- En helt vanlig söndag.

Då har en ny tråkig söndag kommit igen då. Vad ska man göra idag? Jag ska nog inte göra någonting faktiskt. bara vara hemma, städa och se någon bra film. Jag ska hjälpa mormor att handla senare också.

snart kommer mamma och lillebror hit och ska fika. Ha en bra dag, ciao!

- Leopard




Nya leopardmönstrade handskar från Gina tricot för 59kr
riktigt snygga enligt mig.. Mittens modellar med dom, hehe


- This is how we party

Ikväll blire utgång, ska inviga mina nya skor och min nya sammetsklänning är det tänkt :) Nej jag vägrar faktiskt att lägga upp dagens/kvällens outfit bilder, haha..

Nu ska jag hoppa in i en dusch och sen öppna en Corona. Ha en bra kväll!

- 27/8

Jag har lugnat ner mig en aning. haha! Igår mådde jag dåligt av att vara i min lägenhet. Dom flesta tycker väl att jag överdriver, men småkryp är fan det äckligaste som finns i alla fall sånt som har med larver (förutom fjärilslarver, hehe), maskar, spindlar och fästingar att göra..

Nu har jag till och med slängt ut mattan i rummet. Så nu ska jag se att allt verkligen försvinner innan jag lägger på någon ny. Nog pratar om pälsängrar nu!

Har städat jätte noga i lägenheten i hopp om att få bort allt som inte har här att göra! Nu ska jag äta "frukost" och dricka mitt otroligt goda champagne té från NK. Jobbar ikväll också :)

- Pälsängrar

Fan i helvetets jävla skit helvete! Jag har pälsängrar i garderoben! Så nu kommer mormor snart med sopsäckar, så ska vi ta med alla kläder hem till henne och tvätta och frysa in. Sen kommer en kille från nåt sånt där skadedjurföretag och ska spraya i garderoben. Jag är så äcklad så jag har gråtit i 2 timmar för att mina kläder kanske är förstörda (dom biter sönder små hål) Sen hoppade jag in i duschen och skrubbade kroppen som fan! (fast dom inte sätter sig på människor) men jag blev så äcklad! Jag är så jävla förbannad! Inte är det lätt med en garderob som min. Dom som känner mig vet hur mycket kläder jag har där inne!

- Vagabond


Gaaah! jag köpte dessa skor inne på Vagabond idag! Jag blev tokförälskad i första ögonkastet! äckligt snygga och helvetes sköna kan jag lova!

- me


-foton av Emma
Blev inte så nöjd med mig själv på bilden, men sjävla bilden tycker jag blev fin :) Emma är ju en grymt duktig fotograf tycker jag!

- Godnatt..

Kom hem från jobbet för en stund sedan, det var väl en helt okej kväll på gatuköket. Emelie och gänget kom ju förbi och gav mig lite energi :) btw så har Emelies katt fått kattungar! Längtar efter att få se dom :)

Imorgon blir det stan med Malin, jag ska köpa skor, underkläder och STRUMPOR! Sen på kvällen blir det filmkväll med Frida om hon nu kommer ihåg det ;) Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och titta på Hanna Montana the movie, med engelskt tal såklart! Inget dubbat här inte! Ska betala räkningar också...

Godnatt!!

-24/8



Jag börjar jobba klockan 18.00-02.00. Jag tror och hoppas att jag jobbar med kusinen ikväll. Jag har legat på soffan hela eftermiddan typ. Mammas kattunge Theo har varit här sedan imorse, så han och Mittens har busat så mycket att nu har hon deckat brevid mig när mamma kom och hämtade honom. Nu ska jag gå ut i köket och diska, sen ska jag göra mig iordning inför mitt jobbpass.

- Ken ring


- 23/8


ikväll ska jag bara gräva ner mig i soffan under massa mysiga filtar och bara ta det lungt. Jag ska se veckans våra bästa år avsnitt och minst 2 filmer :) Har inte så mycket att säga, förutom att jag är sjukt trött. Igår var vi hos Malin.B på förfest, sen drog vi till Hugo där det var sjuukt mycket folk! Ha en bra kväll, kanske uppdaterar mer sen.

- you

I cry for you, cry for you
I cry because I cannot help it
So it runs, yes it falls
And ain't no stopping at all




miss you

- Lista

Beskriver mig med tre bra egenskaper:
Förstående, snäll, trevlig

Jag älskar att: 
Umgås med mina vänner, resa utomlands, skratta

Jag hatar att:
Städa, höra någon röra på en ballong, gå på offentliga toaletter

Jag skrattar åt:

Mycket

Jag gråter:

väldigt sällan

Detta gör mig glad:
Vänner, presenter, överraskningar, shopping, kärlek

...lugn:
Jag är för det mesta lugn faktiskt.

...arg:

Jag blir sällan arg, men dryga och otrevliga människor vill jag kräkas på!

...ledsen:
När någon lovar saker men sedan inte håller det.

Detta ger mig en känsla av att vara odödlig:

När man får lyckorus i kroppen, då man bara får en känsla av ren jävla lycka!

Detta gör jag om 5 år, hoppas jag:
Har ett jobb som jag kan vara stolt över, flyttat till större kanske tillsammans med någon :)

Så här känner jag för hur mitt liv är just nu:
Ganska tråkigt, händer inte så speciellt mycket. Hit med lite action för fasen!

Mitt motto i livet är:
Inga drömmar är för stora, the sky is the limit!


- Jag kände att det var dags..

Jag har tagit ur min näspiercing idag. Fick bara något ryck förut när jag tvättade ansiktet och ville inte sätta in den igen. Så nu har jag blivit "vuxen" och tagit ut fjortispiercingen, hehe nerå men det var dags kände jag. Har haft den i 8 år och har faktiskt börjat tröttna på den och har funderat ett tag. Det kommer kännas riktigt ovant men men...

Har varit hos mamma ikväll och ätit god mat och druckit ett glas rödvin. Jag är trött och det är Mittens också, hon har busat för fullt med sin bror i flera timmar och har nu deckat i soffan brevid mig. Det är skit väder ute. Annars hade jag och MalinB gått ner på stan en sväng och kollat fyrverkerierna och gått igenom marknaden, men det blev inte av pågrund av vädret. Nu ska jag se en film och plocka fram Ben & Jerry's glassen i frysen. Ha en mysig innesittar kväll :)


- Sexy Bitch


- Frozen


- Yesterday/Rixfm




Jag gick med Emelie & co till Vasaparken för att lyssna på rixfm festivalen. Det blev snabbt kallt, men vi ville ju höra Måns och E.M.D ;) Vi missade fyrverkerierna och gick direkt till Otten istället där det bjöds på galen musik!

- Fyrverkerier



- Har hjälpt kusinen med en header

Har hjälpt min kusin Julia med hennes blogg, eller med en ny header i alla fall :) jag blev faktiskt rätt nöjd!

Idag har jag träffat Emelie och Towe en stund. Vi var och spelade biljard på BC, sen gick vi en snabbis på stan. Har varit hemma sedan fyra ungefär och börjar bli rastlös nu. Har rensat kattlådan och lukten av kattskit sitter fortfarande kvar i näsan, fyfan! Så var jag dum nog att slänga allting i toan och skulle spola ner det där. Men då blev det självklart stopp i toan! Faan så har fått hållt på att reda ut det där nu en bra stund *eeuuuw*.

Kanske ska och titta på fyrverkerierna ikväll. Hoppas att Frida vill dit efter jobbet. Ska ringa och terrorisera henne vid 9, då hon slutar.. Nu ska jag busa lite med Mittens för hon biter snart sönder mina händer här på tangenterna för att hon är så busig.. ha en bra kväll!

- Shopping

 

Två par leggins från Monki
En svart topp med tuffa ärmar från H&M
En sjal från H&M

- Fighting



Småstadskillen Sharm MacArthur har kommit till New York tomhänt. Han försörjer sig nätt och jämt på att sälja förfalskade varor på gatan, men hans tur vänder då bedragaren Harvey Boarden upptäcker att han är en naturbegåvad slagskämpe. Harvey erbjuderShawn hjälp att tjäna de stora pengarna, och de ingår ett skört partnerskap. Som Shawns manager introducerar Harvey honom i den skumma gatuslagsmålsscenen, där rika män satsar pengar på knogar som enkelt kan ersättas och nästan över en natt blir Shawn en stjärna. Shawn tvingas slå sig fram genom en rad intensiva kraftmätningar över hela staden och övervinna lokala motståndare som angriper honom med varierande färdigheter. Men om Shawn vill ta sig ur den mörka värld han nu befinner sig i, måste han genomgå den tuffaste fighten i sitt liv.


En film helt i min smak! Channing Tatum är så grymt het att det borde vara olagligt! Bra skådespel och en del kända ansikten. Jag gillar filmer med våld, speciellt om de innehåller snyggingar som Channing Tatum i huvudrollen! Så är det såklart lite kärlek med på ett hörn, vilket man såklart gillar. Men jag är nog inte ensam om att vilja byta plats med tjejen för en stund, eller? :)

- Söndagsfilm.

Jag är så sliten i kroppen. Jag är så seg! Men det får man vara ibland, speciellt på söndagar. Har varit hos mamma hela dagen. Mittens verkar också helt slut. Hon har sovit sen vi kom hem. Imorgon ska hon vaccineras om någon veterinär har tid! Sen ska jag på stan en sväng också innan jobbet. Har jag kikat in ett par paljettleggins på H&M, så ska dit och titta på dom.  Nae nu blire söndagsfilm! Ciao!

- Söndag

Jag är hos mamma och tvättar. Mittens busar med sin bror vilket jag tror är jätte bra, för hon har varit helt vild den lilla huliganen. Skriver mer senare när jag kommer hem! Bye bye

- 15/8


Mittens har jävlat med mig hela morgonen. Jag som jobbade inatt, vaknade för en timma sedan och sitter nu på soffan och samlar kraft, för jag ska jobba ikväll också. Undrar om det kommer bli mycket ikväll. Det var ju rätt mycket igår. Jag hoppas på att det ska bli lungt i alla fall! Hoppas att det kommer att spöregna, hehe. Men men.. Nu ska jag pussa lite på min huligan katt och sen göra mig iordning innan jobbet. Ha en bra kväll.



- kvällens filmer



- Någon som vill gå på bio på söndag?


Jag MÅSTE se den här filmen!

- ytligheter

Små godbitar från Monkis höstkollektion.. helt underbart.. jag vill ha hela kollektionen! Så himla fint alltihop


- Today


 
Jag var hemma hos mamma en stund på eftermiddan.  Fikade, myste med lilla Theo som bara sov :) tog lite bilder på mamma så hon kan byta bild på facebook och lite annat..

 
 
Sen åkte jag hem till Linda, vi bakade muffins i olika varianter...

- 12/8

Vaknade för en stund sedan. Nu är på jag påklädd och ska in till stan en stund. Sen kommer mormor och hämtar mig så ska vi åka ut till mamma en stund.. Har inte så mycket mer att säga just nu. Ska pussa lite på Mittens och sen ska jag gå.


- I love Monki


Monkis höstkollektion börjar komma in i butik nu och jag är helt in love! Jag blir helt knäpp i huvudet av allt snyggt! Längtar redan tills lönen kommer så jag kan shoppa! Men dom är lite sega på att uppdatera hemsidan tycker jag! Kom igen nu!

update: dom har uppdaterat hemsidan och jag dog och föddes på nytt! jag vill ha ALLT!!

- Kolmården



- Ska jag städa eller bara slappa?

Jag behöver verkligen städa här hemma. Men det är ju så jävla tråkigt att städa, speciellt hemma hos sig själv. Egentligen vill jag bara ligga här på soffan tills jag ska åka till jobbet, men då blir ingenting gjort. Men jag är så trött!

Är sjukt sugen på räkor och sallad, så jag ska köpa med mig en paus sallad till jobbet sen.. Har ingen fantasi vad jag ska skriva om, så jag avslutar inlägget här.

- Mittens växer..




Min lilla älskling har växt massor på lite över en vecka :)

- Queen M

Konserten var mäktig! Madonna är en av de största, ingen kan säga något annat. Men jag har fortfarande inte sett något som har slagit Justin timberlakes konsert i Globen men det var riktigt bra. Nu är jag grymt trött av att ha suttit i bilen hela dagen. Så nu ska jag bara slappa på soffan och se en film eller två. Hoppas att ni har haft det bra, regnet är nog påväg hit till Norrpan också. Igår spöregnade det i Göteborg, idag var det regnstorm i Kisa när vi lämnade av min kusin och det regnade i Linköping. Så det blir nog ingen sol imorgon.. Puss på er :)

- Göteborg

Nu drar jag till göteborg, hemma imorgon igen! Vi ska se Madonna på Ullevi ikväll, längtar som fan. Ha en jävligt härlig dag, för det ska jag ha kan jag lova!

- 9/8


- 8/8

Ska snart iväg här och ska fotografera ett brudpar, får se hur det kommer att gå, jag är grymt nervös, för jag är ju inget proffs. Får gå ner så jag är där 10 min innan så jag kan prova lite med kameran och sådär. Nu måste jag göra mig iordning, slänga i mig lite frukost och sen promenera ner. Ha en bra dag, skriver senare!

- Dolphins



Brent Black lever ett hårt liv i Brightons ruffigaste kvarter. Hans största passion är bilar, en passion som leder till oväntade problem och missöden. Brent har en gammal Ford Capri som han det senaste året spenderat varje ledig stund med att fixa. Han har nu den snabbaste och fräckaste Caprin i landet och är ledare för det coolaste racing-gänget i Brighton. Det är hans liv. Hans värld. Men, en vecka i början av vintern vänds hans liv plötsligt upp och ner. Ett snobbigt racing-gäng från London dyker upp och ger dem en dödlig utmaning. Brighton-gängets heder står på spel och Brent har bara en vecka på sig att rädda den. Men detta är ingen vanlig vecka. Brents garage brinner upp, hans bil förstörs och han blir kär i Ophelia James, en vacker punkprinsessa från överklassen och andra sidan stan.

En helt okej film!

- The black balloon



Vilken fin film! Handlar om en kille som har en storebror som lider av svår autism, vilket påverkar hela familjens vardag. När han sedan träffar en tjej börjar han se sin bror på ett nytt sätt och börjar acceptera honom mer och mer, trotts att det ibland kan vara svårt. Den här filmen var riktigt bra, har länge velat sett den men har inte tagit mig tid till det och jag blev inte besviken, mer överraskad! Gemma Ward är ju så himla vacker också!

- Notorious



Gillade den här filmen, riktigt i min smak faktiskt. Sen om hela storyn är sann eller inte kan man ju diskutera, men who cares, bra film i alla fall!

- 6/8

Mitt internet hemma funkar inte! Jag är skitförbannad, för det är inte första gången  Tele2 bredbandet krånglar, så nu har dom skickat ett nytt modem till mig. Det är därför bloggen inte har uppdaterats förens nu.

Jag är hemma hos mamma nu. Vi  ska äta middag här, lasagne :) Jag har varit en snabbis på stan, sprang in snabbt på monki, dom hade fått in ett par höga snygga skor och dom fick följa med hem, hehe. Sen har jag handlat kattmat. Mittens äter en hel del och växer som bara den :) Imorgon har jag haft henne hemma i en vecka och det går hur bra som helst.

Har massor att uppdatera inom film och så, för det har blivit en hel del nu när inte internet har fungerat. Men det får jag skriva om sen när internet har kommit igång igen. Imorgon ska jag även till Finspång med Ellen, vi ska till
Emma och bli fotograferade :) Ha en bra dag!

- Sleeping kitten

 
     

- 1/8

Hallå där! Jag vaknade för ett tag sedan. Känner mig rätt utvilad faktiskt fast jag har en liten kattunge som busar rätt mycket.. Nu har hon busat en lång stund så hon lär slockna när dom helst, hehe.

Mamma kommer hit snart. Vi ska sätta upp lite saker i köket. Nya gardiner, en list där jag ska ha saker på och så ska vi sätta upp min grymt snygga klocka!

ikväll vet jag inte vad som händer faktiskt. Får väl se vad kvällen har att erbjuda. Nu ska jag bara slappa på soffan och kanske se en film eller två. Skriver nog senare. Ha en bra dag!

RSS 2.0