- Att fira in det nya året..

Som ni kanske har märkt har jag varit sämst på att uppdatera bloggen på några dagar, mitt internet har blivit galet så det håller på att fixas.. Just nu är jag hos Frida, vi fixar iordning oss och ska lite senare åka ner till Golden Bankok och äta massor med god thailändsk mat! Sedan ska vi hem till Oom och där ska vi fira in det nya året. Hoppas ni får en underbar kväll!

Gott nytt år! Puss på er :)

- Nostalgi..

Mina favoriter från förr.. haha jag kommer ihåg att jag var helt tokig i den här låten när den kom! Jag och min kompis slogs och bråkade om vem som var snyggast och så vidare... hahaha!

- Fööörkyld!

Usch, kan inte denna förkylning bara sticka åt h*lvete! Hur mycket man en snyter sig så försvinner det inte, usch vad äcklig man känner sig, bläää! Trött är jag också och gnällig som bara den ;) Jag är sjuk, kan någon pyssla om mig? Hehe....

Ska ner på stan imorgon och köpa jackan med Frida.. Sedan på kvällen har jag planer.. höhö!

- Söndag..

Det här är inte en helt vanlig söndag..Jag ska nämligen strax åka ut till Svärtinge och hem till pappa och mina småsyskon, det händer inte för ofta direkt.. Ungarna ska få sina julklappar av mig, sen så ska vi väl fika och busa.

Jag ringde till mamma förut och bad henne ringa ner till Stadium och lägga undan jackan som jag vill ha! Jag har bestämt mig nu och jag ska ha den! Det är en Peak jacka i skidjackestuk och ni förstår? Den är svart och rosa och den är skit snygg! sjukt dyr men den är sååå snygg så jag kan inte låta bli!

Vad gör ni en söndag som denna då? Nu ska jag ta på mig strumpor och sedan springa iväg här ;) Ha en bra dag idag! Kramis!

- Lördag..

Go'eftermiddag på er :) Jag har varit riktigt dålig på att uppdatera bloggen på sistonde, men nu runt jul och allt så har man lite annat att tänka på. Igår så träffade jag Lovisa och Sandra, det blev en liten utgång tillslut för Maskinen hade spelning på Otten så vi drog dit. Fast eftersom att jag har åkt på värsta förkylningen så drog jag hem tidigt. Vi gick ut redan vid 10, så jag var väl hemma runt halv 2. Nog om det, ikväll jobbar jag. Med min favorit Ellen :) Jag hoppas att det blir lungt vilket det inte lär bli men man kan ju alltid hoppas. Imorgon ska jag faktiskt hem till Pappa för en gångs skull. Byta julklappar och busa med mina älskade småsyskon som jag har saknat grymt mycket!

Nae har inte så mycket mer att säga idag.. Ni får ha en bra dag :)


- Torsdag..

Ja, såhär efter jul och allt är jag helt slut måste jag säga. Det var många som skulle ut och festa idag men jag kände att jag verkligen inte hade någon ork till det, så jag gick snällt och glatt hem efter förfesten jag var på tillsammans med Lovisa och Mikaela. Dom skulle till Palace och festa loss..

Imorse kom morfar och ämtade mig så åkte vi ut till mamma och fikade, fick som vanligt den klassiska julklappen: Chokladask och kuvert med peng ;) Hehe, vi kom in på samtalsämnet min lägenhet också och det blir förmodlingen morfar som ska hjälpa till att tapetsera och om han inte klarar av det så får jag helt enkelt fråga någon annan, han är ju snickare. men han är ju pensionär gubben så han kanske inte har sådan ork kvar, hehe.

Sedan har jag, mormor och min söta moster varit på media markt. Jag köpte en handkontroll till mitt Wii, så man kan spela två stycken, mycket roligare så och så köpte jag ett spel till Wii också, Nights: Journey of dreams. Jag har nu prövat att spela det lite och det är ett spel helt i min smak, äventyrspel med massa olika banor och sånt. Gulligt är det också, hehe men svårt!

Jag har också hittat en dammsugare jag ska önska mig när jag fyller år, hehe intressant va? Men den är lite frän, sladdlös och rosa! Haha!

Hoppas att ni har haft en bra jul :) Det är ju inte direkt samma känsla som man hade när man var liten, men endå! Lite halvmysigt sådär :) Förkyld håller jag också på att bli, känner mig lite tjock i halsen. Imorgon ska jag vara hundvakt och senare på eftermiddagen ska jag fika med Lovisa och Sandra. På Lördag ska jag försöka träffa Pappa och syskonen!

Nae nu ska jag fortsätta spela Nights... Godnatt !

- Merry christmas!

Hoppas att ni har haft en bra dag! Det har jag i allafall haft. Fått massor med roliga paket också :) Mycket flytta-hemifrån-prylar, så nu slipper jag köpa det själv :) Presentkort på favoritbutiken Monki, Nagellack och lite annat smått och gott. skriver mer imorgon.. Ciao

- Julen är snart här..

Har sprungit på stan hela dagen och köpt dom sista julklapparna + lite julklappar till mig själv :) Har ont i fötterna nu efter att ha sprungit där i flera timmar bland allt folk! Nu har jag slängt på mig mjukisdressen och ska nu göra lite varmt té och bara mysa. Sista dagen på lekhuset imorgon, önska mig lycka till att jag ska få fortsätta även sen..

Ha en mysig måndagkväll!


En randig tröja från killavdelningen på H&M :)


Ett par nya Nike skor :)

Träningskläder från Röhnisch :)

- Go'kväll!

Har jobbat idag.. Sen efter jobbet så åkte jag och mormor runt och köpte lite julklappar, jag är klar men jag hjälpte henne lite. Hehe vet ni vad,  mormor köpte julklapparna till mig när jag var med! Hehe hon bara skratta och sa "Nä, jag orkar inte.. du kan väl lika gärna bära hem dina julklappar själv!". Så jag fick en nya datorväska till min laptop och sedan Mamma Mia - filmen. Plus att jag skymtade cubuspåsen i bagageluckan så jag antar att jag ska få 2 par tröjor därifrån som jag la undan igår, ifall att hon ville hämta ut dom. Hehe! Hon är rolig min mormor  =P

Sen ikväll har jag varit hos mina favorit Twins Lisa och Lollo! Vi drack massa kaffe och pratade om allt från himmel och jord, precis som vanligt när vi ses!

Måste ärligt talat gå och lägga mig strax, ska upp och jobba imorgon också. Näst sista dagen på Lekhuset! Hoppas att jag får vara kvar efter det! Vi får väl se hur det blir, trivs jätte bra där i alla fall och jag tycker själv att jag har varit väldigt duktig =)

Na, nu måste jag sova.. godnatt på er, hörs imorrn!

- Lediga fredag..


Idag är jag ledig, jätte skönt kan jag lova! Förlåt för dålig uppdatering föressten! Har jobbat rätt mycket och har sen på kvällen inte orkat skriva. Haft för mycket att tänka på helt enkelt.. Idag ska jag och mormor åka och storhandla och lite sånt. Jag gick upp rätt skapligt imorse fast jag är ledig, har städat, gjort rent i hamsterns bur (skitsur blev hon hehe). Nu ska jag hoppa in i en dusch och sen ska vi iväg här. Vad ska ni hitta på idag då? Ni får ha en bra dag i alla fall!

Kram på er :)

Kommer ni ihåg denna?

- Dagens..

Kom precis från stan, har träffat Sandra som har kommit hem från Norge nu. Det var jätte trevligt att träffa henne! Har saknat henne mycket! Vi köpte lite julklappar och babblade på om allt möjligt, precis som vanligt :) Sedan gick vi bort till östra promenaden så visade jag vart min lägenhet var någonstans. Var även nere på Intersport och pratade lite med min äldsta lillebror mamma om vad min lillebror önskar sig och så vidare, blev mycket annat prat också, hon är alltid så himla gullig mot mig och det tycker jag verkligen om :) Fick även reda på en lite tråkigare nyhet också, att min Farmor har fått Cancer :( Det var ju inte roligt att höra direkt, men det jag mest blev förvånad över är hur jag reagerade, jag kände ingenting just då. Jag kan ju även då förklara att jag inte har någon kontakt med min pappas släkt, så det är ju inte så som det är med min mammas släkt, för där är vi alla så tighta med varandra! Så det kanske var därför som jag inte reagerade något särskilt.. Men tråkigt är det endå och hoppas självklart att allt blir bra! För mina småsyskons skull och för pappas släkt överhuvudtaget!

Nu ska jag städa lite i mitt rum tänkte jag till musik från Enyas nya album. Äta lite mat ska jag också göra, sedan får jag se vad som händer och sker! Vill träffa min älskade vän Frida, har inte setts på några dagar så ska ringa henne lite senare och se vad hon har för sig en dag som denna!

Ha en kalasbra dag!  Bye bye!

- AJ Mclean

 


I burn the pages in my head
But the memories are so clear
A thousand words left unsaid
And you never shed a tear
You say that you wanna be close to me
So how does it feel?

Now the tables have turned
You can learn how to live without me
Live without me
Pictures up on the wall
Suddenly now you're all about me
All about me
Where were you when I needed you?
The only thing that I learned from you
Was how to walk out the door
Sincerely yours

Now I'm a man
I'm on my own
I am not ashamed
You broke my heart
You stole my pride
All you left me was my name
I know you wanna be in my shoes
So how does it feel?

Now the tables have turned
You can learn how to live without me
Live without me
Pictures up on the wall
Suddenly now you're all about me
All about me
Where were you when I needed you?
The only thing that I learned from you
Was how to walk out the door
Sincerely yours

I just wanna forgive and forget all about you
Why can't I just move on?
From this place in between loving and hating you
Don't know where to belong

I burn the pages in my head
But the memories are so clear

Now the tables have turned
You can learn how to live without me
Live without me
Pictures up on the wall
Suddenly now you're all about me
All about me
Where were you when I needed you?
The only thing that I learned from you
Was how to walk out the door

- Foto - bowling..






- Foto - julfest...












- Musik och lussebullar..

Sitter här hemma och lyssnar på massor med musik och äter lussebullar. Har jobbat idag och är rätt trött i benen så jag bara är hemma och gör ingenting, vilar upp mig för i morgon =P då blir det julfest med Leonspersonalen! Fy fasen vad skojj vi ska ha! Jag och Linda ska hem till Ellen redan vid tre för att börja lite smått. Sedan kommer några vid fem så ska vi förfesta lite, sedan har chefen bokat bord på Harry´s (av alla ställen) så vi ska äta och dricka gott! Sedan bär vi ungdomar av till Otten och avslutar kvällen där! Ska bli så himla roligt kan jag lova! Men jag måste endå tänka lite på att jag faktiskt ska jobba på lördag, men jag börjar i alla fall vid 11.00 så det blir lite sovmorgon, får väl sova några timmar efter jobbet då också innan jag vidare vidare till Hugos för att spela bowling med massa vänner på kvällen :) Känner på mig att den här helgen kommer bli kämpig! hehe..


Sov så gott hörrni! Kramis!


- Allt jag har att säga ikväll..

When I think of you
I don't know what to do
When will I see you again ?
I miss you like crazy
Even more then words can say
I miss you like crazy
Every minute of every day
!
Can't you see how I feel
Can't you see that my pain's so real?


- Godmorgon

Jag var uppe med tuppen idag, eller hur man brukar säga. Har ätit frukost som inte alls smakade bra, kan ju bero på att det är så tidigt. Ska snart gå ut till bussen och åka till jobbet, blir länge idag, 9-19. Sen efter jobbet ska jag hem till ett par kompisar, ikväll ska jag sova tidigt, känner mig så himla seg så jag måste det så jag kan vända tillbaks mitt dygn, somnade verkligen jätte sent inatt så nu känner jag mig som att jag vore bakis ungefär. Men nu måste jag rusa iväg, ha en bra dag!

- Tapeter

Jag tror att jag har hittat dom tapeter som jag vill ha nu. Tapeterna kommer från Eco Respekt och Eco Metallic. Det är lite osäkert ännu vad jag vill ha i köket, men det får i alla fall bli någon av dom jag såg från Eco.  Grymt fina tapeter måste jag säga! Dyra var dom också, men det skiter jag i :) Mitt hem ska bli snyggt så det så!


- Vackert!


- Städning och annat..

Jag är precis klart med städningen, har dammat, dammsugat, svabbat och allt sånt där. Känner mig duktig :) Ska snart bädda rent i sängen också, det måste vara det bästa som finns! Just nu sitter jag och tittar på dagens Days och dricker mini Mer. Mormor lagar mat, jag börjar bli riktigt hungrig! Jag har lite ärenden som jag behöver göra, till exempel att köpa klart julklapparna och lite sånt. Ska nog gå in till salongen där min moster jobbar också och be henne att klippa min lugg, Det skulle verkligen behövas! Har inte så mycket mer att säga just nu, kanske skriver mer senare, det är skönt att ha en ledig dag i alla fall! Have a nice day!


Måste bara tipsa er om att filmen Eagle Eye var sjukt bra! Se den om ni inte redan har sett den!

- Go'kväll

Jag sitter och slappar i sängen och ser på tv. Är helt slut efter jobbet, men funderar på om jag ska städa lite? Eller ska jag ta det imorgon? Jo jag gör nog det imorgon istället, då blir det trollspöt för det behövs verkligen städas från tak till golv. Jag är ledig imorgon, skönt kan jag lova :)

Har nästan köpt klart alla julklappar också, har bara kvar till mamma, mormor och moster. Köpte ett Wall-E fodral till brorsans Nintendo DS idag, han önskade ett sånt :) Köpte också lite småpresenter till Jennys bebis som kommer i Januari :) Okej detta är inte intressant för er att läsa då, men men hehe. Finns inte så mycket mer att skriva, är för trött känner jag..

Ska se film nu, Godnatt och sov sött!

- Film


- Ny vecka..

Då är det måndag igen, jag är riktigt trött. Kunde inte somna inatt för att jag hade sovit så länge på dagen igår. Så jag försökte trötta ner mig med några En fyra för tre - avsnitt. Kommer ni ihåg den serien? Riktigt roligt! :) Jag ska snart gå ut till bussen och åka till jobbet. Jobbar 10-19 idag. Vad ska ni hitta på idag då?

Ha en bra dag!

- Lördag

Sitter här på sängen och ser på tv samtidigt som jag skriver här. Mamma kommer snart och hämtar mig, vi ska hem till morfar och fira honom lite, han fyller 65 år! Jag ska till jobbet en timma tidigare sen också, en av dom som jobbar dagspasset ville gå tidigare och eftersom att jag alltid stället upp så sa jag självklart ja! Sen ska jag jobba med Linda hela natten lång och vi ska lätt lyssna på massor med smörmusik och bara ta det lungt! Tänkte köpa med mig några tidningar och lite skumtomtar till jobbet också, det är alltid uppskattat. Nej men nu ska jag blåsa håret tort och sedan ringa mamma och fråga varför hon är så seg på att komma :)

Ha en bra dag!

- Fredag..

Vad skönt det är att vara ledig, jag är så trött att jag har fått lite ont i huvudet. Med det ska det bli ändring på! Ska snart göra mig iordning och sedan gå ner på stan med Julia, min kusin. Ska försöka köpa klart julklappar och kanske någon liten present till mig själv. Ikväll blir det nog rätt lungt endå, tror inte att jag kommer att orka göra något speciellt, men får se hur det blir. Hoppas att ni får en bra Fredag och att ni hittar på massa roliga saker :)

Hej svejs!

- Att jobba bland leksaker

Att jobba på Lekhuset är väldigt mysigt måste jag säga, det är riktigt roligt faktiskt, stå där och packa upp saker, prismärka, titta runt på alla söta mor och far-föräldrar som ser sådär sött vilsna ut bland alla prylar. Söta barn som går runt som bara ett barn kan göra i en leksaksaffär och beundra saker och ting eller barn som skriker att dom vill ha både det ena och det andra, hehe. Trevliga är personalen också och det går fort att lära sig nya saker och det betyder att det är roligt när det gäller mig :) Man blir lite som ett barn igen måste jag säga, i alla fall för stunden när man är i butiken, så mycket saker det finns! Varför fanns inte allt det där när jag var liten för? Jag har en känsla av att jag kommer skämma bort mina framtida barn med saker, haha!

Jag är helt slut, har jobbat 14 timmar idag, 8 timmar på Lekhuset och 6 timmar på Leons. Det är tufft kan jag lova och fötterna värker. Imorgon är jag ledig, jag och mamma ska iväg och titta på tapeter till mig och kanske åka och titta lite på köksbord+stolar. Nu ska jag titta på dagens avsnitt av Days, sen ska jag sova så gott kan jag lova, nyduschad och ren! Godnatt och sov sött....

- Mitt namn..

Skrev klart papprena till skatteverket nyss. Har länge funderat på det här med mitt smeknamn Fia, om jag ska lägga till det som andranamn eller tilltalsnamn. Jag har ALLTID blivit kallad det och ingen har sagt Johanna till mig så mormor skickade efter papper om namnbytning. Så snart kommer Fia vara mitt tilltalsnamn och Johanna kommer att bli ett andranamn, bra va? Inte så värst intressant att skriva om här då, men ville göra det i alla fall. Så snart är mitt namn Fia Johanna Maria! Då kommer jag slippa att förklara gåtan kring varför jag kallas Fia när jag heter Johanna!


Nu ska jag se på Prison break avsnittet 13! Det är riktigt spännande nu =D

- Kväll.

Jag kom nyss hem igen. Hittade massor med fina tapeter men det kommer bli alldeles för svårt för att bestämma mig vid vilka, så mamma får följa med nästa gång, hon är bra på sånt där. Vi var också på Nordik och jag hittade massa mysiga påslakan från Himla och lite annat smått och gott som jag kan önska mig =P Sen blev vi hungriga så vi åkte förbi jobbet och hämtade mat.

Nu sitter jag här och myser med nya Vecko revyn i mjukisbyxor och ska göra mig en kopp chai té. Är det något bra på tv idag? Annars ska jag nog se en bra film. Börjar klockan 10.00 imorgon bitti så lite sovmorgon är det ju i alla fall när man jobbar på lekhuset, härligt! Ha en bra kväll, hej hopp!

- Ont i kroppen

Haha gu'va trött jag är idag. ont i ryggen och benen men som tur är känns det som att det är påväg att gå över. Jag är ledig idag, tur det! Jag och mormor ska snart åka och hämta paketet med mina hårprylar som kom igår, sen ska vi åka och titta på tapeter och lite sånt. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på sen, blir nog lungt endå. Imorgon blir det 14 timmar igen jag jobbar, fyfan! Hehe...

Vad ska ni hitta på idag?

- Jag orkar inte..

...sova!! Jag har i en hel timma funderat på eller snarare sagt till mig själv att jag måste sova! För imorgon kommer jag jobba sammanlagt 14 timmar. Börjar på Lekhuset 10.00 till 18.00 sedan får jag skjutts fort som bara den till Leons där jag ska vara 18.00 till 00.00, kul va? Haha jag kommer vara helt död! Vad har ni hittat på för skoj idag då? Jag har jobbat sedan har jag bara varit hemma och tagit det lungt, pysslat lite här hemma (städat och tvättat lite, gjort matlåda tills imorgon m.m.) Nae nu måste jag sova! Godnatt...


- Hyllade hårprodukter..

Detta är påväg hem till mig, detta märke är en favorit bland kändisarna i hollywood och så har jag läst om det lite på vissa bloggar och så. Så nu är det här påväg hem till mig! Shampoo, balsam och en balsamspray. Kampanj pris hos Lyko.se för 299kr

RSS 2.0