Planerna för kvällen

Händer faktiskt inte så mycket. Ska träffa Towe + nåra fler snart. ska dricka lite cider och ta det lungt. Dom kanske skulle ut sen men då åker jag hem för jag orkar inte gå ut. Inte om jag ska till kolmården imorgon ;) jag är trött på Valborg, inget roligt längre. Det är en fjortis kväll, så är det bara.

är på riktigt bushumör

ja det är jag, hehe. Är på praktiken och har extremt tråkigt. Ska hem å städa sedan. Har lånat en filmkamera från skolan som jag ska ta med till kolmården imorgon tänkte jag, tänkte ta lite fräna klipp och göra något utav det. Nu ska jag fortsätta att terrorisera mina klasskamrater. Skriver mer senare om mina planer för ikväll.

Godmorgon

Ska ta och gå ut i köket snart och ta mig en knäckemacka och en kopp chai té. Jag är så trött idag, hur ska jag orka praktiken? Vi ska intervjua en polis idag tror jag.

Valborg idag då! Dagen då alla festar och det är sådan hysteri precis överallt. Why? jag känner för att sitta hemma och titta på tv, men så lär det väl inte bli heller. Ska väl vara med Towe ikväll tror jag, får väl se vad som händer.

Ha en bra förmiddag :)

Today

Idag har jag varit i skolan som vanligt, blev en kort dag för vår Näringslära lärare var sjuk så vi slutade vid 12.20 cirka. Sen cyklade jag ner till min moster och pussade lite på valparna, dom är så himla söta och dom blir så glada när man kommer :) dessutom fyller dom 5 veckor idag <3 Tiden går FÖR fort!

Efter det så mötte jag Malin på stan. Gick och shoppade lite, ni kan se bild på grejjerna jag köpte idag i förra inlägget. Vi gick länge idag, men det var roligt att umgås med dig Malin och så kom Jill sen också och hon är ju alltid lika trevlig :) Nu är jag hemma och ser på Ugly Betty och ska sen se Desperate housewifes. Ska sova tidigt ikväll.

Vad ska alla göra på valborg? jag känner bara för att ta det lungt, kanske träffa några vänner och dricka några cider hemma hos någon, inget speciellt. På Torsdag ska jag, Towe och Emelie till Kolmårdens Djurpark ;) Jag har inte varit där på typ 4 år så det ska bli skojj :) har saknat Delfinerna & Sälarna :)

Måndag + Tisdag..


image563

image564

image565

image566

image567

Igårkväll och idag

Igår kväll åkte jag hem till Malin som lovat och vi grillade på hennes balkong och hon bjöd på lite middag, det var mysigt som sjutton! Sen tittade vi på två avsnitt av Eva & Adam och sen tittade vi på filmen The Eye med Jessica Alba. Den var riktigt bra faktiskt, men inte lika läskig som alla säger att den skulle va? Sen cyklade jag hem i mörkret.

Imorse vaknade jag 09.30 och då körde jag lite Mario kart. Det är jätte kul och så har dom kvar några av dom gamla banorna och sen massa nytt! Jätte kul det måste ni köpa som har Wii. Men i alla fall och sen så kom Hilda och hämta mig 11.40 och så åkte vi ut till chihuahuaträffen i Kimstad. Lika mysigt som vanligt!

Nu är jag hemma, har precis ätit och ska nu städa lite. Sen vet jag inte vad som händer, ska ringa Towe sen tänkte jag :)

Ha en trevlig dag och så får vi hoppas att solen kommer tillbaka imorgon!

image562
Älsklings Maya, en bild från 2006

Väntar på att vi ska åka..

Kom hem från stan för ett tag sen, hittade ingen studenklänning idag heller :( Men hittade en söt T-shirt m tryck på Bikbok.

Ville byta storlek på ett linne jag köpt på Monki, lappen satt kvar och allting, allt jag inte hittade var kvittot så jag fick inte byta storlek och det tyckte jag var riktigt dåligt! Dom är nog den ända butiken isåfall som inte låter en byta storlek utan kvitto, det gör dom ju överallt! DÅLIGT!  Jag får väl ha ett alldeles för stort linne på mig (det ska vara pösigt, men inte sådär pösigt?). Men men!

Nu ska vi iväg till Media Markt, vill ha mitt Mario kart :D

Grilla hos Malin ikväll, ska nog ta med mina
cider som är kvar sen några helger tillbaks :)

Lördag morgon

Ja, imorse stuttsade jag upp ur sängen 09.00, det kanske beror på vädret eller något annat. Har nyss ätit äggröra till frukost och tagit en dusch. Nu sitter jag här vid datorn och dricker grönt té. Mamma kommer och hämtar mig snart, vi ska till stan en sväng. Jag ska byta storlek på ett linne som är alldeles för stort. Sen ska jag titta efter ett par skor. På eftermiddagen ska jag och mormor åka och storhandla, sen är det tänkt att jag ska till Media markt och köpa MARIO KART till wii, hoppas att dom har kvar det. Vilket fint väder det är ute, jag känner mig så pigg och glad. Det är underbart!


image560
Sweetheart <3

Det kliar i mina händer

ja! Lönen kommer ju imorgon och jag börjar känna mig stressad! Jag vill Shoppa! Var inne på Monkis hemsida nyss och där hade dom fått in massor ju! jag har hållt mig borta från stan ett tag nu eftersom att jag inte har några pengar. Men imorgon kommer dom och då, då ska jag springa in på monki! Ville bara säga det, nu ska jag se "Spårlöst" .


hej då!

Praktik...Panik

Jag skulle kunna ta ett helt dygn till att filma klart det vi gör på praktiken, om vi fick och om alla kunde och vill. Men så är det inte. Allt går så jäkla sakta! Vi har massor att göra, men ändå sitter vi bara här och fikar?

Igår fyllde min bror 6år, han var okontaktbar igår när vi var där, hehe. Han fick ett playstation2 igår som han så gärna ha velat ha så han satt med det hela dagen. Men vad fort tiden går, nyss var han nykläckt och låg och skrek, Nu är han redan 6 år. Vad tiden går.. Snart är jag gammal! Alla skaffar barn, en del gifter sig, nästan alla har flyttat hemmifrån, oj tiden går alldeles för fort.

Nu har jag inte tid mer, ha en bra dag!


Frukost

morgonen började med en jätte god kopp te och äggröra :) så nu är jag lite piggare. Ska sminka mig lite nu och sen cykla bort till praktiken, vi ska intevjua en person sen.Sen ska jag ner till moster min och pussa på valparna lite. Sen till kvällsöppet på skolan. Det är så mycket att göra nu innan studenten, dom ända jag hinner att träffa är mina klasskamrater i skolan, sen har jag fullt upp hela tiden.

Vad ska ni göra efter studenten?

Ett till beställa-klänning-försök

image559

Hundvakt & Fika

Är hos moster min. Sandra kom förbi förut på en fika så det var trevligt. Jag har mest suttit i valphagen och busat med valparna och när dom har somnat så har jag gått in och satt mig vid datorn eller framför tv. Ska bara ta det lungt ikväll. Ugly Betty börjar idag igen så det ska jag se på. Imorgon bitti kl 08.10 ska vi i skolan ha Nationella prov i svenska, den skriftliga delen, fy så jobbigt. ska köpa med mig en godispåse så jag får lite energi i alla fall ;) Sen ska jag hit imorgon igen efter skolan. Men kusinen får komma och byta av mig sen för jag vill hem. Det är jätte roligt att vara här hos valparna men att sitta här ensam är inte alltid lika roligt. Det är ju så fint väder menar jag!

Hade prov i näringslära förut idag. undrar hur det gick? Det kändes inge bra, men det var ju om så mycket! Men nu ska jag gå ut på baksidan och sätta mig en stund, undrar om det har blivit kallare ute nu? ska se efter ;) Ha en bra kväll.

God morgon Tisdag!

Sitter i skolan och har Rörlig bild. Jag är klar med min del till projektarbetet :) ÄNTLIGEN! så på måndag ska allt förhoppningsvist vara ihopsatt och klart. Har prov på eftermiddan i Näringslära, jag känner att jag borde gå och sätta mig någonstans och läsa. Men det lär väl inte bli så som vanligt. Ikväll skulle jag ha tränat, men så blir det inte tyvärr, ska vara hundvakt, Medans moster jobbar. Men det är mys :) Imorgon är det Nationella prov igen. Skriftligt.


Nej, nu ska jag göra något vettigt, ha en underbar dag, hej hej!



Måndag igen..

Har varit i skolan idag, haft nationella prov i svenska som gick åt h*lvete! Haha! Sen redigerade jag intervjuen som jag filmade igår :) Så projektarbetet är snart klart :) Sen så fyller min kusin Julia 15 år idag! Grattis :) så vi har nu ikväll varit och firat henne och ätit en jätte god frukt-tårta! Nu ska jag snart plugga lite till ett prov imorgon, sen är det ju världens bästa program ikväll klockan 22.00 ;) Prison Break, wiiiihiiii :) riktigt spännande nu! Det får bli ett kort inlägg idag, har inte så mycket att skriva.

Hej hej!

 
Julia ^

Prinsen & Prinsessan

image554 image555
nästan 4 veckor :) dom växer så snabbt och dom har börjat vandra omkring
i valphagen. Vackraste på jorden :)

image556


Kom precis hem..

Har sovit hos min moster inatt.. Igår åkte jag hem till moster min, hon skulle på bröllop så jag hade lovat att vara hundvakt. Underbara Towe kom och gjorde mig sällskap! Vi såg filmer och myste med valparna. Valparna har fått en valphage så dom kan gå ur valplådan. Dom har börjat bli busiga och skäller lite sådär valpgulligt och så matade jag dom med lite köttfärs. Towe åkte vid halv 3 på natten, för vi fastnade framför "The missing" och "Romeo och julia" på Tv. Men det var kul att få sällskap. Jag somnade vid 04.00. Jag gillar verkligen inte min kusins höga säng och fy så varmt. Sen klockan 09.00 imorse så började Maya gnälla utanför dörren till rummet. Jag försökte att låtsas som ingenting och hoppades på att hon skulle lägga sig igen, aa eller hur, trodde jag ja.. Så jag öppnade dörren och pussade lite på henne, sen gick jag ut med henne en sväng i det underbara vårvädret, Maya älskar sol, det märks verkligen. Sen gick jag en promenad hem. Fasen vad varmt det blev att ha på sig jacka.

Idag ska jag intervjua en kompis till mitt projektarbete och sen ska jag hem och skriva till muntliga Nationella imorgon, jag fattar ingenting :( Men men, nu ska jag klä på mig och sen spela lite Wii, ha en UNDERBART SOLIG söndag :)

Fredags morgon

Vackert väder ute, nu ska jag sätta på mig mina nya solbrillor, sätta mig på cykeln och cykla iväg till praktiken, ha en underbar dag :)


God kväll :)

Vad gör jag, jo sitter och lyssnar på en skiva jag nyss har gjort.. BARA massa smörmusik ;) så sitter här och minnen hoppar fram och tillbaka i huvudet på mig, haha men det är härligt med gammal musik :) Såg Spårlöst förut men den här gången grät jag inte :D jag brukar jämt börja böla som ett litet barn. Men det är mycket bra det där programmet! Imorgon kväll ska jag hem till Malin och vi ska ha ett EVA & ADAM-maraton, hahaha! Men dom är ju så söta så vi kan inte låta bli, hihi. På Lördag ska jag vara hundvakt för moster min ska på Syrian bröllop :) Då kan jag mysa med valparna hela kvällen :) Får fixa lite filmer tills dess också så jag har något att titta på också. Nu tänkte jag nörda lite TheSims2, hehe.. Godnatt!

image551
Imorgon kväll ska jag
och Malin ha
Eva&Adam-maraton
:)

the wizard of oz

Idag har vi varit på Hörsalsparken och filmat in musikalen Trollkarlen från OZ som De geer skolan har. OTROLIGT bra ska jag be att få tala om. Jätte duktiga och vilka sångröster! Kom hem nyss och har tagit en dusch, det är så varmt ute och jag hade satt på mig lite väl tjocka kläder imorse. Ska snart äta och tänkte se dagens avsnitt av Våra bästa år som mormor förhoppningsvist har spelat in. Ska bara vara hemma ikväll. Kanske plugga lite, det behövs! Imorgon ska jag spela in min musikvideo om Jenny har tid. Skriver nog senare också..

image549

Voodo docka.. en söt sådan :)


Klänningen var för liten!

Fan då, klänningen var för liten upptill och för stor nedtill, jätte konstig var den! Det var ju synd. Imorgon ska jag och mamma ner till stan och titta runt lite. jag har reklam från sisters där det står att dom ska få in massa studentklänningar och så vidare, hoppas det finns något där, någon som varit där? Hoppas på att kunna köpa en ny klänning imorgon så jag har det gjort. Snart ska jag äta, titta lite på tv och sen träffa dom från praktiken igen. vi ska spela in en scen i vår film och jag hoppas att det går rätt fort och att det blir bra :) Sen ska jag till min älskade vän Malin och fika. Ska bli så trevligt :)

Nae nu håller jag på att bli ett hungrigt monster, hej då :) *vink vink*

image547
en bild från 2006 när vi firade Malins vän Åsa :)

På jakt efter en låt!

Jag har letat precis överallt, men hittar inte den underbara låten med
AJ MCLEAN - Drive by love..
Någon som har något tips var jag kan hitta den? :) tacksam för svar! Den är grymt bra!
image542

Studenten närmar sig!

Är ni något laddade då? Jag kan inte sitta stilla!
image541

Jake & Reese

Jag är väldigt Avundsjuk på henne! Men dom är så fina tillsammans!
image540

Praktiken

Sitter på praktiken och gör ingenting! Vi har några som är här på studiebesök eller nåt sånt idag, så vår handledare tar hand om dom just nu. Dom sitter och tittar på musikalen Rent. Det kommer bli en lång dag idag. Ska filma vid klockan 18.00 och jag hoppas verkligen att det går fort! Jag har ingen aning om vad vi ska göra nu, vi borde ha fått sovmorgon tycker jag! ikväll ska jag till Malin och fika :)

Imorgon ska vi filma De geer skolans musikal på eftermiddagen, så då blir det en lång dag också. På fredag ska jag filma min musikvideo och i helgen ska jag försöka filma klart intervjun så det är gjort, måste bara få tag på Tjejen som jag ska intervjua först.

Nu ska jag vara lite social mot mina klasskamrater.. Hej då :)

Vill ha sommar nu!

image538

Show me the meaning of being lonely

Hehe, ja.. morgonen har gått åt till att lyssna på Backstreet Boys och alla låtar gör mig på så bra humör, hehe. Just nu är jag hos min moster och tittar på valparna som har växt jätte mycket på bara några dagar, mitt hjärta smälter! Katten Sixten ligger och blänger på mig från sängen..Läskigt! Nejdå, men hans ögon ser läskiga ut, han är jätte snäll :) ska hem snart igen och titta på inspelade Prison Break och Våra bästa år, ska få mormor att stanna någonstans så jag kan köpa läsk. Sen ska jag tillbringa min kväll framför datorn. Skulle ha gått på nån musikal ikväll med två klasskompisar, men nu har jag tappat bort deras nummer och jag tror inte att dom kommer försöka ringa mig så då är det bara att vara hemma eller nåt.

Hej hej :)

 

BACKSTREET BOYS

Ja dom såg vi igår, jag, Ellen & Linda + några tusen till.. Dom var grymt bra! Fan va bra dom var! Ni som inte var där missade verkligen nåt! Det var mest folk i våran ålder. Jag fotade och filmade massor men det mesta blev bara skit dåligt, haha.. men jag fick uppleva det på riktigt i alla fall.

Vi kom till stockholm runt 11.00 på morgonen. Då gick vi på stan en sväng, jag hittade lite smått och gott! Men det gjorde dom andra också :) Jag fick med mig 5 plagg hem! 2 kjolar från Monki, En tröja från Topshop, en t-shirt från Monki och ett linne från Zara. Sen gick vi och käkade, jag åt en jätte god Ceasar Sallad (förutom att kycklingen var lite väl torr!) och dom andra käkade grillbiff. Sen gick vi lite till på stan och tiden gick väääldigt sakta tyckte vi och vi gick och satte och på John Chris och fikade. Även där var våra MockaRutor jätte torra, men det var så skönt att sitta ett tag så det gjorde ingenting. Sen gick vi till Systemet och köpte oss lite cider som vi kunde ladda upp oss med. Sen gick vi till Tunnelbanan och åkte mot Hovet. Väl framme där så åkte en Taxi förbi oss. Där i satt Snygg-Erik och Matte från E.M.D som skulle vara förband åt BSB. Ellen fick ett glädje skutt och vi stack bort till Taxin där jag fick ta en bild på Erik & Ellen tillsammans, hehe. Men fasen vad snygga dom var i verkliga livet, hehe. Men på något sätt glömde vi bort att Mattias stod där också?`varför tog jag inget kort på honom också? Men jag tog sen i alla fall under konserten. Men vart fan var Danny? haha. Sen gick vi och ställde oss snällt i kö, hehe. Vi kom rätt bra till i kön. Sen började dom släppa in vid 18.30 typ. Vi stod och trängdes med folket längst fram och till slut efter att ha fått känna på folks fisar och knuffar ett bra tag så gick vi cirka 5 meter bakåt och där såg man jätte bra!

E.M.D var ett bra förband för denna kväll :) dom är ju duktiga!

Sen kom Howie in och presenterade en snubbe som skulle sjunga lite och vi undrade nog alla om dom hade hittat honom på vägen, haha.. En kille med för bra självförtroende som stod och tog sig på skrevet hela tiden och lät kåt, blää. Visst han sjöng bra men han var en stor fjant!

Backstreet Boys: Ja, vad kan man säga? jag blev en liten tjej igen och kände mig överlycklig, hehe. Dom var jätte bra :) Dom blandade gamla och nya låtar vilket var kanon! Dom sjöng även lite solo låtar som dom har gjort på eget håll och A.J rockade verkligen loss på scen! As bra var låten! Dom andra var också bra så klart, speciellt Brian. Mina favoriter har ju alltid varit Brian & A.J ! och så är det fortfarande. Det var en kväll att minnas :) Så himla duktiga är dom :) En liten sak vi tänkte på bara, fasen vad Nick ser sliten ut nuförtiden? Dom andra såg jätte fräscha ut men inte Nick, hahaa, han som faktiskt är yngst av dom. MEN FAN VAD BRA DOM VAR!


image525
image526
image527
image528

   

  



EN KVÄLL ATT MINNAS :)

:´(

Idag fick man höra att lilla Engla är funnen.. Död... den 42 åriga mannen har erkänt, jag vill kräkas. Stackars lilla Engla, stackars hennes Familj.

Hur kan en människa vara så ond? Hoppas att han får brinna i helvetet den där jäveln! När sånt här händer önskar man att vi hade dödsstraff i Sverige, just vid sådanna här fall.. USCH!

R.I.P Engla

Söndag...

Hilda kom och hämtade mig vid 12.00 förut så åkte vi ut till Kimstad på Chihuahua träff och det var jätte mysigt :) alla söta vovvar sprang och busade jätte mycket :) Kom tillbaka hem vid 2 tiden och då åt jag middag och sen åkte jag och mormor ut till Mamma i smedby, tog en fika och så fick jag hjälpa min brorsa med hans tv-spel.

Nu är jag hemma igen, har dammsugat hela lägenheten och ska nu spela lite The sims2 tror jag :) Men först MÅSTE jag läsa lite näringslära! Ha en trevlig kväll!

Imorgon  ska jag till Stockholm, wiiiiihaaa!


Igår var det Lördag

Igår träffade jag Emmie och hennes lilla pojke Noah, jätte söt var han och så liten :) Det var jätte trevligt att träffa Emmie också, det var så länge sen. Det regnade hela dagen igår, fy så tråkigt väder, jag gick en promenad hem i spöregnet igår kväll, men min bästa vän IPOD hjälpte mig att ta mig hem, hehe. Sen när jag kom hem tittade jag på filmen på tv3, den hette typ "Betty tur och retur" och den var rätt bra faktiskt. Sen satt jag framför datorn.

Högtalare och nagellack

Är nere hos min moster, jag och kusinen sitter och laddar ner musik och så fixar hon sina naglar, hehe. Börjar jobba kl 18.00. Valparna växer, äter och sover och blir bara sötare för varje dag som går, Sötnosar :) Men men nu ska jag vara lite social mot kusinen min och klappa lite på katten Sixten :) hejdå!

image524

Praktik & jobb

Är på praktiken.. slutar om cirka 30 minuter så det är en kort dag, hehe. Sen ska jag hem och städa mitt rum, det är lite stökigt och så behövs det dammsugas och så. Sen ska jag hem till moster min och ikväll ska jag jobba. skriver mer senare, ha en bra dag

Mario kart till Wii :)

Detta kommer finnas hos mig i slutet av denna månad kan jag lova! Har Mariokart till mitt gamla Nintendo 64 och det måste ju vara det roligaste spelet som gjorts! så jag hoppas att Mario Kart till Wii kommer vara lika roligt! Det ser i alla fall ut som så när man kollar på reklamfilmer och videoklipp på Youtube.com
image518

Är i skolan..

Sitter här tillsammans med Emelie och Towe. Sandra kommer klockan halv 5 ungefär. Jag är jätte trött och vill egentligen ner på stan och shoppa, men det får vänta till Måndag när jag åker till Stockholm. Undrar hur mycket pengar jag har kvar på kontot? ingen aning, kanske bra att kolla det. Imorgon ska vi bara vara på praktiken i 2 timmar så det blir skönt! Sen på kvällen ska jag jobba hela natten lång och jag säger som alltid "hoppas det blir en lugn kväll" Många tror att det inte är jobbigt att jobba på Leons gatukök ,men det är jobbigare än vad ni kan tro! Det är så mycket att tänka på. Sen på lördag så blir det nog lungt, samma sak söndag. Ska nog gå ner till moster och va där på lördag, men får se vad som händer.

Jag vill ha sommar nu! men vem vill inte ha det? Längtar något fruktansvärt till studenten, då kommer en sten lätta från min rygg! Jag vill aldrig tillbaka till skolbänken.. aldrig!
image517


Måla vägg & kvällsöppet.

Sitter på praktiken. Har nyss haft lunch och nu är vi tillbaks.. på förmiddagen så började jag att måla en vägg svart som jag ska ha med i min musikvideo sen, det är väl sådär lagom kul eftersom att färgen knappt vill fastna, hmm. Slutar väl runt 3 och då ska jag tillbaks till skolan på "kvällsöppet" som vi har på torsdagar. Sandra kommer så vi ska fixa en affisch till henne som hon vill ha. Sen ska jag hem och sova skapligt tidigt. Ska se "spårlöst" klockan 20.00 på tv4 och sen ska jag sova är det tänkt, bra det kommer gå då?

Blir ingen valp för mig :( men det kanske är bättre att vänta? Dom ska ju ändå behålla ena valpen och jag vet att jag kommer få hjälpa till när jag vill och det kan jag lova att jag ska. Hon är underbar den lilla tiken som dom ska ha kvar och jag är väldigt lycklig över det också. Jag väntar med hund tills jag flyttar hemifrån istället. Fast jag knappt orkar vänta längre, jag vill ju ha hund nu! det har jag velat enda sen jag var liten! aya.. Nu ska jag fortsätta måla på den där väggen. Sen ska jag göra mig en kopp chai te.

Jag skriver nog ett inlägg ikväll när jag kommer hem, Ha en trevlig torsdag, för det ska jag ha !

Helena Rubinstein

Vill tipsa er om världens bästa mascara! Tycker i alla fall jag!  Har aldrig använt en mascara så mycket som den.. Den är från Helena Rubinstein och kostar runt 260-280 kr (är lite osäker). Men den är superbra och ett plus är att den är väldigt snygg!


Chai te & praktik..

Har vart på praktiken idag.. vi gjorde väl inte sådär jätte mycket men imorgon ska jag måla en vägg svart som jag ska ha i musikvideon. Slutade halv 2 och cyklade hem till moster min i regnet. Myste med valparna, tittade på massa Björn Gustavsson klipp med kusinen och så vidare..

Nu är jag hemma och dricker Chai te som är det godaste teet som jag smakat vill jag lova! Ska snart över till Jenny och ge henne sin CD med hennes låt på.

Ha en bra kväll, själv ska jag se Top Model..


image514

God natt..

Idag har jag inte gjort så mycket... vart i skolan, vart hos moster, sen var jag en sväng hos ett par vänner. Min mormor var lite gullig idag :) hon gav mig ett par röda tygskor som är jätte fina. Min kusin har ett par likadana och hon såg dom på henne och sa "Sådana där skor kan du få av mig om du vill" och jag bara "aaa tack" vem säger nej till att få ett par skor? Dom är jätte sköna också :)

Måndag närmar sig, då ska jag på Backstreet boys- konserten (Skratta så mycket ni vill) Med min klasskamrat Ellen och en jobbarkompis :) och det ska bli såååååååååå roligt :) värsta Nostalgi känsla vi kommer få! Haha..

Nu måste jag säga godnatt.. är jätte trött och ska upp till praktiken imorgon :) GOD NATT

Blink

Den här låten är galet bra :) lite halft tjatig sådär men den är ju grym!

Världens absolut vackraste valpar!

Idag är Pax & Iris 2 veckor gamla :) <3
Båda har öppnat ögonen.
Pax blir långhårig och Iris blir korthårig <3
image511
Prinsen & Prinsessan
image512

Tisdag..

Slutar snart Rörlig bild lektionen och ska snart möta Towe och gå till Svenskan. På eftermiddan har vi Prov i Näringslära och jag vettifan hur det kommer gå, har inte pluggat så mycket som jag borde ha gjort. Sen kanske jag ska intervjua en kompis till projektarbetet, sen ska jag nog till min moster en sväng och sen hem.. Ska ge Jenny hennes låt idag också, måste bara kopiera skivan först. Imorgon ska jag tillbaks till Praktiken och jag hoppas att vi får något gjort.

Jag vill verkligen ha hanvalpen, lilla Pax som vi döpt honom till. Han är den finaste jag sätt och jag är verkligen helt kär. Helt jäkla förälskad är jag. Jag ska tjata, tjata och tjata på mormor, det är henne det hänger på, om hon går med på att släppa in en hund i lägenheten, hon är orolig för att det är hon som kommer få ta hand om honom men så är det inte! jag kommer göra allt för honom, han kommer vara min lilla prins!

Bamboo-örhängena har kommit!



Fjantbild på mig å mina nya örhängen


Godmorgon!

Idag har jag lite saker att göra!

gå till skolan
Redigera till projektarbetet
Filma intervjun till Projekt arbete
Plugga Näringslära
Prison break ikväll!

Nu ska jag äta frukost och titta på Vakna med The Voice

Film..

Sitter och tittar på denna film nu på Tv3. Har sätt den förr och den är ju rätt
dålig, men det går väl att se på och skratta lite..
Hoppas ni haft en bra dag.. God natt!

image508

att-göra-lista

image507

Från igår

   
Bilder från igår.. blev lite snabba bilder bara, inte sådär jätte bra, men ändå :D
Towe var dr Mugg, Emelie var prinsessa, Viktor var en av "Brokeback mountain" -snubbarna, Några var cowboys, en var hora, två var afroamerikaner, en var hiphoppare, någon var en samuraj och så vidare...

Mitt hjärta slår för er :)

*  *  *
Älsklingar <3



<3 <3 <3 <3

Det här med studentklänningar.

Ja, det är nog det svåraste jag varit med om :S Efter att nu ha tittat på varenda hemsida så har jag nu skickat efter en klänning som jag säkert ändå inte kommer att ha, men jag har den i alla fall i fall att! Den kan nog bli rätt snygg tillsammans med något runt midjan och ett par snygga skor och så är den ju faktiskt till för att springa ut i och jag kommer säkerligen inte ha samma kläder när man går ut  på kvällen. Men nog gnällt om det, känner mig som en riktig gnällspik idag. Men jag känner mig så stressad! med allt som skolan innebär! det ska bli så skönt att slippa skolan efter studenten.. Imorgon ska jag hämta min studentmössa och då lär det väl pirra lite extra i magen!..
Ha en trevlig Söndag.. Jag ska bara ta det lungt för en gång skull! imorgon är det skola igen.. hej hopp!

image499
Klänningen är mycket enkel, men den går nog att fixa till lite ;)

Maskeradfest

Det var rätt lungt igår på jobbet ändå, eller det kom ju lite folk då och då men inget farligt :) vi var därifrån 04.15 så vi förberedde mycket innan. Trevligt var det i alla fall, fast jag var så trött!

Idag ska jag på maskeradfest hos en klasskamrat :) ska bli trevligt men jag har inte hunnit fixa någon "maskerad outfit" så jag får ha vanliga kläder på mig :/ men men.

Sov hos min moster inatt. Vaknade klockan 10.00 av att Maya stod och gnällde utanför dörren, så då var det bara att öppna dörren och pussa på henne lite, gick in å titta till Valparna och sen gick och la mig igen. Pojken har öppnat ögonen nu och vi börjar misstänka att han blir långhårig, vilken kille han kommer bli, hehe! Flickan har inte öppnat ögonen än, men det kommer väl så småningom. Underbara är dom båda två, pojken är vild och flickan är lugn :) jag är helt förälskad!

Nu tänkte jag slänga mig på soffan och titta på tv. Ha en underbar solig Lördag!

:)

hittade denna på youtube och man kan ju säga såhär, Den
här låten  väcker minnen till liv.

PARTYY!

Imorgon blire Party med mina klasskamrater.. Det ska bli så j*kla roligt att umgås med er, love you! Dricka gott och sitta och prata och umgås.. läääängtar! Jag känner mig sällskapssjuk :) !

Sista dagen

som vi hjälper SVT idag. Det har varit en rätt så trevlig dag idag :) följde med och hämtade blommbuketter till vinnarna & pogramledarna. Sen var det rätt mycket fika, haha.

Är hos min moster, ska åka och jobba sen. Men jag jobbar med Ellen så det blir skoj :) Hoppas det blir en lugn kväll. Kommer inte på så mycket att skriva, men inspelningen av Jennys låt igår gick kanonbra tyckte jag! :)

Nu ska jag gå in och titta till Valparna, Hanen har börjat öppna ögonen idag, skit sööt :) Dom är det finaste jag vet :)

Nu har jag slösat igen!

Dessa är påväg hem till mig! (har velat så länge !!)image497

Från shoppingen idag

image494   image495   image496
Dessa köpte jag på stan idag:

Kjol från Monki
Tröja från Monki
Jeans "tunika" från Ginatricot

Söt väska

Den här väskan från Betsey Johnson är väldigt söt!
image493

Studentmössa & Valpisar

Fick höra att vi fått studentmössorna idag, så imorgon eftermiddag ska jag springa till skolan! ska ändå dit imorgon för Jenny ska spela in sin låt som jag sedan ska göra en musikvideo till. slänger in en bild på mössan imorn :)

Jag sitter och är valpvakt :) Valparna är det jag tänker på 24 timmar om dygnet! Jag vill så gärna ha Pojken att jag snart blir tokig och kidnappar honom ! Tänk om han kunde bli min! Båda valparna är två riktiga drömmar! och kommer säkert bli riktiga snyggingar! eller, det kommer dom att bli! Vi sitter fortfarande och funderar på namn, jag har några på lager.

Ha en bra dag.. ikväll är det Top Model :)

Jamie Lynn spears med magen

Mja, det är nog allt en bebismage det där :)
image492
people.com

1 vecka idag :)


 
Hanen                          Tiken

Vill ha denna tröja

image485
Funderar på att till nästa månad skicka efter denna tröja?
Texten har jag "designat" själv och det är ett Citat från Serien Prison Break.
Gå in och tryck din egen tröja:
http://www.spreadshirt.net/se/SE/Designer-t-shirt/Designer-59/

Äntligen!

Lördags:

Då var jag hemma hos Malin på kvällen och tittade på film. I am Sam & Wrong turn.


Söndag:

Då var jag och mormor hos mina kusiner och fikade och åt middag. På Kvällen gick jag och kusinen på bio och såg filmen "27 dresses" vilket var en väldigt mysig film, väldigt förutsägbar men den var jätte bra i alla fall :)


Igår:

Då började vår praktik på "Vi i femman" alltså vi hjälper till SVT och spela in det. Rätt spännande :) Sen åkte jag hem till moster och var hundvakt, klippte min lugg och på kvällen började ju Prison Break igen :) lika underbart som vanligt.


Idag, Tisdag:

Började imorse klockan 8.00 på SVT/Vi i femman. Dom två första avsnitten spelades in idag. Just nu sitter jag hos min moster och är lite hundvakt medans hon jobbar i ett par timmar bara, sen ska jag hem och publicera lite mer inlägg här.

Valparna har blivit 1 vecka och dom växer så det knakar och dom är dom vackraste som finns :) lägger in en bild senare.


RSS 2.0