En till :)

En till nyhet på min smyckesblogg! Träkors på tunn kedja

Godnatt..

Kom hem från jobbet för en stund sedan. Nyduschad ska jag nu krypa ner under täcket och somna till en film tänkte jag :) ska upp tidigt imorgon! Godnatt folket :)

2 nyheter

Två nyheter på min smyckesblogg som ni hittar HÄR!

I lördags

Ursäkta att jag är sämst på att uppdatera, men känner inte direkt att jag har något att skriva. Men i lördags träffade jag min älskade vän Lovisa! Hon bor egentligen i Stockholm men var nere här i norrpan och hälsade på sin mamma... och mig :) vi åt Sushi, gick på stan, åt glass på Ben&Jerrys och babblade om allt mellan himmel och jord! Det går så lång mellan gångerna vi ses :(

Will sorrow be the only lover i can call my own?


YOU

You don’t want me, no
You don’t need me
Like I want you, oh
Like I need you

And I want you in my life
And I need you in my life

You can’t see me, no
Like I see you
I can’t have you, no
Like you have me

Vi tog en kvällspromenad i solen


Coconut dream

Jag och Emelie satt på körskolan hela eftermiddagen! precis som alla andra vardagar nu förtiden :) Men det närmar sig och jag hoppas verkligen att jag fixar det! Jag har fått en ny favoritdryck, Loka coconut dream! Den är nog det godaste jag druckit! Hoppas verkligen att den är här för att stanna! hehe :)

Nyheter!

Finns lite nyheter på min smyckesblogg! Gå in och kika HÄR!

Light my candle

Vaknade upp med världens huvudvärk imorse och hela kroppen kändes helt öm. Det var ett riktigt jobbigt arbetspass på gatuköket igår/inatt. Jag har lovat mig själv att aldrig jobba ett sånt pass igen, det är varken mänskligt eller normalt. Så sjukt mycket folk hela tiden.
-
Jag och min moster hjälpte min mormor på uteplatsen förut, rensade ogräs och gjorde det snyggt :) Sen gick jag och kusinen en promenad i kvällssolen och sedan hem till mig och tittade på Big brother. Ska strax krypa ner under täcket och titta på filmen "min låtsas fru" och sen sova. Imorgon står det teoriplugg och jobb på schemat. godnatt!

Lördag!

Ladda inför jobbpasset ikväll ! Det är årets första bilträff ikväll och jag känner på mig att vi kommer ha hundratals människor därifrån! Blir en promenad ner till jobbet sen, måste samla energi :)
-
Ha en bra dag!

Spåtanten ljög

När jag befann mig på ett smyckesparty för ca en månad sedan så passade jag på att spå mig. Jag vet, man ska ta det med en STOR nypa salt.. Men då sa hon i alla fall att Jag skulle få otroligt tur med pengar "snart" sa hon. Jag skulle säga att hon ljög.. Korten kan brännas upp. Jag har VÄRLDENS otur med pengar just nu. Känner mig som en fattiglapp. Det ekar i kylskåpet och ur plånboken kommer det bara sand, ÖKEN. Får jag inte det där körkortet snart så vet jag inte vad jag gör? Hur många tusenlappar ska det behöva kosta? 
-
Har man otur i kärlek så har man tur i spel brukar det heta. Om man har otur i allt då? När ska allting vända?
-
/positiva klubben!

Friday

Skönt att solen ville titta fram idag! Var och fikade på stan förut med malin och frida. Nu är jag hos Lisa och har precis ätit mat och har hällt upp ett glas med rosé.. Blir lugnt ikväll :) ska bli bättre på att blogga i promise!! Kram på er :)

RSS 2.0