31/5 - Dagen då Sandra kommer hem till Sverige!

I torsdags råkade jag skicka pengar till fel kontonummer. Jag skickade sedan 4 spänn och skrev i meddelandefältet "fel på 360kr" och så hoppades jag på det bästa. Idag när jag tittade så hade dom skickat tillbaks pengarna. Fan vad skönt, då slipper jag ringa runt till banken och såvidare. 360kr är egentligen inte så mycket pengar, men skulle jag skicka iväg ytterligare 360kr så är det plötsligt uppe i 720kr liksom. Man är ju inte gjord av pengar direkt.

Väntar på att Julia ska sluta skolan, sen ska vi dra och träna. Ska försöka komma iväg en stund nästan varje dag nu. Sen ska jag iväg och jobba. Känns som att det kommer vara mycket folk ikväll, om det nu inte börjar att regna eller så. Skriver i alla fall när jag kommer hem ikväll. Ha en bra dag!


The blind side


Helt och hållet undebar film! Bra skådespeleri, fantastisk story som dessutom är sann. Sandra Bullock är klart värd det där oscarspriset

Häärliga söndag!







Det blev ingen bio, dom andra drog sig ur i sista sekunden. Tråkigt tycker jag. Men jag, min moster och min kusin åkte ut på landet och myste med hundvalpar istället :) Valpar ger mig lyckorus, har alltid älskat hundar och kommer alltid att göra.. Dom små liven var så himla fina och luktade sådär gott som bara valpar kan göra, mystrollen!

S ö n d a g

Nu ska jag hem till min moster och kusin och äta middag.. Ikväll blire bio med Malin! Sex and the city 2.

Uppdaterar senare ikväll. Tjoohej!


 Bild på Julia, min kusin :)

Godnatt, godmorgon

Jag gillar mina ljuslyktor, de bildar små ljusprickar i hela rummet, när solen skiner in på dom.

Mindre roligt är det att gå och lägga sig när solen skiner ute redan! Kom hem från jobbet för ett tag sen. Nu ska jag duscha och sedan krypa ner i sängen och försöka sova. Blir att dra ner persiennerna, annars kommer jag aldrig kunna sova. Sen kvittrar fåglarna utanför fönstret som tokar. Men men.. Godnatt.

Sex and the city 2


Äntligen ska jag gå och se den ikväll. Med Malin och Linda!

H&M


Mitt H&M paket kom ju igår! Ett stoort paket :) bland annat mina nya underbart sköna byxor från fashion against aids kollektionen (bilden)! Lite småbesviken på färgen på det andra paret, trodde det skulle gå åt det vinrödahållet, men det gick mer åt det oranga. Men skit samma :)

Youth in revolt


Yes yes yes! Såg att den äntligen blivit upplagd, så den ska jag avsluta kvällen med! Michael Cera är en stor favorit, så jävla bra! haha!

Såhär har min dag sett ut

- Firade mamma som fyllde år.
- Jobbat.


Godnatt.


Godnatt och designbyte

Kanske borde förnya bloggdesignen här. Det är så svårt att göra till sig själv tycker jag. Det är roligare att fixa andras. Men ska försöka få till en design som har lite mer sommartema. Hmm, får se om jag orkar inatt, jag kan ju få lite ryck ibland.. annars får det bli imorgon, haha!

Inte roligt..

Nae, det var inte ett dugg kul på otten ikväll. Nae en filmkväll hade varit trevligare faktiskt. Nu ska jag äta nåt, sen ska jag krypa ner i sängen och titta på någon film. Upp och träna imorgon tänkte jag innan jobbet. Att dricka massa cider är inget bra för mig, massa socker och det är inget jag egentligen bör få i mig när jag nu ska gå ner i vikt. Men men..

Godnatt.

Onsdag Onzda

Ska iväg här snart, men tänkte uppdatera lite snabbt. Idag har jag varit på ikea och köpt lite prylar. Blev två lampor, två växter, påslakan och galgar.

Blir utgång ikväll! Onzda! Så måste göra mig iordning nu och sen sticka iväg och möta upp lisa och dom andra. Ha en bra kväll.

Hihi.. det spökar på min kusins blogg ;)

Har roat mig med att fixa Alexandras bloggdesign nu inatt. Utan hennes medvetande. Hoppas hon gillar det, annars får hon säga till. Jag börjar förstå mer och mer om hur man faktiskt gör. Det är riktigt roligt faktiskt!

2 5 / 5 - shoppingdag!

Har varit på stan med Malin hela dagen och snart ska jag iväg till jobbet. Jag har sån jäkla träningsvärk i mage och rygg idag efter träningen igår. Så jag ville inte gå och  träna idag. Måste vila kroppen lite. Imorgon eftermiddag tänkte jag gå och träna igen.


Ett militärgrönt linne från Monki och ett par skor från Din sko.

Jag får ju inte shoppa så mycket. Måste lägga undan pengar till Londonresan och där ska jag shoppa såå jävla mycket! Så spara är det som gäller!

Travie McCoy


En låt som kommer att bli en riktig sommarplåga som jag redan börjar tröttna på lite halft, för har den som ringsignal också haha.. Men den är så sköön!

Internetshopping

 
Gick med och beställde lite prylar med Natta på internet.. gött, verkar skitbra! :)


Afro & Abs

Har precis varit och tränat. Körde både Afro & Abs. Abs passet var jobbigare en vad jag minns, det riktigt brände i magen! Afro passet var riktigt bra idag faktiskt!

Nu ska jag faktiskt vila en timma :) jag är heeelt slut! Hörs sen.

Vänner och bebisar.




Har varit hemma hos Ellen idag. Linda, Alexandra och lilla Leah var också där. Vi åt lunch(middag?) som var supergott och så satt vi och babblade om allt möjligt. Det måste vi göra om!

Fika fika fika fika


Va och fikade med Alexandra, Leah och Steffi på dan förut.. Steffi vägrade vara med på bild, haha! Men en bild på Leah och Alexandra fick jag allt. Leah gjorde "sad face" men sååååååååååååååå söt endå!

Fira Lovisa dag i lördags





Sen uppdatering

Kom hem från jobbet nyss. Ska strax hoppa in i en dusch och sedan krypa ner i sängen och se en film innan jag somnar. Imorgon ska jag hem till Ellen och på kvällen ska jag träna med kusinen. Lägger in bilder om en stund från igår (lördag). bye bye

2 2 / 5

Nu drar jag hem till Lovisa hos hennes mamma i Smedby och fikar! Lovisa har fyllt år så vi ska fira henne lite. Ha en bra dag :)


Godmorgon.

Jag kom hem från jobbet nyss. Det har varit en lugn natt på gatuköket. Nu ska jag hoppa in i en dusch och sen sova. Imorgon på dagen ska jag hem till Lovisa som är i stan över helgen. Hon är hos hennes mamma och vi ska fira henne lite :) Hon ska få paket av mig! :D Hoppas hon gillar vad hon ska få, jag gillart i alla fall, hehe :)

Har ni sett bilden från fotograferingen som Kissie är med på. Alltså gud.. Vem gör hennes naglar? Det borde vara olagligt alltså, riktigt ugly! Hon borde också sluta spruta läpparna, hon ser verkligen ut som en anka, haha..

Jag har gått och tänkt på en jävla film som jag såg trailern på häromdagen. Jag vill egentligen inte se den för den verkar bara så jäkla sjuk. Men kan endå inte sluta att tänka på den, så jag borde kanske se den i alla fall. The Human Centipede First Sequence heter den och om ni har sett den så kan ni väl säga om den är något att ha, eller om den bara är sjuk och vidrig. Jag kanske borde låta bli, för jag gillar egentligen inte "tortyrfilmer". Vilka problem haha!

Ajja.. duscha var det ja.. Godnatt!

21 / 5

Har precis legat och solat benen på köksgolvet (ja, ni läste rätt) Solen lyser ju in i köket så det blir alltid en stor solfläck, så där la jag mig en stund! haha..

Nu ska jag städa klart. Ska svabba golven så snart doftar det syrener här hemma :)


Längtar tills man kan ta första doppet i en sjö. Älskar att bada... älskar det här vädret!

Dear John


Den rebelliske John hoppar av skolan och tar värvning inom armén, bara för att han inte vet vad han ska göra med sitt liv - tills han träffar sin drömtjej, Savannah. Deras ömsesidiga kärleksaffär växer snabbt till den typ av kärlek som gör att Savannah väntar på John ska avsluta sin tjänstgöring inom armén. John drömmer också om att få flytta ihop med den kvinna som har fångat hans hjärta, men 9/11 förändrar allt. John anser att det är hans plikt att åter ta värvning.

Jätte bra skådespeleri, det kändes äkta. Fin historia som rörde mig till tårar flera gånger. Både Channing och Amanda är så sjukt vackra.. Den här filmen kan jag varmt rekomendera faktiskt. Härligt romantisk, men sorglig på samma gång. Den här sparar jag kvar, för den här kommer jag vilja se igen :)


Gentleman


20 / 5

Vilken dag det har varit! Lite för varm luft, men härligt med värme och sol! Nu ikväll har jag varit och tränat. Körde ett Zumba pass och sen solade jag. Lisa kom förbi här en stund nyss, men nu har hon gått.

Måste städa här hemma, kanske börjar lite ikväll och resten tar jag imorgon. Finns inte så mycket att säga, ska se en film nu. Skriver om den senare sen. Tjoflöjt!


Vilken tur!


Fick tag på dessa 3 plagg från Fashion against aids kollektionen på H&M. Jag var lite osäker på när den skulle släppas på hemsidan idag, så jag gick in strax efter klockan 06.00 nu för att se om det släppts och japp det hade det. Hann få tag på dessa. Linnet är egentligen till killar, men det skiter jag i. Sen skulle jag ha klickat efter 2 klänningar med och 2 till min kusin för jag kände på mig att dom skulle ta slut fort, men jag hann inte ens det! Det är fan redan slutsålt. Men men.. Jag fick i allafall tag i byxorna! Så nu kan jag sova! Godnatt.. haha! Ni behöver inte säga att jag är knäpp, för det vet jag redan, Mohahahahaha! ajust det ja, skicka efter en sovsäck också från kollektionen. 149:- tänkte att det kan vara bra att ha, haha

Dear John


Om man skulle ta och se en smörig kärleksfilm såhär innan jag ska sova. Med Channing Tatum och Amanda seyfried i huvudrollerna :) ja det ska jag nog göra..

Vackra unge


På dan förut så var jag hemma hos Alexandra. Gosade lite med Leah :) Fina unge! Sen har jag jobbat ikväll. Jag är trött men ska hoppa in i en dusch nu så jag lär bli pigg igen. Hörs imorgon! Godnatt.

Brown eyes


Ett litet nattinlägg


Vi promenerade från jobbet ikväll. Toms flickvän kom ner och gjorde oss sällskap också. Det är ju som en härlig sommarkväll ute! Förut när jag skulle till jobbet, när jag öppnade porten för att gå ut så var det som att gå in i en vägg. Så kvavt! Men nu ikväll var det jätte skönt ute ju. Jag har varit jätte trött idag. Vilken tur att Ellen var med ett par timmar på jobbet. Så mycket lättare när man är 3. Nu ska jag hoppa in i en dusch, sedan ska jag krypa ner i sängen och titta på någon film. Kanske skulle se The blind side som jag inte sett ännu? Den ska ju tydligen vara grymt bra! Saknar min katt.. Saknar hennes morrhår som kittlar en i ansiktet tidigt på morgonen, saknar när hon kröp upp i famnen och la sig och sov.. Usch, nu bölar jag snart.. Duschen var det ja! Godnatt..


Grattis på födelsedagen Lovisa!


Min vackra underbara fina vän Lovisa fyller hela 22år idag! Grattis ♥

18 / 5


Hej hopp.. Jag skulle ha åkt till Ellen idag, men hon är lite krasslig så hon hämtar upp mig senare och följer med till jobbet, för hon ska börja hoppa in i bland igen :) Har saknat Ellen på jobbet!

Nu sitter jag här i soffan och tittar på Tyra Bank´s show och ska väl göra något att äta snart. Har inget intressant att skriva idag. Kanske uppdaterar senare när jag kommer hem från jobbet. ha en bra dag :)

keep on walking


H&M fashion against aids

 
Har precis varit inne på hemsidan som h&m gjort för deras fashion against aids/festival kollektionen! bland annat så SKA jag ha dessa två par byxor! Det finns en hel del snygga plagg! Så den 20:e kommer jag gå upp tidigt :)

1 7 / 5 en helsnurrig dag

Dagen började med att jag råkade tvätta min ljusa tvätt rosa i tvättstugan. Bara å slänga skiten! Fan alltså. Såg inte att det var en liten röd handduk som råkade komma med. Jag stod i chock och stirrade in i tvättmaskinen där kläderna blev alldeles rosa. Den största förlusten i tvättmaskinen var en tröja som är från märket Modström, jag blev så jävla förbannad.

Sen så åkte jag ut till Media markt för att kolla om dom vet vad som hänt med mina touchknappar på mobilen. vissa av dom fungerar inte på "startsidan" men fungerar kalasbra annars. Då fick jag svaret att jag skulle skicka den till verkstan och få ha en lånetelefon. Jag kunde inte låta bli att titta på henne som att hon var helt dum i huvet. Jag tänker inte gå runt med en lånetelefon som säkert är från stenåldern och som folk har kladdat på, no way! Så jag gick därifrån med min telefon i handen. Jag får helt enkelt leva med att det är sådär. Det är inget dödsallvarligt med telefonen, men inte speciellt kul när jag köpte den för 2 månader sedan och har behandlat den som att den vore glas.

Jag var aldrig och tränade idag. Kusinen fick ont i huvudet och jag vill inte gå på pass själv och gymmet går jag helst till tidigt på dagen, då det är mycket lugnare där.

Sen nu ikväll har jag gått en promenad med Lisa och nu är jag hemma. Ska strax gå ner och hämta tvätten som fortfarande hänger i torkrummet. Sen ska jag plocka undan lite här hemma och diska! Hörs kanske senare igen?

Irriterande

När man läser andra komentarer på andras bloggar så blir man så helvete förvånad att folk saknar helt och hållet humor. Det är fan pinsamt vad lite humor folk har. Att dom tolkar inlägg på ett helt vrickat sätt så att dom komenterar så jävla korkat. Hahahaha! När det lyser ironi över inlägg, men endå så ska dom ta det på blodigt allvar.

17 / 5

Ska springa ner i tvättstugan nu. Har rätt mycket tvätt och det är alltid svårt att få tvätt tid här. Men nu jäklar. Jag trodde att jag hade tvättstugan igår, men som vanligt så tar jag fel dag, haha! haha blir galen på mig själv.

Sen ska jag iväg och träna. Kusinen ska med. Ska på både afro och abs har jag tänkt..



16/5

Idag har jag umgåtts med mormor och min moster. Vi har grillat och det var hur gott som helst :) Annars har jag inte gjort så mycket. Mötte Lisa och Sophie en kort sväng och nu sitter jag här och tittar på filmen som är på 3an. Har säkert sett den 5 gånger, men men. Sen ska jag väl försöka hitta någon film på datorn att se på. Hoppas att ni har haft en bra helg :)

godnatt


Nu ska jag sova.. har jobbat natt så det är därför jag är vaken såhär dags. Jag är trött och fötterna värker. Har precis kommit ut från en lång varm dusch, så nu kommer jag sova gott. Natti natti.

Diamant tårar


Jag hoppas att du har det bra uppe i katthimlen. Du ska veta att det är tomt utan dig :( Jag saknar dina mjuka tassar och din gosiga päls som man kunde borra in ansiktet i om kvällarna. Älskar dig!

HAHAHA!


Oj vilken attityd Kissie hade på Bella och Tyras show igår. Jisses.. Hon sitter och pratar hur bitchigt och kaxigt som helst, men endå sitter hon och snurrar på stolen konstant vilket bevisar att hon är så jävla osäker och nervös. Kissies beteende har alltid varit något man kunnat skratta åt för att hon är så patetisk, men den här attityden var inte ens underhållande. Jag kunde bara lyfta på ena ögonbrynet och tänka "whatafuck!" Eeeuuuwww!

Städa, städa, städa

jag städar här hemma. Det ska dofta syrener när det är klart här hemma :) När jag har städat så är det dags att göra sig iordning och sen drar jag iväg och träffar Lisa :) Tjosvejs!


Monki + H&M

 
T-shirt från Monki och en långklänning från h&m.. Jag trodde att jag skulle se ut som en uppstoppad korv i långklänningen, men den var snygg, skön i tunt tyg :) Sen om jag kommer att våga ha på mig den är ju en annan sak, men nu hänger den i min garderob och T-shirten också.

Från något annat till något annat.

Jag är shoppingsugen! så sjukt shoppingsugen att jag dör. Dom som säger att shopping inte är en sport kan slänga sig i väggen! Jag längtar tills den 25:e. Okej, dom flesta pengarna kommer gå till Londonresan 8-11 juli, men lite prylar måste jag köpa, speciellt till min lägenhet! Nya påslakan, lampor, växter och så vidare. Så Ellen om jag får boka dig efter den 25:e för en Ikea trip skulle jag bli överlycklig! :)

Man blir glad av shopping, så är det bara :)

S ö t n o s a r n a


Sötnosarna var här och hälsade på idag :) Alexandra och Leah pratar jag om förstås :)
Helt underbart söt är hon lilla Leah, en riktig prinsessa!

1 3 / 5


Jag vaknade precis, eller ja Mittens väckte mig. Hon tyckte att jag hade sovit klart. Ska väl städa lite här hemma. Sen ikväll jobbar jag igen. Jag slänger nog upp ett inlägg när jag kommer hem ikväll. Bye bye

H&M - 20maj



Raindrops

Jag måste erkänna att det är rätt mysigt med regn, åtminstonde när man sitter inomhus :) Kom hem från jobbet för en stund sedan. Det var jätte mycket folk idag. Fram tills det började regna då förstås, då håller sig folk undan. Mittens ligger ovanpå tvn, jag hatart men jag låter henne vara, trotts att tvn snart brakar i golvet. Jag ska strax hoppa in i en dusch. Sen tänker jag bädda ner mig i sängen och se på någon film tror jag.

Godnatt..

Godnatt..


Usch den här dagen har inte varit rolig, eller jo det var roligt att träffa Frida och Malin, men annars har den här dagen varit en riktig skitdag! Men men. Ska sova nu, ska bara se senaste avsnittet av gossip girl. Imorgon ska jag försöka komma upp ur sängen skapligt och gå till gymmet. Sen jobbar jag 16-24. Godnatt

Jag måste göra något..


Jag måste ta ett beslut. Ska jag stå ut med att katten kissar utanför lådan och har attitydsproblem eller ska jag göra något åt det. Jag vet att jag måste göra något åt det och jag vet att det här beteendet kommer att fortsätta. Men det gör så ont i mig, för jag älskar min katt. Hon har varit ett så stort sällskap för mig. Hon är min bebis ju. Det här känns förjävligt.. FAN varför gör du såhär Mittens?

Mitt hjärta i din hand.


Nu säger jag godnatt. Upp imorgon och gå till gymmet. På eftermiddan ska jag träffa Malin och Frida. Nu är jag så trött att ögonen snart faller ihop. Ska bara se ett avsnitt av gossip girl först. Godnatt.

10/5

Ska iväg här om en stund.. Ska till gymmet och gå på ett afro pass :) Så jävla kul är det! haha! Sen ska jag försöka få med dom andra på Abs passet som är efter afron precis. skriver mer senare när jag kommer hem igen..


it´s only you i think about.


Älskade lilla katt


Det är söndag och den här söndagen är lite deppigare en andra. Det har pågått under en längre tid att min katt har börjat kissa utanför lådan. Hon har inte kissat på möbler, men kissat runt på saker i badrummet och har kissat i hallen. Jag älskar henne väldigt mycket, men jag kan inte acceptera att hon kissar utanför lådan. Jag är jätte noga med att göra rent i lådan och byter sanden ofta. Hon får massor med kärlek och uppmärksamhet, så det måste vara något hon stör sig på. Jag har hört om att katter kan få urinvägsinfektion, att det kan vara därför katter börjar kissa inne. Ska kolla upp henne hos en veterinär innan jag tar något för stort beslut här.. Jag älskar henne av hela mitt hjärta, men fortsätter hon såhär vet jag inte vad jag ska göra mer..


godnatt


Lost wings


Fruits and water


7 / 5

Ska strax iväg till gymmet. Jag har varit vaken en bra stund men sitter fortfarande här som en zombie. Vet inte vad som händer och sker idag, ska träffa Lisa en sväng senare sen i alla fall när hon slutar jobbet. Har inte så mycket att skriva nu, så uppdaterar senare istället. Tjohej!


Nu väntar sängen, kudden och täcket..


Ska se Bella & Tyras show, göra 100 situps och sen ska jag sova! Upp och gå till gymmet skapligt imorgon. Ska nog väga mig också om jag vågar, haha! förra gången så hade jag gått ner 4kg, det är en och en halv vecka sedan. Spännande. Men väntar nog med att väga mig till måndag. Godnatt och sov gott!


S j ä t t e m a j

Hej på er.. Jag vaknade vid halv elva första gången men snoozade fram till 12. Har suttit och lyssnat på spotify och druckit smoothie till frukost. Ska strax iväg här och ta en kaffe på stan med Lisa, sen ska jag och träna. Jobbar 18-24 ikväll och uppdaterar mer när jag kommer hem. Ha en bra dag i det fina vädret :)

Denhärsoligadagenibilder 5/5

 
 
Ellen och Alexandra´s bloggar


Monki flowers


Linne från Monki 100:-

Andra avenyn allra sista avsnittet.


Andra Avenyn är slut föralltid nu :( Jag hade ingen aning om att dagens avsnitt är det allra sista. Såg avsnittet precis och det var väldigt bra. Men vad fasen då. Det har ju varit 185 avsnitt så man kommer ju sakna det!


m i l i t ä r g r ö n t - Monki


Ååå vad dom här plaggen skulle passa så bra i min garderob!

Lunch på stan

 
Ska strax iväg här till stan och luncha med dom här underbara tjejerna :) Sen efter det ska jag iväg och träna! Uppdaterar senare.. hej så länge!


Mittens vet hur man sover..


Mittens har redan somnat, jag måste hoppa in i en dusch innan jag ska sova. Har jobbat så luktar inte blommor och jordgubbar precis. Stekos och fritösolja.... Sen ska jag krypa ner i sängen och titta på lite serier som jag kan somna till :) Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer och sker. Godnatt!

3 / 5

Sitter här i soffan och tittar på tv och dricker smoothie. Snart ska jag iväg till gymmet. Skulle ha gått på afron innan jobbet, men nu är kusinen sjuk och jag är inte så sugen på att gå på ett pass själv, men gymmet kan jag gå till själv :) Sen jobbar jag  18.00-24.00. Ha en bra dag!

En banan, ett päron, blåbär och kallt vatten. Thats it.


2 Maj - tvättdag

Jag har massor med maskiner tvätt.. Ska strax gå ner och hänga upp dom två första och sen i med två till. och sedan efter det så måste jag tvätta sängkläder och det kommer knappt få plats i torkrummet.. Nog om tvättning.

När Jag hängt upp sista maskinen ska jag och mormor åka och fika hos mamma. Sen kommer Lisa hit och vi ska se Humorgalan som går ikväll.


vitlök, vitlök, vitlööööök


Vitlök, vitlök, vitlök!! Jag har blivit helt tokig i "marinerade" vitlöksklyftor.. (tror det heter marinerade). Men helt tokig har jag blivit i det. Hur gott som helst!

Det blev en lugn och trevlig första Maj.



Ikväll har jag varit hemma hos Lisa, Lollo var också där :) vi grillade och åt så mycket att vi alla tre satt i soffan helt proppmätta. Gott vare som fasen :) sen när Lollo hade gått hem så satt vi kvar i soffan och tittade på filmen "The nanny diaries" som gick på tv4. Den var rätt bra faktiskt. Nu är jag hemma och ska strax bädda ner mig i sängen och titta på Avatar tror jag! Blir fjärde gången jag ser den och den är heeeeeeeelt underbar ju! Godnatt på er!

1 Maj

Jag vill döda min dator..seriöst... skrev ett långt inlägg ch så råka jag komma åt någon jäkla knapp som radera allting. Ajja bara att börja om. Jag snoozade en timma innan jag klev upp ur sängen. Vet inte varför jag satte alarm, men det är väl för att jag ska hinna med något nu på dagen. Maten är strax klar, slängde ihop nåt snabbt bara för jag och Lisa ska grilla sen. Ska nog ta ett glas rosé senare också, men annars blire lungt vad jag vet.

Vi hamnade på Otten igår. HELVETE vad folk! Inne på lilla dansgolvet var det som en bastu och den dåliga luften gjorde så att alla stod och svettades som grisar. Så vi sprang emellan dansgolven rätt mycket för att få luft. Sen kände jag lite att jag var tvungen att ladda batterierna på stora dansgolvet eftersom att jag inte alls gillar lilla dansgolvet i nyktert tillstånd.. Nästa gång blir det Hugo, det har jag lovat mig själv. Börjar tröttna på otten faktiskt..

Men men.. Nu ska jag äta och sedan ska jag hoppa in i en dusch. Ha en bra dag :)


RSS 2.0