- Lite shopping.


Båda plaggen från Monki

- Gravida Edith ;)

 
 

Uppdatering
Det tittade ut 7 bebbar, hehe..

- Smygtitt i min lägenhet.

Lite "före" bilder. Nu ska det tapetseras och målas :)
Det här kommer bli så bra så :)







- 26/2

 
Jag och mormor var på Maxi tidigare idag och titta in på de nya butikerna som öppnat. Det är ju butiker som redan finns i stan, men det är ju mycket fräschare måste jag då säga. Men i alla fall. Jag var inne på Hemtex och tittade lite, har aldrig riktigt tagit mig tid för det. Men gud så mycket fina saker dom har där inne! Jätte söta dukar och annat. Jag köpte två dukar (vänster) och två fina handdukar till badrummet (höger). Vet att jag inte får hålla på och shoppa egentligen, men det var ju till lägenheten så då är det mer okej, hehe :)

Gissa föressten vem som får nycklarna till lägenheten imorgon? Jo jag :) Jag och mamma ska till lägenheten halv 2 och möta upp hyresvärden, så ska vi gå igenom besiktnings rapporten(?). Ska även till banken och ta ut pengar och sedan betala tapeter och funderar även på att åka ut till Mio och betala möblerna så jag har det klart.

Kom hem från jobbet för en stund sedan, idag var det riktigt mycket att göra faktiskt, säkert bara för att folk har fått lön. Frida och Oom kom ner och hälsade på mig också :) Så åkte dom taxi med mig hem sen. Nu ska jag se en film och sedan sova, ska upp tidigt imorgon. Hur ska det gå? Godnatt i alla fall.


- Film


♥ Två ungdomars vägar korsas om och om igen under en sömnlös natt i New York, då det som gäller är blandband, rockklubbar, hög musik och sena nätter. Nick (Michael Cera) hänger ofta på ett av New Yorks indierock ställen i ett desperat försök att läka ett krossat hjärta samt att tröstlöst lära sig spela bas. Norah (Kat Dennings) ifrågasätter det mesta vad gäller omvärlden. Trots att de inte har någonting gemensamt förutom musiksmaken, leder deras möte till att de tillsammans letar efter en hemlig spelning med deras favoritband. Händelser och hångel på de mest besynnerliga ställen gör natten oändlig och oförglömlig. ♥

Så himla mysig film! Bästa ungdomsfilmen på mycket länge! En av dom bästa faktiskt! Den här måste ni se hörrni. Hur kan man inte gilla Michael Ceras töntiga-söt stil? Han är alltid kanon bra i filmer tycker jag, bra skådespeleri från samtliga i den här filmen faktiskt :)

- 25/2

Vaknade skapligt imorse, gick upp och städade, ringde och sjön för Malin i telefonen och sedan gick jag och Frida ner till stan och mötte upp dom för lunch, kinabuffé. Sen efter det så gick jag och Frida en snabbis på stan. Köpte två nya tröjor och ett par jeansleggins, men måste ner imorrn och byta storlek på legginsen för dom var alldeles för tajta nere vid fötterna, haha. Sen åkte jag och Frida med mormor och handlade lite mat. och efter det så gick jag och Frida över till hennes mamma för att fika. Så har min dag ungefär sett ut. Nu ska jag se en film och sedan sova! Vad har ni haft för er då? Godnatt.


- Shopping

  
Tröja Monki
Tröja Gina tricot
Jeansleggins Gina tricot

- Natt

Kanske borde uppdatera lite, hehe. Har inte orkat och orkar egentligen inte nu heller, men tänkte vara lite duktig. Idag valde jag ut tapeter till hallen. Sedan har jag varit hos bästa Linda och Daniel. Jag och Linda har bakat hela kvällen, det blev Semlor, mockarutor (kärleksmuffins) och muffins med hallon och choklad. Sedan satt vi och smaskade i oss massa gott i soffan, hehe vi orkade inte lika mycket som vi trodde, men lite lyckades vi väl trycka ner ;) Lägger in bilder imorgonbitti, för nu orkar jag inte.

Imorgon(idag) fyller Malin 21 år, grattis :) Så jag ska iväg vid lunch och äta Kinamat med henne, hennes pojkvän och Hanna, det ska bli trevligt och gott :) Ska städa massor imorgon också, har lyckats kommit några dammråttor och dom ska bort! Jag känner mig lite hungrig, ska nog gå ut i köket och se om det finns något litet att äta. Har inte ätit något vidare mat idag, bara semlor och sånt, hehe. Så min mage behöver mat. Inte så bra att äta såhär dags, men det bryr jag mig inte om just nu.

Nae, nu orkar jag inte mer, hehe. Godnatt på er :)

- Oscargalan..

Jag sitter här, rullat in mig i täcket och tittar på Oscargalan.. Var det bara jag som grät när Heath Ledgers familj gick upp på scenen och hämtade hans pris? Det gick inte att hålla tillbaka tårarna! Jätte bra gala i år också tycker jag :) Det här har dom gjort bra, fast den är ju lite väl lång va? Till och med en nattuggla som jag blir trött i ögonen, hehe. Aja nu börjar det igen efter reklamen... Godnight!

- Söndag

Jag är trött, så fruktansvärt trött! Kan bero på att jag sov 15 timmar mellan fredag och lördag, haha! och så jobbade jag igår och kom hem från jobbet halv 6 imorse för att vi inte hade förberett nåt. Jag och Ellen var riktigt lata igår och satt mest och åt massa gott, haha. Vaknade sent idag gjorde jag också. Ska snart hoppa in i en dusch och senare ska jag hem till Frida och vi ska göra plankstek :) Det kommer kännas fint i magen :) Ajja.. Jag har inget vettigt att säga just nu.. Ha en bra kväll :)

- Oscargalan!

Inatt är det den bäst galan på hela året :) Oscargalan och den ska jag stanna uppe för att se, helt klart :) Är det någon mer en jag som ska vara vaken och se den?


- Foto

Friday night




- Music


- SVEA!

Svea har troligtvis inte epilepsi, dom andra veterinärerna hade fel! Men nåt har hon. Kanske urinvägsinfektion eller magsår eller något sånt där, dom ska röntga henne imorgon, nu har hon fått antibiotika för att hon hade för lite vita blodkroppar eller nåt sånt.. Hoppas tösen blir frisk snart!

- Malin & Malin !


 
Ska träffa dessa söta och underbara tjejjor ikväll :)

- Epilepsi

Vaknade förut av att jag hörde att mormor pratade i telefonen, hörde att hon nämnde något om Svea och om något anfall.. Jag vaknade till snabbt som bara den och frågade vad som stod på... Svea hade mått dåligt, så min moster hade åkt till veterinären och där hade lill fisen fått ett epilepsianfall och slutat andats.. Jag blev livrädd!! Men hon lever ju som tur är och är nu på djurkliniken i Valla för undersökning.. Varför ska världens bästa Svea råka ut för det här? Lill skruttan då! Nu saknar jag henne extremt mycket och ska pussa jätte mycket extra på henne när jag träffar henne nästa gång! Hoppas hon får leva ett lyckligt liv i alla fall trotts epilepsin! Om hon behöver medicineras så hoppas jag verkligen inte att biverkningarna biter på henne, läste på chihuahuaforumet förut att det är många hundar som faktiskt har epilepsi, men får endå leva ett lyckligt och bra liv.. Men varför skulle våran Svea få det här??

- Kan inte sova..

Jag måste verkligen göra något åt mina sov vanor! Jag blir ju bara deppig av att vara vaken såhär länge utan att ens ha någon att prata med på msn ju! Alla ligger ju själva och sover.. Här sitter jag, i mitt kolsvarta rum, det enda som lyser kommer från min dator, timmarna flyger förbi, fast jag endast har hunnit att läsa lite på folks bloggar.. Mormor kommer inte att låta mig sova länge, hon kommer öppna dörren till mitt rum, diska lite extra högt bara för att jag ska vakna! För säkerhetsskull kommer hon kanske prata i telefonen högre en annars, kanske sätta igång tvättmaskinen och sedan ställa sig i dörren för att sedan upprepa mitt namn "Fiaa....Fiaa...Fiaa...FIIIIIAA!!!!! GÅ UPP NU!!!!!". Thats life, tack mormor! Haha!

Nae, ska försöka somna nu.. Kanske det går, kanske inte.. ska i alla fall försöka. Godnatt!

- Problem med drickandet!

Vet ni vad det jobbigaste är när man har jobbat kväll/natt och sedan ska försöka få sova på natten? Jo det är att under ett jobbpass dricker jag säkert 3st coca cola, en flaska Loka, en vitamindryck, en liten pucko och 3st Hallon-blåbärs Mer. Haha, jag vaknar ungefär 10 gånger om natten då för att jag är extremt kissnödig, det är faktiskt jobbigt och kallt att behöva gå upp ur sängen, genom den kalla lägenheten för att komma till toaletten... Usch nu fryser jag så jag skakar.. Ja jag vet att jag har problem med drickandet under arbetstid, jag ber om ursäkt! Haha, men gå själva förbi en läskkyl sjuttioelvamilijoner gånger utan att ta något att dricka ;)

- Natt

Kom nyss hem från jobbet, det var riktigt segt att jobba idag, inte alls kul! Har inte gjort så mycket idag. Jag, mamma och min kusin Julia var och tittade på tapeter (igen). Men nu har jag äntligen(!) bestämt mig. Sen var jag på stan en sväng och köpte två nya plagg, ett par leggins och en t-shirt. Sen har jag ju jobbat, så har inte hunnit med så mycket.

Imorgon ska jag och Malin.W hem till Malin Berg och dricka vin och mysa, haha :) Kanske blir utgång sen, hoppas på det faktiskt! Nae nu blire en film och några "En fyra för tre" avsnitt, sen ska jag sova gott. Funderar på om jag ska gå och träna imorgon? Får tjata med Mamma, för Malin jobbar, hehe :-)

Sov så gott.. Godnatt !

- Madonna

I Augusti så ska jag, min moster, hennes kille och min kusin se Madonna :)
Ska bli riktigt kul faktiskt!

- Spel

Jag är så jävla förbannad och besvken! Idioterna har skjutit upp releasen för The sims 3 till Juni!!! Det är ju en evighet tills dess! Skulle egentligen ha släppts på torsdag.. Kul, kul... Man har ju absolut inte redan fått väntat i hundra år på att det skulle släppas den här månaden och så skjuter dom upp det ytterligare fyra månader, hur sjysst är det mot oss? Hade verkligen sett fram emot spelet ju! Dom som känner mig vet vilken Sims nörd jag är :) hehe men det är ju så jäkla roligt ju! Så jävla taskigt att skjuta upp det.. Glädjedödare!!!


Ajja, nu ska jag sova! Godnatt..

- Serie



Funderar starkt på att skicka efter den här underbara serie på dvd. Blir helt varm i hjärtat när jag ser det här ju haha, tittade jämt på det här när jag var liten! Gjorde ni också det?

- Kryssning

Den 4/4 blire kryssning med Frida, Oom, Tessan och några fler.. Ska bli sjukt kul som alltid! Äta god buffé som är det bästa med kryssningar, dricka gott och umgås och ha en jätte rolig kväll ute på havs med sina vänner. Det är riktigt kul!

- Foto






- Vill ha!


- Music

 

- Söndag

Ledsen för seg uppdatering. Jag jobbade igår och slutade fyra inatt. Kollade på filmen Vinterviken när jag kom hem, den är bra den. Kommer ni ihåg den? Med David Taiton i huvudrollen. Somnade väl sisådär 06.00 imorse och så fick jag gå upp rätt tidigt också för att vi skulle till min kusin Alexandra och fira henne, hon fyllde 19år idag sötnosen!

Snart ska jag gå över till Fridas mamma och följa med henne och hämta Frida från jobbet. Hoppas inte Frida har någonting emot det för vi pratade om det igår att vi skulle ses en sväng ikväll :)

Det var lungt på jobbet inatt, men dom få som kom var riktiga dumhuvuden. Ett gäng killar i 20års åldern som betedde sig som riktiga j*vla pubertetstonåringar och fjanta sig som fan. En sak jag undrar är hur fan man tänker när man kommer till ett matställe och ska beställa mat och man är otrevlig och fjantar sig? Hur fan vågar man för det första vara det och för det andra varför liksom? Fasen när jag och mina kompisar går och käkar efter krogen så är man ju hur glad som helst mot personalen och man är bara sådär superglad för att man ska få mat i magen....eller är det inte så?

Sen var det någon till som kom som stod och ropade "DET LUKTAR MAAAAT!!!!!!" haha... (naerå det är ju inte för att du är på ett matstället, höhö). Annars var kvällen skön som fasen och jätte lugn. Synd bara att man skulle jobba, för det var många vänner som skulle ut och festa, det hade också varit kul :)

Nae ni får ha en bra kväll, nu ska jag se Mia & Klara på tv! Kramis!

- 14/2

Ja, idag är ju den där dagen, dagen då alla singlar känner sig ensamna...

Jag är jätte trött idag. Jag vill bara krypa ner under täcket igen och sova vidare, men jag börjar jobba klockan 18 så det går icke! Kommer antagligen vara helt dött på jobbet idag, vem vill äta gatuköksmat en sån här dag? Kanske att det kan bli lite efter krogsrundan, det märker vi då. Inte har jag råd att köpa med mig lite tidningar till jobbet heller, haha! Jag är verkligen fattig just nu. 6,37 kr kvar på mitt konto och lite småskrammel i sparbössan, ja så går det när man är slösig som jag, men det blir andra bullar när jag flyttat till min lägenhet, då måste jag vara sparsam ju.

Nae nu är jag rastlös, ska nog städa lite innan jag går ner till jobbet! Ha en bra kväll..

- Vill ha!

Jag bara måste ha dom! Dom är ju hur snygga som helst! Gaah!

- Inredning


Nu har jag skickat efter köksbord+stolar från Mio (se bilden). Plaine heter bordet och visst är det vrålsnyggt?

- Film


Chloé är en liten bortskämd Chihuahua i Beverly Hills och lever lyxliv. En dag så är hennes matte tvungen att åka på affärsresa och kan inte ha med sig Chloé, så systerdottern får till uppgift att vara hundvakt. Trädgårdsmästarens chihuahuapojke Papi är förälskad i Chloe och gör allt för att få hennes uppmärksamhet. Rachel, systerdottern får för sig att åka på semester till Mexico med sina vänner och tar Chloé med sig. Men där hamnar Chloé i trubbel. Hon blir dognappad. Men får hjälp av en Schäfer som försöker hjälpa henne hem. Medans Rachel och som sedan får hjälp av "trädgårdsmästaren" och hans chihuahua Papi letar desperat efter Chloé, så får istället Chloé nosa lite på sitt urspung... fast med en elak dobermann vid namn Diablo som gör allt för att komma åt henne..

Jag ska ju inte berätta så mycket.. Men det här var helt klart en film i min smak. Inte bara det att jag älskar hundar! Den handlade om min favoritras också, chihuahua :) Den här filmen var så himla gullig och så roligt att jag njöt av varje sekund. Helt klart sevärd! Det här var en film med attityd också, me like. Nae nu ska jag sluta babbla, se efter själva för det måste ni absolut göra! hehe :) Vekligen en jätte söt film och den var väldigt bra också!!.. åååh nu saknar jag Maya och Svea hur mycket som helst!!

- Ge mig sommar.

Igentligen så är jag en vintermänniska, jag gillar att klä mig i mysiga tröjor och varma vantar. Men jag tror det börjar vända lite faktiskt, nu längtar jag faktiskt till värmen, kanske inte dit då man halft svettas ihjäl, men till solen, humöret och allt det där. Man är ju så mycket gladare på sommaren! Jag kom precis in från kylan. Har varit hemma hos Malin och hennes pojkvän i ljura. Vi har haft The O.C maraton och druckit té. Sedan gick jag förbi Lollo på hemvägen och sa hej. Det är verkligen iskallt ute. Lollo erbjöd mig att låna ett par vantar men tackade snällt nej, haha varför egentligen? Jag har alltid varit så, varit för skrajj för att låna andras saker för att dom kanske går sönder eller nåt, men vad kunde hända på den korta biten egentligen? Jag skulle ju i alla fall märka om jag tappade en vante eller så, höhö.

Nu är jag i alla fall hemma i värmen och ska precis krypa ner i sängen för att sedan spendera natten med att titta på Planet earth och filmen Beverly hills Chihuahua. Jag uppdaterar senare eller imorgon om vad jag tyckte om filmen. Har velat se den jätte länge nu och jag har äntligen fått tag i en med bra kvalité, dock ingen svensk text men det går lika bra utan, bara det är bra kvalité! Har föressten skickat efter tv, internet och telefon idag till min nya adress, wuhuu! Inte så intressant att veta för er kanske, men kul för mig, haha! Ni får sova så gott.. Hej hopp!


- Music


- Limited spring edition

Jag köpte nya våriga Xider idag och jag blev mycket nöjd. Kanske att smaken kan bli lite för mycket om man dricker för många men den var mycket god :) Ville bara informera er om det och göra lite olaglig reklam om alkohol ;)


- Vill ha!


- Music

Har alltid gillat Chucky filmerna =P tycker att dom är rätt roliga, haha. Men låten gillar jag skarpt mycket. Det är en sån låt som jag aldrig tröttnar på!

- Hattaskar


Nu ska jag iväg här och köpa några hattaskar! Tycker det är så himla snyggt och så ska jag ha det som förvaring och så, men det är väl lite det dom är till för nuförtin ;)

- Today.

Godmorgon/godmiddag!  Vaknade av att mamma kom förbi förut, slet upp dörren till mitt rum så jag nästan flög upp ur sängen, fan! Hon är ju inte direkt diskret. Men men, vi har kollat upp sådanna där paketpris och så till lägenheten. Internet,tv och telefon. Har precis ätit frukost. Orkade inte steka ägg så jag gjorde kokta istället. Äntligen lyckades jag göra löskokta, hehe. Jag äter nästan bara ägg tll frukost nuförtiden. För att undvika bröd och sånt, det mår min kropp mycket bättre av! Nu sitter jag och väntar på att Days ska börja. Efter det så tänkte jag hoppa in i en dusch och sedan ta en lång promenad. Haha ni skulle ha sett igårkväll. Jag blev rastlös och ringde Frida och Oom, jag frågade dom om dom ville följa med ut och gå en promenad. Jag kan ju säga att det verkligen blev en långpromenad. Vi gick enda till Fiskeby och runt där och sedan gick vi tillbaks. Var väl ute och gick i 2½ timma eller nåt sånt. Vi var skapligt trötta sen kan jag lova! Haha. Som ni märker har jag rätt dålig fantasi om vad jag ska skriva, så lika bra att jag slutar det här inlägget nu, blir bara en massa babbel. Ha en bra dag! Hej hopp!

 


- Film

En av mina absolut bästa filmer kommer nu tillbaka i en uppföljare.. Jo Jag pratar om TRANSFORMERS 2!! Ååh vad glad jag blev när jag fick se det på sf.se!


- FOTO


- Film


Krigstribunal En dag insjuknar den 15-årige pojken Michael Berg på väg till skolan och räddas av den runt 30-åriga Hanna. De förälskar sig oväntat och inleder en passionerad affär fram till den dagen Hanna plötsligt och utan förklaring försvinner. Åtta år senare är Michael en ung juridikstuderande som iakttar de pågående krigsförbrytarrättegångarna mot nazisterna. Han träffar sin forna älskarinna igen, underväldigt annorlunda omständigheter. Hanna står anklagad för ett fruktansvärt brott och vägrar rätten till försvar. Michael inser gradvis att hans ungdoms kärlek döljer en hemlighet som hon anser vara mer skamlig än mord.



Den här filmen var väldigt bra, ja om man bortser från att man fick se Kate winslets tuttar genom halva filmen, inte så smakfullt precis, haha! och den här saken om att en 30åring har en affär med en 15 åring är ju heller inget fräscht, men i alla fall. Det här är en sådan där typisk film som vinner Oscarsstatyetter. Kate Winslet är ju en så otroligt begåvad skådespelerska. När jag hade kommit in en bit i filmen så kom jag på att det faktiskt är några ansikten jag kände igen på dom unga skådespelarna i filmen. Många tyska skådespelare som brukar råka hamna i samma filmer, men det är en annan historia. Filmen får i allafall

- Tisdag

Jag har inte orkat uppdaterat bloggen förens nu, jag är riktigt trött idag. Tittade nyss på veckans avsnitt av Andra avenyn. Jag har inte gjort något speciellt idag. Letade köksbord+stolar förut med mormor. Tror fortfarande att jag vill ha det som jag har sett på Mio.

Vad ska jag göra ikväll då? Jag ska nog bara vara hemma och ta det lungt. Ska gå förbi Fridas mamma sen och hämta massor med doftljus som jag köpte på ljuspartyt, dom har kommit nu nämligen! Men jag kan ju inte använda dom förens jag har flyttat för jag får ju inte tända ljus här hemma hos mormor, hon har ju en syrgas så det är jätte farligt! Får helt enkelt vänta tills jag flyttat. Nu kanske det blev en del frågetecken om varför min mormor har syrgas hemma. Hon har KOL och behöver använda den 16 timmar om dygnet helst och det ska ge henne ett längre liv helt enkelt. Men inte verkar hon så sjuk för det, hon skrattar, ler, tjatar, skäller och allt sånt där i alla fall :)

Jag funderar starkt på om jag ska slänga ut min tv bänk på blocket. Den går i svart-brunt och enligt mina planer så är inte sånt välkommet in i lägenheten, haha! Jag vill ha en helsvart eller helvit tvbänk. Vad ska jag göra? Vilka problem man kan ha, haha! Men den är inte gammal alls och väldigt fin, men jag har tröttnat på den. Så det finns nog alltid någon som vill köpa den.

Det var rätt lungt på jobbet igår. Frida och Oom kom och hälsade på framåt tolv och delade taxin med oss hem. Det var trevligt :) Nae nu ska jag titta på ett Mia och Klara - avsnitt och sedan göra mig en god sallad med massa soltorkade tomater och fetaost! Hej svejs!

Såhär ser tapeterna ut som jag ska ha i rummet. Den grå kommer från Eco Metallic och den svarta mönstrade kommer ifrån Eco Respekt. Den ljusgrå ska jag ha på tre av väggarna och den svarta som fondvägg. Snyggt va? Provtapetserade på Eco´s hemsida..


- Måndag

Hejsan hoppsan! Här sitter jag och samtidigt tittar på Oprah Winfrey´s show. Ska snart äta och sedan ska jag och mormor åka och titta på lite tapeter och så, jag måste ju bestämma mig nu, för det är ju inte långt kvar nu :) och så ska vi handla. Jag jobbar ikväll, men det känns helt okej faktiskt. Hoppas att jag och kusinen får en lugn kväll på gatuköket, så kanske jag kan börja skriva mitt CV. Jag måste skriva ett nytt och det ska bli så bra ;)

Nae nu är maten klar, så ska gå ut i köket nu. Ni får ha en bra dag så skriver jag senare om jag kommer på något att skriva om, höhö.

- Ikväll

Ikväll är det jag och min dator :) och mini marshmallows, fan va gött det är att vara hemma.


- Home sweet home..

Dåså, då är jag hemma från storstaden. Det har varit jätte trevligt :) Bara Jag, Lovisa och Sandra har det varit hela helgen. Vi har shoppat, druckit XL Latte, kollat på melodifestivalen, druckit lite vin och ätit gott. Härligt! Men som man brukar säga, borta bra men hemma bäst.

Lovisa har pratat massor i sömnen och jag har legat på en madrass på golvet så har inte sovit sådär jätte bra. Det är lite synd att det har varit sådant pissväder! Finns inte så mycket mer att säga, kommer sakna Sandra nu när hon åker iväg och kommer tillbaks i Juni. Hon och hennes pojkvän ska åka utomlands i flera månader.

Lovisa försökte få mig att smaka musslor i helgen, helvete heller ;) Det var sådanna i konservburk och musslorna såg slemmiga och levande ut, nej tack! Haha men så var vi i alla fall inne i en matbutik i Huddinge centrum för att handla lite gott till kvällen, då skulle hon köpa hem massa musslor också, så läste hon på vilka hon skulle ha..

Sandra - Ta dom där då!?
Lovisa - Dom här är ju Naturella Musslor.... Jag vill ju ha sminkade!
Jag - VA?!
Lovisa - Ja, skulle inte det passa till ikväll, lite upp piffade musslor?

- FOTO








- FOTO

Lite smått och gott som jag hittade i sthlm..


T-shirt från Weekday

2 t-shirts från Zara

En body från Gina tricot


Längre T-shirt från Gina tricot (fick i present)


 


- Music


- Night..

God kväll/natt.. Jag är fortfarande super pigg och ska strax fortsätta mitt Gossip Girl - maraton! Det är ju sjuukt bra måste jag erkänna! Varför har jag missat den här underbara serien? Så.. vad gör ni en natt som denna? Ni sover väl dom flesta antar jag. Kan man ha sämre sov vanor en jag? Höhö, nerå så farligt är det väl endå inte. Jag finner ingen ro riktigt det är därför. Jag skulle nog kunna somna tidigt endå om jag verkligen försökte, men vill jag det? hmm..

Skönt att flytta snart. Då skulle jag ha kunnat lyssnat på musik, inte så att jag stör grannarna alltså, men här hemma skulle ju mormor vakna direkt, hon är ganska lätt väckt och då skulle hon sura så dant. Eller kanske bara gå ett par varv runt huset och trötta ner mig lite, eller vad vet jag.. Nu ska jag sluta skriva i det här otroligt helt ointressanta inlägget och se ett sista avsnitt av Gossip Girl och sedan försöka sova lite. För när jag väl somnar, så är det bland det bästa som finns :) Godnatt på er!

- Foto

  
Det finns faktiskt någonting som heter vacker inuti..


-Systembolaget

Första gången man gick in på systemet själv då. Jag kände mig nästan kriminell och tyckte att folk tittade på mig och det gjorde så att jag tänkte "Men här får jag ju inte vara! .............eller jo det får jag ju visst". Men det kändes helskumt, men skönt är det att äntligen kunna gå in där själv och slippa be andra, haha! Blev två vinflaskor, lite cider och öl ;)

Har träffat Sandra idag, vi hämtade biljetter till tåget och sedan gick vi och fikade på Världens bar med hennes två kompisar. Riktigt roliga samtalsämnen då: Planet Earth, Kolmården, Slakt, hunduppfostran, Hajar, rymmande kaniner och trafik.. Haha aa ni ser ju, riktigt rolig blandning :D höhö. Nu är jag hemma igen och sitter här en stund. Ska fortsätta titta på lite Gossip Girl avsnitt, vilket jag också gör datorn då. Min älskade bärbara dator! Mitt absolut bästa köp ever!

Ni komenterar dåligt tycker jag. Ni får bli bättre på det, för jag vet ju att det är en del som läser min lilla blogg :)

- Torsdag..

Jag vaknade precis så, godmorgon :) Jag vaknade upp till en sak som gjorde mig väldigt glad på msn.. Så jag vaknade på rätt sida idag! Jobbade igårkväll, det kom rätt mycket folk. Men jag var hemma 00.25 så det var skönt. Men så tittade jag på Gossip Girl hela natten, tror inte att jag somnade förens vid halv 6 imorse, haha!

Ska strax gå upp tänkte jag, hoppa in i en dusch och äta frukost/lunch? Ska träffa Sandra lite senare också.





- i have a dream..

Jag kommer att drömma om dessa söta skor inatt!! Jag upptäckte att Monki hade uppdaterat sin hemsida äntligen och jag såg många godbitar! Men alltså, dessa skor ska jag ha! Dom blommiga som är hur söta som helst och dom blå! Jag bara måste ha dom! Nu känner jag riktigt hur det rycker i shopping nerven! Jag blir Monki-sjuk! ;)


- New shoes


- Serie

Jag har börjat se Gossip girl från början, jag har ju helt missat den serien och ville inte börja mitt i, så nu har jag börjat tittat på det i alla fall. Det verkar bra hittils, gillar ungdomsserier!


- Maxihuset

Jag och mormor var och åkte en sväng förut. Började på Rusta, höhö. Sedan gick jag in och bytte några ord med Ellen inne på expert och sedan in på Grizzly. Där köpte jag en vit hundbädd till Maya och Svea som dom kan ha hemma hos mig när jag är hundvakt och så. Sedan åkte vi till Maxi huset och tittade i butikerna där. Jag köpte jätte fina underkläder :) helt ointressant för er att veta då men men, sedan köpte jag två par linnen på JC. Jag som inte fick shoppa mer den här månaden! Hehe :) Nae nu ska jag ringa Frida och fråga vad hon hade på hjärtat förut. Senare ska jag hem till Lisa och Lollo en sväng och hjälpa Lollo att färga Lisas hår. Hoppas att ni har haft en kalasbra dag! Hej hopp!

- Film

Omdudörmamma, dåtarjaglivetavmig. Dåskajagleva,fördig.
 
Kom precis hem från bion, har varit och sett denna fina film. Jag har inte läst boken, men vet dom som har gjort det som sa åt mig att gå och se filmen i alla fall. Jag tyckte den här var himla söt. Den var sorglig och jag var påväg till tårar flera gånger, men eftersom att det satt massa töntiga små brudar inne i bio salongen som förstörde hela stämningen varje gång det var meningen att man skulle känna med dom i filmen, så kom jag tyvärr inte riktigt i stämningen som är meningen att man ska få. Jag tyckte i alla fall att den var väldigt bra, kändes lite mer naturlig en alla andra dessa ungdomsfilmer som finns. Tzatziki är ju med i filmen också, så himla söt! Nae den här filmen måste ni se, men var beredd på tårar för filmen är väldigt stark! Skriver inte så mycket om vad den handlar om och så, för det vet ni nog redan om och ni får avgöra själva vad ni tyckte.. Kramis!

- iskallt.

Kom precis in från kylan ute. Har varit och träffat Sandra en stund. Fan vad kallt det är ute! Jag som trodde att våran skulle börja titta fram ;) Men nej nej så är inte fallet, iskallt jo tack! Ska snart över till Frida en stund, äta lite gott och titta på en film hade vi tänkt. Jag är jätte trött idag, men det är ju söndag, så det är ju tillåtet. Ni får ha en kalasbra kväll i alla fall!
Kramis!

- 1 februari

Då var det en ny månad då.. Vi hade rätt kul igår, fast vi inte gick dit jag ville från början, men eftersom att alla mina vänner inte är 20 en så fick vi snällt gå vidare. Dom har tydligen blivit väldigt stränga på Otten nu på lördagar, ajja skit samma. Var med Emelie och hennes pojkvän och sedan kom Towe och några andra. Det blev rätt lungt igår endå. Jag var nykter och var på bra humör :)

På dagen igår blev jag firad av släkten, jag fick mest pengar men det var bara bra. Vi åt en jätte god smörgåstårta och sedan marängsvisch, mums!

Idag ska jag slappa så mycket som det bara går, Frida skulle ringa mig senare så får se vad som händer och sker. Men lungt ska det bli kan jag lova! Nae nu ska jag hoppa in i en varm dusch för jag håller på att frysa ihjäl här hemma!

Nu är det bara 28 dagar kvar tills jag flyttar in i min fina, fina lägenhet :)

RSS 2.0