Söndag.

Vilken skön dag det har varit! Har varit hos Lisa, Sofie var också där. Ätit både Pizza och Sushi. Hängde med en sväng till stallet. Gillar inte hästar, men det var lite mysigt ändå. Lisa och Lollos häst är ju söt :P Jag har respekt för dessa stora djur, efter att jag blev avkastad från en häst när jag var yngre och bröt axeln.
Är helt frusen, så ska nog krypa ner under täcket och se en film eller fortsätta se på serien Spartacus. Känner på mig att jag inte lär somna än på flera timmar eftersom att det blev en riktigt sen natt på jobbet natten som var.
Ska försöka hinna med gymmet imorgon. Det blev bara två gånger förra veckan och jag har ju bestämt att minst 3 gånger i veckan ska jag dit.

fredagen i bilder


....

Jag vet att du sover
Känner värmen från din hud
Bara lukten gör mig svag
Men jag vågar inte väcka dig nu
Jag skulle ge dig
Allting du pekar på
Men bara när du inte hör
Vågar jag säga så
Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag
Min klocka har stannat
Under dina ögonlock
Fladdrar drömmarna förbi
Inuti är du fjäderlätt och vit
Och utan ett ljud
Mitt hjärta i din hand
Har jag tappat bort mitt språk
Det fastnar i ditt hår
Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och färglös som en tår blir jag
Utan dina andetag


Torsdag.

Nahe, en väldigt sen frukost, sen ska jag möta upp Sussi och gå till gymmet för att träna. Ikväll blir det jobb igen, fjärde kvällspasset irad...
Imorgon ska vi fira Alexandra, min kusin som har fyllt år. Då blire FEST! :)

Påfågel.


Bloggdesignen.

Bloggdesignen är under uppbyggnad. Men tar tag i det i ett senare tillfälle. Nu väntar sängen på mig. Imorgon står träning och jobb på schemat.

Hjälpte en kompis med sin bloggdesign igår. Alexandra

Sushiii <3


Tisdag..

Ska strax gå ner och bli upphämtad av mormor. Jag måste köpa sushi innan jobbet, jag är så sjukt sugen på det. Tänk om man kunde äta sushi varje dag, då skulle jag vara lycklig haha! Ikväll jobbar jag, mindre kul men det är bara att bita ihop. Jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera bloggen på senaste tiden. Det finns många anledningar till det men jag ska försök bli bättre på det nu. Träningen går bra och jag känner att kroppen sakta men säkert förändras till det bättre. Har många kilon att bli av med, men det ska nog gå bra den här gången. Körkortet är på gång också, snart har jag det ! Hoppas att ni får en bra dag!

heartbeats


Jag visste inte att du betydde såhär mycket för mig som du faktiskt gör. Tyvärr så känner inte du likadant.

Doris

Titta vilken sötnos! Sussis Engelska bulldogg Doris :) Hur charmig som helst! Jag måste börja fota igen. Ska nog damma av min systemkamera någon dag här framöver.

vackra människa


...

Game over

Music is my time machine

Längtar verkligen efter våren och sommaren nu, men vem gör inte det? Har snöat hela dagen lång, dagen innan var det strålande sol och nästan all snö hade smält bort.
Jag är jätte sugen på att fota! Men hur kul är det att fota när det är sånt här väder då? Det går ju inte. Gillar inte att fota inomhus heller. I sommar ska jag släpa med mig min systemkamera vart jag en går, ska fota varenda ögonblick!
Jag är ledig hela helgen och det känns nästan som en liten mini semester. Ska försöka hinna med så mycket som möjligt. Som ni har märkt är jag rätt dålig på att uppdatera bloggen, men jag har liksom hållt mig borta med flit för dagarna är lite upp och ner. Så ni får ta att det är såhär, men jag hoppas ni stannar kvar endå :)
Träningen är i full gång också. Förhoppningsvis så har åtminstonde 10kg försvunnit från den här kroppen till sommaren. Om jag så ska leva på soppa den sista tiden, haha. Ska inte stå i någon vass i sommar inte ;)

Den där dagen...

Det mest deprimerade datum på hela året för oss singlar närmar oss. Jag vet att alla hjärtans dag är överskattat, men någonstans inne i hjärtat så värker det lite extra i åtminstonde oss tjejer, visst är det så?

Nytt halsband

Köpte ett grymt snyggt halsband på glitter idag. 100:-
Har fått flera korsörhängen sålda nu och det känns riktigt roligt! Hoppas att det fortsätter så :)

Hoppas..

Härligt med sol! Nu kanske våren äntligen är på väg.. Jag längtar till vitsippor och tussilago..

RSS 2.0