Leksaksuppgift till Psykologin.

image236image238image239

Idag är det söndag och jag sitter och gör en leksaksanalys till Psykologin. Jag trodde att det skulle vara jätte lätt och jätte roligt,men det var precis tvärtom.. Det är jätte segt och så sitter man här och kollar på leksakshemsidor och nu vill man tillbaks till barnåldern, hehe..jag kommer nog bli en sån mamma som skämmer bort mina barn med saker. haha.. Men men man ska i alla fall analysera två olika saker till två olika åldrar och skriva hur man tycker sakerna är bra eller dåliga.. Funderar på om jag ska ta med nån BRATZ-docka i alla fall.. SPYR på dom dockorna! sminkade som bara fan och minikorta kläder :S bra förebilder det är då ? men men.. Hittade i alla fall dom där ursöta dockorna som jag har på bilderna där uppe.. Hittade dom på ABC-leksaker på internet.. Sådana skulle jag vilja ha på hyllan nu lixåm, fast som prydnad! hur söta dom helst!

Va hos Frida igår.. Vi gick en långpromenad hem till henne och satt å kolla film.. fast vi fick ju aldrig se slutet för sen kom några.. Snacka om att världen är liten! men men.. Se tog jag å Natta spånkan hem! massor med fulla människor kom det på.. usch..

Ska ringa moster Monika sen.. se om hon vill se film! har inte träffat henne på ett tag och saknar både henne & lilla Maya chihuahua :) Men nu ska jag fortsätta att plugga.. hej hopp!



En riktigt höstig Lördag


Vaknade kvart över 12.. gick upp, åt grekiskt lantbröd till frulle och tittade på inspelade Våra bästa år. Sen dammsugade jag hela lägenheten och nu sitter jag här..

Ikväll ska jag,Frida & Natta kolla på en gammal Stephen King rulle "Jurtjyrkogården" (Djurkyrkogården, fråga inte mig varför dom stavat det så konstigt) Men den är bra kom ut samma år jag föddes, så effekterna är som sagt lika gamla :) Men först ska vi förbi Danne å Linda en sväng.. Sen ska vi till Frida å dricka vin, jag köpte en Asti Cinzano igår.. mums!

Igår tog vi farväl av Lovisa :( hon flyttar idag! till sthlm igen. Hon har hittat lägenhet och ska söka jobb där.. Lovisa, Vi kommer snart och hälsar på! Party i stockholm är inte fel ;) Men vi åt jätte god mat och sen köpte vi massa skärp (chips, Choklad, läsk) ja sånt där skräp :)  Så kollade vi på Idol och sen såg vi filmen Festival :)  Den är as bra :) Länge sen man såg den oxå! och han som spelar Marc är det inget fel på precis ;)  men men nu ska jag sluta fjanta mig..

Skriver mer ikväll kanske.. hej hej!

Helgens filmtips!

image234

image235
Hyllad Uppväxt-drama!

Grymt fint halsband

image233

Historia

Sitter i skolan och har Historia.. Dom har börjat hänga me i svängarna för nu kan vi sitta med bärbara datorer i klassrummen. hehe så sega! vi ska skriva en berättelse inom medeltiden och jag har valt att skriva om bönder. nå nu måste mina duktiga fantasi celler i hjärnan vakna till liv. det va ett tag sen sist.

Igår va jag på stan, fick lön. Men det ända jag hittade var en stor mössa.. letat som en galning efter sån och hittade en på Indiska.. Vart är alla snygga vinterjackor egentiligen? Nu är alla bara fula! eller finns det någon skattgömma någonstans? man får väl åka upp till stockholm för här kommer alla ha likadana jackor och det vill inte jag ha.

Idag ska jag antagligen åka till Frida, om hon nu vill att jag ska komma ;) imorgon är man ledig och det ska bli så skönt att få sova ut! jag är sliten!

Men nu ska jag fortsätta arbeta.. har fått lite idéer nu.. Skriver mer sen. Hej svejs



image232

The Simpsons

Hur skulle du se ut i -The Simpsons- världen?

http://simpsonizeme.com/ 

Måndag igen...

Igår jobbade jag till halv 1 i natt! guva jag var trött imorse när jag skulle gå upp, men jag struntade i första lektionen, orkade verkligen inte.. Sen ringde Towe å väckte mig så då vare bara att gå upp.. Min mobil är trasig, den funkar alltså men luckan hänger :D dags å köpa ny snart? aa kanske :) Nu sitter jag här hemma å kollar på inspelade våra bästa år... Jag å mormor ska åka å handla snart, sen ska vi till Mamma en sväng och sen ska jag till Lovisa å kolla på Idol :) Jag är jätte trött, har gått omkring i skolan som nån jävla Zombie lr nåt.. ont i hela kroppen, har inte haft en lugn stund i helgen.. nästa helg blire till att ta det lungt!

Imorgon får jag lön! så då ska jag å Malin gå å shoppa på stan! behöver nya skor & byxor & Tröjor.. jag behöver till och med nya strumpor :) men men det är en annan historia.. Det där med strumpor som försvinner har väl alla varit med om, kanske så är det tvättmaskinen som äter upp dom! Men men nu måste jag sticka, hade så bra "allihopa" ! haha




Hon börjar få tillbaka sina kilon!

image229

Nu när Nicole börjar gå upp i vikt igen kommer hon nog få tillbaka sin söthet :) Bebisen är nog bra för henne + att Bebisen har snygg farsa så bebisen lär ju bli grymt söt :) Hehe.. Nu är hon ju tvungen till att äta lixåm ! Den där skelett-stilen passade verkligen inte henne!

Vad tycker ni ? att hon ska se ut som när hon var med i Simple Life eller som hon har sätt ut den senaste tiden, smal som en tändsticka? Jag tycker att det är så gulligt med hennes gravida mage!



Klockren Film!

image226

Okej, jag såg filmen Disturbia igår.. Äntligen! Det var den bästa filmen på länge! Den var skit bra! Den va sjukt spännande och det blev ju inte sämre att söta Shia LaBeouf spelade Kale (Huvudrollen) Men men ni som inte har sätt den måste verkligen se den ! Den bästa på läänge!

image227
Shia LaBeouf

Att någon kan vara så vacker :)

image225

Anna Sophia Robb


Jag tror att den här tjejen kommer bli något stort i framtiden.. Hon är så j*kla duktig! och för er som inte vet så är hon skådespelerska.. Hon spelar så bra i filmen Bridge to Terabithia !


...

image222

Idag är det Torsdag


image221


Kom nyss hem från skolan.. det var riktigt segt idag.. Jag har bestämtmig att skita i å komplettera Naturkunskapen.. orkar verkligen inte och får panik när jag tänker på det, så istället ger jag fan it :) haha. Igårkväll kom Min moster Monika & kusin Julia tillbaka till Sverige.. dom har vart i Turkiet i en vecka helt utan mig.. fuck! jag kunde ha följt med om jag bara hade sparat mina pengar :( men näerå Fia slösar! blir sur på mig själv.. Julia hade äntligen tagit hål i naveln som hon har velat så länge :) hon är bara 14, hon har inte fått det innan.. Jag var 13 år när jag tog tror jag.. gick i 7an iaf..  Moter Monika hade köpt med sig en Smirnoff flaska åt mig, Hallon :) då har jag lite på lagret iaf :D Kanske ska ner till dom sen å se Idol & Heroes :) HEROES är apbra!

Jag var med som stöd när Lovisa tatuera in sitt namn på handleden igår.. Hon var så nervös innan så när han väl började så sa hon "oj då, den här smärtan kan jag faktiskt stå ut med" och så gick det grymt fort.. på bara 10 minuter.. Vill också tatuera mig..! Ska ha en text på alviska någonstans, men vet ej vart.. nåt tips?

Har Historia prov imorgon så måste plugga, men kan det mesta för det har konstigt nog fastnad i mitt huvud, men det är väl för att jag tycker att det är intressant och att vi har en super bra lärare :) Men först ska jag städa,
så hej svejs!



image220



Skolan.....igen..

jahopp då sitter man här i skolan igen efter världens värsta helg, eller nästan världens värsta..
Sitter å försöker skriva en inlämningsuppgift till Psykologin, men det går inte så bra när man är helt seg i skallen. Men allt är inte lätt här i världen.. Imorse när jag gick från bussen så såg jag ett bekant ansikte.. Men ansiktet såg mig inte så ville inte ropa.. Idag då? ska träffa Frida en sväng sen ska jag plugga.. För jag har ju 3 jätte härliga naturkunskapsprov att göra om nästa vecka + att jag ska göra ett idrottsprov snart.. hmm, hur ska det gå?.. längtar redan till studenten. skriver kanske mer sen i eftermiddag..

vilken j*vla helg det varit..

I fredags jobbade jag i 11 timmar.. hela natten lång! på lördagen var jag så trött och hade så ont i hela kroppen så jag visste inte riktigt var jag skulle ta vägen.. men iaf så åkte jag hem till Frida på kvällen.. hon var barnvakt så vi tittade på lite Astrid Lindgren filmer och så.. (vilket jävla geni hon var) Nu när man är äldre så förstår man verkligen vilket geni hon var, när man var liten tänkte man inte så långt..

Idag skulle vi ha filmat vår reklamsnutt för "Dont drink and drive" men det blir nästa helg istället.. lr nåt..
Jag är trött fortfarande så ska nog bara se film lr nåt..

Fota sig till katalogen imorgon då...



image219

I Love!


Piggar alltid upp en, hehe! Men..

image217

Helgen som varit..

Fredags : då va jag ute me Lovisa,Erik & Natta.. Det va ganska kul, men det blev lite mycke päronvodka haha..

Lördag : va jätte trött så satt å kolla på filmer nästan hela dagen. Började med att se filmen "This is England" och den va skit bra, verkligen sevärd! Sen såg jag "Take the lead" och den var också jätte bra,, tycker om dansfilmer :) man blir så glad! Sen åkte jag till Linda & Daniel en stund men jag kom hem ganska tidigt. Då såg jag filmen "Den nya människan" men den har jag skrivit om i ett tidigare inlägg.. Sen så började jag se "På smällen". Den såg jag klart på igår (Söndag). Den va faktiskt bättre en vad jag hade trott.. helt klart sevärd den också!

Igår(Söndag) : då jobbade jag, sen firade vi Brorsans faster, jag satt mest och myste med deras valp i knät..hehe

image215
Nu är jag hemma en snabbis från skolan ska till tandläkaren snart.. Jag glömde ju såklart kameran hemma så den va jag tvungen att hämta, annars blir lärarna arga ;) Idag vet jag inte vad som händer. Ska nog bara ta det lungt är så trött. har lite filmer jag kan se så jag överlever :) Eller så lånar jag hem en kamera idag och åker ner till moster Monika och fotar ´Maya lite.. Men men.. nu ska jag gå.. hej hej.


Typ, världens lyckligaste Kvinna?

Som är ihop med världens vackraste man!
image214

Trodde inte att min söndag skulle bli så stressig!

Först blev jag väckt klockan halv 11 av att min mormor kom in å sa att min mamma å dom skulle komma å fixa mitt nya databord.. så då vare bara att hoppa upp å städa..Sen ringer dom från jobbet å frågar om jagvill hoppa in å jobba och att jag isåfall skulle komma direkt.. så då vare bara att dra dit.. Trodde det skulle bli lungt men icke!  det var folk hela tiden.. Sen så kom mamma å hämta mig så skulle vi till Linus faster för hon fyllde år och där käkade vi god mat och hade det mysigt.. Leia, deras nya valp låg och sov i mitt kvä, jätte söt är hon :) Sen nu är jag hemma men finner ingen ro.. Sen ska jag se klart filmen "på smällen" Den verkar grymt rolig :) Men den är ganska seriös också.. Inatt såg jag filmen "Den nya människan" Den va faktiskt jätte bra fast den va ju ganska hemsk också, handlar om tjejer på 50-talet som blev tvångsomhändetagna och tvingades sterilisera sig. Den borde ni se, bara för att!
image213

Nae nu ska jag bara slänga mig på min sköna säng och titta klart på en film... Hej hopp, skriver mer imorgon!

RSS 2.0