Den stora dagen..

då är man 19 år och gammal! :) näerå men man börjar känna sig rätt sliten, men det är lungt jag överlever. Än så länge har jag fått en ny tv ;) en klocka och pengar. Senare kommer gästerna! ska snart hoppa in i duschen och sen gå upp till affären och köpa lite läsk o sånt. Mamma kommer med smörgåstårta sen, så jäkla gott! Jag krävde en smörgåstårta i år! En på jobbet ville ge mig sitt pass ikväll, fan att jag fyller år! jag som vill tjäna pengar, men det kanske jag gör idag ändå genom presenter! Det känns ändå rätt skönt att vara födelsedagsbarnet idag. Fast jag är fortfarande skitskrajj över vad mina vänner har för present till mig, livrädd är jag! Nu ska jag börja göra mig iordning lite, sitter fortfarande här i pyjamas. Ha en bamse bra dag!

Det känns bra att fylla år samma dag som Justin Timberlake! Grattis, du är kung!

19 år :)

Jahopp då är man 19 år och det känns ingen skillnad denna gång heller. Jag är nervös över vad jag kommer få för presenter, för man vet ju aldrig.. Hihi

Praktik och ösregn..

Imorse missade jag bussen till praktiken så jag kom försent. Sen när jag kom dit så var bara Lollo där, men hon är så rar & trevlig så det gjorde ingenting, vår handledare gick och snackade engelska hela dan för det har tydligen börjat jobba en ny kille där och han kan tydligen ingen svenska? Jag och Lollo kunde knappt hålla oss för garv när vår handledare pratade "svengelska". Vi gjorde inte så mycket idag, scannade in våra negativ och lite sånt. Vi skulle ha framkallat men vi kom aldrig så långt! hehe. Jag börjar bli skapligt trött på pastasallad nu, har med mig det varenda gång, fy blää! Sen fick vi sluta ganska tidigt så då åkte jag hem. Det regnar ute idag, vilket inte känns sådär jätte bra. När jag stod vid södertull och väntade på bussen så trängdes jag tillsammans med 10 till i "busskuren" och det kändes väl heller inte sådär jätte mysigt, stå och trängas bland främlingar som inte vill bli blöta av regnet, nä fy det tycker jag inte om. Vart jätte glad förut föressten, Frida min sockertopp ringde mig och gjorde praktiken lite roligare med sin glada röst, tack :)

Nu sitter jag här hemma och ska snart slänga mig på soffan och kolla på "våra bästa år" som mormor har spelat in :) i know jag är nörd, jag kollar på den värsta såpan i världen, men det är så bra så jag kan inte låta bli. Jag är åtminstonde inte helt ensam om att tycka det, sådäså!

Ha en trevlig dag! Föressten, gissa vem som fyller 19 år imorgon? ;)

Tisdag

Idag var jag i skolan som vanligt på Tisdagar! Sen åkte jag till stan och träffade Mimmie. Jag köpte en tröja på Gina Tricot sen tog lixåm min lön slut :) jag är en slösa och har köpt för mycket saker sen i fredags då pengarna kom. Men hello, thats me! Sen åkte jag hem till min moster och hälsade på, kollade på Gossip Girl som började idag :) det var rätt bra, men hoppas på att det blir ännu bättre! Nu sitter jag här och tittar runt på bloggar och samtidigt kollar på tv. Det är någon film på svt.. Ni får sova så gott.. god natt !

image400

Storstädning och dålig bio..

Dagen har börjat med att jag missade bussen imorse så kom lite försent till Skissteknik&Akvarellen. När jag sen kom dit så skulle vi göra självporträtt vilket inte är sådär jätte roligt tycker jag. Men men, sen så skulle vi ha nästan 3 timmars rast så vi gick ner till stan och käkade kycklingkebab vilket var guld värt :) Sen gick vi en sväng på stan och där köpte jag ett par Cheap Monday jeans, skit snygga ;) Sen så skulle alla Media elever gå på bio så klockan 12.00 gick vi bort till Filmstaden till dom andra.. Men vi såg på filmen i ungefär en halvtimma, sen låg alla typ och sov, jag somna till säkert 5 gånger under den där halv timman, så vi drog, tänk er en svart-vit fransk film, det låter inte så lockande va? Sen åkte jag hem och storstädade, behövdes verkligen. så har slängt massor med grejer nu.

Nu ska jag spela tv spel med min lillebror. Hej svejs!


Ett till Peace Armband?

image397
Funderar på att skicka efter det här Peacearmbandet, okej jag har ett redan fast det är i en annan färg och jag tycker orange kan vara så fint när det är något litet :) Vill ha Vill ha!
www.cocoo.se

Fredag igår, Lördag idag..

Igår hängde jag med Frida hem till henne, Natta följde också med. Vi lagade Tacos och kollade på Film "Juno" som ni kunde se lite av i förra inlägget.. Helt underbar! Sen kollade vi lite på Let´s Dance och sen var det Resident Evil på Tv, men vare bara jag som tror att dom råkade visa 2an förra veckan? För det var väl 1an som var igår? för slutet på den var typ början på den som var förra veckan? Aya sen tog jag och Natta spårvagnen hem. När jag kom hem så tittade jag på "JUNO" igen för den var så himla bra, hehe så somnade väl inte förens halv 4 kanske?

Idag ska jag jobba, börjar klockan 18.00 och ska jobba med Ellen, hon brukar ha en sån himla tur och brukar få lugna kvällar när hon jobbar :) så jag hoppas på en lugn kväll idag fast det är lönehelg.. Men vi får väl se, men jag känner mig fortfarande inte frisk så det skulle vara perfekt med en lugn kväll.. Nu ska jag äta lunch och sen slänga mig på soffan i några timmar och bara lata mig! Ni får ha en himla mysig lördag, bye bye..

Juno




Jag såg den igår, 2 gånger! helt underbar film och den bästa ungdomsfilmen hitils! Både allvarlig och skämtsam och dessutom oförutsägbar! Den var verkligen underbar! skådespelarna var jätte bra och passade perfekt in i rollerna! och Vem älskar inte Michael Ceras gulliga nervositet? 

Jag ger den :
5 av 5 stjärnor!

Dagen idag..

Jag är så trött, kom nyss hem från min moster och ska äta och sen sova? eller det är i alla fall vad mitt huvud tänker.. Imorgon är det dags för praktik igen.. fyfy, så trist! idag var det väl lite roligt när vi var i fotostudion men ingenting jag inte har provat förut.. åååååhhhh blir galen på den där skiten. tur att vi är 4 stycken där.. Men men nu ska jag äta och sova.. ni får hade så bra!

En dag på Praktiken...

    
 

Ja, inte visste jag att vi skulle vara i fotostudion idag, hehe.. Jag kom osminkad, rufsigt hår och i myskläder, haha..

Onsdag..

Vad skönt det är med studiedag, efter mycket om och men så fick vi vår studiedag fast vi har praktik och det är så skönt... Idag ska jag bara vara hemma och ta det lungt, se nån film eller något, sen ikväll ska jag till min moster :) Jag är fortfarande sjuk, hade världens ont i huvudet igår och jag känner mig helt öm i huvudet idag med :( usch vill vara frisk. Detta får bli ett kort inlägg idag.. men kanske skriver mer ikväll om jag får tid till det.. Ha en bra dag


Fortfarande chockerad!

image386
Jag är fortfarande chockad över att Heath Ledger är död, se så lik hans dotter är honom! Stackars lill tjejen, hon lär ju inte förstå vad som hänt? :(

R.I.P

image385
Heath Ledger du kommer alltid att vara en stjärna! Rest in peace! <3

Måndag kväll

Hej hej, kom hem från Frida för en stund sen, hon är för go min vän :) Vi såg någon riktigt sjuk dokumentär på tv4 om tjejer som hade så mycket muskler så att jag och Frida nästan kräktes upp kycklingsalladen vi precis hade ätit.. Näe usch, det är snyggt med tränade kroppar, men asså när tjejer börjar förvandlas till män genom träning så vänder det sig i magen.. eller vad säger ni? Näe fy!

Nu sitter jag och ska se på några Andra Avenyn avsnitt på datorn :) fasen va bra den serien är! Föressten när kommer Prison Break tillbaka? jag vill fuska, men ingen vill ladda hem åt mig? Why? haha, men jag får väl vänta. Imorgon är det Ugly Betty på Tv vilket betyder att jag kommer sitta bänkad framför tvn. Ska till Linda och Danne imorgon, det var ett tag sen.

En kompis till mig som heter Emmie har fått sin bebis nu och det kom ut en liten pojke.. så glad för din skull :) Grattis och jag önskar er all lycka i framtiden :) Man blir ju väldigt sugen på att skaffa barn när det är så många i sin närhet skaffar barn. Jag som till och med har bestämt namn redan, haha.. nae ska inte ha några fören om ett par år, men har alltid sagt att jag vill vara en ung mamma!

Nu ska jag sluta skriva för tankarna har tagit slut.. Funderar på att börja skriva vettiga saker i bloggen? alltså om något särskilt, eller jag vet inte.. har ju en filmblogg, men jag är ju inte så aktiv där om man säger så, kanske borde göra om den här till lite av en filmblogg istället? äsch jag vet inte, god natt!


image383

Måndag

Gomiddag kanske man ska säga ?  Morgonen började med att jag hade Skissteknik & akvarell och jag undrar varje gång varför jag tog den kursen? Det undrar nog Towe också, för vi sitter och gnäller varje gång. Vi tänkte väl mer på att vi inte skulle ha så mycket plugg, men det som vi har är nästan ännu jobbigare. Att man håller på med något som man verkligen inte kan och som man måste födas till för att man ens ska kunna lära sig. Man måste ha känsla för det man ska göra när man skissar och målar, vilket jag inte är född med.  Men i alla fall, sen så gick jag och Towe tillbaka till skolan, åt lunch och sen hade vi Svenska, yippie! eller inte. Jag slumrade till och Christoffer satt och tog kort med sin mobil som vanligt.. undrar hur många bilder han har på sin telefon när jag sover på lektionerna? Men det bjuder jag på haha..

Nu har vi rast och inväntar på Rörlig bild, vilket är anledningen till varför jag valde mediaprogrammet. Love it! Vi ska planera vår musikvideo :) hehe.. Sen slutar vi runt halv 4 och då ska jag hem, vila en stund och sen dra hem till Frida och hon skulle tydligen bjuda på mat? hon är för go :) Är det något bra på tv ikväll?

Nu ska jag fortsätta att dreggla över alla fina bilder på cupcakes och så vidare på google.. hej hej :)

Inte en helt vanlig söndag..

För idag är jag pigg och så glad så att det pirrar i magen.. det kan bero på att det är ljust ute eller så beror det på att jag satt hemma hela dagen igår så att jag har fått tillbaka min energi? nah vet ej.. haha.. Vad ska man göra idag då ? snart ska jag och mormor åka och handla.. sen ska jag hem till min moster :) måste hämta mitt Nintendo Wii från henne också :) Sen blire lungt ikväll, imorgon är det ju skola igen.

Vad brukar ni göra på söndagar?

En väldigt lång Lördag

ja, vad gör man när man har haft en hel dag med bakfylla och förkylning ? jo äter! Jag haft fått tillbaka aptiten nu till kvällen och har vräkt i mig tonfisksallad, smörgåsar och ostbågar.. herregud vilken blandning men fy så gott :) Vi hade i alla fall en mycket trevlig utekväll igår. Först var vi hemma hos Frida några stycken och sen drog vi till Otten och dansade loss :) Sen drog jag och käkade på Leons och sedan tog jag en taxi hem..

Så idag har jag bara varit hemma hela dagen lång.. Tittat på filmer och legat på soffan och det har varit hur skönt som helst. Nu sitter jag och tittar på Catwoman men ska senare byta till Resident evil på tv3. Det är skönt att vara ledig en hel helg kan jag lova :) imorgon ska jag sova ut, ta det lungt hela dagen, kanske åka en sväng till mor & bror i Smedby.. Sen på kvällen ska jag en sväng hem till Frida. Ja, snart flyttar du till Ektorp igen och det ska bli så skönt att slippa åka ända till Eneby varje gång man ska träffa henne. Det är ju en jävla bit å åka :) haha...

Nu ska jag fortsätta att titta på tv och ni får ha en fortsatt trevlig kväll... Vad gör ni ikväll?



God fredags eftermiddag!

Jag åkte aldrig till praktiken imorse, jag är så fruktansvärt förkyld och näsan rinner och det känns som att jag hostar upp hela mina lungor.. aj aj.. och jag tänkte att jag skulle vila upp mig för ikväll för det finns ingenting som ska stoppa den här kvällen! Frida fyller år så vi ska ut ikväll. Jag var på stan förut och köpte en tröja jag tror jag ska ha ikväll, men jag vet inte riktigt..Så skulle jag också köpa näspray på Apoteket och det gick ju bara inte.. miljoner olika näsprayer och jag? asså det gick ju inte att välja.. så jag gav upp, haha.. Nu ska jag hoppa in i duschen och börja göra mig iordning lite. Fast ska sminka mig och fixa håret hos Frida. sådäså men ska möta Malin på stan runt 5-6..

Vad ska ni hitta på att göra ikväll?


Imorgon är det Fredag, glöm inte det.

image377
Vad har man gjort idag då ? Jo imorse åkte jag till praktiken tidigt för vi skulle åka och plåta nån ny Chef på luftfartsverket om jag inte har helt fel. Sen satt jag och väntade på att Lisa och Lollo skulle komma tillbaks från stallet så man fick lite sällskap. Sen framkallade vi filmrullar och sen prövade vi att fota i fotostudion inför imorgon. Nu är klockan mycket för mig känner jag och ska gå och lägga mig och sova så jag orkar imorgon. Jag har gått och nyst hela dagen och har blivit förkyld. Nu under 5 minuter har jag säkert nyst var femte sekund och då menar jag verkligen allvar! Det är jätte jobbigt.. usch.. Nu ska jag drömma sött och vakna helt frisk imorgon. sådä så :)

Tjurskalliga lärare

är det värsta jag vet, lärare som verkligen vill j*vlas. Precis som min svenska lärare. Jag har pratat med henne hur många gånger som helst att hon inte ska försöka få mig att prata inför hela klassen, men hon lyssnar inte för 5 öre.. Så idag blev jag förbannad och efter lektionen så ville hon "prata" med mig och satt där och försökte spela offer och ville väl att man skulle tycka synd om henne. HAHA! Saknar vår förra svenska lärare hemskt mycket, för hon respekterade verkligen eleverna och var jämt så glad och rolig. Hon satt där framme på bänken med sina randiga strumpbyxor och fick lektionerna att bli jätte roliga. Men vår nya lärare är bara BLÄ!

Nog pratat om galna lärare. Vad ska man hitta på idag då ? jo jag ska till stan med Malin och kanske Mimmie? vi ska leta present åt Frida :) Sen vet jag inte vad jag ska göra, blir nog en lugn hemma kväll framför datorn eller någon bra film, ska i alla fall sova tidigt för jag kunde knappt somna inatt. Ugly Betty är tillbax imorgon :)

Skriver mer senare...

Nostalgi

Har visst glömt att berätta att jag ska gå och se Backstreet boys den 14 April? Ska dit med Ellen i klassen och Linda från jobbet. Kul va ? :) ska bli riktigt kul :) kommer ni ihåg dom gamla godingarna ?

image374

BabyBOOM

image372
Nicole & Joel fick en liten flicka

Läste nyss på Msn.se att Nicole och Joel har fått en liten flicka som ska heta Harlow Winter Kate Madden och ska ha varit väldigt vacker, men det är väl inte så konstigt isåfall för hon har ju snygga föräldrar! Men jag tycker att det är väldigt roligt att dom fått bebisen nu och jag längtar efter babybilder!


image373
Christina & Jordan fick en pojke

Paret ska ha fått en pojke under fredagen och ska ha varit på samma sjukhus som där Nicole födde sin dotter. Mer information har media inte fått.

Idag är det Lördag

Sitter här vid datorn och är proppmätt, mormor lagar den bästa maten i hela vida världen ;) Det är redan eftermiddag och jag har inte gjort någonting, vaknade sent, satte mig framför tv en stund och tittade på inspelade Våra Bästa År och sen någon film som gick på tv3. Sen spelade jag lite Wii, käkade och ja, nu sitter jag här. Ikväll ska jag jobba och det ska bli rätt kul att få se lite folk.  Nu sitter jag och äter Wiener Nougat som är en av dom sorters chocklad jag älskar..  Jag fick den av min moster eller kusin? och jag hade helt glömt bort den.
Men nu ska jag läsa lite bloggar bye bye..

image371

Världens bästa Chihuahua Forum :)

Sveriges största Chihuahua-forum

Mitt i natten, nu ska jag sova..


Varför bär jag inte smink?

image368
Jag älskar att köpa smink! Älskar att titta på smink och att få inspiration av olika sminkningar och jag tycker att smink är vackert. Men jag är en sån som har hela sminkväskan full med smink men nästan aldrig använder det, självklart sminkar jag mig om jag ska festa eller så eller bara vill se lite pigg ut på fredagsmorgonen.  Men annars på vardagar använder jag nästan aldrig. Ärligt talat så sover jag hellre en kvart till innan skolan än att gå upp den där kvarten tidigare, ja ni förstår vad jag menar. Men varför är jag så lat? Njae asså det handlar inte om lathet utan mer om att jag vill att folk ska se skillnaden mellan vardag och fest. Som min lillebror´s farfar sa "man måste vara ful ibland för att folk ska se skillnad" han mena det att för att folk ska se att man har gjort sig "festfin" så måste man vara ful ibland ;) och det tyckte jag lät smart. Som ni kanske ser på många bilder här på bloggen så är jag osminkad nästan jämt på foton gör mig bara lite slät hyad i photoshop, hehe. Jag älskar smink, men orka med smink i vardagen. Låt eran hy vila ;)

Fredags kväll och jag sitter hemma.

Ja, som sagt ska bara vara hemma idag och mysa framför tv rutan. Let´s Dance börjar ju idag så det blir till att se det :) Haft praktik idag och jag tänker inte ens komentera det, usch asså vi gör INGENTING och det blir så långtråkigt.. Men så kan det vara.

Imorgon ska jag jobba, då får man ju i alla fall springa av sig all rastlöshet. Snart tar jag på mig skorna och springer några varv runt huset. Samtidigt som jag bara vill vara hemma så är jag sällskapssjuk. Människor är verkligen flock djur. Nu ska jag gå och ta en dusch känner jag, för att pigga upp mig lite.. hej hej!
image367

Nybörjare? javisst, det är svårt när man får lära sig illustrator helt själv! Men man får väl träna!

image365

Ibland har man bara för tråkigt ;)

image364

Orka med media ibland (Jag är media Freak, men ibland alltså, usch)

image363

Läste på Msn.se att Eminem har blvit en finnig fetknopp? Men det fanns bara denna bild, så man vet ju inte om det stämmer. Det här kan ju bara vara en dålig vinkel eller nåt? Människor förändrar också, till och med kändisarna. Vem bryr sig att någon kändis har finnar? Inte jag i alla fall. Dom är faktiskt inte robotar. gud kan folk aldrig lämna kändisarna ifred? Han har ju tagit avstånd från rampljuset och vill antagligen vara ifred! Låt allas våran Eminem få ha leva sitt liv hur han vill. Han har ju valt att inte vilja "vara med" längre så låt honom vara. Han har varit min stora Idol ända sedan jag var liten, man kommer alltid minnas hans musik. Men give him a break! Eminem kommer alltid att vara min Gud, eller vad säger du Lovisa? Älskar vi honom inte?

Praktik

Då började man sin praktik igår tillsammans med Lisa & Lollo. Vi är hos "två fotografer" på Lindövägen. Där ska vi vara i 6 veckor och dom har också väldigt god Kaffe Latte, hehe. Men det är rätt långa dagar, typ till 5 ju, man är ju helt slut efter det. Igår gick vi bara igenom vad vi ska göra och sånt så gick han igenom alla maskiner och sånt. Ska snart åka dit men ska äta frukost först. Måste stanna vid Söder Tull och köpa påfyllnings kort på mobilen så jag får tag på frida sen, hon sov nämligen imorse den lilla sömntutan.. Men nu ska jag åka till praktiken.. bye bye

Fryser inomhus.

Ja, varför sitter jag och fryser i en lägenhet där det borde vara kallt? mmm, ja det blåser nästan från fönstren. trött är jag också och mycket att göra. Men nu ska jag över till Frida en sväng, sen ska jag till Linda en sväng senare.
Jag skriver nog inget mer idag, men hörs imorrn!

Godmorgon

Nu är jag i skolan och vi ska ha Rörlig bild snart. Vi har precis haft projektarbete och vi har fått ganska mycket beröm för att vi har så bra planering och så vidare. Vi sköter oss utmärkt ;) Vi har börjat fundera på vad vi ska göra i rörlig bilden nu och jag tror att vi är eniga om att göra en musik video hur nu det ska gå till, men vi brukar ju lösa det mesta. Låt har vi inte kommit på än men det får man ju diskutera :) Idag så ska jag och Frida kanske till Malin, ska i alla fall ringa Malin sen och höra med henne om vi kan komma. Men men nu ska jag försöka lära mig illustrator och tänkte ta hjälp av klasskamraterna som haft Graf för dom kan lite i alla fall. Men skriver nog mer senar

image362

Jag hade lite roligt i fotostudion våren -07

image361
Lägg märke till min sjyssta pose ;)

Min gymnasie tid och bara en termin kvar :)

image360

Heidi + familj :)

Måste lägga in en jätte fin familje bild på Heidi & Seal och deras två söner :) Hur söta är inte deras små pojkar?
image359

Skolan har börjat..

jahopp, nu sitter man här i skolan igen och det är precis som vanligt. Ingenting annorlunda, vilket jag hade hoppats på, allt är precis som det brukar vara. Jag, Nea och Cissi har projektarbete och vi håller just nu på att göra en folder i in design. Idag ska jag nog bara vara hemma och ta det lungt. Jag kunde inte somna inatt, jag låg och vred och vände på mig och det kändes nästan som att ögonen inte ville missa en sekund av mitt rum? för dom vägrade hållas stängda :( men men nu ska jag hjälpa dom andra.. Hej då

Underbar kväll

Va hos Frida förut och vi såg SÅKLART på Victoria´s Secret showen.. ME LIKE! Vackra tjejer! jag och Frida satt och dregglade, haha. Men tänkt om man fick ha en sådan där kropp, vem hade sagt Nej lixåm? inte jag i alla fall! Just nu sitter jag här som ni kanske märker, eller föressten vilka ni? är det ens någon som läser min blogg? haha, ingen komenterar i alla fall! Men det kanske inte finns något att komentera. Jag har ont i magen, har ätit en stor tallrik med sallad, men fy så gott det var!

Imorgon börjar skolan också. Vem längtar ? jag längtar till sommaren så man slipper det här! orkar inte med skolan mer. Det ända jag tycker om är min inriktning (rörlig bild) Men nu ska man ju gå ut i praktik 3 dagar i veckan ända fram till sommaren :) så blir ju ändå inte så mycket skola, haha nu får den andra halvan av klassen sitta i skolbänkarna och ha tråkigt. Nerå så farligt har det ändå inte varit. 3an är ändå ganska enkel, om man inte tänker på att man är skoltrött!

Inte långt kvar tills jag fyller 19 år :) inget speciellt med det kanske men ett år närmare 20 ;) Men nu ni mina kära vänner så ska jag gå och mysa ner min i min säng och titta på tv  och försöka sova. börjar klockan 08.00 imorgon :(

Godnatt gott folk :)

Godmorgon nu har jag ätit Frukost

Jag vet, klockan är mer lunch tid,
men jag ville verkligen sova längre idag för skolan börjar imorgon och då blire till att gå upp tidigt varje dag.. Undrar vart jag ska vara på praktik? men det är ju på ett "Fotoställe" dom första 6 veckorna (jag går ju Media) och sen i 10 veckor ska jag vara uppe på ett ställe som heter vrinnevipark med rörlig bild, så då blir det till att göra långfilm :) hehe.  Jag åt precis frukost och det är sjukt hur mycket piggare man blir än innan när magen är tom, älskar frukost :) Jag dammsugade mitt rum nyss också så jag slapp göra det sen. Senare ska jag hem till Frida och titta på VICTORIA´S SECRET SHOW :) vilket jag ÄLSKAR! Är det någon som vet om man kan skicka efter kläder och sånt därifrån till Sverige? har hört rykten om att det inte går? Skulle så gärna vilja göra det :) dom har så sjukt mycket fina kläder! Men men nu ska jag hoppa in i en dusch och sen åka ner till stan en kort sväng tänkte jag? får se hur det blir. Ha en mysig Söndag och njut av den sista dagen i ledighet på länge!





Lördags morgon

Nu sitter man här igen och jag är jätte trött, halvtittar på Andra Avenyn på tv samtidigt som jag skriver, men har redan sätt dom där avsnitten. Jag längtar lite tills jag fyller år, för jag hoppas på att få The O.C - Boxarna. Vad ska man göra idag då? Jag och mormor ska åka och handla och lite sådär (tänkte få henne att åka till Maxi -Filmhyllorna-). Sen ska vi väl äta någonstans och sen åka hem till Mamma & Bror i Smedby :) Han är så go och så ska han vara sådär "Lill-gammal" hehe. Ikväll kanske jag ska hem till Linda & Daniel, det beror på om hon mår bättre idag. Annars ska jag nog ta en lugn hemmakväll framför datorn! Tänkte snart hoppa in i en dusch och sätta på mig myskläder hehe jag är verkligen ingen jeans människa :) fast jag använder ju det i alla fall, för man kanske inte alltid kan gå runt i mysbrallor :) Nu tänkte jag titta runt lite på olika bloggar..  Hej då






Min sötnos till lillebror :)

Jag har ju glömt..

.. Att visa mina nya örhängen jag köpte igår! visst är dom fina? jag vart helt kär när jag såg dom..



Söta ungar :)

Först den här som jag hittade på en annans blogg.. What Ever! haha
och den här grymt söta lilla tjejen som jag får tårar i ögonen av varje gång, så otroligt söt!

Nu är det...

image346

Fredag

Ute är det snö precis överallt! Men det är ju roligt för alla småbarn i alla fall, men snön ska tydligen försvinna i helgen? Aya ikväll ska jag och Frida hem till Malin på lite filmkväll :) vi ska äta god mat och titta på någon bra rulle, men jag har ingen ny? kanske ska stanna till på Åhléns på hemvägen och se om jag hittar någon, ska nämligen till tandläkarn snart. dom ska väl se om tänderna fortfarande sitter där dom ska efter tandställningen. Men det gör dom! för jag har varit jätte noga med bettskenan på nätterna, usch fy så jobbigt det har varit. Vad skönt det ska bli med en lugn helg, på måndag börjar skolan igen! men det ska bli skönt ändå, för ju snabbare det börjar desto närmare kommer STUDENTEN! längtar! och snart fyller jag år också :) sista dagen på den här månaden :)

Paket

Igår kom paketet från Cocoo.se :) snacka om att dom var snabba med att skicka ut grejjerna. bra bra :)


Snabbshopping på stan och Heroes hos Sandra

Träffade Sandra på stan på eftermiddan och vi skulle igentligen bara "gått igenom" stan för att värma oss innan vi gick till henne, jamen visst. Jag kom därifrån med en T-shirt från Gina Tricot, ett halsband med en jordgubbe från Guldfynd och ett annat halsband från Glitter som var nytt för i vår. Sen tog vi en promenad till Sandra där vi tittade på programet om Victoria Beckham och sen Heroes. Stackars Victoria, varför ska hon va så himla smal, hon var ju så snygg förut! Men men, sen åkte jag hem och nu sitter jag här och tänkte spela lite Sims2. Ha en fortsatt trevlig kväll :)



Onsdag.

Jag sitter här och beställer smycken och nu måste jag sluta innan jag blir pank!, haha.. Vad ska man göra idag då ? Ska äta snart det är en sak som är säkert :) mormor gör egna hamburgare, mumma! Sen ska jag duscha och göra mig iordning. Sen kanske mamma kommer hit å hjälper mig med att sätta upp en hylla och lite så. Jag försöker få tag på Sandra för att se om vi skulle ses idag eller inte men hon svarar ej på mitt sms så då blire svårt ;) Ska ringa Frida sen också.. Nu ska jag städa lite tänkte jag..

Hej hej!


cocoo.se

Nu har jag skickat efter ett peace armband :)





Victoria´s Secret show 2007

YES, på söndag sänds den kl: 20.00 på TV3. Jag älskar Victoria´s secret show!


image341

Vill Ha!

Ge Mig!







2 0 0 8

image334
Ja, förutom att det blir lungt nästa nyår så var det ganska trevligt igår.. I alla fall så länge vi var hemma hos Frida och åt god mat och drack.. Sen blev vi iväg lurade på en lokal fest. Det var redan jätte mycket folk på spårvagnen men man tänkte ju inte mer på det. Sen när vi går där påväg till den där lokalen så tittar vi bakom oss.. typ 100 pers bakom oss som också ska dit? folk gick förbi oss hela tiden (dom kom därifrån) och man hörde dom säga flera gånger "fy fan vilken värdelös fest" men alla tänkte väl som oss, den behöver bara mer folk.. aya, vi säger så. När vi hade gått i typ en halvtimma var vi framme, alla var på dåligt humör och där var det där lilla huset.. med typ (200 pers därinne) Vi gick in och vi vände lika fort.. Det var FÖR mycket folk där och det såg ut som en pundarkvart! men typ alla var där :/ helt sjukt hur mycket folk som var där. Malin ringde mig och sa att hon o fler var på väg dit och jag bara skrek rätt ut "FAN, kom inte hit ni kommer ångra er som fan och alla ska dra" hon fatta typ ingenting.. men det gör nog ingen som inte var där.. helt sjukt ju.. Sen fick vi skjuts hem så jag var hemma vid 1 kanske.. La mig i sängen och sov. Bra val tycker jag!.. Misslyckat nyår.. vi borde ha varit kvar hos Frida från början.. Nästa nyår tänker jag antingen fira med familjen eller bara sitta några kompisar och äta gott och ta det lungt... känns som man börjar bli för gammal för allt nyårsfestande!

Hur var erat nyårs firande?


   
*   *

RSS 2.0