Kväll



Då har man vart o filmat då.. Här kommer nåra bilder jag tog under inspelningen :)





Ikväll


Strax ska jag till Stan och filma kortfilm me några klasskamrater!.. Sen ska jag förbi Linda och Danne en sväng..

Angelina Jolie

image85

Lördagen igår och Söndagen idag


Va först hemma typ hela dagen och lyssna på massor med klipp av Magnus Betnér och ladda ner musik. Sen drog jag till Frida, vi köpte lite gott och skulle titta på film men det sluta med att vi kollade på nån sjuk film på 4an tror jag att det va.. Så man fick sig ett gott skratt igår. Sen när jag skulle ta spårvagnen hem så va det massa bråk nere vid Harry´s i stan så massa polisbilar stog i vägen så spårvagnen inte kunde åka förbi.. ganska respektlöst från polisens sida tycker man ju.. dom kunde ju bara ha flyttat på sig någrat meter, det är ju inte svårt alls. Men men.. så kom hem vid typ 02.00 och då slängde jag på en film och somna. dö trött..

Idag ska jag å nåra klasskamrater filma vår kortfilm på stan.. Det ska bli kul, förutom att vi igentligen skulle behöva mörker och vi har bestämt att vi skulle mötas klockan 6. Men vi får sitta där och vänta eller spela in inomhus scenerna först lr nåt.. kortfilmen ska handla om Hatbrott. Sen ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra.. det tar ju nåra timmar att spela in filmen så det blir nog att dra hem efter det..

Imorgon är det Valborg och vad ska man hitta på då ? Vill festa men vill också va me Frida, men hon är ju hundvakt så hon kan ju inte gå så långt.. Jag är så sugen på att träffa folk och vara lite social.

Ha en trevlig dag!


image84

Igår och idag


Igår blev det en kväll i folkparken med Frida & Natta + Lilla Figo :) Det va skönt å få lite frisk luft. Hehe. Men men.. Sen drog jag å Frida hem till henne, men hann bara va där typ 10 minuter för jag ville me sista spårvagnen så jag slapp å gå enda från Eneby till Ektorp.. det hade vart lite jobbigt.. Idag vet jag inte vad jag ska göra.. finns inte så mycket att göra heller. Försökte få tag på kusinen men ingen svarar. Men men. Idag är det bättre med min nacke iaf, men har fortfarande lite ont.. Men nu ska jag dra.. bye bye..


image80image81image83

Aj.

har världens jävla nackspärr.. kan inte titta åt vänster över huvetaget!.. Skit ont! Är as trött och vill hem!, men näe rå man måste för det första släpa ett jävla filmkamera stativ hem som väger ton oså måste jag åka å handla.. ORKAR INTE..

Frida som ville spela kubb idag.. får väl bli att jag tittar på.. klarar knappt å sitta här vid datorn så ont har jag.. vill bara hem å lägga mig i sängen å tycka synd om mig själv.. usch.. och så är jag grymt sugen på apelsin juice.. behöver vitamin!..

Men men nog snackat om det..  hej hej



image79

Multimedia.


Sitter i skolan och har Multimedia. Det är rätt kul men jag är så trött att jag inte är riktigt på humör. Igår va jag å Malin på stan :) Köpte en tröja och en röd ögonskugga :) skit snygg! Kan tänka mig att röd ögonskugga låter fult.. men såg den i Make up store-reklam och blev helt tokigt. As läckert!.. Ikväll ska jag på Make up store klubbkväll eller vare heter. Dom visar sminkningar oså får man klubbkort så man alltid får 10% rabatt.. inte så mycket men endå lite :) Sen igår så åkte vi till Frida å kolla på lägenheten.. JÄTTE fin :) oså var hon hundvakt åt lilla Figo, han har blivit lite större nu och ser verkligen ut som en hårboll, as söt! Men men..

Nu ska jag fortsätta..

Travis Barker

Hej Hetnos ;)

image78

Komikern Magnus Betnér



Sveriges bästa stand-up komiker!!!!!!
Här har ni ett klipp från Stockholm live..
http://www.youtube.com/watch?v=8scfqDrMZmM&mode=related&search



image77

Tisdag


Gick hem från skolan förut.. kände att jag behövde gå hem å plugga me viktiga saker än att sitta på lektioner där vi bara glor!.. Så jag gick upp till H&M och köpte ett vitt linne sen åkte jag hem.

Mycket som händer just nu.. Har mycket i skolan och snart är det Student vecka då jag & Frida ska fira den med Malin som tar studenten i år. Vi ska tydligen hålla i gång hela veckan. Men den 1 Juni ska jag upp till Lovisa i Sthlm för då springer hon ut...

Var det bara jag som satt på nålar igår under säsongs avslutningen av PRISON BREAK?  Det va sjuuuukt spännande, nu får man vänta tills i höst när det börjar igen!.. Prison break är så Jääävla Bra!!!!!!!

Imorgon ska jag o Malin gå på stan.. Ska köpa lite nya kläder oså :) Sen ska vi åka o titta på Fridas lägenhet, Det är typ klar då!..


image74

Söndag..

Hallå där.. I dag skulle vi igentligen ha spelat in vår kortfilm.. men det blev inte så.. tar det i morgon i stället..

Igår då..  Först va jag med massa klasskompisar osådär.. kul o se vissa fulla :D det är bra för vår klass som annars är så stel ! Mycket Tequila blev det iaf haha.. Sen drog jag hem till nåra i stan.. Det va trevligt :) Idag fyllde min kusin 14 år så vi va hemma hos henne å fira.. Snart kommer Linda & Danne å hämtar mig me bil så ska jag hänga me dom hem ett tag.. Imorgon är det skola och jag känner verkligen inte för att gå dit.. men är tvungen.. har inte gjort samhälls uppgiften än och jag skämms grymt mycket.! men men.. nu måste jag sluta..


image72image73

Lördag..



Hetnosen
Travis Barker  ;)

image69

Skolan..

sitter i skolan och har släktforskning.. tråkigt tråkigt.. eftersom att jag försov mig och missade provet igår så ska jag göra det den 3 maj istället.. samma dag och samma tid som jag ska göra 2 idrottsprov, HÄRLIGT... hur sjyst är det då ? men men.. ingen hjälp får man heller på lektionen.. DaaaH! blir tokig snart, är inte på humör för fem öre.. Men idag ska jag hjälpa Frida o städa lägenheten.. Imorgon kommer Lovisa till stan så ska nog träffa henne en sväng.. På kvällen ska jag nog träffa några klasskamrater.. men men.. är fest sugen som fasen!.. men har typ inga pengar så vad ska man göra?.. men men.. nu ska jag fortsätta med mitt.  Bye bye

image68 Längtar till konserten!


skit väder!


 dagen har varit jätte tråkig.. men det är väl bara å tacka vädret.. usch.. okey jag tycker om när det är svalt ute men inte när det är värsta stormen ute...

image63 SKÅÅÅL !

Onsdag

Varför är alla onsdagar så långa.. sitter just nu framför en dator för jag orkar inte springa ute och Fota just nu (har Foto lektion) snart ska jag ner till stan me Malin.. Ska hjälpa henne hitta kläder till studenten, lilla Malin har blivit stor flicka :) hehe.. men men.. Sen ska jag fixa håret.. Färga o klippa mig hos min moster, ska möta kusinen där också. Imorgon har jag prov så ska plugga ikväll..

I been searching, but you're the one I want in my life baby..

På lördag kommer Lovisa ner från stockholm, så ska nog träffa henne en sväng.. saknar henne väldigt mycket min lilla skruttan.. hehe.. Hur länge har vi varit vänner nu? 11 år va ? åh herregud va kul att vi fortfarande håller ihop..


image70

En helt vanlig tisdag.


Ja, lika tråkigt som vanligt... men ska över till Frida en sväng sen så då blir det ju självklart roligare.. 
Idag i skolan var det grymt tråkigt! vi satt mest och uggla framför en dator HELA dan!.. inte konstigt att man har ont i huvudet nu, men endå sätter jag mig här ? ayya, lite knäpp måste jag ju erkänna att jag är.. Det ska tydligen Snöa på fredag!!!.. Hoppas verkligen inte att det är sant.. det får gärna regna men inte snöa! fy..

image71

Tråkig eftermiddag

image59

Prison Break..

Ska snart till Linda & kolla på Prison break..  igentligen skulle jag sätt det med Frida men hon dissa mig :P nerå bara skojja :) men men förstår att hon har det stressigt i skolan... men Prison break ikväll iaf.. helt fucking underbart!

Bye bye..



image57


Orka..


Orka va pigg, orka va i skolan.. vill ha sommarlov.. jag vill så mycket :) men men.. när jag va på chihuahua träffen igår så blev jag bara mer förälskad i den söta lilla hundrasen, kan ej tänka mig någon annan ras.. vill ha chihuahua och det är jag säker på !  men men nog pratat om det..

Towe sitter här brevid och läser högt för sig själv.. låter lite skoj.. hon söker efter några personer på eniro..knäppunge! ;) hehe. men men vi slutar ganska tidigt idag iaf.. halv 2 för ingen har labb..

Jag är galet shopping sugen.. år o dar innan pengarna kommer!.. Igår när det va sådär varmt ute så upptäckte jag att jag inte har några kläder som passar i så varmt väder..  måste handla in en ny garderob.. Nån som vill ge mig sisådär hundratusen lr nåt, så blir jag nöjd..hehe.. nae men tröjjor och byxor måste jag handla in!.. men men.. snart äre valborg, undra vad man ska hitta på då?

men men nu ska vi gå.. puss hej !

image56

En härlig söndag!

Det har verkligen varit som sommar ute idag.. det va verkligen härligt :)

Imorse ringde jag min moster och väckte henne för vi skulle på chihuahua-träff.. När vi kom dit var det massor med chihuahua vovvar.. men så kom massa massa annat folk och skulle förstöra våran träff.. hade ingen pli på sina hundar alls och hundarna kom upp till oss hela tiden... plus att det va stora hundar som inte lyssna för fem öre... så alla vi gick ganska snart...

Sen gick jag o moster hem o åt.. sen åkte vi ut till mammas kompis.. men först hämtade vi Julia min kusin... Vi myste med Hundvalpar. hur underbara som helst.. sen ville Linus min lillebror rida, så vi gick i skogen med honom sittandes på en liten ponny :) hihi så söt.. Lillefot hette han och hade hårspännen & toffsar i hela manen :D men men.. Det roligaste va ju Valparna så klart :D hehe.... Men men nu ska jag hem till Frida och sitta ute på hennes balkong å njuta av den sista solen innan den går ner :) men men.. Pusss


Minnen som aldrig glöms och känslor som alltid kommer djupt finnas kvar!



image54
Valparna är blandning mellan schäfer-doberman

IGÅR OCH IDAG



Dt började väl inte så kul igår.. men sen blev det roligare när vi gick vidare!.. träffade några gamla kompisar så det va kul o umgås me dom ! :) kom iaf inte hem förens 5 imårse :/ så är väldigt trött nu.. hehe. men men det vare värt :) Snart kommer mormor hem med Mc donalds, vart så sugen när Frida skulle få det :D haha. Sen ikväll ska jag väl bara hem till Frida å tare lungt oså, se film eller nåt..


Det finns vissa minnen som jag aldrig glömmer..


(Här är 2 bilder jag tog vid strömmen häromdan)

image41

image43 





Fredag..

Nu sitter jag hemma och det är fredag.. ska hoppa in i duschen nu för ikväll blire fest :P men men.. förut va jag hos mammas kompis, för att hon hade 9 hundvalpar :P snacka om att jag va i himmelriket :) Doberman-schäfer va dom :) hur sööta som helst.. så busiga :) vill ha valp ju !! men men.. nu ska jag göra mig iordning.. Puss & Kram!


Fredag.


Nu äntligen är det Fredag igen, men kanske inte helt äntligen.. den 13:e idag. Så se dig för. Men men.. helg as skönt.. Ikväll blire inget speciellt för jag e verkligen helt slut, huvudvärk. Imorgon ska jag först til mammas kompis. Sen vet jag inte riktigt.. På Söndag ska jag på Chihuahuaträff :) ska bli skit kul som alltid!
Nu sitter jag och har Släktforskning och försöker hitta lite släkt oså.. men men..  orkar inte skriva mer just nu.

Släktforskning.


Sitter i skolan och har släktforskning. Har glömt personbreven så har endå inget att göra just nu. Har klurat lite med Färgkoder och annat och börjar förstå lite.. men den här datorn är knäpp så jag ser inte om det funkar.. Towe sitter brevid mig och är helt inne i att söka efter sina släktingar. Vill också! men men.. annars är det en väldigt tråkig Kurs :( segt som bara den... Sen har vi multimedia och det är iaf roligt!. Är hungrig också, hann inte äta någon frukost så magen skriiiker.. Men men.. skriver sen när jag sitter på multimedian också..



image37

Onsdag


Idag var det en ganska konstig dag i skolan :/ först hade vi Rörlig bild, där Jag,Nea,Cissi,Freddie & Jocke satt och bestämde en film idé.. Sen vart det massa dö-tid som vanligt.. sen vare lunch och sen FOTO.. Men jag lånade bara en D70 kamera osen drog hem.. (vi får gå om man lånar kamera). Sen på bussen träffa jag Oom, Råkade gå förbi henne men såg henne ju inte :) så hon fick hojta till.. Hon hade sin supersöta lilla dvärgspetsvalp med sig och han är ju en riktig liten ögonsten :) Figo. Sen kom jag hem och satte mig direkt framför tv och kollade på "våra bästa år" hehe.  Sen nu sitter man här och ska antagligen hem till Frida sen :) Hon skulle plugga nu lite gran.


image33

eftermiddags kaffet



Typ, haha. Men men nu sitter jag hemma och har grymt tråkigt.. har suttit nu i flera timmar och försökt ta reda på hur man fixar till bloggens design på eget vis, men hajjar noll.. Nån som är duktig på html som kan förklara lite? Hjääälp hehe.. Nu sitter jag här och kollar på tv... är så jädrans trött men vill inte sova.. för jag får ett jäkla humör om jag sover på eftermiddagen! Men men ska nog läsa vidare lite på internet nu..

Föressten i höst kommer fortsättningen på "Gömda,Asyl & Mias hemlighet" Mias Systrar heter den.. Längtar som fan! dom böckerna är helt underbara, vet inte hur många gånger jag grät när jag läste den..


image29
 

image30
 




Va nyss inne på MQ´s hemsida och såg att denna vecka kommer det ut lite nyheter från märket 365 Sunshine.. Tycker verkligen om deras kläder och har nu fått en anledning till att gå in till MQ, har aldrig gillat deras kläder förut men nu när 365 Sunshine finns gå jag gärna in där o kikar. Älskar alla glada färger i rosa,gult å turkost !

Tisdag. slut på lov :(


Då äre skola igen. Sitter på första lektionen och har Multimedia.. Typ ett av de få ämnen jag verkligen tycker om fast det är lite svårt. gårdagens Prison Break avsnitt va helt underbart spännande.. Skulle verkligen vilja träffa personerna bakom själva historien! helt fantastiskt.. Oså kommer nästa säsong till hösten! så det är inte slut än ! det börjar tydligen i USA i Agusti! Lääääängtar!  Men men... Idag ska jag bara ta det lungt, ska nog lägga mig tidigt ikväll! är helt slut idag.. Så svårt att somna vare inatt, låg och stirra i taket hur länge som helst. Dumma jag som är uppe så länge!
Frida flyttar snart :( usch vad jag kommer sakna henne! juförsig kan jag ju åka till henne för det är ju bara på andra sidan stan.. Men kommer sakna att bara kunna gå över till henne som bara tar 2 minuter. men är glad för hennes skull :) vill också flytta hemifrån! men men. Hon fick en liten inflyttnings present igår i förväg. En dörrmatta :P tyckte den passa henne så bra. Keys? Mobile? Money? Det stog det på den :)
Måste kämpa på med körkortet också.. har varit ganska slö på den biten! men det är lite o göra i skolan nu som jag behöver göra, stressad!

Detta jobbar jag med just nu i skolan (typ hemsida om tre olika personer) Ni får se en sida bara och det är startsidan för Channing Tatum, men är ej riktigt klar. Detta är bara en Dummy


image27




Hur vacker är inte han då ? Wentworth
!
image28

Måndag


Sista dagen på lovet och tillbaks till skolan imårgon! blää.. Men iaf..
Igår såg jag o Frida på Pearl Harbor och det blev många tårar.  Idag har jag städat och ska snart se på Våra bästa år.  Sen ska jag o Mormor till Rusta osen till Shape lr vare heter. Ska titta på en jätte söt hundbädd som jag vill köpa på rusta !  Jag SKA ha en valp nästa år och jag vill redan nu köpa lite smått o gott till valpen.. IKVÄLL äre Prison break ! UNDERBART !

image25

Söndag..



Faan va seg jag e idag. har bara suttit framför datorn och läst på Chihuahua forumet och spelat sims2-året runt..känner mig helt seg i hjärnan lr nåt.. Igår vare jätte trevligt :) god mat och världens goaste kladdkaka :P Jag och kusinen tog massor med kort så jag tänkte lägga in några...  sen drog jag till Frida o kollade på Göta kanal2.. Den va lite smårolig :)

Snart ska jag upp o köpa Tobak åt Frida osen ska vi se nån film lr nåt .. Tänkte försöka tjata på Frida att vi ska Se Pearl Harbor för hon har ej sätt den och det är ju en film man måste ha sätt ! Men men nu måste jag dra... Puss !

image23

image24


Glad Påsk!



Jahopp, då vare lördag och jag är dö trött !
I Torsdags såg vi Hannibal Rising och den kan jag verkligen rekomendera att se. Det va faktiskt grymt bra, det trodde jag inte innan.. Sen igår såg vi Epic Movie, ASDÅLIG ! fan den dåligaste filmen jag någonsin sätt och det tyckte nog dom andra också som jag såg den med.. Usch! Men men.. Igår va jag hos mina kusiner också och titta på deras nya lägenhet, ett helt okej place me mysiga rum :)

Sen på eftermiddan ska vi till Mamma och grilla.. Moster & kusin kommer också dit.. det ska bli gott att slippa påskmat i år.. usch vad jag är trött på det ! Nae ska bli gott o grilla för en gångs skull :D Efter det ska jag till Frida och ingen aning om vad vi ska göra.. Hon var sugen på att festa men jag har inte ett enda öre :/ fick lägga undan tusen spänn den här månaden precis som dom andra månaderna till sommaren för att jag ska ha fickpengar till resan! CYPERN AGIA NAPA :D



image22






 

Torsdag



Kom nyss hem från IKEA, köpte lite glas och ett par SKITSNYGGA skor :) är helt svag för Leopardmönstrat ! Sen va jag bara tvungen att gå in i djurbutiken och blev ännu mera sugen på en liten valp.. såg massa fina grejjor som jag vill köpa :) men men får väl vänta ett tag till.. Nu sitter jag här hemma och kollar på Våra Bästa År som mormor har spelat in åt mig :) det är såå bra :P  hehe..

Ska till Frida sen.. ingen aning om vad man kan göra men det blir väl att se nån film lr nåt ! har fortfarande inte sätt Hannibal Rising fast jag har den hemma.. Hennes kusin kommer också...

Finns inte så mycket att skriva, kanske skriver mer sen ikväll när jag kommer hem
PUSS&KRAM


image15






ÄR INTE VÅREN HELT UNDERBAR ?
här är lite foton jag tagit

image16


image17




Onsdag Morgon


Godmorgon :) här sitter man o gäspar för fullt.. Som vanligt blir man väckt runt 10 och idag vare av Lovisa som ringde o berättade om vad hon hade drömt inatt, haha hon är lite rolig hon. Sen ska jag till Frida oså kommer Oom dit också.. Imorgon kanske jag ska till IKEA, det va grymt länge sen och jag vill köpa några grejjer som jag har sätt. Sommaren börjar närma sig och det är bara ungefär 2 månader kvar tills Justin Timberlake konserten är.. Underbart :)

På lördag kanske jag ska på hundutställning i Sthlm :) Kusinens Faster & styvmamma ska dit och ställa ut deras vavvor så vi kanske ska med :)  jag åker dit för jag vill titta på alla vavvor, har aldrig varit på utställning förut...

Vår känslorna flyger genom kroppen, det känns helt sjukt.. Jag älskar livet just nu. Pirrar i hela kroppen och det känns som jag är kär, fast jag INTE ens är det. Men så äre när solen lyser utanför fönstret :) Mysigt !

Om ni inte har sätt The Holiday än så måste jag säga åt er att göra det.. En helt underbar film som är så vacker. Underbar handling, underbara skådespelare som passar perfekt för deras roller. Se den inte med era pojkvänner, för då kan ni inte njuta lika mycket av Jude Law, som är sjukt snygg, men men, hehe. Ni måste se den !



image11



image12





Ni som inte har testat den underbara glassen Ben & Jerry så kan jag säga såhär, Ok den är dyr men det är värt pengarna :) helt underbar glass.
image13



Victoria´s Secret


Vill beställa grejjer från Victoria´s Secret.. men frågan är om det går att skicka efter till Sverige....
Jag är helt förälskad i deras kläder m.m.

Någon som har skickat efter därifrån?






image9




image10


Tisdag Eftermiddag

Nu sitter jag här hemma vid datorn och har ingenting att göra på cirka 3 timmar... Kan ju mysa lite me vovven...
Längtar tills jag själv ska köpa en valp.. men det blir inte förens Sommaren 2008.. länge tills dess men jag vill kunna lägga ner all min energi på valpen  så den får en trygg uppväxt... och den enda rasen som kan tänka mig är en Chihuahua... Dom är Stora hundar i små förpackningar.. dom vet inte själva om att dom är så små.. Dom är tuffa,modiga och har nog världens finaste personligheter.. Har man en gång mött en Chihuahua är man helt såld. Det blev jag för 4 år sedan när jag följde med min moster till Gävle för att hämta sin valp :) helt underbart...

Nu sitter jag o väntar på att Linda ska ringa o säga att dom har kommit hem  : P Mobilen är död så den blir matad just nu..

Men men vad ska man säga mer då ?        Good charlottes nya skiva är as bra (kanske helt ointressant men men)

Längtar tills sommaren... !
Justin Timberlake Konstert i Globen
Cypern Agia Napa med Malin,Frida & Emmie :)



Beautiful babies

image4  image7




;)




image2




image3

Tisdag

Jaha... Då har man skaffat sig en sådan här blogg som "alla" har... Vet inte varför men det bara blev så...så här ska man lägga ut alla tankar på en sida så alla kan läsa... Men det kan ju vara ganska skönt att skriva av sig ibland... Den här bloggen kanske kommer att innehålla ganska mycket om Film vilket är mitt största intresse..

Jag vakna tidigt idag och drog ner till kusinen... Vi rökte lite vattenpipa på "balkongen" och satt o prata.. Snart ska vi till stan så jag får mitt dagliga shoppingbehov tillfredställt. haha det där lät sjukt o skriva men men.. Ska vara hundvakt också åt deras  lilla Vavva flicka Maya.. min lilla älskling.. haha... Sen ikväll ska jag till Linda o Daniel...

Skönt med lov nu o grejjer....




"FILMER"    :     Alpha Dog, Something new och har ni inte sätt Blood diamond än så måste ni se den !





image1

RSS 2.0