En regnig Lördag

När jag vaknade förut så trodde jag klockan var 8 på morgonen. men icke, klockan va halv 12..  Ikväll ska jag till "Grymön" lr hur det nu stavas & heter... Efter händelö där nånstans.. Mina kusiners mamma fyller 40 men hon fick iaf inget bra väder.. usch.. men men..

Igår fick jag pengar, ÖVERLYCKLIG.. haha.. men så gick jag på stan me kusinen och jag hitta ett par skit snygga jeansshorts på Ginatricot och en tröja och en väska... Jag hatar Rea på stan, jävla skit kläder som dom pressat ihop och tror att folk ska tycka det är kul att gräva.. Har aldrig köpt nåt på rea iaf, och kommer nog aldrig att göra det heller..Men men sen drog jag hem till Frida som var barnvakt åt sin lillasyster Sara.. Vi gjorde Pizza och sen kolla vi på Pippi Långstrump (för Sara´s skull) Men det va lite mysigt.. sen mörda Frida en stor spindel med hårsprej och tändare, haha tack å lov att inte hon hade gardiner där haha..


image163

Kusin Vitamin

är hos kusinen och har precis sätt på filmen "Rosa the movie" den va väl lite tonårs-fjantig..men den dög :) förut så käka vi pizza o så och nu kom precis moster Monika hem, så nu har jag inte tid att prata mer..

hej svejs

Kryssning..

Då är kryssningen bokad :) kommer ha as kul precis som alltid :) Jag,Frida & Mimmie på en båt, åh herregud haha.. men men skönt att slippa bli nervös inne på taxfreen när man köper dricka, trotts att dom aldrig brukar fråga om leg idioterna haha, men så är det skönt att va 18 och slippa tänka på det.. 50 spänn för en kryssning går ju inte att säga nej till.. plus att allt ingår, till och med bufén så det är bara party pengar som behövs :) snart ska vi avboka Cypern resan också.. så då kommer jag ha 6000:- spänn att shoppa för :) haha vill till stockholm då ! eller om jag ska börja lägga undan pengar till min chihuahua som jag ska skaffa nästa sommar :) men men..

Nu ska jag käka och så ska jag väl ringa nån.. hej svejs!




image162

Gå på stan..

Idag ska jag på stan me Mimmie, och så kommer Frida sen.. Vi ska äta på Thai och Mimmie ska shoppa lite.. jag får vänta till fredag jag, lääängtar! jag har varit utan pengar en halv månad nu och det är inte roligt!.
Sen ska vi till folkparken och sitta åh mysa i solen med Linda & Danne. om solen fortfarande är kvar då vill säga..
Men ha en trevlig dag.

Hej hej..





image161

Helgen som gått

Midsommar:  haha säger jag bara. Dagen började med att vi åkte till mamma på eftermiddagen och grilla osådär. Sen drog jag å träffa Frida & Mimmie och drog ut till Lindö. Det va fest och den va trevlig! Vi hade rätt kul faktiskt Dom nya X-ider´na va jätte goa! Jordgubb , mm.  Men iallafall. Framåt 2 där så började vi fundera lite på hur vi skulle komma hem därifrån, ingen kunde skjuttsa av dom vi känner för dom hade själva druckit, ingen buss gick. Så vad gör man då ? Taxi pratade vi om ett tag men palla, så vi Gick! vi gick hela vägen hem. Tom hade sälskap med oss också. Det spöregnade hela tiden så vi vart ju as blöta. Sen gav jag & Mimmie upp, vi började hoppa i varenda vattenpöl som kom i vår väg. för det spelade ju ingen roll vi va ju redan helt genomsura.. men men.. Vägen från Lindö är nog det tråkigaste jag vart med om, det va som att försöka gå till månen, rakt fram typ hela vägen . Sen när vi kom in till stan och vi hade låtit Tom få Cykla hem så fick dom följa mig en liten extra bit för dom va ju ändå två stycken. Sen gick jag hem till mig och dom fick gå enda till ENEBY. oj oj.. hehe. Det va iaf skönt att byta om till torra kläder när jag kom hem.

Lördag: Jag va hundvakt åt lilla Myra. hon är ju för go, hehe. Vi åkte hem till Frida och så kollade vi på "Alpha dog" för fjärde gången för mig.. men den är ju föööör bra! och Justin Timberlake är ju med i den då mer behöver jag ju inte förklara, hehe. Sen drog jag hem ganska tidigt. Åkte ner till min moster och så kollade vi på "Music and Lyrics" Den är också ganska bra.

Igår (Söndag): Igår gick jag,Frida & Mimmie till Linda och Daniel, satt å kolla på tv och käkade glass! hehe. Sen hände inte så mycket mer, det va en ganska seg dag och alla va trötta..



image160

JUSTIN TIMBERLAKE !

vet inte var jag ska finna ord för att beskriva gårdagens konsert. Han var helt, helt jävla UNDERBAR. Vilken man asså. och han dansar som en dröm! Jag älskade verkligen att se honom busa omkring på scenen. åh herre gud vilken scen närvaro, han va helt otrolig! Jag vet att jag aldrig kommer få se något bättre, för aldrig någonsin kommer någon göra det bättre som Justin, sådäså! Han var galet bra. 

När sista låten spelades så tog alla upp sina mobiler i hela globen och lyste upp (istället för tändare ni vet) det va mäktigt. Hans Röst !! åh herregud. Det var en kväll jag aldrig kommer att glömma. Det var det bästa jag någonsin gar varit med om och kommer att vara med om.


Justin kommer bara bli en större å större stjärna! He is the future..


image159

JUSTIN TIMBERLAKE

Dagen är häääär :)  Jag å Nea ska med ett tåg som går 09.30 så ska vi ha en hel dag i stockholm innan konserten börjar!.. Fan va kul vi kommer att ha...


JUSTIN TIMBERLAKE here we come ;)


image158

Underbara älskade


Äntligen har jag sätt den Underbara älskade nu.. Den va GRYMT bra! Anastasios Soulis behöver bara öppna munnen för att man ska förstå att han är en framtida stjärna! Han är så övertygande. Handlingen fick mig att få tårar i ögonen ett antal gånger och jag har inte känt mig så medlidande på länge! SE SE SE!


image157

Hundvakt


är hundvakt och ska iväg nu.. åka å handla och sen till mamma i smedby, får underhålla Maya lite så att hon inte blir uttråkad, hehe :)


image156



Idag Lördag..

Kom nyss hem från kusinen. oj vad mycke katter hon hade, en av katterna hade fått kattungar och va nu 4 veckor, DÖ- söta (se bild längre ner) och så hade hon en vovve också som nyss varit på parning, hehe eller det hade blivit en tjuvparning som inte var planerat, men men va ska man göra, hehe. Emelie är precis som mig när det gäller djur. Totalt galen, hehe näerå men djurälskare är vi och det kommer jag alltid att vara.. Glömmer aldrig när jag var liten så räddade jag & min kompis en kattmamma och sina kattbebisar ute vid ett stall, gav dom mat och så. ingen annan brydde sig om dom och kattmamman lyckades bli mullig å go igen :) och så hittade vi hem åt dom också, gu´va mycket man har pysslat  med i sitt liv. hehe. Jag vill & ska skaffa en hund till nästa sommar. En chihuahua, har ju velat ha det i nästan 4 år nu, en chihuahua alltså. Jag fastnade för rasen genom min moster som började leta efter en valp och jag följde med å hämtade Maya i gävle för 4 år sen och jag var helt förälskad!
Men men nog pratat om mitt intresse till djur, haha..  Trevligt vare att träffa ksuinen iaf :)


image151






Ikväll ska jag träffa Frida,Emmie & Malin.. Dricka lite drinkar och kanske dra vidare, men det finns knappt några privatfester längre.. men vi får väl se om vi lyckas. Kul att umgås med Emmie också som inte är här allt för ofta. Hon bor ju annars i Göteborg. HÄRLIGT DET ÄR MED SOMMAR!


image153

Saknar min sötnos

När man har varit hundvakt åt lilla Maya i över en vecka så känns det grymt tomt att inte ha henne här. Ingen som ligger på sängen å sover när man tittar bakåt, ingen som tigger vid köksbordet ingen som gnäller för att få uppmärksamhet, ingen som vill bli kliad på halsen nere vid mina fötter, ingen som sover brevid och sträcker ut sig, att en chihuahua endå kan bli så stor när den vill ha all plats i sängen haha... Måste  hämta henne snart :)


image150


* Blink blink *

image149
" hej jag e söt "

Filmkväll :)

image148
sitter å kollar på She´s all that på 5an.. den är så bra :) Freddie Prinze jr & Paul Walker är heta :)

Men men va med Frida och hennes mamma förut och lämnade Ronja till några i Finspång.. Hon kunde ju inte ha kvar henne tyvärr, men hon verkar få det jätte bra därborta :)

Imorgon ska jag till kusinen å fira henne sen ska jag festa tydligen ? haha det är bra att man har vänner som planerar ens dagar, haha...

Men nu ska jag se vidare på filmen.. bye bye

image147

Trött i kroppen


Jag känner mig inte riktigt frisk än! har fortfarande lite ont i halsen och hosta. usch!
Va på stan med mamma förut och letade efter några shorts som går till knäna. Jag hittade ett ända par som jag skulle kunna tänka mig och så finns det i inte rätt storlek i rätt färg, usch vad sur jag blev! Så det blev två par tights istället.

Imorgon ska jag till Tandläkarn och spänna tandställningen för förhoppningsvist sista gången och sen ska vi till min kusin som flyttat till Linköping. Emelie heter hon och bodde tidigare i Göteborg, hon har nyss fyllt 20 år så vi ska dit å fira henne lite :) hon har tydligen kattungar hemma också så det ska ju bli lite gulligt att se.. hehe.

Sjuk :(

känner mig dålig.. har ont i halsen och världens huvudvärk, fåse om jag orkar göra nåt idag. men det är inte speciellt troligt.. jag är jätte trött..

Igår kom min moster hem från Libanon och hon hade med sig presenter.. jag fick en vattenpipa :) en jätte fin blå med silver, skit snygg och massa god tobak.. Sen så fick jag annat smått å gott som Libanons goda tuggummin och nötter, haha.. sen skulle min moster vara lite roligt och hade köpt med sig kondomer till både mig och hennes dotter.. hahahahaha hon är rolig hon.. Julia fick massa parfymer och annat.. Jag är supernöjd med min vattenpipa iaf, trodde faktiskt inte att hon hade orkat köpt med sig nån. men men.

image146

Mysigt..


Mysigt det är med sommarkvällar :) Det är nog det absolut bästa som finns! precis lagom värme ute då. Det är verkligen tider då man är som lyckligast, iaf jag.. Man känner sig kär, fast man igentligen inte är det, lr ?
Lovely :)



image145

Denna Värme


Den här värmen plågar mig, jag klarar knappt av den. Det är ju skönt om man ligger vid en badplats men inte åh bara va inne i stan. Jag döööör. usch, har inte velat åka å bada än eftersom att jag har haft Maya sen förra veckan så vill inte lämna henne eller ta med henne. får bli nästa vecka.

i lördags & Söndags va jag på hundutställningen i himmestalund, jätte kul vare :) titta på massor med chihuahua och massa andra roliga raser.. vill ha vill ha!! helt käär blev man.

Idag kommer min moster hem från Libanon så jag ska ner åh träffa henne och så självklart ska hon få tillbaka sin hund, hehe. vill inte :P


image144

Malin & Linda tog studenten igår.

och många fler självklart.. Dagen började med att jag,Frida,Lovisa & Natta gick till Arbis och såg Malin & Linda springa ut, vi såg inte så mycket pågrund av allt folk men men. sen gav vi båda blommor och sen åkte Jag, Frida & Natta med Malins släktingar ut till Malins farmor där festen skulle börja. God mat vare :) Sen drog vi in till stan igen, Frida gick å hämta hunden och gick hem till sig och jag duscha (igen) och gjorde mig iordning för kvällen. Först gick jag hem till Linda och fira henne lite, satt å prata & drack lite cider. Dom ville inte med ut så jag drog å träffa Malin & co och gick till Otten. När vi kom in så vare helt dött, vi som trodde att vi va tvugna och komma mycket tidigare en vanligt men tydligen inte. haha. men men sen så skulle Lovisa komma men hon fick stå i kö FÖR låång tid så hon gav upp. Jag gav också till slut upp. Jag va både trött och helt otaggad på att festa mer så då drog jag hem istället.. Stor besvikelse att Mc donalds va stängt för jag va grymt hungrig.

Idag vare avslutning och jag vakna lite sent så det va bara att slänga på sig kläderna och cykla som en galning ner till Renströmmen. Vi kom på en sak förut, vilka ska man nu titta på i skolan ? dom få killarna som sätt bra ut har slutat nu. Kungsgård har brist på snygga killar, det är sjukt. Ikväll ska jag ut till Krokek till min kära klasskamrat Emelie, Frida ska följa med. Det kommer säkert bli jätte trevligt :) men men

Nu ska jag äta jordgubbar med mjölk, myspys..





image143

Tisdag

Skulle ha vart i skolan halv 9 imårse, pinsamt men försov mig, va på Palace igår med Lovisa,Erik & Sandra. en sväng. Men men. Idag vill jag umgås med Frida, Men problemet är ju att jag har Maya här så då kan jag inte va borta för länge. Här hemma går telefonen i ett. galet jobbigt. Imårse när jag skulle gå ut med Maya så va det två hundar utanför porten nästan med sin ägare. Ena hunden slet sig lös och började jaga Maya och försökte få tag på henne, jag blev galen och försökte få tag på hundens nackskinn, jag lyckades! ingen jävel ska skada min Maya, Thats it! Jag blev galen på ägaren hon bara stog och glodde jävla kärring!.


Eftersom att jag inte har skrivit på nåra dagar så tänkte jag skriva kort om varje dag.

Fredag:
Då åkte jag, Sandra & Sandras Syrra Frida upp till Stockholm för att fira Lovisa när hon tog studenten.

Lördag:
Då va jag på Tjejmiddag hos Nea och det va jätte trevligt!

Söndag:
Då va jag med min underbara Frida :) Hon har skaffat en hund och hon är jätte söt :)

Måndag:
Då va vi å handla och sen träffa jag Lovisa å dom på kvällen.

IDAG
idag ska jag nog träffa Frida. Eller jag vill iaf.. ska ringa henne sen.. hej hopp!

RSS 2.0