En helt vanlig söndag.

Började med att jag gick upp kl 14.00 idag, för jag jobbade inatt.. Sen åkte jag och mamma till Shape där jag köpte två till ljus med hasselnöts doft. Senare åkte jag & mimmie till Frida och där tittade vi på en helt underbar film som jag verkligen hade längtat efter.. I AM LEGEND den var så jäkla bra och Will Smith är underbar! SE DEN!

Nu ska jag se 3 nya avsnitt av Andra Avenyn och sen sova..


image326

Lördag..

Ja imorse ringde Frida å väckte mig.. Jag fortsatte och halvsov medans hon babblade på i örat på mig.. Gick upp vid halv 12, åt frukost och åkte ner till stan. Hämtade mina stövlar hos skomakarn' och nu sitter dom perfekt :) Ska snart över till Frida och vi ska testa mitt Sonic till Wii.. Så ska hennes mamma få min gamla kamera.. Ikväll ska jag jobba och jag hoppas på en lugn kväll på gatuköket.. Ha en tevlig lördag.. Bye

Mellandagsrean... SKIT

Jag var på stan idag med Mimmie.. För det första så var alla norrköpingsbor ute på stan, helt sjukt! Folk slåss, trängs och riktigt dregglar över alla grejjer. Men vad är det för saker då? jo bara skit enligt mig..  Butikerna köper till och med in "gammalt" från typ början av året och lägger det i stora högar.. blää.. Jag hittar aldrig saker på rean.. Nae jag ska vänta tills vårkläderna kommer in istället.. Brukar ni hitta saker på mellandagsrean? Kanske bara är jag som inte vill köpa på rean, eller? eller jag hittar i alla fall aldrig något..

Imorgon bitti ska jag ner på stan och hämta ut mina stövlar som jag lämnade in idag hos skomakaren, för att töja ut dom lite.. Tror inte jag skulle ha hunnit töja ut dom själv tills nyår! Fina är dom i alla fall ;) Imorgon ska jag också jobba vilket jag inte har så där världens lust med, men vadå, man får väl tänka -pengar-. Inte långt kvar till Nyår nu heller.. längtar! men varför längtar man till nyår igentligen? det är väl bara för att man fortfarande är ung..

Nu ska jag se filmen på tv3, det är någon film med Peter Stormare och han är ju bara för bra :) man blir nästan stolt över honom på något sätt.. En svensk som är en hollywood star. Nog pratat om det nu.. Ni får ha en fortsatt trevlig kväll :) PUSS


Shoppat lite :)

image325

Nyårs Shopping

japp :) idag med Mimmie & Frida.. Men först ska jag till Media Markt och köpa Nintendo Wii, för hann inte göra det igår. Sen på stan blir det till att köpa nytt smink och annat smått och gott..

Hur ska ni klä er på nyår?

Milo Ventimiglia

Mjaoo.. Va vacker han är!

image324

Hemma igen..

Det var tevligt hemma hos Linda & Daniel.. Linda bjöd på gott och så tittade vi på film på tv.
Nyår börjar närma sig. Har ni några nyårs löften? mitt nyårslöfte är att börja träna som fan och äta rätt.. ska börja köra på GI metoden.. den har funkat kanon för många jag känner.

Just nu ser jag "Sex and the city" och det är fööööör bra! garvar ihjäl mig.

Ska slänga mig på sängen nu.. ska upp tidigt och gå på stan..

Go Natt!


Snabbt inlägg..

image323

Nu är det över och jag är trött!

Julen är över och det är nästan skönt tycker jag. Just nu sitter jag och tittar på Sex and the City och ska snart sova. Ska nämligen jobba imorgon. Tillbaka till julpratet, vad fick jag då? Jo en jätte fin rosa digitalkamera, "hemma prylar", smink, skor, nytt tangentbord och pengar. Mest pengar i år faktiskt. Men det är bra, då kan jag köpa mitt Nintendo Wii och det ska jag fan göra, på Torsdag. Fyller ju snart år också, i Januari så det är nära :)

GOD NATT, Puss!

Dagen före Julafton.

Kan börja med att berätta lite om igår:
igår hade vi lill-jul hemma hos brorsans faster och dom, det var riktigt mysigt. drack god glögg och käkade jätte god mat. Sen var det paket öppning och jag fick filmen "TRANSFORMERS" som jag ville ha så jag blev glad :) På kvällen gick jag hem till Mimmie en sväng och vi såg två filmer.

Dagen före julafton idag
kom nyss hem från stan. Fikade med pappa & små syskonen. Sen efter det gick jag till Hårvårdsbaren och köpte en Trippeltång och sen gick jag vidare och köpte annat lite smått och gott. Nu är jag hemma och ska äta snart, sen packa ner lite saker och sen åka till mamma. Ska nämligen sova där inatt. Sen lär väl Linus väcka mig klockan 5 imorgon bitti? varför vaknar små barn så tidigt på julafton.. gaaah! Imorgon är det ju julafton och vi ska till morfar på morgonen och äta julfrukost och sen ska vi fira jul hemma hos Mamma hela dagen.. hoppas hoppas att jag får ett Nintendo Wii ! och en ny digitalkamera, sen är jag nöjd typ ;)


God jul på er allihopa!

image322

Onsdags kväll.

Idag då ? jo, först så åkte vi till City Gross och storhandla oså vidare. Köpte också två filmer till bror min och en film åt mig själv :) kunde lixåm inte låta bli. Sen åkte jag hem till Linda och Daniel å hälsade på, det var ett tag sen. Vi såg på "Bonde söker fru" och "Heroes".  Nu sitter jag här hemma och kollar på Sex and the city och äter världens godaste mackor med groddar,sallad & ost :) Mums.. Ska sova snart, ska bara skriva klart drömprojektet tills imorgon.

Godnatt !

God morgon :)

Just nu sitter jag här och pluggar, är inte i skolan för jag behöver göra viktigare saker idag till exempel att plugga ;) Men också städa. Sen ska jag och mormor som sagt ut och shoppa lite julklappar som är kvar, men frågan är om man kommer bli klar idag. Det tror jag inte. Skriver mer senare nu ska jag plugga vidare.

image321

Julshopping..

image319
Imorgon ska jag och mormor åka och köpa lite julklappar, jag är nästan klar men ska köpa en till grejj till Mami och en till sak åt Bror min också. Brorsan är värd lite fler julklappar i år från mig, man har ju börjat jobba va ;) Tänkte titta förbi Linda & Danne imorgon också om dom ska vara hemma, det är ju ett tag sen jag var där. På fredag är det lön så då blire till å shoppa julklappar åt mig själv ;)

Justin Timberlake

J, du är kung och du är mer än allting!!

image317

Ny hårfärg eller inte?

Funderar på att skaffa den här hårfärgen, jag är så trött på mitt jätte mörka, vill ha ljusare. ljusbrunt med ljusa slingor! (ska väl tillägga att just den här bilden på hennes hår inte ser så snyggt ut, men så ni förstår på ett ungfär)
image315

*

Snart är det Julafton, mys! det är inte långt kvar men det känns som en evighet ändå.. Har inte köpt klart julklapparna än, har kvar en till Mamii. På Fredag ska jag jobba och på lördag ska vi ha lill-jul hos brorsans släkt. hörde att en gammal klasskamrat ska komma dit också så det kommer bli hur trevligt som helst :)

Snart ska jag till Frida med Jenny, hon ska lämligen åka på stryk! av mig! Haha! neerå, men hon var en kärring förut ! Men jag älskar henne i alla fall :) I skolan idag så hade Ljud eleverna redovisning av sina reportage (både ljud och rörlig bild redovisar för varann) och det var riktigt roligt att höra. Towe gick runt som en Zombie för hon hade jobbat natt på posten, hon gick också och käka på en av hennes mongobullar (lussebullar som hon bakat). På "skissteknik & akvarell" kursen så målade vi.. Såg ut som barn hade målat men ändå.. Jag är inget proffs, that´s it!

Sitter och lyssnar på Amy Winehouse, hon är svängig, eller vad man ska säga? Hennes musik känns lite som Babyshambles och dom är ju hur bra som helst! Pete Doherty´s röst.. Damn! Den musiken får en att skutta omkring :)

Ikväll är det UGLY BETTY, dubbel avsnitt, YES!


Bye bye..

Söndag

Jobbade igår (+natt) så jag är helt slut idag, men för det så blev det ingen sovmorgon inte :) Jag drog ner på stan med Malin för hon skulle köpa julklappar.. Sen så gick vi och köpte Kina mat och det var FÖR gott nästan :) Både jag och Malin satt och gjorde "mmm" ljud för att det var såå jädrans gott, hehe.. Nu är jag hemma och ska sova snart tänkte jag, eller nae inte riktigt än men ska väl slänga mig i sängen och se nån film eller nåt..

Jag vill shoppa på Bluebox!

image314
image312

Nähe?

Nu kanske det inte blir till att åka till Stockholm, fan då! J*vla Vinterkräksjuka! alltså det är inte jag som är sjuk utan en av dom som jag skulle åka med så nu kanske det inte blir något överhuvudtaget? Hon skulle ringa mig snart så får vi se! Men jag orkar inte vänta, jag vill veta nu! jag har väntat på det här hur länge som helst och verkligen sätt fram emot det här.. Men det är ju ingens fel..

en Bäbismage eller bara mage ?

image311

Vad tror du ? det där kan lika gärna bara vara hennes mage, hur kan ens en sådan där liten mage få folk att direkt tro att hon är med barn? aya vi får väl se!

<3


                     

Vill baka & pyssla :)

image301

Sitter vid datorn och är så sugen på att pyssla och baka.. Har tittat omkring på internet hur länge som helst nu på olika recept på smaskigheter :) en favorit som jag verkligen vill testa på att göra är "CUPCAKES". Jätte söta små bakelser i muffinsformar, Riktiga konstverk! Så vill jag baka Lussebullar och knäck.. Vill känna Julkänsla!

Imorgon ska jag till stockholm med kusinen, hennes pappas tjej, hennes faster och 4 vovvar. Mys! vi ska sova på hotell och på lördag ska vi på Älvsjö hundutställning. Ska bli jätte roligt :)

Nu ska jag duscha, kolla på tv och spela Da Sims2 ;)


 


Torsdag och sovmorgon :)

Sitter hemma än så länge, ska möta Emma kl 12 utanför henne så ska vi till arbetsmuseumet och kolla på en utställning om Förintelsen med Historia läraren, det var min idé, haha. Sen idag ska jag vara kvar på kvällsöppet i skolan.. tråkigt tråkigt.. men jag måste bli klar med dokumentären, fast jag kommer inte hinna i alla fall.. Imorgon ska jag till Stockholm med kusinen och några fler, för att på lördag så ska vi på hundutställning i Älvsjö, hihi.. Jag har blivit jätte förkyld :( inte speciellt roligt nu när man ska bort i morgon och hoppas att jag blir frisk till Jul!

Igår gick jag hem till Cathy och fick se hennes Bebbe :) Hon var så sööt! lilla Saga.. Man blir ju lite sugen att skaffa barn! Hon var såå sööt lilla Saga, Cathy :) hon kommer säkert bli en riktig heartbreaker när hon blir äldre ;)

Nu ska jag dra.. Bye bye :)


Nostalgi

sitter och kollar på videosar på Youtube på gamla band! Mina favoriter när jag var liten var ju 5IVE & Backstreet boys.. det är så jäkla kul att lyssna på gamla låtar.. Lite Nostalgi känsla är det allt :) kommer ni ihåg när man tapetserade sina vägger med posters på pojkbanden? hehe

Vilka va dina favoriter när du var liten?

5IVE
 
 
BACKSTREETS BOYS
 
NSYNC (lägg märke till deras sjyssta moves, haha)


Cromwell ett j*vla skit ställe!

Ja det kan man ju lungt säga! vart va allt folk igår.. det var typ tomt! kvällen började med att jag drog hem till Towe å förfesta.. Sen mötte vi Emelie och dom så gick vi till Deli. Sen trippade vi upp till Cromwell och det var sjukt tomt på folk..  Jag och Towe drog vid 1. hennes pojkvän kom o hämta oss och vi drog och käkade på MAX och det var sjukt gott kan jag lova, kvällens höjdpunkt, hehe. Sen skjutsade dom hem mig.. Jag va så j*vla trött! Hoppas att ni andra hade roligt igår då..

Ikväll ska jag antaligen gå på bio och se Guldkompassen med kusinen..

Idol igår

Det var bra att Marie vann!! för Amanda kan verkligen inte sjunga! Alla tycker att Amanda är så bra, men jag förstår faktiskt inte :S Hon sjunger falskt och kan inte ta en enda ton!

Utgång ;)


Idag ska jag ut med Emelie & Towe,
ska bli skit kul, har inte vart ute på jätte länge..


Fredag

Klockan är tidigt på morgonen ju, men jag skulle ha gått till skolan men jag kände det att jag kan lika gärna plugga hemma med det jag skulle göra i skolan.. Senare ska jag träffa Hilda och träna me vovvarna till utställning. Ska fråga henne om hon vill vara med i mitt reportage i rörlig bilden (kunde ej sova inatt för att jag kom på en annan idé). Nu ska jag skriva lite Filmhistoria till Historian! Har nyss ätit frukost och ska samtidigt se Vakna med TheVoice..

50 Cent va i Norrköping igår. Jag va inte där men ångrar lite att jag inte gick på det! det är ju ändå en mega stor artist som kom till Lilla Norrköping. Men nu är det försent att tänka så.. Ska ringa till kusinen och fråga om han var bra sen.. Jag undrar om det ens går att prata med henne idag? haha..

image300

Monki

Butiken Monki ska öppna här i Norrköping.. såg det förut när jag var nere och den ska ligga i gamla Gallerix lokalen.. tittade på deras hemsida och det såg väldigt spännande ut.. härliga färger och sånt.. i like!

http://www.monkigirl.se/


Tror jag ska skaffa mig en hamster, haha!


image298

Inte långt kvar nu :)

inte långt kvar tills vi ska upp till Stockholm på den stora hunduställningen :) Jag ska nämligen hjälpa kusinens faster & styvmor när som ska ställa deras vovvar :) Jag och kusinen ska hjälpa till :) det är nämligen 4 hundar så det kan kanske bli lite mycket att hålla reda på annars. Det ska bli hur kul som helst :) läste på skk.se att cirka 10.000 hundar var anmälda :) förstå hur många det är! hur kul som helst! Läängtar..

Föressten, det blev inge jobba på 50 cent konserten. För det första så skulle vi inte kunna se konserten, bara höra och för det andra så behövde dom tydligen inte fler? smart att säga det 2 dagar innan!

Kaffe Latte

Sugen på en Take away latte nere i stan..
(på Linden, där dom säljer choklad praliner)
dom har nämligen världens godaste Latte med Hasselnöt smak,
den är guld värd!


image297


Historia

Sitter nu i en datasal och har Historia. Jag skriver en artikel om "förintelselägren" i Indesign och är snart klar. Sköönt, sen har jag "bara" 2 till inlämningsuppgifter och 2 prov kvar att göra :/ det är inte lätt att gå i skolan ska jag säga er!  Idag ska jag plugga och sen åka och hälsa på Sandra :) Vi ska se Heroes och sen ska jag hem och plugga igen och sen ska jag sova, när jag har tid. Känns inte som att jag hinner sova längre. Igår när jag var på stan så skulle jag ta ut pengar, tog ut 200 kr och vet ni vad jag gör? jo jag tar kortet och jag tar kvittot men... Jag glömmer att ta pengarna! Hur kan man vara så klumpig? Så där gav jag bort 200 spänn till en främmande människa, GOD JUL PÅ DIG! Visst det kanske "bara" var 200 spänn men det är själva grejjen och jag vart så arg. Mormor har gjort samma misstag men hon missade att ta sina 700! så jag ringde till henne direkt för att få tröst, hehe. Lovisa ringde nyss! ååh vad jag glad jag blev :) länge sen! men nyheten som hon berättade var mindre rolig.. Hoppas jag får träffa dig runt Jul! Jag längtar tills Julafton.. mys! Men nu ska jag fortsätta med mitt. Ni får ha en trevlig regnig dag..


Johanna Kallas Fia..

Maya älskling!

*  *
 
Min mosters Chihuahua <3 Älskar dig min lilla prinsessa :)

Ett snabbt blogg inlägg..

image293

Lördag..

Igår var jag hos Frida och hade filmkväll.. ville ta det lungt för jag ska ju jobba idag.. Så vi köpte hem lite gott och så bjöd Frida på vin :)

Ostar
Vindruvor
Oliver
Kiwi
Passionsfrukt
Kex
bröd

Och två filmer.. Det var vad vår kväll bestod av och det var underbart att ta det lungt.. Imorse väckte mamma mig så åkte vi till stan. Köpte julklapp åt mormor och så köpte jag en present åt mig själv :) Salt & Peppar kar som är formade som bullterriar, As coolt ;) Ska jobba ikväll som sagt.. jag orkar inte! men jag måste, annars blir det inga pengar! hehe.

Vad ska ni göra ikväll? 


RSS 2.0