Imorgon kommer jag hem..

sista dagen har da.. Vi aker imorgon bitti. Idag har jag solat och badat massor och lyckats branna mig jatte mycket, sa nu svider det kan jag lova! Har fatt mest farg pa armarna. Tank att det ska vara sa svart att bli brun pa benen! och fraknar har jag fatt ocksa, hehe men det ar bara gulligt! ikvall ska vi bara vara har pa hotellet, packa resvaskan och sa ska vi ta nagot att dricka i baren, jag ar grymt sugen pa en iskall ol, det var lange sedan!

Det enda jag har shoppat har nere ar armband, allt annat ar bara krimskrams.

Men men.. skriver nar jag kommer hem imorgon, ha en bra kvall ! Jag saknar er massor!!

Svettas som bara den.. haha

ja.. man kan ju saga att jag aldrig har svettats sa har mycket i hela mitt liv som jag gor har uppe vid datorerna, haha. till och med svalare ute. Vi kom precis tillbaka till hotellet, vi var en svang inne i sjalva Agia Napa. Fan vad sunkigt place! Forlat men ni som har varit dar och sager att det ar sa himla kul o allt det dar, jag forstar faktiskt inte! Trafiken ar helt galen har! Det syns inga poliser nagonstans overhuvudtaget, haha.

Imorgon ar det sista dagen har! Faan vad skont maste jag saga! Aldrig mer aka utomlands med familjen.. nasta gang blir det med kompisar eller nat sant.. Jag kanner mig sa sallskapssjuk!!! och pratsjuk! Prata med mig! hehe..

Ska nog till hotellrummet och duscha en gang till innan jag somnar. I hotellrummet ar det superskont! iskallt men hur skont som helst vill jag lova! Kopte nyss en iskall coca cola, men det ar redan varm!

Imorgon ska jag ligga och pressa i solen hela dagen, packa resvaskan pa kvallen och sen somna tidigt, bussen kommer pa fredag morgon vid 10.15 och aker till flygplatsen med alla turister, hehe. Home sweet home!  *laaangtar*. Ni maste tycka att jag ar dum i huvudet som gnaller sa mycket pa den har resan, men vanta nar jag kommer hem sa ska jag skriva en lista, sa kommer ni forsta mig..

Nu ska jag ga till hotellrummet och grava ner mig i sangen och titta pa nagon film, men duscha forst!

Saknar er i Sverige.. Godnatt och puss!

Tisdagskvall i cypern

Ja.. satte mig har igen, hehe. Jag gick till hotellrummet en stund, duschade, laste lite i boken SNABBA CASH som snart ar slut, riktigt bra bok! Vi har precis atit nagon Taco bufe av nagot slag. Ska forsoka sitta har ganska lange. Kostar 6 euro for en timma men det kan det vara vart. Vad har ni haft for er idag, horde att det har varit riktigt varmt i sverige. Hoppas ni har varit ute och badat. Har ar det riktigt svettigt kan jag lova och det ar extra varmt har vid datorerna ocksa, jag som nyss har duschat, hehe ingen ide typ, man blir lika svettig igen direkt nar man kommer ut.

Har ont i huvudet med.. for mycket sol, for lite vatten.. Inte bra!

Tisdag

Har sitter man i Cypern da.. Vi har solat och badat hela morgonen och jag har brant mig annu mera nu. Jag ser ut som en kokt krafta.. Nu ar det inte manga dagar kvar innan bussen vantar pa oss har utanfor for att ta oss till flygplanet. Hoppas man overlever tills dess. Ne nu gnaller jag lite val mycket kanske? Men men, ska nog sitta har en stund. Finns inte sa mycket att gora. Ingen ide att vara ute mer i solen nar man har brant sig sa har mycket. Vet inte riktigt vad som hander senare. Vi ska nog ata matbuffen pa hotellet och sen se film pa hotellrummet, for vi har inget liv!. Langtar efter Sverige! horde att ni har det jatte fint vader dar borta! harligt! Men det lar val forsvinna nar jag kommit hem, sa brukar det ju vara.

Ha en bra dag idag!

Harliga semester...eller inte!

Vi kom i fredags och jag vill redan hem, ville foressten redan det i Lordags. Inget roligt sallskap ar jag med heller. Min lillebror ar PAIN IN THE ASS!!. Vill hem nu nu nu.. Helt sjukt egentligen att jag redan vill hem, kanske later jatte konstigt. Men men skriver mer imorgon, ska faktiskt till hotellrummet och se pa Transformers filmen och sen sova. sova bort tiden sa jag fortare kan komma hem.. Godnatt allihopa dar borta i Sverige


Cypern..

Just nu sitter jag och tittar på Days of our lives, haha det är så patetiskt ibland, just nu ska två killar "göra upp" på gården genom att spela basket, haha. Den ena är kär i en tjej som haft en pojkvän som stuckit ifrån stan, därför tar den andra killen hans parti och vill inte att den första killen ska bli ihop med den här tjejen.. hänger ni med? haha, det är knappt så jag gör det ibland.. Men slutpratat om days of our lives.

Nu är det inte så långt kvar innan vi ska åka iväg. Jag tror att planet går 18.10.
Jag har laddat mobilen ifall man lyckas att ringa nere från Cypern. Svindyrt lär det ju vara, men nåt samtal går väl att ringa i alla fall :) Nu ska jag äta, hoppa in i en dusch och sen åker jag hem till mamma innan vi ska åka.

Ha det bra här i Sverige och jag håller tummarna för att ni får fint väder..


resfeber? inte?

Ne... har ingen resfeber överhuvudtaget. Jag kommer somna gott inatt! Mamma däremot, hon har ringt mig 10 gånger idag helt hysterisk och spänd. Hehe lilla mamma då :) Jag frågade Linus (min lillebror) förut om han tyckte att det ska bli roligt. Han är ju så positiv min bror! det enda han svarade var "NEJ!" och då började jag faktiskt skratta åt honom. Men jag börjar faktiskt undra hur vi ska få ombord honom på flygplanet imorgon! Antingen får vi bära honom ombord medans han skriker och är hur sur som helst, eller så kommer han glatt ta mig i handen och tycka att det är jätte spännande! Man vet aldrig med min lilla lillebror :) Jag har i alla fall packat klart väskan nu, så det är skönt, då kan jag ta det lungt imorgon. Tänkte springa in till stan en snabbis bara och köpa lite små prylar till resan imorgon bitti. Sen är det bara att vänta på att klockan ska gå...

Men men.. nu ska jag se två avsnitt med Days of our lives som jag har missat :D Sen ska jag nog lägga mig i sängen och se någon bra film som jag kan somna till.

Godnatt :)

Varmt, varmt, vaaaarmt!


Haha! ja när man får leva med att mormor har en gammal Skoda att köra i så får man räkna med att vädra isådär hundra år innan man kan köra iväg! Fy så äckligt varmt det är i gamla bilar! Mormor sjuttsade i alla fall ut mig till Brånnestad eller vad det nu heter? lillbrorsans faster och dom bor där i alla fall. Där var mamma och lillebror och badade och solade :) Så jag fick en stund ute i solen idag i alla fall.. och årets första dopp, fast i en pool :) Fy så kallt det var i poolen, men det var rätt skönt endå att svalka sig lite i den här värmen! och jag har bränt mig lite faktiskt.. Vet inte vad jag ska göra sen. Frida ville träffa mig innan jag åker så det blir nog att jag går över till henne en stund. Ha en underbar dag!


Laleh - storebror

bjuder på en liten eftermiddags trudelutt :)
Gillar den här låten väldigt mycket!

Vilket vääder!

Oj oj vilket väder det är ute idag! Hur varmt som helst. Blev väckt vid halv 12 av Frida. Jag följde med henne och hennes syster ut och solade en stund, men nu är jag hemma igen och har precis duschat och ska snart äta lite. Sen ska jag och mormor åka någonstans så jag kan köpa någon bra bok som jag kan ha att läsa på resan. Inte långt kvar nu.. Men vet ni vad. Samtidigt som jag tycker att det ska bli skönt att åka iväg så känns det samtidigt som att jag hellre hade velat stanna här, men det finns ju en anledning till det ;) typiskt att man ska åka iväg just nu, men det handlar ju bara om en vecka, jag vet, men endå!  Men det ska i alla fall bli skönt att komma iväg och sola, bada och äta god mat och umgås med familjen lite. Bara ta det lungt..

Ska jobba ikväll, känns inte sådär super kul precis för det lär bli dö varmt att stå där inne och steka hamburgare hela kvällen, men jag jobbar med min bästa arbetskamrat Ellen, så det kommer nog bli rätt trevligt endå! plus att det är två dagar innan lönen så jag hoppas att det blir en lugn kväll!

Men men.. ha en solig, bra dag.. nu orkar inte jag sitta här längre..

Tisdag

Vaknade vid halv 1 ungefär, gick upp, tittade på Våra bästa år, grät en skvätt till Oprah och sen har jag städa lite, börjat packa resväskan lite grann. Ska hoppa in i duschen så man blir lite pigg, för jag känner mig rätt seg. Skulle behöva åka in till stan och köpa nån bok till resan, men det får bli på fredag innan jag åker.

Ett helt ointressant inlägg men men.. ha en mysig dag :)

Snart är den här dagen också slut..

Hämtade passet som redan nämnt, sen åkte vi och köpte en tårta och sen vidare hem till mamma. Jag har nämnligen namnsdag idag :) inget speciellt med det men mormor ville köpa tårta i alla fall :) men konstigt nog orkade jag bara en mycket liten bit. Jag och mamma åkte in till stan en snabbis och hem fick jag med mig två tröjor! Jätte sköna, nyinkomna på Gina tricot. Sen när vi kom tillbaks hem till mamma så åkte jag och mormor hem, gick upp och lämnade resväskan och sen sjuttsade hon mig för att möta Sandra. Vi hade väldigt intressanta disskutioner och vi skrattade väldigt mycket, precis som vanligt! :) Kom hem för en stund sedan, gick en omväg hem, vet inte varför men det var rätt skönt ute. Nu ska jag titta på Sex and the city på tv och sen ska jag nog titta på någon film tror jag.

Godnatt och sov så gott :)


Måndag..

Då är det en ny vecka igen och idag här snart ska jag iväg och hämta ut mitt pass, för vi åker ju på fredag till Cypern! Jag ska dit med familjen så det är ingen party resa jag ska på! Bara en lugn skön semester. Massor med sol och bad + god mat och lite sånt. Ska hämta min resväska hos mamma sen. Dom har redan börjat packa sina och jag funderar på att börja packa lite jag också.

Igår jobbade jag med min kusin.. Det gick bra men det var rätt mycket folk hela tiden och det blev inte mycket sitta. Hann läsa ur en tidning lite snabbt bara.

Ikväll ska jag fika med Sandra, det ska bli trevligt, hon åker ju snart till Norge och kommer vara borta rätt länge, så man måste ju passa på att träffa henne lite innan hon åker ju! Kommer sakna henne massor!

Men men nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag äta tacos ;) och sen åka och hämta passet.. Ha en bra dag!

En tuff natt..


Det var en jobbig natt på jobbet.. Tiden gick hur sakta som helst och folket bara kom mer och mer. Kom väl hem runt 5 imorse. Sen när jag lyckades somna så vaknade jag runt 10 av att åskan gick och det blixtrade och regnet slog mot fönsterrutan så det blev svårt att somna om igen. gick upp för kanske en halvtimma sedan och trött är jag kan jag lova. Ska jobba ikväll också men som tur är så är det bara till klockan midnatt och så är det med min kusin och då går det bra :) Nae nu ska jag nog få i mig något i magen och sen hoppa in i en dusch. Ha en bra dag :)

Today..

Jag ska jobba ikväll..
Orkar egentligen inte, men måste ju för att kunna försörja mig :) Sitter här och tittar på massor med gamla musikvideosar på msn.se lite små kul faktiskt :)
Det här inlägget får vara det enda idag.





......fjärilarna är kvar ;)

Måndag..

Är hemma just nu, ska iväg till jobbet. Hoppas det blir en lugn kväll för jag orkar inte :)

Tror att jag kommer somna med fjärilar i magen ikväll och vakna upp med samma fjärilar i magen imorgon bitti..

Ha en bra kväll..

Söndag..

Kom nyss hem från stan, träffade malin och det blev bara en snabb sväng på stan, men det är alltid lika trevligt att umgås med Malin :) Jag köpte typ bara en tröja.. Ska möta Linda och Danne sen och gå för att se Matchen, IFK kommer säkert få stryk igen som vanligt. Vad är det med dom egentligen? Sen efter matchen ska jag hem och sätta mig framför datorn igen :P

Jobbar imorgon igen :( orkar inte, jobbar ju bara nätter den här månaden och det suger verkligen!


Ha en bra dag :D


Angelina Jolie & Brad Pitt har fått sina tvillingar nu, en pojke och en flicka.. hur gulligt är inte det?

Tjuvlyssnat

På min gård kan man ibland höra en del roliga saker, barnen på gården pratar om nåt roligt, någon sjunger i duschen så det ekar ut över hela gården och så vidare och så vidare :)



Person 1 - Varför har du vitt i ansiktet för?

Person 2 - För att jag vill bli en vit människa!

Person 1 - Aha?, jag vill inte vara vit, jag vill vara brun.

Person 3 - Har du finnar?

Person 1 - Ne han vill bli vit!



Alltså?.. hahahhaha!


Igår och idag..

Mamma Mia filmen var as bra! Värsta mysfilmen :)

Ikväll jobbar jag, orkar egentligen inte, men det är med Ellen så då gör det inget, vi har så trevligt när vi jobbar :) Jag vaknade nyss, känns som att jag vill ta en långpromenad, jag känner mig utvilad som bara den. Men men, nu ska jag klä på mig och sen äta lite. Sen ska jag nog ta den där långpromenaden. Ha en bra dag :)


städning och bio..

Var på maxi nyss med mormor, gick lite i affärerna och sen in på ica.. Rean har verkligen tagit över, precis överallt och det är bara jobbigt, vill inte ha sånt och det är bara ivägen och folk är som tokiga.. hmm.. ne fy.. Inne på Ica Maxi som vanligt fastnade jag vid filmavdelningen, det är ju bara för mysigt där :) hehe, känner mig hemma som bara den ;) Men tyvärr köpte jag ingenting idag, vet inte varför? Men men, ska dammsuga i mitt rum nu sen ska jag ner till stan vid 9 och möta Ellen och Linda för att sedan gå på bio, fast det kanske jag redan har nämnt? Men men, skriver ett inlägg efter bion om vad jag tyckte om filmen, tror den kan vara jätte bra :)


Regn regn regn...

Jag vill ha sommaren tillbaks! var tar den vägen hela tiden?

Today

Jag är så fruktansvärt trött.. har inte alls sovit bra inatt, pågrund av två jätte söta chihuahua flickor som trängts med mig, hehe. Just nu är det Våra bästa år på tv :) Efter det ska jag hoppa in i en dusch och sen ner till stan en sväng.. vilket skit väder det är ute föressten.. blää.

Nae nu kan jag inte sitta här längre, blir rastlös, ska ta min bästa vän ipod och trippa ner till stan, hej hopp!

Torsdag..

Vaknade för en liten stund sen.. Ska göra mig iordning, städa lite och sen gå över till Frida och ta en fika :) Sen kommer Hildas hundar hem till mig så ska dom sova här inatt :) Ska förbi Linda & Danne ikväll också. Ha en underbar dag :)

bebiiiis :)


Nu ska jag iväg :)

Vad ska ni hitta på ikväll då ?
Nu ska jag hem till Ellen, sen till Palace, ha en underbar kväll!


Vart tog sommaren vägen?

Ja det är typ 12 grader ute och det regnar! hallå det är sommar!
Idag är jag trött, det bara värker i kroppen på mig. Men det gör inte så mycket. Är ju ledig idag, men vi på jobbet har blivit bjudna till Palace ikväll för mat & dryck. Ska bli trevligt :) Ska till Ellen vid 5, sen ska vi ha sällskap dit.


Det var en lugn kväll på jobbet igår, kan bero på vädret.. Så någon drar ju nytta av att det regnar ute, men jag har stått och frysit så fort man öppnat luckan. Men men nu ska jag hoppa in i en dusch och se på två avsnitt av våra bästa år. Sen ska jag börja göra mig iordning.   Ha en bra kväll :)

Måndag

Godmorgon eller godmiddag :) Jag vaknade för en liten stund sen.. min bror är här och spelar wii och jag sitter här.. Ska jobba inatt också.. känns som att jag aldrig är ledig.. Imorgon ska vi ut med jobbet. Det ska bli kul. Vi ska till Palace och dricka några drinkar och umgås :) innan ska vi till Ellen :) Har bokat biljetter till Mamma mia! the movie på fredag, ska bli kul :)

Ha en bra dag :)




Laleh - snö

Hej hopp mitt i natten!

Är pigg! har jobbat och sitter här nu..  Tur att det finns dom som håller mig sällskap på msn :) Imorgon ska jag jobba igen.. fy så trött jag blir! Men men så är det.. Godnatt allihopa <3


Söndag

Sitter här vid datorn och är jätte seg.. Hundarna väckte mig halv åtta imorse! usch så då var det bara att gå ut. Dom käkade mest gräs ute en att uträtta sina behov. Det var väl Maya som började, Svea ska ju härmas med precis allt!

Ska jobba ikväll, tur att det bara är 6 timmar!

Jag vill se filmen Mamma Mia! ni vet den där Musikalen med Abba musik, tror den har premiär i sverige veckan som kommer.. Vill verkligen se den, undrar om jag får med någon!?

Måste sluta nu, ska hoppa in i en dusch och sen sova en timma tror jag :)


Kommer jag sakna skolan i höst ?





Det jag i såfall kommer att sakna är Media lektionerna och min klass..




(tänk att jag skrev min klass)

Vaaaaarmt!

Jag håller på att svettas ihjäl här hemma + att när jag dammsugade förut så trodde jag seriöst att jag skulle smälta bort. Ska nog duscha i alla fall innan jobbet, fast man blir helt flottig och smutsig när jag kommer dit. Grymt varmt! Åt jordgubbar & mjölk nyss, det passade bra i värmen, gott var det också, men säg någon gång som inte jordgubbar är gott?

Sitter här och lyssnar på gammal musik på datorn som jag hittat.. Jag raderar aldrig musik så jag har låtar från flera år tillbax, det är roligt det :) Men men nu ska jag sätta mig framför fläkten ett tag och kyla ner mig lite, hej då!


Underbar kväll

vilken kväll :) Var med Lovisa och Sandra på världens bar och drack lite cider och skvallrade massor :) alltid lika trevligt att träffa dom :)

Imorgon ska jag hämta ut en ny cykel, för självklart så har ju någon idiot snott min! Så jävla fattigt och sno andras saker! Men men som tur var hade jag försäkring så jag behöver inte betala en ända krona!

Imorgon ska jag jobba igen, fy! Men men tänk på lönen tänk på lönen!

Solen skiner :)

Jag får nästan lite dåligt samvete att jag sitter inne fortfarande.. Ska hoppa in i en dusch snart och sen åka till min underbara vän Lovisa som är och hälsar på här i norrköping under några dagar! Ikväll ska vi fika med Sandra på stan. Skönt att vara lite ledig idag, har ju jobbat två kvällar irad och inte kunnat göra något speciellt. Men imorgon jobbar jag igen.

Nu äre inte så lång tid kvar innan vi åker till Cypern, jag längtar som bara den! Det var så länge sedan jag var utomlands så det ska bli så skööönt att ligga där på stranden och bli brun och bada som en fisk i havet, äta god mat och lämna det riktiga livet för en vecka...underbart!

För typ ett halv år sedan så skulle min pappa höra med någon om ett jobb som jag kanske skulle kunna jobba på, dom sa att jag skulle höra av mig när det började närma sig. Sen har inte jag och pappa pratat med varann sen dess och det kändes som att allt rann ur sanden lite. Men men, så idag så skicka pappa ett sms till mig om att jag skulle ringa dom om jag behövde det där jobbet (vill inte skriva vad det är än eftersom att ingenting är skrivet i sten). Jag är feg, hur ska jag våga ringa? Pinsamt ju, jobbet jag har nu fick jag ju igenom att jag nästan halft kände dom som jobbar där. Men jag ska nog ta mig i kragen och ringa. För jag vill ju inte jobba med mat hela livet! Måste bara samla lite mod ;)


Nu måste jag göra mig iordning.. Ha en underbar dag :)

Tatuering, tatuering..

Ja, jag vill ju tatuera mig och jag har bestämt att jag ska ha en text nedanför nacken (typ mellan "vingarna" fast lite högre upp) Jag har bestämt att jag vill ha ett citat från någon film, problemet är att jag inte kan bestämma mig för ett! Jag har hittat många bra från många filmer och det är det som är problemet. Fan, jag blir tokig! Jag vill jag vill jag vill tatuera mig! vill märka min kropp med en söt mening!

Wii och jobb..

Jobbade ju inatt och ska jobba ikväll också! Är lite halvseg om jag får säga det själv. Imorse kom mamma och min lillebror hit med frukost. Jag och brorsan spelade Wii och han bara babblade och babblade :) gullungen! han börjar bli så stor nu :) Nu har dom åkt igen. Ska snart äta och sen sätta mig framför tv och titta på inspelade våra bästa år :) haha! Sen ska jag nog sova någon timma eller två innan jag börjar jobba. Ha en bra dag :)

RSS 2.0