var bara tvungen..



Jackan är från Monki och den har jag gått och klämt och kännt på under en tid nu och idag slog jag till, kunde inte låta bli och jag vet att jag hade ångrat mig om jag inte hade köpt den. Sen blev det lite hårgrejjer från Hårvårdsbaren.

Weekday - ja tack!

 
   

E M I N 3 M



Har lyssnat på hans musik sedan jag gick i lågstadiet och kommer att fortsätta med det tills jag blir gammal och dement antagligen. ♥

Onsdag..


Kom hem från jobbet för en stund sedan. Ska väl ta och hoppa in i en dusch strax. Sedan har jag lite att titta på, bla. Kungar av tylösand, idol, gossip girl, cougar town och sons of anarchy.. Vart har film-tjejen tagit vägen? Jag måste återgå till mitt filmtittande snart alltså, tänk vad jag missar! haha ;) Har blivit helt beroende av serier...

Visst börjar man känna av lite höst depression? Jag längtar redan till nästa sommar! Men å andra sidan så älskar jag att få klä mig i stora sköna tröjor, halsdukar, vantar med mera :) Tända ljus och dricka té. Men saknar solen.

Ingen lill-lördag för mig inte.


Nu är femte dagen med LCHF-dieten avklarad. Det går över förväntan bra! Trodde aldrig att det skulle vara såhär enkelt. Jag är bara så jäkla taggad. Hoppas verkligen att det här kommer att fungera! Någon dag här framöver ska jag testa att baka olika LCHF kex, bröd och annat sånt där. Ska bli spännande, hehe. Det var första gången idag som jag blev sockersugen. Men det var inte mitt fel, det var min kusin Julias fel som satt och suktade mig med en stor plopp-chockladkaka! Svineri vill jag kalla det, hehe ;) Men det gick över. Men på något konstigt sätt så är jag sjuuukt sugen på kaviar. Brukar aldrig äta sånt, men av någon konstig anledning så har jag blivit sugen på det, så måste kolla upp det där vad det innehåller. Måste skaffa mig en våg också!

I'm Chuck Bass


Hurihelvetesnyggärintehandå?
Ed Westwick - Chuck Bass


Godnatt !


Trodde jag att jag skulle somna? haha! Borde döpa om den här bloggen till nattbloggennr1.blogg.se istället. Måste verkligen försöka sova, för jag ska följa med mormor till Hagebycentrum imorgon innan jobbet. Köpa en grejj på h&m, äta en Lindalhs plocksallad och åka förbi mamma i Smedby med hennes pengar! Hon har nämligen varit på Ikea och köpt min nya tv-bänk. Näe, sova var det ja.. Godnatt!

Never a failure, always a lesson.


Gick hem till min kusin förut och tittade på Idol med henne. Tycker faktiskt att Idol har blivit riktigt boring. Men det var mysigt att få umgås en stund med kusinen och min moster, självklart dom små vovvarna också ♥ Sen har jag varit med Lisa och Lollo en sväng. Vi gick en promenad i kylan, tog svängen förbi Max och jag köpte mat, Low carb burgare! Det är inget bröd utan stora salladsblad istället och den var riktigt god! Köpte även en sallad, men när jag kom hem upptäckte jag att dom hade strött över fullt med coscos som stank pepparkaksdeg dessutom, så fiskade bara upp dom få kycklingbitarna som var där i, resten fick jag tyvärr slänga! (inga kolhydrater här inte). Nu ska jag se på Cougar town och sedan försöka sova faktiskt. Natti Natti :)

Look right


Hej hopp! Jag vaknade alldeles försent idag. Först vaknade jag vid 2, men somnade om lika fort och vaknade sedan vid halv 5. Så jag har ätit och duschat och sitter nu och väntar på att Lisa ska ringa. Jag har fortfarande en riktigt jobbig hosta, den får gärna försvinna nu för jag vill börja träna! Sen är jag sugen på att ta en weekend till London igen, tänkte kanske i vår?

Tatuering nr 2 ?

Jag planerar lite på min nästa tatuering, även denna gång blir det text. Har i alla fall två texter (citat) som jag skulle vilja tatuera in. Den ena texten är rätt lång så den funderar jag på att ha nedanför nacken och den andra vill jag antingen ha på sidan av kroppen eller insidan av överarmen och gör jag den på sidan av kroppen kommer jag inte att göra den första jag pratade om, trotts att jag älskar det citatet. Men det kommer se för mycket ut då och det vill jag ju inte.



När jag säger "på sidan av kroppen" menar jag precis såhär :)


Kommer ni ihåg att jag skickade efter..


...dessa två? Fick hem dom här om dagen. Jag och min kusin öppnade paketet för hade även skickat efter en sån där halsduk till henne också. Vi öppnade påsarna och det första vi känner är "FY FAN VAD DOM LUKTAR!!". Tänk er en gammal äcklig matta som legat instängd i en källare typ. Stickiga var dom också, så vi skickade tillbaks allt.. 299:- spänn för halsduken och 499:- kr för tröjan. Hur i helvete tänkte dom när dom satt dom priserna? Är det ens någon som vill behålla dessa saker för dom både stinker och sticks! Så fick ni inte tag i dessa saker när dom fanns på H&M´s hemsida, så var inte ledsna för det var bara SKIT!

A little bit...


En liten bit av min garderob.. Ser ni tröjan med stjärnor på till höger? Den köpte jag på Monki idag och är riktigt fin! Sen leopardsaken som hänger brevid är den där byxdressen från Divided H&M. Jag kikat på den rätt länge och idag slog jag till! Jag hade ångrat mig annars. Tänkte ha en svart lång kofta över för att "dämpa" ner den lite. Den är så väldigt mönstrad :)

Cougar Town


Nu ska jag fortsätta se Cougar Town.. Missade den här serien totalt på tv, så får se det nu istället. Riktigt roligt ju :) och jag behöver allt som kan få mig att skratta just nu..

Shoppat och fikat..




Har varit på stan idag med Mimmie och hennes underbara dotter Emilia :) Vi shoppade lite, åt lunch på Paus och sedan fikade vi på kupolen. Emilia var på toppen humör precis som vanligt, alltid lika glad och smajlar åt det mesta :)

ps. dieten går hur bra som helst, min kropp mår åtminstonde bättre. Magen mår bättre en någonsin! Hoppas bara på att märka resultat angående viktminskningen också.

Den här helgen har varit den värsta någonsin!

Ledsen/Förbannad/Ledsen.



Space bound.




Nu kanske ni tänker "AHA TAGEN PÅ BAR GÄRNING MED VÄRSTA SOCKERDRINKEN!" Men vetni, den innehåller bara mosade jordgubbar, is och ren sprit på egen beställning. Så det så.. Tredje dagen är avklarad enligt LCHF och det går himla bra! Pommen ser inte ens lockande ut på jobbet. Magen känns redan bättre utan alla dessa kolhydratsbomber.. Föressten, Nemo och Jockiboi från Kungarna av Tylösand var på Otten igår och gud vad pinsamma tjejer blev.. Flockades runt dom och fjantade massor. Dom är helt vanliga killar som råkar ligga mycket i ett tv-program. Det var ju inte direkt  Channing Tatum och Eminem som var där? (bra exempel, hehe)

Redhead

Har precis färgat håret, koppar :) ikväll ska vi slå klackarna i taket!

Örhängen



159:-


Hold me like a pillow, make me feel right.


S k a l m a n

Jag har kollat på varenda svensk hemsida som säljer iphone4 skal..
Alla är skitfula! Inga butiker här i Norrköping säljer några fina heller. What to do?

H e i n e k e n


Dagens bilder av idag.





Idag har jag tvättat, umgåtts med kusinen, köpt ett par sammetsleggings från Monki, kollat på idol och kungar av tylösand. Nu ska jag se på veckans avsnitt av Sons of anarchy som hade släppts såg jag :) Sedan äta chips och vem vet, det kanske blir dom sista chipsen i mitt liv? På fredag börjar ju mitt LCHF liv och jag håller verkligen tummar och tår att den ska funka för mig! Sedan har jag kollat upp om det är okej att dricka vin när man går på dieten och det är okej. Så det ska endå drickas Rosé i helgen :)

Kokar..

har ju bilder att lägga upp här, men blogg.se verkar inte vilja det. Får vänta en stund och prova senare.

På fredag gäller det.

På fredag börjar jag med LCHF dieten och då kommer jag skriva i bloggen en gång i veckan vad jag gått ner och om jag har gått ner något. Hålla er uppdaterade samtidigt som jag uppdaterar mig själv och för att peppa mig till att lyckas. Nu ska jag bli smal!

          


Tystnaden som uppstår när...

....åkesson säger att SD är det parti som vill hjälpa flest flyktingar


tv och popcornmys hos Frida



ikväll har jag varit hos Frida med Malin och lilla Liam :) Vi har tittat på idol och pratat om allt mellan himmel och jord. Liam är så söt att man vill äta upp honom och det dröjer inte länge förens Fridas lilla pojke tittar ut också :) Vi får träffas oftare. Det går alldeles för länge mellan gångerna vi ses.


Want you to make me feel like I'm the only girl in the world


bloggdesignen får duga sålänge.

Dags att sova kanske? imorgon(idag) har jag "dejt" med Frida och Malin + lilla Liam såklart. Tänk att Malin har blivit mamma♥ och snart är det Fridas tur :) Nästan alla mina vänner går och blir på smällen, hehe ;) Ledig i två dagar nu, riktigt skönt måste jag säga! Snart kommer lönen också. Ny tv-bänk och storhandling står på listan! Sen så vet jag att det är lite brist på bilder här i bloggen. Det ska bli ändring på det imorgon!

Rihanna - only girl (in the world)



Jag dööör...


Ni förstår inte hur mycket jag vill ha en sån här hund!

En leopardmönstrad dröm till min iphone4


aaaaw! Kolla så himla fint! 349:- och den är min. Men nej, jag får inte! Jag har shoppat alldeles för mycket och ska nu lägga pengar på en ny tv-bänk och inte på ett helt underbart fint fodral :(

Monki




Så är det..


Nahe om jag skulle få ett ryck och städa upp här hemma, så det bara är kvar att dammsuga och svabba imorgon? Sen är jag hungrig, men mitt kylskåp ekar av tomhet. Jag har tagit slut på allt, för att när jag får lön ska fylla upp kylen, skafferiet och frysen med massor med nyttigheter och LCHF tilllåten mat.

Jag är ledig både Fredag och Lördag! Hur skönt som helst!

Fan..

Jag är sur.. Förut idag var jag och hämtade ut mitt STORA paket från H&M. Såg fram emot att komma hem från jobbet och prova allting. Vad gör jag? Jo jag glömmer paketet på jobbet. Fan! Så nu måste jag ta mig ner till jobbet imorgon, trotts att jag är ledig och hämta det förbaskade paketet.

jag pluggar...


dieten..


Idag...





Ser ni tv-bänken i bakgrunden? en sån ska jag köpa när lönen rullar in i plånboken!

Idag har jag först varit och gjort synundersökning till körkortet. Mitt körkortstillstånd har ju gått ut pinsamt nog så det var bara att göra om det. Så nu ska bara papprena skickas in och avgiften att betalas så är det bara att köra. Sen har jag varit hos min moster och kusin, myst med vovvarna och sådär, sen gick vi över till mormor där min moster klippte mig (♥ tack darling) Sen kollade lite på idol. Sen mötte jag upp Towe och Emelie och tog en promenad och sen suttit och babblat om allt mellan himmel och jord♥


H & M


Jag har ju köpt dom snygga zebra/leopard brallorna från H&M.. Det har jag glömt att berätta :) Eller "mögel-byxor" som min kusin Julia så fint kallar dom, haha..

Hello.

Jävligt dålig på uppdatering. Men jag har inget att skriva, inga bilder att visa. Det blir ändring på det, jag lovar :) Men en sak jag börjar fundera på är om inte EasyTone skorna fungerar lite grann i allafall. Alldeles för tidigt att avgöra, men jag går i dom så ofta jag bara kan och har nästan ställt mina converse på hyllan, för skorna är så sjukt sköna!. Men jag lovar att uppdatera om dessa skor, för jag vet att jag har ett par vänner som är nyfikna därute :)

Nu ska jag se sista True blood avsnittet för denna säsong, några avsnitt av Sons of Anarchy och det nya avsnittet av Gossip girl. Godnatt :)

Glass i stora lass.

Gissa vem som har 5liter glass i frysen? jo jag.. Min kusin Julia och hennes kompis Jossan har varit här ikväll. Dom hade hört att man kunde köpa stora förpackningar med glass på Halvars för 20spänn! Så dom köpte 5LITER kolaglass! för 20 spänn :) Jag som egentligen varken får eller kan äta glass, men fy fabian vad gott!

Samson


Yesterday..


Min arm är riktigt pajj idag. Någon idiot drog ner mig på golvet för att han höll på och ramlade så jag fick en rejäl smäll på armbågen och så landade han på min arm som pricken över i:et. Allt gick så fort så han försvann fort som fan utan att be om ursäkt. Lika bra att han försvann, annars hade det nog blivit storbråk eller vad vet jag. Arg va jag och ont fick jag i armen och nu är den svullen och har blåmärken och skrapsår, härligt härligt..

Men annars var det riktigt roligt igår. Vi dansade hela natten lång jag, Lisa och Lollo..

Sons of anarchy


Hur sjukt bra är inte denna serie då? Fy Fabian vad bra!!

tre apor


Någon som druckit vinet "tre apor" ? Är det gott ? Älskar designen på boxen!

?

Min dator(eller internet) bråkar lite med mig ikväll.. nyss kom jag inte in på den hemsidan jag ville till och fick detta meddelande:

"Tyvärr, något gick fel.Vi har skickat ut ett team med välutbildade apor som kommer att lösa problemet"

What?


Tänker på dig :(


Den här kan nog vara något :)


Shopping...igen...


Nytt i garderoben igen. Kundeintelåtabli! Sjukt sköna tröjor i alla fall och jag är väldigt nöjd :)

give it to me give it to me!


Tänk om..

åååh! jag är så himla sugen på godis! Godis är inte min grejj direkt och jag brukar bara köpa hem det när jag är riktigt sugen och det händer typ aldrig. Min svaghet här i livet har varit chips, men sånt slutade jag med för några år sedan också och äter bara sånt skräp väldigt sällan. Men nu är jag så godissugen att jag vet inte vart jag ska ta vägen. Om jag hade haft grädde hemma hade jag gjort panacotta utan att blinka! Sura cola nappar, sura körsbärsgodisar, saltlakrits!!!!

Får nöja mig med lite baileys i ett glas med is. Det enda söta i detta hem jag kunde hitta!


You had me at hello

Lite halvtaskig uppdatering, men så kan det vara ibland. Har varit på bio ikväll med Julia och Jossan och sett "I rymden finns inga känslor" och den var riktigt bra faktiskt :) Det värsta var bara att det satt några fjortis-äckel brevid oss som skulle höras och synas. sjöng med i reklamen innan filmen hade börjat.. skrek rätt ut när filmen började "HANDLAR DEN HÄR FILMEN OM ETT CP? NÄÄE VAD TRÅKIGT...ÅÅ JAG VILL INTE SE DEN HÄR FILMEN JÖ... ÅÅÅÅÅ JAG SPILLDE UT MINA OSTBOLLAR, OH NO!....HAHAHA VILKET CP....." och sådär höll det på.. Men förutom det så var filmen bra iaf och man märker att Bill Skarsgård har ärvt sin skådespelartalang av Stellan. Kul med så många i en familj som faktiskt är riktigt bra! Nu ska jag se film, sen ska jag sova för jag har tvättstugan imorgon bitti kl 07 :( usch, men det var den snabbaste tiden jag kunde hitta, för nu är det verkligen ett tvättberg i badrummet. Ska ringa Natta en sväng sen innan också. Nattuggla precis som jag :)


Lördag..

Ska precis bränna en skiva, göra matlåda och senare åka till jobbet! Jobbar med Ellen ikväll och det ska bli kul, speciellt om det kan vara lite lugnt ikväll så man hinner prata lite i alla fall.

Föressten så måste jag säga att EasyTone skorna kändes riktigt bra! Så från och med måndag så står promenader och träning på schemat. Nu ska kilona väck!

Little Jenny


Ska man kanske gå på bio på söndag?


Fredag


Har spenderat kvällen med Lisa & Lollo. Lisa fick sitt körkort idag! Grattis grattis ♥ Jag och Lollo drack ett glas rosé (Lisa skulle ju köra sen) och så satt vi tre i soffan och titta på tv och sen film. Jag har varit på riktigt party humör hela dagen, men kvällen slutade bra i alla fall :) Nu ska jag se film..

ps. Jag har städat hela lägenheten idag och det doftar melon i hela lägenheten :) mums!

Häromdagen...


"harem-mysbyxor" från Cubus och dom helt UNDERBART snygga byxorna från H&M! Byxorna från H&M köpte jag ett par i London, men gav bort dom till min kusin Julia. Jag ångrade ihjäl mig och har letat som en idiot efter dom men dom har varit helt slut ööööverallt! Men så hängde dom där ute på H&M på Maxi och jag slet åt mig ett par och blev helt överlycklig, haha!

EasyTone skorna!!

och en tröja från Monki.. sviker aldrig Monki liksom ;)


Men nu är det slutshoppat för min del den här månaden i alla fall :P Måste köpa en tv bänk som jag har kärat ner mig i, men frågan är om jag inte ska köpa den när nästa lön kommer? Men inga mer kläder nu alltså, haha! Nu väntar jag bara på min helt underbara halsduk från H&M som jag har skickat efter. Den blev slutsåld fort som attan, men jag lyckades få tag på en till både mig och min kusin Julia :)

Shakira & Lil wayne


Today..

Det blev en hel del shopping idag. Det var inte riktigt meningen men jag kände för lite tröst-shopping. Köpte bland annat EasyTone skorna och lite annat smått och gott. Nu ska jag hoppa in i en dusch, för kom nyss hem från jobbet. Om jag orkar så fotar jag grejjerna och lägger ut dom sen :)

Natti natti


fick ett ryck! städade hela köket. Varför ska jag bli så rastlös om nätterna? Nu har jag i allafall krypit ner under täcket och ska nu se True blood. Hur bra som helst! Godnatt ♥

bloggdesign

Jag är redan äckligt trött på min bloggdesign.... men men får svälja det ett tag. Nu ska jag se veckans avsnitt av True blood.

Nytt i garderoben




Ska jag eller ska jag inte?


Fick en glad överraskning när jag gick in på internetbanken och såg att jag inte alls behöver oroa mig över att jag shoppat mycket sen lönen kom in. Så jag funderar på om jag ska ta och köpa dom där Easytone skorna imorgon? Har ju funderat på det ett tag och det kan det väl vara värt? Dom ska ju tydligen vara riktigt bra?


RSS 2.0