H U M A N . NATURE


Den här låten har spelats om och om igen hemma hos mig senaste dagarna. Jag får inte nog av den! ♥


Ikväll blir det den tredje natten irad att jobba. Jag har ont i huvudet, känner mig nästan bakis i kroppen idag efter två nätter. Jag måste söka andra jobb, pallar inte med nätter längre. Jag jobbar ju BARA nätter på Leons och jag har tröttnat på det något så sjukt mycket!

Ska till mamma och fika innan jobbet. Hade gött!


Lika som bär


Agnes har ju tagit ett steg längre nu och hoppas på att slå stort i USA. Överallt diskuteras det att hon och Leona Lewis är lika som bär, folk jämför dom till både utseende och röst. Jag håller med om att dom är rätt lika till utseendet, men orka att folk jämför deras röster. Det är ju två helt olika tjejer. Agnes är duktig! undrar hur långt hon kommer att gå? Hon har ju en fantastisk röst tycker jag.. Blabla, vet inte vad jag ville komma fram till i det här inlägget, haha!

+ + + + + + + + +


G o d n a t t




Two and a half man

Haha nu börjar two and a half man på tv. Jag har städat lägenheten, skurat golven med nya skurmedlet som doftar lavendel. Jag har tagit en varm dusch och är super laddad för bion ikväll. Nu ska jag tända värmeljus som doftar melon från PARTYLITE och titta på two and a half man, sen är det Arga snickarn.. Ciao!


Onsdag.

Just nu är jag hos mamma. Vi ska snart äta tacos och ikväll ska jag möta upp Alexandra för bio! Som tur var hade mamma en bio-check här hemma så jag slipper betala, höhö! spara pengarna till ullared istället.. Mittens är med hit, hon behövde busa av sig så hon springer omkring här hemma med mammas katt. Mamma bor ju i hus, så det är gott om plats för dom att springa omkring på.

Sen efter bion ska jag hem och fortsätta filmkvällen framför tvn, tv400 bjuder på skräckisar hela veckan vad jag har förstått :) Det är rätt mysigt att titta på skräckfilmer helt själv. Då skrämmer man upp sig lite extra tycker jag. Annars är jag inte speciellt lättskrämd när det kommer till filmer.


This is it


Bio med kusinen idag!




Filmen var kanon. Filmen var ihopklippta scener från genrepen inför turnén. Det var en magisk stund och jag fick hålla tillbaks tårarna vid vissa ställen. Vilken människa! Vilken musik! Jag fick gåshud och den höll i sig under hela filmen...
Man vill se den här filmen, så är det bara.


H&M HOME SPRING 2010

GAAAAH! är det bara jag som sitter och dregglar över sakerna som kommer in på H&M home i vår? vad jag sett genom att tittat på bilder så är det grymt fina saker som jag bara MÅSTE ha! Julie Verhoeven har dessutom varit med och illusterat vissa saker, hur snyggt som helst!


tv400 bjuder på skräckisar..

..så nu ska jag poppa pocorn och krypa ner under en filt med bärbara datorn i knät och titta på det :)

Mittens har flyttat....

 
...in i kylskåpet istället! ♥






nja.. fast min kusin berättade om ett inlägg som Calle schullman hade gjort och jag kände för att prova på det bara och Mittens mår bra och har inte tagit skada av detta experiment :) höhö


AUTUMN



Tisdag

Har varit på stan med Malin och Alexandra hela dagen, nu är jag hemma hos Linda och vi tittar på tv och pratar om Ullared som vi ska åka till nästa vecka, hehe..

Skriver mer sen när jag kommer hem, har äntligen fått tillbaks min bärbara dator!

Måndag

Vilken tråkig dag! Jag har varit så trött idag och det har varit så mörkt och grått ute. Jag har varit på Maxi med mormor, köpte lite saker som jag glömde i lördags när jag och mamma var och handlade.

Jag skulle ha pluggat teori idag med Lisa, men jag orkar knappt tänka idag. Så hon kommer förbi en stund sedan efter stallet, så ska vi dricka té :) Undrar om jag klarar av att gå och lägga mig tidigt ikväll? Eller så vaknar jag till sen och blir jätte pigg istället. Nu ska jag slänga mig i soffan och spela lite donkey kong, det var ett tag sen :P



Jag äger inga mjukiskläder

Jag kom precis på en sak. Jag äger inga mjukiskläder! Jag har bara dom som jag jobbar i och dom tänker jag inte använda annars också..

Tur att jag ska till ullared snart :P får bli att shoppa mjukisbyxor där, om dom har sånt? Sen vill jag ha en sån där adidaströja, men det får jag köpa någon annanstans. Dom har en butik i linköping med massor med sånna tröjor så funderar på att kolla där.

Galet trött!

"gå och lägg dig då?" kanske man undrar..

Jag kom hem från jobbet för ett tag sedan och kom nyss ut från en dusch. Ska snart krypa ner i sängen och se på tv en stund innan jag somnar. Jag saknar min bärbara dator sjukt mycket! Har varit utan den i en vecka nu och hoppas verkligen att jag får tillbaka den snart! Saknar att se på film och alla serier! Det är inte speciellt bekvämt att sitta vid min stationära dator på en hård stol.. Nae bärbara datorn i knät i soffan ska det vara!

Imorgon tänker jag plugga lite teori, sedan får vi se vad som händer. Ska ringa Ellen också och fråga när jag får komma och titta på prinsessan Siri! Har ju present till Siri som jag vill ge också :)

Min katt har kommit in i värsta perioden nu! Hon är trottsig, sjukt jävla busig och jobbig! Hon ska välta ner allt hon ser. Men när hon är trött så blir hon världens mysigaste och ska krypa upp hos mig och bli kliad under hakan :)

Men men.. Nu orkar jag inte sitta här mer ikväll, så godnatt på er :)

dålig uppdatering

Jag har inte haft tid att uppdatera bloggen.. Jobbade inatt och ska snart iväg till jobbet igen. Om jag orkar, vilket jag tror så uppdaterar jag mer när jag kommer hem ikväll. Jobbar 18-24, skönt att det bara är 6 timmar!

Ciao!

Då var räkningarna betalda

Jahopp.. Då har man betalat räkningarna för den här gången då.. vissa räkningar dras på autogiro så dom slipper jag sitta och betala över internet. Fick mer i lön en vad jag har anat, men måste hålla i pengarna! plus att jag ska till Ullared den femte också, inte för att jag ska köpa något speciellt, kul att komma iväg lite bara. Men jag ska i alla fall unna mig något på Monki imorgon, hihi ;) Sen måste jag STORhandla!

Nae nu ska jag sätta mig i sängen och spela lite Wii innan jag ska sova, det var ett tag sedan :) Vilken nattuggla jag är alltså, haha!

Torsdag

Äntligen har Ellen uppdaterat sin blogg så man vet att hon mår bra :) jag är så glaad för deras skull och den söta lilla prinsessan är ju underbart söt! Längtar efter att få träffa henne ♥


Jag hade tur och fick ett jobbpass ikväll, det är bara 6 timmar så det ska jag väl orka med. Har precis varit nere i tvättstugan och hämtat tvätten som har hängt där nere sen klockan 5 imorse, höhö! Har upptäckt nu att dom inte alls stänger av strömmen på natten som det står på en lapp..


Nu kommer mormor snart och hämtar mig, vi ska hem till mamma och fika. Mamma hade köpt hem en Paus-sallad också till mig så den ska jag äta innan jobbet, gott gott :)


Nu ska jag fixa iordning mig och sedan pussa en massa på min söta kissebebis innan jag åker.. Tjooheej!


HAHA!


Jag har tittat på den om och om igen.. Jag skrattar snart på mig alltså HAHA!


Absolut ingenting

Jag har absolut ingenting att berätta här idag. Det har inte hänt någonting i mitt liv idag, så fruktansvärt tråkig dag!


GRATTISGRATTISGRATTIS!

*Glädjetårar*

Grattis Ellen och Jonas som har fått en liten prinsessa :)
Jag är så himla glad för er skull och önskar er all lycka!


ADVENTURELAND


Det är sommar 1987 och James Brennan, en nervös, ny utexaminerad college-student har svårt att vänta på att få komma iväg på sin drömresa genom Europa, men när hans föräldrar meddelar att de inte längre klarar att subventionera hans resa har James inte mycket annat val än att ta ett lågbetalt jobb på en nöjespark...


Jag tänkte först strunta i att skriva om den här filmen, för jag vet fortfarande inte riktigt vad jag tycker om den. Om det betyder något bra eller dåligt vet jag inte heller. Den gick att titta på. Den var härligt filmad. Jag minns inte riktigt just den delen av filmkunskapen, rörlig bild lektionerna? men jag tror att det har med filtret som dom har använt att göra. Rätta mig om jag har fel? Gillar stilen på filmen helt enkelt. Skådespelet var väl okej, inget att hänga högt upp i julgranen kanske. Storyn var lite boring. Filmen får godkänt men inte mer. Se filmen och avgör själva, för jag känner att jag bara sitter här och förklarar skit dåligt just nu, haha! Men en sak som jag stör mig på är att Kristen Stewart alltid är likadan i alla filmer? Hon passar i Twilight men hon är riktigt jävla tråkig om jag får säga vad jag tycker, ingen utstrålning för fem öre! Söt är hon, men inte mycket mer?


G-FORCE


Här får vi träffa en tuff elittränad spionstyrka - bestående av marsvin! De har alla varsin unik begåvning som hjälper dem på vägen; Juarez är militärt tränad, Blaster kan allt om sprängning och Darwin är en teknisk trollkarl när det kommer till spionutrustning. De blir utsatta för en komplott och måste på egen hand rädda jorden från dess undergång.
 
Haha det här var en väldigt underhållande film måste jag säga. Söta små marsvin som ska rädda världen, hehe. Men den var riktigt rolig faktiskt och jag skrattade en hel del. En härlig film helt enkelt. En välgjord film! Filmen innehåller också en hel del kända filmcitat :) En film ni faktiskt borde se!

- 16/10


Ska åka och handla med mormor nu. Kattmat, kattsand och alkohol står på listan. haha!


- vaccinmotsvininfluensan?

Jag har läst fram och tillbaka, läst hit och dit, pratat med folk hit och dit angående detta. Varför är folk osäkra? Jo för att vaccinet är så pass nytt att man inte vet vad vaccinet kan göra med kroppen längre fram! ALLA säger olika om det här vaccinet, men vaccinet innehåller saker som inte är bra för kroppen. Ingen vet säkert vad det har för biverkningar. Vaccinet är för osäkert för att övertyga mig och väldigt väldigt många andra. Jag känner att jag inte vill spruta in något i kroppen som jag är osäker på?  Jag är rädd om mig, jag undviker mediciner så långt det går. Eftersom att så många är tveksamma och osäkra på detta vaccinet, så betyder inte det att man är ignorant och skiter fullständigt i andra människor.

virus-elementet i vacciner kan överleva och mutera i den mänskliga kroppen under åratal, med okända konsekvenser. Läste jag på ett ställe, det känns ju jätte tryggt eller inte... Man vet ju inte vad för biverkningar vaccinet kan ge längre fram!

Läste någon annanstans att svininfluensan har varit på tal undet 70 talet också och att dom förstorade upp det jätte mycket och vaccinerade folk, folk som sedan stämde för att ha fått skador. Skadorna var oftast neurologiska som i vissa fall ledde till förlamning. Okej att saker och ting har gått framåt inom allt medicin och så, men hur fan kan man vara så säkert på detta vaccin för? Jag ska nog ta och ringa imorgon och ha en diskussion med någon som kan sånt här.

Sen att läkare varken råder eller avråder är ju också en sak.

Jag är för osäker på detta vaccin för att sätta en nål i min arm och spruta in något jag inte vet vad det är.. Jag tycker bara att man får dubbla budskap överallt. ALLA säger olika! och det här inlägget är inte till för att göra någon upprörd eller något, bara något jag har gått och tänkt på mycket det senaste dygnet och var tvungen att få ur det ur mitt huvud. Jag ser absolut inte ner på någon för att den vaccinerar sig utan det är upp till var och en vad man vill göra faktiskt. Vill man göra det så gör man det eller så vill man inte och då gör man det inte. Ingen annan bestämmer över sin egen kropp och man gör det man känner känns rätt.


Ska du vaccinera dig? Varför/varför inte?


- THETAKINGOFPELHAM123


Ikväll såg jag The taking of pelham 1 2 3. Denzel Washington och John travolta i samma film, riktigt smaskigt, kan det gå fel liksom? John och co kapar en tunnelbansvagn och begär en stor summa pengar och hotar att döda gisslan. Denzel är den som råkar bli den som förhandlar med dom. Dessa två skådespelare gör ett galant jobb, som vanligt och för sig sådär världsvana på något vis. Spännande och bra film som verkligen fungerar, i alla fall för mig.

Läste precis att det här är en nyinspelad version av en film som gjorts tidigare, men eftersom att jag inte har sett den så skiter jag i vilket, det här är en bra film och dom som sett den äldre versionen kan ju jämföra om dom vill.


- Dagen idag..

Go´dagens :) Är hos mamma och vi har precis ätit middag. Nu ska vi dricka kaffe och läsa inredningstidningar. Haha vilka kärringar vi är :P

Ska hem till Malin ikväll, vi ska se film och så. Har inte så mycket mer att skriva just nu, kanske uppdaterar senare? tjoohej!


- NAMETHEPET


- Transformers 2



Wow, vilken film!


- Lite efter tolv


När jag var på stan idag så blev jag nästan tokig. Alla snygga kläder och smycken överallt! Att inte äga en krona är fan surt kan jag lova. Fick ju en skit lön denna månad så det blev knappt någon shopping alls. Det riktigt kliar i händerna på mig.. Jag vill shoppa! Jag behöver och vill ha kläder, massvis med smycken och saker till hemmet. Men icke! Istället får jag hålla mig borta från stan och allt som hör det till. Usch vad trååkigt!

Har precis kommit ut från en lång varm dusch! Det var riktigt skönt, men nu sitter jag här och fryser igen, det är något fel på elementen så det får dom fasen komma och fixa fort som bara den. Jag har målat naglarna hallonröda och ska se klart på dagens Days avsnitt. Sedan väntar sängen och någon film. Godnatt på er..


- Mami

Min mamma är så gullig ibland. Hon kan om hon vill ;) Hon och lillebror kom nyss förbi för att hämta ett par skor som jag endå aldrig kommer att använda, så hennes kompis kanske ville köpa dom, sen skulle mamma ha en tröja av mig. Så då fick jag lite pengar så jag kunde fylla på skåpen lite med mjölk, ost, flingor och bröd, vilket kan vara bra att ha ibland. Det är sviiin kallt ute ju, blir bara kallare och kallare ju!

Nu ska jag se klart färjan och sen blire svenska hollywood fruar.. Tjoohej!

- Hello Kitty

    


- Höstlövpåträden

 
Idag har jag fikat med Lisa och Hilla på stan. Dom drack kaffe och jag åt en stor sallad med massa gott gott i :) Kom hem för ett bra tag sen nu och jag tänkte kolla upp om det är något bra på tv ikväll? Det är ju det där extra programmet med svenska hollywoodfruarna, men sen då? Annars får jag väl se en film eller nåt, har ju ett gäng med nya filmer att se.


- TITTARPÅJERRYSPRINGER

Haha, man måste ju älska Jerry Springer´s show! Det är så pinsamt så det blir bra! Haha!

Har haft en trevlig kväll hos Frida. Vi köpte med oss mat och gick hem till henne. Vi tittade på Heartbreak Hotel och drack lite vin. Kom hem runt 2 och har tittat lite på tv, spelat lite mafia wars och myst med Mittens. Hon har varit otroligt kelig sedan jag kom hem, men nu busar hon för fullt.

Jag ska väl gå och lägga mig i sängen snart, se en film eller nåt.  Imorgon blir det fika på stan med Lisa, sen på eftermiddan/kvällen kommer kusinen hit, så ska vi göra lite mat och se film :) Om jag får bestämma så blir det en stor kycklingsallad! 

Godnatt!

- Söndag, söndag, söndag..

Varför ska man vara så förbannat trött på söndagar för? Ge mig energi! Har varit hos mamma en stund, Mittens har fått busa av sig med sin bror, dom har lekt för fullt. Nu ligger hon här brevid mig helt utslagen :) Väntar på att Frida ska sluta jobbet, så ska vi hem till henne och dricka vin och äta gott. Se en film kanske? Hoppas att jag blir lite piggare bara. Nu ska jag bara slappa på soffan. Ta hand om er, kramis!


- Lördag..

Jag vaknade för en stund sedan. Efter en jobbig kväll på jobbet. Inte för den delen att det var mycket folk för det var det inte. Det var jobbigt att det inte var mycket folk.. Inte alltid roligt att jobba med vissa, speciellt inte om personer alltid säger emot allt man säger, till och med om skit saker. Helvete säger jag..

Jag har diskat upp disken och plockar undan lite kläder som ligger framme. Snart kommer mormor med hemlagad rotmos och med bacon, det ska bli himlans gott! Mormor är bäst på att laga mat ♥ :) Sen ska jag fixa iordning mig och åka till Malin en sväng och titta på lägenheten som dom har köpt :) Sen ska jag till Lisa, så ska vi dricka lite vin innan vi åker ner till stan och möter upp Emelie och dom.

Nu ska jag fortsätta att städa undan här innan mormor kommer ;) Hon är som en polis när det gäller städning, hehe..

- Mittens17veckor



- Dagen med stort D

Vaknade nyss, efter att Mittens stått och trampat omkring på mig och var jätte kelig. Snart ska jag och mormor åka till mamma en sväng innan jag börjar jobba. Jag har lite ont i huvudet, men jag får väl knapra alvedon och sen är jag tipp topp igen.

Det är idag det är beräknat att Ellens bebis ska komma ut. Men det verkar som att bebisen vill vänta lite till. Jag är som så många andra så otroligt nyfiken på vad som gömmer sig där inne! Jag vet att Ellen kommer bli en jätte bra mamma och hon & jonas kommer ge sitt barn världens bästa uppväxt!


- I skuggan av värmen


"I skuggan av värmen" bygger på Lotta Thells självbiografiska roman med samma namn och handlar om Eva, en ung väktare med ett ensamt och ångestfyllt dubbelliv som heroinist. När hon en dag träffar polisen Erik börjar hennes skötsamma fasad att sakta men säkert krackelera, och till slut återstår bara två alternativ; att ge upp hoppet om ett någorlunda värdigt liv, eller att än en gång försöka bli fri från heroinet. Men hur?


Det var ett tag sedan som jag grät så mycket till en film. Jag grät igenom halva filmen. Skådespelet känns så äkta att det gör ont i mig. Jag har aldrig haft någonting emot drama filmer, men det är kanske inte det första jag väljer att se. Jag har hört talas om denna förut, men inte tänkt så mycket på det. Men sen så såg jag att Joel Kinnaman var med i den och då bestämde jag mig för att se den. Joel Kinnaman har blivit lite av en favorit bland svenska skådespelarna för mig nu ett tag och han blir ju bara bättre och bättre. Men men, filmen var väldigt känslosam så är ni lite känsliga för sådanna filmer så ladda upp med papper, för man gråter garanterat! Det gör ont i hjärtat fortfarande..


- Today

Dagen började med att jag åkte hem till Mimmie på en fika i Eneby. Det var alldeles för länge sedan och det var trevligt att träffa henne :) Hon ska få en bebis i slutet av nästa månad också, så jag fick känna på lite bebis sparkar, mysigt!

Sen tog jag spårvagnen hem, det spöregnade och var svinkallt! Jag kurrade ner mig i soffan med massa filtar. sitter här fortfarande, fast var nere på jobbet en sväng också och åt, hehe.

Ska nog gå och lägga mig och se en film innan jag somnar. Jobbar imorgon och behöver vara pigg! Finns inte så mycket att skriva idag. Men skriver kanske mer senare, det märker ni.. hej hopp!


- Johan Falk



Efter ett fem år långt förordnande som polis på Europol i Haag flyttar Johan Falk tillbaka till sin hemstad Göteborg. Han har fått en tjänst på en framgångsrik liten specialenhet, GSI – Gruppen för Särskilda Insatser, som punktmarkerar den grova organiserade brottsligheten som eskalerat oroväckande mycket i Göteborg. Men Johan får problem: hans familj flyttar inte med honom hem. Familjen består numera av Johan, Helén och hennes dotter Nina, samt Johan och Heléns gemensamme son Ola som är fem år. Avsaknaden av sin familj får Johan att se GSI som ett substitut, där all vaken tid fokuseras på att fånga kriminella. Men hur kommer det sig att denna lilla specialstyrka uppnår sådana förvånansvärda resultat där andra enheter fullständigt misslyckas? Och vad är det för hemligt kuvert som förvaras i kassaskåpet hos chefen för länskrim? Långsamt öppnas Johans ögon för en värld han inte trodde fanns…


När kompisar ville gå och se den här filmen på bio så rynkade jag på näsan och vägrade lägga ut pengar på det, hehe. Sedan häromdagen så bestämde jag mig för att se första filmen hemma. Kvällen efter såg jag den andra. Riktigt bra filmer faktiskt. Bra skådespel också. Ikväll ska jag se den tredje. Jag blev riktigt förvånad över hur bra dessa filmer faktiskt var. Det hade jag inte förväntat mig! Joel Kinnaman är riktigt, riktigt bra och är nog en stor anledning till att dessa filmer blir grymt bra!


- Onsdag

Sen uppdatering.. Förut idag så gick jag en liten promenad med Ellen, kanske sista gången jag får se henne med magen. Imorgon är det beräknat att bebisen ska komma ut.

Alexandra, min kusin har varit hos mig en stund. Vi såg en film och åt lite gott. Men jag var så tråkig så jag somnade flera gånger under filmen. Nu ska jag läsa runt på bloggar, sen ska jag titta på en till Johan Falk film.. Riktigt bra filmer faktiskt!

- Kommerintepånågonrubrik

Just nu sitter jag här hemma i soffan, proppmätt och trött. Har varit hos Linda och Daniel ikväll. Kollat på desperate housewifes och Ugly Betty. Nu tänkte jag att jag ska se veckans Andra avenyn och sedan leta upp svenska hollywoodfruar för jag missade det igår. Sen ska jag nog sova! Imorgon ska jag gå en promenad med Ellen, sen ska jag antagligen ut till krokek, till emelie en sväng på eftermiddan/kvällen.

Nu ska jag krypa ner i sängen.. Tjarå!


- SNABBA CASH blir film


Det här hade jag ingen aning om! läste precis på sf.se att Snabba cash har premiär 15 januari -10. Snabba cash är en av de bättre böcker jag läst och det här ser jag verkligen fram emot, nu när den ska bli film, hoppas på att skådespelarna kan göra så att den känns äkta bara, så att det inte blir ett fiasko.


Johan ”JW” Westlund lever dubbelliv som stekare på de hetaste inneställena på Stureplan. När han förälskar sig i överklasstjejen Sophie lockas han in en värld av organiserad brottslighet. Jorge gör en osannolik rymning från fängelset och är på flykt från både polisen och den jugoslaviska maffian. Hans plan; göra en sista koksleverans och sedan lämna landet för gott. Mrado - brutal indrivare inom den jugoslaviska maffian är i konflikt med bossen Radovan. Han får i uppdrag att hitta Jorge, men tvingas samtidigt ta hand om sin 5-åringa dotter.


- Akvarium

 
Har länge velat ha ett akvarium. Men hittar aldrig något fint och jag tycker att priserna är löjligt höga! Men om jag nu någon gång ska köpa akvarium (det ska vara rätt litet hörnakvarium) så ska jag nog ha clownfiskar (nemos) Dom är ju så fina ju! Men så är det ju det där med pengar också, hehe. Men mysigt skulle det vara i alla fall.


- ILOVEMONKI


- 5/10

Hinner inte skriva så mycket. Ska snart hem till Frida, vi ska se film tror jag.. Har städat hela lägenheten och lite sånt.. nae nu måste jag rusa!


- I love Monki


Nu kommer shopping suget fram! Jag har suttit och tittat på Monkis hemsida, dom har uppdaterat sidan och det finns jätte mycket snygga saker :) Här är fyra av alla snygga nya plagg som jag tänker att jaga efter :)


- Söndag

Idag har jag inte gjort någonting alls. Jag har nästan bara varit hemma. Har tvättat 4 marskiner tvätt, lunchat med Alexandra och hennes London kompisar som hon umgicks med när hon var au pair där. Sedan var meningen att jag skulle ta en promenad till smedby hem till mamma. Men hon hämtade mig istället, så var jag där kanske en timma och sedan hem igen. Var precis nere i tvättstugan och hämtade tvätten som har hängt på tork hela dagen.

Skönt att bara ta det lungt ikväll. Ska nog se transformers 2 snart har jag tänkt. Hittar inte fjärrkontrollen till tvn bara.. Var i helvete har jag lagt den?

Har gjort om lite här på bloggen också som ni kanske ser? Jag gillar lila, märks det? hehe. Har inte så mycket mer att säga just nu.. Tjoohej!

- My sister's keeper


Det känns i hjärtat utan att ens ha sett filmen ännu. Jag vill verkligen se denna, undrar om jag lyckas få med någon att se den på bio? känns som att man kommer att gråta som ett litet barn..


- 2SPRUTAN

Har precis varit hos veterinären med Mittens, så hon fick sin andra vaccinspruta, så nu blir nästa om ett år. Hon var cool lugn lilla damen och sa inte ett knyst denna gång heller :) Veterinären kallade henne också "en trevlig sköldpaddsfärgad kisse" och då blev jag glad. För er som inte vet så brukar sköldpaddsfärgade katter vara lite skygga och lite ilskna..

Jag är egentligen hur som trött som helst. det här blir tredje natten irad som jag jobbar och jag borde ha sovit ut. Men nu är det ingen idé att gå och lägga sig igen. Så mamma kommer och hämtar mig runt 2 tiden.  Uppdaterar senare.. tjooflöjt!


- Favoriterna i idol.


RSS 2.0