Fridas jordgubbspaj och film

Hela dagen har jag varit hos Frida, vi bakade jordgubbspaj och tittade på den japanska tecknade filmen The spirit away, som är väldigt bra, lite skum bara. Nu är jag hemma igen och ska snart äta, sen ska jag titta på någon film och bara ta det lungt, imorgon ska jag jobba kväll igen. Ha en mysig måndag kväll..


Grattis Spanien :)

Grattis Grattis!!! värda vinnare!

Söndag..

Jag har hela dagen legat på soffan och tittat på massor med filmer, efter att nyss ha tittat färdigt på filmen Juno med mormor tänkte jag sitta här ett tag, det är väl typ sjätte gången som jag har sätt Juno nu, så himla bra! Ska titta på "Bröllopsfixaren" sen på tv3, den är bra den :)

Sitter nu vid datorn och äter Pim pim, ska läsa lite bloggar och så. Finns inte så mycket att skriva mer. Ha en bra kväll!

Ps. Jag är allergisk mot plåster, kul va?


Canon eos 450D

Japp, då har jag bestämt mig för att efter Cypern resan ska jag skaffa mig en Canon EOS 450D! Har alltid velat ha en systemkamera! Ska verkligen skaffa en också! Jag vill, jag vill !!


Vacker sångröst

Åh herregud vilken vacker sångröst han har alltså, helt sjukt!

Jag är helt slut..

jag har jobbat två nätter irad och jag är helt slut nu. Kom hem halv 5 imorse och somnade typ vid 6. Men det var trevligt att jobba igår trotts att många kunder var otrevliga. (endel tycker att dom kan få bete sig hur dom vill mot en bara för att man jobbar i ett gatukök) Vissa visar ingen respekt alls. En sak till är lite roligt som varenda en som kommer ner dit och ska ha räksallad på sin potion svarar. Om jag till exempel frågar om dom vill ha ketchup & senap så avslutar dom alltid deras mening med "OCH räksallad!!!" Varenda en! som om det vore världens viktigaste grejj och som om jag inte skulle ha kommit ihåg det, jäämt!!! man blir full i skratt för dom låter så desperata efter räksalladen, haha! Men men, kvällen gick rätt fort endå. Alltid lika trevligt att jobba med Ellen.

Idag är jag jätte trött, ska nog bara vara hemma och få tillbaks krafterna. Kanske se en film eller något sånt. Ska nog ringa och be mormor köpa med sig chips hem.. Mumms ;)

Men nu ska jag slänga mig på soffan igen och bara ta det lungt :) Ha en supertrevlig kväll :)

Igår och Idag..


 
 
 

Parfymen Burberry weekend från parfymeriet
Två linnen från Cubus
Läppglans + ögonskugga Maxfactor från H&M
Väska från Åhléns
Hanky Panky
trosor
:)

Igår var jag ju som sagt på stan hela dagen. Vi kom väl ner på stan vid cirka 11 tiden och där var vi enda fram till halv 6, sen sjutsade mormor ner mig till jobbet. Framåt slutet av jobbpasset så var mina ben som spagettis eller nåt. Jag hade så fruktansvärt ont och benen skakade.. fy! Men jag kom hem skapligt och somnade redan 02.30, ca en halvtimma efter att jag slutat så det var skönt i alla fall..

Imorse så kom Maya och Svea, så dom väckte mig med massor av blöta pussar och Svea som vanligt bet mig i örat av glädje, haha. Men nu ska jag hoppa in i en dusch, sen ska vi och fika hos kusinerna och ikväll ska jag jobba igen, fast ikväll ska jag jobba med Ellen och det ska bli himla trevligt :)

Ha en bra dag!

Såå Söta!


Har ni sätt dessa supersöta cupcake inspirerade läppbalsamen?
Finns att beställa på bluebox.se för 29kr, jag ska definitivt skicka efter!

Today..


Go kväll! när börjar Prison Break igen, någon som vet?


Imorgon kommer den efterlängtade lönen!

ja för då blire shopping, ska gå imorgon en sväng själv och sen på torsdag ska jag gå med Frida på stan innan jag börjar jobba. Ska bland annat köpa filmen Juno, den är ju grymt bra! Sen på torsdag ska jag köpa massor med saker till Cypern-resan! det börjar dra ihop sig :) bara en månad kvar! haha, men det ska bli så kul så jag får vara lite tidigt ute!


Maya & Svea

Har precis kommit hem, har varit och hämtat vovvarna. Så sööta! Dom busar som bara den på golvet just nu. Ska nog ta och äta lite frukost, hade för ont i halsen imorse så kunde inte äta. Snart är det Våra bästa år på tv också så jag ska se på det. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, tror nog att jag ska ta det lungt ikväll också i hopp om att jag ska bli frisk. Men men nu ska jag busa lite med dom små, ha en bra dag!


Sitter så snällt :)

Harlow är såå söt :) så lik sin pappa också!

Visst är Angelina vacker?!

Hon är så himla vacker! Hon strålar extra mycket när hon är gravid också.
Nu går det också rykten om att hon och Brad planerar att adoptera en pojke från etiopien. Dom älskar verkligen barn men dom väntar ju faktiskt tvillingar också.
Angelina kanske skulle byta karriär till dagisfröken istället?


Loka & The sims2

Jag vet, ni får tycka hur töntig jag är hur mycket ni vill åt att jag fortfarande spelar Sims då och då. Men det är jätte avkopplande, speciellt när man är sjuk. Var hemma hos mamma förut. Hon bjöd på tacos och så pratade vi lite om inköps lista till resan och såvidare. Jag funderar också på att köpa en Canon eos 400D på avbetalning, tror jag i alla fall, vill så gärna ha en! Satt och tittade på när min lillebror spelade tv-spel och jag höll på att somna :D Sen upptäckte vi att en av hans fiskar var döda, fiskarna dör jämt i deras akvarium och vi förstår aldrig varför? Sen gjorde vi lite rent inne i hans hamsterbur. Nu är jag hemma igen och sitter och häller i mig massa med Loka, det hjälper att ta bort det onda i halsen lite grann i alla fall. Nej nu ska jag spela lite sims ;) ha en mysig kväll.


Jag har ont i halsen :(

Fy vad jobbigt det är, jag hatar att ha ont i halsen! Ska se inspelade Mia & Klara snart med mormor, sen ska mamma komma och hämta mig för vi ska till polishuset och hämta mitt nya pass och så ska vi titta efter min snodda cykel, den kommer absolut inte vara där, det vet jag! Men man måste titta där innan man kan få en ny på försäkringen eller något sånt? Sen efter det så ska jag hem igen och bara mysa på soffan framför en bra film. Ha en bra dag...


Söndag..

Vaknade upp idag med ont i halsen, fy vad jag hatar när man vaknar med halsont, det värsta som finns ju! Har bara legat på soffan och tittat på tv. Filmen igår vad precis så som jag hade förväntat mig, jätte bra! Filmen var så mysig och samtidigt rolig. Den var verkligen sevärd!

Vad händer idag då ? Vet inte riktigt.. antingen blir det The o.c maraton hemma hos Frida, eller så blire en hemma sittar kväll framför datorn eller nåt ;) Ha en bra dag!

Bio..

Ska snart iväg här, ska hem till Frida och hämta henne, sen ska vi in till stan och möta upp min moster och kusinen och så ska vi på bio. Vi ska självklart se SEX AND THE CITY! Hoppas den kommer att vara lika bra som jag tror att den kommer att vara!

Ha en underbar kväll!


Jamie-lynn fick en dotter..

Jamie-Lynn Spears fick i torsdags en liten dotter som ska heta Maddie Briann.
Grattis säger jag väl då :)

gamla dagböcker och idoler :)

Haha, vet ni vad jag hittade i en gammal skokarton i stora garderoben? Haha, en gammal dagbok sen jag gick i lågstadiet! Det är fasen 10 år sedan! Så nu har jag suttit och läst igenom den och herregud säger jag! Jag har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv! Lovisa den måste du bara läsa! Den var fylld med vilka som var mina bästa vänner, mina idoler och vem jag var kär i, haha, man bytte ju bästa vänner hela tiden, från dag till dag! Men den person som jag mest hade som bästa vän var ju Lovisa så klart! Jag läste också att jag gav massor med kulor och pog till killen jag var kär i, omg hahaha (på min tid spelade vi kulor på rasterna och bytte pog och klistermärken!) hehe, det stod i boken att jag gav honom 3 stycken HÅRDA pog på en rast för att visa mitt intresse för honom, haha! jag dör! (romantiskt va?) Kommer ni ihåg pog föressten? dom där runda platta sakerna med märken på! Haha. Där i stod det också att mamma hade lovat mig en hund! Det ska jag ta och påminna henne om ;) På varje sida stod det också hur bra jag tyckte att 5ive var, ni vet pojkbandet! och att jag älskade mitt Nintendo 64! vilken nörd jag var :) haha, men det är väldigt roligt att hitta gamla dagböcker! Lovisa har ju hittat massor med pinsamma brev från mig från hur länge sen som helst, man dör av skratt varje gång! Ett tips om man vill bli på bättre humör! läs gamla dagböcker från när ni var typ 9-10 år!

Nu ska jag se ett Kyle XY avsnitt och sen sova.. God natt ännu en gång!


typ 9-10 år gammal Fia!?

Det kom lite sol i alla fall..

ja, det måste vara den första midsommar på flera år som det var sol ute?

blev en lugn kväll, kom hem vid 20.30 redan. lägger in lite bilder + ett videoklipp från kvällen imorgon..

Godnatt!

Varför aldrig sol på denna dag?



Ska snart iväg här, jag och Frida ska hem till Malin och grilla. Funderar på att ta med en vinflaska, risken är väl att jag inte kommer att dricka upp den, men då får det vara. Vad ska ni hitta på idag då? Dom flesta ska ju umgås med familjen och åka ut till sina landställen och så vidare. Vi ska i alla fall vara kvar i stan. Imorgon är det SATC - premiären, wiie :)

Ha en riktig mysdag, fast regnet faller!

Mer klipp med "Mia och klara"

Haha, jag får ont i magen!


Torsdag..

Sitter här vid datorn och lyssnar på hide and seek med Imogen heap, as bra ! tröttnar aldrig. Börjar jobba klockan 18.00 och kommer att jobba till 02.00 inatt. Jag känner på mig att det kan bli lungt på gatuköket ikväll, men jag kan ju ha helt fel också. Imorgon är det Midsommar :) vi ska grilla och sånt hos Malin tror jag det är bestämt? Blir en lugn kväll och hemgång tidigt.  På lördag är det ju premiär för Sex and the city - filmen som vi ska gå och titta på. Helt underbart :)

Har fått en ny resväska nu också, det blev ingen rosa, utan den svart/grå fanns kvar så det blev den. Jätte stor var den också! för bara 300 spänn! vilket fynd! Ska hämta ut passet på måndag också, sen är jag redo att åka :) längtar! det är ju en hel månad kvar.

Nu ska jag sova middag, ha en bra kväll.. *vink vink*

Onsdag..

Efter att ha ätit en god frukost och tittat på Våra bästa år sitter jag nu här. Ska städa men jag la det på sidan typ 5 minuter för att skriva ett inlägg. Senare ska jag och mormor åka ut till Maxi området är det tänkt, till Skopunkten, Shape och City Gross. Jag måste köpa lite sommar skor. Sen ska vi åka förbi mamma och hämta min nya resväska som hon köpte till mig igår. Tydligen rosa eller nåt, hehe gulligt.. Ikväll ska jag och Frida fortsätta att se The O.C vi är nu inne på andra säsongen och Frida har verkligen fastnat! Jag sa ju det, hehe. Imorgon kväll ska jag jobba! Skönt att det ändå bara är till 02.00 tiden istället för 4-tiden. Vad ska ni göra Midsommar, kan någon komma med tips på vad man kan göra? Tanken är att vi ska grilla eller något, vet inte riktigt. Jag vill inte festa, kanske bara ta ett glas vin eller något sånt.

Nu ska jag städa lite, ha en underbar dag :)

The O.C


Ikväll ska jag och Frida ha The o.c maraton - fortsättning..
Vad ska ni hitta på idag?

En liten morgon shoppingrunda..

Var på stan med mamma imorse,
köpte två par Chinos på Monki, skit snygga!

Maya & Svea

Är hundvakt idag :) busfröna busar och busar :)


Föressten Svea fyller 12 veckor idag <3 stora tjejen nu ju :)

Ny vecka, ny dag..

Då är det måndag igen då. Ska snart träffa Frida, vi ska för tredje dagen irad ha lite The O.C maraton :) Jag har äntligen lyckats få henne att se det! Kom nyss ut från duschen, ska ta bort nagellacket för naglarna behöver vila lite, sen ska jag göra mig iordning och gå. Kusin Julia var här förut och åt middag med oss, vi tittade lite på gamla bilder och lyssnade på musik. Imorgon ska jag vara hundvakt igen. sen kanske min kusin Emelie skulle komma och hälsa på, det ska bli roligt att träffa henne, det var så länge sedan. Nae nu ska jag klä på mig... hej då!


mig och Julia

Kladdkaka med jordgubbsglass

Är hos mamma en sväng, äter kladdkaka. Köpte inga hörlurar, blev att jag köpte första säsongen av Kyle XY istället, så ikväll tänkte jag tvinga Frida att se på det :) slippa sitta vid datorn och titta på det. För det jag sätt är nerbränt så man bara kan titta på datorn tyvärr.

Nu ska jag vara lite social här innan vi ska åka.

Söndag..

Igår var vi ju på Malins inflyttningsfest. Vi tittade på matchen på tv som gick åt helvete! Men så är det. Jag och Frida gick hemmåt rätt tidigt. Men det var trevligt hemma hos Malin, som alltid..

Idag ska jag först nu snart åka och handla med mormor. Sen senare ska jag hem till Frida och fortsätta titta på the O.C, jag har äntligen lyckats få henne att titta på det! Jag är trött idag också, men det får man vara på söndagar :)

Nej nu måste jag skynda mig på. Vi ska hinna gå in på Shape och rusta innan det stänger, sen måste jag köpa nya ipod hörlurar!

Ha en underbar söndag :)


Ett foto säger mer än tusen ord..

Funderar på att köpa en systemkamera när lönen kommer. Lite sugen på en Canon eos 400D. Får fundera lite till, men jag älskar ju att fota och älskar att fixa bilder i photoshop, nae jag måste köpa, köpa, köpa!


Jag har glömt att berätta en sak!

Har jag nämnt något om något jag vunnit?

Jag + mina två klasskamrater vann för "bästa dokumentär" på avslutningen. Ni vet den där filmen som jag skrivit om som vi gjorde på praktiken! Vi vann för bästa dokumentär i alla fall. Dom som vann den "gyllene brödrosten" var värda vinnare, deras var superbra!

en Fredags eftermiddag

kanske har blivit lite smygkär i alla fall, haha. Nerå men fasen vad bra Kyle XY är och fy så söt Matt dallas är, helt sjukt! Sitter och tittar på lite avsnitt just nu.. Ska till Frida och se film sen ikväll. Sen ska jag hem och tittade på fler avsnitt av denna underbara Serie! Ska ni hitta på ikväll då?

Innesittarväder

Hejsan! idag är det dåligt väder ute, jag vaknade av att jag hörde regnet slå mot mitt fönster förut. Jag blir så trött av sånt här väder också, blä! vill ha sol ju :) Fast å andra sidan så kan regn vara mysigt det också om man har någon att dela det med...

Idag ska jag nog bara vara hemma, vila upp mig för imorgon. Malin ska ha inflyttningsfest så jag ska dit.  Dricka gott, sjunga singstar och umgås med trevliga människor. Nu ska jag fortsätta se på Kyle XY har jag tänkt mig, fasen vad bra det är!

Ha en bra dag !

Mitt nyinköpta linne från Monki

Jag föll pladask, jag var tvungen kände jag!

Kyle XY

nu ska jag börja se Kyle Xy serien från början! Såg några avsnitt hos en kompis idag och nu är jag fast i serieträsket åter igen :) skit bra serie ju.. Och vem kan inte hålla med om att Matt Dallas är en riktig tårtbit?! Oj oj vilken heting!


Ska snart till stan..

vaknade för inte alls så länge sedan. Kom nyss ut från duschen, ska städa lite snart och sen in till stan och träffa Malin. Vi ska shoppa lite och så. Jag har ju massa Monkipengar som jag fick i studentpresent så jag ska kolla om jag hittar något att ha på mig på lördag. Då blir det lite partaj :) Men nu ska jag äta frukost, ha en bra dag !


Malin, 2006 när vi campade i Sandviken hehe

21

Jag har sätt en så jäkla bra film ikväll med min vän malin :) 21, klockren! Den måste ni se förni! Var hundvakt på eftermiddagen idag. Sen ikväll gick jag hem till min vän Malin och fikade. Hon är så go! Vi tittade först på filmen PRINSEN OCH JAG, sen såg jag att dom hade filmen 21 som jag velat se så länge! så den såg vi och den var riktigt bra! Sen tog jag en promenad hem med min Ipod på högsta volym och nu ska jag titta på Rocky 3 som är på tv3. Dom filmerna är riktigt bra! Har ju varit Rocky varje natt nu på tv, det går ju inte att missa. Sov så gott, god natt :)

Mys :)

Mor & dotter ligger och sover sött :)
Sötnosar <3

Nanananananaaa!

mmmmmmm, gott ;)

Avundsjuk?

Vad ska du bli när du blir stor?

ja vad vill man bli igentligen? Jag har drömmar om att bli författare, har alltid tyckt om att skriva och jag har massor med idéer. Skulle också vilja bli filmkritiker, manusförfattare eller något annat inom film.

Vad ska du bli när du blir stor?

Today

Jag ska snart ner till hundarna.. Ska väl se någon film för att tiden ska gå. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra? Kanske ringer någon sen.. Ha en bra dag! måste rusa iväg nu..

Jag mitt i natten..

Jag sitter här i mörkret i mitt rum. Ser på tv och skriver blogg samtidigt, hehe erkänn duktig! Jag borde sova! Har avslutning imorgon och har typ ingen lust att gå dit. Onödigt! Vill bara ha mina betyg och gå därifrån! På eftermiddagen ska jag vara hundvakt och på kvällen ska jag o moster ha filmkväll. Jag ska ha godis, det är en sak som är säker, hehe :) Hoppas kusinen gör oss sällskap, men det kan man ju aldrig hoppas för mycket på. Hon är 15år vad kan man begära liksom? Tänk när man själv var 15år, känns som en evig het sen! tänk vilka problem det var hela tiden och stressen man kände, man kunde inte vara ifrån vännerna en sekund utan att få panik! Det kunde ju liksom hända massor medans man bara var hemma och åt middag. Haha, tack och lov att den tiden är över! Vad mycket onödigt man bekymmrade sig över.

Dagen har varit bra, började med att jag och mamma åkte till polishuset och fixa mitt pass, där rök 400 spänn i min plånbok, aj! Sen åkte vi ner till min moster och skjutsa hem vovvarna hem till mig. Sen åkte jag o mamma ner till stan en sväng. Bytte storlek på ett linne på monki och sedan hittade jag 2 linnen på Gina Tricot. Vi lunchade och sen skjutsade hon hem mig. Gick ut med vovvsingarna i området häromkring, Maya är som en hanhund, ska markera precis överallt, vilket hon jämt gör när jag rastar henne häromkring. Svea sprang mest efter och ville nosa på presic allt som sin mamma nosade på. Maya rullade sig i något som säkert var fågelbajs eller gamla maskar så hon fick hoppa in i ett bad när vi kom tillbaks in. Svea är så himla söt, hon skuttar omkring som en liten kanin efter sin mamma och ibland stannar hon upp och kommer på att hon är ett hemskt koppel på sig, ser besvärad ut och fortsätter springer efter sin mor :) Sweetiepie! Sen vilade vi alla tre en stund på min säng jätte trötta. Sen ringde telefonen och det var Frida som sa att hon var påväg över till sin mamma och då bjöd jag in mig själv på en kopp kaffe. Satt hemma hos henne en stund, vi båda var trötta och förkylda och satt mest och gnällde över hur sjuka vi var, haha! Sen gick jag hem för att ta en promenad ner till min moster och lämna hundarna. Kan ju berätta att det är en konst att gå med två småhundar i koppel speciellt när en av dom är en liten valp, hehe det gick inte snabbt, tror att det tog ungefär en timma att gå ner till Ljura från ektorp, haha. Efter att ha lämnat vovvarna gick jag till filmstaden och hämtade ut biljetterna till Sex and the city filmen den 21 Juni och sen promenerade jag hem till Linda och Daniel. Vi pratade och tittade på tv, alltid lika trevligt :) Sen promenerade jag hem och nu sitter jag här och har gjort det en bra stund.. nu ska jag sova.. oj vilket långt inlägg!

God natt!

Jessica Alba fick bebis i helgen!

Jessica Alba fick i Lördags en liten flicka som ska heta Honor.. Vi läääängtar efter bebis bilder!


Nattuggla

Kom hem för typ en timma sedan.. Har jobbat ikväll med kusinen. Det var så skönt att ta en lång dusch när jag kom hem! jag var så flottig. Imorgon bitti ska jag till stan med mamma. Byta storlek på ett linne och kanske köpa något? får se hur det blir :) Sen måste jag till Media markt för jag måste köpa nya ipod hörlurar för mina är trasiga :( jag kan ju inte leva utan min ipod lixåm! Jag borde gå och lägga mig, men jag är så envis så jag lär sitta här en stund till. Imorgon börjar jag som dagmatte till min mosters hundar också, mysigt :) Måndagar till Torsdagar ska jag vara hundvakt, ja dom dagarna jag inte ska jobba dag då, men det är inte ofta. Jag jobbar ju jämt nätter. Men det ska bli jätte kul faktiskt!

Godnatt ;)

Tonight

Var som sagt på Maxi förut.. Storhandlade lite och så..
Jag själv fastnade bland filmhyllorna och köpte med mig hem National treasure 2 och Försoning. Har haft filmkväll hemma hos Frida. Vi såg båda filmerna och båda var väldigt bra. Jag blev helt kär i Försoning. Vilken fin film, den var grymt bra. Inte helt fel att James Mcavoy var en av huvudrollerna heller ;) hetnos, han är sådär fint snygg på något sätt, stilig karl :D haha.

Är hemma nu, ska sova tänkte jag, frågan är hur det kommer att gå? men men ska i alla fall försöka. Sov så gott.

  

Efter regn kommer solsken..


Sex and the city - the movie

Nu har jag bokat bio biljetter till Sex and the city filmen den 21 Juni och jag är lycklig :) hehe ska hämta ut dom imorgon och jag ska se filmen med min moster och min kusin :) läängtar


Jag vill se Film!

Jag vill se filmen WANTED med snyggingarna Angelina Jolie & James Mcavoy i huvudrollerna. Den verkar vara grymt bra! När man tittar på trailern så får man en känsla av att det här är en action rulle som inte kan gå fel!


Lördag

Idag är det lördag och jag ska nog bara ta det lungt hemma idag. Jag är förkyld och helt sliten efter studentveckan och allt. Inatt jobbade jag, det var rätt lungt och kvällen gick bra. Jag ringde ner förut för att kolla om allt var okej, hade missat stänga av vissa grejjer och jag skäms! fasen vad jag skämms, jag som faktiskt ska kunna det där nu! Men det ska inte hända igen i alla fall ;)

Jag och mormor ska en sväng till Maxi sen. Jag tänkte köpa några filmer som jag kan se ikväll och en stor chips påse ska jag ha! hehe.. Ska ni göra idag då ? är ni lika trötta som jag?



Miss you like crazy
<3

Det är över nuuu...

Jag har slutat skolan nu, helt sjukt att det är äntligen är över.. kommer sakna klassen och skolan men ingenting går upp till att sluta skolan! så himla skönt.. Hoppas att man lyckas hålla kontakten med många i alla fall och att man kan fortsätta ses.

Dagen igår var underbar. Utspringet var underbart, pirrade i magen som bara den och lyckan går inte att beskriva. Släktingarna hängde massor med saker runt halsen på mig och jag hade ingen koll på vem som gav vad.. underbara presenter fick jag också. fina smycken som jag förmodligen kommer att använda nästan varje dag för jag älskar dom verkligen! helt galet mycket! Alla var där! Farmor och mina fastrar kom ihåg mig också och jäklar vad lycklig jag blev då, helt varm om hjärtat! Fattades bara grattis kramar från en person! och det var från Pappa, inget telefonsamtal ens, ingenting.. men så är det! Jag är lycklig i alla fall! Tack för igår allihopa :) Kommer aldrig glömma den dagen..

Synd bara att jag var så himla förkyld och hängig! På kvällen ville jag typ bara gå hem och sova för jag är var så himla trött, men det kan man ju inte bara göra när man tagit studenten, så jag gick till Otten, sen blev kön så jäkla lång där ute så mina klasskamrater gick till Palace istället. Jag stannade på Otten en stund med mina vänner och sen åkte taxi hemmåt, jag var hemma halv 1 och somnade direkt. Idag är jag lika trött, fast blandat med lycka. Mina klasskamrater ligger fortfarande och sover, jag som vill höra om igår, hehe :) Jag ska jobba ikväll och frågan är hur jag ska orka det? Jag får ta kvällen som den kommer och ta den i min takt och det får människor acceptera, sådäså :D

Ha en bra dag
vila er nu studenter :)
Nu börjar livet och då måste man vara utvilad :)
Kommer sakna er MP3B och önskar er all lycka i framtiden! Kram på er.

Dag10 - idag händer det!

Studenter 2008, ha världens bästa dag idag, för det ska jag ha kan jag lova..

Jag är förkyld, har ont i halsen med mera, men man får försöka vara pigg i alla fall! Nu ska jag klä på mig min vita klänning och så ska jag åka ner till skolan för Champagne frukost..

Dag9 - Cupcakes och shopping.

Har inte hunnit uppdatera med bilder idag, får göra det ikväll när jag kommer hem igen. är hos min moster nu, vi ska baka cupcakes idag. Var på stan förut och shoppade lite.

Ett vitt linne från Gina tricot
En blommig kjol från Gina tricot
Ett korallfärgat linne från Monki
En vit lång tröja från Monki
Spets steps till fötterna från Kappalh
Vit BH från Lindex

Ja det var väl det, köpte också en tia lott och vann 20 kr :D
Ikväll blire lungt ska bara vara hemma och ta det lungt för imorgon är Dagen med stort D och det är då jag springer ut och Champagne frukosten börjar 09.30 så det blir upp tidigt imorgon! skriver mer ikväll! ha en jätte bra dag allihopa :)








 


Dag8

Ska hoppa in i duschen strax och sen ska jag hem till Frida. Sen ska vi dra och förfesta och ikväll ska vi till Hugo. Uppdaterar med bilder imorgon, gokväll :)

Haha vi gick till otten istället.. snacka om att aldrig kunna bestämma sig :)


Dag7

Ska snart tillsammans med mina vänner möta upp klassen i Folkparken och förfesta. Ska bli jätte trevligt tycker jag :) sen ska vi till Palace. Jag har inget att ha på mig ikväll, får väl bara slänga på mig nåt..

" Sjung om studentens lyckliga dar, låt dom få fröjdas i ungdomens vååååååååååår "


Haha jag kan inte ens studentsången :D



Blev Folkparken, Teaterbaren och otten istället.. kul som fan hade vi i alla fall.. Här kommer lite bilder + ett videoklipp











Ellen, sorry men jag va tvungen haha!

vi har det bra, här bak i båten..

Blev ingen hemmakväll i alla fall. Åkte med Frida till hennes pappas båt och så åkte vi ut på sjön och fiskade lite och satt och pratade. Jätte mysigt var det att sitta ute på sjön och bara se ut över vattnet och solen som gick ner :) På vägen hem somnade man ju, jag var helt slut..








Dag6

Idag klockan 08.00 tvingade jag mig själv att gå upp ur sängen, blev hämtad av Hilda halv 9 och så åkte vi upp till Himmestalund på hundutställning, Hilda skulle ställa ut Myra och Skorpan :) Det var mycket trevligt och värmen var sjuuk! Jag har bränt mig på armar och kinder.  Moster Monika kom också dit :) Sen åkte jag, Monika och mormor ner till Ljura hem till Monika och satte oss på baksidan på uteplatsen med fika och vovvarna, vilken härlig dag.. Men ikväll blire en lugn hemma kväll framför tv och datorn kan jag lova! Imorgon ska jag till skolan en sväng för det är filmfestival och sen på kvällen blire till att dra till Palace :) Orkar faktiskt inte skriva mer nu för jag är helt slut.. ska ta något och äta och sen ska jag spela lite Sims2 är det tänkt, hehe...

Skorpan


Myra

Dag5(igår)

Efter att ha jobbat hela dagen och sen varit hos min moster och grillat så gick jag till Vasaparken och träffade folket :) där satt vi en stund och sen begav vi oss till Cromwell House, där det faktiskt var väldigt roligt för en gångs skull!


Jenny & Adam


Jonny..


Emelie ville absolut inte vara med på bild igår..

RSS 2.0