just nu..

Jag sitter hemma hos Lisa nu.. dricker lite cider och lyssnar på musik. Hoppas och tror att det blir en bra kväll :)

Today..

- Äta på fräcka fröken med kusinen.

- Systembolaget.

- Hem och städa lägenheten.

- Hem till Lisa, tjooohooo!


Godnatt och ett inlägg till min mamma...haha..


Mamma! Jag behöver verkligen åka till Ikea! såhär tomt får det bara inte se ut i fönstren. Nae men Ikea! Mamma jag behöver skjutts! Du som alltid har varit en riktigt Ikea nörd mamma och nu när jag verkligen behöver åka dit så får du ju ställa upp lite, trotts att du har tröttnat :) Eller åka ut till Mio eller vad som helst! Jag behöver lampor och sånt..

"uteserveringsturné"




Jag, Sussi och hennes syster Jenny har varit på rätt många ställen idag. Först Så gick jag och Sussi och åt på Världens bar och tog en öl, sen kom Jenny dit och vi gick vidare till Trädgårn och tog en cider där. Sen gick vi förbi Munken men där var det fullt så vi gick upp till Harry´s istället och tog en öl där med på deras uteservering, haha. En riktig turné kan man kanske kalla det :) Trevligt som fan var det i alla fall ! Jag kom hem vid tio och sedan dess har jag ätit lite mat och tittat på tv. Nu ska jag bädda ner mig i sängen och se någon film innan jag somnar tror jag.. Imorgon är det Valborg, vad har ni för planer?

Blackbook - h&m


Har varit hemma hos Malin och tittat på Andra avenyn ikväll.. Nu ska jag på kvällspromenad med Linda.W. Skriver kanske senare.. Visst är tröjan lite snygg som jag köpte på h&m idag? Har kikat in den på hemsidan men inte klickat hem den och idag såg jag den i butik så den fick följa med mig hem :)

Ny ring..


från glitter 80:-

Trött och sliten.. godnatt!



Haha.. Nu är jag så trött att jag ska krypa ner i sängen och soooova!!


Nu är det kväller..

Vilken kväll på gatuköket! Massor med folk! På slutet börja det regna och då höll sig folk borta verkade det som. Nu är jag hemma och ska strax hoppa in i en dusch. Imorgon blir det träning och sen ska jag antagligen hem till Mimmie? försökte få tag på henne förut men ingen svarade.. Får försöka imorgon igen.

ajust det ja.. lång varm dusch var det ja.. tjohej!

Någon frågade om....


Det var någon som undrade vad typsnittet hette som jag har använt till min tatuering :) Den heter Windsong och jag har laddat hem det gratis till photoshop. Sök på Google så hittar du nog :)

Aj aj ont ont..

Jag har sån jäkla träningsvärk idag. Ryggen, magen, armarna, benenen! Men det är inte så konstigt som vi tränade på gymmet igår..Men man vet att man lever i alla fall och så här kommer jag fortsätta!

Snart ska jag iväg till jobbet, börjar 16.00. Så nu ska jag göra matlåda, för jag ska INTE äta leonsmat mer :) hejsvejs!

Converse...


Mina älskade converse har tagit sitt sista andetag tror jag allt. Jag har beställt efter nya, denna gång ett par höga vita men dom kommer inte förens i slutet av maj tror jag om jag inte minns helt fel. Tur att ett par nya är påväg, jag kan ju inte låta mina vänner skämmas för mig allt för länge pågrund av ett par skor, haha! Får använda mina svarta sålänge för nu åker dom här ner i sopporna....

Efter träning och fräcka fröken sallad


Jag var ju med min kusin julia och hennes kompisar och tränade förut. Vi körde Afro, sen efter det så var vi i gymmet 1 timma! Vi var så svettiga, trötta och hungriga efter all träning så jag och Julia gick och köpte med oss sallad från Fräcka fröken och gick hem till mormor och åt :) Vi satt kvar hos mormor en stund och pratade om allt möjligt. Vi tittade på kort och pratade om när vi var små och så vidare.. Hittade en gullig bild på mig och min kusin Alexandra när vi var små...

Haha titta vad små vi var :) Jag och Alexandra.. jag kanske var lite över året och Alexandra cirka ett halvår kanske :) Tog kort med mobilen på bilden så kvalitén blev ju inte direkt den bästa haha! men söta var vi :)

Måndag

Nu sticker jag iväg och ska träna! Afro och Abs står på schemat! Hörs senare sen..

Sushiiiii


Jag åt sushi till kvällsmat och nu kan jag inte sluta tänka på sushi! Det är så fantastiskt gott! Knäppt att jag sitter mitt i natten och tänker på sushi, men jag är hungrig! Sushi sushi sushi...

Reebok easytone


hört talas om dessa skor som alla pratar om? Eller så kanske ni har hört om "rumpreklamen för skor" haha! Men i allafall, dessa måste jag ha, så det så!

Godnatt..godmorgon..

Kom hem från jobbet för en liten stund sedan. Det var mycket folk så jag är väldigt trött i fötterna. På dan va jag hos min kusin Alexandra, jag hjälpte henne lite med hennes lilla bebis Leah medans hon skulle städa lägenheten och huuuur söt är Leah då? Hur söt som helst och hur fin som helst den lilla gullungen!

Imorgon ska jag fira min lillebror som fyller hela 8år! Sen på kvällen ska jag och Lisa till trädgårn om vädret tillåter :) Nu ska jag hoppa in i en dusch, sen måste jag sova! Godnatt..


H&M


Jag bara måååste ha den här!


Kämpa !

Kämpa min vän, kämpa! Jag tror på att du ska klara det här! Jag tänker på dig, vi tänker på dig! Kärlek och styrka till dig!


22/4

Jag och Lisa gick en sväng till hagebycentrum förut.. Helvete, det är det enda jag kan säga..och fyfan.

Fick med mig två transparanta linnen hem från H&M thats it.  49:- spänn styck, som hittat! Nu vet jag inte riktigt vad som händer. Jag vill gå på en långpromenad, för jag kom inte iväg till gymmet idag, så är lite rastlös.

Finns inte speciellt mycket att skriva just nu, så jag slutar här..

YOUTH IN REVOLT


Michael Cera är grym! Längtar tills man kan hitta den här filmen med bra kvalité, eller om det får bli ett biobesök!

Har varit på bio ikväll :)


Både jag och Linda skrattade så att vi tjöt. Sedan kan man ju diskutera storyn. Ganska simpel. Men det var en riktig feel-good-film :) Tack så mycket Linda för att du bjöd med mig!

Mot jobbet!

Denna kväll kommer jag spendera på jobbet. 18-24.00. Tråkigt men nödvändigt. Fick räkning från radiotjänst förut. Varför i helvete ska den komma så himla olägligt jämt för? När man väl känner lite hopp inför lönen och allt, så kommer den där jävla räkningen. Bit ihop fia, bit ihop!

Saknar er massor!


Sandra & Lovisa ♥


oj oj oj

Aj aj min kropp.. Jag har varit väldigt duktig idag. Har varit och kört Afrodans, sen städat här hemma och nu kom jag precis hem från en 2 timmars promenad! Både jag och Linda var rätt trötta när vi skiljdes åt, haha.. Nu ska jag krypa ner under min underbart varma filt och se en film! Godnatt.

19/4


Har varit och provat på Afrodans idag. Det var rätt roligt faktiskt, skrattade så jag tjöt typ. Jag kunde inte kolla på min kusin utan att börja asgarva haha! Men jag ska absolut gå igen! Nu har jag städat här hemma, ska bara svabba golven också, sen är jag klar. Sen blir det långpromenad med Linda.W. Sedan tänkte jag meddela att jag har gått ner 4kg nu. Det kändes riktigt bra när jag stod där på vågen på gymmet och upptäckte det! Men det är många kvar... Nae nu ska jag svabba golven och sedan göra mat. hej hej!

Alexandras fina dotter Leah



Min kusins dotter är så himla vacker!  ♥ Va bara tvungen att lägga in dessa bilder, tycker att dom är söta :)

rastlös..

Jag är rastlös. Jag skulle helst vilja gå ut på en långpromenad, men det vill jag inte göra själv såhär dags. Jag får väl nöja mig med lite situps eller nåt. Imorgon ska jag åka hem till mamma och tvätta. Sen ska jag på Afro med Min kusin. Ska bli roligt att testa det för alla jag känner som har provat på det har fortsatt med det och tycker att det är jätte kul :)

Mittens har deckat här brevid mig på en hög med kuddar. Hon ser så söt ut och ligger och "snusar". Hon har busat massor ikväll. Lisa var här förut så hon fick vara lektant haha.

Funderar att skriva lite på min bok också. Tro det eller ej men jag har börjat med den. Får se vad det blir av den, lovar ingenting..


(Tänkte lägga upp en bild i det här inlägget men blogg.se vägrar

18/4

Har precis kommit ut från duschen. Ska snart möta upp Lisa och Sofie. Vi ska gå och sola och sen gå runt strömmen? det är vad jag hörde i allafall, hehe. Hörs senare ikväll..

En helt vanlig tråkig söndag.



Mormor ringde och väckte mig  för en stund sedan och påminde mig om att jag har tvättstugan, som jag hade sagt till henne igår. Jag går ner och upptäckte att det var IGÅR! Helvete också.. Jag som måste tvätta! Nu fanns det inte tvätt tid förens 2 Maj! Så imorrn måste jag åka hem till mamma och tvätta. Hon har ju tvättmaskin hemma. Men jävligt trist att släpa på tvätten dit..

Idag vet jag inte vad jag ska göra riktigt. Ringde Lisa nyss men hon är i stallet, så vi skulle höras lite senare. Hoppas att hon har tid att umgås med mig idag, haha :) Nu ska jag göra kycklingsallad! tjosvejs..

Igår..

Shiiiiiiiiit vad trött jag är. Igår så va jag hemma hos Lisa, vi grillade med Sofie och så kom Lollo sen också. Vi åt massor så vi blev jätte mätta, men vi tvingade ner massa vin också, haha. Sen drog vi till Otten och dansade loss enda fram tills klockan 3 vid stängning.. Sen gick jag med snabba steg hem ♥



Börjar jobba klockan 18, så tänkte ta en promenad ner dit med bra musik i öronen :)

there are worlds and worlds of ways to explain...


Du gör mig hel.. ♥

Grillning hos Lisa


Jag och Lisa var på stan för en stund sedan och köpte vin. Nu ska jag hoppa in i en dusch och sedan skynda mig hem till henne. Vi ska grilla några stycken och dricka lite vin :) Så har inte tid att sitta här och skriva egentligen. Tjohej!

Årets första Halvarsglass






Dags för en promenad i vårsolen

Ska strax iväg här. Promenad med Alexandra, Leah, Ellen och Siri :) Vi ska gå upp till Halvars och ta årets första glass. Tar med mig kameran så det blir nog någon bild eller två.

Uppdaterar inte förens ikväll när jag kommer hem från jobbet. Nu fick jag sms, det är nog Alexandra som är i närheten nu.. Tjohej!

Vince, E, Drama, Turtle and Ari


Nu säger jag godnatt. Ska se ett till avsnitt av Entourage sen ska jag sova! Hoppas på sol imorgon, ska hem till mormor vid lunch och sola lite på balkongen :)

Klickat hem dessa..


Nya converse är påväg hem till mig. Beställda från La redoute. Dom vita verkar vara slut på dom flesta ställena här i stan. Älskar Converse ♥

What a bad little girl I am


Klättring på gardinstång nr 2! Hon är fan inte klok..

Kom nyss hem efter att ha varit och handlat lite på maxi med mormor. Köpte lite grönsaker, frukt och sojamjölk! Sojamjölk (orginal, INTE vaniljsmak) är svingott! Har börjat med Sojamjölk för jag har insett att min kropp inte klarar av vanlig mjölk, jag älskar mjölk så det är inte speciellt kul att vara tvungen att undvikat.

Nu ska jag göra Chili con carne, utan bönor för det glömde jag köpa. Men det får gå endå med en sallad till :) Sen blire långpromenad med Linda...

Solen skiner

Så himla fint väder ute! Snart ska jag ut i solen. Mormor och jag ska en snabbis ut till ingelsta.. Sedan blir det långpromenad med Linda från jobbet.

Finns inte så mycket att säga, det är för fint väder för att sitta här vid datorn. Hörs senare ikväll.

Mittens jagar fåglar


Let the drummer kick


13/4



Saknar dom små trollungarna..


Älsklingar ♥ Jag lovar er många promenader i sommar! Saknar er småpluttar..


Sex and the city 2


Welcome!

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=johannakallasfia

Med hjälp av bloggtrafik.nu så har jag fått massor av besökare, det fungerar verkligen :)
hoppas att ni kommer vara kvar! ♥


London..

Nu ska jag leta runt lite efter något skapligt vandrarhem som jag och Lovisa kan bo på 8-11 juli när vi ska dit på en härlig weekend. Jag, Lovisa och förhoppningsvist Sandra ♥ Om ni har några tips på ställen där ni själva har varit så kan ni väl slänga in en kommentar :)



Skulle inte säga nej till..


tränat..

har varit och tränat ikväll med dessa två söta tjejer. Kusinen och hennes kompis..

Julia & Jossan

12/4 Måndag.

Jag gick nyss upp ur sängen, men har varit vaken en bra stund. Ska vara hemma här under dagen, ikväll blire träning med min kusin Julia som också har börjat träna på nautilus. Det ska bli trevligt :) Har inte så mycket att skriva om just nu, men uppdaterar senare..


krossad glödlampa..

Ja ni läste rätt och gissa vem som tagit sönder den? ja det behöver jag ju knappt skriva. Mittens har börjat gilla att välta ner lamporna i fönstren. Denna gång gick en av dom sönder. Glas över golvet. Bara att dra fram dammsugarn och börja städa mitt i natten. Hon ville ju helst börja leka med glasbitarna *suck* Jag älskar min katt.... Ska köpa nya lampor och så ska jag fasen klistra fast dom..

Nu ska jag pussa på henne för att hon är så himla knäpp. Sen ska jag bädda ner mig i min renbäddade säng. Godnatt!


varsegoda, här har ni en galen bild på en galen katt..

Sunday


Det har varit otroligt fint väder ute idag. Jag vaknade ganska sent runt 14.00 tiden, men hoppade glatt ur sängen och drog upp persiennerna, la mig i sängen igen och njöt av att se solen genom fönstret. Sen ringde jag mormor och hon skulle åka ut till min mamma och fika, så då ville jag hänga med. Ringde och tjatade med min kusin Julia också. Väl hemma hos mamma blev det krig, så där var vi inte sålänge. Hann äta en banan, dricka en halv kopp kaffe sen åkte vi.. Jag har jobbat ikväll också. Det var otroligt segt. Trött i hela kroppen och söndagar är ingen jobbdag känner jag. Då ska man bara vara hemma, mysa under en filt i soffan med datorn i knät och någon bra serie på tv. Nae nu måste jag ta en dusch. Jag luktar verkligen inte blommor just nu. Stekos och flott. Slänger nog in ett till inlägg sen innan jag somnar..

Monki


Jag bytte dom där leggingsen som jag köpte häromdan på Monki. Dom var förstora och storleken mindre satt konstigt, så nae då bytte jag till det här linnet istället. Stort, långt och perfekt till sommaren :)

Det är Lördag..


Ska blunda i en halvtimma nu, sen iväg till jobbet. Imorgon blire träning med min kusin Julia.

Det blev en lugn kväll.

Jag och Lisa stannade hemma. Vi drack lite cider, snackade om allt och ingenting. Blev hungriga och gick och köpte mat. Tillbaka hem till henne och fortsatte och babbla om allt möjligt, hehe :) Kom nyss hem så det blev jävligt sent, men vi kunde inte sluta babbla haha.

Nu ska jag krypa ner i sängen och titta på Entourage, herregud vad jag har fastnat för den serien, hehe.


Godnatt bloggen, vi ses imörrn!

Fredag fredag fredag

Har varit och lunchat på stan med frida idag, sen har jag städat här hemma. Nu ska jag fixa iordning mig och sedan börja röra mig mot Lisa. Vi vet inte vad som händer ikväll. Kanske filmkväll, kanske utgång. Ingenting är bestämt en.

Ha en trevlig kväll :)

Hemma..

Kom nyss hem från jobbet. Det har varit jobbiga 6 timmar, folk hela tiden. Så nu har jag riktigt ont i fötterna efter både träning, promenad och ett arbetspass. Mittens blev glad när jag kom hem, jätte kelig blev hon. Nu busar hon runt på golvet och jagar sina leksaksråttor. Jag tänkte faktiskt bädda ner mig i sängen och titta på Bella&Tyras show. Sen är det sovdags, tror jag.. Om jag känner mig rätt så kommer jag nog inte somna en på ett par timmar. Godnatt!


slänger in bilder på Mittens i brist på annat. Måste fota lite känner jag, det är bara inte så roligt att släpa runt på en Nikon D80 när man ska någonstans och min lilla digitalkamera är spårlöst försvunnen.

Name the pet


Name the pet har gjort en cover på Bryan Adams summer of 69.. svinbra!

8/4

Jag kom hem från Nautilus för ett tag sedan. Har varit och tränat :) Nu står en kyckling i ugnen och väntar på att bli klar och uppäten. Jag ska vila en stund innan jobbet också. Sen blire att ta en promenad ner till jobbet idag. Känner mig duktig, haha :)

Mittens står vid fönstret och försöker jaga fåglarna i träden utanför, haha. Hon är rätt blåst min lilla katt ♥


Entourage..

Kom hem från Lisa för en stund sedan.. Nu ska jag bädda ner mig i sängen och se massor med Entourage avsnitt, Andra avenyn avsnittet från ikväll och Gossip girl avsnitt 17 på säsong3!

Godnatt på er.


M o n k i

Idag så räddade min pappa mig med lite pengar, Tack pappa! Tro inte att dom pengarna har gått till shopping, för det har det inte. Dom ska gå till viktigare saker. Men så fick jag pengar av mamma som hon va skyldig mig så då köpte jag dessa leggings från Monki! Hur snygga som helst. Monki har så mycket snygga kläder nu! Jag blir ju helt tokig! Men alla pengar som blir över nu framöver kommer jag lägga undan till London, så jag kan shoppa massor där!


Mittens..


50% underbar 50% galen. Har snart haft henne i ett år. Hon har varit en tuffing sedan dag 1 och allt ska vara på hennes villkor. Det är inte hon som bor hos mig utan det är jag som bor hos henne. Det är iallafall vad hon tycker.

7/4

Har börjat dagen med ett träningspass på Nautilus. Nu ska jag duscha och följa med mormor till hagebycentrum och luncha på Lindalh's. Efter det ska jag hem till Alexandra och pussa på min söta kusindotter Leah :) Ikväll ska jag träffa Lisa. Fullrulle alltså, så uppdaterar nog inte förens ikväll. Ciao!

Vårtecken..


Dags att bädda ner mig i sängen nu..

Äntligen har jag lyckats att göra inläggen bredare. Det tog sin lilla tid. Typ 3 år haha! Men nu jäklar ska det bli roligt att kunna lägga in STORA bilder, för det är så mycket snyggare! Nu ska jag se Gossip girl & Entourage ♥

Entourage är ju så jävla sjukt bra serie! Min kusin tjata på mig massor att jag skulle se det och en jobbarkompis sa också åt mig att se påt. Jag blev inte direkt besviken när jag upptäckte att serien är helt underbar och väldigt beroendeframkallande! Godnatt :)


Vilken otroligt vacker bild på mig och Sussi....


Jag hade visst hamnat på Jennys kamera när jag var ute med henne och Sussi för några helger sedan. Den kvällen var riktigt rolig och måste göras om snart!  ♥


Telephone


5/4

Ååh.. Är proppmätt! Har precis ätit massor med mat, så nu ska jag vila lite. Om en stund ska jag hem till Mimmie på en fika och babbla lite skit :) Har inte alls mycket att skriva nu så sparar det till senare när jag kommer hem igen. Tjosvejs!


Vi har blivit lurade.

Tittade ut genom fönstret nyss. Jag vill gråta, seriöst. Hade inte våren kommit? Nu snöar det..igen.

Last week




Julia & Vanessa förra veckan..

Turkost


Glömde att nämna att jag föll för det här nagellacket idag. Har sett det på flera bloggar, men fastnade inte för det förens jag såg min kusin Julia hade det på sig idag. SÅ J*VLA SNYGGT! 39 spänn, var som hittat!

Godnatt




Ska bädda ner mig i sängen och se massor med Entourage avsnitt nu.
Här har ni en härlig låt av Janet Jackson..

Söndag.

Ska hem till Malin för en härlig filmkväll om en stund! Men först ska jag med Mormor och kusin Julia till hagebycentrum, sen ska jag ta en promenad därifrån till Malin tänkte jag. Häärligt väder ute! Imorrn ska jag till gymmet igen. Spännande att se om jag har gått ner något..

Dig

Jag är hel med dig och halv utan dig.. ♥

London

Vi har bokat LONDON nu! 8-11 Juli åker jag och Lovisa dit! Fan vad kul vi ska ha! ♥

Goodnight

Ska se lite serier och så nu, sen ska jag sova. Tänk att folk verkligen går ut och festar idag. Jag blir trött bara jag tänker på det. Men imorgon kanske, bara kanske det blir utgång. Ska hem till mamma på middag imorgon också. Sen träffa Lisa!

Godnatt på er!


Jag har finbesök av prinsessorna





Alexandra & Ellen är här med sina små prinsessor.. Jätte mysigt :)

Godnatt.

Nae nu är jag slut som artist. Jag är trött. Trött i kroppen men pigg i huvudet. Förklara den då?

Har gjort om en kompis blogg, men hon vill vara en anonym bloggare så kan tyvärr inte länka den, tråkigt men sånt får man respektera tycker jag :)

Sen stör jag mig på en sak. Vem fan kom på det här med långkjol? Det är så extremt fult och förstör verkligen vilket utseende som helst. Det finns inte en enda människa som faktiskt passar i det och om ni tycker att jag har helt och hållet fel, så får ni gärna skicka en länk i komentarerna.


Style by Mats..  finns en länk till vänster för er som vill läsa en skön blogg, eller sök på youtube för fler Style by mats - klipp..

Hello

Åå det var så roligt att träffa min morbror idag och min söta kusin också självklart. Har inte träffat min morbror på allt för många år! Först var vi hos mormor och fikade och så kom min moster och kusiner dit. Sen åkte vi vidare till mamma och åt lite där. Sen var dom tvugna att åka igen. Men det var jätte trevligt och det får inte dröja sådär länge!

Sen efter det så åkte jag hem till Lisa. Hilla var också där och vi kollade på film och åt godis. Jag är proppmätt av allt jag proppat i mig idag! usch jag får ångest!

RSS 2.0