Katt-j*vel!

FAN! usb sladden till min nya mobil är borta! jag har haft den under kudden i sängen för att Mittens inte skulle få tag på den. Men det har hon endå lyckats göra och nu är den borta! någonstans är den, men vart fan då!?

Ledtråd: Will Smith


Jag tar en dag i taget.

Idag vaknade jag sent. Hade jätte svårt att sova inatt när jag kom hem från jobbet. Jag tänkte för mycket vilket alltid resulterar i att jag inte kan sova, men nu är det mycket jobbigare..

Jag städade lägenheten direkt när jag klev upp ur sängen, för mamma fick för sig att dom skulle komma förbi. Dom blev inte långvariga. Lämnade byrån, Linus spelade lite Super mario bros. på wii. Efter det så satt jag lite här vid datorn, glodde på tv. Lollo kom hit. Vi gick till affären och köpte frukt, så gjorde vi en stoor fruktsallad som kommer att räcka till frukost om den håller sig. Så min middag idag blev fruktsallad.

Har fixat min kusins blogg och nu tänkte jag rensa lite i garderoben. Sen tänkte jag bädda ner mig i sängen och se film. Försöka somna innan klockan 9 i morgonbitti.

Ska träffa pappa och mina syskon imorgon. Pappa kommer vid 12 och hämtar mig, så åker vi ut till dom i svärtinge. Saknar mina syskon hela tiden. Saknar Wilma också, jätte mycket! Det är deras hund..

Tråkiga, tråkiga söndag.. depparnas deppdag.

Min fina kusin Julia

Julia min kusin, fick sin blogg fixad idag av lilla mig :) Hon har tjatat i evigheter och nu är det gjort. Tog 10 minuter, haha! besök hennes blogg vettja :)


edge of darkness


Nja.. något wow får den inte av mig, men den var helt okej.

. . . .

varför får jag aldrig vara den lyckligaste stunden i någons liv?

nostalgi


Ibland är det riktigt roligt att titta på gamla intron till barnprogram som gick när man var liten.. Man får någon känsla i kroppen, det kallas väl nostalgi :) Här var några av mina favoriter. Finns väldigt många fler men det skulle bli lite mycket att lägga in här.. Kommer ni ihåg?

Lovisa.

Min fina vän Lovisa är i stan över helgen! Så hon har lovat mig en promenad idag. Vädret är som det är så vi ska ta en "promenad" inne på stan, hehe..

Jag jobbar idag också. Om det här vädret håller i sig så kanske man kan få det lite lungt ikväll? Jag känner mig inte på topp.. Ska försöka fota lite idag så jag kan lägga in lite bilder. För bara text blir tråkigt!

Jäävlar vad stora snöflingor!


H e l v e t e vad det snöar

Snälla snälla försvinn nu! Jag behöver sol! Jag behöver vår!

så hette det ja..


det var den här "jeans-grejjen" jag försökte förklara förut. Kom på sen att det heter bustier :) snygg va :)


Då har förkylningen sprungit ifatt mig.

Jag tror att jag alltid ska komma undan. Men det gör jag inte. Bara att den hinner ikapp mig lite senare en andra. Förutom en liten förkylning då och då så är jag en väldigt frisk människa, tack å lov.

Tittar på slutet av blood in blood out, mycket bra film! Kom hem för en liten stund sedan. Har varit hos Linda som jag tidigare nämnde. Vi har druckit vin och babblat om allt möjligt. Nu ska jag bädda ner mig i sängen och se någon film, sova.. Godnatt!

En heldag på stan, tröst-shopping..

Har varit på stan hela dagen. Gick med Emma, sen kom hennes boyfriend också :) Jag har köpt 3 par leggings, ett armband i jeans tyg, en annan grejj i jeans tyg (kommer inte på vad det heter just nu, men typ bh kan visa sen) och en tröja. Det är såå mycket jag behöver och vill köpa. Men plånboken säger ifrån just nu. Tyvärr..

Visar bilder på sakerna ikväll när jag kommer hem igen, för nu ska jag åka till Linda & Danne. Tjingeling!

Skrev ett långt inlägg, men kom på att ni inte har med det att göra..

Min vän sa ikväll att "har president Obama tid över, så har vem som helst tid". Det tyckte jag var klokt sagt.


New moon


New moon var bra. Men den får inget WOW av mig..
Så den var bra, men inte mycket mer..

helt normalt!


Den här stilen kör hon jämt när hon vill ha uppmärksamhet :) lägger sig på rygg, kör hundvalpsögonen och ligger helt stilla och bara väntar :) haha hon är så söt ibland att man vill äta upp henne :)


Jag har köpt en ny telefon!


Just nu ligger han på laddning :) ♥


Godmorgon, Godmiddag!

Ska snart åka och handla med mormor, ska äta en stooor sallad på Lindalhs också! Sen ska jag tjata på henne att vi ska åka och kolla på en ny mobil :)

Mittens har varit jätte mysig hela morgonen, förutom när hon har stått vid dörren och jamat som en tok! Annars har hon legat i min famn på rygg och gosat massor :)

Nu måste jag skynda mig här.. hej å hå

Ny telefon?

 
Måste köpa en ny telefon! funderar på någon av dessa. Någon som vet om dom är bra? Eller kan någon tipsa om en annan NOKIA telefon som är bra? Får inte vara varken slide eller lucka!


helt normalt


Long time ago


Hos morfar på landet i gryt
 
Jag till vänster

Kusin Tom, jag i min söta allt för stora sjömansklänning, morfar och jessica.

Jag, kusin emilie och kusin julia.


Modekungen


Jag är galet shoppingsugen nu. Men det lär inte bli så mycket shopping när lönen kommer. Ska betala så mycket annat, till exempel Mittens kastrering... Men lite saker ska jag köpa, så det så :)


Idag stannar jag inne!

Jag tänker inte röra mig utanför dörren idag. Jag ska laga lite mat strax och sen ska jag bara se massa filmer och spela wii hela dagen lång!

skriver mer senare kanske..bye bye :)

Flickan



Kanske den tråkigaste filmen på länge. Otroligt seg. Men det var filmat i fina miljöer, svensk sommar ♥

Lars and the real girl

Ibland hittar man kärleken när man minst anar det... Fråga Lars, en gullig men lite udda kille som tror att han har hittat sin drömtjej - i den naturtrogna dockan Bianca! Lars är helnöjd med sin artificiella flickvän ända tills han börjar få känslor för sin kollega Margo. Plötsligt är han indragen i en väldigt speciell kärlekstriangel som förhoppningsvis leder honom till insikt om meningen med äkta kärlek...
En annorlunda film kan man ju säga. Men riktigt bra, trotts att jag somnade 3 gånger innan jag lyckades se klart den. Ryan Gosling gör rollen som Lars hur bra som helst, jag älskar hans små tixblinkningar, då får jag lust att bara hoppa in i rutan och krama honom, haha! Filmen är gullig, sorglig och rolig på samma gång, själva storyn är ju rätt tragisk. En riktigt sevärd film i alla fall!

Beck - i stormens öga

Ett bränt kvinnolik hittas och Säpo misstänker att Gunvald Larsson har kopplingar till mordet. Den brända kvinnan var internationellt efterspanad och ingår i en grupp miljökämpar som i stället visar sig vara präglade att idka terrorism över gränser, på ett sätt där man bortser från hur konsekvenserna kan bli för samhället. Gunvald ger sig ut på egen hand för att finna kvinnans mördare samtidigt som han har Säpo i hälarna. Samtidigt upptäcker Beck miljöaktivisternas planer att slå till här i Sverige, och nu måste han försöka stoppa attacken innan katastrofen är ett faktum…
Jag tycker att den här är värd mer i betyg en vad många kritiker har gjort. Dom är lite hårda tycker jag. Jag tyckte att den här var väldigt bra faktiskt. Har lite svårt för beck filmerna annars. Några har varit guldkorn och andra inte. Dom har gjort för många helt enkelt. Men den här var helt okej, men nu säger jag stop till fler beckfilmer! Men måste bara säga att Anslaget till den här filmen var riktigt snyggt! Gillade det som fan! om ni inte vet vad anslag är så är det i början, då skådespelarnas namn kommer fram och man får en liten blick på vad filmen ska handla om, intro kan man kanske också säga, punkt.



Fame

I en omarbetning av den Oscarvinnande succéfilmen Fame, får vi följa en talangfull grupp av dansare, sångare, skådespelare och artister under de fyra år de går på New York City High School of Performing Arts. En skiftande och kreativ skola där elever från alla delar av samhället får chansen att leva ut sina drömmar och uppnå riktig och varaktig berömmelse... den sorten som kommer av talang, engagemang och hårt arbete.
Den här gillade jag! en Dans/musik film som inte blir töntig, i like it! Men jag tycker det borde ha varit mer dans och musik och sånt. Det kändes lite fattigt när det handlade så mycket runt omkring, hur dom  försökte lyckas och så vidare, inte för att den saken var dålig, men man borde ju ha fått sett mer av det dom höll på med. Men filmen var helt klart sevärd.

Road Trip 2

Tre collegekillar ger sig ut på sitt livs resa för att vara med på
en stor ölhävningstävling. De törstar efter att vinna, men vägen mot
berömmelse är kantad av galna, oplanerade stopp, som när de träffar på en familj med glada strippor, en liftande, beväpnad skönhet och en busslast med leksugna oskulder. Kan de nå det stora målet ... att vinna tävlingen? Se hur det går i denna sanslösa komedi
där alla får sina fiskar varma.
Det blev mycket skratt i alla fall. Men första road trip filmen är svår att slå. Det här är endå en film man kan slötitta på. Den blir ju lite för töntig vissa stunder, men det är ju en sådan typ av film..

Igår hände det här.

Igår så blev jag bjuden på Babyshower hemma hos Alexandra. Det blev en överraskningsfest :) Vi fikade, lekte lekar och öppnade presenter. Jag gav henne en muminbody till bebisen, det kommer mer presenter när bebisen har kommit. Det var jätte trevligt :)

Sen var det dags att röra sig mot jobbet. Behöver jag säga att det var den hemskaste natten ever? Det var så lungt att man blev deprimerad. Tur att man hade med datorn, annars vet jag inte vad vi hade gjort. Då blire bara att man sitter och stirrar ut igenom fönstret när man är klar med städning..


Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag hem till Malin och äta middag, spela super mario bros på Wii och se någon film kanske?


-


Stressig dag.

Känner mig jätte stressad. Skulle ha gått och tränat, stod till och med, med jacka och skor när jag ångrade mig. Jag skulle aldrig ha hunnit allt idag om jag gick och tränade, så jag har gjort lite situps och får gå å träna på söndag istället, då har jag kört mina fyra träningsdagar den här veckan :)

Ska springa in på stan och möta Lollo, gå till systemet, köpa nåt att ha på mig ikväll och sen springa hem, göra mig iordning, sen till stan igen. Efter det ska jag åka upp till Ektorp, på födelsedagsfest. Sen blire antagligen utgång :) Så det här blir det enda inlägget idag. Ha en bra dag!


En ny sak här på bloggen :)


+ + + + + + + + +


Städat och ska tvätta.

Jag tog en sovmorgon idag :) tänkte att jag nog ska vila från träningen idag. Jag har tvättstugan om en timma, så jag har passat på nu att städa hela lägenheten från topp till tå :) Köpte en dörrmatta igår som jag har lagt ut och den blev inget bra. Pytteliten! Men får väl ha den så länge.

Nu ska jag göra mat och sen in i duschen. Ska försöka få tag på Sandra och se hur det blir ikväll, om vi ska ses eller inte.


Carpe diem

Idag har det varit full rulle typ. Först började jag dagen med att gå till Nautilus. Hade "träff" med en instruktör som skulle hjälpa mig med ett tränings schema. Hon var super trevlig. Efter det gick jag hem och slängde ihop lite mat och sedan in i duschen. Efter det så mötte jag upp Alexandra, vi köpte med oss fika och gick hem till Ellen. Så vi hade en riktigt mysig eftermiddag och busade massor med Ellens dotter Siri som är världens underbaraste lilla unge :) Så himla glad och söt att man bara vill äta upp henne!

Nu ikväll har jag varit en sväng hos Linda och Danne. Jag och Linda fastnade som vanligt framför Super Mario bros. Linda bjöd på gott fika också :)

Nu ska jag bädda ner mig i sängen och se klart en film som jag försökt se klart i två dagar nu, men jag har lyckats att somna. "Lars and the real girl" heter den och den är faktiskt bra, så det är inte för att den skulle vara dålig eller så. Imorgonbitti ska jag och träna igen :) Jag är faktiskt stolt över mig själv måste jag säga!


Lägger in en bild på min vackra kusin Alexandra som var med idag. Den här bilden tog jag för några månader sedan när hon var i 5 månaden ungefär. Snart kommer plutten ut, antagligen vilken dag som helst! Så spännande!!

Ajust det ja..

Såg Cimon från Paradise hotel på t-centralen.. Han är galet snygg!

Blomma



Blomman är fortfarande hel efter några timmar. Undrar om den överlever natten? *blänger på katten*

Bilder från i helgen..


Vi rörde ihop hemmagjord sushi, som blev väldigt gott :)


Johannes och Sandra

Hemma hos erik, Lovisas pojkvän på spelkväll.


Påväg in till stan..

Bye bye för helgen..

Snart kommer Sandra och hämtar mig. Vi ska åka och handla mat, dricka till ikväll och sen åker vi till stockholm, till Lovisa :)  Jag tror att kvällen kan bli riktigt rolig!

Kommer inte uppdatera under helgen.. skriver nog på söndag när jag kommer hem, men då är det alla hjärtans dag och då ska jag låsa in mig och känna mig som den ensammaste människan på jorden..

Stockholm i helgen!


Jag och sandra ska hem till Lovisa i helgen. Ska bli riktigt roligt!


Fråga..

Någon som vet hur man får inläggen att bli bredare så att man kan lägga in STORA bilder? Den som vet får gärna berätta hur, jag har letat överallt men hittar inget förklarat någonstans.. Please?


Onsdag


Jag har varit såå duktig idag :) jag har tränat en och en halvtimma. Först ett body pump pass och sedan bandet en halvtimma. Nu har jag fått i mig lite mat. Ska åka och fika hos mamma om en stund tror jag. Ikväll ska jag hem till frida. Jag har inte träffat henne på jätte länge ju! Så ikväll ska vi umgås! Ska försöka somna skapligt tidigt ikväll i alla fall. Upp och träna imorgon igen, mamma ville följa med imorgon :)


Prinsessa



Maja är 18 år och vantrivs i den lilla håla hon bor i. I skolan finns i alla fall en sak hon går in för helhjärtat, teatergruppen. Hon drömmer om att bli skådespelare och synas på tv. Med en lätt övervikt och ett klumpig sätt är det dock svårt att slå sig fram. Ingen ser henne för den hon är och ingen tar henne på allvar. Och så finns ju snyggingen Alex (Anastasios Soulis), som också spelar teater.

aaaaw :) en helmysig film tyckte jag!

Snö

Kom nyss hem från jobbet. Det var ingen vidare kväll. Tråkigt var ordet. Min katt är keligare en någonsin och det gillar jag. Det händer inte allt för ofta. Imorgon ska jag försöka gå upp tidigt och gå och träna. På eftermiddan ska jag till Frida och hälsa på. Nu ska jag bädda ner mig i sängen och se filmen "Prinsessa", hoppas att den är bra! om inte annat så är ju anastasios soulis med i filmen. Godnatt.. ps, min tatuering kliar!


prinsessa..


H&M paket!!



Paketet från h&m kom idag! nya påslakan, handdukar och duschdraperi! Leopard ♥

jag vill köpa skor!



skor skor skor.. jag vill köpa skor!


Moi & Mittens



Today..

Började dagen med att gå till gymmet en timma :) Sen så har jag varit på Maxi med Sandra och hennes syster Frida. Trevligt trevligt :) Nu ska jag iväg här igen. Ska till mamma en sväng. Ikväll blir det långpromenad med min jobbarkompis Linda.

Skönt att ha börjat träna nu! Jag har bestämt att jag ska gå ner MINST 10 kg till sommaren och 9kg till, till hösten. Får se hur det kommer att gå.. jag blir inte blind på själva kilo grejjen heller.. Det är ju hur mycket centimeter som försvinner tycker jag.. Har ni några gå-ner-i-vikt tips som inte har med drycker att göra, så kan ni ju slänga in en kommentar :)


. . . . . . . . .

I may be dumb but i'm not stupid


Längtar efter vår



Monki


Köpte den här igår :) man kan ha den från båda hållen. Den är riktigt snygg på faktiskt :)


The princess and the frog

Den jazz-älskande Prinsen Naveen av Maldonia blir förvandlad till en groda av den elaka Voodoo-doktorn, Dr. Facilier. I ett desperat försök att bli människa igen försöker Prins Naveen att få den vackra servitrisen Tiana att kyssa honom för att bryta förtrollningen. Men kyssen ger inte den önskade effekten som Naveen hade hoppats på. Istället för att han blir människa igen, så drog den in Tiana i förtrollningen och även hon förvandlas till en groda.

Aaaw.. Äntligen en bra tecknad film igen :) Den här gillade jag jätte mycket. Den var riktigt snyggt gjord också! Finns inte så mycket mer att säga. En film jag tycker ni borde se, hehe :)

The road

En far och hans son vandrar ensamma genom ett bränt Amerika. Inget rör sig i det förstörda landskapet. Det är kallt nog för att stenar ska spricka och när snön faller är den grå. Himlen är mörk. Derast destination är kusten fast det har ingen aning om vad, om något, som väntar dem där.

Den här filmen hade fått höga betyg av andra.. Jag tyckte att den var så tråkig att jag höll på att somna! Sen att ungen i filmen var en jävla lipsill är ju en sak också.. Ungen borde ha varit tuffare en vad han var, han hade ju växt upp i det där ju, då vet man ju inget annat.. Men han gick bara runt och gnällde "Papa.. Papa..!!" i heeeeela filmen...suck!

Tattoo



Godmorgon.

Här sitter jag, helt klarvaken :) somnade tidigt igår efter dagens äventyr. Till frukost har jag ätit sushi som jag köpte med mig hem igår men som jag inte var ett dugg sugen på sen när jag väl kom hem. Men nu smakade det väldigt bra :)

Tatueringen är lika fin idag. Plasten sitter fortfarande på, men ska ta bort det sen och tvätta och smörja. Jag slänger in en bild på den sen innan jag springer iväg till jobbet.


Galen katt..


Nytatuerad :)



Redan lunch

Jag vaknade för en liten stund sen igen. Jag fick för mig att jag skulle laga någon mat. Jag lyckades att göra en god kyckling gryta med curry! Jag är inte så bra på att laga mat annars. Jag har alltid i för mycket olika kryddor och grejjer, men den här gången gjorde jag det bra :) Så nu äter jag en väldigt tidig lunch, hehe :)

Väntar på Våra bästa år och sedan ska jag springa in till stan en sväng tror jag. Måste i alla fall in i en affär och köpa frukt och kattmat. Skriver mer sen, tjohej!

Hej natt

Alltså vad är det med mig egentligen? Jag somnade på eftermiddan igår och vaknade nu inatt. Jag är jätte pigg så det kommer inte gå att somna om igen. Ikväll ska jag inte somna tidigt, ska träffa Malin och Frida och innan det ska jag fixa träningskort på Nautilus igen med min kusin Julia.

Vad ska jag göra nu då? Jag får väl helt enkelt starta mitt wii och spela lite eller nåt. Kanske läsa lite teori?

Min katt är dum! Jag fick en växt av Lovisa i söndags och den har hon rivit ner och det ligger jord överallt i köket. Växten är hel, men jag kan ju inte dammsuga såhär dags? så jag får ta upp det imorgon. Kattskrälle..

Weekday


Nästa helg ska jag och Sandra upp till stockholm och hälsa på Lovisa. Då blire shopping på weekday också :)


Mittens


Gullenos..


Days of our lives

Sitter och tittar på Våra bästa år. Har inte kollat på ett tag nu men dom står fortfarande och stampar på samma ställe. alla salembarn åker på kollo, Sami är kåt på både Lukas och Austin, Marlena är hjärntvättat, Chealse är bortskämd, Belle är kär i shawn men är gift med Philip. Hope ramlar ner från berg och ska alltid bli räddad, John black lyfter på ögonbrynet och gnisslar tänder, Lexie vänstrar med Tek... JAG KOKAR!

haha.. nae nu stänger jag av och tittar om en månad igen, då kanske det har rört på sig lite :)


Ska jag ta bort den?

Jag satt just och funderade lite på det här med piercing i naveln. Jag har ju en och den gjorde jag redan i 7an på högstadiet och det har liksom blivit en del av mig. Men det känns som att det är dags att ta ut den? Ibland tycker jag att det är snyggt, men ibland så känns det så fjortis. Jag har ju haft den så pass länge så det skulle kännas konstigt att ta bort den också.

Vad tycker ni om navelpiercing? är det helt ute eller är det fortfarande snyggt?

Britney..


fredag i bilder




tjat, bara tjat..

Tänk om man kunde tänka sig smal.. dröm vidare..

På tisdag ska jag och kusinen antagligen börja träna. Det här blir mitt andra försök. Synd bara att det är så fruktansvärt trååkigt! Jag skulle helst av allt behöva en personlig tränare som står och skriker på mig, då skulle det nog gå lättare. Nae men nu ska jag verkligen kämpa! 3-4 dagar i veckan!

Jag har blivit något duktigare med att röra på mig. Gör massor med situps och utfall varje kväll. Tar en längre promenad då och då. Det är ju lite svårare med promenader nu när vädret inte är så promenadvänligt. Men såfort snön försvinner så blir det en timmas promenad varje dag också.


-

Tänkte lägga in bilder från i fredags, men det går inte just nu tydligen. Får lägga upp dom imorgon. Nu ska jag se film och sova. Imorgon kommer Morfar & hans fruga över på fika. Ska fråga morfar om han vill börja övningsköra med mig också, eftersom att mamma inte vågar köra med mig och mormors bil är inte i bästa skick. Hoppas att han vill, då kanske jag kan ha körkortet till sommaren :)

Godnatt

RSS 2.0