Kors i taket.


Ska pyssla lite senare i veckan med Julia. Kors-örhängen! Har skickat efter 10till så är det någon där ute som läser min blogg som är intresserad över att kanske köpa ett till ett mycket snällare pris än "smyckesbloggarna" säljer för, så hojta till! Jag lägger ut bild på dom när jag har gjort ett par så ni får se hur de blev, så man inte köper grisen i säcken så att säga. Sjukt fina kors var det i alla fall.

Måndag.



Idag spenderade jag eftermiddagen med Alexandra och Leah på stan. Sen kom Becca och joina oss också. Vi har kikat omkring i butikerna, ätit på Paus och fikat på Kupolen. Nu ikväll har jag jobbat. Det var stendött på jobbet, typ. Nu ska jag hoppa in i en dusch, sen ska jag krypa ner under täcket och somna till en film tänkte jag. Imorgon ska jag hjälpa Lisa & Lollo att flytta :)

Wolves



Första advent





Jag Frida och Malin har lite som tradition att träffas första advent varje år och baka lussebullar! Det gjorde vi idag fast det blev typ vaniljbullar med saffran i degen. Fridas mage bara växer och växer och snart är den lille ute i stora vida världen :D  Lilla Liam var såklart också med och jag bara ÄLSKAR hans frisyr! Inte många bebisar som har sådär mycket hår på huvudet, sjukt söt är han! :) Sen tog jag, Malin och lilla Liam en promenad hem i snövädret. Så nu känner jag mig som en isglass typ. Ska nog göra något att äta och sen titta på en film. Har endast ätit lussebullar idag så det är ju inte så bra. Sen blir sovdags skapligt! Upp tidigt imorgonbitti för att gå och träna med min kusin Alexandra! Ska försöka träna  minst 3-4 varje vecka. Sen ska jag och Melinda gå till Lucky7 och diskutera tatueringar och boka tid! Jag vet precis vad jag vill göra, så jäkla fin!

You are my sun


Jag vill ha sommar. Jag fryser fan ihjäl alltså. Jag som annars aldrig fryser. Har jobbat inatt. Nu ska jag krypa ner under täcket och titta på en film jag kan somna till. Sov så gott hörrni! Imorgon(idag) ska jag hem till Frida med Malin och baka lussebullar! Men innan ska jag iväg och träna!

Fredag,


Jag tappade min bebis idag! Som tur hittade jag den igen. Jag skulle bära upp alla matkassar förut på dan och när jag kom upp upptäckte jag att mobilen inte låg i jackan. I världens panik sprang jag ut samma väg jag kom och letade efter den. Som tur låg den i snön mitt på vägen! Vilken jävla tur! Tänk om någon hade kört på den? eller ännu värre snott den!? Kände paniken där ett tag, haha.. Borde kanske skaffa en försäkring på den :P kan vara en bra grejj ju. 

Idag har det varit väldigt lungt! Jag trodde jag skulle få träffa Sandra idag som kommer hit till norrköping över helgen, men det verkar inte bli så. Synd :( Så jag har spenderat kvällen hemma i min soffa. Min kusin Julia och hennes kompis kom över så käkade vi Tacos och annat gott och tittade på idol. Sen gick vi en promenad i kylan. SVINKALLT UTE!! Så det har varit lungt ikväll. Imorgon ska jag jobba igen. Blivit mycket jobb senaste tiden, känns inte som att man har något liv. Hinner ju inte träffa mina fina vänner när jag jobbar såhär knasigt på kvällarna ju! Men i december så blir det lite annorlunda. Inte lika mycket jobb så då hinner man hitta på saker.

Nu ska jag krypa ner under täcket och se på Sons of anarchy, har lite avsnitt att komma ifatt. Godnatt!


Lööööön!

Wohoo!! Idag är det lön! Så nu ska jag göra mig iordning och sen gå in till stan, köpa lite julklappar och sen kanske någon julklapp till mig själv hehe. Behöver bland annat en mössa, vantar och lite smink. Sen blire att gå och träna.. Snacka om att vakna på rätt sida av sängen! Jag är glad :) inte bara för att lönen har kommit, utan för andra saker med :) men men, ha en bra dag!

Onsdag.

Jag lyckades ta mig upp ur sängen, trotts att jag somnade så förbannad sent. Men jag gick och mötte upp Alexandra och gick till gymmet. Så vi körde lite över en timma. Nu känner man sig lite duktig :)

Jag tittar just nu på Oprah winfrey´s show och som gäst är Jamie Oliver och dom lagar mat. Fan vad hungrig jag blir. Härligt med lön imorgon! Då ska det storhandlas kan jag lova! Nu får jag ta det som finns kvar här hemma. Ägg, köttfärs och blomkål. Knasig blandning med det fungerar att mätta magen med ;) Ska köpa med mig mat från Spicy hot till jobbet sen tänkte jag, min kusin Tom skulle köpa med sig Kinamat, så vi ska svulla hela kvällen!

Det är ett jävla tjat om snön just nu, så jag tänkte tjata lite här också. Snälla snälla sluta snöa nu! Jag gillar snö, det är mysigt. Men någon måtta får det väl vara? Jag måste skaffa mig en mössa!

Lanvin H&M


klickat hem dessa.. kan inte avgöra om väskan är skitful eller söt :P får vänta och se, hehe.

btw så var filmen The social network sådär. Den var rätt intressant dock..

Härliga snöväder.


Snön riktigt piskade mig i ansiktet på vägen hem från jobbet ikväll. Det blåste som fan och jag höll på att halka flera gånger. Nu åker kängorna på och conversen får ställas på hyllan till våren! Förutom vid enstaka tillfällen!

MODEKUNGEN


Jag har inte en aning om ifall man kan använda den här som en vinterjacka, men den är lurvig på insidan så jag chansade och klickade hem den svarta! Snygg är den i alla fall och i värsta fall om jag inte kan slita mig ifrån den så får jag behålla den och frysa i år ;) men den är oversize så det är väl bara att ha massa tröjor under, hehe! Hoppas bara inte att den är FÖR översize! Från Modekungen kommer den!


The social network


Nu ska jag krypa under en film i soffan och titta på film, det var väldigt länge sedan. Har ju fastnat framför serier på sista tiden, men nu måste jag börja komma ifatt och se lite filmer tycker jag allt.

Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars



Hello

Klockan börjar bli sjukt mycket och det är rätt sjukt att jag är vaken nu. Men ni känner mig och jag är en nattuggla, fast jag inte vill. Vad gör man då när man sitter såhär mitt i natten (väldigt tidig morgon) helt ensam och bara är vaken? Man duschar, dansar omkring i lägenheten med högsta volymen i hörlurarna med någon galen låt som gör att man inte kan vara still, försöka bli trött genom att dansa, göra situps, dricka té, titta på serier, kolla facebook för 100:e gången och det är fortfarande ingen rolig inloggad. Går in på msn och hoppas på att någon av ens kompisar är vakna så man kan babbla av sig lite, men det är dom typ aldrig så då loggar man in på facebook ytterligare en gång till. Går ut och tittar i kylskåpet om det finns något gott, fast jag vet att det inte finns nåt. Om det hade varit sommar hade jag antagligen tagit en promenad ner till 7eleven och köpt mig en Latte och ett wienerbröd, men istället så är det kallt, snö/regn, mörkt, läskigt så jag låter bli. Jag sitter här och har sjukt jävla tråkigt men ändå så är jag sprallig, glad och pigg! Måste verkligen försöka att sova ett par timmar nu, sen ska jag gå och träna! Men funderar på att försöka få någon att följa med på afropasset innan jag börjar jobbet, det är riktigt roligt! Nu babblar jag om ingenting. Den här bloggen är sjukt tråkig, jag hade aldrig läst den själv haha.


Tattoo



Jag vill också ju! redan efter första så ville jag göra fler och sedan jag hittade den där tatueringsbloggen så har jag inte kunnat släppa tanken!


Gentleman - hold on strong


Får inte nog av den här låten! Så jäkla skön!

Ledig fredag & lördag, det är fan guld värt alltså!

SKÖÖÖÖÖÖNT med två dagar ledigt nu! Fredag och lördag dessutom, det händer inte allt för ofta ju haha! Men det blir nog rätt lugnt i helgen. Har inte planerat någonting, så jag tar dagarna som de kommer. Inget festande i alla fall, det orkar jag inte. Jag är j*vligt trött på att gå ut på krogen i alla fall, så det lär inte hända! Men man ska väl aldrig säga aldrig om den saken. Haha! Näerå men ingen utgång denna helg!
Nae nu ska jag sova några timmar! Sen blire gymmet! Johoorå det blir det visst! Natti natti!


Alltså jag dör lite..



Jag är helt kär i dessa tatueringar! Jag bara måste göra en också! Men samtidigt undrar jag om dom håller sig snygga med tiden? med tanke på att det är rätt smått.. Men fy bubblan så jävla snygga!


Jag är och tränar kors i taket hehe :) men...

img_0384 (MMS)

Jag är och tränar kors i taket hehe :) men nu jäklar ska jag komma igång!!


Little J


Wonderwall



Nya tv-bänken


Idag hjälpte min kusin Tom mig med att skruva ihop min nya tvbänk! Det tog hela 4 timmar och vi höll på att bli galna. Jävla Ikea alltså, haha! Men nu står den här och den är jätte fin! Ett problem bara, tvn ser ännu mindre ut nu. Jag MÅSTE köpa en större tv! Så det tänker jag göra om ett par dagar, såhär kan det inte vara jag får ju ont i ögonen, hehe :) Sen MÅSTE jag verkligen få upp lite tavlor här hemma, så kalt på väggarna och det ser dötrist ut.
Nu ska här spelar lite Donkey kong tror jag allt :)

Donkey kong


Har spelat gamla klassiska Donkey kong country (supernintendo, men kör på wii) hela natten! Så jävla roligt! Sen har jag haft massa 90tals musik i bakgrunden haha! Väntar spänt på det nya Donkey kong som kommer till wii snart!

L C H F

Imorgon tar jag nya tag med dieten. Har fuskat lite väl mycket den här veckan som varit och det är så jävla dumt. Min mage är ballongmage igen och det ska väck! Imorgon då jävlar! Sen blire träning på tisdag!

Söndag söndag söndag..

Jag vaknade lite väl sent idag. halv 4! Jag är så jäkla trött idag. Men det är ju söndag. Har duschat och grejjat och ska nog gå ut på en promenad hade jag tänkt. Få lite frisk luft och vakna till. Hur ser eran söndag ut?


R.I.P

Vila i frid :(
Kände dig för länge sedan
Men jag bryr mig ändå
Hur många ska behöva lämna vår jord?


Natti natti


!

http://researchtattoos.blogspot.com/

Hittade den här bloggen häromdagen! Jag blev helt tokig i den! Den får mig att vilja klottra ner hela min kropp med massa citat och budskap och kanske en lite svala här och där. Galet snygga tatueringar :)

Thank god its saturday!

Vilket pissväder rentutsagt! Jag sov en extra stund nu på eftermiddan. Men nu står laxen i ugnen och blomkålen kokar, haha.. Jag är hungrig.  Sen ska jag göra mig lite iordning. Sen blir det att först gå bort till moster och kusin över en fika med mormor tror jag om jag hinner. Sen hem till Sussi & Andreas för att ta en öl och bara sitta och snacka lite :) Det är oklart hur kvällen kommer att avslutas, tar dagen lite som den kommer.

Jag hade en riktigt sjuk dröm inatt, ibland kan man undra hur hjärnan får ihop alla drömmar.

- Jag och Lovisa var i London, där det var typ krig? Folk sköt varandra på gatorna, slog sönder varandra, hoppade ut från balkonger så det bara sa splash på gatan. Sen helt plötsligt så var alla borta, lovisa också. Jag ensam får gå och hoppa över massa blodpölar på marken, går in på mc donalds där det sitter folk och alla var Svenskar men ingen förstod vad jag sa.

- Kissie hade länkat mig på sin blogg och konstigt nog hade hon skrivit snälla saker om mig.

- Jag var på en fest med alla tjejkompisar och där slutade drömmen och jag vaknade!


Wiiiierd!




Då jobbar man ännu en natt på gatuköket.. ...

img_0376 (MMS)

Då jobbar man ännu en natt på gatuköket.. Just nu står jag och suktar efter pucko. SOM FAN! Men nej nej nu är det slut på fuskandet. Vi lyssnar på Michael Jackson på högsta volym och jag kan inte vara still!


godnatt!



Nu har jag tittat på miljarder avsnitt av Lost.. Det har verkligen ballat ur, hur fasen kunde dom få göra 6 säsonger? Godnatt i alla fall..

Jag är på jobbet just nu.. Det är inte lån...

img_0359 (MMS)

Jag är på jobbet just nu.. Det är inte långt kvar nu. Jag fryser ihjäl här inne så fort man måste öppna luckan. Jag står med 4 tröjor på mig!!


The time




Ska strax iväg till jobbet, börjar visst 16.00. Idag är en sådan dag då jag bara hade velat gräva ner mig i sängen och dra täcket över huvudet. Skulle ha tränat med Malin, men jag vaknade varken av telefonen som ringde eller alarmet. Jag får nog sluta bestämma med kompisar att gå och träna och försöka komma igång själv. Jag kan pressa mig själv mer när jag går själv.

Tisdag




Vilket jäkla väder alltså! Jag måste gå up...

img_0354 (MMS)

Vilket jäkla väder alltså! Jag måste gå upp nu! Har tvättstugan klockan två och så behöver jag städa! Så det är bara att sätta igång.. Börjar med badrummet i think.


Jag vet att klockan är mycket..

Alltså.. Jag har inte somnat ännu. Men det finns en anledning till det! Jag har fått så jäkla mycket idéer i skallen att jag bubblar över snart. Nu vet jag vad jag vill hålla på med, eller försöka hålla på med. Jag vill sattsa på dom här idéerna och jag brinner för det här och tror mig veta vad som kan fungera! Sen ska jag försöka slå ihop mitt kloka huvud med en person till. Vi har samma smak. Om jag ska utveckla dom här idéerna så kommer det bli jäkligt svårt, det är jag medveten om. Men nästan alla har börjat från noll. Ni får inte veta vad det här handlar om ännu. Ville bara andas ut lite här på bloggen innan jag ska sova.

Please kill me


älskade 90-tal... Men vad i helvete? Har N sync någonsin varit sexiga? Jag dööör..
Deras danstränare borde i alla fall skjutas med tio skott i nacken. kanske grovt sagt, men va fan?
Tack gode gud att Justin fortsatte på egen hand alltså..

Jag är hemma hos Sussi och umgås :)

img_0353 (MMS)

Jag är hemma hos Sussi och umgås :)


The cove

Kan inte sova. Kan bara inte sova. Tänkte se dokumentären The cove nu. Får se om jag lyckas att somna. Men det gör jag alltid...till slut.


Ledig i 2 dagar nu! Hur skönt som helst. Ska försöka att komma ihåg och fota lite snart. Den här bloggen börjar gå mot döden känns det som. Men hädan efter kommer det antagligen bara vara en blogg med bilder.

daniel adams-ray


Fredag.

Så ringde mormor och ville att jag skulle följa med och äta hos mamma :) Så då får jag väl göra det, hehe. Var på stan en snabbis förut med Sussi. Köpte lite saker plus sprang till systemet. Ikväll ska jag träffa mina favorit Twins och så blire ut å dansa :)


Har inga nya bilder så bjuder på en riktigt gammal bild :P

Ursäkta dålig uppdatering men..

Jag är bara så jävla glad just nu!

Just nu.

Nu tänker jag ägna några timmar denna natt åt att först äta mitt nybakade bröd (LCHF!), sen ska jag ta och spela lite av det gamla klassiska spelet Donkey Kong country som jag lagt in i mitt wii. Jag har lite ont i halsen, så lite té blir det nog också. Intresseklubben antecknar och intressesmurfen studdsar!

Tog en promenad till Linda och Danne.. Har...

img_0350 (MMS)

Tog en promenad till Linda och Danne.. Har ätit och sitter nu och tittar på när Danne och hans kompis spelar på ps3. Ska hem om en stund.. Bloggar kanske mer ikväll eller så hörs vi imorgon eller nåt..


dåså..


Blev två papperspåsar med kläder och lite annat. Den ena ska skänkas till Lettland som vanligt (tycker faktiskt att det är dåligt att folk slänger kläder som är hela och fräscha istället för att skänka!) och den andra ska jag lägga undan, så ska jag tjata med några så man kan ställa sig på loppis :P har massa annat också som jag vill bli av med. Nu ska jag bädda ner mig i sängen och titta på Lost. Snart säsong 4 avklarad. Sen så skulle jag behöva kolla ifatt på både Sons of anarchy och Gossip girl, men klockan är redan mycket :)

Today

Har spenderat dagen i stockholm.. Tog tåget upp imorse och mötte upp Lovisa på T-centralen. Sen har vi bara gått omkring och tittat i butiker och så vidare. Jag hittade inte alls lika mycket som jag hoppats på. Hittade en t-shirt från Weekday och underkläder. Försökte verkligen hitta något på Topshop, men fy vilken tråkig butik den har blivit.. Men vi hade trevligt i alla fall :)

Nu ska jag göra en STORrensning av min garderob. Här ska skänkas grejer till Lettland :)

RSS 2.0