- Intresseanmälan

Vet ni vad jag precis har gjort? Jag har skickat iväg en intresseanmälan för en lägenhet inne i stan =) Äntligen hittade jag en lägenhet, men det är ju ganska liten chans att jag får den ju, men endå. Det är en 2:a i dom där fina gamla husen nere i stan. Nu är det väl bara att hoppas på det bästa! Tjohooo!


- en bild

Haha måste bara visa en riktigt ful bild på mig som Natta skickade till mig precis. Här är jag och Tessan förra fredagen när vi var på förfest innan utgången.

- Fredag

Har städat idag, alltid lika tråkigt! Sitter hemma hos Fridas mamma med Frida. Vet inte vad som händer ikväll faktiskt, blir nog lungt endå, känner inte riktigt för att gå ut, men resten av stan verkar ju ska ut ikväll. Finns inte så mycket att skriva idag.......Hej då =P

- Natt

Jag och Frida är inte kloka! Vi sitter fortfarande hemma hos hennes mamma och sitter vid varsin dator. Vi lagade nyss mat, kycklinghamburgare! Gott var det kan jag lova! Ska väl gå hemåt om en liten stund, börjar bli trött nu, klockan börjar närma sig 4 vilket brukar vara min tid då jag börjar bli trött. Imorgon ska jag upp och städa (idag). Mormor lär väl börja tjata klockan 10 på morgonen eller nåt. Vet inte mer vad som händer imorgon. Kanske utgång, kanske hemmakväll. Ingenting är bestämt.

Måste berätta en helt ointressant sak egentligen, men det är lite kul. Deras diskmaskin låter som musik, typ som trummor. Så vi sitter här och diggar i takt med diskmaskinen....okej jag är övertrött nu! dags att gå hem och sova..

Natti!


- Dator, kaffe och pungråtta

Hehe sitter hemma hos Frida. Sitter vid varsin dator och dricker kaffe. Att man kan  ha så kul för så lite =) du är bäst! Trött är jag men kommer aldrig lyckas sova. Frida är förövrigt en pungråtta =P


<3

- Torsdag

Kom precis hem från träningen, var och tränade med Malin och Hanna. Innan det så var jag en sväng hos Frida. Har inte gjort så mycket idag, nu ska jag gå och äta..

Hej!

- Utekväll

Ja, haha det blev en utgång idag. Var inte direkt tänkt så men efter lite tjat av mina vänner så följde jag med ut, Otten. Men jag ångrade mig typ direkt när jag kom in. Jag visste ju att det skulle vara psykmusik hela natten lång, men alltså helvete =P inte värt 200 spänn i alla fall, trotts att jag där ett tag diggade musiken. Men alltså, nja.. inte min musiksmak och massa jobbigt folk överallt. Hälften hade väl knaprat E. Brudar som var klädda som fnask (ooops) och killar med svettiga bara överkroppar överallt, not fresh! Haha! Men men Jag och Emelie hade rätt kul endå! Det blir ju vad man gör det till som sagt. Att vara nykter på ett ställe fullt med fulla människor är ju heller ingen hit! 

Nu är jag trött, har ont i huvudet och öronen för den jäkla musikens skull. Ska sova! Godnatt..
 

- Onsdag

Sitter här och värmer mig under täcket, fy vad kallt det ska vara! Träffade Towe förut idag och vi gick och spelade biljard (som ni kanske ser på bilderna här nedan). Det var trevligt! Sen gick vi en sväng på stan men jag köpte ingenting, får inte göra det heller, lönen är snart slut! =P

Frågan är vad man ska hitta på ikväll? Kanske ska träffa Frida om hon orkar, annars ska jag träffa Emelie och dom. Får se vad som händer och sker. Vad ska ni hitta på? Kramis!

<3

- Biljard







- Movies

Har en liten filmstund med mig själv här hemma, Har precis sett klart Sleepover och ska nu starta Chasing Liberty. Sen är det godnatt kan jag lova, sitter här och gäspar för fullt! Natti, natti!
    

- Ont i ryggen

Okej, nu har jag suttit här alldeles för länge. Har suttit och pillat ihop en ny header i photoshop som ni kanske ser. Det är vad jag har att göra en tisdags kväll. Ser samtidigt på Closer som är slut vilken sekund som helst....Nu! Den är rätt skruvad den filmen! Om en liten stund tänkte jag titta på film, det är det enda som går att göra här hemma. Jag gick aldrig ut på en promenad, orkade inte gå ut bara för att.  Fick aldrig tag på någon heller. Vad har ni gjort ikväll? Haft roligare en mig i alla fall får man väl hoppas!?


- Träning och shopping!

Träningen gick bra, orkade mer en vad jag trodde. Men fy vilken dålig kondition jag har endå och fy fasen vad svettig jag var! Men det där blir nog bra tillslut =P Sen efter träningen så åkte jag hem, duschade och åt mat, sen tillbaks till stan och gick och shoppade lite smått med Malin. Jag köpte en grå kofta på Carlings, lite strumpor på Lindex och ett lila nagellack på Make up Store. Det var det absolut sista jag får köpa innan nästa lön kommer! Nu har jag bara lite kvar av lönen och det måste jag hålla kvar!

Vad gör jag nu då? Sitter här med datorn i famnen och ska ta mig en liten promenad snart tror jag. Ingen verkar orka hitta på något? Ajja måste sluta nu, ha en bra kväll! Kramis!



   

-

Jag ska snart möta upp Malin för att gå och träna! Kan ni tänka er, jag gå och träna? Hehe, näe men nu ska det bli ändring på det! Jag är lite halvt yr i huvudet, för jag gick nyss upp ur sängen. Skulle gärna ha legat kvar där hela dagen. men så får det inte gå till!

Näe nu ska jag röra mig neråt mot stan, hörs senare kanske!

- Godnatt




Myser i min nya Monki - tröja!

- Höstväder.

Idag har jag inte gjort så mycket. Somnade jätte sent igår, sådär 07.00 imorse! Så jag sov rätt länge idag också, sen så har mamma och jag varit på stan en sväng. Jag köpte en tröja att träna i, ett par mjukisbyxor från bikbok och en stor mysig tröja från monki. Nu tänkte jag gå ut på en promenad har jag tänkt mig. Gå ner till jobbet och hälsa på Ellen & Linda som jobbar, jag är jätte mätt efter maten så jag känner verkligen för att ut och röra på mig lite. Sen hoppas jag på att Frida ska ha tid att träffa mig sen också, dom sitter just nu och pluggar. Jag är riktigt pratsjuk idag! Men nu ska jag byta om till bekvämare kläder och gå ut och gå!  Trevlig måndag på er (=


- Blåsiga Ektorp

Ja det kan man ju lungt säga, kom precis in efter att ha träffat Natta en stund på hennes gård mitt emot min. Pratade om allt från spindlar och ormar till fester och kaxiga snorungar. Haha! Det är iskallt ute, värre är det här i ektorp också, eftersom att det ligger rätt högt upp så blåser det mer här, men det är ingenting man vänjer sig vid, trotts att jag har bott här större delen av mitt liv. Frida hörde som tur av sig till slut! Både jag och Natta trodde att hon hade blivit bortrövad av spökena på kyrkogården påväg hem från jobbet. Då kunde vi andas ut!

Nu ska jag gräva ner mig i sängen tillsammans med min älskade bärbara dator och titta på film! Sen ska jag sova. Godnatt på er (=

- Movies

Ska se klart Stop-Loss sen som jag började titta på inatt när jag kom hem från jobbet, orkade aldrig se klart den, sen tänkte jag titta på Babylon AD, hoppas den är lika bra som den verkar (=
 

-trött

Jag har inte riktigt vaknat ännu känner jag. Dagen har varit helt konstig. Kanske beror på att jag gick upp så sent. Väntar på att Frida ska ringa när hon slutar jobbet. Sen ska jag tvinga henne att se film med mig, jag är uttråkad och pratsjuk. Vad har ni gjort idag då? Kan ni inte hålla med om att det här måste vara månadens tråkigaste dag? Händer absolut ingenting! Mörkt och kallt är det ute också! Fast det kan ju bero på att det är kväll (=

Måste bara berätta att på tisdag ska jag börja träna! Visst är jag duktig!



Ciao!


-Music


Go eftermiddag!

Jag är fortfarande kvar i sängen, jag börjar jobba klockan 18 så jag tänkte att en lång sovmorgon skulle göra mig pigg, men så blir det ju aldrig endå, sitter och gäspar för fullt att ögonen blir helt tåriga så jag knappt ser, haha! Ska jobba med Linda ikväll, det ska bli trevligt. Men jag tror att det kommer bli mycket att göra, eftersom att det är lönehelg. Jag som mest av allt skulle se fram emot en lugn kväll hemma med film. Men så är det när man jobbar.

Nu måste jag verkligen gå upp ur sängen, hoppa in i en kall dusch så jag vaknar till. Sen funderar jag på att promenera ner till jobbet idag, det kanske får mig att bli lite piggare. Hej då!

 




Ps. I miss you..

guess who´s back?


LÖN

Hehe, har spenderat dagen på stan med Frida och Oom. Först när vi kom ner till stan så gick vi och åt på "4 kök", där var maten jätte äcklig kan jag lova! helt smaklöst och det kändes inte fräscht! Sen så gick vi runt i alla butiker och jag fick med mig ganska mycket hem. 2 par byxor, en spetströja, två linnen och en kavaj liknande sak. Jätte nöjd är jag.

Ska snart städa lite, sen ska jag hoppa in i en dusch, göra mig iordning och sen gå över till Frida. Jag är inte lika deppig idag, men det gör fortfarande ont inombords, är inte riktigt mig själv, går runt som i en annan värld. Hoppas det blir bättre snart och att jag får en förklaring för vad som egentligen hände. Jag vet, ni förstår ingenting av det jag skriver nu. Lika bra det, ingenting som jag vill prata om över internet såhär, eller överhuvudtaget alls. Jag ska försöka njuta av kvällen, tillsammans med vänner.

Ha en underbar fredagskväll..

Just hold me


Tomorrow

Fick nyss reda på att jag får mer i lön än vad jag trodde, så imorgon blir det en heldag på stan kan jag lova!  Vad ska ni göra imorgon?


The day, today..

Denna dag blev inte direkt som jag hade tänkt mig..
3 koppar kaffe var nog ingen bra idé det heller..
please don´t ask..






Kväll.

Jag hann springa ner på stan förut en snabbis, köpte en svart stickad tröja från Monki och så gick jag in till salongen där min moster jobba så klippte hon mig, nu är det bara att färga kvar men det får jag ta nån annan dag, Frida ska ju också fixa håret då samtidigt. Sen tog jag en promenad ner till jobbet och åt en biffstek som var ovanligt god idag, min kusin och Ellen jobbade. Sen efter att jag suttit där en stund och prata lite så gick jag hemåt igen. Påvägen hem möttes jag av massor med folk som kom från matchen, IFK kan ju aldrig vinna verkar det som?

Ska snart bädda rent i sängen, älskar att sova i nytvättade sängkläder! Men vem gör inte det?! Ha en mysig kväll!

Jag är så duktig

Hehe, nu har jag städat klart och det blev också att jag tömde min fula gamla bokhylla också, så nu kan jag äntligen slänga den åt helvete! Men alla mina dvd filmer åker ner i källaren istället, det blev 4 papperspåsar fulla. Vad ska man hitta på idag då? Alla jobbar ju! Får väl ta en hemma kväll och se någon film eller något.

Nu ska jag gå ut i köket och slänga ihop något som går att äta.. ha en bra dag :)

Onsdag..

Gick nyss upp, ska städa massor idag. Hundarna är här också. Vad ska jag skriva om då? Finns inte så mycket att säga direkt. Det är kanske bättre att jag börjar städa så kanske mormor kan vara tyst en stund sen och så kanske jag kan komma på att skriva senare, hehe. Ja det får bli så.

Hej sålänge!


Babyshambles


Engelska lektion med Frida

Haha, idag har jag träffat Frida och Malin. På vägen ner till Malin så pratade Frida och jag engelska, Frida babblade på och jag svarade mest bara med korta meningar, blir så osäker, haha! Men det gick väl bra ändå. Sen hos Malin så fika vi och pratade om allt från himmel och jord, blir oftast mest om framtiden vi pratar, vad vi gör om sisådär om 10 år och så vidare, hehe. Jag kom hem för en liten stund sedan, fy fan vad kallt det är ute nu!

Men nu ska jag fortsätta mitt One tree hill- maraton. Godnatt!

Tisdag..

Sitter i sängen med bärbara, haha vad lat man blir. Ska snart hoppa in i en dusch och sen åka ner till hundarna. Min lillbror är här idag, mamma jobbar så han sitter inne i vardagsrummet och spelar tv-spel i total tystnad, haha!

I eftermiddag ska jag hem till Malin och fika, det ska bli riktigt trevligt, precis som alltid! Nu ska jag titta vidare på Våra bästa år och sen göra mig iordning.


Hej då! Ha en bra dag..


One tree hill

Tänk att jag har missat denna underbara serie? Fick låna första säsongen av Ellen för hon tyckte verkligen att jag skulle se den och tänk så rätt hon hade, en serie precis i min smak. Okej, det är ju inte lika bra som The O.C men nära är det! Har bara kommit in på avsnitt 8 än så länge, men jag har verkligen fastnat för den här serien. Nu ska jag sova för jag ska ut med min mosters vovvar i morgon bitti igen. Ska även hem till Malin imorgon också med Frida.

Godnatt allihopa =)



Today..

Ska snart ner till hundarna och gå ut med dom. Sen hoppas jag på att Frida kan träffa mig idag en stund.

Jag är jätte trött idag. Somnade vid 6 imorse och blev väckt alldeles nyss. Nu sitter jag på msn och pratar med Towe, hon är en riktig filur, hehe.

Men hinner inte skriva mer just nu, kan avsluta det här inlägget med att säga att jag är glad =)


20/10

Kan man vara gladare än vad jag är nu?
Att ett telefonsamtal kan göra en så glad. Tack till den som uppfann telefoni, tack!



<3


Söndag

Eftersom att det blev väldigt sent på jobbet inatt så sov jag väldigt länge. Jag klarade inte av att gå upp förens vid halv 3, får nästan ångest! Jag måste ändra på mina sovtider. Sen åkte jag och mormor ner till min moster och fikade. Åt jätte god äppelpaj. Sen skulle jag spela mallig och sa till min moster att jag skulle testa att klippa Sveas klor och att jag trodde jag skulle kunna göra det utan problem, haha jag klarade två klor sen gick det inte mer. Man måste vara två för att klippa dom där hundarna! Helt tokiga blir dom.

Sen åkte vi hem och så åkte jag och träffade söta Lollo en stund. Nu sitter jag här igen och ska snart titta på film tänkte jag. Det har varit en riktigt seg dag, vad har ni hittat på idag?



Kaxiga killar som snällt fick torka bort räksalladen som dom
kletade på rutan! Haha

Jag vaknar inte idag.

Jag är fortfarande kvar i sängen, orkar inte gå upp! Jag börjar jobba om två och en halv timma också, hur ska det gå? Jag skulle gärna vilja vara kvar här och begrava mig i sängen tills imorgon. Men jag kan ju inte svika Ellen =)

Nej nu ska jag nog tvinga upp mig ur sängen och åtminstonde gå ut i badrummet och borsta tänderna och tvätta ansiktet, så jag vaknar till. Ni får ha en bra dag och ta det lungt ikväll!

this night

kanon kul =) vi har haft en rolig kväll med  mycket skratt och mycket dans! nu ska jag sova och drömma sött i min stora säng.







wonderwall, you are my wonderwall..
miss you..

Torsdag..

Hejsan! Jag sitter hemma hos mamma nu en stund innan jag börjar på jobbet. Min jäkla dator hemma har fått något fel igen, hoppas det är något litet fel bara som går att rätta till med en knuff =) Jag måste framkalla mina bilder snart så jag kan låta datorn få börja om helt från början, jag tror att den skulle behöva det.

Ikväll ska jag jobba med Ellen, så det ska bli trevligt. Jag har lite ont i huvudet bara, men tänkte slänga i mig några alvedon så blir jag nog bra igen.

Finns inte så mycket att skriva idag.. Måste sluta nu, ha en bra kväll!


- 07

Jag har sett honom, på den där scenen, i globen, sommaren 07
Det var stort, stort. J.T är kung! Glömmer aldrig!

 

Den där Chris.

 

Världens lugnaste gatukök ikväll..

Kom hem från jobbet för en stund sedan, det har nog varit årets lugnaste kväll? Jag jobbade med Linda och så tittade Ellen förbi en stund. Vi satt mest och pratade, målade naglarna och skrattade, haha! Ja så kan det gå när det är helt kundtomt på ett gatukök =) Jag har träningsvärk i benen, kan vara efter arbetspasset igår som var som ett galet träningspass, då var det inte tomt på kunder ska jag säga er, hehe!

Ska strax lägga mig i sängen och titta på film, ska väl se klart på "Love Guru", som jag somnade ifrån igår, den verkade skit dålig, men jag måste alltid se klart filmer endå! Filmen var rätt galen, haha! Får se om jag orkar titta på "Street kings" också.

Godnatt och sov så sött  !

Guess who´s back?

Darin ft. Kat de luna

Bortskämd..

Idag har jag fått höra att jag är bortskämd, på grund av att jag söker jobb fast jag redan har ett. Är jag bortskämd för att jag vill flytta hemifrån, till en bra lägenhet som jag vill trivas i och för att jag har kravet att den inte får vara för liten och att jag inte vill bo i vilken del av norrköping som helst. Det är såhär, jag får inte alls så mycket timmar på mitt jobb så jag har råd att flytta hemifrån. Jag vill inte leva på nudlar för att det ska gå runt, är jag bortskämd då? Det handlar inte om att leva lyxliv, men när man flyttar hemifrån kan man inte få göra det ordentligt då? Jag vill kunna betala hyran utan problem, kunna köpa mat så jag klarar mig, vill kunna ha pengar utöver det till nöjen och sparing. Är jag bortskämd då? Jag vill göra det ordentligt helt enkelt och jag ser inget fel i det. Därför förstår inte jag felet i att söka fler jobb, för att jag inte får tillräckligt med timmar så jag har råd att flytta hemifrån. Jag vill flytta hemifrån och jag vill göra det snart, så fort jag KAN. Jag förstår att det är jätte jobbigt att vara arbetslös, jag förstår det! Men ska jag få utskällning för att jag som redan har ett jobb söker fler? Jag ser inget fel i det och det är ju inte så att jag på något sätt förstör för någon? För att när jag får ett nytt jobb, så kommer jag lämna arbete till någon annan på mitt jobb nu,  jag måste kunna försörja mig, så är det bara och jag vill inte bo hemma hos mormor hela livet.

Har jag fel, eller? Jag ser inget fel i att jag söker jobb, fast jag redan har ett.

Monday

Gick upp från sängen, klädde på mig och gick och mötte Frida, gick hem till hennes mamma och drack två koppar kaffe. Vi var där några timmar och nu är jag hemma igen. Börjar jobba klockan 18.00, känner inte för det idag egentligen, men som tur är så jobbar jag med Linda =) Ska nog bränna med mig en ny skiva dit idag, som vi kan lyssna på.

Finns inte så mycket att säga, ska nog vila lite innan jag börjar jobba..

Hej!

Mitt i natten..

Ska gå och lägga mig strax, är jätte trött men ska ändå se en film tänkte jag. Ska nog se "Street kings". Kom nyss hem från Frida, vi tittade på filmen "I Robot" som gick på tv. Den där Will Smith alltså, han är bra han! Godnatt och sov så gott !


Avslutar kvällen med denna..

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: någonting där mitt emellan..
Är det nåt du absolut inte äter: Jag äter det mesta.
Kläder just nu: Tights och stor T-shirt.. mys-Söndag =)
Musik just nu: Regina Spektor - The call
Vad sa du senast: "Fan vad kallt det är"
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: Vet faktiskt inte..
Längd och vikt: 164 cm och vikt tänker jag inte skriva ut här..
Hur många kuddar sover du med: 4.. Två sover jag på och två brevid..
Favoritväder: När det är kallt ute så man kan ha på sig mysiga tröjor, men ändå att solen skiner.. Höst & Vår =)
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: En speciell person, En kniv och en yxa (låter mordiskt, men ni fattar)
Spelar du nåt instrument: Nej..
Morgon- eller nattmänniska: Nattugglan nummer ett!
Sparare eller slösare: Både och =)
Vem är viktigast för dig: Min familj och mina vänner.
Bästa film: Oj.. det finns för många..
Tror på liv på andra planeter: Ja
Kommer du ihåg din första kärlek: Ja
Har du några homosexuella vänner: Nej, men känner några som är bisexuella.
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Ja absolut!
Hur många barn har du/vill du ha: 2 stycken vill jag ha.. drömmen är twins!
Bio eller promenad: Båda två..
Snarkar du? Nae inte vad jag vet, aldrig någon som har klagat i alla fall.
Rädd för insekter? Getingar & spindlar
Äckligaste insekten: Fästingar & spindlar
Bästa bok? Gömda + fortsättningarna.
Vad vill du jobba som? Filmregissör eller manusförfattare!
Pizza eller hamburgare? Kebabpizza =)
Stökigt eller välstädat? Vill ha välstädat hos mig.
Gungar du på stolen? Nae..
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Tanken har ju kommit upp, men skulle hellre hoppa fallskärm.
Hur många syskon har du? 4 halvsyskon.
Vad är du mest rädd för? Har inte riktigt funderat på det.
Är du rädd för blod? Nej
Saltar du på maten? Ibland
Gillar du att sjunga? Ja, vid datorn (ensam)
Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför? Gick Mediaprogrammet, inriktning Foto & Rörlig bild.
Anser du att du är stark? När jag blir riktigt förbannad ;)
Brukar du sola? I solarium? Sällan, men det händer.
Vad gör du om du får hicka? dricker 10 klunkar snabbt och räknar högt mellan varje klunk, funkar varje gång!
Kaffe, te eller inget? Båda =)

Söndag

Jag kom precis hem från jobbet, ska hoppa in i en dusch, äta lite vilket kommer att vara det första målet på hela dagen! Har inte hunnit att äta, så hungerkänslan har vänt sig. Sen kanske jag ska gå över till Frida en sväng, sitta och prata lite över en kopp kaffe =)

Finns inte så mycket att skriva. Vad har ni gjort idag då?

Hej då!

05 - Mamma och bror



Idag såg jag den här..


Den var bra, har sett bättre, men den gick absolut att titta på =)
Rolig var den också! Om du inte har sett den så se den!

Att städa..

måste vara det tråkigaste som finns! Men det är ju något som man måste göra, man vill ju inte att det ska se ut som en svinstia utan jag gillar när det är rent och fräscht hemma! Jag har städat undan saker, dammat, dammsugat och ska snart torka golven. Men väntar en liten stund för mormor har fått en fika gäst. Så jag passade på att hoppa in i en dusch och lite sånt. Undrar om vi hinner med att åka och handla sen?

Ikväll tänkte jag gå förbi mina underbara arbetskollegor på Leons och lysa upp deras kväll (haha!). Nerå, men saknar dom massor för jag har inte jobbat med dom på länge nu =( Så jag ska förbi där en sväng och sitta där en stund och prata lite och umgås. det är alltid lika trevligt!

Jag har fått ett pass imorgon från 12-18 så får väl gå och lägga mig skapligt ikväll så jag kommer upp. Kors i taket att någon faktiskt ville ge bort ett pass, det händer inte ofta kan jag lova! Så då blev jag jätte glad och tackade ja, eftersom att jag behöver verkligen mer lön! Den här månaden kommer det vara så mycket utgifter så frågan är hur mycket jag kommer kunna roa mig själv den här månaden, typ shoppa och sånt? Men jag ska börja träna den här månaden så jag får väl roa mig med det tillsammans med Malin.

Nu ska jag gå ut i köket och höra på lite skvaller..

Filmkvällen hos Frida..



Funny games: Måste nog vara den jobbigaste film jag har sett!
Psykfilm som bara den!

Prom Night: Denna var faktiskt bra tyckte jag,
lite läskig var den allt, bra story också!

Lägenheter och jobb- letande..

Ska det vara så omöjligt att hitta en lägenhet som jag vill ha? På rätt plats, storlek och pris. Jag kanske är lite kräsen, men man vill ju trivas där man ska bo. Känns omöjligt att hitta en bra lägenhet.

Samma sak gäller jobb. Jag har sökt massor med jobb, men det är ju samma sak där. Ska det vara så svårt att få ett jobb där man vill jobba? Är det någon som vet hur man söker till alla butiker som ska öppna nästa år på Maxi och Hageby Centrum? Där ska ju öppnas massor med butiker, men problemet är ju att man inte vet hur man ska söka dit. Finns det någon hemsida? Om ni vet så får ni gärna skriva en kommentar till mig.

Är med Frida hos hennes mamma och vi sitter vid en varsin dator och muppar oss. Ska väl gå hem till henne om en stund och titta lite på film och så. Blir en lugn helg för mig, ingen utgång här inte! Vad ska ni hitta på ikväll då?

Ni får ha en underbar kväll, hej hej!

Nycklar och annat..

Ska snart iväg till jobbet för att lämna nycklar. Sen ska jag och mormor åka och handla lite på city gross och sen vidare till mamma för att fika.

Ikväll ska jag hem till Frida, vi ska ha en riktig tjejkväll, lägga ansiktsmasker och sånt där :) Behövs verkligen, för min hy blir sämst när det börjar bli kallt ute.
Kyla + gatukök= dålig hy! Haha! Titta på film ska vi också göra.

Nu ska jag hoppa in i en dusch, ni får ha en bra bra!

Miller..




Soundtrack..

Tittade precis på Narnia, tvåan. Den var bra, men inte lika bra som ettan. Men jag gillar filmmusiken i dessa filmer, så himla vackra på något vis.

Skidsemester

Vi är hos Malin nu, vi sitter här och planerar skidsemester i vinter. Jag som aldrig har stått på ett par skidor, hur ska det gå? Jag kommer ju slå ihjäl mig, haha! Dom andra har ju i allafall stått på skidor, kommer jag bli lämnad i barnbackarna? Haha..

Jag är sockersugen som bara den. Jag är sugen på rosade mackor med massor ost på och pastasallad, stekt potatis och pomme.. Jag undviker som sagt allt sånt där och det är jobbigt kan jag lova. Det är ju när man inte får äta vissa saker, det är då man blir sugen på det. Men nu ska jag verkligen gå in för det. 15 kilo ska bort! Så fort lönen kommer så ska jag köpa träningskort också. Nu j*vlar! Haha..

Men nu ska jag umgås med mina söta vänner här.

Onsdag..

Har precis duschat och tittar just nu på världens fjantigaste serie Våra bästa år, men som sagt, jag kan inte låta bli haha! Ska snart äta något och sen åka ner till hundarna igen. Senare sen ska jag träffa Malin, det var ett tag sen nu och Frida skulle följa med. Vi ska nog hem till Malin och fika, kanske titta på någon film? Jag började se filmen Wanted inatt, ska se klart den ikväll när jag kommer hem, den verkar vara riktigt bra, men är det meningen att den ska vara rolig? För jag skrattade typ hela tiden, haha! Ska gå ut i köket nu och se efter om det finns något att äta. Ha en bra dag!


Lilla Svea som bebis, här var hon inte kartig :)

Utan frukost i magen..

Ja, det finns inga ägg här hemma och då får det vara :( Undviker bröd och allt sånt där (snabba kolhydrater)  nu. Ska snart till min kusin så jag får gå bort till Ica och se om jag hittar nåt att köpa och äta.

Ikväll jobbar jag ju, men det har jag ju redan skrivit en gång. Tänkte ta med mig datorn ner till jobbet, så kan jag och Linda titta på film ikväll om det blir lungt, det låter som en riktigt bra idé!

Nu ska jag titta klart på "Våra bästa år" och sen ska jag åka ner till min jätte sjuka kusin, jag får nog sitta med halsduk runt mig, för det lär flyga sjuk-bakterier i hela lägenheten, hehe näerå nu var jag lite för elak..

Hej hej!



Ville bara säga..


Jag ska gå och lägga mig i sängen nu med min bärbara dator och titta på filmen "Wanted", sen ska jag sova. Ska försöka komma upp skapligt imorgon, så man får lite gjort under dagen för på kvällen ska jag jobba. Hoppas att ni har haft en bra dag och att ni sover så sött inatt :) Natti natti!

Blev ingen skinnjacka idag men...


En shjorta och en kjol fick följa med hem :)

En helt ny vecka..

Ska snart iväg här, ska till tandläkaren, inte speciellt roligt, HATAR verkligen att gå till tandläkaren. Sen ska jag hem till min moster i ljura och vara lite hundvakt medans mormor ska sjuttsa kusinen till vårdcentralen. När dom kommer tillbaks så ska jag in till stan och leta skinnjacka.

Vad ska jag göra ikväll då? Finns ju ingenting att göra och kallt är det ute. Får väl ringa runt i telefonboken :) Men nu ska jag iväg här. Ni får ha en bra dag :)


  

Msn och stormväder

Det är storm ute, sitter fortfarande hos Frida. Vi var nyss ute en sväng och pratade lite med Krille & Natta på gården. Nu är vi tillbaks inne i värmen igen. Ska spendera natten med att titta på några Prison Break avsnitt hade jag tänkt, alltså sen när jag kommer hem. Imorgon ska jag till tandläkaren, inte speciellt roligt, men det är en efterkoll efter tandställningen, kanske slipper att ha bettskenan på nätterna nu, skulle vara lite härligt. Sen imorgon ska jag till stan och leta efter en ny skinnjacka hade jag tänkt.

Godnatt och sov så sött..

Ingen rubrik

Sitter hemma hos Fridas mamma med Frida, vi sitter här med en varsin dator vid matbordet i köket, haha vilka nördar vi är :) Det doftar äppelpaj i köket, hennes lillebror och hans tjej har bakat precis.  Vi ska väl sitta här ett tag antar jag, jag behöver en kopp kaffe, jag är fruktansvärt trött idag, mina ögon ramlar ihop snart.

Finns inte så mycket att skriva direkt. Imorgon börjar vårat nya liv, GI-metoden. Så vi passar på att dricka massor med Cola, äta massor med godis och salta pinnar.


Jag lever ju i alla fall.

Jag kom hem 06.30 imorse från jobbet! Fy fan vad mycket folk det kom sista halvtimman, så vi fick ha öppen lucka fram tills 04.40. Vi var sjyssta som hade öppet så länge extra, men folk var otrevliga i alla fall på det, usch för vissa människor alltså! Speciellt några som var från Värmland som stod och fåna sig som bara fan utanför luckan, hade lust att bara stänga luckan. Vi hade knappt hunnit förbereda någonting så vi blev kvar där till 06.00 lite över till och med tror jag.  Jag har fruktansvärt ont i kroppen idag, speciellt handlederna. Men men, jag lever i alla fall och vi fick två övertimmar, men idag ska jag bara ta det lungt, ska hoppa in i en dusch snart och sen gå över till Frida en sväng. Vilket dåligt väder det är ute, säkert kallt också. Får bli jacka, mössa och vantar på sen :)
Ellen, han från taxibolaget kom aldrig, så du behöver nog inte oroa dig :)

Lördag

Vaknade vid ett, men jag låg kvar i sängen fram till alldeles nyss, älskar min säng :) Pratade med Frida i telefonen och vi pratade om allt igår. Jag är riktigt seg idag och så ska jag jobba ikväll. Jag hade gärna stannat hemma och tittat på film hela kvällen istället.

Ska gå ut i köket och ta något att äta, sen ska jag sätta mig här igen och leta lägenheter tänkte jag. Ni får ha en bra dag, jag kanske skriver mer senare.

Lite bilder från igår..

  

 


Hehe det var en rätt trevlig kväll igår, hemma hos Emelie i alla fall. Sen åkte vi in till stan och skulle till Hugos och där var det sjukt lång kö men vi stod där och envisades att vi skulle in, fy satan vad kallt det var ute! Vi var på gränsen till att frysa ihjäl så fick vi äntligen komma in! Men där inne var det för mycket folk! Men vi var där ett tag i allafall, sen gick jag och Frida och köpte kebab och så fick vi skjutts hem av hennes snälla kusin :)

Jag känner mig grå, grå inuti..




Maybe it's just my imagination..

Har städat och allt sånt där nu, ska nog hoppa in i duschen snart, känns lite tidigt att börja göra sig iordning nu? Jag ska ta 18.35 bussen ut till krokek. Jag får kanske åka ut dit ensam, Frida kanske inte skulle följa med ändå. Sen ikväll blir det utgång också, men vi vet inte vart än.. Ha en underbar kväll :)

Fredag!

Var uppe med tuppen, eller inte riktigt men vid 09.00 i alla fall. Mamma kom hit och hämtade mig vid kvart i tio, så åkte vi in på stan en sväng. Jag köpte en liten present till Emelie, vi ska ju fira henne ute i krokek ikväll :) Mamma var världens gulligaste och köpte en tröja till mig som jag ska ha ikväll, tror jag.

Nu är jag hemma igen och ska äta frukost tänkte jag, sen ska jag städa och titta på "Våra bästa år". Men nu ska jag höja volymen till
Chris brown - take you down. Chris är ett geni, han är king!




Den är inte så snygg när den bara hänger, den är finare på :)

Jag har lyckats igen..



Mina pengar är redan slut och jag känner mig så j*vla depp. Hur lyckas jag?
Jag känner mig som Slösa i "Spara & Slösa". Längtar redan tills nästa lön
och planerar redan in alla köp som jag ska göra, jag är så himla lik min mamma!
Har jag ärvt shopping-genen efter henne? Kan man göra det? Haha, jag är inte klok någonstans! Ge mig en miljon så blir jag nöjd :)

Sötnosarna var trötta idag :)

  


Kebabsallad och nya byxor.

Kom hem för bara en liten stund sedan. Har varit nere hos min moster i ljura och gått på promenad med vovvarna. Sen ringde dom från D & company och berättade att mina jeans hade kommit! Äntligen! Så mormor kom och hämtade mig så åkte jag ner och köpte dom och gud vad jag har längtat efter ett par svarta jeans, så länge sedan jag hade ett par och jag är faktiskt riktigt glad över att jag har hittat ett par igen :) Lägger in en bild senare, har lite bråttom nu för jag ska över till Frida och dricka kaffe! Hoppas att jag orkar en kopp, har precis tryckt i mig en stor kebabsallad så jag är grymt mätt..

Puss på er!

        

Torsdag.

Sitter här och tittar samtidigt på Våra bästa år, ja jag vet, världens sämsta serie men jag kan inte låta bli! Ska snart hoppa in i duschen och sen åka ner till vovvarna och gå ut en promenad med dom. Ingen aning om vad som händer ikväll.

Imorgon ska vi fira Emelie ute i krokek, det ska bli trevligt, det brukar det åtminstonde vara! Ska åka ner till stan antingen idag eller imorgon förmiddag och köpa någon liten present åt henne. Sen måste jag hitta något att ha på mig också.

Men nu måste jag skynda mig på, hundarna är säkert kissnödiga.


Tidsfördriv

KLÄDER
Skor: Just nu är det mina Vagabond skor som gäller, världens skönaste skor! 
Sneakers: Ett par lite högre Nike skor .
Jeans: Använder inte Jeans så värst ofta, men gillar Cheap Mondays jeans, annars används Chinos ofta!
T-shirt: Helst lite oversize, ingenting som sitter åt här inte. hehe.
Underkläder: Frank Dandy, Lindex

ACCESSOARER
Väska: En brun väska från Åhléns
Plånbok: Monki
Klocka: Har inte ägt en armklocka sen jag gick på dagis, använder mobilen.

TEKNIK
Tv:
En Samsung 32 tums platt tv
Mobiltelefon: Nokia 6500 Slide
Kamera: En Casio, inget speciellt
Dator: Packard bell (bärbara)

BADRUM
Tandkräm: Colgate maxfresh with cooling crystals
Tvål: Palmolive
Parfym: Burberry weekend, Nina Ricci nina pretty (dom använder jag mest)
Medicin:
Alvedon, men tar bara tabletter i värsta nödfall, lite kan man ju stå ut med.

MAT OCH DRYCK
Mineralvatten: Loka. gillar alla smaker.
Vin: Helst smultronsvin i så fall.
Bröd: Knäckebröd
Glass: Ben & Jerry´s - Chocolate fudge brownie!

HEMMA
Säng: 140 säng
Lakan: Mönstrade
Espressomaskin: Har ingen, ska skaffa när jag flyttar hemifrån.
Kylskåp: Stort vitt, lite runt?

FÄRDMEDEL
Bil: Mormors Skoda Felicia (har själv ingen bil)
Taxibolag: 160 000 såklart! Dom är trevligast & bäst :)
Cykel: En svart kungsdrottningholm cykel

ÖVRIGT
Frisörsalong: Hårgänget i stan, min moster jobbar där.
Bank: Nordea


HAHAHA!


 
Titta vad jag hittade på Youtube! Jag kommer ihåg att jag tittade på det här programmet när jag var jätte liten! Herregud vilka nostalgikänslor jag får! Kommer ni ihåg dessa tokiga dinosarius? Haha! Ni måste ju komma ihåg!

Onsdag

Vaknade runt 12, gick upp och klädde på mig, åkte ner och hämtade hundarna i ljura. Tillbaka hit, lillebror följde med för att spela Mario Kart på Wii. Har ätit och lite annat. Ska sen till Frida och fika med henne och Jenny, ikväll ska jag jobba.

Lite kort om vad som har hänt och kommer att hända under dagen.. Ha en bra dag :)

RSS 2.0