörrni! Imorgon lovar jag att det kommer bilder! Tjarå!
Miss you

- Music

If I could have another day
to make you feel I am the one.
I'll show you love in many ways.
For your kiss I wait.
But now you push my love away.
Leave me cold both night and day.
All alone, what can I think?
I wait all day, I wait...
All I really want is one more day
to make you change your mind and want to stay.
All you have to do is call my name
and I'll come back again.

 
Kommer ni ihåg den där? Jag lyssnade massor på den här för jätte många år sedan..

- 13/6

Hello. Jag har fortfarande inte uppdaterat med bilder från i torsdags, men kameran är hemma hos mormor för jag lämnade den där i torsdags. Men jag lägger upp bilder så fort jag har hämtat den.

Har gjort mig iordning nu, jag ska ju på dop snart. Jennys lilla William döps idag och jag är bjuden wiiihuu :) Ska bli trevligt. Ikväll kommer Lovisa och Sandra hem till mig. Jag har inte hunnit städa, men det får dom stå ut med, hehe. Vi ska käka middag och kanske se en film.

Finns inte så mycket mer att säga. Nu ska jag dricka en kopp chai té och bara slappa tills Frida och hennes mamma kommer och hämtar mig. Uppdaterar kanske senare.

- Miss you

♥Thinking about you Constantly thinking about you I've been thinking too much about you See the sunset with no sleep at all Constantly thinking about you And i can't get through this at all I've been thinking too much about you I've been staring at the floor I've listened to all the tunes i love But it made me feel quite blue



- Godnatt.

Har jobbat, kom hem för en liten stund sedan, måste sova nu, ska upp tidigt imorgon. Frida tar studenten imorgon så ska möta upp Malin kl 12.00 inne i stan och sen gå upp till Ebersteinska. Kommer nog inte uppdatera förens på kvällen när jag kommer hem. Sov så gott!

- En liten lista

Hur gammal är du om fem år? 25
Vem var den sista du träffade? Min kusin Alexandra
Hur lång är du? 1,64
Vilken var den senaste film du sett? Det nya landet
Vem ringde du senast? Mormor
Hur löd ditt senaste sms och till vem? "Ja precis, finns ju inte direkt någon Dimera här, haha!"
Vad är dagens planer? Gå en snabbis på stan, sen jobba på kvällen.
Föredrar du att ringa eller skicka sms? Beror helt på vilket humör man är på tycker jag.
Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Ingenting utav det, haha!
När såg du senast din mamma? Måndags.
Vilken ögonfärg har du? Bruna!
När vaknade du idag? (klockan är ju efter tolv nu, men 09.30 ungefär)
Har du någon gång hittat en katt? Katter finns ju överallt, men en gång stod det en kattunge utanför vår dörr och jamade, det var juförsig grannens då, men vi visste ju inte då vems det var.
Vilken är din favoritplats? Vet inte riktigt.
Vilken plats föredrar du minst? Hos tandläkarn kanske?
Var tror du att du befinner dig om tio år? Bor med en underbar kille, har förhoppningsvist barn, bil och pengar.
Vad skrämde dig som barn? Spindlar, maskar och jokern i batman! (otecknade såklart) haha!
Vem fick dig att skratta senast? Kusinen.
Är du för ung för att äga vinylskivor? Ja typ..
Har du stationär eller bärbar dator? Både och.
Sover du med eller utan kläder på dig? Linne och hotpants.
Hur många kuddar har du i sängen? 4, men sover på två.
Hur många landskap har du bott i? ett?
Har du någon gång spytt på fyllan? Nää aldrig ;) Det kanske har hänt några gånger, hehe.
Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor utomhus i alla fall, höhö.
Är du social? Ja det tycker jag :)
Vilken är din favoritglass? Ben & Jerry´s !
Vad skulle du göra om du vann en miljon? Köpa en lägenhet eller en bil eller kanske både och.
Tycker du om kinamat? Nja, då är Thaimat mer en favorit!
Tycker du om kaffe? Ja, fast föredrar Latte med hasselnöt smak ;P
Vad dricker du till frukost? Citronvatten
Sover du på någon särskild sida? Somnar oftast på höger sida.
Kan du spela poker? Ja lite..
Tycker du om att mysa? Såklart, vem gör inte?
Är du en beroendemänniska? Vad menas med det?
Känner du någon med samma födelsedag som din? Ingen jag känner, men Justin.Timberlake fyller samma dag ;)
Vill du ha barn? Ja absolut.
Kan du några andra språk än svenska? Ja, jag förstår nästan all engelska, men kan själv inte prata så bra.
Har du någonsin åkt ambulans? Nae, fast jag ville göra det när jag var liten, ville ju ha en sådan där nalle! Fy så avundsjuk jag var på kompisar som hade en sån haha.
Föredrar du havet eller en pool? Gilalr båda, fast mest havet utomlands!
Vad spenderar du helst pengar på? Kläder.
Äger du dyra smycken? Ett Thomas Sabo halsband som jag fick i studentpresent :)
Har du någon gång testat narkotika? Nae det har jag faktiskt inte gjort!
Vad var det senaste du stoppade i munnen? Loka citron.
Vem är den roligaste människan du känner? Oj, den var svår!
Välj ett ärr på din kropp? På stortån som jag fick när jag klämde tån i en hissdörr när jag var liten, tappade hissdörren.
Vad har du för ringsignal? Jedi mind tricks - Blood in blood out.
Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Mormor har sparat lite bebiskläder typ, men annars har ingenting sparats.
Flirtar du mycket? Nae det är jag för blyg för, haha :)
Kan du byta olja på bilen? Nae, haha.
Har du fått fortkörningsböter? Har inget körkort ännu, men det hoppas jag inte att jag får.
Vilken var den senaste bok du läste? Snabba Cash
Läser du dagstidningen? Händer mycket sällan, allt finns ju på nätet, höhö.
Prenumererar du på någon veckotidning? Nae, köper någon gång ibland istället.
Dansar du i bilen? Nae jag blir så trött när jag åker i bilar.
Vilken radiostation lyssnade du på senast? East Fm
Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Min underskrift på något kvitto eller nåt.
När var du i kyrkan senast? Det var när min pappa gifte sig, vilket är hundra år sedan typ, näerå men många år sedan. Gillar inte att vara i kyrkan, det är ju bara läskigt?

- Reser tillbaks i tiden för en stund..

Sitter inne på youtube och lyssnar på gamla låtar som vi lyssnade på när man var cirka 14 år gammal. Härligt att resa tillbaks för en stund. Men bara en liten stund, skönt att vara förbi dom där tiderna, men man saknar det ibland, när man umgicks i stora gäng, man var ute mycket, hängde en sommar uppe i skogen, grillade varje kväll, drack hemmagjort vin, plankade in på badhuset efter stängning, tältade, drack smuggel öl för att man inte fick tag i något annat, lyssnade på musik och bara hade det så jävla härligt. Väldigt många man har tappat kontakten med vilket är synd faktiskt. Saknar många av dom. Haha härliga tider det.

- Min förmiddag




- Godmorgon!

Vaknade precis, jag är jätte trött och kroppen vill sova vidare, men jag ska hem till Lovisa som är i norrköping och hälsar på till i eftermiddag. Så jag ska ta en promenad dit nu och vi ska äta lunch och lite sånt. Jag skriver mer senare sen när jag kommer hem igen. Ha en bra dag :)


- G som i gemenskap




- cats


Kom igen nu Maja! Tryck ut en kattunge till mig nu! Snääälla :)  ♥
Mamma Maja är bondkatt och Pappa är Norsk skogkatt.

Emelie, tjata på Maja nu ;)

- Cadillac Records

"Cadillac Records" är den verklighetsbaserade historien om den legendariska musikstudion Chess Records uppgång och fall i en historia om sex, våld, ras och rock n´ roll i 50-talets Chicago. Under sin storhetstid representerade studion storheter som Muddy Waters, Little Walter, Howlin´ Wolf, Etta James och Chuck Berry, och det är deras och producenten Leonard Chess turbulenta liv som handlingen kretsar kring.
Jag vet inte om jag ska utrycka mig om denna film. Jag fick liksom inga känslor av filmen. När en film inte ger mig några känslor alls, så vet jag inte riktigt vad jag ska säga. Bra skådespeleri var det, men själva historian var lite rörig. Snygga och bästa Beyoncé var med och det är ju ett stort plus, för hon var kryddan i filmen. Se filmen själv och bedöm, jag kan faktiskt inte svara på om den var bra eller dålig eller någonstans där mitt i mellan.

- Gamla spel *

Jag har fått reda på att man inte behöver chippa Wii konsollen för att kunna lägga in alla gamla fin fina spelen som Mario och Donkey kong från älskade Super nintendo! Man kunde lägga över dom till hårdisken eller vad det var så det ska jag fixa någon dag hos en vän, haha skriver inte ner deras namn för då hänger jag ju ut dom och det är inte snällt ;) Så nu ska jag göra en liten lista på spel som jag önskar :) Super Mario, Donkey kong 1,2,3, Sonic och några fler.  Haha helt ointressant för er att veta, men det känns riktigt bra :) Fan vad jag ska nörda!  Ska köpa ett minneskort först bara. Tjohej!
 

    

- Vi hade i alla fall tur med vädret..igen!

Nästan 30 år har gått och Gösta och Gun är nu pensionerade. Gösta och Gun ska den här sommaren åka till sonens bröllop. Gösta har precis köpt en husbil som blir perfekt att åka i, men Gun är tveksam och vill egentligen ta flyget. Till slut går hon dock med på att ta bilen och Gösta lovar att inte stressa upp sig, utan att resan ska bli lugn och sansad. Men ska han verkligen lyckas med det...?
Jag har ingenting emot svenska filmer. Men den här var faktiskt rätt så jobbig. Det är också en uppföljare på en film som jag har sett men som jag faktiskt inte kommer ihåg. Visst, jag skrattade på några ställen. Men det blev mest en pinsam röra av alltihop. Jag gillar Claire Wikholm som spelar Gun, vet inte varför men hon har alltid verkat så härlig och snäll som person, så det blev ett plus i kanten att hon var med. Men nae, det här var ingen stolthet inom svenska filmindustrin ;)

- Fighting

Channing Tatum är tillbaka i en ny film. Verkar vara en riktigt bra film faktiskt och jag ska lätt se den! Se trailern här nedan, den verkar kanon visst?

- Miss Rejsmar



Min söta kusin Alexandra

- 7/6

Jag har precis varit nere i tvättstugan och hängt upp sista maskinen med tvätt i torkrummet, så nu är det proppfullt där inne! Det får vara kvar till jag kommer hem ikväll, för nu ska jag ta en promenad hem till Linda. Have a lovely day :)

- Be careful what you wish for

Hello. Jag har flyttat mig från soffan till sängen nu och ska se någon film hade jag tänkt innan jag somnar. Jag nattugglar som vanligt. Imorgon kommer min kusin Alexandra hit, hon ska göra mig sällskap när jag tvättar. Jag ska få höra om allt skvaller från hennes stockholms resa och hur det var att slå klackarna i taket på Spybar! Sedan hoppas jag på fint väder imorgon, för då ska jag lura ut henne för att bli fotad! Har tänkt mig att fota henne där nere vid Graffitti området faktiskt, det kan nog bli rätt snyggt. På kvällen kanske jag ska hem till Linda och Daniel, om inte Linda skulle jobba, får ringa henne imorgon och kolla upp det där. Näe nu måste jag se filmen, sov så gott!


- Coraline Soundtrack


Jag gillade ju den här filmen jätte mycket. Vad vore en film utan musik?

- Myskväll för mig själv..




...med godis, pringles och Cobra öl! Nu ska jag se ett days avsnitt och sen ska jag spela lite theSims3 innan jag ska se en film tänkte jag. Sov så gott ni som ska sova och ha en underbar natt alla nattugglor!

- it makes me happy

 
  
Tänkte visa plaggen jag köpte igår. Jag har dåligt med sommarkläder och framförallt kläder i ljusa färger! Så det blev lite sommarplagg. Vita stora linnet och shortsen kommer från Ginatricot och resten från Monki.

- Lördag.

Jag trodde att jag hade tvätt tid idag, men så var det inte. Jag är så klantig! det var ju imorgon jag ska tvätta! Så nu städar jag, det går sakta men säkert. Trött är jag också. Ska hoppa in i en dusch också, ska antagligen träffa Frida och Oom ikväll. Vet inte vad som händer. Upptäckte precis att Mtv movie awards går i repris nu? Hur ska jag nu kunna städa?

Ha en underbar lördag! Var är solen egentligen? Ge oss sol nu hallå!

- Rubrik utan fantasi.

Jag kom nyss hem från jobbet, fastnade lite framför alla dagliga bloggar jag läser bara. Jag är otroligt avundsjuk på min kusin Alexandra som har befunnits sig på Spybar hela natten lång och dansat omkring i hennes snygga höga klackar! Vill höra skvaller sen när du kommer tillbaks! Nu ska jag sätta mig en stund vid Sims3 som jag köpte tidigare idag, sen ska jag sova för jag är faktiskt rätt så trött. Imorgon kommer Sandra hit, hon hann inte idag. Sen ska jag ta en sväng på stan, köpa med en sallad från Paus och sova någon timma innan jobbet. Helvete, orka jobba en fredag kväll. Jag vill ju bara vara hemma! Upptäckte att jag har tvätt tid på lördag också, kul! näe men nu hinner jag inte ändra för det är fullt långt efter och jag måste verkligen tvätta! Ajja det är en annan historia. Sov så gott hörrni!

- Shopping


Längre T-shirt med öppen rygg, perfekt att ha till ett par leggings Monki
Sen var dom gulliga och gav mig en kalender också. Jag valde en Rosa!
Och till sist The sims 3 spelet, wiiiiihuuu!

- 4/6

Hello! Nu har jag nästan vaknat till liv. Mamma kom hit och väckte mig. Hon hade varit på stan och ville väl ha min åsikt om sakerna hon hade köpt. Sen fick jag två nya kökshandukar som går i rosa :)

Nu ska jag slänga på mig kläder och springa in till stan lite snabbt och hämta mitt Thesims3 spel. Skriver mer sen. Tjarå!

- Sov sött

Godnatt bloggen, vi ses imörn!

- Edith



Hon är lika cool som hamstern i filmen Bolt, så det så ;)

- hejhopp

Tjabba! Jag gick förbi jobbet en sväng. Var ute med några kompisar som har studentvecka men jag gick efter en stund. Jag väntar på att dom ska sluta nu så ska jag åka taxi med dom. Jag ska krypa ner i soffan och se film när jag kommer hem. Imorgon förmiddag kommer Sandra till mig. Godnatt...

- Today


Väntar på mormor, vi ska handla. Ikväll ska jag träffa Frida och dom, deras studentvecka har börjat.. Imorgon släpps The sim 3 i butik och jag har ett spel som ligger och väntar på mig inne på Game. Imorgon kommer Sandra hem till mig också på dagen. Hon ska se hur min lägenhet ser ut och förhoppningsvist kanske det blir skapligt väder så man kan ta en kopp kaffe ute på gården.. ha en bra dag..

- Coraline




Heelt fantastisk film!

-

Dålig uppdatering idag.. Så är det ibland. Jag har bara tagit det lungt idag. Hämtade min kamera förut på eftermiddan för den hade kommit, sen har jag bara varit hemma, tittat på film och bara slappat.

Det har ju varit dåligt väder så det har ju inte gått att vara ute. Jag är riktigt trött faktiskt, har inte kunnat sova så bra dom senaste nätterna för jag har hostat så mycket. Men det börjar som tur gå över nu. Bloggen kanske kan bli lite mer intressantare framöver nu när jag har en bra kamera, så fort det blir bra väder ska jag ut och fota lite.

Nu ska jag krypa ner i sängen och se en film tänkte jag. Imorgon blir det storstädning. Godnatt!

- sunshine sunshine

Vilket väder det har varit idag! Helt sjukt ju! Min moster kom och lämnade Svea imorse, sen somnade jag om till 12. Mamma kom hit med sallad från Paus som vi vräkte i oss.

På eftermiddan har jag bara varit hos mamma i Smedby och solat. Sen hade jag, mamma och min lillebror Linus vattenkrig med vattenslangen och vattenspridaren, helvete vad vattnet var kallt, men det var rätt skönt faktiskt i värmen. Just nu sitter jag och skrattar åt mig själv. Jag har bränt mig och det märkte jag nu ikväll, när jag kom hem från jobbet. jag är riktigt röd! Skönt att det ska bli lite sämre väder imorgon så huden får vila lite innan jag ger mig på att sola igen. Jag ska fan bli brun i sommar!

Nu ska jag se dagens Days och sova.. Goodnight!

- Hello

Go kväll på er :) Jag sitter här i min soffa (igen) och har precis ätit dagen första mål, eller alltså jag åt inget igår, var ju för varmt. Så jag har ätit lite gräddstuvad oxpytt nu, det var gott, du hade rätt Lovisa! Men att äta det som fyllemat som du gör verkar inte vara någon höjdare, haha. Nu ska jag krypa ner i sängen och se en film. Min moste skulle komma och lämna Svea här imorgon bitti 06.30 ungefär, jag kommer att dö! Jag ska i allafall somna om kan jag lova! Sen på dan ska jag gå en långpromenad i solen tänkte jag, sen på kvällen jobbar jag. Frida försökte tjata med mig och bada imorgon, men nej nej, inte när jag fortfarande är sjuk och så ska jag jobba imorgon kväll och det är ingen höjdare om man har legat och pressat i solen hela dagen! Får bli nån annan dag.

Jag träffade Sandra ikväll, vi var på Trädgårn en sväng och det var jätte mysigt i kvällsolen. Så himla roligt att träffa henne, har verkligen saknat henne nu när hon har varit borta så länge!

Nae nu måste jag ta mig i kragen och sova! Godnatt..

RSS 2.0