- Valborg.

16.00 - då åker jag och Frida ut till Jenny&Mattias i Vånga för att grilla och dricka gott!
21.00 - åker vi in till trädgårn för att mysa vårkvällen med en varsin cider.

Sedan kanske det blir utgång, who knows?

Ha en trevlig Valborg, det är överskattat med valborg men lite mys med vännerna kan man ju i alla fall ha :)

- Music


- Serier



Har ni någon favorit serie i tidningar? Min favorit är Kalle och Hobbe!

- Jagvillsåmycket.


Vad gör man om man både vill ha en katt och en hund men bara har möjlighet att ha det ena? Jag blev erbjuden en hundvalp idag och direkt blev mitt hjärta helt fast vid tankarna kring hund igen. Jag tackade nej.. Vad ska jag göra? Jag uppdaterar er om vad jag bestämmer mig för, jag tror faktiskt på att det blir en katt.. Emelie berättade nyss i telefon att dom försöker få kattungar hemma, halv norsk skogskatt kommer dom bli isåfall. Långhåriga kissungar är ju typ det sötaste som finns!

- Jagfickenfinburk


Fick en fin risburk från Nordic av mamma igår. Som sagt så är den egentligen till ris, men eftersom att jag inte har något att ha kaffe i så får det bli en kaffeburk istället. Men visst var den fin? Tack Mami, den matchar mitt hem perfekt, haha!

- Shopping


Towe ringde och väckte mig imorse, hon ville att jag skulle följa med till stan och när någon säger stan, så följer jag snällt med. Trotts min ganska så tomma plånbok så fick jag med mig denna topp från Bikbok 199:-. Den var så blommig och fin tyckte jag :) Börjar jobba klockan 18.00-24.00 så nu ska jag vila en timma, äta nåt gott för magen är precis tom. Ha en bra dag!

- FlowersInMyHair.





- 28/7


Hello. Kusinen kom och väckte mig för en kort stund sedan så nu är jag vaken. Just nu är hon nere i pizzerian och hämtar mat åt oss, min mage låter som en bilmotor, skriker efter mat. Vi ska väl se en film eller nåt, sen måste jag verkligen städa! Någon som har en kattunge till mig? Finns inga på blocket ju, där som det alltid har funnits fullt med kattungar förr, men bara för att jag vill ha en så finns det inga alls!

- fråga


- 27/4


Vad har jag gjort idag? Jag vaknade sent, vaknade av att telefonen ringde och att det var min glada pigga mormor som var i andra luren. Hon ville åka och handla, så det gjorde vi. Ja, ni såg ju några inlägg längre ner vad jag shoppade för nåt. Sen åkte jag hem en stund, ljög för mig själv att jag skulle städa lite, istället fastnade jag framför datorn en stund. Sedan tog jag cykeln och åkte hem till några vänner, där jag stannade för att se färjan2 på tv, filmen The beverly hills chihuahua och efter några glas alkoholfri cider och en lättöl så cyklade jag hem igen. Tänk att jag var så törstig så jag till och med tiggde till mig en lättöl av Lindas pojkvän Daniel, sånt händer inte varje dag direkt. Sen som sagt cyklade jag hem. Kom hem och i hopp om att min kusin Alexandra skulle kunna komma över, så fick jag tillbaks ett sms att hon inte kunde komma, så nu har jag spenderat natten framför massor med Days avsnitt och just nu sitter jag i mörkret i min säng och hör fågelkvitter från mitt öppna fönster och nu ska jag vara en duktig flicka och sova. Godnatt

- Heart

Läste precis på Tjuvlyssnat.se om en kille som sa till sin flickvän i telefonen :

"Jag är så kär i dig att jag skriver det på varenda sten, jag hoppas du får en i huvudet så du förstår hur jag känner."

Var det inte charmigt sagt? (:

- Foto




- Shopping


Två tunna sköna t-shirtar från Gina tricot

Att ha ljus i från Himla (Nordic)


- Foto



Solglasögonen kommer från Monki.
Visst är dom snygga?

- Kittens


Vad svårt det är det här med att välja kattras man vill ha? Valet står mellan en Ragdoll eller en Devon rex tror jag, gud vad svårt det är! Kanske blir en helt vanlig huskatt tillslut i alla fall. Men Ragdolls är ju så vackra och Devon rex så häftiga! Vill ha en liten kissekatt nu som ligger och spinner på soffan och ser sådär mysig ut som bara katter kan!

- Jag önskar mig...


- Lika som bär?


Michael Jackson & Rihanna gillar samma stil..

- Foto



Ja, ibland är man lite störd klockan 06.00 på morgonen...

- Filmmusik

The lord of the rings soundtrack - Gollum´s song

- Lördag.

Vaknade halv fyra! haha.. Jag är sjukt trött, men det var riktigt roligt igår faktiskt! Jag sitter här och äter "frukost". Försöker ladda inför mitt jobbpass inatt! Det är lönehelg och det kommer säkert bli en galen kväll med mycket hamburgarstek och bamse med mos, haha! Tänkte faktiskt ta en cykeltur ner till jobbet och då även få cykla hem imorgonbitti, men det ska väl gå bra fast det kommer att vara uppförsbackar hela vägen hem, hehe.

Nu ska jag fräscha till mig lite och städa lite här hemma innan jag ska till jobbet.. Ha en underbar Lördag!

- Citat från gårdagen.

Vi satt och åt på Max, gick ut för att få lite luft och vänta på Emelies pappa.  Då kommer det fram två stora mörka gubbar.

- Taxi? vill ni ha taxi? (dom menade då svarttaxi)
- MIN PAPPA ÄR POLIS! svarade jag då.

Då blev dom allt lite nervösa,  haha!

- Foto

Några kompisar kom till mig ikväll från krokek, Emelie, Linnea, Viktor och René. Man kan väl säga att det bara fanns mongo bilder på kameran min, haha! Först var vi hos mig några timmar, sen drog vi vidare. Gick från krogen tidigt för att magen bara ville ha mat, nu ska jag sova gott i min tysta lägenhet!





- Foto

Torsdagen i bilder.


Min söta lillebror fyllde 7år.
    
    

Lillebror Linus och kusin Julia spelar lite fotboll på tomten..
    


- Fråga


- Nagellack ska vara på naglar.

Inte över hela händerna! Jag är så klantig. Målade på nagellack men det blev fel så tog bort det, sen så började jag måla igen och känner att det är nåt som rinner på handen, då är det flaskan som har spruckit och allt rinner över hela min hand. Så nu har jag stått i en halvtimma och tagit bort nästan allt, allt som jag har kunnat tagit bort, fan! Jag är rosa, helt jävla rosa!

Snart kommer Frida hit, vi ska ha filmkväll. Vi ska laga Potatisgratäng och fläskfilé. Sen ska vi bänka oss framför tv, med chips och godis. Sen blir det minst 2 filmer och lite serier. Ha en mysig dag!

- videoklipp


- En tisdag med problem.

Jag vaknade idag med samma ryggsmärtor som igår. Det gör inte så ont när jag står, går eller sitter på soffan och lutar mig framför datorn som jag gör precis nu. Men att luta mig bakåt mot soffan är en riktig plåga, riktigt så det hugger i ryggen. Jag förstår inte varför. Misstänker att det är min säng som är boven, att jag har sovit ner madrassen och att jag måste vända den så jag inte ligger för mjukt. Det kan också vara någon konstig sort av träningsvärk efter min knäppa cykeltur (jag är en sån person som vägrar cykla sakta när jag cyklar själv, jag kämpar in i det sista haha!) och jag har precis tagit fram cykeln för i år. Fast det känns ju inte som träningsvärk heller. Ska i alla fall dricka upp min iskalla smoothie här hemma, städa lite så att mitt hem ska se ut som ett hem, sen ska jag nog ta en promenad hem till mamma. Ikväll kanske jag ska hem till Malin och se Andra avenyn där.

Skriver mer ikväll. Ha en bra dag!


- Fråga


- Filmmusik

Free Willy soundtrack

- Film

När ett brott för dem tillbaka till L.A. återupptar rymlingen Dom Toretto sin bittra strid mot polisen Brian O'Conner, men när de tvingas konfrontera en gemensam fiende måste Dom och Brian försöka lita på varandra för att tillsammans kunna utmanövrera honom. Via kupper mot lastbilskonvojer till krälande i tunnlar under nationsgränsen kommer två män att hitta rätt sätt att hämnas - genom att pressa gränserna för vad som är möjligt bakom ratten
Hett, hett, hett! Snygga bilar, snygga killar. Inte lika bra som den första filmen, men den är klart bättre en den förra. Varför gjorde dom ens den tredje, den kändes så jävla B. Men i alla fall. Själv tyckte jag att denna film var väldigt bra! Jag har läst om vad andra har tyckt om filmen och jag tycker mest att jag har läst om hur dålig den är. Men jag kan inte hålla med dom, för jag tyckte att den var bra. I verkliga livet så är jag inte intresserad av bilar och tycker mest det är lite fjantigt när folk åker runt i liknande bilar. Men fan vad jag gillart i dom här filmerna, oj oj oj! Paul Walker och Vin Diesel är ju höjdpunkten med denna film endå måste jag ju erkänna! Men jag måste samtidigt säga att jag hoppas att det här är den sista Fast & Furious filmen som kommer göras! För liiite smått tjatigt börjar det bli. Men jag tycker absolut att den är värd att se och den är inte alls värd all dålig kritik!

- in the middle of the night..

Kusinen har precis gått hem till sig. Vi har proppat i oss massor med godis så jag har lite ångest nu, haha. Ska fortsätta strax med filmtittandet och ska se nya Fast and the furious filmen hade jag tänkt. Men först ska jag få bort denna förbannade hickan jag fått.. Ett tips när du har hicka, det bästa hick-botemedlet som alltid funkar på mig är att du tar ett glas vatten sedan börjar du..

(klunk vatten) - klunk 1 - (klunk vatten) - klunk 2 - (klunk vatten) - klunk 3.... så fortsätter du till 10. Det ska gå ganska fort och du ska säga tex "klunk 1" högt efter varje klunk vatten, fast du räknar uppåt, fast bara en klunk mellan varje.. hehe lite rörigt, men det funkar alltid!


- Film

Emma och Liv har varit bästa vänner hela livet och delat allt, även drömmen om det perfekta bröllopet. Men när det sker en dubbelbokning som gör att båda deras bröllop råkar hamna samma dag, samma tid, på samma lokal är det bara en sak som gäller - catfight!
Jag hade väl inte för höga förväntningar på den här filmen, den har liksom inte kännts så intressant. Men det här var faktiskt en rätt mysig film. Rolig, rörande och riktigt amerikanskt, hehe. Ganska förutsägbar också. Men det var en feelgood film som hade ett lyckligt slut, ja det tänker jag faktiskt skriva ut. Kate Hudson är som vanligt skitbra! Har ni inte sett den så tycker jag verkligen att ni ska se den. . punkt.

- Söndag.

Har spenderat dagen hos min söta kusin Julia, vi firade att hon fyller 16 år i veckan. Åt massor med gott fika. Nu ska jag cykla iväg till några vänner i hageby och spendera kvällen där, alltid lika trevligt. Kanske skriver mer senare ikväll när jag kommer hem. Ha det gött!

- Foto

Så här har min fredagskväll sett ut.







Det så mysigt att gå skogspromenader i kvällsolen. Jag, Frida och hennes mamma åkte ut till Lövstadslott och tog med oss hundarna och gick en bra promenad. Då känner man sig lycklig i friska luften och njuta av solen som håller på att gå ner bakom alla träd och se hundarna springa och busa.

- Film

I slutet av 80-talet stod brottaren Randy "The Ram" på toppen av sin karriär. Tjugo år senare är hans stjärnstatus ett minne blott. Han tränar hårt inför en stor jubileumsmatch samtidigt som han pusslarihop sitt trasiga liv. Men hans kropp är illa åtgången och trots läkarnas varningar kan Randy inte slita sig från det han älskar mest i världen - att i rampljuset möta sina jublande fans.

Kan börja med att säga att jag hatar allt som har med wrestling att göra, men efter att ha hört så bra om den här filmen och att man inte ska bli bortskrämd av filmtitlen, så kände jag att jag skulle ge den en chans. Det var faktiskt sant, den var faktiskt riktigt bra, trotts hans långa blonda hår som kan vara den värsta frisyren en kille kan bära. Men i alla fall. Jag blev riktigt rörd av den här storyn, men det gick ganska fort att lista ut hur den skulle sluta. Men det var en väldigt tragisk och rörande film som nästan fick mig till tårar där ett tag för man kände sånt medlidande med "Randy" som han så snyggt hette. Grymt skådespeleri  och Mickey Rourke gjorde rollen grymt bra, kul att se honom utan brillor för en gångs skull, hehe (: men jag rekomenderar i allafall att ni ska se den. Väldigt bra men förutsägbar!

- Foto

 
 
Köpt lite hippiehårband idag..
Det aprikosfärgade och svarta banden är från Monki.
Det vita bandet är från Glitter.

- Nostalgi



- Sötaste jag har sett tror jag..


(bild lånad, hittade igenom google)

- Fråga


- 15/4

Skulle ju ha fotats på Modelhouse idag och kusinen skulle också dit och fotats, men vi "skolkade" och lagade mat istället och tittar på film nu. Det har ju endå varit massa snack om att dom bara lurar folk och att sminket är äckligt. Börjar jobba klockan 18.. Sökte jobb på Mediamarkt idag faktiskt, men tror nog inte att jag kommer få det. Ajja.. Ni får ha en underbar dag. Ut och njut i solen med er!


Min söta kusin Alexandra

- Filmmusik

Transformers Soundtrack

- Jag önskar mig..

 Hur länge ska jag behöva längta efter en egen hund? Det gör nästan ont i kroppen på mig! Jag orkar inte vänta längre, orkar inte att leva ett liv utan en hund, när ska folk förstå hur mycket jag vill ha en hund och sluta lägga sig i mitt val att jag vill och ska ha en hund? Jag har alltid velat ha en hund! Människans bästa vän som alltid finns där och aldrig sviker en? En liten Staffordshire bullterrier är väl drömmen för mig, hur fina är dom inte? och nej det är inte en Amstaff som många tror att det är, det här är en mindre variant som har sitt ursprung från England, en ras som älskar barn och kallas "the nannydog" i hemlandet. Hur fina som helst! I sommar när hundutställningarna är i Himmelstalund så ska jag spana in dessa hundar extra mycket och få kontakt med människor som föder upp dom och lära mig mer! Det är inte aktuellt att skaffa hund för mig en. Men för länge vill jag inte vänta mer.

- Desperata hemmafruar..

Det blev Kladdkaksmuffins på Leilas vis och dom blev ljuvliga! Sen så bakade vi Scones som vi åt varma med smält smör och gouda ost. Nu sitter vi här i soffan och tittar på desperate housewifes. Ska ta mig en till muffin och fortsätta titta på programmet. Ta hand om er och ha en mysig kväll! Kramis


- Foto

Ikväll ska jag och kusinerna baka här hemma..



- Fråga


- Film

 
När Josh och Jennifers förhållande börjar bli allvarligt försöker Josh finta sig ur familjebildningen genom att ge Jennifer en hund. Om han bara visste vad som väntade honom. Marley är ingen vanlig hund. Han är en hund med en väldigt stark vilja och väldigt lite respekt för sina ägare. En del går så långt som att säga att han är ondskan hundifierad. Men genom åren kommer det att visa sig att detta vilddjur är lite av det kitt som håller familjen samman. Under den oborstade ytan klappar nämligen ett stort hjärta.
Jag kan börja med att säga, att mina kinder svider av alla tårar jag har fällt under den här underbara filmen. Jag brukar vara känslig när hundar är inblandade för det är trotts allt enligt mig världens underbaraste djur och vän! Fin kärlekshistoria. Owen och Jennifer gör en strålande insatts i denna underbart fina film! Man blev emellan åt irriterad och vred sig nästan av att se hur hunden bette sig och vad paret inte gjorde för att lösa problemet, men samtidigt så är Marley så himla fin och helt underbart söt, så man ler bara åt hans hyss samtidigt som man blir lite irriterad, hehe. Hunden är verkligen människans bästa vän och nu vill jag ha en hund ännu mera! Ni måste se den här filmen! Kom ihåg att pussa och krama era vovvsingar lite extra där hemma! Glöm inte att ha papper nära, för tårar kommer ni inte undan!

- Städning.

Jag tittar bort på min obäddade säng som ska bäddas ren, jobbigt. Sen måste jag damma och dammsuga, torka golven ska jag också göra hade jag tänkt.. Hur kul är det då?  Tittar på Scrubs på tvn och äter godis, köpte ett par Cheap Monday jeansleggins på stan förut. Kom hem från min kusin Alexandra och "moster" Camilla nyss. Vi fikade och babblade öronen av varandra som vanligt. Ska ner till tvättstugan och titta efter tvätttid snart också.

Vet ni vad? Imorgon börjar PRISON BREAK i USA igen! tanka, tanka, tankaaa!!!!!!

- 13/4

sitter här och kollar på Operah Winfrey´s show och ska strax springa in till stan en sväng, måste röra på mig lite. Sen ska jag, mormor och moster hem till några släktingar och fika. ikväll ska jag städa massor! Kort och gott av vad som händer idag. Skriver mer senare. fortsätt svara på frågan jag ställde här nedanför, torrbollar!


- Fråga


- Årets första myggbett.

Jag fick årets första myggbett igår på jobbet. Då måste väl endå sommaren vara påväg? När jag klev ur taxin inatt när jag åkte hem från jobbet så möttes jag av fågelkvitter och då pirrade det riktigt i magen på mig.

Solen skiner idag också och det är synd att jag sitter inomhus, men jag gick upp för bara en timma sedan och börjar jobbet vid klockan 18 igen. Det är riktigt tråkigt att jobba söndagar för på söndagar vill jag bara vara hemma och ta det lungt, se en film och trycka i mig massor med godis.

Mormor kommer hit snart, hon skulle komma hit med matlåda. Hon är snäll hon. Nae nu ska jag lägga ifrån mig datorn en stund, hehe.. ha en bra dag!  

- Godnatt/Godmorgon.

Det är godnatt för mig strax. Kom precis ut från duschen. Har ju jobbat natt så jag kom hem för en liten stund sen bara. Det har faktiskt varit en riktigt lugn natt på gatuköket, bara sista två timmarna som blev jobbiga. Emelie och co kom och hälsade på mig på jobbet och jag blev så glad. Haha jag blir riktigt lycklig när dom kommer. Jag jobbar imorgonkväll också. Jag ska städa på eftermiddagen tänkte jag, det är ett måste!

Nae nu måste jag sova känner jag.. Godnatt!


- Music


- Glad påsk.

Gick upp för en stund sedan, hoppade in i duschen och nu sitter jag här. Ska klä på mig och sedan åka till mamma. Där släkten ska äta påskmiddag. När jag säger släkten så menar jag på min mammas sida och det är typ bara mormor, moster, hennes kille Rikard och min kusin Julia, det är alltså vi som brukar ha våra "släktmiddagar" ajja helt ointressant för er.  Jag börjar jobba klockan 18 också. Jag undrar hur det kommer att gå, antingen blir det väl jätte mycket, eller lite. Ska jobba med Linda i alla fall.

Nu ska jag välja ut vilka kläder jag ska ha, vilket blir väldigt svårt! En hel garderob full med kläder, men ingenting att ha på sig. Det är ungefär så det ligger till. Glad påsk på er!

- Film

FLUKE
Jag känner att jag måste ge ett filmtips. En film som faktiskt ligger mig väldigt varmt om hjärtat och som jag ibland går runt och tänker på. En mysig, men väldigt sorglig film. Filmen börjar med att man får se en bilolycka, sedan får man se en hundvalp födas och det är här filmen börjar. Mannen som dog i olyckan har alltså fötts på nytt och hans själ har återfötts i en hund. Man får följa den här lilla hundvalpens liv och ta del när han börjar minnas, minnas att han faktiskt har varit en människa. Han försöker söka upp sin familj, sin fru och sin son. I hans minne så tror han att hans död berodde på någon annan, att det var någon annans fel, en man som han minns jobbade på samma företag.

Han blir välkommen in i sin familj igen, fast i en annan skepnad. Ju mer tiden går, desto mer minns han sitt tidigare liv, vem han verkligen var och vad som egentligen hände.

Den här filmen är bland dom bästa jag har sett faktiskt, jag har blivit så rörd av den här filmen, varje gång jag har sett den och jag har sett den väldigt många gånger. Fast huvudrollen är en hund, så kan jag inte säga att det är en barnfilm. Nae ni måste försöka få tag i den och se den. Jag har försökt få tag på den på senare år, men det är inte det lättaste. Jag har den bandad på VHS från när den gick på tv för massor med år sedan. Men helt omöjligt är det nog inte att få tag i den..

I rollerna bland annat så ser ni: Samuel L Jackson, som har rösten till Fluke´s kompis Rumbo,Matthew Modine som Fluke, Nancy Travis, Ron Perlman och Bill Cobbs

Ska jag vara härligt så började jag böla bara jag tittade på det här klippet. Men jag tror man måste se filmen för att förstå. Se den!

- Foto

Har helt glömt bort att visa bilder från när jag och Linda bakade för ett tag sedan, så jag passar på att visa det nu när jag tömmer mobilen på bilder.






- Sun

Min kusin Julia är här och världens sötaste vovvar Maya och Svea. Dom har hittat en solfläck ute i köket, så jag la en filt där så dom kunde ligga ner och mysa. Dessa hundar älskar sol , kan bero på att deras ursprung är Mexico. Dom ligger i solen på somrarna medans andra hundar ligger i skuggan. Man får ibland tvinga dom att ligga i skuggan, känns inte så bra annars. Vi gick bort till stan för en stund sedan och köpte med oss Mcdonalds, så nu är jag mätt! Börjar jobba klockan 18 också. Jag jobbar med min kusin Tom ikväll och jag känner på mig att det kommer bli mycket att göra. Skriver mer när jag kommer hem ikväll.... Ciao!


- Music


- videoklipp

Ballar av stål - favoriten Soneby citysport!

- Jag önskar mig...


- Go'kväll.

Sitter här och tittar på efterlyst. Skulle ha träffat Ellen idag, men hon ringde aldrig efter frisörbesöket? Har varit och handlat med mormor idag. Hon orkar ju inte bära så var med som bärhjälp. Köpte även lite saker jag också, men inte mycket, för nu är min plånbok heeeeelt tom! äger 3kr fram tills den 25:e. Kanske att jag har lite grann på mitt sparkonto, men det var stängt idag när jag gick dit. Jag ska nog se någon film ikväll tänkte jag, det var ett tag sedan faktiskt och jag vill ju kunna skriva lite filmtips här i bloggen också! Vart hade vårvädret tagit vägen idag? Det har ju varit jätte tråkigt väder och regnat har det gjort. Okej jag kan faktiskt tycka om när det regnar, men jag vill ha sol samtidigt!

Tänkte också att jag faktiskt ska ta tag i teoriboken imorgon innan jobbet. Känner att det är dags för mig att få mitt körkort nu. Kanske kan lyckas att få det till hösten åtminstonde? Ciao!

- Jag önskar mig...

ett par nya fräscha Converse i skohyllan! Den här gången vill jag ha ett par helt vita i den högre varianten!

- 07/4

Imorse var väl den första dagen på flera dagar som jag fick sova ut. Jag vaknade vid 2 och gick sedan upp och städade. Det blir så dammigt fort i en etta har jag märkt. Sen lite innan fyra så åkte jag till jobbet, fick börja tidigare en vad jag egentligen skulle men det var bara bra. Jag och Linda har haft mycket att göra på jobbet, massor med folk hela tiden. Nu är jag hemma och sitter som vanligt i min mysiga soffa, med datorn i knät och tittar samtidigt på two and a half man på tv. Ska se dagens days avsnitt snart och titta färdigt på dagens Andra Avenyn. Imorgon ska jag till banken och titta om det finns något på mitt sparkonto, sen ska jag hjälpa mormor att handla lite. Sen senare på dagen/kvällen ska jag och Ellen titta på film, får se vad det blir för något :)

Igår kväll eller föressten det var ju inatt, så kom min kusin Alexandra över till mig. Hon bor bara i huset snett över gatan vid mig så hon kom hem och "nattugglade" med mig. Hon kunde heller inte sova. Så vi satt här hemma och skrattade ihjäl oss och tittade på youtube klipp, läste knäppa bloggar och pratade om allt från himmel och jord. Det var riktigt kul faktiskt :) Käkade popcorn med "biosalt" och jag försökte tvinga henne att smaka på bröd som jag och Linda hade bakat tidigare under kvällen, som föressten blev sjuuuukt gott med soltorkade tomater, oregano och vitlök. Men Alexandra var inte överförtjust, hehe! Hon trippade hemåt vid halv 5 imorse och då somnade jag direkt när jag la huvudet på kudden, hehe.

Ha en underbar natt alla nattugglor och sov så sött ni andra!


- Foto








- fjädrar i påskriset.

Satte precis i fjädrar i påskriset, blev ljusrosa fjädrar. Det blev lite gulligt faktiskt. Kom hem för en liten stund sedan. Har vart på Otten med Frida, Oom och Tessan. Fast vi var nyktra, jag drack några klunkar rödvin innan vi gick dit, kände inte ett dugg för att dricka. Det var galet mycket folk som vanligt där som det alltid är nuförtin, mest idioter ikväll faktiskt. Mycket armbågar och så, haha. Måste gå och lägga mig snart, ska upp tidigt imorgon.  Ska lägga mig i sängen nu och titta på dagens days avsnitt.. Godnatt!

- Godnatt!

Nu  säger jag godnatt och ska lägga huvudet
på kudden och drömma sött. Sov så gott.


- Lista

Slänger in en sån där lista, för att fördriva tiden.

Din första:

Operation? -  Har aldrig opererat mig.
Piercing? - gills näsvingen? den tog jag när jag gick i 5an, annars i naveln när jag gick i 7an.
Sport? - Hästar
Husdjuret? - Hamster som hette Maya och en undulat som hette Tommy.

Semester? - utanför norden, Grekland.

Konsert? - Christina Aguilera i Globen!
Kärlek? - Det var en kille i klassen brevid när jag gick i lågstadiet. La anonyma kärleksbrev i hans brevlåda, haha
Kyss? - Pelle

Just nu:

Äter du? - Ingenting.
Dricker du? - Loka
Ska du? - Göra klart den här listan.
Lyssnar du på? - Tangentklicken.
Väntar du på? - Att bli trött.
Tittar du på? - en dataskärm.
Har på du på dig? - Linne + mjukisbyxor.
Längtar du efter? - hemlis...

Din framtid:


Lycklig? - Ja det får man väl endå hoppas.
Barn? - Såklart, 2 stycken kan ju vara rätt lagom :)
Giftermål? - Det får framtiden visa.
Karriär? - Skriva manus som sedan blir storfilmer ;)


Vad du föredrar (sex appeal):

Kramar eller kyssar? - kyssar
Kortare eller längre? - längre vadå?
Boobs eller ass? - Från nacken till ryggslutet!
Busig eller lydig? - busig.

Motsatt eller samma kön? - motsatt!

Har du någonsin:

Kysst en främling? - hmmm (tänker) joo det har jag.
Tappat bort glasögon/linser? - Har inga.. har haft glasögon, men typ aldrig använt! Min syn är bra nu.
Brutit ett ben? - Jag har brytit min högra axel.
Rymt hemifrån? - Nee.
Röntgats? - Aa min axel, sen när man har varit hos tandläkarn!
Krossat någons hjärta? - Tveksamt.. Nae det har jag faktiskt inte gjort, inget jag kommer ihåg.
Nobbat någon (som haft känslor för dig)? - ja, försökte tycka om honom för att han var så himla gullig, men det gick inte..
Gråtit när någon dött? - Ja..

Tror du på:

Kärlek vid första ögonkastet? - Absolut!
Gud? - Nej.
Mirakel? - Ja.
Liv på andra planeter? - Klart, jorden kan inte vara den enda platsen.
Magi? - beror på hur man menar, sånt som trollkarlar sysslar med tror jag ju inte på.
Andar? - Ibland..
Himlen? - Egentligen inte, men för att känna lite tröst så ja..
Tomten? - Nae, jag upptäckte att det bara var en mask ganska fort, haha.
Kyssas på första träffen? - Ja, om det känns rätt så varför vänta?
Änglar? - samma sak som med himlen.
Transformers? - klart som fan ;) hehe näerå...
Dig själv? - Ja.

Är du kär i någon? - Lever älgar på land?

Önskar du att du bodde någon annanstans? - Ibland.


Övrigt:

Tycker andra att du är attraktiv? - I dont think so... ask them!
Använder du droger? - Absolut inte! om du nu inte menar alkohol?
Vilket shampoo använder du? - Herbal.
Vilken parfym använder du? - Nina Ricci eller Burberry weekend.
Vad är du rädd för? - Spindlar.
Gillar du att tvätta? - Jag gillar att få kläder rena.


- Torsdag.

Imorse klockan 7, gick jag ner i tvättstugan och tvättade. Kändes tufft kan jag lova. Sen kom mamma hit med frukost och babblade lite. Sen gick jag till stan och lunchade med Frida och Oom på Paus och sedan gick vi och köpte glass. Ett tips! Lindahls hemmagjorda glass är sjuuukt god!

Nu ikväll har jag varit hos Linda och Daniel en stund. Vi åt våfflor och tittade på lyxfällan :) Sen tog jag en promenad hem. Det är väl lite så min dag har sett ut idag. Ta hand om er!

- R.I.P

Var nyss inne på en bilddagbok och läste till min stora chock att nåra vänners pappa har gått bort. Dessa två bröder har stått mig nära och är väldigt goda vänner till mig enligt mig. Jag vill vekligen beklaga sorgen och säga att jag tänker på er och er familj. Ni kan inte ha det så lätt just nu. Jag vet att ni är starka och kommer att klara det här killar! Fan vad fort livet kan ta slut egentligen, läste i ena broderns blogg att pappan hade dött i sömnen, tur i oturen. Han fick antagligen inte lida i alla fall om det nu är till någon tröst. Jag skulle vilja krama om er nu! hårt och länge! beklagar sorgen, lider med er.

Det här får en att tänka på sin egen familj och jag känner mig så otroligt tacksam över att jag har dom! Jag älskar min mormor, mamma, mina syskon och även min pappa, fast jag aldrig riktigt har lärt känna honom. Jag älskar min moster, mina kusiner och alla andra i min släkt! Jag är så fruktansvärt tacksam över att jag har er. Jag ska ringa min pappa imorgon! Han måste komma hit!


- kan inte förklara, bara känna.


I don't believe that anybody
feels the way I do
about you now!

- Film

Jag måste se den här! 3D? Känner på mig att det kommer bli riktigt bra!

- 1 April

Jahopp då är klockan efter tolv och det är första april. Undrar hur många aprilskämt man kommer råka ut för i år? Hehe. Just nu sitter jag och tittar på gamla big brother avsnitt på tv400, finns inget annat att göra. Sova kan jag ju inte göra redan, hehe. Imorgon kommer mina hamsterbebisar flytta hemifrån. Jag ska inte behålla någon, det räcker med den jag har och så vill jag ju skaffa en devon rex katt, men det kommer inte hända på länge heller. Nu lär väl mamma bli tokig när hon läser det, men så är det mamma, det är mitt hem, mitt liv och jag bestämmer :) Men det kommer att dröja innan jag köper katt, måste fundera på det mer.

Ska se dagens days avsnitt om en stund också. Imorgon händer inte så mycket, mer en att jag ska jobba. Nu ska jag tända lite ljus här hemma och släcka ner lamporna. Hoppas på att bli trött.

Sov så sött ni som ska sova och ha en mysig natt uppe, alla nattugglor!

RSS 2.0