Så Wentworth är gay?

"Prison Break"-hunk ute ur garderoben?

2007-08-28
Wentworth Miller på bild med påstådda pojkvännen

det ser ut som att Wentworth Miller kan vara på väg att ta ett stort kliv ut ur garderoben.  

Starlounge har tidigare rapporterat om ryktena som säger att ?Prison Break?-hunken är homosexuell och precis som senast så är det Wentworths relation med den homosexuelle skådespelarkollegan Luke MacFarlane ? mest känd från tv-serien ?Brothers and sisters? och som nyoutade ?Grey?s Anatomy?-stjärnan TR Knights expojkvän ? som fått rykteskvarnen att mala för fullt.  

I juni avslöjade källor till skvallerbloggaren Perez Hilton att Wentworth, 35, och Luke, 27, varit ett par i ett halvår. Och nu har det påstådda paret för första gången fångats på bild tillsammans.  

Det var i helgen som smygfotografer fick syn på Wentworth och Luke i Los Angeles. Skådisduon försökte först gömma sig för kameralinserna, men efter en stund började de gå uppför gatan tillsammans med stora leenden på läpparna.  

Dagen ägnade de åt att göra ärenden i butiker, dricka kaffe på Starbucks och hämta upp mat på en hamburgarrestaurang. Paret gick även på en konstutställning på ett mindre galleri.    

Senast det begav sig lät vi er Starlounge-läsare göra era röster hörda, och 80% vägrade tro att det låg någon sanning bakom skvallret om Wentworths sexuella läggning. Nu undrar vi om de nya bilderna gör någon skillnad för er!


Informationen kopierade jag från msn.se



Är min älskling verkligen gay? Eller har han bara hittat en bästa vän? men han är lika sexig i alla fall !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0