Shoppingrundan

Kom precis hem från en shoppingrunda med min kusin. Jag har köpt julgransglitter, som jag nu virat runt en stång som är i hallen brevid spegeln. Sedan köpte jag 4 små tavlor som jag ska sätta upp, men behöver nog hjälp med det så att det blir snyggt. Jag köpte också ett par gråa vantar från monki. Snart kommer mormor med E.M.D's julskiva också. Den var billigare att köpa med Ica kort och sådanna vuxenpoäng har jag inte fått ännu, så mormor fick köpa med sig den.

Ska försöka få upp en ny glödlampa i min taklampa också...

 
Tavlor från Miss tigri.
Köpte två till, men hittar inga bilder på dom.


E.M.D´s julskiva


Jag har inte ett enda julpynt hemma. Jag ska få en grejj att sätta upp i fönstret, ett stort hjärta som är gjord med en ljus slinga typ? Men i alla fall. Mamma ringde precis och bad mig kolla på stan efter EMD´s julskiva. Men tydligen ska den bara finnas på ica? Men jag bad henne köpa en åt mig också, för hon skulle åka ner till ica och kolla. Då kanske jag kan komma i lite julstämning :) Riktigt roligt att dom har gjort en julskiva tycker jag allt. Hoppas att den är bra :) Någon som har lyssnat på den än?


Uppe med tuppen..

Jag somnade runt halv tolv igår. Jag var så trött, så varför tvinga sig att vara uppe? Men det gjorde så att jag vaknade kvart i 6 imorse! jag var hur pigg som helst! Så jag började dagen med att se en film och sen så gick jag och satte mig här i soffan och tittade på vakna med the voice. Nu ska jag städa lite och sen ska jag se dagens Days. Efter det blir det att gå till stan en sväng för lite julklappshopping :)

Ha en bra dag :)


Jag har klippt mig!!

Jag chansade och gick in på Nikita i hagebycentrum och kollade om dom hade någon klipptid och det hade dom! Hon klippte av allt slitna och cirka 10cm.. Det känns helt underbart! Nu är det bara färgning kvar vilket också verkligen behövs. Men klippningen var viktigast!

Nu ska jag göra något att äta och sen titta på någon film tror jag :) funderar på att fixa bloggdesignen lite senare också..

1:a advent

Mormor kommer och hämtar mig snart. Vi ska åka till mamma och adventsfika. Jag känner mig rätt utvilad idag, men eftersom att det är söndag så lär väl tröttheten smyga sig på endå!

Nae nu har jag inte tid att sitta här och skriva mer.. skriver mer ikväll. Bye bye

Klippa, färga!

Undrar om någon frisörsalong i den här staden har tid att klippa och färga mitt hår imorgon(idag)? Det är lördag och jag vet inte ens om något är öppet? Min moster hinner inte fixa håret på mig förens om typ 2 veckor eller va det var kusinen sa. Men jag är desperat, så då får jag väl gå till någon annan. Måste både färga och klippa och jag kan inte vänta längre.. Blir tokig snart. Jag har gått med håret uppsatt i en tofs i typ 3 månader nu, för jag vill inte visa mitt lilla skatbo för världen, haha! Får gå upp tidigt imorgon(idag) och ringa runt. Undrar om någon kan rädda mig? Hoppas hoppas!

Jobba jobba jobba

Ska strax iväg här en sväng innan jobbet. usch orkar inte jobba ikväll. Men så är det väl alltid. Jag är sjukt trött på mitt jobb. Jag måste fortsätta att söka annat. En stor godispåse och lite tidningar kanske kan rädda kvällen? Undrar om det blir mycket folk? Jag hoppas på spöregn!

Coca cola Vanilla

Är det någon mer en jag som får nostalgikänslor av att dricka Cola vanilj? Jag får lyckorus genom kroppen när jag dricker det! Hela mina tonårs år flyger igenom skallen på mig! Att smaker och dofter kan få en att minnas så klart. Jag kommer ihåg att den här drycken var antingen älskad eller hatad. Jag drack den jämt. Helt underbart gott! Sedan slutade dom att sälja den och många blev jätte arga, speciellt jag. Sedan öppnade City gross och dom har en amerikansk hylla och där finns dessa underbaringar :) Jag brukar köpa på mig ett gäng varje gång jag är och handlar. Är det några fler en jag som minns den här underbaaaaara drycken!?




T o n i g h t


Storhandlat..

Har varit och handlat med min mormor och kusin. Så nu finns det lite i kylen och skåpen igen :) Köpt massa gott till katten också, så nu ska hon få lite kalas mat hon också ♥

Ikväll ska jag bara vara hemma.  Har precis städat här hemma så nu doftar det syrener och persika här hemma :) Ska tvätta inatt också. Jag tog en tvätt tid imorgon bitti, så då får det hänga på tork extra länge :) Lisa kanske skulle komma förbi en sväng också.. Nä nu ska jag diska upp disken som är och sedan läsa runt på alla bloggar. Ciao!


Ny mössa


JC har börjat sälja dom här mössorna. Kunde inte låta bli att köpa en. 69:- var som hittat!


Indiska inredning


Mina nya ljuslyktor från Indiska :) fina va? Min katt har ju tagit sönder mina andra, så jag hoppas att jag får behålla dom här ett tag, hehe..


2 julklappar avklarade, men fler ska det bli.

Har varit på stan. Köpt julklapp åt kusinen Julia och till mamma. Sen blev det ju lite saker åt mig själv. 2 kuddar från Indiska, två ljuslyktor och ett armband (se inlägget nedanför). Har också köpt en liten present åt Mimmies bebis, så hoppas att jag får komma förbi snart :)

Måste skynda mig till jobbet nu! Klockan är mycket ! skriver mer ikväll när jag kommer hem.. tjing tjing!

Jag . kunde . liksom . inte . låta . bli


Jag är ett stort fan av Thomas Sabo och det här blir mitt tredje armband :) Har också ett halsband därifrån. Nu har jag gått och kärat ner mig i ett par örhängen därifrån också. 590:- spänn känns sådär för ett par små örhängen. Men fy så fina! :)


LÖÖÖÖÖN

Lönen kommer om 2 minuter! Wiiihuu! betala räkningar.. mindre kul!

+


Jag har fastnat för vampyrserier och i väntan på tredje säsongen av true blood har jag börjat följa The vampire diaries.


Grattis Mimmie som har fått en liten flicka!


Grattis till Mimmie som fick en liten flicka igår! Hon har fått det fina namnet Emilia och är jätte söt! Jag kommer snart och hälsar på! Önskar er all lycka i livet!


Tisdag..

Min katt är riktigt knäpp. Jag har på tvn när jag gör mig iordning här. Det är det där programmet på trean med roliga djurklipp. Min katt har upptäckt det och har stirrat in i tvn i säkert 10min nu. Haha!


Ska iväg här snart.. Skriver mer sen när jag kommer hem.

Mitt i natten..

Nämen hallå.. ja kors i taket, fia är vaken. Någon som är förvånad? Jag kan helt enkelt inte bli tillräkligt trött för att kunna sova. Jag har diskad, städat lite, skrivit inköpslista inför storhandlingen, tittat på Jerry Springer, druckit té, gjort sit ups..... Jag blir liksom inte trött! Nu ska jag bädda rent i sängen och sedan krypa ner under täcket och se några avsnitt av En fyra för tre.


Imorgon ska jag hem till mormor och hjälpa henne packa lite (hon flyttar snart till en 2:a). Sen ska jag hem till Frida och fika med henne och Malin. Köpte en jätte god chokladkaksmix förut som jag ska ha med. Från märket Maizena och ni måååste prova den, det godaste i chokladväg jag någonsin har smakat!

Nae om jag ska bädda nu då.. Godnatt på er


I want you so badly it's my biggest wish..


K a t t j * v e l

Jag har stått vid spisen och gjort matlåda tills ikväll. Innan jobbet ska jag och lämna in mitt wii på lagning, för min underbara katt rev ner det på golvet, så nu är det fel på det. Jag älskar att ha katt ibland..

Nu ska jag städa upp här hemma innan jag drar till jobbet.. Ciao!


Julklapp till mig själv..


Efter jul ska jag köpa den bästa julklappen till mig själv, en iphone.. Just nu ska pengarna gå till julklappar. Så jag väntar till efter jul.. Då är den min!


Super Mario Bros


Måste tipsa om ett spel som jag provade häromdagen hemma hos Linda och Danne. Nya super mario till Wii. Det är hur kul som helst! Speciellt när man spelar två stycken. Jag och Linda satt och skrattade och spelade i timmar. Hur kul som helst!

Jag måste bara ha det! Jag får väl hoppas att jag har varit snäll i år så att tomten kommer med ett på julafton till mig ;) hehe.. Men jag tror väl mer på att jag kommer få köpa det själv..

The ugly truth

Hon är producent på tv och han är tv-stjärnan och relationsexperten med otroligt mansgrisiga teorier om hur man träffar den rätta. När han utmanar henne i en serier tester för att finna kärleken blir resultatet inte riktigt vad någon av dem väntat sig.
Det här var en riktigt skön söndagsfilm. Den var rolig och mysig, precis perfekt för en regnig söndagskväll. Katherine Heigl är lika vacker som vanligt!. Kul att Rex från Days var med i filmen också (spelar Colin, läkaren), det var ett tag sedan man såg honom i rutan. Om ni inte har sett filmen, så gör det. Den var riktigt charmig. Men man vet redan från början hur filmen ska sluta, men det gör inte så mycket faktiskt.

Jag vill ha samma hårfärg!


Som Ashley Simpson har håret på den här bilden, exakt så vill jag ha det!(färgen alltså) Såå snyggt! Jag måste verkligen färga och klippa mig! Jag minns inte ens sist jag gjorde det.. Herregud, jag kan inte vänta längre. Går med håret i en tofs hela tiden för att undvika att se skatboet..haha..


G i n a t r i c o t


Jag och mormor var på Maxi tidigare idag. Jag gick in på Ginatricot bara för att titta. Men istället fick jag med mig det här hem! Jätte gulligt..


Bad things


från Drömgården


Bokstäver 10kr st

Miniskål och en minisked 29kr/st ?
Ska ha flingsalt i ;)


Onsdag..

Idag sov jag rätt länge. Vaknade av att katten jamade som en tok runt halv 3. Jag gick upp, åt en halv macka och lite yogurt. Blir fort mätt när jag varit sjuk. Sen kom mormor och hämtade mig, så åkte vi ut till Media Markt en snabbis. Jag frågade där om det finns Comviq till Iphone och killen sa att det aldrig kommer att ske? Men va fan jag har ju läst om folk som har comviq till? Går det inte att köpa en olåst Iphone? Hjäälp mig, please?!

Sen åkte vi en sväng till mamma. Min katt fick leka med mammas katt en stund, så nu ligger hon helt utslagen på min säng och sover som en bebis.

Efter att vi hade varit hos mamma så åkte vi förbi Snäckan och köpte pasta :) Köpte med mig två olika på en gång så har jag som matlåda imorgon :) Äntligen fick jag mat i magen för första gången sedan i lördags och FAN vad gott det var ;) ♥

Nu ska jag se lite på tv och bara ta det lungt. Samla energi till mitt jobbpass imorgon, hur ska det gå egentligen?


Så pluttig min lilla skatt såg ut när hon kom till mig 8veckor gammal. Lilla prinsessan Mittens har blivit så stor nu!


mat mat mat mat


Okej.. jag har inte ätit sedan i lördags. Nu är aptiten sakta tillbaka! Jag är vrålhungrig och tankarna springer iväg till thaimat bland annat! Sen skulle det sitta fint med potatis! Potatis med lax och hollandaise sås! Sockerärtor skulle jag gärna knapra på också, eller kyckling..åååh kyckling!


Filmer

 

Mellan mina sovstunder här hemma nu när jag varit sjuk, så har jag hunnit att titta igenom lite filmer jag har här..
1. Bruno SÖÖÖG! (sämsta skiten jag sett på länge!)
2. Spread var riktigt bra!
3. Kit kittredge var helt okej!


Har även tittat ifatt på Gossip girl som jag har missat allt av i tredje säsongen..


iPHONE


Jag lovade mig själv att inte falla för Iphonen! Men nu är jag lite smått förälskad endå. Har tänkt på den ett tag nu och börjar starkt fundera på att skaffa mig en. Jag behöver köpa en ny mobil och behöver verkligen en ny ipod, så istället för att köpa dom två sakerna separata, så varför inte en iphone? Men nu till den stora frågan! Kan man ha comviq till iphone? För om man inte kan det, så måste jag tyvärr lägga mina iphone drömmar på hyllan, för jag vägrar ha något annat en Comviq tyvärr..

Är iphonen helt underbar eller är den ingenting speciellt?


-

Mår bättre idag..

Men har fruktansvärt ont i bröstet/musklerna när jag ligger ner, så antingen har jag sovit för mycket eller så är det typiskt för för någon influensa? Har knaprat alvedon och dricker té. Tog ledigt från jobbet idag också, så nu jobbar jag inte förens torsdag så då ska jag väl kunna jobba?

Min katt tycker att jag är typ världens tråkigaste matte som inte vill leka, men jag har ingen kraft i kroppen.

Idag måste jag in i en dusch i alla fall, det var ett tag sedan om man säger så.. haha..


-

det började i lördags natt på jobbet. Började må riktigt dåligt.. kräktes hela dagen igår och bara låg i sängen och mådde skit. Idag har jag sådan jävla smärta i kroppen, att jag snart blir tokig.

Art by Anna fredriksson



Var kan man köpa hennes verk? Någon som vet priser? Jag vill pryda mina väggar med hennes verk!


Fredagen den 13

Ikväll ska jag faktiskt bara vara hemma. Se på Idol, sen ska jag se massor med film och serier och bara lata mig :) Ibland är det faktiskt riktigt härligt att bara vara hemma och inte göra någonting alls.

Ska hem till mamma nu en sväng bara och fika :) Mormor kommer snart och hämtar mig så måste skynda mig nu! skriver mer senare..

Revolver


B l a c k


Love Monki ♥
Skulle gärna vilja ha dessa plagg i min garderob!


Skratt förlänger livet.

Jag har spenderat dagen på stan med min kusin Julia :) Vi har inte träffats på ett tag, så det var väldigt trevligt! Sen följde vi med mormor hem till mamma där vi drack kaffe och babblade om allt möjligt, tittade i gamla fotoalbum och på vägen hem så gapskrattade jag och Julia under hela bilfärden! Började med att Julia och jag skulle dumma oss och skratta så fult vi bara kunde och tillslut så tjöt båda två av skratt, så nu är jag på riktigt bra humör måste jag säga :)

Nu väntar jag på att Lisa ska komma förbi en sväng, så nu tänkte jag se ett avsnitt av serien "10 things i hate about you" som är baserad på filmen med samma namn :) rätt okej faktiskt.


En bild på julia från i våras :) ♥


Detective Mittens


Alexandra med sin bebismage :)



Hon är så vacker min kusin!


Desperate housewives


Väntar på veckans avsnitt av Desperate housewives. Slötittar på Ugly Betty. Sen senare ska jag se Andra avenyn avsnittet som jag missar. Full fart :)


Någon som är trött..

Man kan nästan tro att Mittens har gått i ide..
 

Min bebis


Monki-tröjan är min :)


Jag känner på mig att jag typ kommer bo i den här, hur mysig som helst :)


+ + + +


Ska strax bort till stan och möta upp Frida, hennes lillasyster Jonna och Jonnas kompis.. Jag ska köpa en jätte mysig tröja som jag sett på Monki, det är vad jag vet :)

Ikväll ska jag antagligen bara vara hemma. Se Ugly Betty och desperate housewifes. Skriver mer senare när jag kommer hem, för nu måste jag springa!

? ?

Ska jag vaccinera mig eller inte? Jag kan fortfarande inte bestämma mig!

Little people


photo by http://little-people.blogspot.com/


Måndag :)

Kom precis ut från duschen, ska strax springa in till stan och möta upp Frida och natta(?). Vi ska fika någonstans.

Ikväll jobbar jag, fast det är bara 6 timmar så det går ju fort. Finns inte så mycket mer att säga. Skriver mer senare.. Ciao!


Edith is dead


Hittade precis min hamster Edith död i sin bur. Det var väntat.. Hon var gammal och verkade inte helt frisk. Alexandra vill ha begravning med sång. Men Edith får istället sova gott i mammas trädgård.


Prince of persia


Ä L S K L I N G


Jag vet att jag lägger in mycket bilder på Mittens, men jag kan inte låta bli. *hihi*


Nya klänningar


En svart med paljetter på axlarna från Bikbok
En grå i sammet från Monki


Snart är det morgon

Jag är uppe som vanligt såhär dags..

Ikväll var jag hemma hos Lovisa, hon är hos sin mamma och hälsar på nu i helgen. Vi har ätit god mat, tittat på film och ätit massa gott till det :) Sen gick jag hem. Linda smsade mig och var rastlös så då tog vi en långpromenad. Kom hem för ett tag sedan och ska nu se Jerry springer och sen sova. Måste bädda sängen också, fan vad tråkigt, glömde göra det innan jag gick hemifrån förut.

Godnatt..

SNABBACASH


Längtar som fan! Hoppas filmen är lika bra som boken, men med Joel kinnaman i en av rollerna så ser jag verkligen fram emot denna film! Han lyfter filmen om inte annat, det gör han alltid. Ska läsa boken en gång till för att fräscha upp minnet lite också.

Little miss sunshine



U L L A R E D

Då är jag hemma.. Har varit på ullared idag för första gången. Jag hittade inte så mycket om jag ska vara ärlig. Ingenting jag behövde i allafall och jag är stolt över mig själv som tänkte en extra gång :)


Blev lite nagelprylar, sminkborstar, ett par mjukisbyxor, ett svart linne och lite prylar till katten. Kom upp runt 600kr bara medans Linda shoppade för cirka 3.500, hehe. Jag är rätt trött efter bussresan så nu ska jag se MTV EMA och sedan se någon film tror jag.


SNÖ

Det snöar ute! inte mycket, men lite grann. Jag älskar när det snöar, så himla mysigt! Hoppas att det kommer mer.

Igår så träffade jag Ellens lilla Siri och hon var såå söt! Jätte snäll, låg och grimaserade och gjorde smack ljud :) Hon är så fin och Ellen är så duktig med henne!

Sen igår kväll var jag bara hemma. Lisa kom förbi och vi åt mackor och drack té framför Desperate housewifes.


Klockan 16.00 idag ska jag med jobbet och äta årets första julbord! (ja ni läste rätt) Det är någonstans ute vid maxi och det är för massor med företag i stan tror jag. Det är varje år. Så jag, Linda och Alexandra ska åka dit tillsammans. Men men, nu ska jag hoppa in i duschen och sen äta "frukost"..

2/11

Jag är så trött... Mittens väckte mig genom att jama och jama klockan 11 imorse. Sen jamade hon konstant i en timma. Sen gick jag och la mig i soffan, då skulle hon komma upp till mig och sova på mig, då kunde jag somna en stund till.. kattskrälle =P

Just nu har hon upptäckt tvn. Hon stirrar på den, just nu visas massor med roliga djurklipp på tv3 så det tittar hon på haha.. Jag själv kom precis ut från en dusch i hopp om att bli piggare.. men nej nej..

Nu ska jag röja upp här hemma och sedan lovade mormor att vi skulle åka en sväng till maxi, för jag är rastlös, hehe.



Thaimat + djävulen bär prada

Kom nyss hem från frida. Jag köpte med mig thaimat till oss och så tittade vi på Djävulen bär prada som gick på tv. Jag är proppmätt fortfarande, men det är ju så gott med thaimat så det är ju svårt att sluta äta, dom är ju inte direkt snåla med maten på spicy hot!

Nu ska jag se en film och krypa ner under täcket. Jag är jätte trött.

Söndag

Första november då.. Jag håller på att tvätta. Är jätte trött efter att ha jobbat tre nätter irad.

Skulle ha träffat Ellen och hennes lilla Siri idag, men Ellen svarar inte i telefonen så det får väl bli någon annan dag?

Ska träffa Frida ikväll också, får se om hon kommer till mig eller om jag ska upp till henne i ektorp. Det känns som att det här inlägget bara blir luddigt, så uppdaterar senare istället.. Ciao!


RSS 2.0