Aptiten försvinner varma dagar..


Då får man leva på frukt, sallader och sushi istället. Inte mig emot ;)

30/6


Kom hem för en liten stund sedan. Jag har varit vid gransjönäs med Malin, Frida och Jon. Vi fick sällskap av en liten andfamilj som kom simmandes hur nära som helst, helt orädda. Så söta :) Nu ska jag vila en stund innan jobbet.

29/6 - kväll




Kvällen slutade kanonbra. Lisa, Sofie och jag åkte ut till Lillsjön. Köpte med oss Sushi som vi satt och åt i kvällsolen på bryggan. Sen blev det årets första dopp. Det var faktiskt varmt i vattnet.

Har pratat med Sandra på skype. Nu ska jag se på sex and the city på tvn och sen blir det film!

Nu blev det kväller..

Har precis tagit på mig min nya fina bikini och ska nu gå och möta upp Lisa och Sofie (fast i kläder självklart, haha). Sen ska vi åka ut till Lillsjön och ta ett kvällsdopp. Vågar jag? det blir årets första bad i sjö.


Malin & Thomas



Bästa true blood



En bok om Jenna Jameson

 
Har köpt en bok idag.. Den ska tydligen vara riktigt bra enligt väldigt många, så jag tänkte läsa den. Hon var med på Oprah för ett tag sen och boken kan vara riktigt intressant. Någon som läst den?


Har inte allt för mycket att skriva om för tillfället.

Har varit och solat i Sandviken idag med Malin. Hon badade men inte jag. Jag fegade ur, haha. Jag har bränt mig igen ialla fall. Om man skulle kunna bli lite brun också?

Har jobbat nu ikväll. Det var mycket folk och det var sjukt varmt. Jag och kusinen gick mest runt och sa för oss själva "fyfan, helvete" hela kvällen. Jag har druckit heeeeeela tiden för att det var så varmt. typ 3 loka flaskor, 2 pepsi max och en zingo. Hahaha, helvete.

Nu ska jag krypa ner i sängen och se en film. Jag har tvättstuga 07.00 så kanske borde sova lite innan dess i alla fall. Ska se om dom släppt veckans True blood avsnitt också. Godnatt.


As long as the wrong feels right..

Just gonna stand there and watch me burn
But that's alright because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
But that's alright because I love the way you lie
I love the way you lie...............

Midsommar








Vi har varit ute i Söderköping hos Sofie några stycken och ätit JÄTTE god mat och druckit gott :) Nu är jag hemma och ska bara ta det lungt :)

act like a cat


Onsdagen som varit

Fyfan för räkningar alltså. Nu är dom betalda och lyckan över att lönen har kommit höll i två timmar, nu är den lyckan över precis som vanligt.. Pengarna jag har kvar ska BARA gå till resan. Tur att jag storhandlade smart förra månaden, för det slipper jag den här månaden. Nog om pengar och sånt..

Idag har jag varit ledig. Skönt som fan! Har varit med Linda hela dagen. Vi spenderade 2 timmar inne på gredelin (en pysselbutik) där Linda köpte material till inbjudningskort till hennes och daniels bröllop. Sen åkte vi hem till dom, åt god mat och sedan har vi suttit hela kvällen och pysslat och haft oss med korten förutom en paus för glass. Deras hund Buster fick halva glassen och han fick brainfreeze, hihi :)

Nu ska jag krypa ner i sängen och se en film tänkte jag. Det står mellan "Farsan" och "Wallander-vittnet".



Jag fotade Malin och hennes kille häromdagen. Hon är gravid och ville ha lite bilder under tiden hon är det, så när jag har skickat dom till henne och jag har fått godkännande så lägger jag upp någon bild eller två..


Emin3m


Sitter och lyssnar på Eminems nya album på spotify.. Han lyckas alltid ♥

Kvällspromenad.




En dag på stan.

Jag har precis kommit hem typ. Jag har varit på stan med Mimmie och hennes dotter Emilia. Vi åt Taco tallrik på Kupolen och sen har vi tittat i butiker. Jag har köpt en tröja som är lite längre som kan användas till leggings. Finns så mycket jag vill ha på stan. Men jag får INTE! Varenda krona ska gå till Londonresan 8-11 juli så det är bara att hålla tassarna borta. Jag är inte hundra på att jag ska behålla den heller. Hittade en jätte fin klänning också som jag tror att jag skulle kunna ha som brudtärneklänning. Men får se.


Mohaha.


-



Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå när du inte ser på
och färglös som en tår, blir jag utan dina andetag..


Klänning... hjälp?

Jag behöver hitta en långklänning. Den ska vara både fin och snygg. Jag har nämligen fått äran att vara brudtärna i oktober och jag ska nog ha en långklänning. Den ska antingen vara Svart, mörklila, eller mörkblå. Några som har några bra tips på hemsidor med snygga långklänningar? Det som jag känner är viktigt är att den inte får vara lik en typisk balklänning, ni vet i sånt där glansigt tyg. Den ska vara snygg!


Sushi


Idag har jag hunnit med mycket endå. Jag hann köpa med sushi och åkte hem till mamma och satt och åt det i solen, underbart med Sushi, så jävla GOTT! ♥ Sen åkte jag hem till Linda & daniel, där satt jag och Linda och pratade om deras bröllop i oktober, drack saft och åt salta pinnar, hehe. Sen gick jag förbi Towe, där också Emelie var så vi babblade lite där ett tag. Sen gick jag vidare förbi Lisa som bor i närheten av Towe. Så babblade vi lite där också, haha... Nu ska jag se film!

i lördags.



Lördagen bjöd på fika hos mamma, med jordgubbar och tårta, till det såg vi bröllopet på tvn innan jag åkte vidare till jobbet. Till och med min bror satt med oss i soffan, vilket inte händer allt för ofta. Allt som gäller för den här grabben just nu är bara kompisar, fotboll och tvspel.. fina lillebror :)


Sööndag..


Jag är sviiiiiiiiiiiiiiiiiintrött idag. Att jobba tre nätter irad känns i kroppen och i huvudet kan jag lova. Men inte ska jag vara hemma inte. Ska hem till Linda och Daniel. Ska köpa med Sushi, har varit sjukt sugen på det länge nu!

Skriver mer när jag kommer hem igen ikväll, just nu finns det inte mycket att säga *gäsp*


19/6

Vaknade för en liten stund sedan och nu ska jag iväg till mamma en sväng innan jobbet. Skriver mer imorgon. Ha en underbar Lördag!


Pass out


Lady in red







GAAAAH! Jag har bränt mig idag kan jag lova. Jag ser ut som någonting mellan en tomat och en kokt kräfta. Varför lär man sig aldrig att man inte kan ligga i solen i 4 timmar första gången på året man solar. Jag har ont, jävligt ont. Inte blev det bättre av att jobba ikväll, stå där vid ett varmt stekbord och fritöser. Jag blev bara rödare och rödare, haha. Vi var vid gransjönäs i åby och solade. Åkte dit med Frida, Jon och Malin. Ingen ville bada, det är alldeles för kallt. Men nu hade jag gjord vad som helst för en iskall sjö. Nu ska jag försöka sova, för imorgonbitti ska jag upp skapligt för att gå på den där riskutbildningen eller vad tusan det heter på körskolan med Lisa och Lollo. Godnatt.

En härlig sommarkväll..


Jag har haft en jätte trevlig kväll! Jag har träffat Towe och vi har bara suttit på vår gamla skolgård och pratat. Så himla skön kväll, varmt och ljust länge, precis som sommarkvällar ska vara. Det enda minuset var alla mygg som såg oss som en buffé, haha.. Nu ska jag se film, sen sova. Imorgon bitti ska jag upp tidigt och slänga mig i solen. Godnatt

Don't let them say you ain't beautiful.

Jag sov för länge idag. Jag skulle ju inte göra det, men det bara blev så. Min säng är alldeles för skön, jag sover alldeles för bra i min säng. Jag har varit och lunchat med Linda.W på stan. Kom hem för en stund sen, har dammsugat lägenheten nu. Det är fint väder och man borde inte sitta inne. Men jag orkar inte känner jag.. Får se om jag tar en promenad senare.


Tisdag..


Gick ju upp tidigt för att gå på riskutbildningen på körskolan med Lisa och Lollo. Men eftersom att det bara fanns en plats ledig så struntade vi i den och boka upp oss på en sån där utbildning på fredag istället så vi alla fick vara med, kan ju vara lite roligare att vara några man faktiskt känner när man ska sitta där i 3 timmar. Så istället tog vi en vääldigt tidig fika på Fräcka Fröken. Härligt att sitta där på uteserveringen i morgonsolen! Sen gick jag hem och sov igen, haha. Sov fram tills att jag skulle börja röra mig till jobbet. Kom hem för en stund sedan nu och har precis duschat. Ska strax krypa ner i sängen och titta på gårdagens Days-avsnitt. Jag är jätte pigg så det lär bli en film också. Godnatt och sov gott...

True blood true blood true blood true blood


Yes! säsong 3 är här och det ska jag se nu!

13/6 - fika på stan







Först blev det lunch på Chili&Wok, sen gick vi till kupolen och fikade där. Jag har haft en jätte mysig dag ♥

13/6 - Emilia



Hur söt får man vara? Jag passade på att ta några bilder på Mimmies dotter Emilia idag när vi var och fikade. Så himla go unge alltså :) Bara glad och nöjd med livet liksom ♥

Godnatt...


ska bara se klart filmen Crazy hearts, sen är det sovdags! Godnatt ♥

Hur söta?


Sandra & Johannes sjöng på Sandras mammas bröllop.. Så himla söta! Så jäkla modiga också.. Jag hade typ svimmat eller dött, haha!

Lördagen

Har jobbat på ett bröllop hela dagen. Sandras mamma gifte sig :) Sen efter 19.00 kunde jag delta i festen, så lite goda drinkar blev det allt. Vi skulle ha dragit ut på krogen, men alla vi ungdomar ;) var väldigt trötta så alla drog hem istället efter att ha varit hos mig en stund.. Nu ska jag bädda ner mig i sängen och se någon bra film, sen ska jag sova.

Godnatt.


Söta systrarna Frida och Sandra :)

Remember me.




Vilken bra film! ♥

Don't wanna kiss, don't wanna touch. Just smoke my cigarette and hush.Don't call my name...


Minnen från min egen studentvecka 2 years ago

 
 
 
2008

10/6 - Bilder från Alexandras Studentfirande.






Fler bilder får Alexandra lägga upp om hon vill, när jag skickat alla till henne.

10/6 - 1 Bild på Tom


Min kusin Tom under Alexandras (hans syster) studentfirande :)


10/6 - 2 bilder på Siri.

 


Grattis Alexandra till studenten!


Jag är inte avundsjuk, inte alls..

Jävla skattepengar. Folk har svävat på moln hela dagen och tjatat om dessa skattepengar. Fan vad trevligt för er då. Är jag den enda på jorden som får betala tillbaks? Fan! Det hade suttit fint med lite extra pengar såhär till sommaren, då hade jag kanske till och med köpt mig en Macbook. För ja, de flesta som jag känner får tillbaks femsiffriga berlopp. Kul för er då.. Jävligt kul för er... ;)

9 Juni - Vart har du tagit vägen solen? kom tillbaks!

Vaknade för en stund sedan och sitter just nu i soffan och försöker samla energi. Blir strax hämtad av mormor för att sedan åka ut till mamma och fika. Julia skulle visst följa med också, min kusin.  Ska nog ta med mitt nya påslakan och slänga in i tvättmaskinen hemma hos mamma för jag vill så gärna bädda med det och jag har inte tvättid förens den14:e. Nu måste jag skynda mig på här lite.

100 situps ska jag göra, sen måste jag göra mig iordning, mormor blir väl galen om jag inte är klar när hon kommer haha! Sen ikväll ska jag jobba igen. Uppdaterar ikväll när jag kommer hem igen. Bye bye :)

Powder blue


I Los Angeles skuggsida - långt från neonljus och berömmelse, kämpar fyra stycken separata människor en kamp mot ett ensamt och tröstlöst liv. En erotisk dansare med skådespelardrömmar försöker tjäna ihop tillräckligt med pengar för att betala sjukhusräkningen för sin son som ligger i koma. En sörjande präst har förlorat viljan att leva. En cancersjuk, tidigare lönnmördare står för döden och en ung begravningsentreprenör sitter fast i en skuld. Under extraordinära omständigheter korsas deras vägar och genom en rad våldsamma och hjärtskärande sammanträffanden, där döden alltid är en möjlig medspelare, gör de fyra förtvivlade existenserna upp med sin historia och upptäcker att rädsla och mod tillsammans kan öppna dörren till nytt hopp
Egentligen en jävligt tråkig film som känns mer som fler kortfilmer i ett, en som en långfilm. Trodde typ aldrig att den skulle ta slut. Men det är något litet i den här filmen som endå gjorde att jag inte stängde av. Kan inte sätta fingret på vad jag menar, men den hade sin charm i storyn vissa gånger. Men till er som inte gillar sega drama filmer, rekomenderar jag den inte. Men ni andra som annars gillar dramafilmer kanske borde ge den en chans.

Vill ha!!


Jag vill ha den nya Iphone 4 när den släpps! Någon som vet när den släpps? Den lär väl vara överdrivet dyr, men vem vet? Kan inte tele2 fixa avtal med apple nu när denna släpps! hoppas hoppas!

Percy Jackson


Percy Jackson håller på att bli utslängd från skolan - men det är det minsta av hans bekymmer. Gudarna på Olympia och andra monster verka ha tagit klivet ut från Percys bok om grekisk mytologi och in i hans liv - och de är inte på gott humör. Zeus åskvigg har blivit stulen och Percy är huvudmisstänkt. Nu måste Percy och hans vänner hitta det stulna föremålet och avslöja ett mysterium mäktigare än gudarna själva

G- får den här filmen av mig ;) Storyn var för pang på och man hann liksom inte komma in i filmen riktigt och känna någonting alls för karaktärerna. Den var ganska töntig och man tog ingenting på allvar. En film ska ju endå göra så att man drömmer sig bort till filmens värld. Men jag kände bara "Här ligger jag i min säng och tittar på en halvdan film". Den här filmen kunde blivit så mycket bättre!

Godnatt

Nu säger jag godnatt! Ska försöka gå upp skapligt imorgon (idag) och gå iväg till gymmet.

Kick-ass


FAN vilken bra film! Härlig humor precis i min smak, klockren rakt igenom. Bra skådespeleri och skitsnyggt gjord! Jävligt underhållande film! Älskart!

k i c k - a s s


Har hört väldigt gott om den här filmen, så nu tänkte jag avsluta dagen med att se den här filmen tillsammans med ett glas rött. Skriver om den antingen senare inatt, eller imorgon. Annars säger jag Godnatt och sov gott :)

Harry Potter and the half blood prince


Igår tog jag mig i kragen och såg Harry Potter och halvblodsprinsen. Japp, har inte sett den förens nu för jag har inte haft ork till det för jag blev besviken på förra filmen så det kändes inte speciellt lockande. Men fy vad bra den var! Jag är inget Harry Potter fan direkt, men gillar sånna här filmer och den här var riktigt bra faktiskt.


7 / 6

Vart är solen någonstans hörrni? jag som ville sola idag. Men så blev det icke. Jag ska strax gå in till stan med Julia och leta studentpresent :) Får se vad vi hittar för fint :) Jag vill träna sen, det är ju afro idag. Men Julia orkar inte idag. Jag vill inte gå själv på pass hehe. Men jag får gå imorgon bitti och träna istället. Ska försöka hinna med att träna minst 3 gånger den här veckan. Helst 4 gånger.

Älskar den här låååten!


och är hon inte sjuuukt snygg Leighton Meester?

EMIN3M


Japp.. Lyssnar fortfarande på Eminems musik. Har lyssnat på hans musik sen jag gick i lågstadiet och han är för mig, som Elvis är för mormor. Så det så :) Några fler som fortfarande lyssnar på hans musik? Helt fantastiskt att han fortfarande lyckas göra bra låtar ♥

Sex and the city 2


Var ju som sagt och såg Sex and the city 2 på bio för några dagar sedan. Visst, den var bra. härlig och det blev en del skratt. Men allt blir så mellanmjölk liksom. Det var en mysig film, men det blev inget wow från någon av oss som gick och såg den tillsammans. Ettan var såå mycket bättre faktiskt. Sen är ju serien såklart bäst...

6/6 - mig också..




Linda W, 6/6, 3 bilder från idag.




Jag fotade Linda idag. Ska fota henne någon mer dag i veckan i lite snyggare miljö. Idag var vi i ljuraparken.
Synd bara att jag inte äger en reflexskärm ännu...


Härliga sol!

Ska strax iväg och fota Linda.. Sen ska jag och mormor till mamma och äta tacos. Vad ska ni göra en sån här härlig söndag? Vilket väder hörrni!

Nu har jag ont i fötterna


Linda W på bilden

Kom nyss hem från jobbet. Jag och Linda gick en promenad från jobbet. Nu känns det verkligen i benen att man stått upp i 11 timmar! Inte speciellt kul att gå och lägga sig och sova när det är så himla fint väder ute, solen skiner och fåglarna kvittrar.. Godnatt!

5 / 6

Iväg till stan för luncha med Linda.. Måste köpa lite smått och gott också. Ciao!

We no speak americano

Nae nu säger jag godnatt. Det har varit en sjuk kväll på jobbet. Det har varit varmt och väääääldigt mycket folk, så jag har ont i fötterna och känner mig jäkligt trött faktiskt. Ska krypa ner under täcket nu och se ett Days avsnitt. Godnatt


Första bilderna




Testade mitt nya objektiv idag.. Inget seriöst fotande alltså, men behöver träna träna träna, hehe. Jag var och solade lite i ektorp med Frida och Malin, saknat dom som fan!

2/6

Har varit på bio och sett Sex and the city ikväll. Jag skriver om den imorgon istället, jag är för trött just nu. Imorgon ska jag också tvinga med min kusin någonstans så jag kan komma igång med fotandet. Jag måste träna!

Har ingenting att skriva idag. Så nu säger jag godnatt.


Att man kan bli så glad över matriella ting :)


Hihihi ;)

1/6


Ska snart hem till Sandra och luncha. Ska bara försöka få tag på henne på något sätt för hennes mobil funkar inte.. Hmm hur ska detta gå :P


Köpa 50mm ?

Om jag skulle ta och köpa ett 50mm objektiv till min Nikon innan jag åker till London? Har endå tänkt att köpa det i sommar, så jag kan väl passa på innan jag åker till London, så man kan ta lite snygga bilder där?

8-11 Juli - LONDON med bästa Lovisa











Bästa Sandra kom förbi jobbet :)



Bästa Sandra kom ju som sagt hem till Sverige idag efter fyra månaders resa. Jag har saknat henne så in i helvete! Hon kom förbi jobbet förut tillsammans med hennes syster Frida. Hon hade med sig en present också, från Victoria´s secret och det tackar jag för! ♥

RSS 2.0