Haha..

Satt nyss och kollade på youtube och letade efter lite klipp och hittade dessa.. Har ni sätt dom? "Mia och Klara" det brukar gå på svt och det är så jäkla kul.. Här ska ni få se. Hur kan hon hålla sig?



Andra Avenyn

Läs ej om du inte vill veta vad som händer imorgondagens avsnitt..


Såg nyss 2 nya avsnitt av Andra avenyn på deras hemsida och jag blev glad när man fick reda på att Roxanna ska behålla barnet! Äntligen ska en serie visa att det inte är något fel att vara unga föräldrar! skit bra tycker jag! Hurra för Andra Avenyn.. bara det inte händer nåt nu ?

Nu ser jag på Extreme home makeover och sen ska jag se Prison Break senare :) Hur bra som helst.. Skola imorgon igen, vi va lediga idag.. jag känner ju ingen glädje precis att gå dit imorgon men vad har man för val? Nu ska jag skriva lite på en inlämnings uppgift.. hej då

IKEA & Rasmus på luffen..

Idag är det söndag och imorse ringde mamma å väckte mig för att fråga om jag skulle med till IKEA och eftersom att jag tjatat så länge på det så hade jag inte hjärta till att säga nej :) så dom kom å hämtade mig.. I bilen lyssnade bror min på Rasmus på luffen (berättar-cd eller vad det heter) och jag kom på mig själv med att jag satt och log där i baksätet.. Älskar alla Astrid Lindgrens historier och en av favoriterna är ju Rasmus på luffen så jag kände någon slags Nostalgi känsla, för det kan man väl säga va?

Men men på IKEA köpte jag en svart hylla och "presentpåsar".. Tänkte att jag skulle slå in julklapparna lite snyggare i år :) Sen inne på Ikano huset så köpte jag:

ett par mysbyxor från H&M
T-shirt från Ginatricot
Mönstade leggings från Ginatricot
Svart Cardigan från Ginatricot

Jag är så trött nu, sitter å väntar på att Andra avenyn ska börja och det är ju ett tag kvar så jag har beslutsångest för vad jag ska göra innan det.. Sova eller spela The sims 2? haha...

Lördag.. eller ja nu är det ju söndag..

I fredags jobbade jag så är ganska seg nu.. Mamma ringde å berättade att DANIEL åkte ut idol vilket gjorde mig väldigt upprörd! Han är bäst, han behöver inte vinna Idol för att få skivkontrakt, skivbolagen sliter i honom nu kan jag tänka mig! Grymt bra är han i alla fall...

Har kommit ifatt ANDRA AVENYN nu och jag är helt fast! har sätt 27 avsnitt på 3 dagar :) Samtidigt som det är jätte löjligt är det samtidigt skit bra! Hoppas Roxanna behåller barnet!

"igår" (lördag) så sov jag länge! Sen åkte jag och mormor till Maxi där köpte jag lite filmer och en skit snygg stickad tröja eller vad man ska kalla den? Sen åkte vi och fika hos Mamma och sen åkte jag & Frida till Linda och Daniel..

Nu är det natt och klockan är efter 12 så jag ser detta som början på söndag.. Nu ska jag sova..

Godnatt!!

Pensionärer på bussar..

Jag har alltid undrat en sak.. Ni vet när gamla kommer på bussen, nu menar jag dom som har jätte svårt att gå och så vidare.. Har ni tänkt på att dom alltid reser sig upp 2 minuter innan dom ska gå av? Busschauffören kör som en dåre och det vet "den gamla damen" om, men ändå reser hon sig innan hon ska gå av och nästan varje gång så är dom påväg att ramla! Varför reser sig dom upp tidigare när det finns risk att ramla och det borde dom veta om. Jag vill sluta få hjärtattack varje gång en pensionär reser sig upppå bussen!

Onsdag.

Finns inte så mycket att säga idag. Det är mörkt och dystert ute men det kan ni själva upptäcka genom att titta ut genom fönstret. Jag och min kusin Julia ska klippa oss och färga håret.. Ska bli skönt att bli ompysslad. Kusinen ska bli brunett ;) Hon kommer bli jätte söt i det. Snart tittar Cathy´s bebis ut :) det börjar bli spännande nu :) inte många dagar kvar. Har köpt present till bebisen men vill köpa mer, det är ju så mysigt att titta på bebis grejjor :) jag börjar känna mig gammal, vill också ha barn. Men då kan det ju vara bra att hitta pojkvän först, haha.. Snart har vi Lunch så då blir det till att äta skolans konstiga mat? Men är hungrig så det får väl duga. Jag har blivit galen i stoltorkade tomater, helt ointressant vetande för er men i alla fall.. Nu ska jag sluta skriva för har ändå ingenting intressant att berätta. Jag vill ha en hund, längtar tills sommaren för då har jag äntligen tid, ingen mera skola!

Hej då för i dag..

Prison Break

image290

Victoria´s Secret

image289
Vill ha dessa "sovshorts" från Victoria´s Secret!

Den där Björn Gustavsson..

Så jävla skön grabb :)



reese witherspoon - en av världens bästa skådespelerskor

image287

Såg Legally Blonde igår för hundrade gången och jag har fortfarande ine tröttnat.. Hon är så jäkla bra skådespelerska, och vacker är hon också! Hon & Jake Gyllenhaal är ett perfekt par :)


Ladder 49

Väldigt bra fim :) såg den på 5an igår.. Verkligen värd att se.. Bra skådespelare, spännande, sorglig, ja den hade allt :) Se den om du inte har sätt den än.. Den handlar om Brandmän, skit bra!



Astrid Lindgren

Man kan nog aldrig bli för gammal för Astrid Lindgren filmerna. Dom kommer alltid att betyda massor för både mig och resten av världen.. För världskänd det var hon! Jag minns när jag var liten när jag såg hennes filmer om och om igen. Mormor fick göra en "jätte-köttbulle" när jag sätt Nils karlsson pyssling, jag täljde trägubbar i vardagsarummet när jag hade sätt Emil (jag trodde jag var emil när jag var liten haha, sprang omkring med mysse & bysse), Jag lekte med fjädrar så det flög runt i hela lägenheten när jag hade sätt barnen i bullerbyn, Jag tjatade efter en kattunge när jag sätt Rasmus på luffen och ville springa barfota, gjorde prickig korv-mackor käkade bara spagetti när jag sätt Pippi, ja ni ser.. jag var ett fanatsiskt fan, härmade allt! haha! Hennes filmer var mina favoriter som barn! Dom betyder väldigt mycket för mig ännu i dag och kommer nog alltid att göra det. Vet inte hur många gånger Mormor fick spola tillbaka till mina favoritställen i filmerna. Astrid var en fantastisk författare, den bästa kommer hon alltid att vara också, för ingen var så bra som hon. Jag tror att hennes bärettelser har läkt många sår.


Vilken Astrid Lindgren är din favorit historia?


image286
Astrid Lindgren-boxen med 23 av hennes filmer. Den ska jag köpa när jag har dom pengarna som krävs, men värt är det ändå, vill att mina framtida barn ska få uppleva det som jag fick uppleva av hennes sagor..
Jag har dom på VHS men vill ha dom på dvd också! för VHS kommer att dö ut vilken sekund som helst

Svensk hiphop

image284
alltså jag börjar tröttna som fan på svensk hip hop.. Alla använder samma Beats! och då menar jag verkligen alla! Samma beat , bara att dom lagt på nåt extra.. Tex, jag har alltid tyckt att Ken ring är bra, han är väl anledningen till att jag gav svensk hip hop en chans, men nu när jag hörde en ny låt med honom (på hans nya platta) den hette "äntligen hemma" låten och den beaten i den låten har cirka 10 till använt sig av.. kan inte ens Ken Ring komma med nytt sound, vem kan då göra det? visserligen så är det inte bara vi svenskar som använder oss av "likadana" beats utan det händer utomlands också, jävligt ofta.. är inte grejjen med ny musik, NY musik? Jag är ingen expert på musik och jag är inte den ända människan i detta land som tycker såhär.

dagens låt

Duran Duran - Falling down
Det tar ett tag innan själva låten börjar.

Som ni kanske förstår så gör dom lite narr av kändisar som åker
in på Rehab :)

Världens bästa humör..

jag vaknade imorse med världens bästa humör.. Jag skuttar omkring till musik som Babyshambles just nu och dom är såååå bra.  Ska träffa Världens bästa Lovisa snart och ikväll ska jag till världens bästa Frida! Kan det bli bättre?                     Kram

Funderade på en sak..

image283

Snart är det jul igen och då måste man skriva en sån här!

image282

Carola är en kossa..

image281

Torsdag

image279

Jag vill ha en Siames katt!

                                                                               Vi är små små rara siameser...
image278

måste skärpa till mig..

Panik panik panik... jag får ingenting gjort..

Idag är en ny dag, en ny dag på en hel ny vecka...

image277

Nu är det söndag igen.

Ännu en vecka har gått.. snabbt tiden går! Den här helgen har flugit förbi, har jobbat natt båda dagarna så jag är helt slut nu! Igår jobbade jag med Ellen, en klasskamrat och det va grymt kul :) Speciellt när Securitas kom, eller hur Ellen.. haha.. ibland är det ganska roligt att jobba där nere på Leons gatukök. Det var ganska lugn både fredagen & lördagen.

Idag ska jag plugga lite, ligger efter massa :( men så kan det gå när man har mycket att göra. Sen ska jag hem till Frida en sväng och ta det lungt.. imorgon är det skola igen och jag har ingen större lust till att gå, men man måste ju som sagt!

Ha en mysig Söndag allihopa..
image276
nu ska jag gå å äta lite Ben & Jerry´s

Nu äntligen !

image275

Kvällens sista ord.

image274

Onsdag & Heroes

image269






Tisdag

image268

Min stjärna!

image266

Måndag, igen..

image265

Båtresan :)

image262

Vart ska jag börja? oj oj.. Jag kan börja skriva om när vi satt å vänta på att vi skulle få gå på båten.. För typ första gången så fick vi sittplatser ( det har jag aldrig lyckats få, åker ju på kryssningar lite då och då) Brevid oss satt ett killgäng, fina fina.. hehe.. Tiden gick och det började bli jobbigt att sitta å vänta å vänta.. Tillslut fick vi gå på båten och då gick vi till vår hytt och fixa.. Sen gick vi till Taxfree och köpte dricka och snacks :) och sen började festandet lite. Sen gick vi till buffén och åt, och det var väldigt gott :) Sen efter det så gick vi ner till hytten och gjorde oss i ordning, sa jag föressten att jag åkte med min kusin & hennes mamma? men iaf så gjorde vi oss iordning och sen drog vi ut och spana lite :) gick bort till Fun club & tog oss en drink och väntade på att Club 7even skulle öppna.. Sen drog vi dit och dansade hela natten lång :) det fanns ju en å annan ögonsten ;) Sen ville min kusin sova, men jag va dö pigg, men vad skulle jag göra då, gå runt ensam, ne så jag gick å la mig jag också, det var tråkigt! men men.. Sen på morgonen gick vi upp å käka frukost.. Åt en jätte god och efterlängtad kyckling macka och apelsinjuice :) Sen gick vi till Taxfree igen och där köpte jag med mig en Bacardi - coconut med mig hem..
Det var väl det jag hade å säga om kryssningen, vill snart tillbaka :)
Sen på kvällen så åkte jag förbi Linda & Danne för att e deras nya lägenhet, det var ganska rörigt fortfarande men det började bli fint :) snygga tapeter i alla rum :)

idag ska jag hem till Frida å hälsa på :)

image263
Mig & min kusin Alex

Kryssning.

Idag ska jag på kryssning med min kusin, hennes mamma & hennes mammas kompis.. Det ska bli trevligt.. käka god mat och sen festa ;)  Hoppas att det finns massa roligt folk på båten den här gången.. Det brukar vara lite väl mycket gråhåriga människor på kryssningar.. men men

Saknar Skorpan.. Lilla Valpen som var hos mig igår.. hon var så go, låg och sov hos mig hela tiden. På kvällen såg jag MTV-galan, men det här året måste ha varit det sämsta.. tyckte inte alls att det var bra i år.. Snoop Dogg var ingen bra värd, Amy Winehouse var hög som ett hus när hon uppträdde.. Det bästa med kvällen var väl när Babyshambles uppträdde! Dom kan väl inte va dåliga? Pete Doherty börjar bli tjock, men så blir det väl när han slutat med drogerna, duktig pojke!.. Tokio Hotell var ganska bra också, förutom att sångaren ser ut som en överspacklad tjej och FÖR stylad.. Men regnet på scenen var hett! Justin Timberlake fick inte ett ända pris, fasst han var nominerad hela tiden, bara massa mysko band fick pris.. och Avril Lavinge, asså seriöst, fjortis punk-rock, usch! Sen såg jag Spider-man 3 igår.. den var riktigt bra :) häftiga effekter och sånt :)  (min favorit hjälte kommer han alltid att vara, ofcourse)

image261

Hundvakt..

idag är jag hundvakt åt 3 chihuahuas.. Maya, Myra & Skorpan.. Skorpan ligger å sover i min tröja just nu.. jätte söt.. Imorgon ska jag på kryssning me kusinen.. ska bli roligt :)

image260

RSS 2.0