- Mitt lilla monster.

Just nu har Mittens katt-fnatt på golvet. Hon busar för fullt och börjar tyvärr upptäcka att sladdar är roliga att leka med så jag kommer nog vara tvungen att smörja in alla sladdar med citron eller tabasco (eller vad det nu var man kunde smörja in dom med så att dom slutar att bita på dom).
Tänkte titta ut lite filmer till ikväll, för snart kommer malin och frida hit. Nae nu måste jag sluta sitta vid datorn. Ha en bra kväll.

- Cupcake


- 31/7

Sista dagen på den här månaden då. Imorgon är det redan augusti. Helt sjukt hur fort tiden går! Idag blev jag kattägare och det är helt underbart! Hon har mest legat och sovit hela tiden. Snart kommer mamma, lillebror och mormor hit för fika. Sen ikväll kommer Frida och Malin hit så ska vi ha filmkväll/fredagsmys hehe. En sak som är säker är att jag ska ha chips! har inte ätit chips på jätte länge ju.

Vad har ni för er då? Vad är planerna för kvällen?

- Mittens




- 30/7

vaknade för en stund sen. Ska snart åka till mamma och fika en sväng. Sen börjar jag jobba klockan fem. Nu ska jag äta en stor frukost och sen åka till mamma, ha en bra dag :)

- Today


Har shoppat kattsaker. umgåtts med Frida. åkte ut till ensjön med hennes syskon och fiska i typ 10min. Vi sjöng ja må hon leva för Moa som fyller 18år idag (fridas syster). Har fått veta att jag och mamma ska åka och hämta kattungarna på fredag, vilket gjorde mig väldigt glad. Handlat mat. Ska städa lite nu, sen se två days avsnitt och sen sova!

- Namn

Det är så svårt det där med namn.. Funderar och funderar hela tiden på vad jag ska döpa min söta kattunge till.  Har funderat på "Mittens" (som katten i filmen Bolt ni vet?). Sen har jag funderat på "Monki" (ja, typ alla skrattar nu va?) Det låter lite busigt och det skulle nog passa henne. Jag vill inte ha något typiskt kattnamn utan något annorlunda! Ni som har katter, vad heter era katter och hur kom ni fram till att ni ville att dom skulle heta så?

Var föressten och köpte lite kattprylar förut idag. Kattlåda, en igloo, kattmat, kattsand, leksaker m.m. Nu är det bara det där förbannade klösträdet (jag hittar inga lagom stora eller fina!) och matskålar. Ska leta fram min gamla fårskinnsfäll också, hehe. Jag känner på mig att katten kommer att bli bortskämd och leva som en prinsessa, haha! Nu ska jag i alla fall sova. Ska sova läänge! Godnatt..


Glöm inte att tipsa mig med namn nu också!

- Why can´t you just hold me?





- 17 Again

 Om du fick chansen, skulle du då vilja leva om ditt liv? Det skulle 37-årige Mike. Och så ett mystiskt och magiskt ögonblick får han sin chans. Plötsligt är han tillbaka på Hayden High där han är basketlagets stjärna, alla tjejers favorit och klasskompis med sina egna tonårsbarn... vilket ger honom möjligheten att gå från en inte-så-bra-pappa till en riktigt bra kompis.
Jag kände på mig att den här filmen skulle vara bra, men den var över förväntan. För det första spelar Zac Efron för första gången enligt mig bra! Man skäms inte över hans töntiga skådespel som i High school musical! 17 again var faktiskt riktigt rolig och en charmig story och jag kommer att se den igen, det kan jag lova! En riktig feel-good-film!

- The hangover (baksmällan)

Två dagar innan sitt bröllop åker Doug och hans tre polare till Las Vegas för en oförglömlig svensexa. Snart är dock brudgummen spårlöst försvunnen, upptäcker en tiger i badrummet och en ensam bebis som gråter.

Jag hade rätt höga förväntningar på den här filmen, för alla har pratat så gott om den. Den var mycket underhållande måste jag säga! Jag skrattade rätt mycket, eller typ hela tiden. Bästa baksmällan på film! Haha den var väldigt rolig. Visst att den på sina ställen blir lite överdriven, men det gör ingenting. Klockrent skådespel och allt där runt omkring. Har ni inte sett den en så tycker jag absolut att ni ska se den! Bästa komedin på mycket länge faktiskt..

- 27/7

Sitter hemma i soffan. Har varit hemma hos Linda ikväll och vi tittade på tv och babblade om allt möjligt, precis som vanligt, hehe.  Jag sitter och tittar på klösmöbler till katter på internet, finns ju hur mycket som helst ju! Vill ha någon mellanstor sak. Men ska väl ta mig ut till Grizzly någon dag istället. Måste köpa kattlåda och allt annat för den delen också! Lääängtar som en tok!

Magen kurrar så ska nog gå ut och kika i frysen och se om det finns något jag kan ta och äta. Sen tänkte jag ta och städa lite här. Plocka undan massa saker, soffan är full med massa kläder.

Godnatt på er!

- Hästar och föl.








Var ute i stallet med Towe förut.. Tittade på hästar och föl och gick en promenad i skogen. Hur mysigt som helst. Nu ska jag duscha, sen åka hem till Linda. Uppdaterar senare. Ha en bra kväll..

- My little Princess

 

- Jag är lycklig just nu....

Jag kom precis hem. Jag och mamma har varit och tittat på hennes kattunge och hans syskon. Jag fastnade direkt för en liten tjej och jag ska faktiskt ha henne. Hon är sköldpaddsfärgad, fint tecknad och har stora blå ögon. Jag typ dog och föddes på nytt, hon var helt underbar! Låg i min famn och pussade på mig. Jag har äntligen hittat en kattunge och hon var helt underbar. Jag har redan lite rivsår på armen, för hon var riktigt busig, men kärlek gör ju lite ont ibland ;) Lägger in bild så fort jag hittar mobilsladden! Jag mår väldigt bra just nu :)


- 25/7

Kom hem från stan för en stund sedan, har shoppat lite :) Kan visa bilder senare. Nu ska jag äta sallad från Paus och sen göra mig iordning, sen ska Jag, Frida och kanske Malin.B åka ut ill Krokek till Emelie och dom! Malin svarar inte i telefonen, men jag och Frida ska i alla fall dit. Ha en underbar kväll..

- H&M home autumn 09


Jag är helt in love i H&M´s nya indredningskollektion! Jag skulle vilja ha alltihop, men det skulle aldrig få plats här hemma! Men lite kuddfodral och sånt ska jag klicka hem! Gå in och kika vettja, finns massor med snyggt!

- 23/7

Hej hej! Towe gick nyss. Hon kom och väckte mig förut, då gick vi till affären och köpte massor med frallor och philadelphia ost. Sen gick vi tillbaks till mig och åt oss mätta till filmen BAKSMÄLLAN! Den var riktigt bra faktiskt, något överdrivet ibland, men riktigt rolig. Skriver mer om den senare. Snart kommer mormor hit och fikar, sen ska jag bort till katten och mata honom och sådär. Sen väntar ännu ett nattpass på leons gatukök.  Skriver när jag kommer hem. Ha en bra kväll!


- Inredning från Indiska


- 22/7

Hej hej! Reste mig nyss från sängen. Jag har varit vaken en bra stund, men inte orkat gå upp. Mamma ringde förut och sa att hennes kompis hade två små kattflickor till salu, så i helgen ska jag åka och titta på dom. Mamma ska ha deras kullbror kors i taket! Mamma ska skaffa katt! Bra mamma det tar sig hehe :)

Namnförslag till en kattflicka skulle jag vilja ha, har ni några idéer?

- Tvätt

Har precis varit nere i tvättstugan och slängt in en maskin tvätt. Dom sätter på strömmen här klockan 06.00 och lika bra att börja då, istället för 07.00 som tvätt tiden börjar. Det var bara två maskiner tvätt så sen får jag sova! Jobbar ikväll, så jag ska nog sova tills jag ska gå ungefär, näerå men länge ska jag sova i alla fall :) Ska ju bort och ge Beavis mat sen också. Mina kusiners katt, dom är på Gotland så då har jag ställt upp att mata honom och lite så. Hoppas att ni sovit gott..

- Hide and seek



- Summer night




Tittat igenom lite bilder hemma hos Frida och här kommer några av dom..

- Kattunge sökes!

Är det någon i Norrköpings trakten som har kattungar? Om ni har röda, blågrå eller krämfärgade kattungar så är det ett stort plus, men inget måste. Ett stort plus är om dom är långhåriga också, men det är heller inget tvång. Innan jag letade katt, så fanns det ÖVERALLT, nu verkar det inte finnas några :(





Så är det någon där ute som har en liten kissunge till mig, så får ni gärna lämna en kommentar.

- Vi ville se Harry

Ja vi ville ha velat se Harry Potter idag, men biljetterna var slut och grillningen blev heller inte av. Vi har suttit på skafferiet och fikat, sen gick vi till Biljard Cafet och spelade biljard. Melinda tjatade om att det luktade testosteron i hela lokalen (var bara killar där) och jag tyckte att man kände sig som en kyckling bland vargar, vilket kändes lite obekvämt, haha.. Carro och Alexandra spelade en lång stund, medans vi andra mest satt och tittade på, Steffi körde lite också. Jag är också tydligen den första som beställt in en Chailatte där, killen som stod där hade aldrig gjort en tidigare i alla fall och den smakade där efter också, smakade typ bara kaffe latte, haha men det går ju inte att klaga första gången dom gör en sådan, det hade ju bara varit taskigt. Nu ska jag fortsätta titta på Walk the line på tv och sen vettifan vad som händer.. Skriver nog mer senare.

- H&M


Jag har kärat ner mig i den här toppen från H&M. I butikerna här i norrköping har jag bara sett den i Svart, men eftersom att jag har så mycket svart i min garderob så jag vill ha den i den här färgen. Tänkte precis klicka hem den från hemsidan, men där stod det att den inte kommer att komma förens i början av september och det är ju inte värt. Jag vill ju ha den nu, inte i september! Galet fin är den och jag får väl kolla i Stockholm när jag åker upp dit den 3 Augusti istället. Hoppas att den finns där!

- Vart är hon snygg?


Kan någon människa förklara för mig vart Paris Hilton är snygg någonstans? Jag ser ingenting vackert överhuvudtaget! Folk babblar om att hon ska vara så snygg, men nae det kan jag faktiskt inte hålla med om!

- Three kings


Irak mars 1991. De amerikanska soldaterna Gates, Barlow, Elgin och Vig försöker få dagarna att gå i en militär utpost under Gulfkrigets sista dagar. De ser fram emot att lämna det karga landskapet nu när eldupphöravtalet blivit officiellt. Just som man är ifärd att bryta upp, får Troy, Elgin och Vig tag i en karta, som avslöjar var irakierna gömt det stulna guldet från Kuwait. Den mer erfarne yrkesofficeren Gates tar hand om befälet över den lilla gruppen, som ser sin chans att från ett hopplöst krig, i alla fall komma hem rika..

Hur kan jag ha missat den här filmen? den är från -99 och jag har missat den totalt! Den var faktiskt riktigt bra. Jag brukar gilla militär/krigs filmer och den här var faktiskt en av bland dom bästa jag sett faktiskt. Den var riktigt spännande och bra action för den delen också ;) Bra skådespel från samtliga i filmen och jag är mest besviken över att jag inte har sett den tidigare!

- Nu kokar jag..

Asså, vad är det för allvarligt jävla fel på blogg.se egentligen? Lyckades lägga in två bilder, sen gick det inte fler.. Vad är det som krånglar egentligen? Får väl försöka senare igen.

Ikväll ska jag träffa Malin.B ett tag, kanske dricka en cider och bara umgås med folk. Jag är riktigt trött faktiskt, känner mig sliten som fan efter alla dessa nätter på jobbet. Får se hur det blir ikväll, om jag ens orkar gå ut genom ytterdörren liksom. Men nu ska jag hoppa in i en lång dusch och sen fixa mig lite. Ha en bra kväll..

- Yesterday



- Blogg.se

Ja, det verkar som att blogg.se inte vill att jag ska lägga upp bilder just nu, jag får fixa det senare idag.. Nu ska jag sova efter ett långt arbetspass. Godnatt!

- Sexy Love


Ne-yo är grym på att göra musik! Hittade den här underbara versionen av låten
Sexy love här om dagen och jag är helt såld!

- Klockan är för mycket.

Kom hem nyss från jobbet. Jag har riktigt ont i fötterna! Det var lite lugnare på jobbet ikväll en vad det var igår. Emelie och folket från Krokek kom och hälsade på och det är alltid trevligt, ni ger mig energi! Sen kom Linda och hälsade på också..

Jag är helt röd på axlarna och i ansiktet, när jag var och badade härom dagen så brände jag mig i solen igen såklart. Skulle inte ha smörjt in mig i kokosoljan! Haha.. Imorgon ska vi ut och bada igen. Malin. B kommer och hämtar mig kvart i nio, sen hämtar vi upp Oom och Frida. Jag kommer vara helt död ju! Sen ska jag jobba på kvällen igen, sen är jag ledig till på tisdag. Skönt!

Nu ska jag hoppa in i en dusch, för jag stinker gatukök, sen ska jag slänga mig på sängen och se dagens Days avsnitt, efter det ska jag försöka sova! Godnatt!

- Väldigt sen frukost.

Ja.. Jag sitter här och äter frukost! ska snart iväg till jobbet, men jag vetifan vad jag ska ha på mig för kläder på jobbet, för allt är i tvätten. Sen är det så att använder man ett klädesplagg att jobba i, så kan man aldrig använda det till något annat sen för gatuköksdoften sätter sig och går aldrig bort! Ajja det löser sig, nu har jag lite bråttom i allafall. Hörs när jag kommer hem sen i stället.. Ha en underbar kväll med mycket sol.. Jag hoppas såklart på regn eftersom att jag ska jobba! haha!

- 9/8 Madonna, Ullevi


Inte långt kvar tills vi står där och ser en av världens största artister! Inte för att hon är någon favorit, men Madonna är ju endå Madonna..

- Ed Westwick


- Längtar efter Gossip Girl!



och jag vill typ ligga med Chuck Bass (Ed Westwick) haha!
Är det bara jag som tycker att han är galet het?

- Sola och bada..

Imorse ringde Frida och väckte mig. Gick upp ur sängen vilket var grymt jobbigt idag haha jag är så trött jämt! Slängde på mig bikini, packade ihop lite saker och gick ner till Malin i bilen som stod och väntade på mig. Vi hämtade upp Oom och åkte ut till åby och Gransjönäs. Där mötte vi upp Frida, Malin och Thomas som redan hade kommit dit + att Ooms jätte söta 10 veckors valp Chili var där också! Jag är dödsförälskad i henne, gud så söt hund alltså, en riktig liten nalle björn :) Vi har solat massor och jag har tagit årets första dopp :) Det var såå skönt kan jag lova! Jag var i en lång stund och plaskade hehe. Nu är jag hemma igen, mormor kommer snart och hämtar upp mig så ska vi åka ut till mamma och fika. Ikväll ska jag jobba, blää orkar inte i denna värme men så är det. Hade med mig min kamera förut, men smart som jag är hade glömt minneskortet hemma i datorn, helvete vad klantig jag är så det blev inga bilder idag heller..

Towe, vad ville du imorse när du ringde imorse? du vet att jag inte är vaken sådär tidigt! Var det viktigt? Isåfall ring igen för jag kan inte ringa upp!

- Lykke li

Är inte Lykke li bara för underbar! vilken musikalisk människa och hennes röst alltså!

- I cry for you, cry for you...


- Mobilsladden är försvunnen!

Det är ju inte alltid man orkar släpa med sig Nikon D80 kameran när man ska någonstans, så då brukar jag ta lite fula bilder med kass kvalitét med min mobilkamera, vilket kan bli lite charmigt ibland. Men jag hittar inte sladden nu! Den är spårlöst försvunnen, jag blir tokig! Jag har letat överallt utan resultat, den kanske ligger i en papperspåse som jag slängt ner i källaren. Får gå ner dit imorgon och kolla. Nu ska jag äta naturgodis och titta på film. Imorgonbitti ska jag ut och bada med Frida, Malin och Malin..

- Trädgårn..

Har varit och handlat lite, köpte med mig donken hem, så nu är jag proppmätt. Orkade inte ställa mig och laga mat heller. Snart ska jag hem till Malin i ljura. Vi ska ta en drink på hennes balkong :) Sen ska vi möta upp Frida på Trädgårn för att dricka en cider tillsammans. Det är ju så härligt väder ute idag :) Nae nu ska jag göra mig iordning, hej hopp!

- Justin Timberlake ska bli modell...me like.


sångare, skådespelare och nu modell!

- The sims 3

Oj! Jag har visst spelat sims3 i 3 timmar.. Glömde helt bort klockan! Familjen jag spelar med nu har fått tvillingpojkar och trillingflickor! Jag är desperat efter något fusk som är likadant som sims2 "maxmotives". Någon som vet? Haha helt galet kan jag lova! Nu ska jag se klart på programmet Erik och Mackan på kanal6 och sen ska jag sova! Godnatt

 


- E M I N 3 M


Don't let them say you ain't beautiful
They can all get fucked, just stay true to you


- Night at the museum 2


I denna uppföljare återvänder Ben Stiller tillsammans med många av de kända ansiktena från första filmen och ännu fler historiska karaktärer. Den här gången utspelar sig historien på Smithsonian Institute som består av inte mindre än 17 olika museum och 136 miljoner museieföremål...
Kan väl börja med att säga att 1:an var MYCKET bättre, sen var denna inte lika rolig och lite smått besviken på Ben Stillers skådespel, eller ska man skylla på manusförfattarna? jo det gör jag nog, för Ben stiller är fan en av de bästa. Men om Ben stiller och Owen wilson inte hade varit med i den här så hade filmen faktiskt varit totalt värdelös. Men dom lyfter upp filmen och den blir endå okej i alla fall. Mycket mer har jag inte att säga.

- e l e p h a n t



Gus Van Sants Elephant är berättelsen om en till synes helt vanlig dag i några amerikanska high school-elevers liv. Vi får följa dessa elever under denna dag, fylld av lektioner, fotboll, skvaller och det sociala livet på skolan.

Varje elev vi möter upplever high school på olika sätt; stimulerande, vänskaplig, traumatisk, ensam, hård. En helt vanlig dag, som kommer att sluta på ett allt annat än vanligt sätt.


Jag trodde den här skulle vara på samma nivå som filmen Klass, filmen som jag skrev om för några dagar sedan. Jag satt hela filmen och väntade på att jag överhuvudtaget skulle få några känslor av filmen, det var 1/5 av filmen som faktiskt var något att ha, resten var bara skit. Man får följa eleverna under samma ögonblick om och om igen fast i deras olika perspektiv, vilket var ganska jobbigt. Det var när dom skulle börja skjuta folk det faktiskt började hända saker. Men man fick aldrig reda på varför dom gjorde det. Jag fick en känsla av att dom trodde att det var på skoj, att dom typ spelade ett tvspel och utan några problem kunde dom gå runt och skjuta sina skolkamrater. Det var bara under dom 10 sista sekunderna av filmen som man kände "jag vill se mer", men då i helvete slutade filmjäveln.

- 12 / 7

Idag har jag uppdaterat dåligt.. Men jag vaknade runt 1, då gjorde jag mig iordning och tog cykeln in till stan och köpte fikabröd på Lindalhs för att sedan cykla hem till Cathy & hennes dotter Saga. Där fikade vi och babblade om allt från himmel och jord. Sen gick jag hem. Väl hemma så packade jag ihop mitt Wii och gick hem till Malin, för hon var sugen på att spela tvspel. Vi beställde Pizza och har spelat massor med Super Mario hela kvällen och nu kom jag hem för en kort stund sedan. Nu ska jag bara ta det lungt framför tvn och kanske se en film senare.. Hade bra!

- Nu ska jag sova..


- Bilder från ikväll..




- Var kan jag gömma mina skor?

Jag bor i en 1:a i ett gammal sekelskifthus, i alla fall i min lägenhet så är det ganska dåligt med förvaring. Jag har en garderob som är fullproppad med alla mina kläder, sen har jag köpt en stor förvaring låda att ha under sängen där några skor ligger i. Sedan är hallen fullproppad med skor på skostället. Jag tycker inte att det är speciellt snyggt när alla skor står framme, men jag vetifan vart jag ska ha dom?

Har någon något tips på hur man kan förvara skor?

- Ikväll blir det film och naturgodis.

Jag och min kusin Alexandra ska se film ikväll. Jag hade lite planer på att kanske gå och bowla med Malin & co men jag är så sliten efter två långa nattpass på jobbet. Så jag ska bara stanna hemma. Jag tänkte snart gå bort till videoaffärn och köpa en stor påse med naturgodis som vi kan ha och äta ikväll. Undrar om jag kan lyckas att få Alexandra att se Transformers ikväll? Hon har inte sett den och vill heller inte det men hon förstår inte vad hon missar :)

Men men nu väntar duschen, sen ska jag iväg och handlar :)

- Om man endå kunde komma på vad man vill göra med sitt liv.

Ja.. Vad ska man göra med sitt liv. Jag har fortfarande inte kommit på vad jag vill göra riktigt. Drömmen är väl att jobba med film, inte framför kameran utan bakom. Behöver inte handla om att stå och filma, utan bara att få jobba inom någonting inom film. Men att flytta till någon av storstäderna känns inte speciellt lockande just nu. Sen skulle jag vilja plugga engelska och så vill jag ut och resa. Ja det är så mycket jag vill göra. Men det känns också att det kan vänta, jag är ju endå bara 20år så det kan vänta lite. Men om man skulle läsa lite kurser åtminstonde. Inte många i taget, det orkar jag inte.. Men någon att börja med. Jag vet inte vad jag babblar om, jag är trött hehe..

- Kom hem från jobbet för en stund sedan..

  
  
Kom hem från jobbet för typ en halvtimma sedan. Jag har så ont i fötterna och jag luktar flott och stekos. Men jag orkar fan inte duscha nu, är alldeles för trött för det, ska endå städa och byta "sängkläderna" imorgon så jag skiter it. HAHA!  Det har väl varit en helt okej kväll. Jobbade med Linda och vi har alltid roligt när vi jobbar, gör det bästa av situationen, skämtar om allt för att det ska bli en rolig kväll. Vi har lyssnat på smörlåtar på lugna favoriter och ätit massor godis och druckit flera liter läsk, haha! Nae nu ska jag sova, för ska försöka komma upp skapligt och få städningen gjord. Sov gott hörni!


- Hold me

Jag sov länge idag, men det är ju inte så konstigt så sent som jag la mig och sov. Jag har gjort rent i Ediths bur så nu mår hon gött där inne. Imorgon är det dags för storstädning  här hemma.  Pratade med Malin nyss i telefon och jag kanske ska med dom och bowla imorgon, det kan bli kul förutom att jag är typ sämst på att bowla, höhö.

Tittar på My super sweet 16 på mtv.. Bortskämda snorungar alltså! Får allt dom pekar på och så är dom otrevliga på det också.. usch!

Har inte så mycket mer att säga.. kommer nog uppdatera när jag kommer hem från jobbet, hörs då! Bye bye..

Miss you !


- Kittens


Ska precis gå och lägga mig, nu börjar jag bli trött. Konstigt det där, jag var jätte trött på jobbet, stängde 02.00, kom därifrån skapligt, satte mig i taxin och åkte hem. Var jätte trött i taxin, men så fort jag klev ur bilen så blev jag pigg. Har suttit här i soffan, med datorn i knät och mtv i bakgrunden på tv. Nu äntligen börjar jag bli trött igen, dags att gå och sova. Jag vill ha en katt nu, känns som jag har fått väntat i en evighet. Kan inte Emelies katt få ut dom där kattungarna nu, så jag kan få välja ut en och åka ut till Krokek och pussa, mysa och få se lillplutten växa upp tills hon kan få flytta hem till mig. Känner mig så ensam här hemma, vill ha sällskap. Tänk om hon inte ens har kattungar i magen? kanske bara är gaser ;) Åååh längtar massor ju!

Nähe om man nu skulle gå och lägga sig och sluta tänka så mycket? Sängen ser otroligt skön ut härifrån, ja jag ska gå och sova nu.. Godnatt, hörs imorgon. Tror ni att man kan beställa regn och oska till imorgon kväll? Ska nämligen jobba då också och det skulle vara bra om det regnade lite extra mycket då, så att det blir lite lungt, så man kanske till och med kan se på en film? Godis ska vi trycka i oss i allafall och skvallertidningar är ett måste!

- Stephanie & Alexandra

  

- Hej regn . Hej jobb . Hej städning!

Vilket jävla pissväder vi har idag! Men idag är det faktiskt bara bra när jag ska jobba, då är det lite lugnare kan man ju hoppas. Jag har städat lite här hemma, en snabbstädning blev det idag, mormor kommer hit strax på en kopp kaffe och jag vill inte höra allt tjat och gnäll, men det lär jag väl inte komma undan i alla fall. Vad mer finns det att säga? Jag somnade skitsent, sen har jag sovit som en prinsessa enda fram tills halv 3.

Nä nu ska jag nog starta D o n k e y K o n g och spela lite innan jobbet, behöver vakna till i huvudet lite, haha. Ha en bra dag :)

- New york!

Jag har planer på att åka till New york nästa år i Maj. Sandra och några andra ska åka runt i sydamerika och Usa och deras sista stopp är New york så jag kommer isåfall möta upp dom där. Jag är riktigt taggad för jag har alltid velat åka dit, så nu är det bara att börja spara :) Jag vet att jag är lite tidigt ute att planera, men jag ska fan åka dit, jag gör aldrig någonting känns det som. Ska försöka att få med mig några fler också..

- en liten lista..

Namn: Fia
Ålder: 20 år, 31 januari -89
Boende: bor i en vacker 1:a på östra promenaden, Norrköping.
Jobb: Leonsgatukök men söker andra jobb.
Musiksmak: Älskar nästan all musik. RnB och Filmmusik ligger varmt om mitt hjärta, men även Lykke li, Laleh, Imogen heap, Regina spector, Pete doherty, Trentemöller.. Jag har en jävla blandning på min Ipod om man säger så :)
Filmer: Helt omöjligt att nämna några, det finns alldeles för många!
Bästa böckerna: bland annat - Gömda, Asyl och Mias hemlighet, Pojken kallas det......(läser helst bara sanningsbaserade böcker!) allt annat kan man ju se på film ;)
Bästa tv serierna som gått/går: PRISON BREAK, Gossip girl, Kyle XY, Tusenbröder, The O.C, Scrubs, Two and a half man och Sex and the city!
Tidningar: Cosmopolitan, Vecko revyn, Bild, Inredningstidningar ;)
Husdjur: Haha, hamstern Edith som alltid gör succé hos mina gäster konstigt nog, Snart även en katt som ska få namnet Mittens :)
Favoritplagg i min garderob: Just nu en jeansshjorta som kommer ifrån Gina tricot, men så måste ju den som kom på att uppfinna leggings få en stor jävla guldstjärna! skönt och snyggt!
Favoritdrycker: Vitamindryckerna från Well´s, Loka i alla smaker och chailatte.
Favoritmat: Thailändsk mat, sallad från PAUS, Grillat kött och mormors hemlagade mat :)
Bästa konsert: Justin Timberlake i globen 2007!!
Bästa bioupplevelse: Sagan om ringen filmerna!
Bästa resa: När jag var i Turkiet med min moster och kusin.
Kamera: Nikon D80.

- The haunting in Connecticut

När familjen Campbell flyttar till norra Connecticut märker de snart att deras charmiga sekelskifteshus har en obehaglig historia - inte nog med att det tidigare varit en begravningsbyrå där obegripliga saker inträffat, dessutom var den tidigare ägarens synske son Jonah ett demoniskt sändebud som kunde öppna portarna till den andra sidan för att släppa genom osaliga andeväsen. Nu väntar ofattbar terror när Jonah återvänder för att släppa lös en ny form av ondska på den oskyldiga och ovetande familjen.
Jag blev faktiskt väldigt överraskad av den här filmen. Hade inte hört talas om den innan jag såg den nu ikväll. Den hade en jävligt bra story och den var faktiskt helt okej. Den är även baserad på en sann händelse, vad man nu vill tro på det får man väl avgöra själv. Den var lite läskig på sina ställen, men som oss andra medianördar förstår att musiken och ljudeffekter är en stooor del i en skräckfilm, eller i filmer överhuvudtaget. Men man hoppade till vid vissa ställen och jag kramade kudden lite extra hårt när plötsliga bilder av "spöken" visade sig eller när dom smög sig på den stackars cancersjuka Matt i familjen, för det var ju trotts allt han som fick lida mest i den här filmen. Skådespelet var bättre en okej. Men en sak som händer i alla dessa filmer är att dom är otroligt sega och orädda? Ja menar, jag hade tagit mitt pick och pack och flyttat DIREKT om man fick reda på att huset har ett sjukt förflutet, men sådan är jag.. En sevärd film var det här i alla fall.

- 8/7

Väntar på Malin B. Vi ska ha filmkväll hemma hos mig. Kanske att vi drar iväg och träffar Frida en sväng på trädgårn, det lät i alla fall mys och det är ju rätt gott med cider, hehe. Men men får se vad som händer, kameran åker nog med ialla fall. Ha en bra kväll.

- M.J

 

- Orange

Blev en liten shoppingrunda på stan idag. En tröja från Monki fick följa med hem och ett nytt nagellack från Make up store, som för övrigt luktar godis när det har torkat ;)

Tröjan är tunt stickad och går i grålila färg.

Orange nagellack "Emilia" från Make up store.

- Goodnight





- Get on the bus


Jag får inte nog av den här låten! Nu hittade jag bara en live version, som kanske inte håller måttet fullt ut, men shit the same.. Skit bra är hon, tycker jag! Grym låt! Nu vill jag ha en drink i handen och dansa!

- Today

Blev inget fota idag, tar det nån annan dag istället.. Alexandra och Steffi ligger i min soffa och tittar på Jacksons- an american dream på tv4. Jag ska snart börja jobba. Jobbar med Linda ikväll så det är helt okej. Ellen skulle komma förbi sen, vill känna på hennes bebismage lite :) Jag är så trött idag, vet inte varför faktiskt. Ajja ha en bra dag :)

- Hi

Jag är proppmätt! Jag och kusinen har tryckt i oss MASSOR med kinamat, sen kom Steffi och då gick vi ner till kiosken och köpte chips och dipp. Jag döör! Imorgon ska jag och Ellen åka till Emma och bli fotade, så nu ska jag spela lite sims3, sen sova.. natti natti..

- Music


- Sometimes..

Ibland kan man ju undra....

- Klass

De är till synes helt vanliga elever i en helt vanlig klass i en helt vanlig skola, men under ytan lurar grov mobbning och utanförskap för två av eleverna som dagligen plågas och torteras av klasskamraterna. När mobbningen en dag går för långt tänker de båda pojkarna stå upp för sin rätt att få leva ifred. De beväpnar sig till tänderna och det som kommer att hända sedan är menat att gå till historien för all framtid. Det sägs att filmen innehåller verkliga händelser.
Jag är så upprörd och så ledsen. Det här är en sådan där film som ALLA högstadie elever borde bli tvugna att se! Just för den delen att lära sig varför i helvete man inte ska mobba folk. Jag är så arg, så jävla förbannad. Hur fan kan man göra så här mot någon? och hur i helvete kan folk bara stå och se på? Fega jävla AS som bara står brevid och inte gör ett skit och bara står och hånflinar! Förstår inte hur i helvete man kan vara så jävla elak att man går och förolämpar, trycker ner och slår, sparkar, spottar, ta sönder kläder, ALLT! Hur kan man utsätta någon för så här sjuk både fysisk och psykisk misshandel? Nej usch, jag är så förbannat upprörd. Den enda i filmen som vågar att säga ifrån är Kaspar, som vänder gängledaren ryggen och försöker skydda Joosep så gott han kan. Då vänder alla honom ryggen, till och med hans flickvän tycker han gör fel i att hjälpa Joosep. FEGA JÄVLA AS! Jag var helt inne i filmen, jag kände smärtan och imorgon funderar jag på att ta kontakt med alla förbannade högstadieskolor-gymnasieskolor, inget jag kommer göra direkt. Men jag känner skarpt för att skriva en insändare till NT......
Se denna film allihopa! Skådespelet är genialt! Bilderna och musiken ger mig gåshud. Den är på ett sett perfekt filmad enligt mig. Känslorna i bilderna beskriver så förbannad mer en vad ord skulle göra. Ni måste bara se den!

- Utekväll

Först var jag med Sandra på trädgårn där vi drack cider och åt plocktallrik, sen kände vi oss trötta så drog vi hem, hon till sig och jag till mig. Då ringer Frida och tjatar med mig ut. Så det blev en spontan utgång till Otten. Det var väl en helt okej kväll.. Kände mig helt otaggad på att gå ut men när jag fick en iskall öl i handen och hörde musiken så blev jag mer taggad, då kändes det härligt. Vi satt mest ute på "balkongen" där det var lite svalare en inne, där det var som en äcklig bastu. Det är ganska underhållande att bara titta på folk. Jag och Frida var nyktra så vi satt där och skrattade åt allt och alla, skrattade både med folk och åt folk! Sen blev jag sjukt dans sugen så då körde vi lite dancemoves på dansgolvet och svettades bland alla andra. Men nu är jag hemma och sitter här och tittar på Mtv där det mest spelas Michael Jackson, gött! Ska nog göra mig lite rostade mackor och en varma koppen, för har som sagt bara fått i mig den där plocktallriken på Trädgårn. Har ingen aptit nuförtiden, speciellt inte på dagarna!

Har föressten några fotoidéer som jag ska ta itu med. Aja ni får se mer av det när jag är klar! Godnatt!

- Vad är det här för väder?

Det har inte varit något kanonväder idag.. Jag åkte till mamma i Smedby en stund och sola, hann kanske ligga där på filten i en kvart, sen kom det stoora moln! Då gick jag in och spelade tvspel med min bror istället. Då kom oskan och regnet. Ska snart hoppa in i duschen, fixa mig lite och sen gå till Sandra. Vi ska antagligen sätta oss på Världens bar, jag är riktigt sugen på ciderkanna :) Vad har ni för er ikväll?


- Fatso

Fatso är inte historien om en kåt tjockis som runkar i ett hörn. Det är en historia om en kille som vill vara som alla andra. Och om hur svårt det är att vara stor och dum. Rino är 30 år och bor i en lägenhet han har ärvt av sin farmor. Han äter nutellan direkt från burken och han drömmer sig bort på sidan teenagesluts.com och chattar hela nätterna under sitt alias "kapten kuk".

Jag kan inte låta bli att gilla den här filmen. På ytan handlar den jävligt mycket om sex, men inuti så handlar det om en kille som är väldigt överviktig och som aldrig har haft en tjej, aldrig fått känna den sortens kärlek, men så djupt vill få uppleva det. Men att han är överviktig och så otroligt osäker misslyckas han hela tiden. När den svenska tjejen Malin flyttar in i det lediga rummet i hans lägenhet, vänder hon helt upp och ner på hans tråkiga vardag, men det gör också att han känner att han måste ta tag i sina problem.. Jag kan inte låta bli att tycka att den här filmen var charmig på något vis. Väldigt rolig på sina ställen och väldigt pinsam på andra. Jag har sett bättre filmer i den här stilen, men den är faktiskt klart helt sevärd. Kanske beror på att jag inte hade några förhoppningar på den alls, har fått för mig att den skulle vara ett riktigt fiasko till film, men den var helt klart godkänd. Har ni sett den? vad tyckte ni?

- Make up store



Nagellacken från make up store är världens bästa! Har två stycken där ifrån nu och jag ska aldrig mer lägga pengar på massa skit från till exempel Depend eller Mavala som håller i högst 2 dagar! Make up store är grejjen liksom ;)

- Vaaaarmt!

Alltså jag dör snart! Det är så varmt här inne.. Jag har öppnat fyra fönster men det hjälper inte. Jag tog en kall dusch för en stund sedan men jag är lika varm igen! Alla svettas väl mer eller mindre när det är såhär, men det här är ju sjukt! Det är ju jätte kvavt! Dricker litervis med vatten och blir rastlös! Imorgon bitti kommer mamma och hämtar mig, så ska vi åka och sola och bada! Hoppas bara vädret håller i sig för jag har hört att det tydligen ska bli sämre nu till helgen! Har städat lite här hemma i brist på annat. Ska städa mer imorgon men har plockat undan det mesta. Men enligt mormor skulle det bara finnas ett ord för mitt hem just nu och det är Svinstia! Haha! Så farligt är det faktiskt inte, tur att det inte är massa disk i alla fall. Den tog jag igår. Näe nu ska jag spela lite Donkey kong och sedan lägga mig i sängen och läsa teoriboken.

-Randigt, korallrött och dvdfilm.

Åkte till mamma förut i hopp om att kunna sola en stund, men så fort jag klev ur bilen så försvann solen och det började små regna. Jahopp tänkte jag och satt inne istället och åt massor med jordgubbar, sen åt vi tacos. Sen lagom tills jag skulle åka igen så kom solen fram igen, men då var det ju försent. Mamma hade köpt Twilight filmen till mig som jag bad henne om förut när hon var på media markt, så jag ska väl se den ikväll, det blir typ fjärde gången jag ser den då, hehe. Mormor släppte av mig i stan för att jag skulle springa in till Make up store en snabbis. Köpte ett korallrött nagellack och sen gick jag bort till Monki där jag hittade en ny tröja som var nyinkommen. Vit och lila randig var den i tunt tyg och väldigt oversize (onesize dessutom). Det blir det sista jag shoppar denna månad, för nu är pengarna nästan slut!

Ursäkta de tråkiga inläggen som varit de senaste dagarna, ska snart ge mig ut och fota lite så ni får något roligt att se på här inne, för jag hatar själv massa text i bloggar.. Bilder och korta texter är ju det allra bästa :)
Nae nu ska jag nog gå ut i köket och göra mig en kycklingsallad. Tjohej!

- Gokväll

Kom precis hem från ett riktigt varmt arbetspass. Så nu doftar man inte hallon & jordgubbar precis, haha! Nae om man skulle hoppa in i en dusch och lägga sig i sängen och titta på dagens days avsnitt. Ville bara säga godnatt. Hej hopp

- Jobb jobb jobb..

Gud vad varmt det är! Skulle ha åkt och badat med Ellen förut, men jag försov mig kan man säga.. Towe kom förbi en snabbis förut, satt ute på gårn en stund innan hon skulle bort till sin pojkväns jobb. Väntar på mormor nu, vi ska åka och äta någonstans innan jobbet, jag vill ha något kallt! Jag oooorkar inte jobba ikväll igen! Så äckligt varmt att stå vid stekbordet och fritösen.. usch jag måste hitta nåt annat jobb, klarar det inte längre alltså, haha! Näe nu orkar jag inte skriva mer.. händer inget intressant att skriva om heller för den delen..

- Music


- Videoklipp

Haha
här kommer det lite videoklipp..
 
Midsommar2008, heehe Malin och Hanna dansar och sjunger <3
(Ja, det är alkohol med i bilden haha)

En grejj som jag klippte ihop på högstadiet, hehe.. år 04 typ.
 
 Nyår 07
 
 
hahahahahaa!
 
<3

RSS 2.0