Tisdag i bilder.

Var ju på busfabriken i tisdags med ett helt gäng! Första gången jag var där och jag hade nog lika roligt som ungarna! haha :)

nähe... haha

pulverdieter är ingenting för mig. Höll på att kräkas av den sista för dagen så nu ger jag upp. Så jävla vidriga var dom där "pulver-dryckerna" Jag får helt enkelt ta bort kolhydrater igen. Men får köra lite på GI för LCHF orkar jag inte med. Vilket jäkla misslyckande och 500 åt helvete. Ajja, livet går vidare. Är hemma från jobbet nu. Ska duscha och sen krypa ner under täcket och kolla dagens avsnitt av big brother. Imorgon blire busfabriken med ett helt gäng, Alex, Linda, Ellen, Frida och Malin + deras ungar. Bara jag och Linda som inte har någon unge, men det är trevligt ändå. Får vara en lekledare imorgon helt enkelt haha.
-
Natti natti!

Ny vecka.

Solen skiner utanför fönstret. Ska strax till mormor och sen skicka iväg lite paket. Idag började jag med cambridge och ska göra det två veckor framåt. Jag gör det för att få en spark i röven kan man säga. Jag vill att det ska hända något på vågen. Efter det ska jag börja med Gi. Var också och köpte "diet caps" på life häromdagen. Det är koffein i och så är det en fettförbrännings grejj. Har bara läst och hört positiva saker om dom så det är väl bara att köra på. kapslarna gjorde mig pigg i alla fall och det kan ju vara en bra grejj. Känns lite som att jag vill ut och springa, haha.. Men men nu måste jag hinna med lite här på eftermiddagen. Ha en bra dag!

Bloggtorka

Jag är SÄMST på att uppdatera just nu jag vet det! Men det kommer, det kommer!

Måndag .

Tvättstugan, sen hem till Lisa och Lollo och babbla ifatt om allt det senaste. Ledig i två dagar och ska försöka njuta som fan. Känner mig stressad och rastlös. Har jobbat så mycket senaste två veckorna så måste försöka varva ner.
-
Ska få iväg alla saker som jag la upp på tradera också, nästan allt har blivit sålt så väntar bara på pengar av köparna, sen iväg med grejjerna!
-
Ha en kalasbra dag! Nu ska jag ner i tvättstugan igen.

Igår :)

Igår var jag på 1års kalas hos lilla Leah. Tänk att hon redan är 1år gammal! Sötunge ♥

Fredag.

igår var det vår, idag är det vinter igen. Man vill bara hämta ett rep alltså.. Men så hörde jag att det redan imorgon ska bli fint väder så vi får hoppas att den här snön ska försvinna fort som bara fan!
-
Nu ska jag bort till stan och köpa en liten födelsedagspresent till Leah! Bara att ställa upp mina converse på hyllan igen då och på med kängorna..

Mitt i natten

Femte jobbkvällen avklarad. Idag har jag varit ganska pigg ändå. Kvällen har gått snabbt så det var skönt. Skickade iväg smycken igår till Sthlm och det verkar allt som att dom blev nöjda, så det är roligt som fan! Finns inte så mycket att skriva.. Ska se dagens Big brother och sen sova. Haha det är verkligen ett program som man hatälskar! Kan inte låta bli att titta. Gurkan kommer ju vinna hela skiten! det är ju redan klart haha!
-
Godnatt! :)

Måndag

Har en jobbig arbetsvecka att se fram emot och jag känner mig trött redan nu, hur ska det här gå?

Solsken.

Väntar på att Alex ska bli klar och komma ner till stan med Chilla. Vi ska ta en promenad runt promenaderna och upp och lämna Chilla i Haga? Härligt väder ute. Känner mig rastlös och har fjärilar i magen. Det är nog tack vare solen. Tänk att lite sol kan ge så mycket energi!
-
Ikväll ska jag jobba, mindre roligt en lördagkväll, men vad gör man? Tänk positivt Fia, tänk positivt!

Garderob rensning.

Har hållt på i över en timma nu och rensat bland kläder. Vad ska jag göra av med allt? Jag brukar ju skänka det mesta till Lettland, men nu har jag även rensat ut fina plagg men som jag aldrig kommer att använda. Vad ska jag göra med allt? Tradera?
-
Nu måste jag verkligen sova. Har dubbel körlektion imorgon halv tolv, måste vara pigg! Sen ska jag till busfabriken med Ellen, Siri, Alexandra och Leah. Godnatt!

Torsdag.

Jag har börjat tycka om att sitta i köket, haha har aldrig gjort det förut. Jag har bott här i 2 år och har ätit vid mitt köksbord högst 3 gånger och då inte själv. Sitter här och pysslar lite med smycken och så. Funderar på att kanske göra en till blogg så jag kan lägga in smyckena där istället. För alla tycker väl inte att det är så kul att hela tiden se massa bilder på smycken här.
-
Hoppas att det kan bli vår snart, så man kan ut å fota lite med systemkameran.
-
Ska jobba ikväll igen, men det gör inte så mycket. Förutom att jag har sjukt ont i visdomstanden.. nu ska jag förbi min mamma och betala lite räkningar, har nämnligen inga pengar på kortet, bara kontanter så då får hon hjälpa mig :)

Ear cuff

Ear cuff med kedja och kors.
-
Pris: 120:-

Fick lite skäll ;)

Jag fick lite skäll för att ha tagit bort smyckeskategorin så jag la tillbaks den nu. Därför att det är ett långt inlägg med massa smycken här under :)

Smycken

Korsörhängen. Korsen är 52x30mm stora, blir något längre med kroken. Finns även i svart.
-
Pris: 50kr styck eller 90kr paret.

Halsband med svart kors.
-
Pris: 60:-

Korsörhängen. Korsen är 75x28mm stora.
-
Pris: 80kr styck eller 150kr paret.

Örhänge med en pistol, antingen med kedja eller utan.
-
Pris: 60kr styck eller 100kr paret.

Örhänge med kedja och litet kors.
-
Pris: 60kr styck eller 100kr paret.

Örhänge med en "tjurskalle", med eller utan kedja
-
Pris: 50kr styck eller 90kr paret.

Armband med ett litet kors eller en fjäder.
-
Pris: 80kr

Ear cuff med ett litet kors
-
Pris: 80kr

Ear cuff med kedja och en fjäder.
-
Pris: 120kr

Ear cuff med lite större kedja.
-
Pris: 110kr


Sol

Solen skiner utanför fönstret. Helt underbart! Längtar tiill sommaren som bara den! Jag äter en liten sen frukost med öppet fönster. Jag ska jobba ikväll efter att ha varit ledig i fem dagar. Mycket som far omkring i huvudet på mig just nu. Men allting kommer nog att lösa sig till slut :) Körlektionen gick bra igår, hade ju kört fast på en grejj men jag lyckades nog till slut, så nu är det ännu ett steg närmare det där förbannade kortet ;) Måste bara ta mig tid till teorin. Men som sagt så kommer nog alla bitar falla på plats som spåkvinnan sa till mig häromdagen.

Söndag.

Många tankar far omkring i mitt huvud just nu. Bland annat att körkortet måste bli mitt inom en månad! Sen så vill jag dra härifrån. Har ju under en lång tid funderat starkt på Norge. Åka och jobba, spara massa pengar. Hade planerat till hösten, men nu vet jag inte om det blir närmare. Några kompisar funderar på att dra snart och dom vill ha med mig. Får se hur det här slutar. Kan ju inte bara dra på en gång. Har ju lägenhet och jobb, så det måste ju förberedas lite. Ska jag säga upp lägenheten eller ska jag ha den kvar och försöka få någon att bo i den sålänge? Vem skulle det isåfall vara? Vill ju kunna lita på personen för det ska inte bli någon jävla partyvåning!
Får se hur allt slutar, ska nog hålla fast vid att dra till hösten. Men jag vet inte. Vad håller mig egentligen kvar här? Vännerna och familjen försvinner ju inte.

Today..

Var ju som sagt och firade mammas kille på eftermiddan. Åt världens godaste smörgåstårta måste tilläggas! Sen åkte jag med moster, kusinen och mosters kille till Maxi en sväng. Det tog sån jäkla lång tid inne på Ica så jag och Julia satte oss bland alla böcker och läste lite haha! sen nu ikväll har jag varit hemma hos Sussi, druckit lite öl och bara babblat om allt från himmel och jord, knasigt och allvarligt.
Nu ska jag krypa ner under täcket med datorn brevid mig och se en film. Imorgon ska jag fira min moster som fyller år, sen ska jag och Sussi på hennes mammas smyckesparty :)
Hoppas att ni har haft en bra dag! Godnatt ♥
If you ever find yourself stuck in the middle of the sea
I'll sail the world to find you
If you ever find yourself lost in the dark and you can't see
I'll be the light to guide you
And if you ever forget how much you really mean to me, every day i will remind you.

Lördag.

vaknade på rätt sida idag.
Kom hem från gymmet nyss. Tränade och solade lite. Ska strax hoppa in i duschen och sen vidare till min kusin Julia. På eftermiddan blir det att fira Kenneth, mammas karl. Äta lite smörgåstårta ;)
Vet inte riktigt vad som sker ikväll faktiskt. Får väl se om någon har tid för mig, haha :)

As long as the wrong feels right.

japp japp japp..

Today..

Härliga lediga dag! Har hunnit med massor! Först var jag med Malin och hennes son på stan, var förbi körskolan och betalade av en liten skuld bland annat. Sen mötte jag upp Sussi och hennes mamma så gick vi och tränade. Efter det hem och duscha och sen vidare till ett par kompisar i hageby. Slappade framför tvn och babblade. Sen mötte jag upp Lisa och vi gick hem till henne och kollade på tv, åt lite och snackade lite skit. Nu är jag hemma. Ska strax krypa ner under täcket och se någon film tror jag.
Jävligt intressant föressten att det är två(eller en och samma?) som har försökt lägga till mig på facebook. Ingen profilbild, ingen information, påhittade förnamn men samma efternamn. Ute efter att snoka runt?

RSS 2.0