Midsommar i Göteborg


Lchf funkar inte...

Nahe.. LCHF verkar inte bita på mig denna gång. Händer inte ett skit! Har uteslutit kolhydrater i snart 3 veckor men det händer ingenting.. Så funderar starkt på att skita it. Fan också! What to do?

Ledig dag = plugg dag.

Jag sitter hemma och pluggar teori. Riktigt tråkigt, har ingen motivation. Jag måste! På torsdag åker jag till Göteborg, till Sandra :) ska fira midsommar där! Hoppas att vädret är med oss.. Måste fortsätta plugga. Ta hand om er :)

Glöm inte att titta in på min smyckesblogg! :)

Yellow

Köpte mig en liten gul digitalkamera från Nikon idag på Media markt. Fin som bara den! Hoppas att den kan leverera också :)

Nya armband

Gå in HÄR och titta :)

Nu ska jag må som i förrgår


On our way back down to earth

Igårkväll gick jag hem till Sussi som planerat och drack lite Captain Morgan :) Lyssnade på hög musik och umgicks med hennes syrra, kille och så kom hans kompisar mot slutet. Då gick alla vidare och vi tjejer hamnade en sväng på VK innan vi gick hemåt igen.

Igår

Jag, Lisa och Lollo åkte upp till stockholm och hämtade den här lilla sötnosen som Lisa ska ha :) gullig va?

LCHF

Då har man klarat av femte dagen med LCHF! skönt att vara igång igen, förra gången gick dieten åt "helvete" för att jag var på bröllop och sen tappa motivationen helt.. (haha Linda och Danne jag älskade erat bröllop så ni vet ♥) Men den här gången ska jag inte tappa det här! det enda jag ska tappa är kilon! som fan! Under dessa dagar har folk suttit framför mig med chips, godis, glass, pomme och smörgåsar, men enda gången jag ens blev sugen på nåt sånt var när jag var på bio igår och min kusin åt godis brevid mig. Jag frågade till och med om jag fick smaka bara EN. Men som tur var så sa hon nej haha!

SÖNDAG.

Nu var det ett tag sen jag skrev, som vanligt..  I fredags var jag med Lisa och Natta.. Vi förfestade lite på Lisas stora balkong och sedan gick vi ut.
-
Igår gick jag hem till Alexandra, vi var ett gäng tjejer och satt ute på hennes gård och drack vin och pratade hela kvällen lång, sen gick vi ut och dansade :)
-
Btw så har jag börjat med LCHF igen, är riktigt taggad! är inne på tredje dagen och jag känner mig redan piggare och fräschare! Vill man ha en lugn och snäll mage så kan jag verkligen rekomendera den här dieten! man mår så himla mycket bättre. Mormor kommer och hämtar mig strax så ska vi åka en sväng innan jag börjar jobba. Ha en härlig söndag! kram på er :)

RSS 2.0