Lilla Harlow..

image443
Äntligen får man se henne! och gud så söt hon är!

Torsdag..

Oj det är redan torsdag och fy så snabbt tiden går, har inte skrivit på några dagar för jag har faktiskt inte hunnit. Dagarna har rusat iväg. Just nu sitter jag på praktiken och har lunch, vi har på morgonen suttit och bestämt idé till en film och vi bjöd in Poliser för råd och tips för våran idé. Poliserna var trevliga och gav oss massor med tips, ja i alla fall så vi fick fler idéer som växte till ännu flera idéer. Nu sitter jag här med en enda stor gryta i huvudet och ska försöka skriva en Synopsis, men vilka idéer ska jag ta med? Ska jag skriva som jag tycker, fast grabbarna inte är här och får vara med och bestämma? Jag tror vi ändå kom fram till samma saker förut. Nu har dom gått till skolan för att äta, men jag åt på dillqvist´s eller vad det nu heter. Jag väntar nog tills dom kommer tillbaka ändå. Imorgon ska jag filma till projektarbetet och behöver alltså låna kameran igen över helgen, hoppas läraren går med på det. Men det är ett annat kapitel. Jag kanske ska berätta lite om vår idé? Filmen ska handla om en man i 30 års åldern som har fått sparken från sitt jobb och har inte råd att betala hyran eller sonens födelsedagspresent. Han börjar få ångest och börjar ta till spriten och tröstdricker i ett par månader. Sen blir han så desperat efter pengar så att han utför ett rån i en butik. Eftersom att rånet inte är planerat så använder han kniv och är ensam och så vidare....

Igår var jag hos Frida. åkte och handlade och jag köpte filmen Stardust medans dom andra köpte mat. Jag kunde lixåm inte låta bli. Sen tittade vi på Top model och sen gick jag hem, jag var helt slut igår, jag kände mig nästan lite halv groggy hela dagen för att jag var så himla trött. Jag måste sova mer! Innan jag träffade Frida så var jag på stan en sväng och där köpte jag en tröja och ett linne på Monki, min nya älsklingsbutik och så köpte jag ett par Frank Dandy trosor på MQ, dom är riktigt sköna, hehe. Men nu har jag ingenting mer att skriva, kanske skriver mer senare för ska nog bara vara hemma idag. Ha en bra dag med mycket sol för det är det i alla fall här i Norrköping!

Känner mig inte alls utvilad

Efter en hel veckas lov så känner jag mig ändå inte utvilad, varför? jag är helt slut! Jag behöver en vecka till, snälla ge mig!

Var hos Malin för en stund sen :)  fyller ju 20 idag så vi va där. Men jag var så trött så jag åkte hem. Nu sitter man här och inte gör någonting men det kan vara skönt det med.. tänkte ta mig nåt att äta och lägga mig i sängen och kolla på The O.C

Men skriver mer imorgon, ska vara hundvakt så det blir till att vara hemma på eftermiddagen.. Skola imorgon också, mindre kul..

Malin 20 år :)

image441
Bild från sommaren 2006

Låt dom vara..

Ibland kan vissa diskutioner bli jävligt irriterande, som det här med att många skaffar barn i ung ålder! Låt dom skaffa barn om dom vill, det är ingen annan som behöver bry sig om deras beslut. Att en ung tjej inte kan bli en bra mamma är bara skit snack! Att vara förälder handlar inte om någon ålder. Det finns så många som säger saker som "dom förstör sina liv, dom kommer aldrig kunna ta ansvar för ett litet barn när dom själva är ett barn" men hallå? varför skulle ett barn förstöra ens liv? och vadå att dom själva är barn? Är man barn när man är 16,17,18,19? åååååh blir så irriterad på när människor ska lägga sig i. Jag har många vänner som redan har barn och en del som till och med är inne på deras andra. Dom klarar det kanonbra! Mycket bättre en vad många vuxna skulle göra! Om man känner sig redo och vill behålla ett barn när man är i ung ålder så tycker jag absolut att man ska göra det! Det går inte att ångra ett barn, men det går att ångra en Abort, tänk på det! Jag är inte emot Abort, absolut inte, det är bra att man får bestämma själv hur man vill göra och då tycker jag att människor ska acceptera det. Jag tycker bara att det är helt otroligt att andra människor har hjärta till att ens öppna sina munnar och dömma dessa personer. Om inte ni vill ha barn så är det eran sak, men gå inte på folk som vill ha barn! Ibland kan man nästan tro att ni är avundsjuka!

Alla unga föräldrar där ute, jag står i alla fall på eran sida!


image442

Tillbaka till skolan..

då sitter man här i skolan igen, jätte roligt, verkligen....inte alls!... Jag sov 4 timmar inatt, jag har vänt på dygnet så somnade jätte sent och det kändes väl inte sådär jätte härligt imorse, nae fy! Men men, efter första lektionen hade vi håltimma så jag och Towe gick ner till stan och käkade frukost och sen gick vi en sväng. Hittade lite saker till Malin som fyller 20 år idag. Grattis mitt lilla hjärta! Sen gick vi till Monki och där hittade jag två tröjor, visar bild på dom sen. Nu ska jag planera min musikvideo jag ska göra, så har inte tid att sitta här.. Ha en trevlig måndag!


Inget snack om saken..

aaa, man kan ju säga såhär! den magen går nog inte att dölja längre! Hon är gravid och jag tycker att det är super gulligt! och det lär blir ett till sött barn, precis som Shiloh!
image440

Helgen som bara rusade förbi..

Fredag: hade tänkt mig en lugn kväll i Fridas nya lägenhet med henne och några fler. Men så hade jag glömt bort att jag skulle jobba så jag fick åka ner fort som fan dit och det var jag inte beredd på så jag var ju inte sådär jätte glad över det. Men kvällen gick bra, jobbade med min kusin och jag blev piggare under kvällen.

Lördag: Malins 20års middag eller vad man ska kalla den? det var jätte roligt faktiskt :) hon bjöd på god mat och hade en kanonbra förfest tyckte i alla fall jag. Sen drog vi till Cromwell några stycken. Där var det väl sådär. Dom spelade bara Trance vilket jag kan tycka om att lyssna på hemma, men på krogen? nej tack! då ska det vara R&B sådäså! Sen drog vi hem och jag somnade snabbt.

Idag: Ja då var det dags för att åka till pappa och mina andra syskon! Det gick bättre än vad jag trodde. Småsyskonen var inte alls blyga den här gången och ville att jag skulle springa omkring å leka med dom hela tiden så det var kul :) Sen spelade vi Hercules på Playstation och jag fick en liten nostalgikänsla då. Nu sitter jag här hemma helt slut. Lovet har bara sprungit iväg och det känns som om jag aldrig har fått sova. Imorgon börjar skolan igen.. fy..

image439
Rasmus & Thilda.. Min bror och syster :)

Underbara Flicka!

image437

Minns ni Macken?


Smoothie och städning

hade tänkt att åka till Svärtinge och träffat pappa och syskonen idag, men han sa lördag istället så då blir det väl då. Saknar mina syskon och Wilma (Bordercollie), Har inte träffat dom på jätte länge ju :(  istället idag så ska jag å mormor åka till Media Markt och titta på min tv en gång till innan vi köper den! Sen ska vi hem till Mamma en sväng. Min moster sa häromdagen att hon ville att jag skulle komma nån dag nu i veckan så jag tänkte om jag skulle ta det idag. Men nu ska jag hoppa in i duschen och sluta fastna vid datorn.


image436 
Jag, typ 2 år.

Thaimat och shopping

Jag vaknade klockan 09.00 imorse! typiskt när man har lov :( Men jag låg kvar i sängen till halv tio. Sen kom mamma å hämtade mig vid tio så åkte vi till stan, hon ville ju såklart kolla in Monki och hon blev lika imponerad som jag blev igår.Hon köpte en tröja, men hon fick beslutsångest i butiken, hon ville ha allt, precis som jag. Det är bra att jag och mamma har ungefär likadan klädsmak :) Sen efter det så gick vi en sväng runt i stan, köpte Kaffe Latte på vårat favorit ställe och sen åkte och köpte Thaimat, vilket är min favorit mat. Nu är jag här hemma och har dammsugat och städat lite i hamsterburen. Ska se Våra Bästa År nu tänkte jag som mormor har spelat in. Sen ska jag träffa Frida. Jag kanske skriver mer senare..

Monki

Yes äntligen har dom öppnat! och vilken butik! Så jäkla snygg butik! och vilka snygga kläder! jag hittade inte ett enda fult plagg i hela butiken, allt var snyggt! snacka om att jag ska shoppa på måndag när jag får lönen! Jag har fått en ny favorit butik! <3

Mina första köp från Monki blev:

   

Bara för att...


image429

Vad tycker ni?

image428

Tisdag..

Jaaaaa! Mario Galaxy har kommit idag, snacka om servis jag skickade ju efter det igår, fasen vad snabbt det gick! Ska snart äta frukost tänkte jag, hehe. Sen ska jag se på några avsnitt av The o.c, men har också låvat bror min att bränna en skiva till honom så får väl göra det först. sen ska jag i alla fall till stan med malin.
Jag såg reprisen av Melodifestivalen i natt. Alltså varför är Carola (guds lilla sångfågel) med igen, hon är så patetiskt och hur kan Andreas Jonsson sjunka så lågt att han sjunger med henne? näe nu tycker jag inte bra om honom längre! Men igentligen är ju Melodifestivalen rätt tråkig, det ända som är roligt den här omgången är ju Björn Gustavsson som står för underhållningen och satan vad söt han är och rolig! Jag skrattar så jag gråter, hehe. Men dom borde seriöst fundera på om att sluta med melodifestivalen! eller i alla fall göra om det så som det var förut, att det bara var ETT program och den som vann, vann! Eller vad tycker ni? tycker ni att det är bra att dom har hundra program bara för att få in mer pengar?
Nu ska jag äta frukost
och gott ska det bli :)

Ikväll..

Har varit hemma hos Frida ikväll, Natta var där också.. Vi spelade kort och satt och pratade gamla minnen, trender och pinsamheter, det blev mycket skratt kan jag lova. Sen åkte jag hem.. Jag och Natta pratade resor hela vägen hem. Nu ska jag slänga mig på sängen och titta på inspelade VÅRA BÄSTA ÅR. Sen ska jag sova. Imorgon ska jag sova länge och sen ska jag till stan och shoppa med Malin och sen ska vi sola. Mer vet jag inte än så länge men det blir nog rätt lungt på kvällen imorgon. Ska nog försöka se klart tredje säsongen av The O.C

Men sov så gott :)
image426

Svenska Serier vi aldrig glömmer!

Sitter och kollar på youtubeklipp på gamla serier som gick för sådär hundra år sedan? minns ni dessa? fick lite nostalgikänsla om man säger så :)


En fyra för tre
Vita lögner
Vänner och fiender
Roy och Roger: macken
Rena rama Rolf
Skilda världar
Tre kronor
Varuhuset
Rederiet
Galenskaparna

Musik kan få en till tårar..

Jag går in och tittar på den här rätt ofta och jag blir lika rörd varje gång.. Han är inte vacker att titta på, men hans sång röst får mig till tårar varje gång.. helt sjukt! och fan vad han knäcker Juryn som nästan bara väntade på att han skulle vara dålig så att dom skulle kunna hacka på honom. Men dom insåg att det aldrig skulle gå, för sjunga det kan han!

Alla älskar Mario!

Yes! efter en lång tid av desperat letande efter Super Mario Galaxy till mitt Nintendo wii har jag äntligen hittat spelet! Det var slut precis över allt och på många internet sidor har den deppiga texten "Ej i lager" lyst fruktansvärt in i mina ögon, usch. Men så igår så lyckades en kompis hitta spelet på Spelbutiken.se och jag blev lycklig, helvete vad lycklig jag blev! så nu är spelet påväg hem till mig! och säg mig, vem älskar inte Super Mario?

image424

Äntligen!

Mamma ringde precis, hon berättade att hon bokat resa till CYPERN i sommar så nu äntligen blir det av att åka utomlands! Åh vad glad jag blev, hihi.

Idag har jag vart på IKEA och köpt en ny tv-bänk och lite annat smått och gott. Sen ska jag träffa Frida, ingen aning om vad man ska hitta på, hon håller på att flytt-packa och sånt just nu..

Skriver mer senare ;)
image423

Åh vad skönt med Fredag & Lov ;)

Idag är det sista dagen på praktiken och ska dit snart. Men vet ni vad vi ska göra sista dagen? haha vi ska ha Tv-spels turnering, haha.. Men han kommer säkert ha ändrat sig på den biten men isåfall får vi tjejer tjata! Ikväll ska jag hem till Frida och ha filmkväll, skulle ha blivit utgång men eftersom att vi båda har varit sjuka och haft ett konstigt magvirus i över en vecka nu, så ska vi ta det lungt! Idag fyller min Kusin Alexandra 18 år, Grattis hjärtat! Hoppas att du får en kanon bra dag! Men nu måste jag rusa till bussen, hade bra!


Dagens låt: Imogen heap - speeding cars!

Christinas bebis :)


image422

Alla hjärtans dag?

image420Vad tycker ni om Alla hjärtans dag?

Näst sista dagen på praktiken..

Idag på praktiken så åkte vi till Strömmen och fotade varandra, hehe och på alla ankor. Det var svinkallt ute men solen lyste så vackert så det gjorde inte så mycket.. Slutade tidigt och åkte och hämtade filmkameran och ska försöka få klart mitt projektarbete under lovet.. hur kommer det gå? plus att jag tänkte börja med att göra musikvideon också..

Men skriver mer senare, ska äta nu.. glad alla hjärtans dag!

Mami och bror <3

image418
Min lillebror Linus och Mamma :)
(Mamma är lite trött efter att ha jobbat)

Veckan innan lov..

Ja det här är veckan innan lovet och också sista veckan på praktiken.. sköönt! Fast efter lovet ska jag ju till en annan praktikplats i 10 veckor precis som dom andra..

Idag gjorde vi absolut ingenting på praktiken, bara satt och pratade och var inne på Modellbilder.se och skrattade åt massa patetiska människor som verkligen tror att dom är sexiga när dom ligger och äcklar sig halvnakna (och nakna) och alla poserar precis likadant? kan dom bara ligga i den där ställningen och fjanta sig med öppna munnar, näe blää, men så finns det ju faktiskt fina bilder där också, som är riktig konst, som är vackra och som vi faktiskt beundrade, men när bilder kan jämföras med porr så är det inte trevligt!

Efter praktiken tog jag bussen till stan, gick in och köpte  t-shirtar på Gina tricot och sen stod och väntade 20 minuter på bussen, inte så roligt men som tur är så är det ju faktiskt väldigt fint väder ute.. Solen skiner och det är ett riktigt vårväder.

Snart ska jag hem till Mamma och äta middag och fika, min lillebror kunde inte hålla sig med alla hjärtans dag tills imorgon så vi ska fira idag, hehe. Så ska jag ta lite fina vårbilder på min lillebror till praktiken imorgon. Lånade hem en kamera.

Nu måste jag skynda mig på, ha en underbar dag!

Kunde inte låta bli!

image417
 2 t-shirts från Gina tricot

The O.C och städning

hela denna dag har jag suttit hemma framför The O.C på soffan.. Jag är fortfarande inte frisk och orkade inte gå till skolan. Jag ska stanna hemma imorgon också för att vara på den säkra sidan! Jag har sätt klart andra säsongen av The O.C och har börjat tittat på tredje, FAN, vilken bra serie! helt sjukt! Jag är helt klart kär i Seth!

Ända gången jag slet mig från tv var när jag städade hamsterburen, duschade och nu när jag sitter här och skriver. Men ska sätta igång och titta snart igen.. Ska bara koka nudlar och knapra i mig en alvedon..

Helgen som gått..

dålig uppdatering i know.. Men jag har varit lite halvt sjuk och så vidare.. Fredagen vart ganska lyckad men den kunde ha blivit bättre, skönt att gå ut nykter i alla fall! Sen igår så var jag mest hemma, jag och mormor var och kollade på en tv till mig så jag tror jag har hittat vad jag sökt efter nu. Sen åkte vi till Smedby, hem till mamma och bror och fikade och tittade på tv och min lillebrors hamster låg och sov i min ficka på tröjan, så mysig. Sen sa jag till mamma att jag ville ha en ny tv bänk i alla hjärtans dag present och det ska jag få också :) tack mamma! Sen åkte vi hem och jag spenderade största delen av kvällen framför The O.C och så kollade jag och mormor på Melodifestivalen, Björn Gustavsson var en klockren underhållare i alla fall, sötnöt!. Jag var också över hos Frida en sväng för hon var hemma hos sin mamma en stund. Idag har jag inte gjort så mycket.. spenderat hela dagen framför The O.C och har snart sätt klart andra säsongen. Så j*vla bra! Nu ser jag på Singing Bee och ska snart se på The O.C. Ha en fortsatt trevlig söndags kväll!

Ibland är det faktiskt jobbigt att vänta..

Sitter och väntar på att Lovisa & Erik ska bli klara.. Dom äter nu och om jag känner min älskade Lovisa så blir det nog 8 bussen i alla fall, jag som hoppats på tidigare.. Frida och Oom blir väl galna där hemma av att vänta dom också? Jag lovar, vi kommer snart! jag har bestämt mig vad jag ska ha på mig i alla fall nu.

Jeans: Cheap Monday
T-shirt: Bik bok
Kort tröj/jacka: Gina Tricot

Men skor är inte bestämt än.. bild kommer senare..

Utgång ikväll

Just nu sitter jag och äter om det är någon som är intresserad, hehe.. Ska snart hoppa in i duschen och sen ringa till Frida och sedan Lovisa.. Ikväll blire partaj och jag har inte en aning om vad jag ska ha på mig ikväll :/ men jag får la se.. Vad ska ni göra ikväll då ? titta på Let´s dance? Men men, det här få bli ett kort inlägg idag så skriver jag mer imorgon! kanske även får min nya Tv imorgon ;) Ha en trevlig kväll..


image416
Lägger in en bild på söta Maya för att jag saknar henne så mycket!

Fotostudion idag..

...på praktiken och det var rätt kul, men som sagt, man blir ju aldrig 100% nöjd med bilder.. som sagt, jag ska stå bakom kameran och inte framför.. men men.. Annars idag så har jag varit på Matte stugan i skolan. Sen gick jag hem en stund och sen åkte jag ner till stan och köpte lite kläder. Imorgon kommer Lovisa ner till Norrköping och då blir det utgång :) vi ska förfesta hemma hos Frida och det är ju alltid trevligt :) Annars har jag ingenting planerat i helgen, jag är ledig och ska nog bara mysa framför The o.c tror jag :) Men ha en riktig myskväll och ha det så bra!

     
 
image415

Igår..


Så här roligt ser jag ut att ha på praktiken.. usch...



Jag älskar verkligen..

Denna Serie! Har nu sett klart första säsongen och jag grät som ett barn som har blivit ifråntagen sin älskade Nallebjörn! Jag grät för mig själv igårkväll när jag låg i sängen och tittade på det sista avsnitten av första säsongen.. Jag är förälskad!
image404

Måndag..

Sitter i skolan på rörlig bild lektion. Jag har suttit ett tag med mitt chihuahua reportage som snart är klart. Jag har också suttit nu och letat efter "Super Mario Galaxy" till Nintento wii, men det är slut precis överallt! Jag vill ju ha super Mario så j*vla roligt ju. Men men, vad ska jag göra för nästa projekt i rörlig bild då? jo jag funderar på att göra en musikvideo, men jag har beslutsångest vad gäller låt. Jag vet hur jag vill ha den men det är svårt det där med låt. Nån som har något tips på någon bra lugn låt som INTE är jätte känd?

Idag har jag utvecklingsamtal med min mentor, men det är inte förens klockan 6. Så jag får väl gå en sväng på stan sen eller nåt sålänge. Ni får ha en underbar dag :) och så vill jag bara säga att Emelie & Towe räddar mina skoldagar!


Söndag..

image403
Har nästan tittat klart på första säsongen av The OC nu...underbar! Varför tittade jag aldrig på det när det gick på tv? jag är knäpp! Jag är kär i Seth! hihi..

igår jobbade jag och kom hem halv 6 imorse! as sliten. Idag har jag varit hos mamma för morfar kom dit och firade mig för att jag har fyllt år, fick presentkort på Gina Tricot. Sen så åkte jag och mormor till City Gross och handlade sen letade jag efter ett spel till nintendo wii som jag är ute efter, men det är slut överallt, vill ju ha Mario Galaxy.. Det här får bli ett kort inlägg. Imorgon blire shopping för min del och sen har jag utvecklingsamtal i skolan..

Ha en mysig söndagskväll..

Kondomer och shopping..

eller ja, kanske.. var på praktiken imorse och vi fick sluta redan vid klockan 1.. Så vi var bara där 3 timmar idag.. gud så sköönt! då gick jag in till stan och köpte fjärde säsongen av The OC och sen köpte jag en T-shirt på killavdelningen på H&M och i kassan höll jag på att dö, han sträckte fram ett paket med kondomer och bara "Här varsågod, det ingår ett 10-pack med kondomer till den här tröjan" och jag bara fick fram ett chockerande "okeeej?" hahaha. Men men så kan det gå.. Vad ska man göra idag då ? Det är fredag och jag har inte en aning.. ingen utgång för jag ska jobba imorgon. Blir nog till att titta på The oc boxarna, i love it! Nu får ha en bra dag :)


image402

Min födelsedag igår..

Ja, detta har jag fått än så länge: 1 hamster av mina vänner (haha jag vet), En dyr mascara av moster min!, Tre första säsongerna av The OC, Gwen stefani parfymen, presentkort på Gina Tricot 300kr, En plattTv av mormor ;) och en klocka. Fick också lite pengar och blommor och sånt.. Får se vad jag får av pappa.. säkert pengar där också..

image401

RSS 2.0