Gott nytt år!!

img_5136 (MMS)

Gott nytt år!!


Torsdag.



Mina körlektioner avbokades idag, pågrund av att läraren hade migrän, så det får bli någon annnan dag istället. Jag var en sväng på stan med Alexandra och Leah, men jag hittade ingenting förutom två tröjor till lilla Leah som fick bli hennes försenade julklapp. Sen efter det gick jag hem. Julia och Ella kom hem till mig en sväng, Julia färgade mitt hår.. Sen gick jag hem till Lisa och Lollo och där tittade vi såklart på Victoria´s secret fashion show! drack kaffe och sedan gick vi ut på en promenad i kylan!

Nu kurrar min mage på mig så nu ska jag göra något litet att äta, se en film och sedan sova. Godnatt :)

Nyårslöfte..

Från och med Måndag så är det LCHF och hårdträning som gäller!


Onsdag





Har varit och hälsat på hemma hos pappa och träffat mina småsyskon och deras nya "lilla" hund idag :)

Snart ska jag och mormor åka och storhandla, sen ska jag jobba ikväll..

Internetshopping ;)


Har skickat efter lite från H&Ms hemsida :) dom hade fått in lite nytt. Ett par byxor och ett halsband. Från HOME blev det ett påslakanset (det mönstrade på bilden), kuddfodral, örngott.


En ny vecka..


Imorgon kanske jag blir ägare av en Macbook pro! Dom på media markt trodde att dom skulle få en ny leverans imorgon så ska ringa dit imorgon och kolla. Då får dom allt lägga undan en till mig!

Den här dagen finns det inte så mycket att skriva om! Vaknade alldeles för sent för att hinna med något innan jobbet. Väl på jobbet gick tiden så otroligt sakta att jag höll på att bli tokig!

Imorgon planerar jag för lite shopping på stan, sen ska jag be min moster ringa och kolla upp det där med tatueringen! Vill ju göra den nu! Jävla tjat om det här med tatueringar jag vet, det är ju bara att ta tag it så slipper ni höra tjatet ;) Nu ska jag hoppa in i en dusch, sen ska jag sova! Lisa lovade att ringa och väcka mig mellan 10-11 så måste försöka få lite sömn! Godnatt ♥


Macbook pro


Varför ska dom vara slut i hela stan för? Bara för att jag vill ha en så ska dom vara slut!

Helgen.

Dagen igår (lördag) var kanon! Sandra, Lovisa och Erik kom hit. Vi käkade tacos, drack lite gott och sedan gjorde vi oss iordning lite för utgång. Lovisa och Erik följde inte med ut men det var väldigt trevligt den korta stunden vi fick umgås med dom. Sen tog jag och Sandra taxi ner till Otten. Som tur var så hade inte köerna hunnit blivit så långa ännu så det gick rätt fort att komma in. Träffade Sussi och Jenny där också och det blev shottar och drinkar. Men trotts det så höll jag mig faktiskt nykter hela kvällen ändå. Träffade Lisa också :) Tillslut blev det alldeles för mycket folk och tillslut så bestämde jag och Sandra att vi skulle röra oss hemåt så vi tog varsin taxi och åkte hem vid 2. Men det var riktigt kul! Jag somnade till en film och imorse var jag uppe redan vid 9, för att hänga med mamma och min moster till Monki rean. Så det blev en sväng på stan.. Fick med mig tre plagg hem. Min moster kom på den brillianta idén att vi skulle tatuera oss. Vi har en bekant som är tatuerare så vi tänkte att han kanske hade tid att tatuera oss, men vi fick inte tag på honom. Både jag, min moster och kusin vill tatuera oss på fingret, så det ska vi göra någon dag. Nu blev det här inlägget väldigt detaljerat, haha! Men har fått lite skäll av några vänner som tycker att jag skriver för lite, så får väl göra det då och då för deras skull, fast jag egentligen inte vill haha! Sen har jag jobbat ikväll, inget speciellt med det och efter jobbet så kom Lynn och hämtade upp mig så åkte vi och käkade, sen hem hit en sväng och bara satt och pratade en stund.. Nu ska jag sova. Ska försöka gå upp tidigt imorgon. Godnatt ♥

Idag.

Trängdes bland allt folk på media markt förut. Var på jakt efter en Macbook pro, men tror ni inte att den redan hade tagit slut? Jo och jag blev så jäkla besviken haha! Den var även slut på el-giganten och på dom andra ställena så fick man beställa hem. Så jag väntar hellre tills den har kommit in på media markt igen.

Ska förbi min moster snart en sväng. Sen ska jag förbi affären och handla tacos! Ikväll kommer mina frön Lovisa och Sandra hit. Som jag har längtat efter dom! Länge sedan vi träffades alla tre på en gång.

Har ont i halsen, jag fryser! Hoppas bara att jag inte blir sjukare än såhär. Jag kan stå ut med lite halsont i ett par dagar men inget mer alltså!

Ha en bra kväll, nu måste jag iväg här!

Liten jag.




Fick ett spännande fotoalbum av morfar igår. Massa bilder på mig när jag var liten. Har tyvärr ingen scanner så fick fota med mobilen på korten, därav den dåliga kvalitén. Jag gillar att kolla på gamla foton. Morfar ser lagom road ut på andra bilden över att bli fotad hahaha! På tredje bilden är det jag och min kusin Tom och han var ju värsta mini på den tiden! han är ju endå 5 år äldre en mig haha!

Christmas





Bilder från idag. Som vanligt hamnar jag inte på någon bild haha..

Julafton

Dagen började med att mamma ringde och väckte mig vid tio, sen kom dom och hämtade upp mig så åkte vi till morfar för lite julfrukost. Fick som varje år en aladdinchoklad ask och ett kuvert med pengar. Sen åkte vi hem till mamma, slappade en timma sen började resten av folket komma dit. Vi åt massor med mat och sådär. Sen blev det julklapps öppning och jag är väldigt nöjd med vad jag fick. Pengar, presentkort, Bingo rimérs bok, en tröja och lite smått och gott! Imorgon hörde jag att media markt har 20% på allt! Så då åker jag dit och köper en macbook! Nu är jag hemma hos Lisa och Lollo. Vi bara slappar framför tv och datorerna och ska dricka té nu. Hem om en stund och avsluta dagen med en film, sen sova om jag lyckas. Hoppas att ni haft en bra dag!!

August rush


Måste verkligen tipsa om en helt underbar film! August rush heter den och jag kan inte förstå hur jag kan ha missat den här underbara filmen! Så himla fin film att jag grät. Ni måste verkligen se den! Skådespelet är helt underbart också, så himla känsligt och äkta på något vis :)

Dagen i bilder.









Vilken dag! fullt upp hela dagen lång. Dagen började med en körlektion, det gick rätt bra men gjorde bort mig några gånger men skyller på att jag var nyvaken haha! Sen mötte jag upp Frida på stan för lite shopping och lunch. Vi åt på Golden bankok och där är det alltid så himla god mat! Thaimat är helt klart min favoritmat!

Sen åkte vi till Hageby till Linda & Danne och där bakade vi hela kvällen. Lussebullar & Macarons men så gjorde vi chokladtryfflar i olika varianter och marsipan godisar! Macarons var jäkligt krångligt att få till, förstår inte riktigt vad vi gjorde för fel. Men dom blev goda och det är ju det viktigaste :) Måste prova det någon mer gång. Jävligt trevlig dag har jag haft!

Fan vad kallt det är ute föressten. minus 24 grader, Helt sinnesjukt! Jag vill ha sommar nu tack!

Lalalalalalaa Lalalalalala Chihuahua!



Maya & Svea!

Tomorrow

Imorgon kl 11.30 har jag körlektion! Den får jag inte missa den här gången! Efter det ska jag hem och städa en sväng, sen ska jag till gymmet med Alexandra, blir gym 1tim och sedan afropass 30min! Beach 2011 here we come! kul att jag nyss skrev ett inlägg om bakdag på onsdag och nu om träning, haha! Men alla bakverk ska bland annat vara till julafton!

Bakdag i veckan.


På onsdag ska jag hem till Linda och Daniel och ha värsta bakdagen! Vi ska göra massor med olika grejjer. En sak jag måste testa att göra är Macarons! Sedan tänkte jag att vi skulle göra chokladtryfflar, lussebullar, ischoklad och massa annat. Vi har inte direkt bestämt vad ännu, det bestämmer vi då :) Frida ska följa med också hoppas jag på!

Lördag.

Har varit hemma hela dagen lång. Skönt att vara ledig! Min kusin Julia kom hit så vi har tittat på film hela kvällen och spelat lite wii. Imorgon ska jag försöka ta mig upp ur sängen skapligt och gå till gymmet.

Nu ska jag se en till film, sen ska jag sova! Godnatt :)

Sometimes..


Tattoo




När lönen börjar närma sig är det jag som ringer och bokar tatueringstid! jag kan inte släppa tanken!


Jackan från Modekungen!


Jackan är jätte skön! Mjuk och varm inte alls klumpig eller så som vinterjackor brukar vara! Det jag är lite orolig för är om den klarar av regn eller liknande? Jag får väl undvika att ha den när den regnar.


IT-konsult?

Någon som vet om det finns några bra kurser man kan gå här i stan som man behöver för IT-konsult yrket? Vad jag förstår så är det yrket jäkligt brett. Men några intressanta kurser kanske finns här i stan? eller i Linköping?


Min jacka har kommit!

Så nu ska jag iväg och hämta jackan som ligger och väntar på pressbyrån, sen ska jag lämna in mina kängor hos en skomakare, sen vidare till jobbet! Ha en bra dag!

Tycker att ni borde besöka den här!

Imsdesign.blogg.se


Mia gör kanonfina smycken!


Vagabond


Imorgon ska jag lämna in mina kängor på lagning. Hittar inte kvittot så får betala skomakarn själv, kul! Trodde vagabond skor skulle hålla bättre än såhär! Mina fina kängor ♥ Ska träna imorgon också, minst en timma!


The crazy cat.


Ibland saknar jag dig min galna fina katt!

The dearest things I know are what you are


Började titta på den nya filmen som Michael cera är med i, men jag är inte riktigt på det humör för den typ av film som den var, så nu ska jag vänta in tvätt tiden kl 07.00 och slötitta på a nightmare on elm street. Jag har inga problem att se skräckfilm själv, men å andra sidan så är Freddy krueger mer underhållande än skrämmande. Btw så hade min granne ett luciatåg hos sig nyss, dom började sjunga i trappen men det gör mig inget. Tyckte mest att det var en omtänksam tanke att göra såhär på morgonkvisten. Ha en bra dag ♥

Riktigt bra ju!


Ännu en serie att följa! tjoohooo!

Skumt.

Jag fick åka ifrån jobbet tidigare ikväll. Fick så sjukt ont i magen att jag inte klarade av att gå omkring för att det kändes som att jag skulle kräkas av smärtan. Det har blivit såhär ett par gånger förut men inte behövt åka hem då. Det känns som att det bränns i magen, tänk er den värsta halsbrännan fast den satt i början av magen. Sjukt skumt. Men som jag trodde så släppte det så fort jag kom hem. Efter en varm dusch så gick det över. Varför får jag sådär när jag är på jobbet för? Är jag omedvetet stressad eller orolig för nåt? jag vet inte... Nu mår jag i alla fall bra igen :)

You are the sun


*

walking gets too boring, when you learn how to fly.


Nya tag.

idag börjar jag med lchf dieten igen. Nu ska dessa 15kg bort från min kropp, thats it!


hälften av leonsgänget




btw, ser ni örhänget som Ellen har på sista bilden? Det har jag gjort och jag blev väldigt nöjd! Imorgon ska jag göra fler så är någon som är sugen på ett eller två så säg till så kan jag fixa det!

Personalfest!

Har haft personalfest/julfest på Harry´s ikväll med hela Leons gänget. Det har varit trevligt och god mat var det också!. Det känns skönt att gå och lägga sig nykter. Nu ska jag se senaste avsnittet av Sons of anarchy, sedan ska jag sova. Ledig imorgon också! Så jäkla skönt!

Nu ska jag sjunga högt till moulin rouge - come what may....



Listen to my heart, can you hear it sing?


Nytt armband :)


Fick en liten present av en kompis mamma som tack för att jag hjälper henne med bloggen. Hon är riktigt duktig och gör massor med fina smycken. Jag länkar till hennes blogg så fort den är klar! Så kan ni beställa hennes smycken ni också :)

Fan vad roligt spelet är!


Mario, släng dig i väggen!

Solen skiner och himlen är blå


Vad varmt och skönt det är ute! Så himla härligt..

Tyckte väl att jag frös..

Har jobbat ikväll. Åkte hemåt i taxin och upptäcker att jag fortfarande har på mig mina arbetsskor som är ett par foppa tofflor. Fan! tyckte väl att jag frös. Så imorgon får jag gå ner till jobbet och hämta mina kängor, trotts att jag är ledig i 3 dagar! Kommer väl halka och slå ihjäl mig i mina converse.

Mamma, vill du vara så himla gullig och skjuttsa ner mig till jobbet imorgon runt 12 tiden? Snälla :)

Har förövrigt frusit halft ihjäl på jobbet ikväll. Svinkallt ju! Nu när jag kom hem fick jag gå ner i tvättstugan och ta upp MASSOR med tvätt också, kul! Så nu har jag lite att göra innan jag kan gå och lägga mig. Positiva tjejen idag! Naerå jag är faktiskt på bra humör, bara att mitt tonläge i det här inlägget inte låter som solstrålar direkt :)

för det är snö, det är som moln överallt.



Om det vore varmt i luften så hade jag älskat snön


Tisdag.

Idag har jag hjälp Lisa och Lollo med flytten! Tänk, nu bor dom JÄTTE nära mig! Wohoo filmkvällar och kafferep i stora lass! Jätte fin är lägenheten faktiskt och jag är så glad för deras skull! Tog en varm dusch nyss och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Sova kanske? HA..HA..HA...
Ska nog bara se någon film kanske?


http://researchtattoos.blogspot.com/


RSS 2.0