- Helgen

Här kommer lite bilder från denna helg.. Det har varit rätt lungt, i fredags var vi hos Malin och hennes pojkvän och åt planka, spelade sällskapsspel och sjöng singstar. I lördags jobbade jag med Ellen och vi stekte hamburgare hela natten lång, full rulle helt enkelt. Linda kom och hälsade på oss en stund också! Idag har jag varit hemma hos Frida, vi har haft en liten förstaadventsmys kväll tillsammans med Natta, Malin och Alex. Himla trevligt, vi bakade lussebullar, åt pepparkakor, ischoklad och drack glögg och lyssnade på julmusik såklart =P Ska titta på veckans 3 nya avsnitt av Andra avenyn nu sen ska jag sova, jobbar imorgon! Godnatt!







- Första dagen på det nya jobbet!

Ja det gick bra tyckte jag, dom började med att visa mig runt och berättade lite och så vidare. Sedan fick jag hjälpa till att prismärka varor och packa upp. Verkar vara ett kanongäng hela personalen och det känns bra! Jobbar imorgon också. Finns väl inte så mycket mer att säga. Kommer jobba där några dagar i veckan fram till den 23:e december. Nu ska titta på dagens Days avsnitt och sedan sova. Hoppas att ni har haft en bra dag... Godnatt =)

Miss you...

- Film

 
Saw 5: Den var rätt bra, men det är dom väl jämt? Men börjar tröttna endå!
Step brothers: Okej, jag skrattade mycket åt denna film, men snälla det finns faktiskt gränser! Lite vääl barnslig endå, men väldigt kul vissa stunder.

- Kontrakt

Idag har jag skrivit kontrakt för lägenheten, nu finns det ingen återvändo =P Glad är jag kan jag lova. Jag och mamma gick en sväng på stan idag också, köpte lite smått och gott, inget speciellt men tänkte visa endå.


Smalt skärp från vero moda

Mysig halsduk från cubus

Ett par mjukisbyxor från H&M



Nu ska jag städa klart här hemma och sen ska jag dra och träna med Malin, kramis!

- Film

 

- Jag fick jobbet.

Eftersom att så många har frågat mig om det där jobbet så kan jag nu säga att jag har fått det =) Dom ringde därifrån förut idag och berättade och jag ska dit redan på torsdag. Så nu ska jag börja jobba på Lekhuset! =) Kul va?

Fick blommor av mormor förut som grattis.. Det var himla gulligt tyckte jag. Snart börjar väl Ugly Betty och sen desperata hemmafruar va? Ska se på det! Sen är det godnatt, (aa eller hur va, lycka till!)

Kramis!

- Shopping

 


  
Lila spetströja - Gina tricot
Svart tshirt - Monki
Mjukisbyxor - Monki
Svart väska - Monki
Blank kort jacka - Gina tricot
Shjorta - Monki


.....Ja, jag är galet galen i Monki!

- FOTO



Hej Måndag!

- Jag är snäll jag..

Ja, dom ringde imorse och ville att jag skulle hoppa in och jobba imorse. Efter att ha jobbat natt så försökte jag säga ifrån, men efter lite tjat så gav jag upp. Det var bara för mig att kliva upp ur den varma sängen där jag bara för några timmar tidigare hade somnat. Dom behövde verkligen mig på jobbet så då får man väl ställa upp. Trodde att det skulle bli lungt men det blev det inte heller. Folk hela tiden plus att vi höll på att frysa ihjäl! Luckan stod ju öppen hela tiden så där stod man och hackade tänder samtidigt som man tog beställningarna, fyfan! Så när jag kom hem så la jag mig i ett varmt bad och tinade upp. Efter det så gick jag över till Frida en sväng. Nu tänkte jag titta på dom nya avsnitten av Andra avenyn på datorn och sen sova så gott! Ska verkligen sova ut imorgon! Sen ska jag ner på stan och köpa en väska! På kvällen ska jag jobba igen, orkar inte =P men som tur är det med Linda så det gör inte så mycket. Nä, nu ska jag krypa under täcket och titta vidare på tapeter och sedan se Andra avenyn! Godnatt!



Sveas små tassar =)

- Inte sjuk och ska snart till jobbet.

Ja, det verkar ju som att alla har åkt på någon form av sjukdom på sistonde. Men jag har lyckats att inte bli sjuk, jag har väl bra imunförsvar eller något. Jag var mer sjuk när jag var liten. Det enda som jag har känt av nu är väl att jag är lite torr i halsen och lite tjock i halsen utan att det gör ont, så det går nog över rätt fort endå tror jag.

Jag börjar snart jobba, det som är skönt med mitt jobb är att man inte behöver bry sig speciellt i klädväg. Man kan liksom slänga på sig ett par slitna mjukisbyxor och en ful tröja + leonströjan. Det går inte att man tar på sig ett par jeans eller nåt sånt, för då är dom helt förstörda efter bara ett arbetspass, för det stänker ju fritösolja, stekfett och allt möjligt när man jobbar och det går inte bort hur mycket man en tvättar dom, utan det är fläckar kvar. Så det är rätt skönt att man kan se "ful" ut på jobbet, hehe. Ikväll ska jag steka hamburgare tillsammans med Linda, det ska bli kul. Vi kan verkligen prata om allting! Saknar Ellen också, vår trio är lite bruten nere på jobbet nu där hon jobbar på expert, saknar dig knasboll! Fast jag har för mig att det är nästa helg jag jobbar med Ellen, hennes enda pass på Leons denna månad. Det är så tomt utan henne där i alla fall!

Nej nu ska jag gå ut i köket och se vad mormor lagar för mat, det luktar gott i alla fall =) Det är en sak som jag kommer sakna när jag flyttar, mormors hemlagade mat!
Ha en mysig kväll!

- Twilight

En film jag vill se!

- Film

Dom här filmerna har jag sett ikväll, grymt bra var dom! Om ni inte har sett dom, se dom!!



- Flyga ut ur boet, eller hur man säger..

Jag kan börja med att säga att jag fick lägenheten! Förstår ni hur glad jag är nu? Vilken tur jag har! Fick min lägenhet där jag ville ha den! Det blir i slutet av februari antagligen jag flyttar in. Planeringen har redan börjat i huvudet på mig =) Ska dit på onsdag och skriva kontrakt.

Har varit på kryddparty ikväll hos Fridas mamma. Det var rätt mycket folk där =) Det bjöds på gott dricka och tilltugg. Det var jätte trevligt faktiskt och det blev mycket skratt! Nu är jag faktiskt helt slut och ska krypa ner under täcket och se en film tänkte jag. Men om jag kommer somna efter det är tveksamt, nattugglan som jag är, haha! Men Jag gick ju upp halv 9 imorse så lite lättare ska det väl bli. Vad gör ni en sådan här fredagskväll? Helgen innan lön kan väl inte så mycket hända. Imorgonkväll jobbar jag, tillsammans med Linda. Ska nog bränna med mig en ny skiva som vi kan lyssna på. Känner på mig att natten kommer bli lugn imorgon, folk har väl inte pengar och så är det ju så fruktansvärt kallt ute!

Hejdå!

- Den var ju finare en fin

Ja lägenheten var verkligen både finare och större en vad jag trodde! Så imorgon bitti åker jag och mamma ner till kontoret för att meddela att jag vill ha lägenheten! Kan ni tänka er, Fia ska äntligen få flytta hemifrån! Hehe, det trodde jag inte ens själv! Gud så skönt det ska bli! Mormor har separationsångest, men det går över!

Nu ska jag titta på en film och sedan sova! Blir tidigt imorgon. Sedan ska jag på kryddparty hos Frida´s mamma, hehe =) Godnatt och sov så sött!

Visste inte att det gick att sakna en person såhär mycket! <3

- Lägenhet och jobb.

Har precis varit ute med hundarna i kylan, fyfasen vad kallt det är ute! usch! Väntar på att mormor ska komma hem med lite mat. Sen ska jag och mamma åka och titta på den där lägenheten på östra promenaden och jag är riktigt nervös, varför egentligen? Men det ska bli kul, hoppas jag. Sen ska jag till jobbet och steka hamburgare hela kvällen med kusinen.

Var och tränade med Malin tidigare idag också, det är så skönt att ha kommit igång med träningen!

Nu ska jag busa lite med vovvarna som tuggar för fullt på en varsin morot på golvet, hehe! Ha en bra kväll, kramis!


- Jag och min otur.

Haha! Måste berätta en sak som hände förut idag. Jag och Frida var påväg ner till Malin och vi valde att ta lite vägar som inte var så hala, för det är ju så geggigt överallt. Men så gick vi ner för en liten backe i alla fall som är nerför en gräsplätt. Vem tror ni ramlar på rumpan i alla fall då? Jo jag! Haha. Frida kunde inte sluta att skratta och inte jag heller för den delen. Men det var bara att trippa tillbaks hem för att byta både jacka och byxor, helt lerig kan jag lova! Haha så vi blev ganska sena ner till Malin. Men väl hos Malin så fick vi god fika med té och kladdkaka och då mådde jag redan bättre, haha! Fy fasen alltså, hur lyckas jag? Haha! Men men. Nu är jag hemma och har precis varit ute med vovvarna i kylan så jag är helt frusen om fötterna. Så ska krypa ner under täcket och se filmen "Another cinderella story". Hoppas att den är bra! Godnatt och sov så sött =)

- Biljetter och lägenhet.

Då var biljetterna bokade till Chris Brown den 23 Januari =)

Fick även reda på nyss att det finns en lägenhet där jag vill bo som kommer bli ledig första Mars. Så mamma har ringt som en galning till tjejen som har den, Så nu ska jag på visning av den imorgon. Jag SKA ha den! =P Kanske har blivit lite för mycket prat om lägenheter och sånt i bloggen, men jag är verkligen desperat efter en lägenhet, haha! Tänk nu också när det är exakt där jag vill bo också, åååh vad jag är glad!

Ska hem till Malin senare med Frida och ta en fika =)

Bye bye

- 11

Såg precis att avsnitt 11 hade lagts ut nu av Prison break, så det ska jag titta på nu! Det gick bra att jobba förut, Jag och Tessan hade rätt kul endå, mycket skratt blev det, haha! Skulle ha gått på lägenhetsvisning imorgon, fast jag ångrade mig då den här lägenheten låg på norr, nära folkparken och det är jag inte så himla sugen på, så hoppas jag får gå på visning av lägenheten inne i stan på Torsdag istället, den verkar kanonbra! Hoppas, hoppas!

Det första jag gör imorgon när jag vaknar är att boka biljetter till Chris Brown - konserten i Januari! Jag, Linda och Ellen på ännu en konsert i storstaden! Kan det bli bättre?



Godnatt och sov så gott!

- The king!


Chris kommer till Hovet, Chris kommer till Hovet!
Fan vad jag blev ivrig nu! Han ska komma till Hovet och jag bara måste dit
och se honom! Ellen och Linda är också sugna på det!
Han som är så fruktansvärt j*vla bra!
Jag bara MÅSTE se honom!

- Tisdag.

Jag har inte riktigt vaknat ännu. Hundarna höll mig vaken inatt. Dom är som två små element så det blev jätte varmt för dom vägrar sova på någon annan plats en i sängen. Det blev tacos till middag idag =) gott var det kan jag lova! Börjar jobba klockan 18.00 också, fick ett pass av Linda så det blir lite extra pengar den här månaden och det är ju alltid trevligt.

Kanske ska på visning av en lägenhet på torsdag, hoppas på det i alla fall!
Ha en bra dag, nu tänkte jag sova en timma eller två. Ciao!

- Mitt i natten.



- Hur svårt ska det vara?

Finns det ingen lägenhet i denna stad som passar mig? Ska det vara så svårt att få en lägenhet där man vill bo =P Ge mig en lägenhet nu innan jag blir tokig! Vill verkligen inte bo hemma längre, det gör mig galen! Så är det någon människa som vet någon som har en lägenhet 1-2 vid östra promenaden runt där omkring i dom gamla fina husen som ska flytta därifrån så säg gärna till vettja, så tar jag den direkt om den är fin och inte allt för liten!

Ska det vara så svårt att hitta en lägenhet?

- Fotbollsgalan

Jag har varit med Frida och Natta en sväng. Nu är jag hemma och tittar lite på fotbollsgalan.  Ska strax ta mig något att äta tänkte jag =P

Senare ska jag titta på någon film tror jag, som vanligt! Kan inte bli så sent nu när hundarna är här, för dom måste ju ut på morgonen. Nu ska jag titta runt lite efter lägenhet också, har inte så mycket mer att skriva om den här dagen, jag är grymt trött!

- Dogs



- Film


- Gratis

Nu har jag gjort som väldigt många fler har gjort, blivit medlem på Gratismode.se . Enkelt att få ihop poäng och man får 50p när man blir medlem. Man kan växla in poängen sedan och byta dom mot till exempel presentkort i valfri butik, biobiljetter, trisslotter med mera.


- Söndags kväll.

Jag har varit riktigt tråkig idag, inte orkat skriva något. Men tänkte vara lite duktig och göra det nu. Dagen började med att jag vaknade av att jag hade kramp i benet (tror det var kramp?) Så då satt jag här i sängen och skrek rätt ut som om någon hade knivhuggit mig, aj aj!  Men sedan lyckades jag somna om när det värsta hade gått över. Jag gick upp runt 3 på eftermiddagen, måste sluta upp med det! Sen gick jag i alla fall och tränade med Malin, orkade inte så mycket eftersom att jag var så öm i benet. Efter det så gick jag hem och sen över till Frida en sväng, hon permanentade hennes mammas hår så det stank i hela lägenheten, hehe. Sen började min mage att kurra av hunger så då gick jag hem och åt lite mat. Satte mig vid datorn en stund och kom på idén att ringa mina favorit twins Lisa och Lollo =) Så jag gick och mötte Lisa en stund och pratade lite ute i kylan. Men tillslut blev det så kallt att vi knappt kunde prata mer för vi bara stod och skakade, hehe. Så nu är jag hemma i värmen igen och ska snart titta på film hade jag tänkt mig. Får se vad som finns på datorn =P Sedan tänkte jag titta på dom tre nya avsnitten av andra avenyn, eller föressten får se i vilken ordning det blir.

Imorgon kommer min mosters hundar hit. Hon ska till Thailand i 2 veckor så jag och min kusin får hjälpas åt med hundarna, men det är bara mysigt =) Dom dagarna jag inte kan ha dom får kusinen ta dom, det är ju endå hennes hundar. Nog pratat om det nu för det är ju egentligen helt ointressant för er att läsa om.

Nae nu ska jag posta det här inlägget och krypa ner under täcket för jag fryser verkligen ihjäl snart. Godnatt och sov så gott!


Gratis

- Jordin Sparks


- Veckan i bilder.


Linda och Daniel

Mysan och Frida

Frida och Natta

På jobbet (Linda W på bild)

Leons maskot katten Boris.


- Lördag

God eftermiddag! Har precis ätit jätte god middag och ska snart slänga på mig jobbarkläderna och gå ner till jobbet för att steka hamburgare hela natten lång tillsammans med Linda. Innan jag gör det måste jag över till Frida och hämta alla saker jag hade med mig dit igår, typ halva min garderob och allt sånt där, haha! Sen tar jag en promenad till jobbet.

Kvällen igår var väl sådär, jag var inte alls taggad för att gå ut för jag var så otroligt trött och hade huvudvärk och sånt. Sen är jag så trött på Otten! Sen när vi skulle hem så stannade vi vid pizzerian och köpte kebab och såklart får man inte äta ifred och det kom fram en aspackad snubbe som började bråka.. Heeelt sjukt hur dumma i huvet folk kan vara. Han vägrade gå därifrån också och stod och provocera Natta som bara den. Så skrek han åt henne att hon var en äcklig arab och att han hatar araber.. eeeeeh okej? Natta är för det första svensk och smart att stå och skrika sådär bland folk. Man såg att alla runt omkring där ville hoppa på honom, för det första att han bråkade med en tjej och för det andra att han stod och skrek rasistiska saker. Så när vi väl kom därifrån så kollade vi bakåt och då såg man att han fick sig en smäll. Men han tiggde verkligen om det. Sen trippade vi hemåt i kylan, jag, Frida och Natta..


- Garderobstrubbel

Jag är hemma hos Frida nu, alla springer fram och tillbaka . Frida har hela garderoben full med kläder men ingenting att ha på sig, det vanliga problemet med oss tjejer om jag får erkänna det. Jag lyckades i alla fall tillslut fast klädseln inte blev något speciellt som vanligt, haha! Vi ska väl röra oss snart. Jag är trött och har ont i huvudet, blir nog inte allt för sent ikväll i alla fall, imorgon ska jag jobba i alla fall. Men ni får ha en trevlig kväll =)

Kramis!

- Nej nej.

Lägenheterna var förjävliga! Man blev deprimerad så fort man gick innanför dörren. Jag och mamma tittade på varandra samtidigt och skakade på huvudet. Då är det bara att leta vidare! Men nu är viljan att flytta hemifrån dubbelt så stor!

Så vad händer idag då? Jag har blivit tvingat att följa med ut ikväll, fast jag egentligen inte orkar. Men vad gör man inte för sina vänner? =) Men jag ska vara nykter och bara umgås med mina vänner så det blir ingen vild kväll med massa sprit och skit! Nu ska jag hoppa in i en dusch, göra mig iordning, titta på någon film och sen gå över till Frida.

Ha en bra kväll !

Miss you <3

- Trasig hårdisk.

Då har jag fått svaret på vad som har hänt med min stationära dator (tror det heter så?). Hårdisken är trasig och det är väldigt liten chans att det går att rädda något på den datorn, fan då! 3 års sparade bilder åt helvete!  Någonting jag aldrig kommer att få tillbaks! Kul...jätte kul ! Musiken på datorn går ju alltid att få tillbaks, men det är ju alla foton jag bryr mig om!

Bye!

- Torsdag

Som jag misstänkte så blev jag väckt imorse igen! Vadå att dom bara skulle slipa, dom gjorde både och! Det lät ännu mera idag!  Fick gå upp till slut, hoppade in i duschen och lite sånt. Försökte koppla bort att oljudet fortfarnade fanns kvar i huset och att det vibrerade i golvet... Har suttit inne hela dagen och börjar känna mig väldigt rastlös nu! Jag får helt enkelt gå ut på en promenad helt själv, alla är ju så himla tråkiga idag!  Kanske ska till Frida en sväng sen, får se. Jag ska ringa mina favorit twins Lisa & Lollo sen också.

Hoppas det går bra imorgon på visningen, vet inte riktigt hur sånt där fungerar men vad ska man göra om man vill ha den då, är det bara att säga det då? Jag ringde dit förut och så frågade jag ungefär hur många som hade visat intresse för den och hon sa ungefär 5 st och då är ju också jag inräknad. 2 lägenheter och 5 personer. Tänk om alla vill ha den då, hur gör man då? Jag har redan hittat en soffa jag vill ha och den finns på Mio. Mamma och jag prata massor med inredning förut i telefonen, spännande!

Nae nu måste jag hitta på något innan jag blir knäpp här hemma! Ha en bra kväll!

- Ett till.

Okej, någon komenterade anonymt om att jag skulle skriva om hur det gick med jobbet jag var på intervju för. Jag kan inte säga så mycket eftersom att dom inte har hört av sig om det ännu, men fick ett super duper snällt sms av chefen där för några dagar sedan och han sa att han behövde några dagar till pågrund av att han har haft fullt upp med annat, men han bad om ursäkt för att det dröjde vilket han absolut inte hade behövt göra, så det kändes bra! Får hoppas på det bästa! Men man ska inte hoppas för mycket förens man står där med arbetskläderna brukar min pappa säga! Skriver om det här mer när jag har fått svar själv.

Ciao!

- Uppdatering

Kom hem från jobbet för en stund sedan, jag har ont i benen, undrar om det beror på jobbet eller om det beror på spinningen igår, kanske både och? Ska snart titta på Prison break, såg att dom släppt nya avsnittet så det ska jag gotta mig med =P Sedan tänkte jag titta på dagens Våra bästa år avsnitt också. Måste verkligen somna efter det känner jag, är jätte trött men min hjärna är så inställd på att vara vaken till 5 på morgonen men jag får hoppas att jag somnar mycket tidigare en så! Fick knappt ingen sömn överhuvudtaget imorse. Somnade vid cirka halv 6 på morgonen, helt sjukt jag gör ju inget speciellt, fastnade med att leta lägenheter. Sen imorse halv 9 så började det borra i hela huset (grannarna fixar badrummet) och det hördes in till oss och så kunde jag inte somna om för det där jäkla ljudet. Jag mötte på arbetarna i trappen förut och då frågade jag dom

- Ska ni borra imorgon också eller?
- Nae, imorgon ska vi slipa.
- Okej, man kunde ju inte direkt sova imorse.
- Sover du länge eller?
- Nae jag jobbar natt (jag hade ju inte jobbat då, men ändå!)
- Oj då, hehe.

Hur låter det när dom slipar? Herregud vill inte ens tänka på det, nu måste jag sova ifall jag blir väckt imorgon! Storstädning står på schemat imorgon, sen vet jag inte.

På fredag klockan 13.00 ska jag på visning för två lägenheter inne i stan! Fasen vad kul, hoppas att dom är något att ha! Fint hus är det i alla fall.

Godnatt på er.. sov så gott

- Filmstund!

Ska snart lägga mig under täcket och titta på film, tror att det blir Tropical Thunder. Ska först gå ut i badrummet och tvätta bort sminket (intresseklubben antecknar!). Tror att min hy håller på att bli mycket bättre efter att jag köpte nya ansiktsprylar från apoteket (min hy blir helt konstig när det är kallt ute, någon mer som har det problemet?). Jag har ont i huvudet också. Ska upp imorgon och gå och träna med Malin! Vi ska köra spinning, undrar hur det kommer gå? Har hört att det ska vara sjukt jobbigt! Men men, ni får sova så gott. Godnatt!


- Friends, food and wii..

Jag är och hälsar på Linda och Daniel. Länge sedan jag var här. Vi har ätit middag, spelat wii och nu tittar vi på "Färjan". Har saknat att vara hos dom, alltid lika trevligt =)

Ska hem om en liten stund, tänkte stanna och titta på Prison break också, fast jag redan har sett det avsnittet =P Får se om jag skriver mer senare. Ha en bra kväll!

- Eyes



- Weekend

Ja helgen blev inte som planerat.. eller vadå planerat? Hade inga direkta planer. Men i fredags så ringde dom från jobbet på kvällen och fråga om jag kunde hoppa in och jobba för ena killen mådde dåligt och ville hem, så då slängde jag på mig jobbarkläderna och sprang ner till jobbet. Lite extra pengar ju! Var en väldigt lugn kväll konstigt nog, men men.

Igår så började dagen lungt. Jag gick upp sent, gjorde mig iordning och så åkte mormor och jag hem till Mamma i smedby och fikade. Sen bestämde sig jag och Ellen för att gå till teaterbaren och ta en öl. Dom firade tydligen ett år så dom bjöd på plockmat och lite sånt. Sedan blev planerna lite ändrade så då fick jag springa hem ;) Bästa kvällen på mycket länge <3 mer säger jag inte! Synd bara att jag var tvungen att gå upp så tidigt imorse, för jag skulle ju iväg till jobbet. Nu sitter jag här hemma och gör ingenting. Ska se en film snart tänkte jag, ska först gå ut i köket och ta något att äta, vad det nu skulle kunna vara? Hoppas ni har haft en bra helg! Nu säger jag,  Godnatt!

<3



Mitt hjärta slår dubbelslag!


- Tråkiga Fredag

Vad har jag gjort idag då? Jag vaknade, städade lite.. Sedan blev jag hungrig och gjorde min alldeles egna köttfärssås =P Blir alltid lika stolt över mig själv när jag lyckas i köket! Gott var det och proppmätt blev jag också, för mormor kom hem med en kärleksmuffins också, jag höll på att sprängas, hehe! Så vad händer ikväll då? Frida skulle ringa när hon kom hem från resturangen, hon är nämnligen och äter finmiddag med sin far idag. Så hon skulle ringa sen så kanske går hem till henne då. Kvällen kan komma att ändras i alla fall, men har ej hört telefonen pipa ännu så jag tror att det blir till att träffa Frida ikväll!  Jag börjar bli rastlös här hemma! Mormor har på högsta volym inne i vardagsrummet med programmet "vem vet mest", så man hör hela tiden *pling....Pling....pling...Pling* därinnifrån. Nu vill jag hitta på något! Om jag så ska få gå ut i mörkret själv! Vad gör ni en sån här kväll? Blir det utgång för er eller vad händer? Jag och Ellen ska kanske gå och ta en öl någonstans imorgon, vet inte riktigt vart ännu. Men det ska bli trevligt....och gott!

Bye!

- Gamla klasskamrater och sånt

Har träffat Towe och Emelie idag, från min förra klass. Alltid lika trevligt att träffa dom =) Sen nu sitter jag hemma hos Fridas mamma med Frida. Sitter vid en varsin dator, som vanligt. Finns inte så mycket att skriva idag, har ingen fantasi. Sitter för övrigt med en söt orm runt halsen! Jätte härligt =) Fridas syster har 3 stycken! Kungspyton.. fina djur =P

Hejdå!

Söt va? =)

- Lägenheter

Jag föressten skickat iväg intresseanmälningar för två lägenheter inne i stan. Jag blev inte erbjuden någon visning på den förra, så jag hoppas det går bättre den här gången. Dom här två är på samma gård som den förra jag sökte. En 1:a och en 2:a. Den här tvåan var mycke dyrare en den förra jag sökte, men får jag gå på visning och jag verkligen faller för den så får det väl gå att lösa på något sätt. Om inte annat så får jag väl leva snålt som bara den! Vilket kanske är tråkigt, men hoppas verkligen att jag får det där jobbet jag pratade om! Då kommer det funka kalasbra! Hoppas, hoppas! Älskar dom där husen och vill verkligen bo däromkring!

 

- Alone in this room

Tråkigt, tråkigt och ännu tråkigare.. Vad ska man göra? Finns ju ingenting att göra? Okej, jag vet vad klockan är men endå! Ska snart se klart filmen jag började se förut, men sen då?

Har varit en sväng hos Lollo & Lisa ikväll, mina favorit twins! Jag och Lollo (sirenlid.blogg.se) satt mest utanför porten och frös ihjäl utanför dom, haha. Men det är alltid lika trevligt att träffa dom!

Ska väl försöka hitta på något nu, får väl krypa ner under täcket och se någon bra film och sedan försöka sova. Ni får sova så gott.. Godnatt

 

- Trööött!

Godmorgon! Malin ringde precis, jag ska med henne och träna klockan 12. Jag är riktigt trött men jag får väl gå upp och äta lite frukost och sen ta på mig ipoden och gå. Sen ska jag in till stan och hämta ett par jeans jag la undan igår och sen tillbaka hem. Ska nog bara ta det lungt idag sen, bara vara hemma och se film. Ni får ha det så bra!

Hejdå!

- Foto


- Tisdag

Intervjun gick bra, kändes det som i alla fall! Men alltså jag var så nervös att jag fick handsvett och jag vart lite blyg, typiskt mig! Men dom skulle antagligen höra av sig i veckan, hoppas att jag får det! Kan säga sen vad det var för jobb jag sökte =)

Sen har jag varit på stan med Emma, hon är ju alltid lika gullig! Vi åt lunch och fotade lite, bilder får ni se senare ikväll förhoppningsvist. Köpte ett par nya jeans på stan också! Sen var vi inne på apoteket och så köpte jag lite ansiktsprodukter för min hy blir helt knäpp när det börjar bli så här kallt ute.

Nu ska jag vila en stund, är jätte trött! Sen ska jag och mormor åka och handla. Ikväll blir det en lugn hemma kväll framför datorn =P


- Överraskning

Tänka sig.. Jag ska på arbetsintervju imorgon! Hade aldrig trott att dom skulle ringa eftersom att det har gått så långt tid nu. Dom ringde förut när jag var påväg till jobbet! Gud vad glad jag blev! Hoppas att det går bra, fast jag inte är förberedd, men det får dom ju nästan räkna med eftersom att vi bestämde tid med så kort varsel. Håll tummarna för mig!

Sen så ska jag träffa Emma, en gammal klasskamrat imorgon också. Vi ska äta lunch tillsammans och sedan gå någonstans och fota med hennes braiga kamera =) På eftermiddan ska jag och Malin träna spinning, ska bli kul att testa på!

Nu måste jag sova, så att jag är lite pigg imorgon bitti, ska vara där redan vid klockan 10.

Godnatt!

- En helt ny vecka

Sitter här och tittar på Idol reprisen från i fredags.. Kevin alltså! Fasen vad duktig han är! och han Johan, hur han han vara med fortfarande? Han är ju skit dålig! Jag kom precis ut från duschen och ska nog ta och ringa Frida igen, tror hon glömde bort mig, haha!

Jag börjar jobba klockan 18.00 till 00.00.

Finns inte så mycket att skriva............




Saknar dig!

- Film söndag!

 


 


- Godmorgon, godnatt

Godmorgon på er! Jag kom precis hem från jobbet. Det är lite svårt att somna sådär direkt också, måste varva ner lite, Vi hade endå en ganska lugn kväll, förutom i slutet då, det är därför jag har hunnit hem förens nu.  Kunderna har varit trevliga ikväll =) Förutom några idioter men det får man väl räkna med. 

Pratade med Frida några gånger under nattens gång, stackaren är fast ute i krokek! Haha! Ingen idé att fira halloween, händer bara massa knäppa saker, haha!

Nae nu ska jag försöka somna, ska leta fram min Ipod och lyssna på lite lugn skön musik att somna till. Godnatt!


- Godmorgon?

Ja, riktigt morgon är det inte, men jag gick upp för en halvtimma sedan. Nu sitter jag i köket och dricker chaité. Jag börjar jobba klockan 18.00 och ska steka hamburgare hela natten lång tillsammans med min kusin Tom =) Hoppas att vi slipper alla vampyrer och häxor ikväll =P

Vad ska ni göra idag då? Klä ut er och springa "bus eller godis" ? Eller ni kanske är för gamla för det hehe. Jag minns aldrig att vi sprang bus eller godis när det var halloween när jag var liten? Det var aldrig några i vårat område som gjorde sånt? Hur var det hos er? Ni får ha en bra dag vilket som. Kram på er =)

- Otten är ett riktigt skitställe (dålig reklam)

Nu är jag hemma igen efter ännu en utekväll. Det var galet ikväll! Bara massa idioter ute som vill bråka! Hur normalt är det för det första att killar muckar gräl med tjejer sådär utanvidare? Typ som när jag och Natta stod och dansar så börjar en snubbe dra mig i håret? Haha vad fan? Vi stör ingen så vad vill dom? Hela kvällen gick åt till att försöka inte bli förbannad! Höjdpunkten var kebabrullen på vägen hem, mums! Det gjorde mig gladare =) Otten är en äcklig köttmarknad som jag framöver ska hålla mig borta ifrån! Bara fullt med idioter på det där stället! Såklart utom mina söta vänner!

När jag kommer hem så var inte min säng bäddad, mormor hade varit söt och lagt på lakanet och jag orkade bara lägga i kuddarna i kuddfodralen, täcket orkar jag inte bråka med ikväll. Testa själva att få i ett dubbeltäcke i påslakanet när man är hur trött som helst! Jag ska nog se en film innan jag somnar, risken är att jag endå kommer att somna under filmen.

Godnatt och sov sött på er =) hoppas att ni har haft en rolig fredag!



På förfest hemma hos Jessis syrra


Nathalie & Jessi

RSS 2.0