Den är min!


Jag har precis varit och hämtat Min Iphone 4 på Media markt. Helt underbart! Jag är redan helt tok kär i den, fast jag inte satt igång den en.  Det kändes lyxigt att hålla den i handen haha. Nu är det bara att vänta på att abonnemanget kommer igång!  Ska ha samma nummer på abonnemanget som jag har nu. Tele 2 - Maxi surf :) Ringer och smsar gratis till ALLA nät. Wiiiiiiiiihuuuuuu! ♥ Nu ska här firas med lunch från Snäckan :P

Nytt i garderoben



"kavaj" från Vila och t-shirt från Monki.

Iphone 4 Imorgon!


jappjappjapp!

Nightmare


liten jag

Lunchade med Lovisa och hennes pojkvän idag hos hennes mamma. Vi åt JÄTTE god mat måste jag säga :) Sen fick jag skjutts hem, fick en jäkla huvudvärk så la mig och sov i tre timmar. Ont i huvudet fortfarande men men. Vaknade upp av en hemsk dröm, den handlade om att det var en hund som höll på att drunkna som sen en gubbjävel kastade ner på marken efter att räddat den, det sista precis innan jag vaknade var att hunden drog sitt sista andetag och tittade på mig. och låg i min famn. FYFAN!

Ska se en Beckfilm nu tänkte jag, sen sova igen! Ursäkta för dålig uppdatering, men det kommer, i promise!


Usch...

Vad är det ja ser på en del bloggar? Jumpsuits till en ny nivå, one-piece mysdressarna.... SKITFULA! Vem vill ha sådanna där? Vem vill se ut som vuxna bebisar? räcker det inte med mysbyxor och en hoodtröja? Nu ska det helt plötsligt bli mode eller nåt? Är det ett skämt eller?

 

Måndag..

Okej, kanske borde uppdatera bloggen haha.. Ser att det inte är gjort på hela helgen ju! Men det finns inte så mycket att skriva om just nu. Vi hade rätt kul i lördags. Förfesta hemma hos Lisa och Lollo, sen drog vi till Hugo. Det regnade som faaaan på hemvägen och vi höll på att frysa ihjäl..

Igår hade jag och Julia filmkväll här hemma. Vi lagade mat och såg på Dear John för Julia hade inte sett den, den är ju så himla bra ju!

Ska till jobbet om en stund. Jobbar med Ellen ikväll så det ska bli kul! Jag hoppas på regn, så kvällen blir liiite lugnare en sist i alla fall.



 
Vill ha vill ha vill ha en staffordshire bullterrier valp!! Kolla vad söta dom är!


Godnatt..

Sitter här i en hög av räkningar, helt underbart.... En bra lön sjönk på 5min, jippiii! Men nu har jag betalat av både mobiltelefon och objektivet till kameran så det känns skönt. Imorgon blir det att storhandla. Vilken kväll det har varit på jobbet! Jäklar vad mycket folk.. Dagen innan lön liksom. Men men nu ska jag sova! Godnatt..


Min mosters ena chihuahuaflicka Svea ♥

Torsdag

Ska strax iväg till jobbet. Väntar på att Ellen ska plocka upp mig för jag ska nämligen jobba med henne ikväll vilket är vääääldigt länge sedan! Ska bli himla roligt faktiskt. Men med denna värme ute, så kommer det vara sjukt varmt på jobbet..

Ha en bra kväll!


Tisdaaaaah

Har precis skickat efter ett dra-på-lakan i leopardmönster från H&M home och en khaki-grön transperant shjorta. Dom har uppdaterat hemsidan på H&M så in och kika vettja.

Nu ska jag hem till Malin en sväng. Antingen glo på film eller bara sitta och babbla :) var på stan förut med Alexandra, Leah, Ellen och Siri..tjohej!


Siri har nog världens coolaste frisyr :)

Monki autumn


ÄLSKAR MONKI!
Det börjar rulla in massor med snygga plagg på hemsidan och jag bara längtar efter att få sätta tänderna i typ allt, haha! Hur mycket snygga grejjer som helst..


Måndag

dålig uppdatering, jag vet.. men har inget speciellt att skriva.

Ska en sväng till mamma  nu innan jobbet. Kanske uppdaterar när jag kommer hem, annars imorgon. kram på er :)

i fredags.





I fredags var jag med Lisa och Hilla hemma hos Lisa. Vi hade lite grillkväll, men efterätten var godast! Glass med chokladkross, färska hallon och jordgubbar! Vi människor var blyga för kameran, så kaninen fick agera fotomodell. Visst är hon söt?

<3



Ni förstår inte hur mycket jag verkligen vill ha en staffordshire bullterrier!
en tik som skulle heta Tyra.... Men det går ju inte :(

Godnatt..


Har kvällsbadat med Lisa och Hilla i Åby. Riktigt skönt i vattnet! På vägen tillbaks såg vi en bil som krockat in i ett träd i en kurva, ambulansen hade redan varit på plats.. usch så obehagligt! Nu ska jag sova, godnatt.

LÖVUDDEN







Godnatt..


Har jobbat ikväll.. sjukt varmt! Tog en iskall dusch när jag kom hem och nu har jag bäddat ner mig i sängen och ska se True blood sen ska jag sova för jag måste upp tidigt. Malin och Frida hämtar upp mig redan vid 9 för att åka ut till någon sjö. Godnatt ♥

London - mer bilder




Jag gillade verkligen London. Ska helt klart åka tillbaka, men då inte på sommaren, det var alldeles för varmt när man skulle shoppa och så. Tunnelbanan var sjukligt varm, men å andra sidan så var tunnelbanan hur smidig som helst och allt gick så snabbt! Vi bodde ju i Kingscross så det var riktigt nära Oxfordstreet och allt det där. Måste varmt rekomendera vårat vandrarhem också! Comfort Inn hette det och låg i Kingscross, 3 minuter från tunnelbanan och det var faktiskt riktigt bra!


Take me to the moon and back.



Excuse me, Thank you, Please, Sorry..






Galet härlig weekend! Vi har shoppat hela dagarna, druckit massor frappucinos från Starbucks och ätit god mat :) Finns en hel del fler bilder, men visar dom senare för nu ska jag iväg och fika med Lisa och Lollo i värmen! Galet varmt det är!

Shopping i London


Urban outfitters
       
Urban Outfitters
       
tröja från Urban outfitters och klänning från Topshop

Haremsbyxor


från butiken Bershika


Oversize t-shirt från Topshop

Byxor från H&M
              
Mugg från Starbucks och lite grejjer från Victoria´s secret som fanns lite på flygplatsen i London!

Köpte även lite smågrejjer på Primark, som underkläder och sånt. Men jag blev besviken på Primark, får man säga så? Hade så höga förväntningar och blev bara besviken och tycker det var jäkligt överskattat. Skriver mer imorgon om helgen och lägger in lite bilder och så. Nu måste jag sova för är hur trött som helst! Godnatt!


IMORGON : LONDON

Det är imorgon jag drar iväg på en weekend till London! Jag och Lovisa åker dit och det ska bli hur kul som helst! En weekend som kommer bestå av shopping, shopping och shopping.. Jag är liiite nervös över att vara tvungen att prata engelska. Jag förstår allt, men pratar inget vidare. Det beror väl mest på att jag aldrig har behövt att prata engelska. Men jag förstår ju nästan allt, så det ska väl gå bra.

Har packat resväskan lätt för att få plats med allt jag kommer att shoppa. Kameran hänger med så det kommer att fotas ganska mycket.

Kanske inte hinner att skriva imorgon innan jag åker, så jag skriver trevlig helg nu :) Nu ska jag äta mat. Köttfärsbiffar och klyftpotatis. Tjohej! 


Trädgårn.





WAKA WAKA


Vem har inte fastnat för Shakiras låt Waka waka? Det här klippet är från något event i stockholm på plattan. Härligt att se så många människor som dansar och är glada!

Onsdag 7/7


kusinen

Har varit med mamma, kusin Julia och lillebror och badat och solat hela dan :) Har fått lite färg i alla fall och massor med fräknar. Älskar fräknar på sommaren! Hur härlig dag som helst som kommer att avslutas på Trädgårn med Lisa med fler.

6/7

Dagen började i lite panik pågrund av passproblem inför resan, men det verkar ha löst sig. Ska strax åka och växla pengar och lite andra grejjer inför resan. Sen fika hos mamma.

Har inte alls mycket mer att skriva, jag känner mig sjukt stressad fast jag inte behöver vara det. Ikväll jobbar jag också. Tjoflöjt.


Jag är faktiskt sjukt sugen på sura cola nappar just nu. intresseklubben antecknar..

Siri




Ellens söta lilla Siri. Underbart söt ju :)

Eclipse




Eclipse var sjukt bra måste jag säga. Kommer skriva ett längre inlägg imorgon om den.

Bio ikväll 21.15


Super Mario Galaxy 2


Godmorgon/Godnatt.

Jag har överlevt natten på jobbet. Bilträffen hade blivit inställd, så vi hade en väldigt lugn lördags natt på gatuköket. Har precis kommit ut från duschen och ska nu krypa ner i sängen och läsa några sidor ur Jenna Jameson boken. Riktigt bra! Imorgon blir det sol och bad, sen bio på kvällen och se Eclipse. Godnatt.


Lördag.


Lillebror

Jag har varit hos min lillebrors faster på dan idag. Dom är bortresta så vi passar på att låna poolen :) Så har badat och solat hela eftermiddan. Nu väntar ett jobbigt arbetspass ikväll, det känns inte lockande i denna värme, plus att det är bilträff ikväll och jag gissar på att alla tänker på samma sak: MAT PÅ LEONS. Fy bubblan.

2 / 7


Har städat lägenheten och ska nu hoppa in i duschen. Sen kommer Lisa med fler hem till mig. Då ska drickas Rosé. Ha en bra kväll :)

RSS 2.0