Dag4

Jag är ovanligt pigg fast att man har festat flera dagar irad. Ikväll blir det Hugo.. Först ska vi träffa massa folk i folkparken.. För mig blir det ganska lungt ikväll för ska jobba imorgon bitti (vid 12.00) Så ska hem rätt tidigt ikväll men vi ska dra ut tidigt också eftersom att annars kommer man ju inte in, vi 89:or är en väldigt stor årskull! :)

Nu ska jag ner till Stan och byta ett par skor, hej då ha en bra kväll alla studenter! Uppdaterar med bilder imorgon!



I folkparken innan vi drog till Otten









Sen gick vi ner till Otten.. Tyvärr så var jag tvungen att gå vid halv 1 för jag skulle jobba på Lördags morgonen...

Begravningsklädd...oh no!

Fan, jag är svartklädd! bara svart, förutom mössan & ett skärp runt min midja, kan man verkligen gå så? snacka om dålig fantasi men vad gör man när alla ens kläder hänger på tork? ajja, ska ju ha mina vita Converse också så dom och mössan får väl lysa lite ;)

Vad i helvete.....

.....ska man ha på sig ikväll? Jag har ju rätt mycket kläder men det är ju bara vardagskläder typ.. Jag blir tokig och börjar bli sådär desperat så man nästan funderar på att stanna hemma istället! Men något ska jag väl lyckas sätta på mig, men vad fan då? Aj vad arg jag blir.. Det första jag ska göra imorgon när jag vaknar är att gå ner på stan och inhandla lite MER nya kläder! + byta storlek på ett par skor.

Jag färga ju håret igår och klippte mig, det blev jätte bra tyckte jag :) men blondare ska jag bli, moster min gjorde massa ljusa slingor så jag ser ljusare ut.. men mycket ljusare ska det bli ;) Men men nu ska jag ta en dusch och göra mig iordning för kvällen sen så ska jag ner till Lindövägen på förfest! Ha en galen bra kväll alla studenter!

Dag3

Ikväll ska vi dra till Otten :) det ska bli kul! Ska dansa hela natten!



blev inget Otten det var för lång kö, så vi drog till Teaterbaren och sen Wasa..




Först åkte jag till Lindövägen och förfesta med Emelie + fler..

Veckans höjdpunkt ! När Viktor åkte på 800kr i böter
för att ha kissat utomhus, hahahahaha!

Sen efter att ha varit på Wasa så gick vi och käkade på
Queens Corner andra natten irad, smakade lika gott
den här natten. Sen fick jag vänta en halvtimma
på en taxi men sen så fick jag åka hem som VIP :)
Sen var det Godnatt...

Dag2

Det blev att gå till Svea skeppet.. Det var en lugn början, sen strömma allt folk in! och fy sjutton vad mycket folk det var tillslut! Jag träffa lite gamla vänner och det var sjukt kul! Bästa kvällen på länge! Tyvärr så glömde jag att fota! jäkligt klumpigt av mig men vad gör man?


Hjelm & Jimmy vill sjunga Kareoke?


Towe & hennes boyfriend :)




Dag1

Några bilder från igår!















Orka..

Vi är på praktiken.. usch idag var jag verkligen inte på humör för det! Jag är vrålhungrig och det går ju ej att åka till skolan och äta för det var skinksallad idag? :( alla andra ligger väl hemma och sover och har det mysigt medans vi får vara här. Vill bli klar nu! Det går så segt! Ska färga och klippa håret vid klockan 18.00 Sen blire Svea skeppet, men det kanske jag nämnde i tidigare inlägg. Nu ska jag försöka mätta magen på lite kaffe..

Ha en jätte bra dag alla studenter :)

Herregud vilken dag!

oj oj oj! Först var det mösspåtagning i aulan i skolan. Rektorn försökte hålla tal men det gick inget vidare, ingen lyssnade haha. Sen drog jag & Towe till mig och fixa oss lite. Sen gick vi och käkade på kungsgatan, sen drog vi upp till Folkparken och mötte klassen. Det var himla trevligt faktiskt :) Sen drog vi till Trädgården och sen till Svea skeppet. Jag är helt slut. Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på dagens avsnitt av Våra bästa år och sen sova.. Ska nämligen till praktiken imorgon en sväng. Ska klippa och färga mitt hår i morgon, sen ska vi till Svea skeppet igen för imorgon ska tydligen alla dit?

Lägger in bilder imorgon från idag, orkar inte nu.. God natt :)

"
Sjung om studentens lyckliga dagar.... la la la la la laaaaaaaaaaaaaaaaa!"

nu tar vi en paus och ska snart iväg igen

Några från klassen :)
Snart blire partaj!


fotograf: Emma Nilsson

MÖSSPÅTAGNINGEN!

Ja idag händer det :) fan vad roligt.. nu ska jag äta en bamsefrukost och njuta av morgonen..
Ha en jätte mysig dag allihopa!
3 år har snart gått sen vi sågs för första gången :)






några av 90 talets tjejband..minns ni?

Solid Harmonie
  
TLC
 
och såklart Spice Girls


Det är så kul att lyssna på gamla låtar.. Vilka minnen som hoppar upp!
Härligt som bara den!

Ikväll..

Har spelat Sims2 nyss, man fastnar verkligen, livsfarligt! ;) Jag längtar tills imorgon! Mösspåtagning! Så himla roligt :)

just nu sitter jag och kollar på High chaparall. Ska nog gå och sova snart för jag vill att det ska bli imorgon snabbare, så nu ska jag gå och borsta tänderna! Godnatt :)

Sista dagen med lilla Pax hos oss..

Nyttigt att vara i skolan 5 minuter idag då ? jag gick inte till Rörlig bilden för jag trodde vi skulle titta på massa saker, men det var bara betyg snack. Så jag åkte ner till valparna då. Pax blir ju hämtad klockan 18.00 idag :( han är stor kille och ska flytta hemmifrån. Kommer sakna honom så mycket :'( älsklings unge!

Imorgon har vi mösspåtagning och student veckan kan börja! Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiieee! Så imorgon ska hela klassen umgås i folkparken :)


Söndagen igår







Pax flyttar hemmifrån imorgon :'(

Hur ska jag klara mig utan dig? Du åker imorgon och jag kommer
sakna dig så otroligt mycket! Älsklingsunge...
tänk vad tiden har gått snabbt, känns som det var igår du bara vägde 90 gram :D
Redan 9 veckor snart... Lilla Gubben <3

(På denna bild var du cirka 3 veckor tror jag) <3

Söndag

Har precis ätit frukost och ska snart hoppa in i en dusch har jag tänkt. Idag är det Morsdag och vi ska åka till Smedby lite senare till mamma och fika.

Kan berätta om kvällen igår, det var jätte trevligt :) Först var vi och käkade jätte god mat och drack massor med gott dricka på altanen på Lovisas och deras hus. Hennes mamma har köpt hus i Smedby jätte sött litet hus :) Sen vid 23.00 åkte vi in till stan och vi hamnade på Hugo och det var jätte kul :) Sen tog jag en taxi hem och kom hem rätt skapligt ändå. Somnade direkt och jag mådde väldigt bra när jag vaknade imorse. Tack för kvällen igår tjejer :)

En liten shopping runda :)

Kom hem för en stund sen från stan, gick runt och shoppade lite med Mamma. Fick med mig rätt mycket hem.

3 långa tröjor från MONKI.
ett par korta, svarta tights från H&M.
3 Nagellack från Mavala inne på kicks.
ett par skor från Scorette till studenten.
lite underkläder från Lindex.

:) snart ska vi hem till Lovisa och fira henne. Jag har precis varit och köpt lite gott dricka så ikväll ska vi koppla av! Ha en jätte mysig Lördag och håll tummarna för Perelli ikväll!

En stund innan jag börjar jobba.

Börjar klockan 18.00 så det är en stund kvar innan jag ska åka. Tänkte bara berätta att tårtan var jätte god och att vi måste dit igen på onsdag och redigera klart filmen som inte blev riktigt klar idag i alla fall. Det känns väl sådär, för studenveckan börjar ju faktiskt nästa vecka, men så är det. Allt känns så himla bra. Jag är klar med alla andra arbeten och sånt så jag börjar känna mig lugn :)

Imorgon ska vi fira Lovisa, men det kanske jag redan har nämnt, men det ska bli riktigt roligt att träffa henne! Har inte gjort det på länge nu ju! Nu ska jag fixa iordning mig lite innan jag börjar.

Ni får ha en mysig fredag, hej hopp!


Sista dagen på praktiken

Nu börjar slutet närma sig. Idag är det sista praktiks dagen och vi var nyss och köpte tårta från sockerbagarna, det blev en Rysk banantårta, min favorit :) Jordgubbsmaränger blev det också. Vi är snart klara med vår film här på praktiken och den ska visas på Kungsgårds filmfestival den 2 Juni.

Ikväll ska jag jobba natt på Leons, med Linda och det ska bli trevligt. Längtar till Tzatzikin, haha!
Imorgon ska jag först på stan en sväng med mamma och på eftermiddagen/kvällen ska Jag, Sandra och hennes syster hem till Lovisa och fira henne. Hennes mamma har precis köpt hus så det ska bli spännande att äntligen få se det. Efter det ska vi väl gå någonstans och ta en cider.

Ha en bra Fredag, nu ska jag fortsätta jobba här :)


Astrid Lindgren & Cupcakes

Japp, nu har jag skrivit klart inlämningsuppgiften till svenskan som ska vara inlämnad imorgon som jag, Emelie, Towe, Lisa och Lollo har gjort :) Jag skrev mest ihop det på datorn det dom andra hade skrivit, plus att jag skrev dit massor så att det skulle bli mer skrivet. Blev två A4 i WORD. Jag blev nöjd hoppas att Läraren blir det också.

Har inte gjort så mycket idag, var på praktiken, sen nere hos min moster en liten stund och myste med valparna och käkade Cupcakes som min moster hade bakad igårkväll, så jäkla goda ska ni veta :) Sen cyklade jag hem och tittade på "Spårlöst" med mormor, jag grät precis som vanligt av det där programmet, jag blir så rörd och jag är ju lite känslig, haha. Sen nu har jag skrivit den där inlämningsuppgiften om Astrid Lindgren & Pippi Långstrump så nu har jag kramp i fingrarna, nerå men men :) Nu tänker jag spela lite Thesims2 som jag inte har gjort på jätte länge.

God natt :)


Föressten, vet ni? Pax är Såld nu, dom ska hämta honom på måndag och jag känner mig helt tjutfärdig, det känns som att vi ska sälja vårt barn eller något, jag har ju varit där så mycket så jag är så fäst vid dom båda två! Tur att Svea ska stanna, annars vet jag inte om jag hade fixat det, men det kanske är jobbigast första gången när man fått valpar, andra gången kanske inte är lika jobbig, det är ju så uppfödare säger i alla fall. Men usch vad jag kommer att sakna honom, hårbollen han är så himla go den lilla Prinsen.

Nu har jag flyttat

eller ja, bloggen har flyttats över.

Är på praktiken. senare ska jag hem till min moster och pussar massor på Pax! Han åker på måndag troligtvis :( Lilla gubben ska flytta hemmifrån men det känns skönt att han stannar i Norrköping i alla fall. Det kanske finns möjligheter att få träffa honom i framtiden vilket jag hoppas, för han känns som min son.

Shiloh är väldigt lik sin pappa!

Ja, där behövs inget faderskapstest i alla fall! Hon är ju otroligt lik sin far men läpparna har hon ju ärvt från sin mor. Shiloh är nog kändisvärldens sötaste kändisbarn! Men vad annat kan det bli efter två av världens vackraste människor? Snart ploppar ju Angelina ut sina tvillingar och det är väl inte bara jag som är nyfiken? Hela världen väntar ju på dom små!

image644
posh24.se

Näringslära!

Läste nyss ett mail på min edumail som jag hade fått från läraren i näringsläran och vet ni vad? Jag klarade provet och har därför fått G i kursen (vilket jag nöjer mig med eftersom att jag inte har lagt ner någon själ i den kursen) Så nu är jag lite Happy och känner att jag kan slappna av nu!

På Tisdag har vi mösspåtagning och efter det ska vi ha picknick med klassen! Förstår inte riktigt att studentveckan börjar nästa vecka. Jag behöver aldrig mer gå i skolan! Fasen vad skönt det ska bli att slippa gå i skolan och allt vad det innebär, känner att en stor sten har börjat lätta på min rygg nu!

Onsdag

Kan väl börja med att säga att jag tyckte det nya pogrammet på tv3 Girlicious (ursäkta stavningen om det inte blev rätt). Jag tyckte att det var så fruktansvärt dåligt! Tyckte bara att dom satt och tjöt och bråka om skor. Hallå, hjälp!

Idag har jag vart på praktiken. Vi kom väldigt långt faktiskt och vi ska försöka bli klara imorgon. Sen kom jag hem vid halv 5, åt mormors goda mat, tittade på Våra bästa år. Sen åkte jag ner till stan, mötte upp min kusin Julia och så hämtade vi moster min och gick en sväng på stan. Jag hittade ingenting, jag var inte på shoppinghumör konstigt nog? Sen cyklade jag hem igen när stan stängde, städade hela lägenheten för att göra mormor glad, sen gick jag över till Frida och tittade på tv , pratade och drack ett glas vin. Sen efter det fruktansvärda programmet så cyklade jag hem. Alex & Natta höll på att skratta ihjäl sig när dom märkte att jag hade med mig cykeln till Frida, ja det tar bara 3 minuter att gå till henne typ, men cykeln fick ändå hänga med, haha! Nu sitter jag här och läser runt på lite bloggar och sånt. Ha en fortsatt trevlig kväll..

God natt *


Thomas Sabo

Jag har nu under ett dygn cirka suttit och försökt valt ut 3 stycken berlocker till ett halsband som jag har önskat mig i studentpresent och som jag säkerligen kommer att få, om jag någon gång lyckas bestämma mig, det är ju nästan omöjligt att kunna välja ut 3 stycken av typ 400 stycken!

Jag hade velat ha ett armband från Thomas Sabo också, inte ett sånt där med miljarder berlocker på utan ett annat. Men men, nu ska jag dricka upp apelsinjuicen och borsta tänderna, sen ska jag cykla bort till praktiken. Det blir en lång dag idag!

image642

Andra avenyn

Fan vad spännande det är!! undrar hur länge man ska vänta nu då? tills det börjar igen? Andra avenyn är så jäkla bra!

Måndag

Är i skolan, väntar på att Towe och Emelie ska bli klara så jag kan åka ner till min moster & valparna. Valparna blir 8 veckor imorgon, tänk vad fort tiden har gått. Det är fortfarande ingen som ringt på annonsen om hanen, väldigt konstigt tycker jag eftersom att han är så himla fin! Men det är ju så att alla vill ha tikar och tiken stannar ju så det blir inget ni där ute ;) Tänkte passa på att plugga när jag e hos min moster också, har lite att göra. Sen ikväll ska jag ta det lungt.

Tänk att Studentveckan börjar nästa vecka för oss på kungsgård! Det ska bli så jäkla roligt!

Bebisar :)

Åh, tänk när ni var så här små :`)
Pluttisar, imorgon blir ni 8 veckor gamla, oj vad ni växer :)
image641

Vad var det jag sa.

Jag somnade vid 3 inatt ungefär. Jag vred och vände på mig och kunde verkligen inte sova och så kom jag på att jag har glömt att lämna in rapporten till projektarbetet. Så då fick jag panik och kunde absolut inte sova. Men konstigt nog så är jag väldigt pigg just nu, jag hoppade upp ur sängen halv 7 och skrev rapporten och nu ska jag cykla till näringsläran. Är lite försenad men man måste ju prioritera! Annars blir man galen.

Ha en bra dag!


A Piece of cake

Jag vill ha Leilas kokbok full med recept på bakverk & gottgott!

image640

film musik..


Världens finaste film musik kommer från
Filmen Transformers!

God kväll!

Sitter och tittar på Parlamentet, Magnus snygg betnér är med idag och han är bäst :) Sen är det Sanningens ögonblick som jag ska se och efter det så hade jag tänkt att se veckans tre avsnitt av Andra Avenynsvt.se. Sen måste jag sova! Ja, eller iaf försöka! Skola imorgon men frågan är om jag kommer att kunna somna, för hela helgen har jag vart uppe jätte sent och gått upp jätte sent. Fast å andra sidan så börjar jag bli trött!

Vad har ni gjort idag då?

Step Up2!


Jag vill se Step up2,
Jag älskar dansfilmer!

Today....

image637

Grattis!

GRATTIS LOVISA 20 ÅR :) VAD STOR FLICKA DU ÄR NU :)
HOPPAS ATT DU FÅR EN UNDERBAR FÖDELSEDAG!

Den här helgen är snart över.

I Fredags så blev det utgång med Frida, Malin, Natta, Oom, alex & Tessan. Vi drog till Otten, fast det var inte så mycket folk som man kände igen där då. Men det var trevligt ändå.

Igår/Inatt Jobbade jag med Ellen, det var trevligt och natten gick ganska fort ändå. Emelie kom och hälsade på och det var också väldigt kul :)

Idag vet jag inte vad jag ska göra? Plugga lite måste jag göra men sen då ? äsch får väl hitta på någe.

Studenten närmar sig! Inatt hade jag första Studentmardrömmen! Det var hemskt! Jag hann aldrig till utspringet och allt gick åt h*lvete! Usch en sådan dröm vill jag aldrig vara med om igen!

Ha en trevlig Söndag, det är inget vidare väder men vad kan man begära av en söndag?!

Börjar man bli gammal?

Jag, Frida och Natta satt förut och pratade om att vi börjar bli gamla? Många omkring oss får barn och gifter sig och det finns nästan inga som är singlar. Förutom vi då och några till :) Men men haha våra samtalsämnen ibland alltså :)

Kom nyss hem. Det spöregnar ute. Usch, och så hade jag glömt nycklarna så jag fick stå i regnet och ropa på mormor och det är alltid lika pinsamt, eftersom att våran gård ekar så fort man öppnar munnen ungefär. Vill inte bo i den här hålan längre, hoppas vi flyttar snart! Jag kan säga såhär att när jag ska flytta hemmifrån så ska jag bo nära stan! (okej jag bor en 20 min från stan om man går, men jag vill bo ännu närmare)

Nu ska jag se inspelade Våra bästa år..
Godnatt!


Blev ingen av finalisterna

Som vanligt så var det inget speciellt med finalist bilderna på nt ? Fanns massor av andra skit snygga bilder som dom inte hade givit en finalplats. Men så är det, bättre lycka nästa gång kanske?


God morgon Torsdag!

Har precis duschat och tittar just nu på Vakna med The voice. Ska äta frukost snart och sen cykla till Praktiken. Men fy vilket väder det är idag, det har regnat inatt och det är bara grått & grått överallt. Ge oss sol igen! Men det ska tydligen vara dåligt väder resten av veckan också. Idag ska vi filma på praktiken, i studion. Så vår film kanske blir färdig filmad idag, hoppas hoppas! På eftermiddan ska jag träffa Malin, vi ska gå en sväng på stan, jag ska nämligen köpa en till studenklänning för jag tycker min är så tråkig som jag köpte för några veckor sedan, så det blir nog någon annan. Sedan efter det så vet jag inte riktigt vad som händer. Ska nog hem och plugga.
Ha en bra dag! trotts vädret..

image636

Halva familjen på stan..

Gud så lik Shiloh är sin far Brad :) Angelina är lika vacker som vanligt och vad söt lilla Zahara är :)
image633

Dagen som gått.


När vi skulle till matsalen så stannade Towe & Ullis
för att ta några kondomer, men varför tar läraren
i Ullis? lite fel situation!

Totte var också med till matsalen
men han såg inte så road ut idag.

Towe & Ullis åt och var glada..

Okej då, jag är väl med på en bild då!

Mat ger energi, men what tha fuck?

Towe hade med sig en cool cykel
kolla in färgerna!

På praktiken hade vi sådär halv kul..

Nu är jag hemma, ser på Sex and the city just nu
ska ta mig en kvällsmacka tror jag :)
God natt  & sov så gott!

Kusin vitamin och valpbus

Jag är hos min moster & kusin nu. Kusin Julia har somnat på soffan medans hennes vän sitter och tittar på Happy feet på canal+. Jag satte mig här en stund, tänker lite för mig själv. När solen försvann, försvann också mitt glada humör, hmm konstigt. Valparna ligger och sover så sött. Ska hem om en stund och plugga. Ikväll är det Top model :) Näe nu ska jag ta mig något att dricka och väcka min kusin ;) funderar på att kleta tandkräm i ansiktet på henne, för att hämnas! (Hon har nämligen gjort så på mig en gång, och att vakna av mint doften är inte mysigt!)

Jag längtar till Cypern i sommar!

Rastlös

Är fortfarande praktiken och nu börjar jag bli väldigt rastlös. Ska ner till valparna sen och jag vill verkligen dit! Underbara vovvar, hur ska vi klara oss utan lilla pax sen? Fan vad jag vill ha en chihuahua nu! Blir galen, det är det ända jag tänker på hela tiden, desperat! Haha.. Vi fikade nyss (igen). En klasskompis tycker jag är hyper? jag är på bushumör och skuttar omkring i hela lokalen, inte är väl jag hyper? Haha. Jag vill ner på stan och shoppa! Jag hatar att jag gör av med lönen så snabbt att jag sitter utan pengar en halv månad. Jag är en slösa och jag älskar det! Synd bara att man inte var rik och kunde shoppa hela tiden.

Nae nu ska jag sticka in till redigerings rummet och terrorisera Linus och Per! Hej då

Att redigera en film

ja, det är inte det enklaste man kan göra! Det tar tid och nu har vi fått problem med Avid programmet, fast det gör mig inte förvånad för Avid måste nog vara den sämsta uppfinningen någonsin! Har precis fikat, vädret ser lite halvt dåligt ut idag, solen skiner sådär genomskinligt eller vad man kan kalla det? Molnigt är det i alla fall.

Idag vet jag inte vad som händer, ska nog ner till valparna sedan.
Ha en bra dag :)

haha den här måste jag se :)


Glass & jordgubbar.

Har varit hos min underbara vän Linda :) Vi tittade på Ugly Betty och så bjöd hon på glass med jordgubbar, hon är för söt :) Nu är jag hemma och sitter här samtidigt som jag precis tittade på slutet av filmen "13 snart 30". Nu ska jag gå och sova tänkte jag, det blir antagligen en lång dag på praktiken imorgon!

God natt

Söta familjen

Jag blir glad att se denna bild :)
image622

Shopping nerven rycker!

image621

Ska bli så skönt att färga och klippa!

image619Jag ska bli blond igen! Ska till min moster som är frisör om någon vecka eller så och göra massor av ljusa slingor och gå den vägen, jag vill inte färga på en gång för det förstör håret. Jag litar på min moster och jag har alltid blivit nöjd, för hon är så duktig. Det är så fint med ljust hår till sommaren och det brukar vara då jag vill ha ljust hår och sen till hösten så har jag alltid velat ha mörkt, men nu ska jag försöka hålla mig till ljust hår ett tag. Klippa mig ska jag göra också, en ganska lång bit + att min lugg ser ut som en rullgardin just nu, jag ser knappt, hehe!

image620
Sommaren 2006 ?

En liten fråga bara.

Var lägger duvor sina ägg?

The days of our lives..

Just nu är jag hemma. Åt nyss lite mat och har sätt på Våra bästa år. Om en stund ska jag hem till Linda & Danne, jag har inte varit där på rätt länge nu så det ska bli trevligt, se på Ugly betty ska vi också göra och jag får väl be mormor spela in Desperata husfruar för det är inget program dom tittar på, ska filma en scen hemma hos dom också. Sen ska jag hem och plugga!! Fasen vad mycket det är nu innan allt ska vara klart!

Imorgon är det Praktik igen men den här veckan blir kanon kul! Vi ska filma och rediger klart vår film och jag hoppas att vi hinner göra klart det! Snart börjar Studenveckan!

Kolla in magen!

Här ser vi hur stor Jamie-Lynn Spears bebismage har blivit!
Fan va fint det är att vara gravid! och vad söt hon är :)

image615
Posh24.se


Svenska och studentpresenter...

Sitter i en pytteliten datasal tillsammans med Emelie & Towe. Har svenska lektion. Dricker lite läsk och läser nya Piraja.

Lilla Pax finns ute på blocket nu :( lilla gubben, om du ändå kunde få bo hos mig, fan att jag inte hade egen lägenhet! Men men, min tid kommer väl den också, någon gång.

Vad kan man önska sig i Studentpresent? Jag har ingen fantasi. Skulle vilja ha ett halsband eller något från Thomas Sabo eller vad det heter :) Presentkort på Monki har jag också önskat mig, men det är ju inte så roligt ändå. Någon som har något tips? Mamma hade varit och köpt något till mig igår och jag är sjukt nyfiken på vad det kan vara!?

Skolan..

Sitter här och har precis skrivit klart en annan inlämningsuppgift till Näringsläran, hoppas att det blev rätt. Vi har projekt tid just nu men det finns inte så mycket att göra om man säger så eftersom att vi är klara. Väntar på att nästa lektion ska börja, Rörlig bild, mitt favoritämne :) På eftermiddagen ska jag och Towe ner på stan och leta studentklännings+skor. Sen ska jag filma min så kallade "konstfilm". skulle ha tränat idag, men det hinner jag inte. Jag har ingen tid till att träna, det är så mycket annat att göra.

Nej nu ska jag gå in och

"Face to face works pretty good"

Är hemma nu igen, har precis skrivit klart en inlämningsuppgift till näringsläran. Fikan hos Frida var mycket trevlig, love you my friend! Sen cyklade jag ner till min moster, åt lite mat där och så satt vi lite framför datorn och läste bloggar.

Jag har börjat älska att dricka vatten? Det är konstigt för det har varit bland det äckligaste jag vet, men nu dricker jag det hela tiden, jag är väl uttorkad eller något, haha. Men det är bra att dricka vatten, massor!

Fia är hemma

ja, det blev inget stan. Cyklade hem istället och har precis tagit en dusch. Ska nu se veckans 3 avsnitt av Andra avenyn och ta något att äta. Sen ska jag över till Frida och fika :) Ikväll ska jag till min moster och så ska vi sätta in en annons på blocket & Chiforum, för hanvalpen ska ju säljas :( det är inte lätt kan jag lova, han är världens goaste lilla kille så det gör riktigt ont i mig kan jag lova! Tur att Svea ska vara kvar i alla fall, världens finaste lilla tjej :)

Nu ska jag se klart Oprah Winfrey´s show, ha en bra dag!

En helt vanlig måndag

Vi sitter nu i datasalen och skriver om Astrid Lindgren & Pippi Långstrump (vår grupp iaf). Ska ha rörlig bild sen :) har kommit på en idé jag vill göra, men frågan är om jag hinner? Det är ju inte långt kvar nu! Det ska bli så skönt att slippa skolan! Det är inte ens en månad kvar, det pirrar i magen på mig!



  • Idag händer detta:

    Ska på stan en sväng sen och titta efter studentklänningar & skor.
    Hem en sväng, äta, se våra bästa år.
    Hem till moster min, vi ska skriva annons om valpen :(
image614
 

yesterday

Jag, Mamma och lillebror Linus åkte till morfars landställe
över dagen, det ligger i Gryt/lövudden
    
   
image610

  
På kvällen gick jag och Towe och drack cider på Världens bar.


Sommar, Sommar!

Imorse halv tio så kom mamma & bror min och hämtade mig, vi åkte ut till morfars land ute i Gryt/lövudden. Det är så mysigt där ute! Vi fikade, sen åkte vi ner till vattnet och fiskade, brorsan fick upp en gädda :) gissa hur stolt en 6åring blir när dom får upp en gädda! Haha. Sen åkte vi tillbaks och åt middag. Linus (min bror) och morfar spelade fotboll och badminton på tomten. Kan nog lova att morfar nu ligger och sover där borta, Linus är så energisk! Sen åkte vi bort till Gryt för att titta på Sommarstugan som Linus faster och dom har köpt, just nu är det väldigt rivet inuti men det kommer bli kanon snyggt när det är klart, jätte mysigt ställe! Nu sitter jag hemma. Ska träffa Towe och så kommer förhoppningsvist Emelie in till stan från krokek, så ska vi gå och ta en cider någonstans. Vi har inte bestämt riktigt vart ännu. Skriver mer ikväll när jag kommer hem igen. Ha en mysig kväll!

What happens in vegas

Filmen var kanon!
Klockrena repliker och det blev mycket skratt kan jag lova er!
Det var länge sen jag skrattade så! Men den får en 3a för den var ganska
så förutsägbar. Men bra var den absolut!

image600

Heta paret!

Rihanna & Chris brown!
image598

Godmorgon Fredag!

Ska snart till skolan och möta upp grabbarna från praktiken. Vi ska leta efter någon manlig lärare i skolan som skulle passa att spela en "kostym-nisse" i vår film. Sen ska vi tillbaks till praktiken för idag blir det en lång dag. Vi ska intervjua en riktig rånare, sen ska vi filma några scener ur vår film :) hoppas vi hinner med mycket idag för jag vill bli klar! Sen ikväll ska jag  på bio med en jobbarkompis och se What happens in vegas.
image597
Visst är det underbart med solen!!?
Ha en bra dag!

Kom precis hem från staden.

Slutade tidigt från praktiken och åkte ner och mötte upp Sandra, vi gick en stund i några butiker och sen gick vi och tog en fika och satte oss ute i solen och det var så skönt! Köpte mig en stor Brownie och färskpressad apelsinjuice, det var riktigt gott. Där satt vi en stund och sen fortsatte vi att gå på stan. Vi köpte en present åt Lovisa som fyller 20 år snart :) Nu är jag hemma, dricker en 7up och tittar runt på lite bloggar.

image595
Här är min vän Sandra, när vi sitter och fikar
i sommar solen.


image596
Byxor från Monki
Skärp från Monki
Topp från H&M

Brangelina ska få tvillingflickor :)

Nu har en vän avslöjat! Dom ska få tvillingflickor. Ja, men så får man väl se om det stämmer, men gud så gulligt :) Min stora dröm är att få tvillingar när jag ska skaffa barn, kändisarna verkar ha den turen?!

image594

Denna film ska jag se imorgon :)

bio popcorn har jag längtat efter  :)
image593

Torsdag..

Idag händer bland annat detta

  • Till praktiken och redigera + intervjua polis
  • Till skolan och skriva ut lite saker
  • Fika med Sandra på stan
  • hem till moster min, vi ska skriva annons :(
image592

när Jag och Sandra var och såg på Håkan!


Today

Är på praktiken, ska iväg och filma nu..

Ikväll ska vi sätta ut annons för Pax (valpen) och jag kan lova att det gör ont i hjärtat på mig.

Idag ska vi filma

ja, idag ska vi filma på praktiken och imorgon med, ska försöka redigera en grejj som jag filmat också. Sen ska jag hem till mamma och planera Studenten, sen ska jag in till stan en snabbis, sen till min moster och sen träffa Sandra om det inte blir för sent.

Ha en bra dag i det fina vädret :)
image590

Vakna med The voice

Har precis duschat och sitter och tittar på Vakna med the voice.
Där är hon Lejla med eller vad hon heter som är kock
och så har hon med sig massor med gott gott, bland annat
Brownies och nu vart jag galet sugen på att baka brownies!
image589

Trött, Trött, Terminator

Ska se den nya serien på Tv 3 nu, Terminator (någonting?). Hoppas att den är bra, för den förstörde mitt i prison break! och så är jag trött, ska försöka sova efter det. För imorgon väntar en stor redovisning, rädd är jag, som fan!


Vad ska jag göra imorgon?

  • Gå till skolan som börjar bli aningen tjatig! (vill ta studenten NU!)
  • Redigera film som jag filma på kolmården :)
  • Vara lite hundvakt på eftermiddagen
  • Gå långpromenad! Ska försöka få med Towe!
  • Gå hem och sova ;)

Nerå men det är väl lite av vad jag tänkt om imorgon. Nu ska jag gå och lägga mig och titta på tv, jag är jätte pigg! Det var väl det jag visste att jag skulle bli efter jobbpasset igår (lördags). Men ska väl titta på någon film eller nåt, sov så gott!


<3

       image587  finaste som finns <3  image588

Det doftar sommar ute..

Jag och mormor tog en sväng förbi mamma förut och fikade, vi satt och tittade på lägenheter till salu och jag blir bara mer och mer sugen på att flytta hemifrån! Lillebror satt fastklistrad i soffan och spelade tv-spel men han var gullig och gav mig en puss när jag skulle gå :) Sen åkte vi förbi min moster och fikade där också, hehe. Så myste jag lite med valparna också. Pax är så vild :) Svea är mer lugn och vill mest krypa upp och somna på min arm, så gulliga och fina båda två! Sen åkte vi hem och nu sitter jag här. Jag har fortfarande ont i kroppen och jag känner på mig att det kommer bli svårt att gå upp imorgon bitti till skolan.

Jag har bestämt mig för att strunta i matten. Prövningen är på Tisdag och jag har fortfarande inte pluggat, jag hatar Matematik! blä! så nu har jag bestämt mig. Jag pluggar upp matten senare i mitt liv, just nu orkar jag inte och jag har så mycket annat och tänka på!

Nu ska jag gå in på svt.se och titta på veckans 3 nya avsnitt av Andra avenyn, hej då!

Kroppen värker

jag har till och med svårt att trycka på tangenterna. Det var en hård natt på det populära gatuköket, varken jag eller Ellen satt ner under hela 12 timmar, vi fick jobba övertid. Jag har så ont i kroppen, tänk er två luckor öppna, tio meter köer på båda hela tiden under 10 timmar. Det var helt sjukt! Städningen efter stängning tog 2 timmar! Näe fy så jobbigt det var....

Men Godmorgon på er :) jag är glad ändå och min mage kurrar efter mat. Mormor har gjort Potatisgratäng och lövbiff åt oss och sen har hon gjort sin jätte goda fluffiga äppelkaka utan mjöl! (hon är gluten allergisk men kakan är dö go!). Idag ska jag nog bara vara hemma. Har lite läxor att göra och så tänkte jag se någon film. Bara ha en mys dag framför tv ungefär. Kanske att jag och mamma skulle åka och titta på hennes kompis amstaff valp som är grymt sööt!! Men får se hur det bli. Nu ska jag försöka ta mig till köket och fylla en tallrik med massor med mat.

Ha en bra dag

Jag ska bli blond igen!

 

Lördag

Godmorgon! eller jag har ju varit uppe en liten stund men jag har ätit frukost så jag säger godmorgon nu :) Ikväll ska jag jobba, men det ska bli rätt kul ändå för jag har inte gjort det på typ 2 veckor?

Igår träffade jag Towe en sväng som jag sa, vi försökte spela in en skräckis, men det gick ingen vidare för jag hade ingen fantasi. Sen cyklade jag ner till min moster, där myste jag med valpisarna som för övrigt blev jätte glada att se mig och det fick mig att smälta. Sen tittade vi på filmen Shoot ' em up och den var riktigt bra faktiskt, värsta action rullen ;) Men men, nu ska jag dricka upp mitt té och sen hitta på något.

Ha en bra dag!

Nu så

Ja, nu har jag då gjort allt jag ska göra, så nu väntar jag bara på att Towe ska bli klar. Hon skulle hem å äta o lite sånt. Sitter och lyssnar på Gheorghe Zamfir, ni vet han som spelar panflöjt? Han är så bra och panflöjt är så vackert tycker jag :)

Fasen jag har en inlämningsuppgift till Näringsläran till på måndag, men inte en chans att jag kommer hinna göra den, det är skit svårt. Sen så har jag prövning på Tisdag i Matte A, har inte pluggat någonting :( jag är så sämst! men men, ska sluta tycka synd om mig själv, nu måste jag hitta på något, hej då!

Så seg jag är

jag har nu i cirka 3 timmar sagt åt mig själv att jag måste hitta på någe, men jag har fastnat framför datorn. Har bränt en skiva till jobbet imorgon. Näe nu ska jag ta något att äta och sen se på våra bästa år. Hej då!


Shia Lebeouf

image581

Filminspelning och Våra bästa år

image579

Promenad

Nu, fast att jag har gått runt i kolmårdens djurpark hela dagen så ska jag och Towe ut och gå. Konstigt nog är jag rastlös. Men först ska jag äta ananas.
Hej svejs!

image578

Kolmårdens djurpark

vilken härlig dag det har varit :) Vi åkte ut dit med halv 10 bussen imorse jag och Towe. Först gick vi där lite själva och stod och tittade på bland annat björnarna, där mötte vi också upp Emelie & Johnny. Sen gick vi runt och tittade på alla djuren och gick och tittade på nya delfinshowen som ingen av oss tyckte var någon hit. Delfinerna är ju lika underbara som vanligt, men själva showen var riktigt trist. För mycket mellansnack på storbild och så vidare, men men. Sen gick vi och åt för vi alla var vrålhungriga. Sen fortsatte vi att titta omkring. Det är så mysigt därute :) Kolmården bjöd på frisk luft och en trevlig dag :) Dessutom så såg vi några kändisar där :) Bland annat Nanne Grönwall, Jessica från Fame, Anders Lundin och sist men inte minst OLA RAPACE! Sveriges absolut bästa manliga skådespelare! Han såg riktigt Cool ut :)

    
  

RSS 2.0