Gokväll :)

Kom hem för en stund sedan från Frida. Hon, jag och Natta var ute en sväng med hundarna, sen gick vi hem till Frida och tittade på Top model och sen Desperata hemmafruar ;)

Inte hänt så mycket idag. Har varit nere i ljura och varit hundvakt typ hela dagen, segt... Ska väl sitta här en stund till, sen ska jag titta på dagens Idol program som mormor har spelat in åt mig (ingen ville ju se det med mig förut).

Min telefon har fortfarande inte ringt och jag börjar förstå att allting har börjat om från början igen.....


Liten shoppingrunda med Sandra.


Kjol från Monki
Liten necessär från Monki (ska användas som liten kuvertväska har jag tänkt)
Mascara från Lumene

Kom hem nyss. Ska städa lite här hemma, sen vet jag inte vad som händer och sker. Idol är ikväll, klart jag ska se på det! Ni får ha en mysig kväll.

Nu är man tillbaks hemma.

Vi såg filmen "Mirrors" ikväll. Jag och Linda ville egentligen se en "dansfilm" dom hade, men det fick bli den här i alla fall. Men det gjorde ingenting för har velat se den här. Den var rätt bra, har sett bättre. Lite läskig, men ingenting allvarligt, hehe. Fast jag blir ju inte så lätt rädd för filmer heller. Jag tror att det är lite tack vare mediaprogrammet som jag gick. Man fick lära sig massor om hur dom gör, alla effekter och sånt ni vet. Men så är det, men jag älskar film, galen är jag, men det har väl ingen i min närhet missat, hehe.
Det har varit en trevlig kväll, jag är fortfarande jätte mätt efter all tacos, orkade knappt äta av godiset som Linda ställde fram heller. Tog en taxi hem efter filmen, som vanligt så kände chauffören igen mig från Leons och då blir dom så mycket trevligare tycker jag :) Pratar och pratar, haha.

Jag är rätt trött, som vanligt. Men jag lär inte somna på ett tag. Det är något fel med kanalerna på tv, säkert någon sladd som sitter löst eller något liknande, men jag hittar inte felet. Lite tråkigt bara att inte kunna titta på tv. Kan ju se film på min dvd, men jag känner inte riktigt för det. Har sett alla filmer tusen gånger så det känns inte så lockande precis.
Imorgon ska jag träffa Sandra, hon åker tillbaks till Norge på tisdag så vill ju självklart träffa henne innan hon åker igen. Ska ner till ljura imorgon också och gå ut med mosters vovvar runt 13.00 tiden. Helt ointressant för er att veta kanske, haha.
Det är ingen rolig inne på msn heller....................

Tacos och film

Är hos Linda och Danne nu, vi har ätit tacos och just nu tittar vi på ensam mamma söker. Vi ska väl se någon film sen. Jag är proppmätt, gott var det. Vet ni vad? Det här är mitt första inlägg från min nya dator, haha!

Men nu ska jag vara social här, ha en bra kväll..

Godmorgon!

eller, det är godmorgon för mig :) vaknade förut när min lillebror kom hit och nu har han suttit ett tag i mitt rum och spelat Mario Kart på Wii och han kan inte vara tyst en minut, haha!

Så vad ska man göra idag då? Jo jag ska hem till Linda och Daniel senare. Vi skulle äta Tacos och titta på film. Var ett tag sedan jag träffade Linda, så det är verkligen dags nu! Nae nu ska jag äta något litet sen ska jag lägga mig på soffan och glo på någon film, annars kanske jag sätter mig här igen en stund. Ciao!


tur och otur..

Det var rätt trevligt på inflyttningsfesten :) Innan det så gick jag hem till Lisa & Lollo, fikade med Lisa.
När vi skulle dra från festen så tog vi taxi ner till Otten, gissa vad jag hittade i taxin?? 500 spänn! Det ni! Så jag har haft lite tur idag åtminstonde. Inne på Otten var det sjukt mycket folk, Inner circle var där och sjöng. Jag var inte så värst taggad ikväll och åkte hem tidigt, kom hem nyss.

Dagens otur är att jag fortfarande stirrar på min mobil och har inte släppt den ur sikte under hela dagen!


Vad händer ikväll?

Först ska jag i alla fall till min lillebrors kusin som fyller 18 år idag, så vi ska fira henne lite. Sen förhoppningsvist ska jag på en inflyttningsfest med Ellen, men ingenting är säkert ännu. Sen runt midnatt blir det utgång idag igen, skulle gärna sitta här hemma vid datorn och bara ta det lungt, men jag känner att jag då bara kommer att sitta med mobilen i handen och vänta på ett samtal och bli deppig. Så jag måste hitta på något! Men det blir inget dricka ikväll, kanske en cider eller två bara.

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning. Ha en bra kväll!


Kanye West - Love lockdown

Jag är tillbaka!

Hehe.. Datorn är tillbaks och jag är tillbaks! Mitt liv är tillbaks, haha! Känns lite bättre nu i min ångestfyllda mage idag. Nu när datorn äntligen är tillbaka :)

Vaknade upp med världens ångest imorse. Varför ska man bli både tjatig, jobbig och skicka knäppa sms när man har druckit ett glas för mycket. Förlåt, du vet vem du är..

Var som sagt ute igår med Frida, Jessica & Natta. Det var en ganska rolig kväll, förutom att hjärtat hoppade över några slag då och då. Men folket var roliga igår, träffade fullt med gamla vänner och det var hur kul som helst.

Fortfarande utan dator..

Jag känner mig handikappad utan dator! Det har gått över en vecka nu och jag blir snart tokig.. Känns inte så kul att skriva långa inlägg från mobilen, så det här blir ganska kort. Kan berätta att jag har köpt en bärbar dator också :) men eftersom jag är så oteknisk så får jag vänta med att få igång den tills mammas kille kan hjälpa mig. Men jag får snart hem min gamla dator igen så fort den är fixad så då får han samtidigt hjälpa mig med den bärbara också. Jag är trött nu, ska nog försöka sova, ska upp tidigt imorgon.. Godnatt

Länge sedan...

Dålig uppdatering, jag vet! Men min dator är trasig, den är på "lagning" nu hos mammas killes brorsa. Jag trodde först att allt på datorn skulle försvinna, men det gick att rädda, som tur var! Vad har jag gjort sen sist då? I fredags var jag ute med Malin & Malin. Vi var först och spelade bowling med några gamla kompisar och sen gick vi upp till Hugo. Det var rätt kul faktiskt..

Igår jobbade jag, fullt med raggare kom igår. Det var tydligen någon bilträff så då självklart ska dom ju ha bamse m. mos och räksallad till kvällsmat, haha. Jag jobbade med Ellen, det var lika kul som vanligt :)

Finns inte så jätte mycket att skriva och berätta. Ska föressten köpa träningskort i veckan och börja träna! Sen ska jag köpa en bärbar dator också, ska försöka ha gjort det i veckan.
Puss & kram


Hundvakten..

Just nu är jag hemma hos mamma, har varit här en bra stund. Svea & Maya är med (vovvarna). Dom kunde lika bra följa med hit, så slapp dom vara ensamma hemma. Mormor fyller år idag, 63 år. Men vi ska fira henne på söndag. Skickade iväg en intresseanmälan till Bemanningsproffsen nyss också. Hoppas att dom hör av sig! Ikväll kanske jag ska hem till Malin och titta på några nya Prison Break avsnitt, har i alla fall skickat iväg ett sms till henne.

Nu ska vi fika här, skriver mer senare... Tjarå!

Shopping..


Tröja från Monki


Tröja från Ginatricot..

Tisdag..

Har varit på stan hela dagen med Towe & Emma. Jag köpte två tröjor. Vi sökte jobb också, så får se vad som händer, imorgon lovade mamma mig att vi skulle åka runt så jag kan lämna cv lite här och där.

Jag är hos min kusin i ljura, vi ska snart iväg här och fika. Ikväll är det väl Idol på tv va? Då ska jag se det här sen med moster och kusin. har inte så mycket att säga, skriver mer ikväll när jag kommer hem. Tja!


PS. Im still not over you..

Träffade aldrig Towe förut, ska träffa henne imorgon istället. Var nere hos min moster förut och gick ut med hundarna och sen stannade jag där en stund, läste lite i skvallertidningar och myste med vovvarna. Sen cyklade jag hem för att äta och vänta på mormor som skulle hämta mig. Vi åkte ut till min mamma nu en sväng och jag har skrivit ut massor med CV äntligen, så dom ska spridas genom hela stan :) Om en stund tänkte jag faktiskt gå ner till jobbet och hälsa på Ellen & Linda som jobbar ikväll. Jag tror att dom blir glada om jag tittar förbi! Finns inte så mycket att skriva.. Jag är trött, kanske är därför. Får se om jag skriver mer senare om jag kommer på något att skriva om..

Hej!

Ny vecka, ny dag..

Gick upp för en stund sedan, har precis duschat och klätt på mig. Ska snart iväg och gå ut med hundarna, sen träffa Towe på stan. Vi ska cykla runt lite och söka jobb. Vad ska ni göra idag då?

Nu hinner inte jag skriva mer, får blir senare.. KRAM!

Måste bara säga en sak..

Gud vilken bra film! Patrick 1,5 var ju huur mysig som helst ju! En riktig må-bra-film! Ni måste se den! Salongen var full och alla tyckte nog att den var bra! Den var verkligen jäätte bra :) ville bara säga det! Nu ska jag skriva klart mitt CV, sen ska jag sova.

Godnatt!


om ni känner mig rätt så kommer jag nog inte att somna snart, kommer nog hinna skriva ett till inlägg innan jag kommer loss härifrån, haha!



Leona Lewis & Kanye West

 


Eftermiddagsfika..

Glutenfri äppelkaka

Rensa en annan garderob..


Jag tittade nyss in i garderoben där jag har alla mina jackor, vilket kaos! Så nu ska jag nog sätta igång att rensa där inne, för det är ju helt onödigt att ha kvar massor med jackor som jag inte ens använder! Dom tar ju bara massor med plats. Här ska rensas! Men inte slängas! Utan skänkas till Lettland som alltid!

Söndag

Vaknade nyss, sitter här och dricker Loka som för övrigt har blivit min stora last, hehe. Mormor bakar sin otroligt goda glutenfria äppelkaka ute i köket, så det doftar bageri här hemma!

Ikväll ska jag ju på bio, som jag tidigare nämnt, men på dagen då? Jag vet faktiskt inte riktigt ännu, skulle ha åkt till mamma och skrivit ut massor med Cv, men det kanske blir imorgon istället. Men nu ska jag höja volymen till
Ryan Adams - Wonderwall.. Ha en kalasbra dag! Ciao!


Jag är för gammal för sånt här..

Det blev ingen utgång tyvärr, men inget sitta hemma framför tv kväll heller. Jag och Frida hamnade hos min granne, en gammal kompis som flyttat in i några portar brevid mig. Han hade fest.. Det var trevligt att träffa honom för det var väldigt länge sedan. Men där var lite för unga människor att festa med kan jag tycka, det var väl några 15 åriga tjejer där liksom, haha! Han är för rolig lilla Mats! Men jag har blivit för gammal för sådanna där fester! Haha, jag har blivit en gammal tråkig tant! nerå, men det är svårt att förklara. Nu är jag hemma igen i alla fall och det är skönt, ska snart sova, känner mig ganska trött för en gång skull så här dags. Kanske att jag lyckas somna innan 05.00. Vad har ni haft för er ikväll?

Imorgon ska jag skriva ut massor med CV hemma hos mamma, sedan på måndag har hon lovat att skjuttsa omkring mig så jag kan lämna det lite här och där, för jag ska ha ett till jobb! så är det bara! Sedan imorgon kväll så ska jag, Ellen & Linda gå på bio och se " Patrik 1,5 " den verkar sjukt bra!

Godnatt och sov så gott!






Vad ska man göra då ?

Nu är jag hemma igen, slutade vid 18.00. Det var ganska mycket större delen av tiden, men tiden gick fort. Nu tänkte jag hoppa in i en dusch och fräscha till mig lite. Jag vill som sagt gå ut ikväll, men det verkar inte som att det blir av. Jag ska i alla fall ta mig en cider! Vad ska ni hitta på ikväll då?

Egentligen är jag ganska trött, det har jag varit hela dagen. Nämen nu ska jag terrorisera hela min telefonbok! Ha en bra kväll..

Pearls for girls

Godmorgon! Jag ska snart iväg och jobba. Skönt att jobba dag för en gångs skull, det var länge sen för jag jobbar ju bara nätter annars. Ikväll vet jag inte vad som händer faktiskt, jag ville gå ut eftersom det inte blev något förra helgen och jag är verkligen sugen på att gå ut, men det verkar inte som att någon vill, eller har några pengar. Så jag får väl vänta till nästa helg eller nåt. Då får jag tjata på Malin att hon måste hänga med ut, Hehe! Så det får väl bli en lugn kväll framför någon bra film, bara det att jag inte har några nya, så jag får väl se någon gammal! Kanske kan låna Arn av Frida, för den har jag inte sett än. Jag har hört blandad kritik om den, men det är ändå en film man borde se, eller? Men nu ska jag iväg här snart, mamma kommer och skjuttsar ner mig till jobbet. Ska ta på mig lite arbetskläder och göra mig lite iordning. Ha en bra dag! Ciao!


En kväll hos bästa Frida!









Vilken cykeltur :)

Är hemma nu igen. Har precis ätit lite mat och ska snart iväg igen. Jag och Towe tog en liten cykeltur förut. Först åkte vi till Pema arbetskraft och skrev i en blankett där, sen cyklade vi vidare till Prima där vi också skulle skriva i en blankett, men det var ingen där så vi får åka tillbaks på måndag. Sen cyklade vi ner till Bemanningsproffsen, fast där sa dom bara "skriv blanketten på internet". "jahopp" sa vi och cyklade vidare. Vi skiljdes vid museumet och så cyklade jag hem igen.

Nu ska jag och mormor åka och hämta moster Monika och lilla Svea så ska vi åka till veterinären, för Svea ska dra ut massor med tänder så det inte blir fel på hennes bett, för mjölktänderna verkar inte vilja lossna och dom nya är redan påväg upp. Helt ointressant för er att veta, hehe. Ciao!


Åh tänk när Svea var en sådan här liten skrutt!

Fredag..

Godmorgon :) Vaknade nyss, eller jag blev väckt! Men jag ska snart iväg här och träffa Towe en sväng. Sen vid halv tre så måste jag hem igen så ska jag följa med min moster till veterinären med Svea, för hon ska dra ut massor med tänder, så jag ska göra min moster sällskap. Sen senare ska jag träffa Frida, det var ju ett tag sedan faktiskt, flera dagar! Jag jobbar dag imorgon 12.00-18.00 så det får bli att gå och lägga sig tidigt ikväll. Imorgon blir det även utgång! Nu måste jag skynda mig här hemma för jag måste äta frukost och lite sånt innan jag ska gå. Ha en kalasbra dag!


Jag & Towe för länge sedan!

Jag vill ha en bärbar dator!

Jag har länge funderat på att jag vill ha en bärbar dator, jag behöver en också! Jag funderar faktiskt på om jag ska kosta på mig att köpa en nästa månad, får nog bli på avbetalning. Men jag vill vekligen ha en. Frågan är vilken man vill ha? Jag måste ju kolla upp vilka som är bra och inte. Får fråga mammas kille, han brukar kunna sånt där med datorer, synd att han är så himla sur jämt bara, men jag får fråga ändå, haha! Jag tycker inte att det räcker med en vanlig dator, jag vill ha en bärbar så man kan flytta den lite hur man vill och så är det ju så smidigt om man ska någonstans att faktiskt ta med den! Jag får faktiskt ont i ryggen av att sitta här vid skrivbordet på den här obekväma stolen så här länge, vill kunna till exempel sitta i soffan eller sängen med datorn! Har ni en bärbar dator?


Patrik 1,5

Den här filmen ska jag gå och se på bio på Söndag med två jobbarkompisar :)
Den verkar vara jätte bra och rolig :)


Torsdag

Idag har jag väl inte gjort någonting speciellt, gick upp sent, sen gick jag ner till min moster i ljura och gick ut med vovvarna, jag blev kvar där ganska länge. När kusinen kom hem från skolan så umgicks jag lite med henne och hennes kompis en stund, vi lagade "mat" (snabbmakaroner och piroger) och tittade på "Barnen i bullerbyn" Haha! Sen satt vi vid hennes dator och skrattade åt olika youtubeklipp. Busade med Svea gjorde jag också massor! Hon är så söt så man smälter! Men hon kan ibland inte kontrollera sin glädje och då bits hon! För hon blir så överlycklig och vet inte vad hon ska ta sig till, hehe! När klockan var runt 8 så gick jag hemmåt, stannade och pratade lite med Mimmie på vägen. Det började regna lite och det blev svinkallt ute, då gick jag hem och nu sitter jag här. Imorgon ska jag ringa runt lite på några jobb, behöver ju verkligen ett till, vill flytta hemifrån så fort som möjligt...






Är det redan vinter?

Alltså, är det normalt att sitta inomhus i September med varma kläder och till och med sockar på fötterna? Jag fryser halft ihjäl här hemma! Det är ju fruktansvärt kallt!

Jag har extremt tråkigt just nu, sitter här och läser bloggar. Msn känns inte så lockande längre, ingen skriver något vettigt! Sorry, men det är sant! Jag kanske inte heller är så rolig..... saknar en viss person som jag inte lyckas sudda ut från mina tankar..

Imorgon ska jag träffa Towe vid "lunchtid" och så ska vi ta en promenad :) På eftermiddan vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska ringa Frida i alla fall. Har inte pratat med henne på några dagar och så får det inte vara! Saknar min plutt!

Ska nog lägga mig i min varma säng och titta på en film, eller två och sen försöka sova. Godnatt..








Kommer ni ihåg att jag nämnde någon gång för länge sedan att det var en snubbe som spela in sin musikvideo på våran skolgård på kunsgård? Antagligen inte men men. Hittade den på Youtube nu och jag bara måste lägga in den här, hehehe! Min gamla mattelärare gör några moves på skolgården där mitt i allt också, haha!


Underbar sång!


En liten åktur..

Jag och Malin tog en roadtrip till Linköping idag. Först gick vi en sväng på stan, sedan åkte vi till Ikano huset och Ikea. Jag köpte 2 nya tröjor, ett nytt stort täcke till min stora säng. Kom hem för en stund sen, har varit en jätte trevlig dag :) Sitter och myser lite med hamstern Edith (ja, jag har köpt en ny) och hon är så gullig ;)

Ska gå och träffa Mimmie nu en sväng :) Hoppas ni har haft en lika trevlig dag som jag har haft :)

Leona Lewis - Forgive me (prod. by Akon) Sjukt bra låt!




Godnatt..


Det blev lite shopping idag :)

Jag som egentligen inte har så mycket pengar just nu, kan ändå inte låta bli, jag var som en galning på stan! Fråga Emelie! Jag är inte klok, kan inte gå på stan utan att ha med mig grejjer hem, fy på mig! Men fy så roligt det är :D
Det har varit en riktigt trevlig dag :)

  
Chinos från Cubus
Mössa från Monki
Tröja från Monki


Vantar från Gina tricot (grymt coola) ;)

  
Tröja från Monki
T-shirt från H&M´s killavdelning

 
2 nagellack från Depend
Ögonskugga från Make up store

Godmorgon!

Såhär "tidigt" har inte jag varit uppe på lääänge! Ska snart till tandläkaren uppe vid Borgsmo och efter det ska jag ner till ljura och gå ut med vovvarna och sen ska jag till stan och träffa Emelie.. Senare ska jag också träffa Lisa & Lollo förhoppningsvis, länge sedan man träffade dom nu! Har lite att göra idag alltså. Ringde nyss och väckte Emelie så hon inte missar bussen in till stan.

Nu ska jag äta frukost och höja volymen på datorn (lyssnar på T.I - Whatever you like)

Ha en underbar dag!

Fy vilken dag!

Det regnar för fullt ute.. blä! Jag var ju tvungen att cykla ner till ljura förut till min moster och gå ut med hundarna. Dom vägrade att gå utomhus! Jag släpade dom efter mig, haha! Tillslut gav jag upp, dom totalvägrade ju! Jag stannade där en stund, myste lite med vovvarna, tittade på tv och läste inredningstidningar. Nu är jag hemma igen och snart ska jag och mormor åka till Media markt, mormor ska köpa ny kaffebryggare för den vi har nu håller på att gå sönder och sen skjutsar hon mig till jobbet lagom till klockan 18.00. Något som är lite positivt med att det regnar är att det då brukar bli ganska lungt på jobbet, så jag ska nog köpa med mig lite tidningar ifall att.

VMA var på Mtv inatt, så jag somnade inte förens vid halv 6 imorse, haha.. Men det var rätt bra faktiskt, Britney Spears vann 3 priser och det tycker jag att hon är värd efter allt som har hänt henne. Nu kanske allt vänder för henne!
Ajust det ja, jag skulle ju ladda ner lite musik och bränna med mig en ny skiva till jobbet, som vanligt! :) Undrar hur många blåa skivor det ligger där nere på jobbet nu som kommer från mig? 15 stycken cirka? Haha!

Ha en bra kväll! Själv ska jag dricka massor med varm choklad ikväll på jobbet!

Ciao!

Godkväll :)

Har varit dålig på att uppdatera i helgen, men har haft fullt upp.. nästan! hehe.

I fredags så åkte ju jag till Malin och där tittade vi på filmerna "The dark knight" & "Stuck", sen tittade vi på ett nytt Prison break avsnitt...sjukt spännande!

The dark knight kan jag faktiskt inte skriva om vad jag tyckte, min älskade vän Malin bestämde sig redan från första minut att filmen var skit dålig så hon spenderade hela filmen med att prata, prata, prata. Det var helt omöjligt att koncentrera sig på filmen så jag får se den någon annan gång. Filmen "Stuck" var en verklighetsbaserad film och Malin valde den. Den var sjuk! Det är allt jag kan säga, helt sjuk! Handlar om en tjej som en kväll kör bil både full och hög, då hon kör på en gubbe, så han blir helt trasig. Istället för att lämna honom på sjukhuset kör hon hem, helt lugn, lämnar honom kvar i garaget fortfarande hängandes i bilrutan halvt död. Filmen innehåller mycket bajs, blod, ben som sticker ut  och lite naket också såklart. Den var inget vidare!



I igår så jobbade jag, det var en ganska seg kväll på gatuköket, kom väl ett gäng sista timman sådär lagom tills man ska förbereda lite på att få gå hem. Men jag jobbade ju med min bästa arbetskamrat Ellen, så det gjorde inte så mycket att kvällen blev seg.


Idag vaknade jag sent, halv 3. Gick upp och duschade, åt lite mat. Sedan åkte jag med min mormor och moster för att handla lite. Sen åkte vi hem och tog en snabbfika hemma hos mamma och sen hem till min moster & kusin. Där åt vi jätte god mat och lite sånt. Sen åkte vi hem, jag gick och träffade Mimmie en sväng som jag inte har träffat på år och dar, vi har alltid så mycket att prata om :) Sen gick jag förbi Frida en sväng, Alex var också där. Dom tittade på filmen ARN. Sen gick jag hem och nu sitter jag här..

Har hört rykten om att VMA går inatt? eller var det Lördagsnatten kanske? Det märker jag väl, ska i alla fall vara uppe en stund till och om inte det där går inatt, så får jag helt enkelt se någon film som jag kan somna till. Imorgon kväll jobbar jag igen, sen är jag ledig i flera dagar! Gud så skönt det ska bli! Har tänkt att jag ska börja plugga lite på körkortet och sen söka lite jobb. Men men, nu ska inte jag dra ut på det här inlägget överdrivet mycket... Sov så gott!

fredag..

Jag är jätte sliten idag, vaknade halv 8 imorse av att jag hade fruktansvärt ont i örat, trodde nästan att örat skulle ramla av! Det är så länge sen jag hade ont i örat så jag har glömt hur ont det faktiskt gör. Fan! jag som hade planer på att gå ut ikväll, men dom fick ändras, tyvärr. Men jag ska ha en mysig och trevlig kväll hemma hos Malin med att se Prison break (det har ju börjat i USA!) och så tänkte jag ta med mig någon öl & cider som jag kan ha.  Snart kommer mormor hem med lite mat, sen tar jag cykeln ner till Malin.
Hej!


Någonting att lyssna på..


En helt ny dag..

Jag kom på en sak för en stund sen, jag ska jobba ikväll! Vilken tur att minnet kom tillbaka i tid, annars hade jag helt glömt bort det. Det är redan torsdag, veckorna går så fort att jag knappt hinner hålla koll på dagarna.

Ska iväg här snart, ska till systembolaget och köpa lite dricka till imorgon ifall det blir utgång, har inte riktigt övertalat någon ännu, men någon ska väl herregud kunna gå ut och ha lite kul imorgon :) Sen ska vi hem till mamma en sväng och fika innan jobbet. Ska skriva ut lite CV och sånt också.

Skickade nyss iväg ett välkomst sms till min nya granne! Det är en gammal kompis som flyttat in några portar här brevid.

Have a nice day!


Godkväll!

Jag antar att jag inte var den ända som tittade på säsongens första avsnitt av Idol idag? Nya juryn verkar klart mycket bättre och mer seriösare på något vis. Men men, har varit hos min moster ikväll, vi tittade lite på tv, gick en sväng med vovvarna, sen kom kusinen hem också, kul att få se henne! Som ni kanske själva kommer ihåg så syndes man inte hemma så mycket när man var 15år. Man ser henne aldrig! Sen gick jag hem till Frida och tittade på sex and the city igen. Nu har jag hamnat här igen...

Men ska lägga mig i sängen nu och titta på någon film, godnatt!



Kusin & moster :)
Jag o kusinen

Onsdag.

Jag tänkte skriva ett inlägg här innan jag hoppar in i duschen. Jag och mormor ska iväg om en stund, vi ska till Jysk och köpa nya lakan till min säng för dom vi har är för små. Sen funderar jag på om jag ska in till stan en sväng. Ska försöka få tag på någon som jag kan träffa.

Pim-Pim lever inte mer, han dog igår, hittade honom helt förlamad i buren levande, men förlamad. Så en kompis mamma fick avliva honom.. Lill-plutten då!

Min lillebror ringde igår kväll, han är 6 år.

Linus - Du får komma till oss och kela med min hamster om du vill imorgon.
Jag - Ja, det kan jag göra.
Linus - För min är inte död i alla fall, min är inte lika busig som din. Hej då....*klick*

Haha, småbarn är så roliga ibland när dom ska förklara eller prata om vissa saker. När han sa sådär i telefonen så lät han så otroligt sorgsen, hehe lilla gubben, han tyckte nog jätte synd om mig :)

Nu ska jag hoppa in i duschen, ni får ha det så bra idag.. Kram :)



Det är din tystnad som knäcker mig...
Hela världen är underbar, bara man får ett svar!

Kvällspromenad och sexandthecity..

Jag och Frida tog en promenad ikväll med hundarna. Vi gick runt vilbergen och lite till. Sen gick vi hem till henne och tittade på Sex and the city.

Nu ska jag skriva klart mitt CV sen ska jag sova.. har lite att göra imorgon!

Ciao!

Tisdag..

Hej på er! Jag vaknade som en prinsessa idag, precis som igår. Sängen måste vara mitt bästa köp på länge :) Jag vaknar glad, istället för med mitt vanliga morgonhumör.

Igår träffade jag Malin, vi skulle ha gått en långpromenad, men vi ångrade oss helt plötsligt och blev jätte lata så vi tittade på "Tomten är far till alla barnen" istället, hehe. Sen efter det så var meningen att jag skulle gå hem och sova, men planerna blev ändrade när jag kom hem, så jag cyklade ner till Leons och satt där så pass länge att jag kunde åka Taxi med dom sen när dom slutade. Ni måste ju tycka att jag är helt sjuk i huvudet som går ner till jobbet när jag är ledig, men det var Ellen och Linda som jobbade och dom hade det så lungt så tiden gick så fort när vi satt där och pratade. Så det blev sent inatt också, som vanligt... Jag lär mig aldrig! Haha! Natt-ugglan Fia!

Snart så ska jag och mormor till banken, jag ska fixa sånt där så dom drar en viss summa från min lön varje månad in på ett sparkonto utan att jag behöver sätta in dom själv, så drar dom direkt när lönen kommer. För jag är inte så duktig på att spara och då är väl det där ett bra alternativ! Sen ska vi hem till kusinens mamma och fika, hehe. Sen vet jag inte riktigt vad som händer, kanske gå en långpromenad ikväll med Frida. Nu ska jag hoppa in i en dusch! Hejdå!

Vilken dag!

Dagen började väl inte som en underbar dröm direkt. Jag vaknade av att mormor hade öppnat min dörr och ställt sig i köket och vispade vaniljsås. Det måste vara det värsta ljud att vakna till, fy fan :D Sen kom min moster hit och jag fick mitt hår klippt och färgat så nu känns det jätte skönt i håret!  Sen kom mamma förbi, hon hade varit på Ikea och hon hade köpt med sig min nya säng! Den är väldigt stor!

Kom precis hem från jobbet också.. Idag var det inget roligt att jobba, hade verkligen ingen lust till det.. Men kvällen gick ganska fort ändå och nu sitter jag här, igen! Men nu ska jag gå och lägga mig och kolla på film


Hejdå!

RSS 2.0