Torsdag förmiddag


Jahopp sitter å knåpar ihop sista sakerna på min multimediaproduktion, blir ganska snyggt faktiskt ;) Snart ska jag ner till stan me mamma, har fått pengar idag så det finns inget annat att göra. I eftermidda ska jag träffa Frida.

Imårn ska jag till Stockholm me Sandra & hennes Syrra för att fira att lovisa tar studenten :) kul :)

Snart är det justin konsert ;)

image138

Chocolate Fudge Brownie

Mmmmm va gott det är med Ben & Jerry glass :) sitter å mumsar på det nu.. + att jag fått en ny cykel.. Det kändes som första gången man cykla, jätte skakigt. Cykeln va ganska klumpig men man vänjer sig väl.


image137

Ny cykel

snart ska vi åka å köpa en cykel till mig dårå :) min gamla är helt pajj, haha..  Idag fick jag reda på att jag har fått VG i rörlig bild, hade ju velat ha högre men jag är nog inte värd det, men i 3an kanske ? då jävlar ;) Jag är trött nu, helt jävla slut. Vi gör ingenting i skolan så det är helt onödigt att överhuvutaget att gå dit. På fredag ska jag till Stockholm och se när Lovisa springer ut :) äntligen ska man få träffa hennes pojkvän me som hon pratat så mycket om! Men men just nu är jag hundvakt och ska gå och pussa henne lite på huvudet nu :) hej hej !


image136

Varför måndag?

Jag orkar inte mer nu, vill ha sommarlov och få sova hur länge jag vill. Är så trött! idag var bara halva klassen i skolan, så varför va jag där ? jo för att göra 2 prov som jag endå inte kunde. Jag vägrar att fuska på prov! blir så förbannad över att folk fuskar sig till både VG och MVG medans vi andra får slita som djur, det är ju sjysst. Men men. Idag ska jag plugga, har en naturuppgift att lämna in imorgon om ett j*vla rymdskepp som ska vara ute i rymden i 6000 år :S helt stööört.

På Fredag ska jag till Stockholm iaf. Lovisa springer ut då så ska dit å fira henne, på lördag ska jag till en klasskompis som bjudit dit mig, hon ska ha tjejkväll. Sen på söndag ska jag väl börja festa me Malin och Frida. Lär väl vara bakis nästan varje dag i skolan, men skit samma. Man vill ju fira att Malin ska ta studenten.

härlig söndag

Idag har jag varit ute i händelö med Hilda.. Vi hade med oss vovvarna så dom fick busa & springa omkring och det var ett riktigt kanon väder oxå :) härligt !

image130



Fredag igen..

jahopp.. händer en dag som denna ? först ska jag träffa Lovisa en sväng.. sen ska jag hem å duscha å grejja sen ska jag hem till Frida.. Käka lite & dricka lite cider.. sen ska vi väl ta vägen nånstans.

Längtar som en galning till Justin Timberlake konserten!!!!

På söndag (och jag hoppas verkligen inte att det ska regna) så ska jag & Hilda åka ut till Händelö med vovvarna å låta dom springa omkring å leka. Sen ska jag passa på att fota lite också :) finns fina ställen att fota på därute.. speciellt i ett övergivet stall.. Måste dit!

Rörigt


Min blogg kan verka lite rörig men den är under uppbyggnad och kommer bli snyggare när jag lärt mig mer om hur man gör om den :)


behöver tips!


Hur gör man sin blogg snyggare ? jag blir lite tokig snart faktiskt.. har krånglat jätte länge nu och jag förstår inte mer än att ändra bakgrundsfärg med mera.. hur får man en snygg bakgrund, göra snyggare rubriker.. ändra stil helt enkelt! ?

Nån som vill hjälpa mig lite smått och förklara ? tackar för svar

Den värsta tisdagen i världshistorien!



Va me klassen & parallel klassen ute i skogen idag. ute vid ågelsjön tror jag att det heter.. 20 stationer med världens fånigaste uppgifter :S det va så blött över allt så man halvt slog ihjäl sig.. upp å klättrade på berg va man också tvungen.. uuuuuusch! har sååå ont i benen just nu!.. Alla tycker nog lika dant som jag.. det var hemskt!

Måndag..

Då är det måndag igen efter en långhelg. Imorgon ska vi ut i skogen me klassen å vandra typ! me 20 stationer.
Öland midsommar då :) med Frida, Malin, Mickis & Emmie.. Skit skojj...
Idag har jag vart först i skolan, sovmorgon hade vi.. Sen va jag på stan me Frida,Malin & Mickis... Så va jag å hämta ut biljetterna till premiären av Pirates of carribean3, hehe.. måste ju se den på bio!

Vill ha en kamera! en bra kamera som tar lyxbilder och ingen fjantkamera som bara får med röda ögon på bild! Är så trött på min fjuttiga och vill ha en riktig digital kamera!

image129

Fredag & ledig.

skönt å va ledig..
Va på stan me Sandra,hennes kille & hennes syrra Frida förut och köpte hemligheter till Lovisa i studentpresent!
Snart ska jag hem till Frida och kolla på film.  Bye bye



Lovisa 19 år idag ;)
Ja må hon leva ja må hon leva ja må hon leva ut i hundrade år,
jag visst ska hon leva ja visst ska hon leva ja visst ska hon leva ut i hundrade år,
Hurra hurra hurra!!!

Lediga :)

då är man ledig från skolan och det är skööönt!
Igår så va jag först i folkparken med hela mediapogrammet & lilla chihuahuan Maya.. Hon är för söt men det är så tråkigt att hon inte tycker om andra människor än dom hon känner, så ingen får klappa henne för henne och det är pinsamt ju. men men. Sen promenerade vi hem. Sen åkte jag ner till min Mosters jobb och skulle lämna Maya men det blev att jag följde med henne hem istället så vi satt å kolla på "Top model" finalen och "Pussycat Dolls"..
Oså käkade vi mat, älskar min mosters köttfärssås! osen åt vi Ben & Jerry Glass, fan va god dom glassarna är! galet!..

Nu ska jag mormor och moster åka och handla snart.. Sen ska jag hem till Frida.. Vet inte vad vi ska hitta på faktiskt  Men nåt hittar vi väl alltid på..  men men nu ska jag dra.. hej hej :D

Lite frågor & svar

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
"Smokey var liten och muskulös med breda,sträva polisonger"

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Väggen.. haha


3. Vad var det senast du såg på tv?
Oprah Winfrey show.. Hon är bra hon :P


4. Utan att se efter, gissa vad klockan är?
kunde inte låta bli å kika 15.59


5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Musik, Dolly Partons låt "The day i fall in love" bra som fan!


6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Jag var ute i folkparken med min klass och lilla chihuahuan Maya..


7. Vad hittade du på innan du började svara på den här frågorna?
kolla på Youtube.com...


8. Vad har du på dej?
pyjamasbyxor & en gul t-shirt med converseskor på.


9. Drömde du något i natt? I så fall vad?
Jag kommer ihåg att jag drömde men inte om vad!


10. När skrattade du senast?
I telefonen nyss..


11. Vad finns i rummet där du är nu?
Allt som är ett MÅSTE i sitt rum + lite till .. haha


12. Har du sett något konstigt på sistone?
Jag ser konstiga saker varje dag..


13. Vad tycker du om den här utmaningen?
Utmaning och utmaning vet jag inte, men det är ganska kul!


14. Vilken var den senaste filmen du såg?
Ghost ship i Söndags på tv.. Den är väl sådär..


15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
Oj, oj.. Ett hus + lyxinredning, en bil, en hund, Massor med kläder & sånt. skänka pengar till fattiga länder. Köpa hus åt min moster & köpa en fin lägenhet åt min mormor & så kan dom få en varsin bil också.. Köpa den dyra digitalkameror & filmkameror + dyra redigeringspogram. Köpa nya Dvd filmer dagligen och köpa saker åt mina vänner..


16. Berätta något om dej själv som folk inte känner till.
kommer inte på något!


17. Om du kunde förändra en sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Det finns för mycket.. kan inte bara säga en sak!


18. Tycker du om att dansa?
Japp det är rätt roligt, skit samma om det ser bra ut eller inte, hehe..

19. Georg Bush?
Borde skjutas eller dränkas!

20-21 Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
Flicka - Hailie

Pojke - Maximus eller Jamie.

22. Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?
Isåfall USA, men då hade jag velat vara rik, kanske Filmregissör!

23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
"Hej nu vet du att jag finns, välkommen"

The day i fall in love..


People all say,
Love is wondeful.
That the bells will ring,
Birds will sing
And skies will open.

Tisdag..

Såg nyss på "Ugly Betty" Det är såååå Bra!

Idag har dagen bestått av blåsigt väder som många vet. Fick reda på våra iv val i 3an och jag fick Psykologi A som jag ville ha! Men sen så fick jag mina tredjehandsval och det var Mental träning och Affärsjuredik.. Usch vill inte vill inte!  Dagen har varit dö seg!

Nu ska jag se en film som börjar på 3an och försöka plugga lite till.. Bye bye..

Den här Bikinin har jag köpt, den va grymt fin

image128

Måndag och regn

Då sitter man i skolan igen.. Helgen var varit trevlig. I fredags va jag ute me Lovisa,Malin & Sandra. Sen i Lördags kolla jag, mimmie och Frida på Eurovision, SKIT DÅLIGT! hela pogrammet va ett stort fiasko!. Igår så hjälpte jag Fridas mamma me o filmade hennes projekt-hund ute på brukshundsklubben. Sen va jag hos Linda och Danne en sväng.. Snart ska jag till tandläkarn och spänna tandställningen för förhoppningsvist sista gången! sen får jag ta bort den hoppas jag!.

Vi ska tyvärr avboka våran resa i sommar :( men men det får bli nästa sommar, eller i höst lr nåt.. Men vad fan ska man göra i sommar istället då ? jag ska iaf för en gång skull åka till Liseberg, det har jag bestämt!



image127

Vet du vad detta är för nåt?

Visst är det tamefan en kackerlacka.. Den kröp utanför vår skola och var stor som en tändsticks ask, lite större till och med... VIDRIGT SOM FAN ! snart kryper det väl råttor ur toaletterna också, fy fan så vidrigt!





Wentworth :)

image124

Tisdag & Ugly Betty ikväll.


Då är det tisdag igen och det är en väldigt seg dag idag!. Regnigt, men det kan ju också vara ganska mysigt ibland. För övrigt så va Jag & Towe en av grupperna som vann tävlingen om bäst reklamkampanj i klassen :) så vi vann biobiljetter :) kul att något uppskattas som man gör! Snart ska jag gå å handla lite.  Är sugen på nått att knapra på, fan att dom inte har naturgodis här i ektorp! så då blir det ju ialla fall nåt onyttigt som chips eller nåt sånt.. FY FIA ! men men.. sånt är livet! På Fredag kommer Lovisa ner från Sthlm så då ska vi gå ut, länge sen ju! Sen på Lördag blir det nog också att festa! länge sen ju! Man känner ju att man måste vara lite social ibland, man kan ju inte bara sitta inne å glo. Ikväll är det ugly Betty! Såå jäkla underbart! Fan jag va å sola igår me Malin & Frida och nu är jag bränd, aj.. Dom hade precis fått nya rör så jag blev stekt! Haha men men.

image123


läcker hundras!

Faraohund, grymt läcker :)


image120

Äntligen!

Filmen är klar och det va riktigt kul å spela in den också. Frida,Natta & Jenny va riktigt duktiga :) det blev en skräckfilm haha...





image117

Söndag med fint väder.

Ska snart träffa Frida så ska vi hämta Natta så ska vi filma min "minutenfilm" ska bli skojj :D Igår va det rätt kul faktiskt :D Madicken sången spelades högt från Malins bil och hon höll på å skämmas ihjäl, men fy så kul :) Den här veckan gäller det typ! nästan allt ska vara klart den här veckan! så det är bara å sätta igång med pluggandet!.

Nu ska jag sticka.. bye bye

Ett stort frågetecken..


Blev inget filma idag! Så frågan är vad man ska hitta på.. Ska iaf till Linda & Danne sen! Hej hej...

En härlig Lördag!


Hoppade ur sängen 12 och va jätte pigg.. Om en stund ska jag ut till Brukshundsklubben med Fridas Mamma och filma. ska bli lite skojj, media nörden som jag är :)  Ikväll ska jag & Malin och förhoppningsvis Frida ut å glida lite me bilen :) Åka förbi Linda & Danne  en sväng för Danne fyllde år igår.

Igår kväll så va vi hos Frida. Åt Tacos, som va döö gott! sen började vi  titta på Bombay Dreams. men det slutade med att vi satt och pratade & lyssna på musik & drack ett glas vin istället..




image113


Fredag..

Sitter i skolan och har släktforskning, INTE KUL!. Ikväll blire att ta det lungt. Ska hem till Frida med Malin å ha myskväll, kanske det blir Pizza också, är rätt sugen!. Just nu sitter jag och läser på Chiforumet och plågar mig själv. Jag vill verkligen ha en Chihuahua! dom är ju så underbara varelser!. Har velat ha en i snart 4 år, sen vi hämtade lilla Maya ifrån Gävle! Maya är min lilla älskling, men det är min mosters hund. Jag vet att jag får hämta henne nästan när jag vill men det är endå inte samma sak. Jag längtar efter att ha en liten plutt själv! Men jag har bestämt mig att det får vänta tills nästa år, när jag gått ut skolan och har tid för en valp. Den ska få den tryggaste uppväxten en hund kan önska sig.

Imorgon ska jag hjälpa Frida´s Mamma ute på brukshundsklubben. Ska filma när hon tränar en hund. Det ska bli intressant. Sen på Söndag ska jag filma min "minuten film". Det ska bli skojj :) Älskar att gå Media, men det som är roligaste är ju Media ämnena och inte alla dessa andra ämnen! Men det får man stå ut med, hehe. Det är ju trotts allt bara ett år kvar. Sen börjar det riktiga livet.!


image109


 Vill ha det här linnet från Victoria´s Secret! hur fint som helst.

FOTOLEKTIONEN


                              

Min Valborg..

Det blev en lugn valborg i år.. Jag och Frida satt hos henne och drack smultronvin det va grymt gott. Så satt vi å pratade och käkade pizza.. Sen fick jag gå en lång promenad från Eneby till Ektorp.. Men men..

Snart ska jag träffa Linda å Danne och kolla på Maj-tåget.. Have a nice day!


RSS 2.0