Vad ska man göra idag ?

Jo, snart ska jag iväg till Maxi en sväng, sen ska jag nog hem igen och skriva lite manus. Ikväll kanske jag ska till Malin å se film :) Finns inte så mycket annat att göra när man är trött.. Föressten imorse när jag skulle titta till min hamster så såg jag att han ligger å sover i sitt Jordgubbs-hus, äntligen har han börjat uppskatta den :) så han fick lite majs. Min hamster är ingen kelgris precis, han vill inte att man ska hålla i honom och det är tråkigt.. Nu ska jag ta en bit choklad av en nyupptäckt god choklad från Marabou premium med hallon smak.

image484

Vad ska ni hitta på idag?

Juno

image483
Idag har jag sätt denna film för 5:e gången :) är jag riktigt normal? Den är ju så underbart bra och så hade inte min moster och hennes kille sett den så jag tvinga på dom att se den! och dom tyckte som jag, att den är underbar! Till filmen åt vi Äppelpaj och drack vin. Nu ska jag sova tänkte jag men det blir nog att se lite på tv innan, älskar min nya tv! Kanon bra! En samsung 32 tum ;) aya nu ska jag krypa ner i min underbara säng! God natt!

Step up 2... YES, ÄNTLIGEN :)


Shopping rundan

image481 image482
Kom hem från staden nyss :) gick med moster och kusinen.
Kom hem med dessa:
Hanky Panky trosor & en lång shjorta från Monki

All you need is love

image479

Snart är lovet slut :(

Ja snart är det skola igen, eller jag ska ju vara med å spela in "Vi i femman" nästa vecka i värmekyrkan.
Filmandet gick jätte bra igår :) det gick jätte fort dessutom, typ bara en timma. Sen åkte jag till Haga och var med Towe å hennes kompis. Trevligt :) Sen käkade vi på donken å sen åkte hem.
Idag har jag dammsugat hela lägenheten och snart ska jag ner till Stan med kusinen. Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Alla ska gå ut, men jag vet inte riktigt om jag orkar, det är många som tjatar på mig, men det blir nog en lugn hemma kväll eller så åker jag ner till min moster och kanske ser en film eller nåt. Men men nu ska jag käka och titta klart på Våra bästa år.. Hej då
  

Igår på stan..

Jag gick på stan med Sandra och hennes syster igår :) vi åt lunch på Spiran och sen gick vi lite i affärer. Hem fick jag med mig

Ett par gråa mysbrallor från Bikbok
En långärmad tröja från Monki
Vita låga Converse skor
En svart väska från Åhlens


Idag ska jag Filma mitt projektarbete så kusinen och hennes kompis kommer om en stund så måste städa färdigt och titta på Våra Bästa år nu.. Ha en trevlig dag :)

Vad blir det för mat?

Ska ner på stan snart och luncha med Sandra sen hoppas jag att vi kan gå en sväng på stan också :) Men ska hoppa in i duschen nu, hej hopp


:)

image474 image475 image476  image478
Att vara vaken i ungefär 2 dygn var verkligen en match! men efter den där tiden så var det värt varenda sekund. Att sitta i ett rum på strömsholms djursjuhus var rätt jobbigt ibland. Runt omkring hörde man hundar skrika, men vår var cool lugn.. Vilken hund, jag älskar verkligen henne och hennes små småttingar! 3 stycken!

Måndag

Har varit ute på en lunch promenad tillsammans med Towe, det var mycket trevligt :) ska göra det imorgon också.. Sen när jag kom hem åt jag lunch och tittade klart på Transformers :) Det är en av mina favorit filmer! Kan se den om och om igen! Ska ner till min moster senare och ta en fika och så. Har inte så mycket att säga, ska se inspelade våra bästa år nu.. ha en bra dag..

image473

Igår och idag..

Igår: Ja, då firade vi lite påsk hos mamma, käkade god mat och jag sprang runt med kameran och fotade min söta kusin! hehe. Sen efter detta så åkte jag till Natta, Lovisa och Olof. Dom skulle laga mat och sen tittade vi på filmen "Juno" Den är ju så bra :) Sen åkte vi alla hem, tråkigt tidigt tyckte jag. Men hemma så satt jag en stund framför datorn och sen tittade jag på filmen "Transformers". aaaaa den är så bra, helt sjukt! Sen somnade jag gott..

Idag: Idag har jag inte gjort så mycket. Suttit framför datorn, lekt i photoshop och tittat på "Made" på Mtv. Börjar jobba klockan 18.00 till klockan 24.00. Men det ska väl gå bra.. Jag jobbar ju med Ellen och det är alltid lika roligt :) Det är bara två dagar till lönen kommer.. wiie :) då blire shopping! Men nu ska jag bädda sängen och göra mig iordning..  Trevlig söndag på er :)

 

Min Kusin Julia

Vi fotade lite i mammas trädgård igår, det var kallt! Men Julia är så söööt!
image470

Skräckmusikal

Vi startade kvällen igår med en film "Sweeney Todd" med Johnny Depp! Filmen var snygg, vacker och välgjord, men för mycket sång för min del! Men det är ju så den är uppbyggd, men det är väl en smaksak vad man tycker, men snygg va den och handlingen var rätt bra, fast man inte riktigt förstod vissa delar.
image469


Jag och mormor ska hem till mamma sedan och äta middag med våra kära släktingar. Kusinen kommer dit som jag inte träffat på länge, så det ska bli kul :) Ikväll ska jag träffa Lovisa igen och så ska vi träffa några andra, ingen aning om vad vi ska göra än, men det kommer vi väl på senare.. Ha en trevlig dag,
GLAD PÅSK

Glad påsk!

image468
Hollywood kändisarna bär gult nu under påsken, gult är inte fult!

Jag vill ha vår, jag vill ha sommar!

image465

Itunes!

Det är nåt fel på Itunes så kan ej lägga in nya låtar, fandå!  föressten, vetni! jag ställde mig på vågen förut och märkte att jag gått ner 2 kilo på ingenting sen i förrgår? eller det kan ju ha något med att jag har slutat dricka läsk och sånt och bara kör på vatten. Men kan det hjälpa så mycket ? aya, på måndag börjar allvaret, GI metoden! då ska kilona rasa! men men slut pratat om det.. nu ska jag å shoppa filmer, hej hopp!
image463


I´m good, i´m gone

Lykke Li är min nya favorit, fan va bra hon är !

En trevlig Fredag ska det bli!

Ska träffa underbara Lovisa idag som bor i stockholm :) Hon kommer ner hit till sin mamma.. Sandra kommer också så ska vi se film och ha riktig myskväll, som vi alltid har :) och så ska Sandra få sin present också! Nu ska jag hoppa in i duschen, fortsätta städa och sen ska jag till Maxi och så. Ha en bra dag :)

image462

Jennifer Lopez tvillingar

image461
sööööta!

Stress

Stressen har fått mig att att sova dåligt, äta dåligt.. men nu börjar det vända :) saker och ting börjar lösa sig nu, som tur är och det är skönt. Jag kan förstå att det är svårt för många att förstå att hur stort arbete det är att göra film. Vi på media har förstått att det är ett jäkla arbete att till och med göra en film på 3 minuter. Det är inte någonting som man kan göra klart på en dag, utan det tar tid. Nu är det en månad kvar innan allt ska vara klart, men nu känner jag att det börjar lösa sig och att jag kommer att hinna. En månad i det verkliga livet kan verka lång tid. Men när man ska göra film så är en månad inte alls så lång tid, en månad kan verka som en vecka, om ens det ibland. Nu ska jag kämpa den här sista tiden innan studenten och göra allt så bra som möjligt, på mitt sätt.

Man är inte normal om man skriver blogg.

Ja, det var det jag nyss fick höra från en klasskamrat. Är på praktiken och inte gör någonting.. Har redigerat lite med Stil & Trend linjens modeshow men det är typ klar. Vi har äntligen hittat skådespelare till vår film nu också, perfekt! Idag har jag träningsvärk, vi tränade dubbelpass igår så det känns i kroppen. Idag vet jag inte vad som händer, ska nog bara ta det lungt! Imorgon kväll ska jag jobba, det är väl sådär kul, men man får tänka på lönen. Det är ju bara till midnatt så det ska bli skönt att inte jobba till 4 på morgonen för en gångs skull. Lovet börjar ju på Fredag och fasen vad jag ska sova på lovet. Sova och filma, det är vad jag ska göra. Men nu måste jag fortsätta här, skriver lite senare. Hej hej!

Vill ha nya converse!

Jag vill ha ett par låga, vita Converse skor nu till våren, ska nog kosta på mig
ett par när jag får pengar..
image460

Det blev en flicka

Halle Berry fick en flicka igår och enligt uppgifter
så gick det kanon bra!
image459

Nu ni..

Nu ska jag sätta igång med GI-metoden och jag ska verkligen gå in för det och sen ska jag sluta åka buss utan jag ska bara gå eller cykla sådäså! Det ska bli slut med allt småätande och så vidare! och Vatten ska jag dricka, massor med vatten! Nu jäklar ska jag bli smal! så smal att jag går av! nerå men smal ska jag bli!
image458

Snö i Mars

Ja, förut när jag satt på Näringslära lektionen så titade jag ut igenom fönstret som man gör ibland men denna gång titta jag lite extra, med panik! DET SNÖADE! som bara den! Men det slutade efter en stund och jag lugnade mig. Men så nu när vi har Rörlig bild lektion så märkte vi med förskräckelse att det snöade igen! och inte bara lite utan det har till och med täckt marken och gräset ute, Nej fyyyyy! Det är ju Mars för 17! Men men hoppas det försvinner fort.. Vad ska man göra idag då? Jag lider av en fruktansvärt jobbig huvudvärk och funderar på om jag bara ska hem och slänga mig på soffan framför en film. Men så blir det nog inte. Jag finner ingen ro längre, det är för mycket att tänka på omkring mig! Men men.. nu ska jag ner till min moster och gå ut med Maya.. Hej då!

Filmkväll..

  
Sitter och tittar på Singing bee och ska snart se Parlamentet.
Klockan 21.00 är det film på tv3 HIDE AND SEEK, en film jag älskar.
Robert De niro är min absoluta favorit skådespelare!

Imorgon är det skola, men Towe räddar mina skoldagar!

image454

Hur söt är inte deras mellersta pojke!

image453

Vaknade med huvudvärk

Ja, efter att ha jobbat en hel natt så kan man få lite huvudvärk sådär, känner mig nästan bakis. Snart ska jag till moster min och sen ska jag försöka få mormor att vilja åka till Maxi en sväng, men men. Har inte så mycket att säga idag mer än att Solen skiner utanför fönstret och att jag nu måste ge mig av, hehe.. Ha en bra dag!

Lördag

Har städat lite i mitt rum och så har jag hämtat Maya så hon ligger och sover på min säng med magen i vädret, hehe. Ikväll ska jag jobba så ska åka sen å köpa smågodis och några tidningar som jag och Linda kan ha ikväll och så ska jag bränna en skiva nu tänkte jag. Jag missar finalen ikväll av melodifestivalen, fan då! Men får väl se reprisen. Ha en trevlig Lördag.. hej hopp.

Såg THE HEARTBREAK KID igår och den var riktigt bra faktiskt, haha.


Dagens köp

image452
2 stycken armband med vårkänsla från Glitter.
Filmen "The Heartbreak kid" köpte jag på Citygross.

En fredag på praktiken.

Ja, vi började 11.00 imorse så det blev ju lite sovmorgon. Sen dess har vi inte gjort så mycket, mest suttit och pratat, elle jo, vi kollade på det vi hade filmat igår. Sen när vi kom ut igen där vi har jackor och så vidare, så har några ungj*vlar gått och grävt i jackorna. Men men, överbevakningskameror, nästa! Nu ska vi väl planera vår film lite till och sen blire till att åka hemåt. Jag är trött, mätt och kissnödig, men det sist nämda går ju att göra något åt, haha. men men nu ska jag sluta prata massa strunt! Hej hopp!

Fredag

Jag är trött idag. Igår var jag igång hela dagen och när jag kom hem på kvällen så var jag övertrött så jag kunde inte sitta still. Jag och en klasskamrat hjälpte STIL & TREND linjen med att filma deras modevisning som var väldigt bra :) kul att se klädmode genom tiderna! Idag ska jag ner till stan efter praktiken och köpa present till en kompis och kanske en liten present åt mig själv, haha ;) Ikväll blire till att ta det lungt, ska jobba på Lördag så ska bara vara hemma tror jag. Ingen utgång i alla fall.. Skriver mer senare..



Imorgon på dan ska jag vara hundvakt åt denna sötnos :)


I DO COLLECTION KIT

image450
Ska köpa när jag får pengar! :)

Projektarbete & festis

Har nu på morgonen jobbat med projektarbetet men kom inte så långt som jag hoppats på. Sen blev jag klar med repotaget om Chihuahua och nu sitter jag och skriver lite på musikvideon. Idag ska jag träna med Frida och hennes Mamma och det ska bli kul :) få se om man kommer ihåg stegen idag, det var ju lite svårt att hänga med sist, hehe. Nybörjare, haha! Men nu ska jag gå in till Grafen och terrorisera Towe lite, tihi..


image449
Jag har sätt klart alla säsonger av O.C nu
och jag kan ju säga såhär: UNDERBAR SERIE!

Vad är det här för väder?

Ja det kan man ju fråga sig. Blött och grått, usch fy! Men men. Sitter i skolan och gör ingenting. Orkade inte redigera mer idag så nu sitter jag vid datorn och bara glor. Vad ska man göra idag då? Jo, ska ner till min moster efter skolan, gå ut med Maya och bara mysa framför tv med henne i min famn, hehe. Men hon är ju så go nu för tiden :) eller det har hon ju alltid varit men nu är det lite extra ;) Ska försöka få moster min att klippa min lugg ikväll när hon kommer hem, för hon skulle tydligen klippa mormor så då får hon klippa mig med :) behöver igentligen färga håret också men det får vänta. Nu är det inte långt kvar till studenten heller och jag har börjat fundera på kläder o så vidare, men jag kommer i alla fall åka upp till Stockholm och shoppa Studentkläder, för här finns ju ingenting! men som sagt det är ju 3 månader kvar typ, men det går ju så himla fort! och man har ju tusen saker att göra så det börjar bli tajt om tid! Ska försöka komma iväg till Tyskland innan studentveckan också! Men nu ska ni få slippa läsa allt det här, eller det kanske inte ens är någon som läser? Haha.. Dåligt med komentarer i alla fall! Fy skäms på er! Nae men nu ska jag sluta och sen gå ner till min moster, hej då :)

Ledig Torsdag..

Ja, vår snälla handledare på praktiken gav oss ledigt idag så det blev sovmorgon och det var underbart! gick upp vid 10.00 och kollade på lite O.C avsnitt och åt frukost. Sen åkte jag in till stan och shoppade lite med Malin :) men det vart inte så många köp! Blev lite strumpor och ett par solglasögon (mitt andra par denna vecka) hehe men jag kan inte låta bli! Sen åkte jag hem och åt middag. Sen kom mormor hem och så åkte vi till Maxi. Där blev det ett nagellack bara. Jag har blivit lite beroende av att köpa nagellack. Men i alla fall, sen gick jag hem till Frida en sväng och så var Natta och Jenny där och Jenny har skrivit en låt till min musikvideo jag ska göra och den var jätte fin så nu blir det inspelning och filmning, sådäså! Nu sitter jag hemma och ska snart sova, tänkte bara skriva klart det här.. Så, godnatt allihopa :)

Onsdag..

Sitter här hemma och ska snart till Linda, men först tänkte jag skriva ett inlägg som jag inte har gjort på 2 dagar, fy skäms, men har faktiskt haft mycket att göra. I helgen är jag ledig! skönt, för har lite saker jag måste få gjort! Dom senaste dagarna har jag spelat in mitt projektarbete och igår var jag och tränade med Fridas mamma. Så idag har jag träningsvärk. Imorgon är jag ledig så ska gå på stan med Malin och sen ska jag fira min moster som fyller år. Det är full rulle nu förtin. Hinner inte vila och känner mig stressad, det ska bli så skönt att sluta skolan i sommar! och jag längtar till Sommarkvällarna! men vem gör inte det?
Slänger in en bild på kanske världens sötaste nyblivna föräldrar..

image448

Rörlig bild..

Ja det sitter jag och har nu...typ... Sitter i alla fall och spanar idéer till min så kallade musikvideo.. Sen ska jag hänga med Towe till stan, då blir det väl lite shopping. Fan! måste hålla i mina pengar lite, jag är en riktig slösa, måste ju lägga undan pengar till resan och lite annat. Sen ska jag nog bara hem och ta det lungt, läsa lite Teori, det börjar bli dags nu! Sen ska jag läsa lite i näringslära. Men nu har jag inte tid med det här längre, vill kunna sova inatt, hehe..
Dag 38

Tom din fjant!

Tom ser ut som en riktig fjant brevis snygga Katie, eller vad tycker ni?

image447
http://posh24.se/

Nicky Hilton, var tar du vägen?

image445
Hon är läskigt smal, hjälp, snälla människa, ÄT!

RSS 2.0