- Precious


Ser fram emot denna film!


- Ghosts of girlsfriends past


Den världsberömde modefotografen Colin Mead är sinnebilden för en playboy. Han är snygg, självsäker och framgångsrik… framför allt när det gäller kvinnor. Han lever livets glada dagar och låter sig inte snärjas av någon. Han vill inte ha något – eller någon – som håller honom fast och han vill inte ha några bekymmer. Han verkar ha precis allt han önskar, allt utom kärlek. Men å andra sidan är kärlek inte något som Colin saknar eftersom han inte tror på kärleken. Faktum är att han ägnat hela sitt liv åt att hålla sig så långt som möjligt ifrån allt som påminner om kärlek. Men allt förändras då Colin återvänder till sitt föräldrahem när hans yngre bror ska gifta sig. Plötsligt ställs han öga mot öga med det förflutna. Och med en rad före detta flickvänner…


Njaa.. Känns som att man har sett den här storyn om och om igen. Att killen är en skitstövel, ligger runt med alla tjejer men så faller han för sin gamla barndomskärlek, blabla. Visst, det är en film som funkar, men inte mer. Jennifer Garner är ju lika vacker som alltid och skådespelet i filmen är bra. Men inte mycket mer..

 


- fråga


- KATTFNATT

Katten har kattfnatt här hemma. Så snart åker jag med mormor ut till min mamma så hon får springa av sig och busa med sin bror :) Så hon blir lite lugn till kvällen, Sandra kommer hit och ska se Idol med mig :)

Vad ska ni hitta på idag då?


- ANIGHTMAREONELMSTREET


Okej jag var lite skeptiskt mot denna film när jag läste om att den skulle komma och att någon annan skulle göra rollen som Freddy tålde jag knappt att höra. Robert Englund är Freddy, så är det bara. Men nu börjar jag ångra mig lite när jag ser trailern och jag tror att detta kan bli riktigt bra! Freddy Krueger är min favorit-seriemördare-på-film och jag har saknat den sjuka humorn som dessa filmer faktiskt har. Hoppas att denna film inte gör mig besviken bara..

One, two, Freddy's coming for you
Three, four, better lock your door
Five, six, grab your crucifix
Seven, eight, better stay up late
Nine, ten, never sleep again!

- Måndag

Jag kom nyss hem, har varit på Maxi med mormor. När jag var inne på H&M så träffade jag min pappas tjej och min lillasyster :) Thilda, min lillasyster har växt jätte mycket! Kramade henne två gånger, jag saknar verkligen mina småsyskon!

Snart ska jag hem till Lisa också. Vi ska plugga teori och titta på  Svenska hollywood fruarna. Nu ska jag busa med Mittens lite innan jag går. Hon är riktigt busig!

Ha en bra kväll :) Ta hand om er!


- MITTENS15VECKOR



Plutten växer :)


- ENFYRAFÖRTRE



Kommer ni ihåg EN FYRA FÖR TRE? Den svenska komediserien som gick för tusen år sedan ;) Näerå men i alla fall 10 år sedan om inte lite mer! Jag har alla tre säsonger hemma och det är verkligen en nostalgitripp! Kommer ihåg att jag och mormor alltid tittade på det här och det är så sjukt roligt att jag aldrig kommer att radera det från datorn. Så nu ska jag gå och lägga mig i sängen och se tredje säsongen. Sjukt kul!


- THEPROPOSAL


När den krävande och bitchiga chefen Margaret Tates får beskedet att hon inte får stanna i USA utan får skickas tillbaka till Canada så pressar hon sin assistent att gifta sig med henne så att hon får stanna. Han går med på det i utbyte mot att få bli redaktör på företaget. För att få myndigheterna att tro på deras historia så åker dom till Andrews familj i Alaska för att berätta om giftemålet så att dom också kan säga att historian stämmer. Ju närmare Margaret kommer familjen desto svårare blir det att ljuga och de oäkta känslorna mellan henne och Andrew blir mer äkta en vad de båda hade trott...


Den här filmen kan jag säga att jag har sett två gånger på ett dygn. Pinsamt nog, men jag tycker den är helmysig. Det här är en lätt film att tycka om. Enkel och fin och sådanna filmer behövs ibland. Sandra Bullock i rollen som Margaret är lika bra som hon brukar vara och Ryan Reynolds är lika snygg som han brukar vara :) Jag blev lite rörd där ett tag i filmen också och mycket skratt!

 


- ILOVEYOU,MAN


Den framgångsrika mäklaren Peter Klaven som, efter att ha förlovat sig med sina drömmars kvinna Zooey, till sin förtret upptäcker att han inte har någon manlig vän nära nog att vara hans best man. Peter ger sig genast ut på en rad bisarra och obekväma ”mansdejter” i syfte att finna en sådan vän, vilket han också gör när han träffar Sydney Fife – en karismatisk man som älskar att ha kul, raka motsatsen till Peter, och de två männen fäster sig omedelbart vid varandra. Men ju mer närstående de två männen blir, desto mer skadas Peters förhållande till Zooey och i slutändan tvingas han göra ett val mellan sin fästmö och sin nyfunne vän i en historia som på ett komiskt sätt utforskar vad som ligger i kärnan av manlig vänskap och vad det verkligen innebär att vara vänner.


Gillar denna film! Riktigt rolig på sina ställen. Jason Segel är en av mina favorit-komedi-skådespelare och han är ett stort plus för denna film. En story som faktiskt håller och jag gillar skådespelet också. Visst den kunde ha varit liite roligare men det duger för mig. Har dessutom redan sett den två gånger på en vecka. Kommer se den igen, men som sagt Jason Segel lyfte filmen, men jag gillade den :)

- IGÅRKVÄLL



Sandra och Lovisa kom hit :) vi åt middag och så, sen avslutade vi kvällen på Hugos dansgolv.


- 25/9

 
Blev inte så mycket shopping idag, vilket jag heller inte får. Men en skinnjacka från Carlings blev det och ett linne från Monki, sen köpte jag också en ögonskugga från Make up store.

Ska snart till jobbet. Misstänker att det blir en tung kväll med mycket folk. Jag blir trött bara jag tänker på det. Men ha det så bra ikväll..


- Räkningar

Usch.. har precis betalat räkningarna nu. Vill alltid bara ha det överstökat så jag gör det alltid så fort pengarna kommer in. Man går och längtar till lönen varje månad, sen när man väl får den så finns det inget jobbigare ju! Så förbannat mycket räkningar..

Nu ska jag se en film och sen sova.. För imorgon bitti åker jag och mamma till Ikea och titta på en hel del grejjer och så ska jag titta på skinnjacka! Sov gott!

- KLOCKANKVARTISEX

Här sitter jag vid datorn. Mormor gick nyss, vi tog en kopp kaffe. Nu har jag suttit i telefonen några gånger och pratat med folk på både tele2 och Agria.. Hatar telefonköer!

Alexandra, min kusin kommer snart hem till mig. Vi ska laga mat och se på Idol ikväll. Sen kanske vi ser en film också. Jag ska väl fortsätta att städa och sen hoppa in i en dusch. Finns inte så mycket att säga just nu. Tänkte slänga in här sen vad jag tyckte om filmen I LOVE YOU, MAN. Men det gör jag nog senare ikväll. Bye bye..

- Shopping sugen!

 


Ring från H&M, Smink från Makeupstore och tröja från Gina.. Nu kliar det riktigt i händerna på mig :)


- MALINKOMMERSNARTHIT

Idag har jag bara varit hemma. Jag har städat, fikat med mormor och inte så mycket mer. Nu väntar jag på att Malin ska komma, så ska vi laga mat och titta på Idol och Andra avenyn ikväll :) Kanske någon film också om vi orkar. Det ska bli trevligt. 

Jag har lagt fram teoriböckerna också, för jag hade tänkt att plugga lite senare ikväll. Jag vill verkligen ha körkortet nu! Men det lär dröja ganska länge tills dess ändå.

Nae nu har jag inte tid att sitta här och blogga.. Tjoohej!


- Mittens


Nu på fredag är hon 15 veckor och hon är busigare en någonsin, hon får nästan till en psykblick ibland, haha! Jag har fått slänga två blommor för att hon har vält ner dom på golvet. Hon vill helst vara i tallriken när man äter. Jag älskar att ha katt! hehe, näerå men sen när hon blir lite trött så kryper hon upp hos mig och vill sova nära, helst på mig och då smälter jag :)


- Boy A



Ni måste se den för att förstå, jag kan inte beskriva den. Det är inte ofta jag känner såhär efter en film.
Otroligt sevärd film om ett ämne jag aldrig tidigare har sett på film.. skådespelet är värt guld..

- Trueblood


Nu har jag sett klart andra säsongen av True Blood! Jag är helt fäst vid den här serien, helt beroende. Läste nyss att tredje säsongen kommer 2010.. Hur ska jag klara mig tills dess? Det är så sjukt bra ju! Har ni inte sett denna underbara serie så gör det! Jag längtar längtar längtar tills tredje säsongen!


- IDAGÄRDETSÖNDAG

idag åkte jag och mormor till mamma en stund, kom hem för ett tag sedan. Idag har det varit en äkta sådan där söndag när man har otroligt tråkigt och mysigt på samma gång. Jag har inte gjort någonting alls, bara tagit det lungt. Nu väntar True Blood.. Ska bara läsa igenom alla bloggar först, hehe..


- Today




Jag själv tänker inte visa mig på bild förens jag har klippt mig och färgat håret, för just nu ser det bara ut som ett skatbo ;)

- Fredag.

Idag är det fredag och jag jobbar ikväll. Ska strax hoppa in i en dusch och sedan åka till Maxi med mormor en sväng innan jobbet. Jag ska köpa med en sallad till jobbet. Vill inte äta Leons maten. Jag måste bränna med en skiva till jobbet också. Har inte så mycket mer att säga så ha en bra kväll allihopa!

- Mormor fyller år och lite till..

Idag fyller mormor år. Jag har varit där och ätit tårta. Nu sitter jag hemma hos mig och väntar på att klockan ska gå så jag kan åka till jobbet. Jag tänker ta med datorn ikväll, för igår var det nog årets lugnaste kväll på jobbet. Hoppas att det är ungefär lika lungt ikväll. Blir det lika dött som igår så kanske jag och Linda kan se en film. Nu ska jag ha ihjäl min katt som biter på mig medans jag skriver och sedan ska jag diska upp disken i köket innan jag åker till jobbet.

- Mittens Biiaaaaatch


Min katt är en BITCH, eller det är i alla fall vad man kan tro när man ser bilder på henne. Hon kör jämt på den här bitch posen, hehe..


- 20/2 -2010


Gissa vilka som kommer tillbaks till Globen den 20 februari! Jo, Rammstein och gissa vilka som kommer att vara där då! Jo jag och Lovisa, för andra gången :) Eller det är i alla fall min plan.


- Svamp plockning


Nu ikväll har jag varit med Frida och dom och plockat svamp ute i skogen. Jag hittade bara lite grann, men dom andra hittade en hel del. Jag äter ju inte helst svamp så mormor ska få det jag hittade. Nu är jag hemma och har precis tittat på idol. Ska göra mig något att äta, för har bara ätit lunch idag. Sen ska jag läsa lite i teoriboken och sen se True blood!


- Speechless


- Skinnjackor

När lönen kommer är det första jag ska köpa en skinnjacka nu till hösten. Så jag behöver tips på var man kan hitta snygga sådanna? Har väl sett några stycken men ingen jag fastnat för. Så fram med tips till mig nu!

- Körkort..

Ska snart hem till Lisa och plugga teori! Nu ska jag lägga ner min själ i det här och få det där förbannade körkortet. Jag vill ha bil! Men jag hatar att plugga, men nu vill jag verkligen ha körkortet + att jag inte orkar höra allas tjat längre heller för den delen.

Nu ska jag hoppa in i duschen. Ha en bra dag :)

MTV VMA'S 2009

Har kollat på det under natten, det håller fortfarande på.. Kanye West betedde sig som ett svin på scen förut när Taylor Swift skulle få sitt pris. Han hoppade upp där och tog micken och började babbla om att Beyonce var bäst blabla... Men och? ska han förstöra för tjejen som vann då eller.. jävla tönt, där sjönk han i mina ögon! aja, men Beyonce gav Taylor precis en ny chans att ha sitt "tacktal". Alla har buat åt Kanye West hela kvällen.. Lady Gaga byter outfits hela tiden och fulare och fulare för varje gång. Måste hon vara så extrem? hehe, men grymt bra musik gör hon i alla fall..

Jag är förbannat trött och ska strax sova.. Hoppas ni haft en bra dag! Det har jag haft :)


- Fredag.

Idag har jag varit i Linköping och träffat min kusin Emilie :) Det var jätte trevligt att träffa henne för det händer inte allt för ofta.. Vi köpte smoothies och gick omkring på stan. Sen satte vi oss och fikade på Ecspresso house. Var i Linköping ett par timmar, sen åkte jag hem. Mamma kom och lämnade Mittens igen, för hon har varit hos mamma och busat med sin bror hela dagen. Sen kom min kusin Alexandra hem till mig. Vi köpte med oss massor med gott och sedan har vi nästan tittat på film, haha! Stephanie kom förbi också, så vi satt mest och babblade istället för att se film. Men det var trevligt, förutom att vi faktiskt hade ett ganska konstigt samtalsämne, haha!

Nu ska jag krypa ner i sängen och se massor med True blood avsnitt hela natten lång :) Ska sova ut imorgon också, sen tänkte jag åka till mormor och rensa massor bland mina kläder innan jag tar hem dom (dom är där efter hela pälsängrar-historien, hon hjälpte mig att tvätta och frysa in så jag har inte tagit hem det en bara). Kläderna som jag inte ska ha längre lämnar jag snällt in där dom skickar det till Letland.. Då känner jag att jag har gjort en god gärning. Tycker att det är idiotiskt att bara slänga kläder om dom fortfarande ser okej ut och inte är för urtvättade eller trasiga eller så. Annars kan man fan röra på röven och skänka kläderna!

Men ska nog göra nåt att äta innan jag ska se True blood, har inte fått i mig någon riktig mat idag. God natt!

- Goodnight..


- 090905

Min kusin Tom fyllde 25 i lördags och då var det party!



- Wierd

Det är något konstigt med internet och datorerna där hemma. Jag sitter hos mamma nu. Vi ska åka och fira min lillebrors farbror som fyller år idag. Datorerna kommer fixas snart hoppas jag, antagligen imorgon.

Har köpt en vinterjacka idag (haha!) Jag vet att det bara är september men jag hittade en så perfekt vinterjacka från Stadium, så jag slog till!

Nu ska jag ta fram något att dricka och sedan knapra värktabletter, för jag har fortfarande ont i min visdomstand!


- Basket 05



Favoritbilder i repris :) Det här är ett par bilder som jag tog på Frida & Alex en sommarkväll för 4 år sedan ungefär..


- Andra avenyn


Andra avenyn är tillbaks! Sitter just nu och tittar på avsnittet nu på svt.se för jag kan inte se det ikväll, för då är det ju premiär för Idol igen och det kan man ju inte missa. Väntar på att Linda och Danne ska komma hem till mig. Danne ska hjälpa mig med min dator och Linda vill titta på katten :) Ska ringa Frida sen och fråga om hon har tid att ses ikväll, om hon inte jobbar då..


- Min lillebror


Min lillebror kan vara den värsta ungen i världen ibland, cirka 80% av tiden. Men häromdagen ringde mamma och berättade en sak som gav mig glansiga ögon. Mamma hade suttit och sagt att hon tyckte att min kusins flickvän var jätte söt och att tjejerna på min kusins 25års fest var så uppklädda och fina, lite i den stilen sa hon. Vet ni vad min älskade lillebror hade sagt då?
"Fast Fia var den sötaste, tycker jag!"
Det kanske inte låter så viktigt i era öron, men det värmde mitt hjärta kan jag lova. För den mesta av tiden så är han riktigt pain in the ass mot mig kan jag lova! så har det alltid varit. Så där fick han guldmedaljen i att vara världens bästa lillebror för mig :) Jag älskar den där skitungen!


- Män som hatar kvinnor.

Journalisten Mikael Blomkvist får i uppdrag att lösa en 40 år gammal mordgåta tillsammans med en av Europas bästa hackers – den piercade och tatuerade Lisbeth Salander. Filmatiseringen av Stieg Larssons rekordsäljande thrillerroman
Riktigt bra film faktiskt. Jag är inget stort fan av svenska filmer så har inte prioreterat denna film direkt. Men nu tog jag "tummen ur röven" och såg den. Jag blev definitivt inte besviken. Bra skådespel, spännande och lite kärlek på ett hörn också. En välgjord film som faktiskt bevisar hur bra svensk film kan vara. Nu längtar jag efter nästa film! Hoppas också att den ska vara minst lika bra...

- Go'kväll

Idag har jag inte gjort så mycket. Har storstädat, men måste svabba golven imorgon, för hann inte det idag. Äntligen bytt till ett annat kattsand också (kristallsand) så nu ska det bli slut på sand i hela lägenheten, för det här fastnar knappast på tassarna för det är som lite större vita stenar. skit samma! haha inget som intresserar er kanske. Malin och Frida har varit här ikväll. Vi har tittat på filmen kärleken checkar in på tv3 och ätit popcorn. Nu ska jag slänga mig i soffan och se en film innan jag går och lägger mig. Sov så gott.

- True blood


Ännu en serie att bli beroende av då.. Riktigt riktigt bra faktiskt!


- Min kusins 25års fest

Idag har jag då firat min kusin Tom som fyllde 25 år :) Han hade hyrt lokal och det bjöds på god mat och dricka. Jag åkte därifrån ganska skapligt endå, kände mig trött och jag har så ont i en visdomstand att jag mer en gärna skulle vilja dra ut den helt själv! Men det kommer jag inte att göra. Bilder från festen kommer så fort min bärbara dator fungerar igen. Ska föressten köpa mig en liten laptop är det tänkt. Så ska jag ha två bärbara istället och flytta min stationära dator hem till mammas källare, tills den dagen då jag flyttar till större lägenhet, för här i min etta så känns den alldeles för klumpig, tar bara upp en massa plats!

Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på film tänkte jag. Sen ska jag sova! Imorgon blir det storstädning här hemma, det behövs verkligen!


- Ge mig en fransk bulldogg valp tack..


Alltså.... Jag dööör så sööööt!


- 3/9


- 1/9

Idag är det en ny månad!

Jag vaknade nyss, har jobbat inatt så jag är lite sliten. Planer för idag är fortfarande oklara, så jag uppdaterar senare istället. Ville bara säga att jag lever :) Ha en bra dag, nu ska jag äta frukost :)


RSS 2.0